logo Stella Pack S.A.

Stella Pack S.A.

Lubartów

Opinie o Stella Pack S.A.

popek 2015-07-19 16:51:58
Ludzie jak by byli wszyscy zgodni to by pokazali na czym życie polega za te marne grosze jak trzeba zasuwac w takich warunkach wszystkie soboty i niedziele swieta panstwowe bo wory ważniejsze jak chleb życze miłej pracy ( usunięte przez administratora ) br />
2
popek 2015-07-19 16:56:54
Pracowałeś w firmie stella pack i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.
pupka misia 2015-08-20 08:29:49
Ludzie nie zatrudniajcie się tam! Ta firma to najgorsze dno dna jakie można sobie wyobrazić!
Cham będzie chamem na wieki wieków amen! (wiadomo o kogo chodzi zresztą fryzura też bardzo miejska)
3
nn 2015-08-22 15:11:30
a jaka fryzura ci odpowiada pupciu
Pramex 2015-08-30 15:53:05
Nie po to sie tworzy kolchozy aby ludzie w nich zarabiali.
Abc 2015-08-31 18:51:09
Witam otwierają w Niemcach magazyn i tak się zastanawiał ile się zarabia na wòzku widłowym ,posłowie ktoś ???
1
tyt 2015-09-01 09:01:04
MIałes na myśli chyba Jawidz? Ile ? Podstawa plus premia ewentualnie. NIgdzie nie napłacą.
pp 2015-09-09 13:48:52
No i doczekalismy sie mamy ranking kto na której pozycij dopiero sie zacznie wyscig szczurow chyba nie zdaje sobie kierownik produkcij co narobił ale jego wybór chce miec piekło na produkcij to bedzie miał miłego ( usunięte przez administratora )
Mm 2015-09-09 22:34:45
To już ósmego dostales-las wypłatę? Jak to możliwe? Coś sciemniac, a pieniądze to fakt marne jak na ciężką pracę na prod, ostatnio 1600 nie przekroczyło, wiem inni tyle nie mają ale niektórzy mają więcej np w biedronce,wiem, nie pasuje ci to się zwolnić, i tak wkoło Macieju,człowiek latami robi, zdrowie i serce zostawia i nic lepiej,nie widzą tej naszej ciężkiej pracy. Z wysoką za wysoko spojrzeć na maluczkie mroweczki, i przedrzeć się przez rój kierowników, znajomkow, wiem firma rodzinna. No nie jest tak?
1
pp 2015-09-10 18:27:13
Ciekawe co na to powie Inspekcja Pracy, z tego co wiem czegoś takiego nie wolno robić.
1
studentka 2015-09-11 11:10:38
a wiecie co? ja myslałam ze zostane tam juz na wieki, ale zawziełam się. Skonczyłam studia i znalazłam inną pracę. Przez 5 lat pracy w stella pack nie dostałam żadnej umowy lepszej niż zlecenie ba, nawet nikt o tym nie wspomniał. Więc radze wam uciekajcie z tego kołchozu, bo i tak nic dobrego z tego nie będzie, oni tylko tam na górze mają dobrze, niektórzy pracują tam od samego początku i nie są doceniani, inni przychodzą pijani do pracy i co? Nikt tego nie widzi, a nie - widzi ale nikt z tym nic nie robi.. czekać tylko aż komuś krzywda się stanie..
studentka 2015-09-11 11:12:46
no i bardzo dobrze. gratulacje !
1
tyt 2015-09-11 13:34:27
Opinie wpisywane tutaj sa cenzurowane, WPisy są usuwane. Cenzura nadal istnieje i ma się dobrze. MOderatorze jakim prawem kasujesz, wpisy? Czy ty wiesz co tak naprawdę się dzieje? Twoja prawda to prawda subiektywna. Przeczytajcie sobie wypowiedzi jedna po drugiej, co raz brak logicznego sensu. Tej wypowiedzi pewnie też nie będzie bo nie będzie wygodna dla pewnych osób. BO co? bo $$$
yty 2015-09-12 16:23:27
Produkcja się zwiększyła to czekamy na zwiększenie wypłat i talony na Święta tak jak robią to inne firmy w LUbartowie.
green 2015-09-25 10:26:41
ja mam serdecznie dość pracy w tym zakładzie , dlaczego panowie prezesi nie rozumieją , że za minimum krajową nie można wyżyć w dzisiejszych czasach mając rodzinę . Chciałbym żeby jednak ktoś się zlitował i dał upragnioną podwyżkę tym którzy zasługują nie zależnie od wykonywanego stanowiska pracy , bo każdemu jest potrzebna by normalnie funkcjonować w tym naszym marnym życiu .
