Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2010-07-16 10:22:31 odpowiedz | cytuj
odradzam, jedna z najgorszych firm n rynku farmaceutycznym
artek - 2010-07-21 17:33:08 odpowiedz | cytuj
zdecydowanie nie polecam pracy w tej firmie
no1 - 2010-07-23 16:37:11 odpowiedz | cytuj
całkowity brak wykwalifikowanej kadry, niskie zarobki, praca w weekendy, jesli ktos Wam zaproponuje pracę w tej firmie stanowczo odradzam, nie powinna być zakwalifikowana jako firma z branży farmaceutycznej
ona - 2010-07-29 12:31:58 odpowiedz | cytuj
radzę omijać tę firmę
otto - 2010-08-01 16:34:20 odpowiedz | cytuj
totalne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Tusia - 2010-08-05 17:53:48 odpowiedz | cytuj
Nie polecam !!!
Firma jest niewiarygodna, absurdalne wymagania, czepiają się o wszystko, ciągle pospieszają, WIELE PRZESTOJÓW (nawet cały miesiąc!) przez częsty brak pracy, pieniądze wypłacane nieterminowo, wszyscy tam są najmądrzejsi przez co są ciągłe kłótnie, koszmar.
prokurator - 2010-08-29 10:01:45 odpowiedz | cytuj
Tu nie ma żartow. Przeciwko osobom ktore wypuszczaja te leki na rynek juz przygotowywane sa pozwy. Te leki sa czesto pomieszane, nie zgadzaja sie daty i terminy waznosci. Nikt z tym nic nie robil ale jak to mowia miarka sie przebrala.
tttt - 2010-09-14 12:43:16 odpowiedz | cytuj
wzorcowy przyklad jak nie powinna wygladac firma!!!!!nie mozna powiedziec nic pozytywnego, prawdziwa porażka
Lodziarz - 2010-09-14 20:01:19 odpowiedz | cytuj
Kręcenie lodów na boku przez kadrę to normalka. Robienie zleceń "po cichu po niższej cenie" wykorzystując pracowników a właściciele i zarząd nic o tym nie wiedzą. Obsmarowywanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarządowi jest na porządku dziennym. Zgadzam niedługo wejdzie prokurator i afera na całą Polskę.
Kamel - 2010-09-18 23:09:00 odpowiedz | cytuj
fatalna atmosfera, najbardziej beznadziejni ludzie bez zadnej wiedzy i doswiadczenia, zazdrosc,donosicielstwo, kierownictwo to totalni idioci
Masakra - 2010-09-29 15:16:33 odpowiedz | cytuj
Pracuję tam od nie dawna,ale jeszcze czegoś takiego to nie widziałam!!!! Kierowniczki niektórych lini powinny pracować na polu zamiast konia... pracowników nowych mają za nic,odnoszą się do nich jak do śmieci!!!!nie pokaża jak trzeba robić ,a potem tylko drśą gęby...koszmar z którym nikt nic nie robi.. długo tam nie popracuję...
Kamel - 2010-10-04 23:30:39 odpowiedz | cytuj
radz
Optymista - 2010-10-06 16:38:42 odpowiedz | cytuj
Podobno zwolnili dyrektora,możne to jakaś szansa dla firmy,bo to był wyjątkowo nie na miejscu typek,beznadziejny i do tego chamski nikogo nie szanował,tylu osobom się przysłużył aż i na niego padło,nareszcie się na mim poznali.Mam nadzieje ze nie prędko znajdzie prace a jak już to żeby nim pomiatali tak jak on to robił.Nie sądzę ze ktoś po nim tam płacze pewnie nawet ta jego się cieszy,dziewczyno on już ci nie jest potrzebny to co mógł to załatwił,teraz możesz go zostawić i znaleźć kogoś kto przynajmniej wygląda.
