Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o stella pack

Pracowałeś w firmie stella pack i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
^^ - 2015-02-13 08:57:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zzz - 2015-02-13 00:15:48]:
Jak się nie chodziło do szkoły tak jak w Twoim przypadku widać na pierwszy rzut oka , to się pracuje na produkcji . I się człowiek cieszy,że przynajmniej taką prace ma, poza tym kokosów to nigdzie nie dostaniesz ....więc musisz to zaakceptować.Skoro widzisz ,że koledzy się szwendają , zgłoś to odpowiednim osobom
zdjecie uzytkownika
pracownik 6 - 2015-02-15 12:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
drogi kolego chodzilo sie do szkoly chodzilo i moze mam nawet lepsza niz ty co siedzisz za biurkiem
zdjecie uzytkownika
zzzz - 2015-02-19 11:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
no proszę koleżanka (usunięte przez administratora)i prowadząca (usunięte przez administratora). będą teraz nam mówiły ile mamy zarabiać i kto ile robi,niech się same wezmą do roboty a nie rozwal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] godzinę przed końcem zmiany i pierd... głupoty na każdego.
zdjecie uzytkownika
mała - 2015-02-19 18:53:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ludzie kochani niech się każdy martwi o swoj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie piszcie takich rzeczy bo to tylko o was świadczy :}
i aby do wiosny a to już niedaleko :}
zdjecie uzytkownika
hmmmm - 2015-02-20 07:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownicy Kierowników, kierownicy kierowniczek i kierowniczki itd... ach te reformy...
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-02-20 08:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy jesteśmy kierownikami
zdjecie uzytkownika
lkjsd - 2015-02-20 10:16:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Reorganizacja produkcji,haha zamiast jednego kierownika mamy trzech!
Oszczędności,oszczędności, oszczędności. Prezesi to widzą?
zdjecie uzytkownika
;-)))) - 2015-02-20 10:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No. Ale mu krzywdę zrobili HA HA HA HA HA HA
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-02-20 12:28:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kiedy był tylko jeden kierownik?
zdjecie uzytkownika
fff - 2015-02-20 12:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [??? - 2015-02-20 12:28:51]:
chyba nigdy
zdjecie uzytkownika
thx - 2015-02-20 12:54:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zzz - 2015-02-13 00:15:48]:
a co ci po tych ciepłych słowach, w drugim tygodniu gdy ich nie usłyszysz będziesz pracować mniej efektywnie? poza tym to jest produkcja a nie koncert życzeń.
zdjecie uzytkownika
soltys - 2015-02-20 20:01:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ma byc dobrze gdy jeden na mieszalniku spi lub wzera kebaby a drugi lata cfaniaka rznie a nawet NLDPa nie podstawi
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2015-02-20 22:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale mam z was zbite :)
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2015-02-20 22:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
,,cwaniaka,, się pisze cymbale po zawodówce :D
zdjecie uzytkownika
YHM - 2015-02-20 23:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A CO TO JEST TEN MIESZALNIK ? CHCIAŁBYM SIE U WAS ZATRUDNIC I TAM PRACOWAĆ SKORO JEST TAK DOBRZE :)
zdjecie uzytkownika
:p - 2015-02-20 23:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A TE KEBABY TO ZA DARMO CZY TRZEBA SAMEMU PŁACIĆ ?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-21 00:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak.Jak się nie ma czasu na przerwę która się należy w każdym zakładzie pracy. To niestety trzeba jeść i na mieszalniku w tym syfie i tyle w tym temacie. Dobranoc
zdjecie uzytkownika
d - 2015-02-21 10:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie piszcie głupot bo to aż żal czytahip ć,porozwalacie się po kafejkach internetowych lub walicie z miejskiego wifi i piszecie głupoty,jesteś autorem wpisu to się podpisz
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2015-02-21 12:26:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to forum to żal :)
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2015-02-21 12:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [d - 2015-02-21 10:24:43]:
sam sie nie podpisałes/łaś to po co te wymagania ?
zdjecie uzytkownika
lkjsd - 2015-02-21 17:44:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A może tak po prostu komuś przeszkadzają te wpisy, dla kogoś są niewygodne...
zdjecie uzytkownika
d - 2015-02-21 20:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lkjsd - 2015-02-21 17:44:00]:
A kto to bierze na poważnie?
zdjecie uzytkownika
mmmmmm - 2015-02-21 23:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy ciezko pracujacy
zdjecie uzytkownika
hmmm.... - 2015-02-27 10:30:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aby do wiosny ...........
zdjecie uzytkownika
buffy - 2015-03-02 10:32:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w dniu 01.03 na terenie zakładu Chlewiska w pisuarze znaleziono paczkę kondonów marki durex extra safe 12 , zgubę zapraszam do odbioru w kiosku
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie stella pack
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy stella pack?
Zadaj pytanie