łysy 2015-09-27 15:34:41
green-Czy Ty liczysz na litosc tych trzech cwaniaczkow ze Ci dadza wiecej?Nie u kogos kto sie dorabial 25 lat temu u turasa i takie standardy pracy pozostaly mu we krwi.każdy orze, jak może-tym sie kieruj.....
łysy 2015-09-29 15:26:38
Ci ludzie sa tak zachlanni ze jezeli zaistnieje potrzeba nie zatrudnia zadnego Polaka a Chinczykow i konsultanta.Robote tez im zrobia.Caly dol zapieprza na nic nie robiaca gore.Zadna to skomplikowana robota.Wiec czym ty sie czlowieku chcesz cenic?Czy mlodego dalej ruscy piora gdzies tam po 17-tce?
eee 2015-10-16 09:33:27
Myslę że wszyscy tworzą tą firmę i produkują od regranulacji po przez mieszalnik, extrudery, rolomaty,automaty,flowpacki,magazyn itd. Myślę, że wszystkim należy sie odpowiednia wypłata więć pracowniku bądź sprawiedliwy. Nikt tu nie siedzi i nie pierdzi w stołek.
o 2015-10-19 20:24:19
Są tacy co siedzą i .... a wypłaty biorą,ale kierownik tego nie widzi albo udaje,bo tego nie można nie zauważyć.
mut 2015-10-20 09:40:48
Idż z tym do MR i poinformuj lub anonimowo. Proste.
3
byly pracownik 2015-11-02 23:12:40
Firma powinna bardziej dbać o pracowników, a nie kazać pracować za marne grosze i wymyślać jakiś maraton max wydajności dla 3 pracowników a reszta zostaje na lodzie i haruje za marne grosze.Nawet jeśli potrafisz poradzić sobie z ciągle psującymi się maszynami a nie biegasz do kierownika z każdym problem to i tak cie ktoś położony wyżej nie doceni nie wspominając o braku jakichkolwiek talonów na święta więc nie pozostało mi nic innego jak opuścić (usunięte przez administratora)choć atmosfera wśród pracowników była bardzo dobra i jedynie tego było szkoda
1
tom 2015-11-21 10:14:50
będą talony na święta? ktoś wie?
tom 2015-11-24 18:06:29
tylko dla trojga
świeta 2015-11-26 09:50:18
Tom jak chcesz wiedziec czy będą talony na stronie sttella jest podany adres meylowy do prezesa napisz to sie przekonasz
1
były pracownik 2015-12-05 19:47:58
jeśli chodzi o umowę to plusem jest to ze po okresie próbnym 3 mce, jak się sprawdzisz jest już na 5 lat na próbnej zarobki są marne, zależy gdzie się załapiesz ja robiłem na rotomac i czasem potrzeba naprawdę wiadra nerwosolu:) pozdrawiam od nowego roku obiecują podwyzki
obcy 2016-01-02 19:32:20
ludzie z tego co słyszałem to pracownicy pracowali w sylwestra i nowy rok co za firma brak szacunku czy worki aż tak potrzebne niech kierownictwo popatrzy na inne firmy na zakładzie i wezmie przykład bo nikt do was nie przyjdzie za praca.
1
xxc 2016-01-03 14:11:28
dziwi mnie ze kogos dziwi ze tu sie pracuje swiatek piatek,prezesi baluja a tania sila zapieprza,standard stellowski
chetny 2016-01-18 21:55:47
A jakieś wolne miejsca w ksiegowości?
lalu 2016-01-29 23:11:15
Tak akurat w chlewiskach tak bylo a pozniej 2 tygodnie bylo postoju
Rico 2016-02-01 08:47:25
Nie ma potrzeby zakładania działalności na ph, ktoś jak zawsze ściemnia...
pracownik 2016-02-06 12:58:57
nie produkujemy środków do czystości tylko przepakowujemy w logo firmy a produkty to made in china
zygfryd 2016-05-18 19:19:20
a może ktoś coś więcej o pracy w księgowości
1
CIEKAWSKI 2016-08-09 06:38:27
drodzy prezesi zainteresujcie sie troche co sie dzieje na produkcij w Poniatowej tyle ludzi jest na lewych zwolnieniach ze szok ten kto pracuje uczciwie nie moze pujsc na urlop bo nie ma obsaby ale JAKI PAN TAKI KRAM
1
Adam 2016-08-09 09:15:17
@CIEKAWSKI a tak podpytam z ciekawości... wiesz może coś o pracy specjalisty ds. zatrudnienia i płac?