ANONIM - 2010-10-07 11:21:27 odpowiedz | cytuj
Tam chyba niewiedza co znaczy byc FIRMĄ! plotkarstwo i obgadywanie na okrągło, nigdy nie zaznalam tak katastofalnej atmosfery jak tam! Kazdy wszystko chce wiedziec a jak juz sie dowie to i tak polowe sobie jeszcze doda! ochyda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ogólnie jako praca nie jest ciezka ale to nie wszystko , atmosfera tez duzo daje a tam tego wlasnie brakuje:)
PRACA TAM TO WILEKA POMYLKA!
ani - 2010-10-09 14:30:22 odpowiedz | cytuj
Pracowałam w Prodlekpol kilka tygodni. Zrezygnowałam gdyż znalazłam coś bliżej siebie.
W ogóle to sie nie zadzam z opiniami innych osób tutaj! I mam wrażenie jak by to pisały jakies strasznie zawistne osoby, jak sie ma jakieś uwagi do kierownictwa czy prowadzących,to sie powinno wprost takie rzeczy mówic a nie wylewać żale w internecie, przeciez nie jestesmy dziećmi. Dajcie jakies rzeczowe argumenty a nie typu "odradzam prace w tej firmie".
Wynagrodzenie było płacone na czas. Dojazd do firmy jedynie autobusem 145. Praca jest na dwie zmiany. 6-14.15, 14-22.15, przerwy w pracy trwają 20 i 10 minut. Prace, w porównaniu z innymi zakładami w których pracowałam(a było ich troche) uwazam za bardzo lekką. Zdarzają sie przestoje w pracy ale wiadomo ze pracodawca nie bedzie płacił pracownikom za siedzenie jesli nie ma zleceń. Nie jest to firma farmaceutyczna. Praca polega tam na przepakowywaniu/oklejaniu gotowych juz leków, zmiany ulotki na innojęzyczną itp, należy przy tym zwrócic uwage czy sie włozyło ulotke, dobrze okleiło pudełko itp. ale to przecież żadna wielka filozofia włożyć ulotke do pudełka czy je okleić. Za każdym razem dokładnie wytłumaczono mi co i jak mam zrobic. Praca nie jest przy taśmie tylko siedzi sie przy stołach po kilka osób. Hala jest w pełni klimatyzowana, stołówka, pali sie na dworze przed wejsciem.
Pracowałam tam przez agencje pracy tymczasowej Logart, na umowe zlecenie, stawka 9.26 brutto czyli ok 7 zł na ręke. Stawka nie jest wysoka. ale za tak lekką prace nie ma co oczekiwac wyższej.Praca w weekendy nie jest obowiazkowa, a placone jest jak za normalny dzien w tygodniu(bo to umowa zlecenie)
Z tego co sie dowiedziałam swego czasu czesc pracowników zatrudnionych tam bezposrednio przez Prodlekpol została zwolniona i kto chciał przeszedł na prace przez agencje Logart. Z tego powodu powstał jakiś zawistny klimat miedzy coniektórymi tam pracownikami, byc moze te osoby i wpisuja tu tak zmyslone opinie o tej firmie.
W zakładzie słychac jakies narzekania jaka to ciezka i odpowiedzialna praca(no tak sprawdzenie czy sie włozyło ulotke do pudełka z lekiem i czy je okleiło jest być może skomplikowaną czynnością dla tych osób które sie skarżą). Myśle że jesli komus tam ciężko to niech idzie posiedziec sobie w markecie na kasie za takie same pieniadze i przekona jak wygląda ciężka i odpowiedzialna praca. Chętni na wasze miejsca napewno się znajdą! To praca a nie sanatorium a wielu tam by pewnie chciało tylko siedziec i kawke pic przez 8 godzin a i tak pewnie by jeszcze narzekali.
Jeśli nie przeszkadza komuś dniówka ok 55 na ręke i umowa zlecenie polecam prace w tej firmie.
