brak logo

Prodlekpol

Warszawa

Opinie o Prodlekpol

anonim 2011-04-05 11:54:30
co to jest ta interview i co wtedy się robi?
ja 2011-04-05 17:40:11
To taka rozmowa kwalifikacyjna ;p
anonim 2011-04-05 20:14:11
aha, dziękuję za odpowiedź.
anonim 2011-04-07 21:21:08
Pracowałam na obu zmianach.Praca lekka, siedząca,trzeba się tylko wyrabiać:) Płaca nie jest najgorsza.Polecam zmianę pana (usunięte przez administratora) ,spokój,każdy wie co ma robić.Odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku.Odradzam zmianę pod przewodnictwem pani (usunięte przez administratora) W tym przypadku nie można nazwać tej osoby kierowniczką.Trzymajcie sie z daleka bo od tonu jej głosu popękają wam bębenki w uszach:D
1
anonim 2011-05-01 12:02:28
anonim - 2011-04-07 21:21:08

Pracowałam na obu zmianach.Praca lekka, siedząca,trzeba się tylko wyrabiać:) Płaca nie jest najgorsza.Polecam zmianę pana (usunięte przez administratora) Cisza ,spokój,każdy wie co ma robić.Odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku.Odradzam zmianę pod przewodnictwem pani (usunięte przez administratora) W tym przypadku nie można nazwać tej osoby kierowniczką.Trzymajcie sie z daleka bo od tonu jej głosu popękają wam bębenki w uszach:D

agonia, koniec jest bliski, �ysy ze swoja banda zrobi� swoje, okret idzie na dno jak kamie�........
elton 2011-05-12 22:28:15
na szczęście już nie zatrudniają i raczej już chyba nie będą, niewiele już zostało z tej firmy, ale tak bywa jak ludzie bez wiedzy i doświadczenia biorą sie za farmację
anonim 2011-05-30 16:20:37
Jedna z najgorszych firm farmaceutycznych , traktują ludzi ja (usunięte przez administratora)zero szacunku, odradzam sam tam pracowałem a to co się dzieje w biurach jest gorsze niż telenowela.
Nowa 2011-05-31 10:11:07
nikogo nie szanują uprawiają seks po wszystkich zakamarkach a nikt nie pilnuje pracy sodoma i gomora spotka ich kara za te bezeceństwa
Z 2011-07-18 14:44:03
Odradzam pracę w tej firmie ze względu na bardzo instrumentalne traktowanie ludzi przez kierownictwo, brak szacunku, zakłamanie, poganianie i straszenie zwolnieniami. Wewnątrz mówi się tylko o tym czy będa zwalniać i na kogo przyszła pora,a ktoś kto pracuje 2 lata jest uważany za sterego wyjadacza; raczej nie ma nikogo kto miałby umowę na stałe. Pracownicy są sympatyczni, atmosfera wśród nich raczej dobra, ale ogólnie nie ma co się tam pchać, bo jakby sie człowiek nie starał i tak go zaraz wywalą...No chyba, że lubicie często zmieniać pracę... ;)
1
Uliguli 2011-07-20 00:40:31
myślałem że będzie gorzej ale nie jest tak źle
anonim 2011-07-21 23:02:39
masz racje kolego nie jest tak ciężko ale mogli być coś innego dać a nie ostatnio niszczarka niszczarka itp :):P
anonim 2011-07-30 15:50:12
widać kolego że nie miałeś styczności z wyższymi władzami z tej firmy to młotki wyciągnięte ze starej skrzynki. tylko siedzą i debatują kogo by tu znów(usunięte przez administratora).dosłownie i w przenośni.i jak by się tu zabawić za ciężko zarobione pieniądze przez zwykłych pracowników. fałsz i obłuda.tego się nie da opisać.tego trzeba doświadczyć
AXIA 2011-10-06 23:36:34
na szczęscie za chwile upadna i przestana istniec
mentor 2012-01-27 16:12:28
ja nie pracowałem w tej firmie ale rozglądam sie za praca ponieważ pracowałem w wielu firmach wiec te wszystkie opinie złe i dobre radzę brać z przymrużeniem oka ponieważ z własnego doświadczenia wiem że Negatywne opinie przeważnie wystawiają ludzie którym się praca nie podoba a pomimo tego pazurami się trzymają w danej pracy albo pracownicy zwolnieni Ja uważm że ten kto nie ryzykuje nie pije szampana gdybysmy od razu sie nastawiali że gdzieś jest żle to każdy w domu by przymierał głodem a niestety robić gdzies trzeba nawet za marne grosze by bylo co do garnka wlożyć Czasem ambicje warto do kieszeni schować pozdro
1
normals 2012-02-10 19:18:17
swietnie dla prostaków bez ambicji, co lubia jak pomiata nimi pseudo prezes i jego pachołek dyrektor
k. 2012-06-11 22:04:35
miałam wątpliwą przyjemność pracować tej firmie. Jedno wielkie dno, zgadzam się z tymi którzy mówią, że ludzi traktowali jak śmieci.
