Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o stella pack

Pracowałeś w firmie stella pack i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
popek - 2015-07-19 16:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie jak by byli wszyscy zgodni to by pokazali na czym życie polega za te marne grosze jak trzeba zasuwac w takich warunkach wszystkie soboty i niedziele swieta panstwowe bo wory ważniejsze jak chleb życze miłej pracy ( usunięte przez administratora ) br />
zdjecie uzytkownika
popek - 2015-07-19 16:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałeś w firmie stella pack i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.
zdjecie uzytkownika
pupka misia - 2015-08-20 08:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ludzie nie zatrudniajcie się tam! Ta firma to najgorsze dno dna jakie można sobie wyobrazić!
Cham będzie chamem na wieki wieków amen! (wiadomo o kogo chodzi zresztą fryzura też bardzo miejska)
zdjecie uzytkownika
nn - 2015-08-22 15:11:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jaka fryzura ci odpowiada pupciu
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-08-28 13:48:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aktualnie widziałam że firma Stella Pack S.A. poszukuje pracowników do zatrudnienia na stanowisko przedstawiciela handlowego w Szczecinie i okolicach czytałam że oferują stabilne warunki zatrudnienia – umowa o pracę,system wynagrodzenia oparty o motywacyjny system premiowy,kompleksowe wyposażenie w narzędzia pracy – samochód służbowy, tablet, telefon komórkowy oraz specjalisty do spraw sprzedaży w Lubartowie
zdjecie uzytkownika
Pramex - 2015-08-30 15:53:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie po to sie tworzy kolchozy aby ludzie w nich zarabiali.
zdjecie uzytkownika
Abc - 2015-08-31 18:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam otwierają w Niemcach magazyn i tak się zastanawiał ile się zarabia na wòzku widłowym ,posłowie ktoś ???
zdjecie uzytkownika
tyt - 2015-09-01 09:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MIałes na myśli chyba Jawidz? Ile ? Podstawa plus premia ewentualnie. NIgdzie nie napłacą.
zdjecie uzytkownika
pp - 2015-09-09 13:48:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i doczekalismy sie mamy ranking kto na której pozycij dopiero sie zacznie wyscig szczurow chyba nie zdaje sobie kierownik produkcij co narobił ale jego wybór chce miec piekło na produkcij to bedzie miał miłego ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Mm - 2015-09-09 22:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To już ósmego dostales-las wypłatę? Jak to możliwe? Coś sciemniac, a pieniądze to fakt marne jak na ciężką pracę na prod, ostatnio 1600 nie przekroczyło, wiem inni tyle nie mają ale niektórzy mają więcej np w biedronce,wiem, nie pasuje ci to się zwolnić, i tak wkoło Macieju,człowiek latami robi, zdrowie i serce zostawia i nic lepiej,nie widzą tej naszej ciężkiej pracy. Z wysoką za wysoko spojrzeć na maluczkie mroweczki, i przedrzeć się przez rój kierowników, znajomkow, wiem firma rodzinna. No nie jest tak?
zdjecie uzytkownika
pp - 2015-09-10 18:27:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Mm - 2015-09-09 22:34:45]:
Ciekawe co na to powie Inspekcja Pracy, z tego co wiem czegoś takiego nie wolno robić.
zdjecie uzytkownika
studentka - 2015-09-11 11:10:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wiecie co? ja myslałam ze zostane tam juz na wieki, ale zawziełam się. Skonczyłam studia i znalazłam inną pracę. Przez 5 lat pracy w stella pack nie dostałam żadnej umowy lepszej niż zlecenie ba, nawet nikt o tym nie wspomniał. Więc radze wam uciekajcie z tego kołchozu, bo i tak nic dobrego z tego nie będzie, oni tylko tam na górze mają dobrze, niektórzy pracują tam od samego początku i nie są doceniani, inni przychodzą pijani do pracy i co? Nikt tego nie widzi, a nie - widzi ale nikt z tym nic nie robi.. czekać tylko aż komuś krzywda się stanie..
zdjecie uzytkownika
studentka - 2015-09-11 11:12:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mysz - 2015-05-12 12:08:29]:
no i bardzo dobrze. gratulacje !
zdjecie uzytkownika
tyt - 2015-09-11 13:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opinie wpisywane tutaj sa cenzurowane, WPisy są usuwane. Cenzura nadal istnieje i ma się dobrze. MOderatorze jakim prawem kasujesz, wpisy? Czy ty wiesz co tak naprawdę się dzieje? Twoja prawda to prawda subiektywna. Przeczytajcie sobie wypowiedzi jedna po drugiej, co raz brak logicznego sensu. Tej wypowiedzi pewnie też nie będzie bo nie będzie wygodna dla pewnych osób. BO co? bo $$$
zdjecie uzytkownika
yty - 2015-09-12 16:23:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Produkcja się zwiększyła to czekamy na zwiększenie wypłat i talony na Święta tak jak robią to inne firmy w LUbartowie.
