logo Stella Pack S.A.

Stella Pack S.A.

Lubartów

Opinie o Stella Pack S.A.

Luiza 2017-02-22 21:19
Haha dobre ;)
Alicja 2017-02-27 13:42
Zapoznaliście się już z wywiadem udzielonym specjalnie dla naszego portalu GoWork.pl? Co o nim myślicie?
lu 2017-02-27 19:05
no tak, świetny wywiad, a jak ma inaczej mówić? Ale kupa śmiechu!!!

''Jak oceniają się Państwo jako pracodawcę?

Przyjazny pracownikowi, sprawiedliwy''
R 2017-02-27 23:40
Drodzy pracownicy Stelli, zostałem dziś zwolniony po 11 latach pracy w tej firmie przez Pana Wojciecha.C . Jako powód zwolnienia " ZA TO ŻE NIE PRZEPROSIŁEM PANA PAWŁA. SZ I JESTEM DO NIEGO WROGO NASTAWIONY!!!". Czy zna ktoś lepszą przyczynę zwolnienia, dla pracownika który nie bał się powiedzieć głośno co sądzi o pracy tego fajtłapy?.. brygadzista który, nie potrafi podejmować decyzji i brać za nie odpowiedzialności??, najlepsze jego powiedzenie do pracowników "jeżeli tego nie zrobisz?, to powiem Wojtkowi!!!". Człowiek który boi się podpisać WZ-tkę z wypisanym przez siebie towarem nie powinien być kierownikiem, największy oszust firmy Stella, wszystko co złe to nie On, to wina innych... . Ciekawi mnie tylko kiedy się tam wszyscy ockną z kim mają zaszczyt pracować. Życzę w szczególności całej mojej zmianie i wszystkim z kim miałem zaszczyt pracować w tej firmie POWODZENIA.
18
Alicja 2017-02-28 16:04
@lu, oczywiście nie zawsze jest możliwość natychmiastowej weryfikacji odpowiedzi pracodawców. Uważam jednak, że z tej rozmowy można dowiedzieć się wielu przydatnych informacji, jak np. jak wyglądają pierwsze dni nowego pracownika/ gdzie znaleźć aktualne oferty pracy. Z pewnością jest to cenna uwaga dla przyszłych pracowników Stella Pack S.A.!
LOL 2017-02-28 20:22
Panie R jest Pan nie zrównoważonym pracownikiem. Wydzieranie się przeklinanie, rzucanie kijami to nie jest normalne zachowanie i to tak co 2 dzień. Były z tobą nie jedne problemy w firmie przez te 11 lat. Do tego pogarsza się atmosfera na zmianie, teraz wszyscy się cieszą że nie muszą się z tobą spierać. Przyznaj się za co zostałeś ostatecznie zwolniony za 11 lat problemów wyzwisk i fochów i można wymieniać dalej. dostałeś białej gorączki na poprzednią zmianę i wybuchles na ich brygadziste z przeklenstwami wyzwiskami itp. Weź się za siebie chłopie znajdź babe czy coś.
16
lu 2017-02-28 23:36
Pani redaktor Alicjo-po pierwsze to nie S.A tylko sp. z o.o. sp k. Przydatnych informacji to pracownik nabywa z czasem pracując w danej firmie. Pierwsze dni nie zawsze odzwierciedlają tego, co się zapowiada w przyszłości. A gdzie znaleźć aktualne oferty to chyba każdy potrafi? To wywiad o wszystkim i o niczym, a na pewno nie mający nic wspólnego z prawdziwa pracą w tej firmie...
Alicja 2017-03-01 09:54
@lu, oczywiście każdy ma inną opinie na ten temat. Informacja, gdzie można znaleźć aktualne oferty pracy myślę, że jest po prostu świetnym ułatwieniem dla zestresowanych poszukiwaczy ogłoszeń :)
2
Alicja 2017-03-06 10:07
@pracuś opowiedz proszę coś więcej na ten temat.
pracusie 2017-03-06 15:57
Poniatowa też odcięta od premii to poco sie spuszczacale za to sa kary punkty i nagany z wpisem do papierów ha ha ha
3
Alicja 2017-03-06 16:03
A jak przebiega rozmowa kwalifikacyjna? ;) Jakieś opinie?
Niu 2017-03-06 18:00
Jak może przebiegać rozmowa z przyszłym pracownikiem wzietym z pod sklepu..
