Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o stella pack

Pracowałeś w firmie stella pack i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik3 - 2015-01-21 17:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest taki zmet jakiego jeszcze nie bylo.Jeden chodzi i skarzy na drugiego tylko po to aby miec lepsze plecy u kierownika. Nareszcie obcieli troche z wyplat chlopakom a nie tylko nam. ich przerwa trwa nawet i pol godziny gdzie my juz danwo bysmy siedzialy na dywaniku. Terbeciarze tez wielkie cwaniaki a w zasadzie co niektorzy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] umia. Kiedy ten nowy kierownik przejrzy na oczy w koncu.
zdjecie uzytkownika
Malaga tiki taki - 2015-01-21 17:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownik Bogdan przejrzy na oczy? Chyba jak się mu kupi okulary na kurzą ślepotę.....On tylko siebie widzi w różowym tle
zdjecie uzytkownika
oooodsds - 2015-01-22 18:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki najgorsze ze wszystkich firm w regionie. Wymagania mają jak z kosmosu,a kierownicy robią sobie z pracowników niewolników.
zdjecie uzytkownika
julcio - 2015-01-22 19:35:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie nazekajcie wszystko idzie w dobrym kierunku,a kierownik robi porzadki.I dobrze tak myśleli niektórzy że im wszysko wolno. Koniec .Z NIEKTÓRYCH AŻ ŚMIAĆ SIĘ CHCE.
zdjecie uzytkownika
zzz - 2015-01-23 00:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownicy powinni być lepiej traktowani.Pracy jest na produkcji jest dużo,pracownicy się starają jak tylko mogą,a i tak zawsze są jakieś pretensje.Panowie kierownicy powinniście mieć więcej zrozumienia co do swoich podwładnych czy to tak wiele.
zdjecie uzytkownika
11111 - 2015-01-23 00:10:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aby do wiosny
zdjecie uzytkownika
on i ona my - 2015-01-23 06:38:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
n oszukujmy się.Wiemy kto miał chody i nikt nie jest ślepy i każdy widział co już było .Skończyło się bezpowrotni e.A że wisiały czarne chmury i dni były policzone zaczęło się robić nerwowo trzeba było pakować manatki.A taka była prymna .Przykro było.Gdzie podział się ten głupawy uśmiech.Koniec z pupilami.
zdjecie uzytkownika
barni - 2015-01-23 07:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak ,tak trudno nie zauważyć było.
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-01-23 07:34:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmiany,zmiany,zmiany.I dobrze niektórym .
zdjecie uzytkownika
zzz - 2015-01-23 12:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zamiast produkować to będziemy na hali sprzątać bo kierownicy coraz bardziej nas o porządki ścigają,jak byśmy nie mieli co robić,w tedy będzie błysk na hali.Większość pracowników w firmie jest podła biegają do kierowników z byle czym i donoszą jeden na drugiego [ Ciekawe co i ile z tego donoszenia mają ],zamiast się wspierać i trzymać razem.Przyjdzie kiedyś dzień,że będą sobie do gardeł skakać jak pitbule na nielegalnych walkach taka znieczulica ludzka.To co się dzieje to ludzkie pojęcie przekracza,LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIĘ CO WYCZYNIACIE.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-23 12:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak było i wczesniej,aby tym co na górze siedzieli i ich koleżanką było super co donosili,ale urwało się nagle się rozchorowali ......
zdjecie uzytkownika
pracownik... - 2015-01-23 14:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie czas się opamiętać! Ludzie zobaczcie co wyczyniacie powinniśmy tworzyć zgrany zespół,trzymać się razem a tu co? Ludzie w naszej firmie są dwulicowi co doskonale odzwierciedla to forum, wystarczy wejść na halę i czuć przyjazną atmosferę. Porządki, porządki bo audyt my pięknie posprzątamy i dostaniemy nagrodę w postaci gołych wypłat a firma dzięki nam prezent w postaci nowego kontraktu.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-23 15:59:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W grupie siła,może już najwyższy czas o tym pomyśleć.
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2015-01-23 18:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem ,że naszą firmę mają przejąc chinczyki jako spółka ...mają wdronżyć produkcję worków na zwłoki , większe zarobki może będą.
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2015-01-23 19:51:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [qwerty - 2015-01-23 18:17:54]:
Większe zarobki to może i wtedy by mieli ale chinczycy jak ich tu sciagną.
1 PLN - 1,64 CNY i za gołą wypłatę by robili bez narzekania
zdjecie uzytkownika
zuzia - 2015-01-23 21:05:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech się jeszcze wezma za te dwie rencistki. Worków oklejać nie umieja sprzątaja jak muchy w smole aby przez telefon by rozmawiały. Przyjdzie taka i mówi ze ona ma umowe i nie musi nic robic. Ja tez mam umowe i na te 1200 zł musze harować swiątek piątek i niedziele jak coś źle zrobie to od razu punkty a im wszystko wolno taka sprawiedliwość.
zdjecie uzytkownika
zzz - 2015-01-23 22:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie niema sprawiedliwpści,jeszcze trochę nasze wypłaty bendą w postaci miski ryżu,tak jak w Chinach,bendziemy dostawać baty i zakówani w kajdany,niestety co zrobić taki nasz los zwykłych pracowników nikt się nami nie przejmóje to niestety najprawdziwsza prawda.
zdjecie uzytkownika
zzz - 2015-01-23 22:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wtym kołchozie nieda się normalnie pracoeać ponieważ wymyślają w między czasie jakieś niepotrzebne prace,kture zabierają czasktury powinniśmy przeznaczyć na prodókcję.ŻYĆ TEŻ NORMALNIE SIĘ NIEDA BO NIE MOŻNA NORMALNIE ZAROBIĆ,KSIĄDZ W CZASIE JEDNEJ MSZY NA TACY WIĘCIJ ZBIERZE NIŻ MY W CIĄGU MIESIĄCA ZAROBIMY TO WSZYSTKO JEST PRZYKRE.
zdjecie uzytkownika
norek - 2015-01-23 23:01:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zuziu siedż i się lecz ok.
zdjecie uzytkownika
pracownik ze steli - 2015-01-23 23:16:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co się czepiasz dziewczyn one choć miłe i napewno nikomu nie przeszkadzają.Zazdrosna jesteś i śmieszna.To do zuzi.
zdjecie uzytkownika
11111 - 2015-01-24 06:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aby do 10-tego.
zdjecie uzytkownika
stela pack - 2015-01-24 10:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale jestes mądra piszesz o dziewczynach co zżera cie zazdrość ,że już nic nie możesz.Zajmij się sobą,bo widać masz problem.A z tego co wiemy masz,masz.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-24 14:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsi to ci co piszą o innych,skarżą ,donoszą.Taki człowiek nic nie wart.Więc pomyśl zanim na kogo napiszesz,czy doniesiesz.
zdjecie uzytkownika
ziutek - 2015-01-24 18:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zuziu widać jesteś nie w temacie bo one dawno już nie sprzątają bo nie muszą,a teraz na ciebie kolej.
zdjecie uzytkownika
The truth about the company - 2015-01-28 12:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy kogoś obgaduje , podlizuje się (B.K) , a to przecież człowiek niskich lotów , który dla swojej pensji zrobi wszystko , aby utrzymać się na stanowisku. Brakuje mu szacunku dla pracowników jak i reszty załogi. Zmiany w tej firmie?! Chyba na gorsze ponieważ trzeba harować za dwóch , a wynagrodzenia stoją w miejscu , co niektórzy dostali tylko podwyżki , aby oczy zatkać....
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie stella pack
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy stella pack?
Zadaj pytanie
x