Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o stella pack

Pracowałeś w firmie stella pack i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-07 19:20:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i jak jest teraz w stella pack? Da sie zarobić? Moze zdarzają sie trzynaski lub dodatki na wczasy pod gruszą?
zdjecie uzytkownika
jaaaa - 2013-07-10 18:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak trzeba sie cieszyć a jak jesteś znajomym lub sąsiadem albo rodzinką [usunięte przez moderatora] to praca z zzałożonymi rękami:):) nic nie robisz i kaskę bierzesz... A znajomi jego żonki biorą wolne kiedy chcą i wychodza w czasie pracy nawet w nocy bo ich się nie zwolni... Bo żonka nie da pózniej:P
zdjecie uzytkownika
zly - 2013-07-17 09:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje na produkcji ponad 10 lat,jednen z braci prezesow jest moim sasiadem ,jakos nie widze z tego powodu zadnych profitow,wrecz przeciwnie,odkad ogloszono tzw kryzys zarabiam duzo mniej niz przed dwoma laty,wiec nie piszczcie o znajomosciach z prezesami heheh,bo przyslowiowy noz w kieszeni sie otwiera jak to czytam
zdjecie uzytkownika
Pracownik Stella Pack S.A. - 2013-07-26 11:58:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tyle tu negatywnuch opini, plotek że postanowiłem napisać coś od siebie, i poprawić sztucznie znikształlcony wizerunek firmy. Pracuję w Stelli i jestem zadowolony. Czuję, że mam stabilną pracę i wiem że otrzymam terminowa wypłatę. Malkontencji znajdą sie wszędzie. Jesli szukasz stabilnej pracy i chcesz pracować w Stelli znajdzie sie dla ciebie miejsce i zostaniesz tu. Popracuj, zechcesz zmienić pracę nalepszą, inna? - nie ma problemu. Ja pryszedłem z ulicy z zamiarem pracy i tak się stało. ZOstałem zatrudniony i juz kilkanaście miesięcy działam. Robię to co umiem, zalezy mi na pracy. Jest róznie, raz lżej raz ciężej ale staram, się nie oczerniać nikogo z firmy, ani z nazwiska ani po stanowisku. Przeszedłem szkolenia, dostałem ubranie firmowe robocze, buty, woda w baniakach jest systematycznie wymieniana - nie jest wlewana kranówa:) , Dar Natury regularnie a jak trzeba to częściej dostarcza zapasy, mamy klimatyzowaną jadalnię, lodówke, mikrofalę, dostęp do pryszniców i gorącej wody, przerwy i palarnie!, nikt nie stoi z batem nad głową, trzeba swoje zrobić i do domu można iść. Czy to mało ? Tak wam źle? To jest praca fizyczna a nie pierdzenie w stołek przy komputerze, przypominam niektórym bo chyba zapomnieli na czym polega ta praca. Chcecie pracować umysłowo - prosze bardzo: Specjalista ds. Sprzedaży B2B Stella Pack S.A. [usunięte przez moderatora]Jestem zwykłym szarym pracownikiem produkcji. Jestem wdzięczny Kierownikowi za to że mnie zatrudnił i mimo malego potknięcia z mojoej strony dał mi kolejną szansę. . Nie mam lepiej a ni gorzej jesli chodzi o kierownictwo - jak olejesz pracę to nie dziw sie że praca oleje ciebie. Trzeba chcieć, starac się a myślę że wtedy kierownik pujdzie ci na rękę. Pracy tez nie dostałem przez"sex" - hehe)) Jakies pytania ktos ma co do Pracy w Stella Pack S.A. ?
zdjecie uzytkownika
prawda - 2013-08-12 17:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spodziewam się że jesteś kierownikiem skoro opisujesz tą firmę w takich superlatywach każdy ma prawo do swoich opinii a ja jak najbardziej jestem za tymi złymi szczerze to co tam się dzieje całą prawdę o najtańszym surowcu który nas pracowników truje nic się nie mówi o sytuacji która była w firmie że kobiety po tym [usunięte przez moderatora]mdlały o tych wszystkich poronieniach które nie mogą być zbiegiem okoliczności o tym się nie mówi a sama pensja w stosunku do tego ile trzeba się [usunięte przez moderatora] to jakiś żart starcza ledwo na opłaty a przecież każdy ma prawo do godnego życia ale szefostwo ma to w dupie wykorzystują bezrobocie i fakt że niektórzy muszą pracować żeby mieć na te opłaty przerażające jest to co się dzieje w tego typu firmach.