3
Alicja 2017-03-07 10:21
@Niu co masz na myśli?
stellątko 2017-03-09 14:50
Jutro matki pieniężnej ciekawe za co nam jutro potracą bo niema już z czego.
Alicja 2017-03-09 15:03
@stellątko czy wcześniej miałeś już taką sytuację, o której piszesz? Że nastąpiły 'potrącenia' z wynagrodzenia?
gregor 2017-05-14 21:22
jak widac stella laczy ludzi pozdrawiam pania monike g i bylego pracownika rafala w ktory nie ograniczaja sie ani w lbr ani pod zakladem pozdrawiam oby wiecej par
5
Ludosław 2017-05-17 20:48
Zawsze można znaleźć jakieś niedociągnięcia ale to nie znaczy, że firma jest zła. Wszędzie pracują ludzie i mogą popełniać błędy, trzeba tylko sumiennie pracować a przekonacie się, że jest inna satysfakcja z wykonywanej pracy i zapewniam firma będzie super.
3
ciekawski 2017-05-23 12:46
Drogi kierowniku z produkcij Poniatowa po rekach całowac takiego kierownika tak dobrze to chyba zadna firma niema tylko parasola brakuje do lawki i stolika za siedzenie na dworze jeszcze płaca nigdzie dookola na firmach nie widac zeby pracownicy sobie siedzeli co w Stelli .
5
ciekawski 2017-05-23 12:47
Drogi kierowniku z produkcij Poniatowa po rekach całowac takiego kierownika tak dobrze to chyba zadna firma niema tylko parasola brakuje do lawki i stolika za siedzenie na dworze jeszcze płaca nigdzie dookola na firmach nie widac zeby pracownicy sobie siedzeli co w Stelli .
2
Ludek 2017-05-25 11:19
Stella Pack to 20 lat produkcji i dystrybucji najwyższej jakości produktów oraz budowania pozycji własnych marek. Jestem bardzo zadowolona z pracy tutaj. Szkoda tylko, że ludzie nie doceniają tego co mają.
1
pracownik 2017-05-25 17:05
Ludek doceniaja na zadnej firmie sie nie siedzi przed hala jak na tej dobrze ciekawski napisal i zato jeszcze placa nie male pieniadze.
Alicja 2017-05-26 08:52
@Ludek to bardzo dobrze, że jesteś zadowolony z pracy w tym miejscu. Jakie stanowisko konkretnie obejmujesz? Ogólne warunki pracy czy atmosfera mogą się od siebie nieco różnić w zależności od obejmowanego stanowiska. Jakie jeszcze pozytywy dostrzegasz w pracy w tym miejscu?
pracownik 2017-06-04 11:17
Pracuję w Stelli od kilku lat. Nie jest lekko, cały czas na stojąco, ciągłe latanie wokół maszyn żeby jako tako zrobić chociaz większość norm, bo jakość folii pozostawia wiele do życzenia. W lecie gorąc nieznośny, ale ze względu na ilość maszyn chyba nie ma się co dziwić. Zarobki .....najniższa krajowa + noce, tragedia.
Ostatnio trochę było lepiej co do wypłat, ponieważ na systemie czterobrygadowym z powodu pracy sześciu dni, za odbiór godzin mieliśmy wybór: albo odbiór wolnego, albo pieniądze. Wiadomo, większość wolała kasę, bo człowiek może się orobi więcej ale i więcej zarobi. 1600 a 1800 a nawet 2000 przy tej wypłacie to różnica. Ale niestety, plotka głosi że "firma jest za dużo stratna" i podobno wracamy do starego systemu. Odbiór godzin czyli wolne, a na co mi wolne i zaległy urlop, bo z nadgodzin uzbiera się kolejny.
A JUŻ MYŚLAŁAM, ŻE TROCHĘ LEPIEJ W TEJ FIRMIE PO TYLU LATACH, ŻE W KOŃCU KTOŚ KTO CHCE PRACOWAĆ I PRACUJE WIĘCEJ MOŻE ZAROBIĆ I TROCHĘ WIĘCEJ. ALE NIE, NIC TU SIĘ JEDNAK NIE ZMIENIŁO
4
Ludek 2017-06-06 21:42
Czy słyszeliście, że Stella Pack została uznana za firmę najbardziej przyczyniającą się do rozwoju powiatu lubartowskiego i otrzymała pierwsze miejsce w IX edycji konkursu o nagrodę Złotego Lamparta
ludkowie 2017-06-14 22:52
panie rafale-uzdrowicielu: po pierwsze to naucz się pan szacunku do pracownika, po drugie kultura osobista i po trzecie nie proś nas pan więcej o pomoc gdy pan nie spełniasz tych dwóch pierwszych warunków. nam pan nie pomagasz wręcz przeciwnie ciągle są z panem problemy. pokory życzę.
