logo Telbridge

Telbridge

Warszawa

Opinie o Telbridge

mario 2008-09-30 21:47:56
drogi EBO :))))
kris 2010-03-10 20:31:47
Telbridge to najgorsza firma na świecie, zarobki 9,5 brutto, praca na umowę o dzieł czyli bez ubezpieczenia i świadczeń. Najgorze jest na Premim Club, [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze strony koordynatorki [usunięte przez admina] i nie kończące się pretensje. Atmosfera pracy nie do zniesienia. Jeżeli macie odrobinę szacunku do samych siebie to omijajcie to firmę szerokim łukiem.
koleś 2010-08-13 13:25:48
a ja mam inne zdanie. Pracowałem tam dość długo- byłem zadowolony. A co do pretensji to są ale tylko do osób, które nie radzą sobie z pracą i sa ograniczone ;-)
mała 2010-09-14 15:22:26
Jestem zaskoczona negatywnymi opiniami. Ja pracowałam co prawda w Telbridge w Warszawie 4 lata temu ale wtedy pamiętam, że była fajna atmosfera. Ludzie byli ok, kierownictwo też spoko, zarobki raczej takie sobie ale wtedy nie mialam zbyt wiele wydatków i mogłam sobie pracowac na umowe zlecenie więc, dla mnie było wystarczająco...Widać od tamtego czasu dużo się zmieniło....
Kondzio 2010-11-22 15:34:26
O proszę kierownictwo zaczyna wypisywać pozytywne opinie o tej beznadziejnej firmie. To najgorsza praca jaką w życiu miałem, pieniądze marne do tego praca na umowę o dzieło, o ludzie traktowani gorzej niż śmieci, atmosfera denna. Fakt, ze dziewczyna w kadrach całkiem miła, tylko co z tego. [usunięte przez admina] Trzymajcie się od nich z daleka.
kate 2010-11-22 15:59:51
Praca w premium to dno i beznadzieja
anonim 2010-12-22 17:34:07
Witam
Zauważyłem że szukają teraz Team Leadera na projekt Premium Club. Powiedzcie mi czy warto tam iść. Daja dobre warunki. Z tego co się dowiedziałem na tym projekcie jest tylko 8 osób.
Czekam na opinie???
anonim 2011-02-28 17:51:14
Wszystko jest lepsze od Premium Club, nawet Biedronka, poważnie.
pabllo 2011-03-27 18:17:54
ooooo widzę, że trochę się zmieniło na premium club, pracowałem na tym projekcie około roku (prawie cały 2008) i spoko ludzie, atmosfera zaje...., na kierownika którym był( usunięte przez administratora )nie mogę powiedzieć złego słowa, można było z wszystkim się dogadać.
anonim 2011-03-27 18:22:03
a i tak na marginesie to chyba najprostszy projekt, tylko rozmowy przychodzące 50% telefonów to problem z PINem do karty :), niczego się nie wciska ludziom.
anonim 2011-06-20 09:27:36
to nie jest praca to KPINA!!!
kinia 2012-10-18 11:46:44
Trzymajcie sie od nich zdaleka.
rubio 2014-06-07 22:56:21
czy w Telbridge można szukać pracy innej niż konsultant na słuchawcę? czy to jedyne możliwe stanowisko tutaj?
PIFPAFRATATAT 2014-12-01 16:58:41
Witam wszystkich, zauważyłem że pojawiła się nowa oferta pracy w firmie Telbridge Sp. z o.o. i warto zajrzeć. Telbridge Sp. z o.o. jest firmą o ugruntowanej pozycji na rynku. Działamy od 2005 roku wyłącznie na bazie polskiego ...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5722652?keywords=&region=
1
magic86 2015-02-05 09:32:53
Tak sobie czytam opinie ludzi. te dobre i te złe. I wiecie co się schematycznie powtarza wszędzie na wszystkich forach. A to że negatywne opinie piszą ludzie tylko ci którzy nie poradzili sobie na słuchawce albo są takimi kretynami i nierobami, i żyją tylko tym żeby ponarzekać pobruździć komuś i taki sens życia - współczuć im trzeba. Z kolei pozytywne opinie piszą osoby pracujące na kierowniczych stanowiskach lub nawet trenerzy, którzy awansowali i zarabiają kasę dzięki swojej ciężkiej pracy ale to wy sami nakręcacie tą spirale wymiany zdań. Ile osób tam pracuje w Telbridge?? Nie tylko w Kielcach ale we wszystkich oddziałach? Pewnie dużo!
A piszę na forach negaty tylko garstka Nieudaczników i Nierobów, których wymarzoną pracą jest nic nie robienie i chcieli by jeszcze kupę kasy zarabiać, a tak się nie da.
Powiedźcie mi coś na temat możliwości awansu w tej firmie!
Bo chyba jakiś jest!??
Sam pracowałem na kierowniczym stanowisku w handlu dość długo i to nie w cieple jak telemarketing tylko w terenie D2D. Więc wiem sam po sobie jak wyglądają trudy pracy w handlu.
To chyba jeden z najcięższych zawodów.
Pozdrawiam Wszystkich.
kaja 2015-03-24 17:59:33
@gazel ja Ci niestety nie pomoge, ale właśnie też szukam jakiś aktualnych informacji o nich, strona internetowa jest średnio pomocna, więc pomyślałem, ze któryś z obecnych pracowników odezwałby się i napisał kilka słów odnośnie tego czy opłaca się np. iśc do nich do pracy jeśli jest się studentką ostatniego roku?
eye 2016-05-10 23:16:30
Skoro jest szansa u nich na stawki dochodzące nawet do 15zł, to są to przecież bardzo dobre stawki, b o z tego wychodzą dość wysokie zarobki. Pewnie i tak jest szansa na jeszcze odpowiednie premie do tego, ale czy wypłata jest na czas? Dzięki za odpowiedź
Zostaw swoją opinię o Telbridge - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Telbridge