zdjecie uzytkownika
employee - Stellątko:) - 2013-08-13 15:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witaj, nie jestem kierownikiem. Moje poprzednie wpisy to prawda z życia, to co czuję i jak tu jest. Praca to praca anie przedszkole. Mój ojciec imoja matka pracowali fizycznie całe życie i ja jestem robolem, skoro to mi pasuje i nie chcę niczego zmieniać to tak jest i nic sie nie zmieni widzeże ty tez skoro jest Ci źle a nie chcesz tego zmieniać a biadolenie na forum nic tu nie da. Trezba zacząć od siebie , zainwestowac w siebie, w wykształcenie zmienić firmę, wyjechać gdzieś i nie koniecznie do UK , tylkpo np do POznania , Wrocławia, chcieć próbowac coś zmienić. Apeluj do ustawodawców, do premiera, prezydenta żeby podwyższali minimalną, żeby utworzyli przymusowe płacone szkodliwe. Już widzę jak wszyscy ci ida na rękę. Ja jestem spokojny bo wiem że mam pracę a ponarzekac każdy lubi, to domena Polaków. Narzekajcie a i tak się spotkamy w Stelli. Zamiast zmieniać , płaczeciei użalacie sie nad sobą, Wielu ludzi którzy tam pracują szanują pracę, i dobrze i m tu bo maja wypracowane standardy, posiadają doświadczenie, znają klimat, może mają rodziny i są uziemieni, bo nie moga sobie pozwolić na wyjazdy, ale wylądowali tu i pracują długimi latami. Niewiem, nic na temat poronień, każda praca ma specyficzny charakter i trudności w jej wykonaniu, narażenie na stres, hałas, zanieczyszczenia. KAżdy idąc tu ma świadomośc jaką prace podejmuje. NIkt nikogo nie trzyma pod kluczem. Czasy jakie sa takie są. Nigdy nie było idealnie. Znajdź swoje miejsce w życiu. obierz cel i dąż do jego spełnienia. Ja byłem kilka razy za granicą i nie wyszło mi, zostałem tutaj i jest mi ok. Inni poza granicami kraju znaleźli swoje miejsce i dobrą pracę. Prawda/? - pracujesz dalej w Firmie?
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-22 17:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIC nie usprawiedliwia NIESPRAWIEDLIWOŚCI i NIEUCZCIWOŚCI, nie wylewaj jadu na kogoś kto nie zamierza sankcjonować WYKORZYSTYWANIA pracowników bo ta niska płaca jest NIESPRAWIEDLIWA. Bez względu czy kryzys był czy nie, pracownikom zawsze płacili niewiele. Fakt praca jest ale i pracownicy ponoszą koszty tego, że tam pracują (mam na myśli zdrowie) i to za [usunięte przez moderatora] pieniądze. Nie wymądrzaj się i nie wysyłaj kogoś na dokształcanie, bo to jest śmieszne. czy jak już osoba nie ma wykształcenia to trzeba ją poniżać niskim wynagrodzeniem i nie szanować? Nie wygłupiaj się kolego taką opinią...
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-08-23 08:59:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wygłupiam się. Poprostu takie są realia i je akceptuje a ty zrobisz to samo albo nie. Powodzenia.
zdjecie uzytkownika
Anty stellątko:P - 2013-08-23 09:38:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najwidoczniej takie duże i pozytywne wpisy daje pożal sie Boże jakis marny kierowniczyna Pan [usunięte przez moderatora]:)... Bo na rozmowie u prezesa sie bylo w sprawie wpisow. Zgodze sie z tym ze marnuje sie juz zdrowie ale on nie liczy sie z normalnymi ludzmi ktorzy nie maja ukladow. Nawet glupi przyklad ile trzeba sie go oprosic o wolne w jakis konkretny dzien a jego POCIOTKI ZNAJOMI itp... maja taki dzien bez problemu. Zwalnia kogos bo znajoma sobie przypomniala ze chce pracowac i nie interesuje go ze ktos sam pracuje i ma rodzine na utrzymaniu( mimo tego ze dobrze wykonywal swoja prace). A szczerze to żygać sie chce na te dobre ich opinie "ALA" pracownikow niby produkcji bo oni maja odmienne zdanie. Pracuje tu i wiem jak jest. A po wizycie na gorze u [usunięte przez moderatora] raptownie takie pozytywne wpisy... Pozdrawia pracownik produkcji...
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-23 13:31:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś - 2013-08-23 08:59:47