? 2012-06-12 19:46:45
o a ciekawe skad taka opinia?kiedy pani tam pracowala i jakie nieprzyjemnosci pania spoatkaly ze tak sie pani wyraza o ludziach ktorzy tam pracuja?
1
K 2012-10-11 17:54:17
Hej

LUDZIE, NIE ZATRUDNIAJCIE SIĘ TAM. Trochę pracowałam tam, zwolniłam się. NIE POLECAM. Napiszę w punktach:
1. Praca na umowę zlecenie
2. Atmosfera nawet nawet, na to nie narzekałam, ale trzeba trafić na dobrą linie.
3.Dobrych pracowników dają na przestój, a ludzi nowych przyjmują.
4.Marne pieniądze
5.O Pani (usunięte przez administratora) której tak piszą, to wszystko prawda
6. Firma zrobi z Ciebie śmiecia
7.Jak masz jakąś własną wartość to sobie odpuść.
8. Wrócę do punktu 3. Przestoje trwają po tydzień, dwa czasami nawet dłużej. Także w tym czasie nic nie zarabiacie.
9.Ogólnie i tak już mało ludzi tam zostało. Nie obrażając ludzi którzy jeszcze tam pracują. To miejsce na przeczekanie jak chce się mieć jakieś zajęcie.
10.Praca siedząca dla starszych osób chyba najlepsza.
11. Nie ma szans na awans.
12. W sumie już mi się nie chce pisać jakbyś miał ochotę się tam zatrudnić to pisz na (usunięte przez administratora)
R 2012-12-25 10:52:50
Zalecam powrót do szkoły podstawowej jeśli Pan/Pani nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Cytuje :"miałam wątpliwą przyjemność pracować tej firmie. Jedno wielkie dno, zgadzam się z tymi którzy mówią, że ludzi TRAKTOWALI jak śmieci". Z opinią wyżej zgadzam się w 100%. Ciekawe jaki teraz tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] panuje,może ktoś wie?
