brak logo

Prodlekpol

Warszawa

Opinie o Prodlekpol

Pracuś 2010-10-09 18:43:26
witam "ani" pomyliła portale ponieważ jest to strona dla pracowników wyrażających swoje opinie, a nie pracodawców... opisujących swoją beznadziejną firme. Zarobki są żałosne taka firma jak Prodlekpol koniecznie prosi się o kontrol PIP pozdrawiam
ani 2010-10-10 10:16:18
tak sie składa że tam pracowalam i jak każdy mam prawo napisac swoje doswiadczenia z tej pracy i nie łódź się "Pracusiu" że pracodawca czyta te opinie bo na rynku jest taki brak pracy ze każdy roboli zawsze znajdzie a nas ma gdzies, a swoje żale to najepiej zgłaszac do PIP bo tu to jak grochem o ściane
M..... 2010-10-11 15:24:09
Wiatam!!! Praca owszem lekka ,płaca co prawdę marna,prownicy jak wszędzie jedni ok ,drudzy nie!!!! Jedyne co mnie tam zaskoczyło to to ,że kierowniczki z brygady[usunięte przez admina]to nie powinny pracować z ludźmi [usunięte przez admina]
on 2010-10-15 10:32:38
zatrudnianie znajomych i rodziny to podstawa,mimo ze nie masz kwalifikacji wazne ze po znajomosci, a inni traktowani jak[usunięte przez admina]
on 2010-10-18 13:11:35
trzymajcie sie z dala od tej firmy ludzie,nikt z warszawy tam nie pracuje takie sa stawki, sami przyjezdni z okolicznych wsi, wszytskie stanowiska obsadzone przez znajomosci ludzmi bez doswadczenia, panuje zasada BMW-bierny, mierny ale wierny:-)
Ona z Warszawy 2010-10-20 15:57:45
Nie wiem na jakiej On pracował zmianie ale na "mojej"było sporo osób z Warszawy,i o jakie znajomości chodzi ale ja nic takiego nie zauważyłam,kierownictwo w większości spoko.jak czytam te wszystkie opinie to nie wierze ale może coś się zmieniło,mi ogólnie się podobało poza tymi przestojami i gdyby nie to pewnie bym tam pracowała.
Edzio 2010-10-20 16:46:28
A wiec ja powiem tak pracowalem tam bardzo dlugo kiedys bylo innaczej szacunek do pracownika , co miesiac premia , po zmianie prezesa ,wszystko sie popsulo , brak premi i wogule koszmar , kazdy żądził , nowy Derektor , czasem mialem ochote mu [usunięte przez admina] a czasem byl spoko czyli tak jak wczesniej , ogolnie nie polecam tej pracy nikomu kto jest zdrowy psychicznie , bo tam straci te zdrowie
k 2010-10-22 20:58:07
[usunięte przez admina] opinie są różne o firmie ale tak powiem zalezy sie na kogo sie trafi sa bardziej mili a niektórzy sa poprostu mendami. Pewnie wszedzie tak jest
nick 2010-10-26 16:39:13
PRACA NIE JEST ZLA , TYLKO TROCHE NIEKTORZY ZBYT WSCIBSCY I PLOTKARZE.
on 2010-10-27 11:41:52
ktos dobrze napisał, jedyne co was moze w tej firmie czekac to choroba psychiczna, jak ktos jest normalny to niech trzyma sie z dala od prodlekpolu, trudno uwierzyc ze cos takiego uchowalo sie w warszawie:-)firma to przestoje, ciagle braki gotówki, zamówien i totalna zazdrosc i obgadywanie
MILOK 2010-10-28 12:54:56
DO TYCH CO SA POZYTYWNE NASTAWIENI NA FIRMĘ I CO MOŻE POWIECIE MI ŻE TYLE NEGATYWNYCH OPINI TO Z PALCA SOBIE LUDZIE WYSSALI !!!! A MOŻE TO JAKAŚ ZMOWA BO SZCZERZE TO WĄTPIĘ
sonia 2010-11-04 11:17:49
Płacą raczej normalnie za taką pracę wszędzie dostaje się podobne pieniądze. przełożeni też są spoko. Lecz ja nie o tym chciałam napisać. Pracowałam tam 2 lata i poznałam tam wielu fajnych facetów, (obecnie jestem też z jednym ), wiecie jak pracuje się to nie ma czasu na nowe znajomości, a w pracy nie dość że można kogoś spoko spotkać to i zaplecze jest -[usunięte przez admina]
Orka 2010-11-08 13:24:21
napewno jesli ktos pracował w normalnej firmie, to dozna tam szoku, ze tak mozna pracowac w stolicy kraju w centrum europy, bardziej to przypomina wietnamska fabryke butów niż zakład w stolicy polski.
kaczor 2010-11-14 21:03:42
fakt, popracujcie tam miesiąc a docenicie wlasne firmy i przestaniecie na nie narzekac, zobaczycie co znaczy kiepska praca
ggg 2010-11-14 23:38:01
chwale sobie prace w Prodlekpol, pracuje tam kilka miesiecy i nauczyłam sie już jak poprawnie wkladac ulotke i lek do pudełka, a z jaką wprawą to teraz robie! bardzo sie staram i mysle ze przez to awansuje
kaczor 2010-11-15 13:09:51
Najgorsze w tej firmie to fatalna atmosfera, kazdy donosi na każdego, nie mozna ufac nikomu, bo ludzie sa strasznie tam falszywi, zeby przypodobac sie kierownictwu, nie ma zadnej solidarnosci, wspierania,cos powiesz zaraz wie cala firma, oczywiscie dodadza od siebie, doniosą do przełożonych, taka kariera nikodema dyzmy:-)byle blizej koryta
aaaaa 2010-11-16 23:55:46
co wy chcecie od firmy ? jasne jak chce sie pracowac to trzeba zawinac rekawy i robic swoje a nie gadac i siedziec ,ja pracuje tam i jest ok jak robisz dokladnie to i pretesji nie ma kierowniczka a jak nie chcesz pracowac to zmien prace .mi tam odpowiada praca ,jest dla madrych ludzi a nie ulomnych.i tyle.
aaa 2010-11-16 23:59:40
zgadzam sie ,brak wychowania to podstawa .a jak komus sie nie chce pracowac to juz ich problem a tam sa fajni ludzie ja tam jestem zagowolona z tej pracy.
anonim 2010-11-17 00:23:01
Krezus - 2010-11-07 20:24:05

Nie pracuj w Prodlekpol jak Ci źle! Wpisz w googlach rozwalic kasyno i skończą się Twoje problemy!

zgadzam sie z tym.ja tam pracuje i jest spoczko kadra zajebista i tyle.ja tam pilnuje pracy a nie obijam sie.
Zostaw swoją opinię o Prodlekpol - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prodlekpol