Nie wygłupiam się. Poprostu takie są realia i je akceptuje a ty zrobisz to samo albo nie. Powodzenia.
jacy ludzie takie realia...ale ty chyba nie zarabiasz pensji roboli bo łatwo ci przychodzi pouczanie innych by akceptowali nieuczciwe realia... bo ta wypłata to naplucie ludziom w twarz i jeszcze kazanie im się z tego cieszyć... odpowiedz sam sobie czy chciałbyś pracować w tych warunkach za te pieniądze? czy byłbyś zadowolony? jak byś się czuł?
syty głodnego nie zrozumie i tu jest tego przykład, smutne

zamiast wpadać w zachwyt, że dajesz ludziom pracę, pomyśl co ty od nich zyskujesz... to dzięki ich ciężkiej pracy, ty masz kasę, a czy masz na tyle rozumu by dobrze gospodarować owocami ich pracy o to zapytaj siebie.

ile problemów finansowych w firmie powstało z powodu kryzysu a ile z powodu głupiego zarządzania?

drogi prezesie, miej odwagę i spójrz w prawdzie czy podejmujesz mądre decyzje i czy wyciągasz wnioski z błędów...
czy twoje decyzje wynikają z realnego rozeznania w sytuacji czy z mżonek i marzeń... czy przypadkiem nie jesteś kolos na glinianych nogach z głową w chmurach?
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-24 08:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownik Stella Pack S.A.
"Tyle tu negatywnuch opini, plotek że postanowiłem napisać coś od siebie, i poprawić sztucznie znikształlcony wizerunek firmy."

Naprawdę uważasz że to co tu jest napisane to zniekształcony wizerunek firmy ?

Owszem firma się rozwija, płaci na czas itp. itd i to cieszy że nie boisz się o dzień kolejny.

Poprawić jednak wiele rzeczy trzeba i jak widzisz, że od kilku lat nic się nie zmienia i nasze uwagi szefostwo,kierownictwo ma głęboko w d... to przestajesz się tym przejmować i....

... wdychasz codziennie ten "cudowny" zapach, pijesz dar natury, palisz fajki i pijesz kawę w ukryciu, brudzisz sobie rączki i myjesz je w ciepłej wodzie (bo zimnej już nie ma), ubrania roboczego nie nosisz bo byś zemdlał z gorąca przy 40-50`C, w lodówce nic nie trzymasz bo i tak zaraz ktoś się poczęstuje, do mikrofali to strach coś włożyć taki syf a o czajniku nie wspomnę - jeśli o czymś zapomniałem to proszę dopiszcie :D

No to jak??? Psujemy ten wizerunek czy nie ? Piszecie że nie potrafimy powiedzieć tego "face to face".... POTRAFIMY tylko usłyszane jednym uchem wylatuje WAM drugim. Dziwisz się, że potem takie opinie pojawiają się na forum ???? Skoro nie potrafią wysłuchać zwykłego robola, robol wypowie się tu na forum. Tu go wysłuchają, głową przytakną że dobrze gada, być może wdadzą się w dyskusję a i czasem ta dyskusja dojdzie do firmy :))


"Rób swoje, rób swoje,ryzyko będzie twoje,
bo życie to nie bajka,nie głaszcze cię po jajkach.
Ryzyko twoje jest,gdy facet jesteś fest.

Gdy jesteś na widoku,wciskają ci bajery
przeróżne bohatery,że życie łatwe jest,
lecz żyć to tak się nie da i będzie z tobą bieda,
nic nie ma dziś na tacy,więc zrobią cię na cacy..."
[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
zly - 2013-08-24 15:41:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ten kto pisze pozytywnie o pracy w stellii z pewnościa jest facetem,kobiety tam zawsze były ,są i będą dla kierownictwa nikim po prostu nikim
zdjecie uzytkownika
kobietka... - 2013-08-24 17:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Milo ze ktos poruszyl ten temat ze kobieta jest nikim w Stelli.... My robimy wiecej niz faceci a i tak zarabiamy duzo mniej... A faceci tylko u kierownika w kiosku siedza...
zdjecie uzytkownika
pracuje bochce - 2013-08-24 22:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie siedze w kiosku,nie robmy z firmy potwora.a ze milo by bylo wiecej zarabiac to jasna sprawa,ja ciezko pracuje,i nie jestem kier. Trzeba ciezko pracowac,takie czasy,i nic nie pomorze narzekanie na forum,nikt za to nie zaplaci albo to akceptujesz albo nie,i tak sie spotkamy w firmie,kasa powinna byc wieksza i placona w euro,heh zart taki,do przodu i optymistycznie [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-25 21:22:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy sympatycy pracy w stelli znajdą inny argument niż "takie są realia i trzeba je zaakceptować"? bo jakoś nie trafia on do niezadowolonych, a wręcz odwrotnie...nie znalazłem rzeczowej odpowiedzi
pracownicy nie wiedzą czy po wypłacie kupić jedzenie czy zapłacić rachunki ale szefów to nie obchodzi, przecież oni mają a jak komuś nie pasuje niech idzie do szkoły się poduczyć albo do innej roboty, bo oni uczciwie płacić nie zamierzają... ot takie realia