2
były pracownik 2013-01-28 23:16:43
czyli nadal widzę że tam jest bez zmian. z tego co słyszę jeszcze od osób tam wegetujących to stara paczka zarządzająca się trzyma.dopóki oni tam będą i będą dawać sobie na przemian d.... to nic się tam nie zmieni. dobrze że już tam nie pracuję
m 2013-03-06 17:49:08
Odradzam prace w tej firmie ludzie okropni mała stawka na nia tez miesiac trzeba czekac a do tego ta okrpona brygadzistka omijajcie ta firme szerokim łukiem
2
kołchoźnica 2013-05-22 06:54:44
Największy kołchoz w jakim można pracować xD stawki mniejsze od chińskich chyba że ktoś ma motorek w tyłku xD Mina Panów pakujących PODPASKI bezcenna xD Wypłata starczy na miskę ryżu albo kartofli xD
Odradzam to są żarty z ludzi pracy xD Wszystko trzeba liczyć i patrzą na ręce każdemu xD Normy z kosmosu wziętę xD Widzieliście chińskie obozy pracy ? Tutaj nawet na przerwę nie można wyjść samej z budynku tylko trzeba prosić o wypuszczenie aby zaczerpnąć powietrza xD Pracownicy werbowani przez agencję która sama nie wie co tam się dzieje lub nie chce wiedzieć bo bierze pieniążki i ma na wszystko wyjechane xD Praca na akord zawsze pociąga ofiary xD Nigdy nie zgadzajcie się na takie coś xD Stawka akordowa o połowę niższa od godzinowej xD Może coś zarobicie pracując jak chińskie robociki xD Brakuje tylko komunistycznej flagi przed firmą żeby każdy wiedział jakie trzyma standardy xD Studenci są głupi wszystkie bajki agencji kupią w ciemno xD Strata czasu na tę firemkę xD myślę że połowa osób zrezygnuje jak do nich dotrze że prawie nic nie zarobią xD Stanowczo niepolecam tego czegoś . Prędzej czy później będziecie zawiedzeni xD Chyba najgorsza oferta pracy na rynku xD Totalna porażka xD Śmiać mi się chce w co się w-pakować można xD
kamera 2013-05-26 16:09:40
Nowe osoby w pracy stoją kilka godzin za te marną stawkę bo szanownym Paniusiom nie chciało się ruszyć tyłka i przynieść krzesło. Dokładnie nie wiadomo jak kto się nazywa , nawet imion nie używają tylko zwroty " Pani B" co to wogóle ma być ? Barbara , Bożena , Bogusia ? Nikt nie wie z kim pracuje ...Na pudełkach podaje się tylko inicjały imienia i nazwiska.Ta firma jest strasznie dziwna , nie wiem dlaczego boją się otwartych drzwi , może boją się kradzieży bo tak marnie płacą ? Do łazienki na przerwie ustawia się kolejka rodem z PRL , praca wygląda na chałupnictwo w gruncie rzeczy więc nie myślcie że tam coś zarobicie. Praca dość lekka ale atmosfera jest buraczana . Jedyne co mi się podobało to przerwy robione w odpowiednim czasie. Dojeżdża tam jeden autobus więc jest zapchany mocno. Drugi jeździ rzadko i o nieodpowiedniej porze więc pół godziny czekania na autobus na deszczu. Auta mają takie że światła się w nich nie świecą lub takie złomy że bezpieczniej autobusem jechać w którym cię okradną pijane żule i inne podejrzane towarzystwo. Ale zwykle w autobusach są kamery więc ryzyko mniejsze.
1
USerf187bn7 2013-10-14 21:21:01
może być
1
slavix 2013-11-15 10:39:11
ludzie co wy chcecie od tej firmy, j byście popracowali jako kasjer w markecie to zmienili byście zdanie o tej firmie: 1) 0 szacunku dla pracownika! 2 )8,60 brutto h 3) użeranie się z upierdliwymi klientami i kierownictwem 4 )wszystkie weekendy pracujące 5 )20 minut przerwy liczonej od zejścia z kasy - jesteście rozliczni co do sekundy
pracownik 2013-11-23 16:47:28
Faja atmosfera, ludzie jak wszędzie rożni, praca nie jest ciężka. Polecam
1
r 2014-02-07 16:35:43
Pracowałam w tej firmie 3 miesiące. Ludzie którzy przychodzą tam do pracy są bardzo sympatyczni i tylko z tego względu mogę polecić tą prace. "Kierownictwo" nie ma żadnego szacunku do pracownika. Praca nie jest ciężka ale atmosfera mało sprzyjająca pracy.
