brak logo

MATRAK

Elbląg

Opinie o MATRAK

kokobelo 2010-09-21 19:40:54
słyszałem że rozłancza rozmowy ostatnio spotkałem jakiegoś byłego kierowce który tak nażekał na szefa firmy Matrak i za wszelką cene chciał mie przekonac że jestem głupi że tu pracuje ale niestety zadnego racjonalnego powodu nie podał dlaczego mam nie pracowaćale jedno stwierdził dziś że tam k( usunięte przez administratora )
galanonim 2011-01-02 16:06:28
dokladnie potwierdzam, ten ktory zostali wylani z tej roboty to zwykly furman. Ja tam pracuje i nie mam zamiaru zmienic tej pracy. Szef poprostu nie pozwala sobie na to zeby ktos wszedl mu na glowe i tyle to jego sprzet ktory nie kosztuje( usunięte przez administratora ), dlatego go pilnuje. Jesli zobaczy ze ty sie starasz napewno Cie nie skrzywdzi. Kasa na czas i napewno sie zgadza, robota zawsze jest, [usunięte przez moderatora] idzie przełknąć bo tak naprawde jest spoko gość. tak ze dopuki cos napiszecie na tę firme to popracujcie tam uczciwie i dopiero sie wypowiadajcie.
anonim 2011-01-19 17:52:49
Mam prośbe chiałbym nauczyć się tero rzemiosła czy ta firma nastawiona jest tylko na zysk czy można się czegoś nauczyć nap obsługi pojazdów dokumentów czy te samochody są sprawne bo wrszcie nie wiem sam czy ta firma jest ok czy nie chciałbym pracować u kogoś u kogo czegoś kontretnie się naucze prosze o szczerą opinie
anonim 2011-01-25 09:59:14
kolego ten facet jest wpożo to prawda że sie denerwuje że gani wszystkich co nie dbają o samochody ale napewno tam mozesz nauczyś sie solidnej pracy wiem co pisze bo pracowałem w Matraku i po odejściu zobazcyłem jak inni właściciele podchodza do kierowcy i do samochodów niby bez krzyku a wyplata pocięta a auta dobra jedz zrobimy to po powrocie i tak kolejny tydzień i kolejny a co do wyplaty zawsze była na czas i ci co pisza takie brednie to muszą sie dobrze zastanowić co chca tym ugrac Ja osobiście polecam tą firmę
1
spidigonzalez 2011-02-06 14:47:40
Te anonim pszeszkadzają ci ( usunięte przez administratora ) Pozdrawiam Kierowców z Matraka
Stary kierowca 2012-05-11 10:28:01
Do marnotrawny syn matraka mam jedno pytanie czy w tej firmie pracuje ktoś dłużej jak rok ?? i czy Firma wypłaca zarobione pieniądze na czas i w całości czy na raty.Miałem chęć już tam iść wcześniej ale w tym czasie nie było przyjęć. Odezwij sie bo widze że wiele wiesz na temat tej firmy. Czy ktoś wie gdzie w Elblągu można znaleść dobrą prace za kółko??
Syn Marnotrawny Matraka 2012-05-26 13:42:23
No tak, tego można było się spodziewać, niech \\\\\\\"kancelaria prawna\\\\\\\" przeczyta uważnie regulamin, moje spostrzeżenia nie są wyssane z palca i nie boję się takich pogróżek
! Chcieliście opinii to ją macie! Najgorsze jest to, że tu się ukrywa prawdę a ten portal sprzyja takim praktykom. Co pisałem wcześniej mogę powtórzyć, nie ma problemu!
1
Syn Marnotrawny Matraka 2012-06-20 23:18:08
Skoro moja opinia jest krzywdząca tą firmę to jest niczyja wina jak samej tej firmy, kto na nią pracuje? Więc do kogo pretensje? Naprawdę trzeba być zdesperowanym aby tam pracować.
kierowca 2012-07-11 21:00:30
Stanowczo odradzam prace w tej firmie.Szkoda nerwów.
1
Syn Marnotrawny Matraka 2012-07-14 01:22:30
Krótko i na temat, treści nie trzeba rozwijać.