Pracuś - 2010-10-09 18:43:26 odpowiedz | cytuj
witam "ani" pomyliła portale ponieważ jest to strona dla pracowników wyrażających swoje opinie, a nie pracodawców... opisujących swoją beznadziejną firme. Zarobki są żałosne taka firma jak Prodlekpol koniecznie prosi się o kontrol PIP pozdrawiam
ani - 2010-10-10 10:16:18 odpowiedz | cytuj
tak sie składa że tam pracowalam i jak każdy mam prawo napisac swoje doswiadczenia z tej pracy i nie łódź się "Pracusiu" że pracodawca czyta te opinie bo na rynku jest taki brak pracy ze każdy roboli zawsze znajdzie a nas ma gdzies, a swoje żale to najepiej zgłaszac do PIP bo tu to jak grochem o ściane
M..... - 2010-10-11 15:24:09 odpowiedz | cytuj
Wiatam!!! Praca owszem lekka ,płaca co prawdę marna,prownicy jak wszędzie jedni ok ,drudzy nie!!!! Jedyne co mnie tam zaskoczyło to to ,że kierowniczki z brygady p.Mari Z. to nie powinny pracować z ludźmi gdyż nie szanują nikogo... uważają się za bóg wie kogo,a kim one tam są... Żal...Stare nie wychowane baby w piwnicy powinno się takie na tydzień zamknąć!!
zdjecie uzytkownika
wysokiej jakości specjalista od spraw paranowy - 2010-10-13 19:31:09 odpowiedz | cytuj
Znacie pazia?
każdy go zna
on zawsze
hu... pomysły ma.
Aha
on - 2010-10-15 10:32:38 odpowiedz | cytuj
zatrudnianie znajomych i rodziny to podstawa,mimo ze nie masz kwalifikacji wazne ze po znajomosci, a inni traktowani jak śmieci
on - 2010-10-18 13:11:35 odpowiedz | cytuj
trzymajcie sie z dala od tej firmy ludzie,nikt z warszawy tam nie pracuje takie sa stawki, sami przyjezdni z okolicznych wsi, wszytskie stanowiska obsadzone przez znajomosci ludzmi bez doswadczenia, panuje zasada BMW-bierny, mierny ale wierny:-)
Ona z Warszawy - 2010-10-20 15:57:45 odpowiedz | cytuj
Nie wiem na jakiej On pracował zmianie ale na "mojej"było sporo osób z Warszawy,i o jakie znajomości chodzi ale ja nic takiego nie zauważyłam,kierownictwo w większości spoko.jak czytam te wszystkie opinie to nie wierze ale może coś się zmieniło,mi ogólnie się podobało poza tymi przestojami i gdyby nie to pewnie bym tam pracowała.
Edzio - 2010-10-20 16:46:28 odpowiedz | cytuj
A wiec ja powiem tak pracowalem tam bardzo dlugo kiedys bylo innaczej szacunek do pracownika , co miesiac premia , po zmianie prezesa ,wszystko sie popsulo , brak premi i wogule koszmar , kazdy żądził , nowy Derektor , czasem mialem ochote mu wyjeb... a czasem byl spoko czyli tak jak wczesniej , ogolnie nie polecam tej pracy nikomu kto jest zdrowy psychicznie , bo tam straci te zdrowie
eko - 2010-10-20 22:19:46 odpowiedz | cytuj
nowy prezes ze swoim przydupasem dyrektorem to porazka
dobry - 2010-10-22 14:53:05 odpowiedz | cytuj
Witam wcale nie było tak zle w tej firmie po za kilkoma osobami ze zmiany Pani M. jest tam taka jedna baba która nie ma szkoły a uważa sie za niewiadomo kogo kobieto skącz szkołe dopiero kieruj ludzmi. Niewiem jak ma na imię chyba Marzena ale jest straszną zołzą i traktuje pracowników jak gówno. Moim zdanie powinna isc do szkoły i czegoś się nauczyć dopiero do ludzi gadać. Co to jest zeby baba z miejszą szkołą niż ja gadała comam robic kobieto szkoda mi ciebie
x