4
ja 2014-09-03 12:04:22
Też będę wdzięczna za opinie o tej pracy.
ciotka klotka 2014-09-10 21:34:25
Dno i wodorosty chyba,że ktoś lubi być poniżany i traktowany jak śmieć.Każdy wystraszony boi się,żeby go nie wywalili jakby płacili super kasę a to tylko marne grosze.Szczerze odradzam.
jurek 2014-09-11 11:54:01
Ciotko klotko, jeśli dla ciebie tam źle, to idz do supermarketu, tam bedziesz miala super kasę i swietna atmosfere. Przychodzą gwiazdy z ruchami leniwca i zdziwione, że brygadzistki sie denerwuja, bo maja plan do wykonania. Za leżenie na stole i fochy w dzisiejszych czasach nie płacą , drogie panie.
murzyn 2014-09-20 09:58:11
Praca dla emerytów i studentów , którzy maja dodatkowy dochód lub są na garnuszku mamusi, bo za głodowe stawki nie da się wyżyć. Lub na przeczekanie przed znalezieniem czegos lepszego. Totalny chaos , krzyki i zastraszanie przez brygadzistki:" jak sie nie pospieszycie, to o 22ej nie wyjdziecie, to nie bedzie wypłaty" i tym podobne. Jednego dnia przyjmują 10 kolejnych osób, nastepnego wysyłaja na tygodniowy przestój. Zostają lizusy, niekoniecznie najszybsi. Brak standardów GMP obowiazujacych przy pakowaniu leków. Nie polecam.
murzyn2 2014-09-20 10:59:19
Praca na stojąco 8 h, bo zatrudniają tyle osób, że nie starcza zdezelowanych krzeseł. Paniusie brygadzistki z imienia znają tylko swoich pupilów, reszta to anonimowy ludek, zmieniający sie srednio co 2 dni. Agencja wciska bajki o pracy, że nie ma przestojów i jak to cudownie tam jest. Pięć agencji pracy działajacych w Prodlekpolu - to juz o czyms swiadczy. Kazda agencja zatrudnia na innych warunkach, za inna stawkę, często na umowe o dzieło. Głodowe stawki przy kiepskiej atmosferze pracy, poganianiu , zastraszaniu. Dobrzy pracownicy ida na przestój, zostają żółwie i podlizuchy. Dziwna polityka firmy.
osa 2014-09-22 12:37:14
Praca 2 tygodnie, potem 2 tygodnie przestoju, w rzeczywistości pracujesz 10 dni , co daje jakieś 500 zł , w Urzędzie Pracy dają więcej za siedzenie w domu, więc jaki wniosek dla potencjalnych kandydatów do pracy w Prodlekpol ? ;) Omijać z daleka, chyba, że ma się dodatkowy dochód i lubi się stres w pracy.
1
grr 2014-09-28 15:41:43
Ta firma to jakaś porażka, w piątek idziesz do domu, nie spodziewając się niczego, bo przecież brygadzistki szanowne nic ci nie powiedziały. Po przyjściu do domu sms z agencji - dowiadujesz się, że cały następny tydzień masz wolny, bo ponoć nie ma pracy. Gdy po tygodniu wolnego wracasz, okazuje się, że praca była, ale nie dla ciebie, tylko dla pupilków brygadzistek. Dla kogoś, kto ma rodzinę na utrzymaniu - nie polecam, omijać szerokim łukiem.
2
P 2014-10-17 19:21:41
Jestem studentką, pracowałam w firmie w okresie wakacyjnym, aby sobie dorobić. Dość dobrze wspominam, praca nie była ciężka, człowiek szedł na 8 godzin robił swoje i wychodził. Jeżeli tylko pracowało się dość szybko i dokładnie, nikt nie miał pretensji. Panie brygadzistki były na ogół miłe a jeżeli na kogoś krzyczały to nie bez powodu. Dość sporym minusem jest stawka (7/8 zł na godzinę zależnie od agencji) i przestoje, co powoduje że jest to praca tylko dla osób, które chcą sobie dorobić.