1
karski 2012-07-24 22:45:49
HEJKA Adam stae czasy wracaja jestem w kraju będe w Elblagu co za [usunięte przez moderatora] ci tu doskwiera będe ustalimy jego AP i po staremu bedziemy sie bawić pozdrów dzieciaki ale lipa wymiekleś damy rade Syn miłuch snów ci życze [usunięte przez modertaora] do zobaczyska nr telefonu masz ten sam pozdro Eski pineski aprat czeski stare dzieje pogadamy ja będe w elblagu
Syn Marnotrawny Matraka 2012-08-02 06:53:52
IP można ustalić, ale AP to skrót czegoś innego. Tekst ciekawy pełen impresji. [usunięte przez moderatora] się pozbył co mu robotę załatwiał, chłop chyba dorósł [usunięte przez moderatora] do tego aby odejść w ten czy inny sposób i tak długo wytrzymał kiedy[usunięte przez moderatora] go szmacił wszem i wobec i czy był winny czy nie! [usunięte przez moderatora], były spedytor z drugiej funkcji chłopiec do bicia dla [usunięte przez moderatora] i upustu jego frustacji,oczywiście [usunięte przez moderatora] twierdzi że go wywalił z pracy...hmmm...chłop poprostu chyba nie wytrzymał...
slayer 2013-12-15 12:09:56
krótko pracowałem w matraku bo zakonczyłem wspolprace wypadkiem ale nie dam złego słowa powiedziec o szefie tej firmy..... robota była zawsze kasa na czas uczciwie płacona szef choleryk to prawda ale nie chciałbym miec na głowie tyle co on i rozumiem faceta.... ja mam miłe wspomnienia i jesli moje wykolenie zawodowe wróci do normy to ponownie tam wróce jesli mnie zechcą bo dla uczciwych kierowców szef jest uczciwy..... amen
1
Syn Marnotrawny 2014-03-29 10:56:24
On uczciwy dla kierowcy? Choleryk? Ile on ma na głowie? On fizycznie nie powinien prowadzić takiej firmy, leczyć się to i owszem!
1
mechol 2014-04-09 17:50:53
Halo Syn Marnotrawny ale ty jesteś jadowity co ci ten facet takiego zrobił i żebyś na mnie nie mścił nie jestem kierowca pracuje w serwisie DAFA w Olsztynie poleciłem firmę szwagrowi pracuje tam jakiś czas i chwalic nie chwali ale po rozmowie widać że jest zadowolony .Nie rozumiem ???? Panie Adamie dzięki Panu nauczyłem się dobrej roboty dziękuje...HIHIHIHIH
bolodiabolo 2014-06-29 05:08:01
właściciel tej firmy to frajer i nie zna powiedzenia; ''kto mieczem wojuje ten od miecza ginie''
3
wasiak 2014-07-21 20:42:02
do bolodiabolo właściciel tej firmy to frajer i nie zna powiedzenia; ''kto mieczem wojuje ten od miecza ginie'' co ty leszczu wypisujesz znasz tego chłopa ???? znam goscia od dziecka wychowaliśmy sie na dobrej dzielnicy mama propozycje podejdż i pwiedz mu to prosto w oczy . Zobaczymy jaki szwejk jestesalbo nieznasz znaczenie frajer albo kozaka zgrywasz ?????
2
kolunia 2014-11-04 18:13:32
do poracha hehehehe kolejny niezadowolony to po co tam pracujesz???????
2
kolunia 2014-11-05 19:46:28
strona do Matraka co ty piszesz mają www.matrak.pl
colombo 2015-02-11 20:04:19
Rakietowy wim ze szykuja sie do zatrudnienia 3 4 dyspozytorów beda duze ilosci towarów do realizacji jezeli szukasz pracy dzwoń do firmy moze akurt
xxx 2015-02-22 12:16:47
jakie są zarobki u matraka?
kiero 2015-02-23 18:36:50
Jak uczciwe jeździsz to zarobisz. tam płaca procent i działalność
1
kowalik 2015-03-15 07:07:05
do Maciek jak mi wiadomo to spedytor w tej firmie działalnosci nie musi mieć
1
kowal 2015-06-20 07:52:40
Janek ja tu pracuje kilka miesiecy i jeszcze nigdy nie zarobiłem 2 tysiecy najmiej co zarobiłem to pierwszy miesią co pracowałem 2 tygodnie i zarobiłem 3800 za cały miesic dostaje serdnio ok 5500 5800 na rekę
kormoranek 2015-07-05 19:51:11
pracowałem tu chwile bo 2 miesiące ale prawda jest taka że dostawałem wypłate wiekszą na jaka liczyłem nie wiem jak to jest ale było miło odszedłem bo całkowicie odchodze od jazdy ale naprawde polecam ta firmę jest ok
maniak 2015-08-14 23:48:36
Praca dla odważnych, mających mocne nerwy:):) .... pracuję tu, wyplata jest na czas, co najważniejsze:).....no i ok..... tylko bolący fakt....Właściciel, co prawda ,wyżej sra niż d.u.p.ę. ma i traktuje ludzi przedmiotowo.....trudno jest się dogadać i ciężko mu dogodzić...... Panie Adamie.....prosimy o więcej szacunku dla pracowników, jesteśmy tylko ludźmi........
