brak logo

F.C.G GRZEś

Nawojowa

Opinie o F.C.G GRZEś

xxxx 2009-03-11 11:19:20
Słowa kojarzące się z F.C.G GRZEś (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa,
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .w miare rzyczliwi
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w F.C.G GRZEś:
Najbardziej nie podobało mi się w F.C.G GRZEś:
anonim 2009-06-01 01:19:28
super......
Przyjaciel 2010-01-30 16:01:12

Ludzie omijajcie ten zakład szerokim łukiem .:
-pensje niskie
-"Majster" to tyran ,który nic nie robi, tylko siedzi i rozkazuje
1
Mirrr 2010-10-07 14:33:48
Fcg to po prostu naciągacze. Opinie o nich mam na najniższym poziomie. Przed przyjęciem zlecenie obiecują wszystko co możliwe, po otrzymaniu zaliczki sytuacja się zmienia diametralnie. Wszystko robią na gotowcach. Naciągacze i krętacze. Omijajcie fcg szerokim łukiem.
2
anonim 2010-11-06 19:29:05
solidna firam i uczciwa
anonim 2010-11-19 14:45:22
Z jakiej Pan jest firmy?
anonim 2010-12-09 13:20:08
Mirrr - 2010-10-07 14:33:48

Fcg to po prostu naciągacze. Opinie o nich mam na najniższym poziomie. Przed przyjęciem zlecenie obiecują wszystko co możliwe, po otrzymaniu zaliczki sytuacja się zmienia diametralnie. Wszystko robią na gotowcach. Naciągacze i krętacze. Omijajcie fcg szerokim łukiem.

Jaka jest nazwa Pana firmy?
anonim 2011-02-01 17:01:58
o jakiej firmie mówicie fcg. net .pl ??
anonim 2011-04-14 15:58:44
Nie, F.C.G GRZEś - Nawojowa
1
wiktor1977@o2.pl 2013-03-11 11:24:43
Mirrr - 2010-10-07 14:33:48

Fcg to po prostu naciągacze. Opinie o nich mam na najniższym poziomie. Przed przyjęciem zlecenie obiecują wszystko co możliwe, po otrzymaniu zaliczki sytuacja się zmienia diametralnie. Wszystko robią na gotowcach. Naciągacze i krętacze. Omijajcie fcg szerokim łukiem.
Zgadam się w całej rozciągłości. Odradzam tworzenie strony w FCG z Warszawy i wszystkie pozostałe usługi u tych ludzi. Podpisuje się obydwiema rękami pod opinia cytowaną. Terminy nie dotrzymywane, serwisy obiecane w kwiecistej mowie a potem siedź i płacz nad stroną do której nie otrzymujesz nawet porządnej instrukcji obsługi i jeszcze obraźliwe teksty o poziomie wiedzy w obsłudze komputera. W zapleczu samemu trzeba się połapać. Wszystko pięknie do momentu wpłaty zaliczki potem jest koniec. Ostrzegam wszystkich i prosze nie dac sie złapać wspaniałemu sprzedawcy, który wydzwania do pewnego momentu i nie można z nim zakończyć rozmowy.
amanda 2014-06-01 18:16:59
Mam o nich nienajlepsze wspomnienia i szczerze to atmosfera niezbyt miła,wszyscy się o coś kłócili uczniów poganiali do najgorszej roboty i ciągle tylko zmywali naczynia i sprzątali a nauki pieczenia ciast zero i jak taki uczeń miał egzamin to nic nie umiał, owszem coś tam się uczył na praktyce ale to jeden jak sobie majster wziął takiego ucznia co go miał za bardziej ogarniętego i wszystko umiał a taki uczeń co nie potrafił sobie poradzic to mu nie pomagali ani nie nauczyli go bo nie ieli cierpliwości do niego to kazali mu myc gary i sprzątac a jak wychodzili do domu to trzeba było się stawiac u kierownika i pytac się go czy może już isc do domu bo skończył pracowac bo w przeciwnym razie dostaniesz opieprz. To jest chore żeby tak uczniów traktowac i jeszcze wszyscy rządzili i nie wiadomo kogo było słuchac bo było aż pięciu kierowników i niektórzy pracownicy wyśmiewali się z biednego ucznia jak miał jakieś problemy czy był pod jakimś względem biedny i pomiatali ich a sami mieli dzieci. porządni ludzie tak się nie zachowują. było tam około 40 pracowników i pracowali na dwie zmiany i nie wszyscy byli zli bo byli tacy co naprawde byli spoko i pomagali ci.
1
amanda 2014-06-01 18:26:11
Ale naprawde nie polecam ich bo tam trzeba sie nieźle opracowac a pensje są niskie . I jest tam jeden pracownik co kapuje i pilnuje wszystkich i trzeba uważac na niego a sam nie jest lepszy bo to pijak i ma problemy z alkocholem ale on uważa się za idealnego. szkoda gadac. a pracodawcy tacy sobie ale są bardzie chytrzy i jak dają nam na święta kawałek ciasta za darmo to masz do wyboru albo pół ciata za darmo a drugie pół trzeba dopłacic. To jest poprostu debilstwo.
rozwojowa kamila 2015-02-02 17:02:10
ja również lubię wiedzieć czego się spodziewać po pracodawcy i dokładnie czeka mnie po podpisaniu umowy. dlatego zanim pójdę pracować do grzesia również chcę zapytać jakie są przykładowe projekty w tej firmie i jaki czeka mnie zakres obowiązków szczegółowo? dla mnie również rozwój jest najwazniejszy.
perty 2016-05-11 11:35:31
Spróbuj aplikować mieszko' teraz pewnie beda szukać kogoś.
Zostaw swoją opinię o F.C.G GRZEś - Nawojowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.C.G GRZEś