zdjecie uzytkownika
- 2013-08-26 11:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie siedzicie w kiosku?to gdzie jesteście ? u studentek czy na ścierkach?bo na hali na drugiej zmianie albo w nocy to ciężko Was dostrzec
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-08 19:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Pracuję tam kilka lat i jeżeli chodzi o traktowanie kobiet to pozostawia to wiele do życzenia. Po pierwsze pracują dużo ciężej ( bo czasami nawet jest tak, że do ubikacji nie ma czasu pójść z obawy, że potem nie da się nadrobić zaległości), chłopaki - mężczyźni - 3-4 godziny pracy, potem laba, chodzą jak nie do kierownika, na palarnię, albo studentek, albo floupaki i jest w porządku, my jak mamy awarię albo brak surowca to szczota i porządki, rolki - problem żeby któregoś się doprosić, folia- bez wagi, jakości, niedopilnowana - ale to nie oni za to odpowiadają przed kontrolą jakości, tylko my - kobiety. Palić w czasie pracy - im wolno, kobietom kategorycznie zabronione. Kierownicy zmianowi ewidentnie mają problem z równouprawnieniem, kobiety gorsza kategoria. No i wypłaty. Panowie od ok.1500 na rękę (bez akordu, stawka godzinowa), na wytłaczarkach nie wspomnę, a kobiety - jest premia czy nie to i tak tyle samo, czy cały miesiąc są normy czy nie to i tak tyle samo, jedynie noce ( marnie płacone), to w gruncie rzeczy cały nasz dodatek do najniższej a więc ok 1250, nie ważne czy pracujesz miesiąc czy 10 lat. Poza tym wypłata w terminie, ale co z tego jak i tak na krótko wystarcza, urlop - raczej nie ma problemu, kierownik produkcji - spoko ( raczej nie chciała bym innego, zawsze idzie się z nim dogadać, po prostu ludzki), innych plusów raczej ciężko tam znaleźć. Pracujemy ciężej a zarabiamy znacznie gorzej, mężczyznom wolno znacznie więcej nim nam i to chyba najgorzej denerwuje w tej pracy, Panowie PREZESI może w końcu zauważycie, że równouprawnienie kobiet i mężczyzn miał swój początek juz dawno, że nasze pobory nie powinny się aż tak różnić, że pracujemy nawet znacznie ciężej i coś w tym kierunku zrobicie, bo nikt tak nie spodziewa się 2000, ale chociaż premię adekwatną do pracy, bo gdy w zakładzie pracy są normy, to wykonywanie ich powinno być nagradzane, a nie tylko na odcinku (z którego ciężko się czegokolwiek doliczyć),...
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-11 07:46:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
brawo dla tej ostatniej opinii o wynagradzaniu i o roli kobiety w tym zakładzie.kiedyś było inaczej,kiedyś tzn jeszcze dwa lata temu,była premia 10 % no i doliczany staż za przepracowane lata,wtedy mimo trudnych warunków chciało się pracować bo człowiek się narobił ale i w portfelu było troszkę więcej.PANOWIE PREZESI MOŻE WARTO WRÓCIĆ DO TAMTYCH CZASÓW A NORMY NA PEWNO WAM WZROSNĄ
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-10-10 15:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
BRAWO BRAWO dla tej pani.Tylko niewiele to da Prezesi może i to czytają ale w tyłku mają.
zdjecie uzytkownika
rerere - 2013-11-03 12:29:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Folia nie jest wytrzymała nawet przy pakowaniu kanapki. Łamliwa - bubel. Nie ma mowy o powtórnym zakupie.
zdjecie uzytkownika
98 - 2013-12-31 22:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a ja mam pytanie czy nie wiecie gdzie pracuje teraz ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
jelenie - 2014-03-01 09:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ma jakosc produktu w tym przypadku folia do wontków na tej strinie??? To jest forum na temat pracy, wrunków, wynagrodzen, nagrod itp. Do przyjaciołki napisz z takimi pretensjami.
zdjecie uzytkownika
root - 2014-05-23 00:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dokładnie, może jakiś aktualny pracownik stella pack napisałby jak to wygląda z atmosferą, bo to chyba w pracy najważniejsze.
zdjecie uzytkownika
zly - 2014-06-05 14:15:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
atmosfera przynajmniej na produkcji jest calkiem spoko,nie wiem co dzieje sie w biurze,mimo bardzo marnych zarobkow ludzie potrafia sie jeszcze dogadac miedzy soba
zdjecie uzytkownika
pomozcie - 2014-06-05 17:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
siema, widziałem że szukają w Stelli Key Account Managera do Lubartowa. ktos coś powie jak wyglada praca w tej firmie? oferta wydaje sie spoko, ale wiadomo, ze to sie czesto rowmija zrzeczywistoscią. Jak warunki socjalne i rozwojowe w Stelli, bo to dla mnie priorytety.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie stella pack
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x