2
MoNo 2015-11-07 16:03:31
szef? jak ma cos do powiedzenia to powie i jest szczery jak trzeba to pochwali jak trzeba to zje*ie ale nigdy nie chce zle dla pracownikow, super gosciu... ksiegowa i spedytorka super ogarnieci ludzie, zarobki? ile zrobisz tyle zarobisz to jak w kazdej firmie ale biedy nie ma i naprawde fajnie sie pracuje wszystko dopiete na ostatni guzik pracuje w tej firmie i jestem bardzo zadowolony jak sie czlowiek potrafi przyznac do bledu jezeli go popelni to jest naprawde wszystko ok i naprawde polecam prace w tej firmie
1
kowal 2015-11-10 16:34:24
Mono to co napisałeś potwierdza sie w 100% i jeszcze więcej napiszę cieszy fakt że odchodzą wszyscy nieudacznicy ciągle narzekający jak to źle i niedobrze tu jest Tak jak piszą co niektórzy kasa taka jak wszędzie na czas i bez żadnych tajemnic a o auto dbać trzeba. Widzę jak przychodzą nowi kierowcy i oczywiście nie wszyscy nie dbają o samochód i wiadomo że popracuje do pierwszej kontroli szefa i co ??? po robocie Ale to dobrze teraz ekipa jest ok odeszło kilku cwaniaczków i jest ok oby tak dalej było polecam tę firmę
kici 2016-02-01 15:42:03
polecam firmę pracuje tam mój szwagier kasa na czas różnie na działalności przcują tam kierowcy szwagier sobie chwali a jaka inni trudno mi powiedzieć.
młodociany 2016-02-06 14:58:36
Marian masz racje bałem się tu przyjść bo opowiadali takie rzeczy o szefie że włosy sie na głowie jeżyły ale jestem mile zaskoczony pieniądze dla mnie duże pracuje trzy miesiące i wypłata co miesiąc oprócz grudnia po 7500 Działalności nie jest taka zła normalnie jak na umowę sprzęt dobry tylko atmosfera miedzy kierowcami trochę mi sie nie podoba teraz maj przyjść nowe auta i atmosfera jest dziwna ja mama swoje i jestem zadowolony Polecam młodym kierowcą dużo się tu nauczycie i szybko. Szefostwu dziekuję za zaufanie
młodociany 2016-02-10 17:30:58
płonne twoje obawy całość dok mam biurze rachunkowym tam wszyscy kierowcy trzymają dok i nie mam problemów No ale decyzja leży po twojej stronie
młodociany 2016-05-18 08:59:22
Boros potwierdzam wiele się zmieniło w tej firmie pieniądze zawsze tu były na czas i dobre teraz z szefem jest lepszy kontakt i kasa większa sprzęt w tej firmie zawsze był dobry Polecam a szczególnie swieżym kierowcą wiele tu się można nauczyć.
qwerty 2016-06-03 21:08:29
Urzekła mnie twoja historia :-)) Takich bredni dawno nie słyszałem. Ciekawe dlaczego prawie wszyscy planują opuszczenie tej wspaniałej firmy?
nick 2016-06-11 15:48:56
co za dureń, od kiedy to znasz wszystkich w firmie?
Qwerty 2016-06-24 21:30:25
Naprawdę tak ciężko zapoznać się z piętnastką ludzi? A durnia poszukaj przed lustrem.
sam 2016-06-28 19:22:36
Qwerty: masz racje nie wiem co za kretyn te brednie pisze a kierowcy sie tam wszyscy znaja pozdrawiam
1
sam 2016-06-28 19:29:53
Ale niech ida to sie przekonaja jaki tam miod he he i jak mlodzi szybko sie ucza jezdzic he he raz zaplaci i bedzie wiedzial jak jezdzic jedyne co sie zgadza to kasa zawsze na czas jest pozdro
** 2016-08-16 08:45:15
Firma zatrudnia na umowe o pracę,więc jest wszystko płacone jak sie należy
5
Neptun 2016-09-29 20:16:29
to prawda firma zatrudnia na umowę o pracę i płaci wszystko co się należy to trochę dziwne ale tak jest jestem tu drugi miesiąc i jak tak dalej będzie zostanę dłużej
5
Neptun 2016-09-29 20:16:54
to prawda firma zatrudnia na umowę o pracę i płaci wszystko co się należy to trochę dziwne ale tak jest jestem tu drugi miesiąc i jak tak dalej będzie zostanę dłużej
7
alek 2016-10-13 19:31:00
słuchaj przeciez nie robia łaski poza tym umowa o prace to nic nadzywczajego tylko obowiazek kazdego uczciwego pracodawcy
Zostaw swoją opinię o MATRAK - Elbląg
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MATRAK