MIKOŁAJ 2016-12-08 15:33:15
DRODZY PREZESI CO MY PRACOWNICY W PONIATOWEJ JESTESMY WARCI. FIRMY DOOKOŁA PODAROWAŁY NA ŚWIĘTA TALONY. NIC DZIWNEGO ŻE NIKT NIE CHCE U WAS PRACOWAC JAK NIE UMIECIE DOCENIAC PRACOWNIKA.WESŁOYCH ŚWIĄT MIMO WSZYSTKO
2
wysmakowany 2016-12-09 13:20:38
Ludzie szukajcie gdzie indziej roboty teraz pracownik jest na cene złota a w tym zakładzie to już gorzej byc nie moze zeby mężczyzna nie zarobił spokojnie 2000 na te czasy światek piątek robiąc..ale usiąde z rodzina przed telewizorem i obejrze reklame firmy i powiem ja w tej firmie pracuje ha ha ha
3
pracownik 2016-12-09 18:59:06
panowie i panie zamiat talonów ciuchy nam dali co sa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warte
ale to juz parodia normalna kobiety powinny zarabiac 2000 zł a mezczyzni co najmniej 2500/ 2700
po odliczeniu tych wszystkich sjkladek
6
zainteresowany 2016-12-15 11:03:23
Stella to ma tak a opinie że nikt nie pójdzie tam pracowac jeszcze rok lub dwa i po firmie chyba ze prezesi zmienia gospodarza.Prezesi nie wiedza wszystkiego co sie dzieje w Poniatowej ale chyba czas najwyższy by otworzyli oczy i uszy i posłuchali co zwykły pracownik ma do powiedzenia a jak sie boją konfrontacij to anonimowa ankieta .A co do talonów to szkoda gadac wysze szczeble dostały a zwykły pracownik za nocki nawet nie miał zapłacone poprostu firma z klasa tylko nie wiem zaco te wszystkie nagrody.
3
ble 2016-12-29 18:05:44
Jest taki jeden kierownik cham który się nazywa Mirosław Stanio który potrafi znęcać się nad ludżmi pomiata nimi wyklina ludzi ubliża.Taki człowiek to powinien pracować w kamieniołomie a nie w takiej firmie.Już dawno były zgłaszane skargi na tego pana ale prezes nic z tym nierobi to najwidoczniej powinna zająć się tym telewizja.Takie poniżanie podlega pod mobing.(Stanio przemów ludzkim głosem).
7
pracownik 2017-01-03 14:18:03
Gdzie te talony drodzy prezesi znow zamydlili ludzom oczy brawo
6
Prac 2017-01-04 20:20:19
W końcu ktoś powiedział prawdę na temat tego typa, sam śpi pół zmiany a pracownikom nie daje spokoju. Zje... Nie człowiek
3
polak 2017-01-05 14:18:38
o kim mowa kto śpi w pracy?
vox 2017-01-06 16:38:21
CHODZI O PANA MIROSLAWA pupilka prezesów
4
Ona 2017-01-08 08:18:53
A co z talentami które miały być ktoś coś wie może?
1234 2017-01-08 12:31:13
napewno nie w tej firmie
5678 2017-01-09 16:47:57
talony sa ale jak byłeś niegrzeczny to guzik dostaniesz ha ha ha
1
Mm 2017-01-10 00:40:02
Faktycznie talony dzis dali na 250 zł, ale juz sobie odbija i już sobie odbili na premiach naszych ale efekt psychologiczny jest i zadzialal, dobrze ze dali tyle dobrego, bo mogli nie dac a tak pare groszy w kieszen wpadlo,
Talony 2017-01-11 09:55:36
NO i co >? Były talony, łyso wam? a to że sa opodatkowane i pewnie pare premii zostanie wyciętych to już inna działka. nTak, dostaliśmy talony na 250 zł. Dziękujemy za talony mimo wszystko.
pracownik 2017-01-13 18:52:49
DOciebie talonie i co ze dali spójrz na inne firmy jak pracownika sie powinno doceniac troche logiki jeżeli masz szacunek do pracownika to pracownik odpałaci ci tym samym tak niewiele trzeba a talony to dzieki innej firmie która sie za nami wstawiła poprostu zapytała jak docenia firma pracownika.
1
Mm 2017-01-13 22:41:22
Jaka firma się za nami wstawila jaka zapytala? Rozwin swoja wypowiedz????????
Zostaw swoją opinię o Stella Pack S.A. - Lubartów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stella Pack S.A.