zdjecie uzytkownika
green - 2015-09-25 10:26:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mam serdecznie dość pracy w tym zakładzie , dlaczego panowie prezesi nie rozumieją , że za minimum krajową nie można wyżyć w dzisiejszych czasach mając rodzinę . Chciałbym żeby jednak ktoś się zlitował i dał upragnioną podwyżkę tym którzy zasługują nie zależnie od wykonywanego stanowiska pracy , bo każdemu jest potrzebna by normalnie funkcjonować w tym naszym marnym życiu .
zdjecie uzytkownika
łysy - 2015-09-27 15:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
green-Czy Ty liczysz na litosc tych trzech cwaniaczkow ze Ci dadza wiecej?Nie u kogos kto sie dorabial 25 lat temu u turasa i takie standardy pracy pozostaly mu we krwi.każdy orze, jak może-tym sie kieruj.....
zdjecie uzytkownika
hhh - 2015-09-28 13:28:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli takie będziemy mieć podejście, to rynek pracy w Polsce nie zmieni się nigdy. Co z tego, że właściciel stella pack kiedyś pracował gdzieś tam i taka forma zarządzania pracownikami i pieniędzmi została mu we krwi. Ludzie muszą się zacząć cenić, bo inaczej nigdy nie zarobią konkretnych pieniędzy..
zdjecie uzytkownika
łysy - 2015-09-29 15:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ci ludzie sa tak zachlanni ze jezeli zaistnieje potrzeba nie zatrudnia zadnego Polaka a Chinczykow i konsultanta.Robote tez im zrobia.Caly dol zapieprza na nic nie robiaca gore.Zadna to skomplikowana robota.Wiec czym ty sie czlowieku chcesz cenic?Czy mlodego dalej ruscy piora gdzies tam po 17-tce?
zdjecie uzytkownika
eee - 2015-10-16 09:33:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myslę że wszyscy tworzą tą firmę i produkują od regranulacji po przez mieszalnik, extrudery, rolomaty,automaty,flowpacki,magazyn itd. Myślę, że wszystkim należy sie odpowiednia wypłata więć pracowniku bądź sprawiedliwy. Nikt tu nie siedzi i nie pierdzi w stołek.
zdjecie uzytkownika
o - 2015-10-19 20:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eee - 2015-10-16 09:33:27]:
Są tacy co siedzą i .... a wypłaty biorą,ale kierownik tego nie widzi albo udaje,bo tego nie można nie zauważyć.
zdjecie uzytkownika
mut - 2015-10-20 09:40:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Idż z tym do MR i poinformuj lub anonimowo. Proste.
zdjecie uzytkownika
ada - 2015-10-28 17:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dokładnie, skoro tak jest to dlaczego tego nie zgłosicie nikomu, a napiszcie chociaz na jakich umowach jestescie tam zatrudnieni, czy macie dodatkowy aneks, o systemie premii np, nie wiem pogadajcie moze z szefem o podwyzsze lub zmianie umowy itp. mam nadzieje ze uda sie cos zalatwic,moze jakies paczki na swieta chociaz
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2015-11-02 23:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma powinna bardziej dbać o pracowników, a nie kazać pracować za marne grosze i wymyślać jakiś maraton max wydajności dla 3 pracowników a reszta zostaje na lodzie i haruje za marne grosze.Nawet jeśli potrafisz poradzić sobie z ciągle psującymi się maszynami a nie biegasz do kierownika z każdym problem to i tak cie ktoś położony wyżej nie doceni nie wspominając o braku jakichkolwiek talonów na święta więc nie pozostało mi nic innego jak opuścić (usunięte przez administratora)choć atmosfera wśród pracowników była bardzo dobra i jedynie tego było szkoda
zdjecie uzytkownika
tom - 2015-11-21 10:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
będą talony na święta? ktoś wie?
zdjecie uzytkownika
tom - 2015-11-24 18:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko dla trojga
zdjecie uzytkownika
świeta - 2015-11-26 09:50:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tom jak chcesz wiedziec czy będą talony na stronie sttella jest podany adres meylowy do prezesa napisz to sie przekonasz
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-12-01 16:11:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wysłałem parę dni temu CV, bo jestem bardzo ciekawy tej pracy, @byly pracownik naprawdę maszyny tak się psują? Powiem Ci że widziałem ofertę pracy i obiecywali umowę stałą, dla mnie bomba
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-12-05 19:47:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli chodzi o umowę to plusem jest to ze po okresie próbnym 3 mce, jak się sprawdzisz jest już na 5 lat na próbnej zarobki są marne, zależy gdzie się załapiesz ja robiłem na rotomac i czasem potrzeba naprawdę wiadra nerwosolu:) pozdrawiam od nowego roku obiecują podwyzki
zdjecie uzytkownika
furlot - 2015-12-11 19:12:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2015-12-05 19:47:58]:
Hej witam. Wiele można o nich mówić ( dużo osób często wybiera te nieprzyjemne określenia), ale szefostwo stara się tutaj jak tylko może i to jest ich duży atut.