2
jurek 2014-10-20 18:31:57
Franc, twoja gadka-szmatka nie zmienia faktu, ze ta firma to tylko chwilowy przystanek na drodze do lepszej pracy, bez szans na rozwój i awans, bo nikt normalny nie będzie pracował za marne grosze z 2-tygodniowymi przestojami, z brygadzistkami, które uwazaja, że mogą poniżać ludzi, gdy tymczasem niektórym osobom tam zatrudnionym nie dorastają do pięt pod wzgledem wykształcenia (np studentom ostatnich lat medycyny zatrudniajacym sie na wakacje ).
Murzyn3 2014-10-25 17:20:46
To co sie dzieje w tej firmie woła o pomstę do nieba,dosłownie.Praca nawet mi się podobała...przez pierwsze trzy dni.Dłużej z trudem daje się wytrzymać.Pracowników traktuje się jak przedmioty lub gorzej.Ludzie kierowani są z kilku agencji każda agencja zatrudnia na innych warunkach.Codziennie inne osoby.Ludzie albo sami rezygnują albo są zwalniani w trakcie zmiany np.po 3-4 godzinach. Praca czyli pakowanie lub przepakowywanie leków odbywa się w bardzo nieprzyjemnej atmosferze ciągłych krzyków,pretensji,uwag.Generalnie wszystko jest źle i za wolno.Panie zarządzające zmianą odzywają się do ludzi w bardzo ordynarny,arogancki sposób.I tak jest dzień w dzień.Bardzo przeszkadza też brak możliwości napicia sie wody na hali (nie ma żadnego dystrybutora z wodą dopiero na przerwie po 3 godzinach) a praca jest jednak fizyczna i brak wody powoduje że człowiek jest jeszcze bardziej zmęczony.Podobnie wychodzenie do toalety,trzeba prosić o wypuszczenie z hali.Kolejna sprawa to brak rękawiczek do pracy przez co ludzie bez przerwy kaleczą sobie dłonie i brudzą np.pudełka które są do wyrzucenia.Firma przyjęła jakąś dziwną politykę kompletnego nie dbania o pracowników i widocznie odpowiada im taki codzienny napływ nowych ludzi.Najpewniej więc chodzi o przyoszczędzoną kasę.Zwolnionym można zostać w każdym dniu o każdej godzinie i za cokolwiek nawet jeśli wcześniej pracowało się dobrze.Czasem panie brygadzistki sprawiają wrażenie że szukają byle jakiego pretekstu żeby się kogoś pozbyć.Praca jest raczej tymczasowa i jest dla osób z wysoką odpornością na poniżanie i gnojenie.Ludzie ambitni,znający swoją wartość a także zbyt kulturalni nie pobędą tam długo.Dużym pozytywem tej pracy są bardzo fajni przychodzący tam ludzie ale to niestety nie ratuje panującej tam atmosfery.
1
murzyn4 2014-10-29 11:50:38
Wszystko , co napisał murzyn3 to swieta prawda. Nikt normalny nie zagrzeje tam dłuzej miejsca. Od pół roku i dłuzej pracuja tylko pupilki brygadzistek, np p.I...a .
Murzyn3 2014-11-06 13:41:38
Nie można nic wnosić na hale.Dodam tylko jako kolejną ciekawostkę że wszystkie rzeczy zostawia się w szatni do której każdy moze wejść więc portfel,klucze,dokumenty,telefon to albo....najlepiej nie przynosić ze sobą..albo...upychać jakoś po kieszeniach w spodniach co przecież jest nierealne
Astraline 2014-11-07 10:54:31
Witam, byłam tam jeden dzień. Osoby pracujące tam od dawna mają ok, widać że atmosfera miła, praca fajna.. Ale Ci, którzy pracują przez pośredniaka traktowani są jak robole! Brygadzistce, która stała nad nami brakowało jakiegoś pejcza, by strugnąć komuś przez plecy, gdy np choćby oderwał wzrok od przydzielonego zadania. Z przerwy, która miała trwać 20min, dano nam ledwo 7min, więc niestety nie zdążyliśmy zjeść śniadania. A i fakt, rzeczy osobiste najlepiej schować w majty i zabrać na halę, bo szatnia jest ogólnodostępna nie zamykana!!!