6
Ludek 2017-06-18 22:33
Jakie warunki do pracy proponuje firma przedstawicielowi handlowemu w rejonie Gdynia? Głównie interesuje mnie jakimi samochodami dysponuje firma? Jaka jest atmosfera i nastawienie firmy do pracowników.?
1
stellowicz 2017-07-05 02:35
Osobiście poleciłbym prace w tej firmie , szczególnie zakład na wierzbowej ;) pensja ostatnimi czasy 2000 zl i nawet więcej fajna atmosfera pracy ;) wiadomo jak wszędzie są wady i zalety ale tutaj nie ma na co narzekać.
stellowicz 2017-07-05 02:36
Osobiście poleciłbym prace w tej firmie , szczególnie zakład na wierzbowej ;) pensja ostatnimi czasy 2000 zl i nawet więcej fajna atmosfera pracy ;) wiadomo jak wszędzie są wady i zalety ale tutaj nie ma na co narzekać.
Nosalek 2017-07-05 09:52
Fajna firma godna polecenia , no ale w pracy trzeba pracować.
kib 2017-07-28 14:32
Najgorsza firma jaką znam.smród brud i niewolnicstwo. A kiero Cyranek totalna piz...
5
kib 2017-07-28 14:36
Ludzie niekupujcie produktów z tej firmy.. Folia jezdzi po brudnych podłogach,wszystko w kurzu poprostu fuj.jak na to sanepid pozwala
8
Gość 2017-08-02 19:50
Podpinam się
2
Nick 2017-08-04 11:30
bzdury jakieś piszecie...
1
Ania 2017-08-07 11:45
Podpinam się i nikomu nie polecam tej pracy...czysty chaos
6
Alicja 2017-08-08 10:20
@Ania możesz powiedzieć co konkretnie sprawia, że nie polecasz pracy w Stella Pack S.A.? Takie merytoryczne i bardziej szczegółowe informacje będą bardziej przydatne dla osób, które na wątek trafiły szukając informacji o potencjalnym miejscu zatrudnienia. Co powinny wiedzieć przed przesłaniem CV?
Bezimienna 2017-08-10 17:50
Chciałam opisać proceder jaki miał miejsce na Ul.Wierzbowej. Dziwi mnie że nie zostały wyciągnięte konsekwencje i sprawa rozeszła się po kątach. Mianowicie chodzi o kontrolę jakości, jak to jest że pracownicy wynoszą produkt nie płacąc za niego a kierownik K, ratując siebie kryje również podwładnych.
Pracownicy jak i kierownik wynosili gotowy produkt workami, nie dostawali paragonu więc nie płacili, wysyłali maila aby dostać paragon lecz bez odpowiedzi, a mimo to bez dowodu zakupu wynosili produkty. Sprawa wyszła na jaw około miesiąca temu, teraz wystawiają paragon i płacą za produkt który chcą kupić, lecz wszystko co działo się przed ujawnieniem sprawy nie zostało rozliczone. Dlaczego? Przecież dowody są w mailu.
5
Stella ???????????? 2017-08-10 19:34
W grudniu 2016 tuż przed świętami Bożego Narodzenia brałem udział w rekrutacji na stanowisko specjalista ds. zaopatrzenia. Rozmowę rekrutacyjną prowadził dyrektor wraz z młodą dziewczyną z HR. Przeprowadzono ją w sposób niekulturalny i arogancki.
Wyglądało to następująco: stawiłem się na umówioną godzinę. Po kilku minutach recepcjonistka rzuciła "idziemy" po czym pognała przez dwa długie korytarze nie oglądając się za siebie. Gdy ją dogoniłem wskazała mi drzwi salki konferencyjnej. Wszedłem do środka. Za ogromnym stołem siedział pan dyrektor. Poproszono żebym usiadł. Rozejrzałem się za wieszakiem na ubrania po czym powiesiłem kurtkę na oparciu krzesła i usiadłem.
Rozpoczęło się przesłuchanie.:
Proszę powiedzieć co pan wie o Stella? NICZYM NAS PAN NIE ZASKOCZYŁ!
A co pan się tak długo tej firmy trzymał? (20 lat)
Jakie są pana największe wady? (trudno powiedzieć). Wie pan co ja piszę o takich jak pan? NIEZDECYDOWANY!!!
