brak logo

Alvic

Jastrzębie-Zdrój

Opinie o Alvic

anonim 2010-07-19 14:52
http://www.alvic.pl/


Ludzie uważajcie na firmę ALVIC - z Jastrzębia Zdrój jest to firma która ludzi traktuje
przedmiotowo ,jedynie zależy jej tylko na nabiciu własnej kieszeni kasą a pracownika mają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] !!!!!!!!!!! na zewnątrz jest ok tej firmy ale w żadnym wypadku nie polecam podejmowania pracy w tej firmie ,kombinują z kasą !!!!!!!!!!!!

PS: Oto kolejny przykład że jest to kolejny krzak który wyrósł na dziko
7
podwykonawca 2012-08-08 20:05
nie polecam podwykonawstwa pod tą firmą, płatności z opóźnieniami po 4 miesiące, próby obcinania wynagrodzenia z umowy za \\\" zniszczony materiał\\\", [usunięte przez moderatora] u jak nie weźmiesz następnej roboty to ci nie zapłacimy. Masakra, [usunięte przez moderatora]
5
mik 2014-02-14 12:27
(usunięte przez administratora) nie polecamy zakupu budynku w tej firmie
8
podwykonawca 2014-10-31 16:57
Potwierdzam, wykonywałem prace, zostałem obciążony za materiał (niby zużyłem za dużo i część zniszczyłem), byłem wyliczany z gwoździ. Na kasę czakałem po 3 msc, Niestety potwierdza się że branie następnych robót nakręcało koło, umowy bardzo niekorzystne, zostałem obciążony nawet za prąd i wodę. Jakość usług mizerna kombinują na materiale i stali. Kierownik im wszystko podpisuje a od podwykonawców strasznie dużo wymaga
6
kitka 2015-07-23 14:01
Też się naoglądałam co się tam wyczynia... ale tak to jest z podwykonawcami, trzeba ich uwalić, że niby coś do poprawy - każdy powód dobry żeby oddalić termin płatności. Klientów też nie szanują, za niedługo upadną i tyle, kto za kilka lat bd o nich pamiętał...
Kot 2016-03-30 00:51
Tragedia ...brak słów by to opisac.
klient 2016-04-27 10:59
Jeśli ta podrzędna, marna firemka w taki sam sposób traktuje swoich pracowników jak swoich klientów to radzę omijać ją szerokim łukiem. Właściciel to oszust i krętacz jakich mało!!!!!!!! Jeśli planujesz zakupić coś od tego "dewelopera", a nie chcesz mieć problemów to dobrze się zastanów, a najlepiej sam wybuduj. Materiały jakie stosują oraz rozwiązania techniczne wołają o pomst do nieba.
Jest pięknie i ładnie jak masz im płacić kasę, a później traktują klienta z buta- to anty-firma.
7
sławek 2016-05-21 18:56
wysoka ocena Jarku, jak dla mnie dziwne, skoro warunki są nieco kiepskie. Jednak chyba każdy wie na co się pisze, pracując w lecie na zbieraniu truskawek :) Ciekawe jak to z przyjęciami do nich na ten moment.
Roman 2016-12-27 08:53
Ludzie napiszcie coś konkretnego,kto was oszukał,naciągnął itd.itp dlaczego nie zglaszacie się Jan Policję tylko wylewacie tu żółć.Macie dowody,pomóżcie innym!
Roman.de 2016-12-27 08:54
Ludzie napiszcie coś konkretnego,kto was oszukał,naciągnął itd.itp dlaczego nie zglaszacie się Jan Policję tylko wylewacie tu żółć.Macie dowody,pomóżcie innym!
Roman.de 2016-12-27 08:54
Ludzie napiszcie coś konkretnego,kto was oszukał,naciągnął itd.itp dlaczego nie zglaszacie się Jan Policję tylko wylewacie tu żółć.Macie dowody,pomóżcie innym!
ulala122 2017-05-08 20:24
Osobiście uważam, że jest o wiele więcej pracodawców którzy po prostu mogliby się od tej firmy uczyć lojalności i uczciwości wobec pracownika. Prywaciarz to prywaciarz jego sytuacja na rynku jest uzależniona od wielu czynników, a podejście ... ludzie są różni. Czasami zdarzają się absurdalne sytuację właśnie po przez, odmienne poglądy i chore zarzuty. Pokażcie mi firmę developerska mająca nieposzlakowaną opinie. Nie znajdziecie, bo tyle koncepcji ile ludzi. Osobiście polecam alvic jako pracodawcę i nadmieniam, że każdy kto chce uczciwie pracować znajdzie w tej firmie ostoje.
hahahha 2017-06-16 00:39
hihihhhahhahahah...skisnę ze śmiechu :D
Opinia wystawiona przez samego pracodawcę lub na jego polecenie- godne pożałowania
Dominika 2017-07-23 18:22
Każdy ma prawo do własnego zdania @hahaha forum służy wymianie informacji zarówno dobrych jak i złych. Osoba powyżej uzasadniła swoje zdanie i to liczy się dla poszukujących pracy najbardziej.
Zostaw swoją opinię o Alvic - Jastrzębie-Zdrój
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alvic