1
CINEK 2015-01-12 19:56:50
Witam z tej firmy moge powiedzieć jedno idziecie tam pracować jako na godzine a zapie jak na akord taka jest prawda nawet pupilki pani b uciekają z tamtąd bo mają dość a pani B jak coś nie idzie po jej myśli to zwala na inych tak zrobila w moim przypadku i dwuch innych osub przez co pan dyrektor nas zwolnił dzienkujemy pani B bo wiem że pani czyta
gg 2015-01-27 07:54:19
Praca faktycznie tylko dla b zdesperowanych lub chcących sobie dorobić w krótkim przedziale czasowym. Ale nie ze względu na charakter pracy, tylko na sposób zarządzania. Brygadzistki mode dziewczyny które nadużywają swojego stanowiska do poniżania pracowników oraz w celu przypodobania się Pani kierownik. Kierowniczka natomiast sama kiedyś zaczynała pracę w tej firmie od pakowania leków,więc powinna być bardziej wyrozumiała. Może obrała taką taktykę rządzenia w celu leczenia swoich kompleksów. Z takimi gabarytami, przeciągniecie paleciaka całego załadowanego pastami do zębów to dla niej pikuś. Wiem bo widziałam na własne oczy. Podsumowując nie polecam, nie utrzymają się tam nawet więcej niż 3 miesiące osoby uczciwe, szybko pracujące, dokładne i tak zwane "chcące pracować". W tej firmie nie zna się dnia i godziny.
1
fol 2015-01-27 08:54:40
Jak szukasz czegoś dalej to zarejestruj się na rekrutacyjnarewolucja.pl ;) Dość sporo ofert pracy ;).
nik 2015-01-29 06:17:44
Karierę ....dobre :) Muszą to być bardzo dobre i zarazem silne wiatry. W najlepszym przypadku czeka Cię kariera wiecznego zatrudnienia przez agencje, a o umowie o prace zapomnij.O jakiej marce mowimy, zwykła firma przerzutowa. A zatem manorze trzeba isc i sie przekonac, chyba, ze juz tam pracujesz....
1
białas 2015-05-05 02:17:09
Murzyn3 ma rację, praca przyjemna, nie wiadomo jednak jaka i czy jest norma, fochy i krzyki, narzekania i czepianie się o bzdury mimo poprawnie wykonywanej pracy, nie pasowało mi też od początku że są zupełnie nowi ludzie co od razu świadczyło o totalnym przemiale osób na stanowisku, 4 osoby zwolnione pierwszego dnia po niecałej zmianie(-cięcie kosztów jak się da) w tym ja, zwrócono mi uwagę na zmianie że się uśmiecham i nie wiedziałem jak na to zareagować, jednak po opuszczeniu budynku zrozumiałem że gdybym tam został powinienem płakać za pracę w takich warunkach przy stawce 7zł/h. Nie polecam
naiwna 2015-12-06 19:50:48
pracowałam niestety aż półtorej dnia bo w połowie drugiego zostałam zwolniona takie realia.Pani Elwira (chociaż na miano pani trzeba zasłużyć )i druga brygadzistka zachowują się jak by prowadziły obóz pracy albo były w wojsku.Krzyczą i mają się za wielkich znawców wszystkiego.Totalne chamstwo.Mają swoje dwie znajome pupilki które robią sobie co chcą.Praca przy lekach bez rękawiczek - po skaleczeniu palca krwią plamiłam pudełka.Higieny brak brak.Nowi pracownicy nawet nie mają swoich szafek,rzeczy zostawia się w szatni gdzie każdy ma do nich dostęp.A i totalna anonimowość kierownictwo nawet nie zapyta o imię wolą zwracać się bezosobowo.Człowiek jest tylko jednym z wielu widocznie twierdzą że nie warto zawracać sobie głowy takimi rzeczami.A agencje obiecują raj na ziemi kuszą długoterminową pracą.