Ile chciałby pan zarabiać? (3 tys. zł). To jest dużo poniżej średniej ALE MY TYLE NIE PŁACIMY!
U kogo pan pisał pracę magisterską? Na jaki temat?
Na odchodne pan dyrektor rzucił mi test do rozwiązania dając mi kilka minut czasu. Następnie poinformował mnie, że dostanę odpowiedź zaraz po świętach bo już potrzebują pracownika po czym odwrócił głowę i usiadł bokiem. Złożyłem życzenia świąteczne i wyszedłem. Opuszczając budynek minąłem się na korytarzu z kolejną osobą "zaproszoną" na rekrutację.
Odpowiedzi nie dostałem do dnia dzisiejszego a zauważyłem, że Stella po 6 mięs. znowu szuka pracownika.
PANIE DYREKTORZE rekrutacja to nie jest przerzucanie tanich portek w Lidlu. Chyba, że taka jest idea firmy w której pan pracuje. No ale to jest przecież taka fajna firma i tak się rozwija i eksportujemy te torebki foliowe, duma lubelszczyzny, perła Lubartowa itd. itd.
6
Lena 2017-08-11 13:37
Czy mógłby ktoś podpowiedzieć coś w temacie pracy dla przedstawiciela handlowego? Słyszałam sporo dobrego.
Nina 2017-08-13 18:32
2000 netto auto Skoda Fabia
Auto z gpsem, dużo obowiązków. Przeszłam do konkurencji.
2
Justyna 2017-08-15 22:09
Jeśli ktoś idzie do pracy odpoczywać i to przy dobrym wynagrodzeniu to już mi brak słów. Zastanawiam sie jak szybko będzie ta osoba szukała nowej pracy ?
2
pick 2017-08-16 23:22
Justyna, a najniższa krajowa dla Ciebie dobre wynagrodzenie???....
12
Olek 2017-08-19 09:47
Jak ktoś zaczyna swoją karierę zawodową to jest normalne lub jak ktoś udaje, że pracuje to też jest norma. Pokaż człowieku jak się pracuje a będzie więcej!
nick 2017-08-19 22:22
smieszne, pokaz czlowieku jak sie pracuje, hhehehehe, moderator juz czeka na usuniecie teg owpisu , juz mu paluszki chodza, a jak jest , tak jest robisz, masz prace jestes szczesliwy, ale takie sa realia i albo bedziecie narzekac albo zmienicie prace, mozna rzucac psy na stelle ale to wasz chlebodawca, nie zapomnijcie w jakim regionie POlski pracujecie, zle to sie zwolnij, i zmien pracodawce, ja pracuje nadal ale tez mysle o zmianie. slabe swiadczenia, brak dodatkow, gorac nie do wytrzymania jak w kopalni albo w hucie, i zero szacunku a biuro to inna sprawa i przedstawiciele, wiec niech nas nie porownuja do nas, bo
2
daro 2017-08-21 09:00
Stella to najgorsza firma w Lubartowie.Jak sanepid pozwala na taki syf
7
Ludosławek 2017-08-22 21:13
Nie można zaczarować rzeczywistości, jeśli sanepid nie zamyka to musi być wszystko ok. I po co te oskarżenia? Masz człowieku kłopoty to zmień firmę na inną.
2
Zarobki 2017-09-09 14:41
Kierowca, brukarz, fryzjerka, manicurzystka - zarobki powyżej 4-5 tys. złotych. A ile w Stelli ?
Mospinek 2017-09-10 12:32
Jak ktoś nie ma w zwyczaju pracować solidnie to nigdzie miejsce nie zagrzeje. Żeby zarobić 4-5 tyś jako fryzjer , manicurzystka a nawet kierowca to trzeba się dobrze napracować. Wiem tylko, że wszędzie jest dobrze!!!
Ja 2017-09-11 18:24
A to w Stelli się nie pracuje solidnie?
2
Ludek 2017-09-13 12:33
Z własnego doświadczenia wiem, że niestety nie wszyscy przychodzą do pracy żeby pracować tylko obijać się!!
1
Alicja 2017-09-20 10:51
@Ja a w jakim dziale w Stella Pack Ty pracujesz? Możesz powiedzieć coś więcej o swojej pracy? Dodatkowe informacje będą cenne dla osób, które zastanawiają się nad przesłaniem swojego CV. Co powinni wcześniej wiedzieć o tym pracodawcy?
Zostaw swoją opinię o Stella Pack S.A. - Lubartów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stella Pack S.A.