Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Prodlekpol

zdjecie uzytkownika
Pracuś - 2010-10-09 18:43:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam "ani" pomyliła portale ponieważ jest to strona dla pracowników wyrażających swoje opinie, a nie pracodawców... opisujących swoją beznadziejną firme. Zarobki są żałosne taka firma jak Prodlekpol koniecznie prosi się o kontrol PIP pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ani - 2010-10-10 10:16:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak sie składa że tam pracowalam i jak każdy mam prawo napisac swoje doswiadczenia z tej pracy i nie łódź się "Pracusiu" że pracodawca czyta te opinie bo na rynku jest taki brak pracy ze każdy roboli zawsze znajdzie a nas ma gdzies, a swoje żale to najepiej zgłaszac do PIP bo tu to jak grochem o ściane
zdjecie uzytkownika
M..... - 2010-10-11 15:24:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiatam!!! Praca owszem lekka ,płaca co prawdę marna,prownicy jak wszędzie jedni ok ,drudzy nie!!!! Jedyne co mnie tam zaskoczyło to to ,że kierowniczki z brygady[usunięte przez admina]to nie powinny pracować z ludźmi [usunięte przez admina]
zdjecie uzytkownika
on - 2010-10-15 10:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zatrudnianie znajomych i rodziny to podstawa,mimo ze nie masz kwalifikacji wazne ze po znajomosci, a inni traktowani jak[usunięte przez admina]
zdjecie uzytkownika
on - 2010-10-18 13:11:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzymajcie sie z dala od tej firmy ludzie,nikt z warszawy tam nie pracuje takie sa stawki, sami przyjezdni z okolicznych wsi, wszytskie stanowiska obsadzone przez znajomosci ludzmi bez doswadczenia, panuje zasada BMW-bierny, mierny ale wierny:-)
zdjecie uzytkownika
Ona z Warszawy - 2010-10-20 15:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem na jakiej On pracował zmianie ale na "mojej"było sporo osób z Warszawy,i o jakie znajomości chodzi ale ja nic takiego nie zauważyłam,kierownictwo w większości spoko.jak czytam te wszystkie opinie to nie wierze ale może coś się zmieniło,mi ogólnie się podobało poza tymi przestojami i gdyby nie to pewnie bym tam pracowała.
zdjecie uzytkownika
Edzio - 2010-10-20 16:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiec ja powiem tak pracowalem tam bardzo dlugo kiedys bylo innaczej szacunek do pracownika , co miesiac premia , po zmianie prezesa ,wszystko sie popsulo , brak premi i wogule koszmar , kazdy żądził , nowy Derektor , czasem mialem ochote mu [usunięte przez admina] a czasem byl spoko czyli tak jak wczesniej , ogolnie nie polecam tej pracy nikomu kto jest zdrowy psychicznie , bo tam straci te zdrowie
zdjecie uzytkownika
k - 2010-10-22 20:58:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina] opinie są różne o firmie ale tak powiem zalezy sie na kogo sie trafi sa bardziej mili a niektórzy sa poprostu mendami. Pewnie wszedzie tak jest
zdjecie uzytkownika
nick - 2010-10-26 16:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACA NIE JEST ZLA , TYLKO TROCHE NIEKTORZY ZBYT WSCIBSCY I PLOTKARZE.
zdjecie uzytkownika
on - 2010-10-27 11:41:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktos dobrze napisał, jedyne co was moze w tej firmie czekac to choroba psychiczna, jak ktos jest normalny to niech trzyma sie z dala od prodlekpolu, trudno uwierzyc ze cos takiego uchowalo sie w warszawie:-)firma to przestoje, ciagle braki gotówki, zamówien i totalna zazdrosc i obgadywanie
zdjecie uzytkownika
MILOK - 2010-10-28 12:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DO TYCH CO SA POZYTYWNE NASTAWIENI NA FIRMĘ I CO MOŻE POWIECIE MI ŻE TYLE NEGATYWNYCH OPINI TO Z PALCA SOBIE LUDZIE WYSSALI !!!! A MOŻE TO JAKAŚ ZMOWA BO SZCZERZE TO WĄTPIĘ
zdjecie uzytkownika
sonia - 2010-11-04 11:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Płacą raczej normalnie za taką pracę wszędzie dostaje się podobne pieniądze. przełożeni też są spoko. Lecz ja nie o tym chciałam napisać. Pracowałam tam 2 lata i poznałam tam wielu fajnych facetów, (obecnie jestem też z jednym ), wiecie jak pracuje się to nie ma czasu na nowe znajomości, a w pracy nie dość że można kogoś spoko spotkać to i zaplecze jest -[usunięte przez admina]
zdjecie uzytkownika
Orka - 2010-11-08 13:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napewno jesli ktos pracował w normalnej firmie, to dozna tam szoku, ze tak mozna pracowac w stolicy kraju w centrum europy, bardziej to przypomina wietnamska fabryke butów niż zakład w stolicy polski.
zdjecie uzytkownika
kaczor - 2010-11-14 21:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fakt, popracujcie tam miesiąc a docenicie wlasne firmy i przestaniecie na nie narzekac, zobaczycie co znaczy kiepska praca
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prodlekpol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Prodlekpol?
Zadaj pytanie
x