1
CosaNostra 2016-01-19 17:18:38
No to teraz moja kolej....:) bardzo chętnie udzielę kolejnych informacji na temat pracy w prodlekpolu ! Szajs, szajs, szajs ! Jedna wielka kupa! Syf,obłuda i ubóstwo. To jest zal, ze tacy ludzie tam pracuja , mam na mysli kierownictwo ,ktore ma totalnie zerowe kwalifikacje i wyzej sra niz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ma! Wywyższają się i znęcają nad mlodymi, oczywiście słownie. Lekcewazenie,ponizanie,wysmiewanie, obgadywanie i robienie z pracownikow [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zwalniaja po paru godzinach nie dajac ludziom szansy wykazania sie, a to dlatego ,ze im sie ktos nie spodobal...bo mial krzywy nos , rude wlosy a nie blond itd . Nie macie zielonego pojecia o wykonywaniu swojej pracy. Naduzywacie swojego stanowiska,kwalifikacji. O kulturze osobistej nawet nie bede wspominac!!!!! Gdzie wy sie ludziska chowaliscie. Przykre jak sie na to patrzy, w sumie to sie nie chce na to patrzec. Zero jakiejkolwiek higieny pracy, dlonie zajechane na maxa, gdzie rekawiczki ?! Tam powinna wpasc Panstwowa Inspekcja pracy !!! Skandal.
Ludzie nie maja swoich szafek, wszystko na wierzchu, mozna wejsc i zawinac z kieszony co sie chce ! Kurtki rzucone na szafy z braku miejsca, butow mase porozrzucach pod nogami, zaaaal! A smietanaka towarzyska ma wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Gdzie jest dyrekcja, kto tym syfem zarzadza ? Moze czas zaczac dbac o pracownikow, szanowac ludzi??! Czy raczej nie wiecie co to znaczy ? Przyjmujecie mase ludzi do pracy, rotacja ogromna a w jadalni nawet nie ma miejsca gdzie usiasc i zjesc spokojnie sniadania !!!! Masa ludzi stoi w korytarzu i szatni! Oszaleliscie chyba, nie jest Wam wstyd ???! Prodlekpol to kpina a nie miejsce pracy .jak ktoś się spóźni z nowych osob do pracy, to kierownicy nawet nie racza wspomniec nowej osobie o czyms takim jak segregotor , i ze trzeba sie koniecznie do niego wpisywac...nie ma to jak robic ludzi w ch...ja ! Przerażająca jest wasza znieczulica, ale rozumiem,ze kiedyś nad wami tez ktos sie znęcał . Aczkolwiek pamietajcie ,ze to wszystko do was wroci ....Z podwojona silą...to sie nazywa "karma"
A Dyrekcja, Prezesi niech sie lepiej rozejrzą dookoła własnego grajdołka !!! Czolem przyjaciele ........
Ps . w rekawie mam duzo wiecej asow, czekam na zmiany .(lepsze)
Z powazaniem, calkiem powazna .he
1
CosaNostra 2016-01-19 17:25:40
Malo tego...kiedys uslyszalam od .....kogos, ze firma nie przejmuje sie opiniami znajdujacymi tutaj na stronie, to ja radze ,zeby zaczela :)
No i dajcie ludziom na hali dostep do wody , bo to nie wielblady !!!!
1
CosaNostra 2016-01-20 16:13:27
Niestety bardzo dobrze wiedza o tej sprawie...
ulala 2016-05-08 10:05:58
Atmosfera podobno jest w porządku zwłaszcza między pracownikami a ze strony koordynatorów to pewnie różnie to wygląda. Ze swojego strony z kolei to mogę powiedzieć, że firma organizuje często szkolenia np. w zakresie GMP
Zostaw swoją opinię o Prodlekpol - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prodlekpol