zdjecie uzytkownika
loki - 2015-12-17 03:58:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko jak wyglądaja te starania szefostwa, jakieś przykłady? Sam sie teraz zastanawiam, czy nie zaaplikowac, bowiem poszukuja analityka Sprzedazy do Lubartowa.
zdjecie uzytkownika
lan - 2015-12-19 14:37:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
specjalnych starań to ja tu nie widzę po treści ogłoszenia, ale na pewno oferują umowę o pracę i możliwość rozwoju, więc są pewnie jakieś szkolenia dla nowych osób.
zdjecie uzytkownika
edfg - 2015-12-26 23:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@loki no mozesz sproobwac aplikowac do nich..teraz akurat oprocz analityka sprzedazy poszukuja takze managera kategorii produktów w miesocowisci Lubartów
zdjecie uzytkownika
marol - 2015-12-29 02:47:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@edfg ta oferta na managera kategorii produktów cały czas jest aktualna. Super, że zapewniona jest umowa o pracę i nawet niezbędne narzędzia pracy. Dbają o pracowników.
zdjecie uzytkownika
obcy - 2016-01-02 19:32:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ludzie z tego co słyszałem to pracownicy pracowali w sylwestra i nowy rok co za firma brak szacunku czy worki aż tak potrzebne niech kierownictwo popatrzy na inne firmy na zakładzie i wezmie przykład bo nikt do was nie przyjdzie za praca.
zdjecie uzytkownika
xxc - 2016-01-03 14:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziwi mnie ze kogos dziwi ze tu sie pracuje swiatek piatek,prezesi baluja a tania sila zapieprza,standard stellowski
zdjecie uzytkownika
987 - 2016-01-03 22:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem czy widzieliscie ale szukaja teraz pracownikow do zatrudnienia na stanowisko analityka sprzedazy czy managera kategorii produktów w Lubartowie
zdjecie uzytkownika
chetny - 2016-01-18 21:55:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakieś wolne miejsca w ksiegowości?
zdjecie uzytkownika
furlot - 2016-01-19 19:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ojej, z tego co mi obecnie wiadomo to niestety, ale nikogo do księgowości nie poszukują. Niemniej jeśli szukać jakichkolwiek ubytków kadrowych to rzeczywiście tam
zdjecie uzytkownika
PH - 2016-01-24 18:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak to prawda, aczkolwiek warto zaglądać regularnie na gowork, bo może jakaś oferta się niedługo pojawi z księgowości. ja widziałem, że szukają administratora IT w lubartowie oraz PH w Poznaniu
zdjecie uzytkownika
lalu - 2016-01-29 23:11:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak akurat w chlewiskach tak bylo a pozniej 2 tygodnie bylo postoju
zdjecie uzytkownika
koncz - 2016-02-01 08:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lalu, a czy pracownicy mieli wypłacane jakieś postojowe czy coś w tym stylu ? Sam zastanawiam się czy pracy tu nie podjąć, bo potrzebują przedstawiciela handlowego. Problem tylko, że trzeba działalność zakładać.
zdjecie uzytkownika
Rico - 2016-02-01 08:47:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma potrzeby zakładania działalności na ph, ktoś jak zawsze ściemnia...
zdjecie uzytkownika
ada - 2016-02-03 09:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiedziałam, ze firma oprócz produkcji worków na śmieci zajmuje sie również produkcja środków czystosci, dopiero na ich stronie zaobaczyłam ile maja produktów do zaoferowania!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-02-06 12:58:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie produkujemy środków do czystości tylko przepakowujemy w logo firmy a produkty to made in china
zdjecie uzytkownika
feel - 2016-02-06 13:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajnie że akurat szukają teraz administratora IT bo jestem z okolic Lubartowa a stanowisko akurat jak dla mnie. co ciekawe nie oczekują doświadczenia w pracy a umiejętności za co mają u mnie plusa
zdjecie uzytkownika
albinaret - 2016-02-16 17:56:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem właśnie, że większość osób jakie tam pracują @feel skończyły Politechnikę Lubelską, ale jest możliwość ciągłego podnoszenia kwalifikacji zawodowych w samej firmie.
zdjecie uzytkownika
:) - 2016-03-13 16:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wszyscy chyba, którzy tam pracują, są po politechnice lubelskiej. Ci na stanowisku przedstawicieli handlowych nie muszą mieć wykształcenia technicznego. U nich to wystarczy mieć średnie.
zdjecie uzytkownika
vbn - 2016-05-05 21:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no na stanwoisko przedstawiciela to wiadomo, ze średnie wykształcenie wystarczy. Ale szukają także księgowej
zdjecie uzytkownika
zygfryd - 2016-05-18 19:19:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a może ktoś coś więcej o pracy w księgowości

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie stella pack!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie stella pack

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert