logo Stella Pack S.A.

Stella Pack S.A.

Lubartów

Opinie o Stella Pack S.A.

Mm 2017-01-13 22:41
Jaka firma się za nami wstawila jaka zapytala? Rozwin swoja wypowiedz????????
dhjffkfd 2017-01-18 19:45
He talony byly a już paczki sie szykują
Niu 2017-01-20 19:09
A ja na s.
Ludek 2017-01-24 20:16
Szukam pracy dla magazyniera i słyszałem, że Stella do dobra firma i warto się zaczepić. Jakie zarobki na magazynie mogę dostać? Czy jakieś dodatki socjalne albo premie? A jak przebiega rozmowa kwalifikacyjna?
5
menel 2017-01-26 15:44
Czy to prawda ze z pod sklepu też biorą?
2
Ona 2017-01-27 15:17
Biorą,biorą jak leci i co leci. Aż żal patrzeć.
ON 2017-01-29 16:01
ciekaw jestem który był taki mądry co otwierał nowe szafki w zakładzie w chlewiskach w męskiej szatni
i powsadzał prezerwatywy . Gdzię są kierownicy zmianowi ze pozwolili wziąsc zapasowe klucze do szafek pytam jakim prawem bez wiedzy pracowników otwiera szafkę gratuluję inteligencji za mądry to ty człowieku nie jesteś jedno określenie DEBIL TYLE W TEMACIE JESZCZE JEDNA TAKA ZAGRYWKA I POGADAMY INACZEJ
On Ericsson 2017-01-29 18:20
Na której zmianie to było? I tak nikt z tym nic nie zrobi.
ON 2017-01-29 19:38
NIE wiem na ktorej ale to i tak po jakiimś czasie wyjdzie kto to zrobił
mm 2017-01-30 09:44
Widzę że macie wesoło na Chlewiskach:) U nas na Krańcoweuj takich jaj nie ma ale tez nie brakuje opisów na drzwiach w ubikacji męskiej, ( nie wiem jak w damskiej bo nie chodzę). Prośba do pordukcji na Chlewiskach - błagam nie wysyłajcie nam popalonego ldpA, lub zmniejszcie ilość owego asortymentu. Czasami po otwarciu bigbaga tylko siąść i płakac i do chipsów to piwa by sie napił. ALbo do połowy dobry reszta zjarana :) ale przynajmniej jest co robić, placu na Krańcowej juz mało zostało bo tyle bigbagów odstawionych po próbach. Dobry Towar:) Pozdrawiam zmianę C - inni mogą się tylko od was uczyć!!! Od was zależy nasza produkcja i aby tak dalej Panie Warszawski, Kunaszyk, ogólnie zmiana C. Wiem, że wszyscy sie bardzo staracie i nie zawsze macie dobry surowiec nie zawsze taki jaki chcecie ale takie są realia , wiem co przyjeżdża od Was i kto jest pod tym podpisany. Będzie lepiej. no jeszcze laserek daje rade i jego zmiana. Ogólnie jest OK!!! POzdrawiam wszystkich
1
Jantek 2017-02-02 12:00
Stella Pack to super firma i złośliwe wpisy tego nie zmieną
3
hp 2017-02-02 17:33
taaaa, masz rację, super firma nie ma co.Myślę, że najlepsza w Polsce ( w końcu ma tytuł pracodawcy roku he he) a może nawet najlepsza na świecie...
5
nick.. 2017-02-06 08:01
No fajna zabawa choinkowa była... tylko szkoda, że co niektórzy (jak co roku z resztą ) pakowali kilogramami prowiant do torebek. Wstyd!
6
feb. 2017-02-07 01:48
nie pracuje w stelli, ale sporo wiem o tej "firmie"Może i to nie jest ok, ze tak pakowali te rzeczy, ale ja sie tym ludziom nie dziwie...z takimi wypłatami...wstyd to wypłat jakie są w tej "firmie"
5
a 2017-02-07 09:43
zgadzam się z "Nickiem", wstyd. To, że ktoś może zarabia niedużo nie zwalnia z takiego zachowania. Może jakbyś zobaczył "feb-ie" jak to wygląda, zmieniłbyś zdanie..
2
Madrala 2017-02-07 23:16
Jak ktoś bardzo chce dokuczyć firmie to zawsze to zrobi bez względu na prawdę. W każdej firmie są lepsze i gorsze momenty to jest normalne. A wszyscy prawdomówni pisarze za swoje niepowodzenia obwiniają innych.
bob 2017-02-07 23:40
dokuczyć firmie? co Ty bredzisz? jakie niepowodzenia? otworz oczy! troche obiektywizmu i empatii! niektorzy zawsze maja tam pod gore, co by nie robili. sprawiedliwosci nie ma i chyba nie ma co szukac, skoro nawet na takim forum sa osoby tak ograniczne i patrzace przez pryzmat tylko swojej polozenia
4
Ann 2017-02-10 22:53
Hmm w tym miesiącu niedostałam nawet najniższej krajowej...gdzie to zgłosić??
7
pracownicy 2017-02-11 14:26
najlepiej do inspekcij pracy podstawa plus nocki to 1550 na reke bez premii i gdzie to jest no pytamy
4
Nickt 2017-02-13 18:15
W poniatowej podobno spore pensje po podwyżkach....
Opi 2017-02-13 20:28
Aby do wiosny
2
pracownik2017 2017-02-14 19:28
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] podwyzki tyle to my bralismy trzy lata temu my zamiast sie piac w góre to spadamy w głeboki dół mówiał ze brak wyrobienia niech przyjedzie jeden z drugim i zobacz z czego sie robi i na czym e=
zapraszamy serdecznie








szystko rozpier.........
2
pracownik 2017-02-14 19:30
a jak tam lubartów u was lepij po podwyzkach
3
Ludek 2017-02-18 09:40
Pracuje tu i wiem, że to dobra firma ale dla pracowitych ludzi.!
qwerty 2017-02-18 15:28
gorzej Ci czy jak?
1
Sędzia 2017-02-22 09:32
Ciągłe narzekanie ale nikt nie napisze co firma dobrego zrobiła? Dobrze, że nie muszę wybierać pracy bo takiej lekturze to bym miał opory. Firma ok. a musi sie bronic.
1
pracownik 2017-02-22 18:04
sedzio to napisz co dobrego zrobila chyba tyle co musi.
1
trump 2017-02-22 20:19
Oczywiście w Poniatowej jest po prostu różowo i wspaniale...a zamiast premi uncja złotego ldpa. i to co miesiąc....
DONALD 2017-02-22 21:07
Poniatowa miasto duże, cztery bloki trzy kałuże, a na stelli ngr-y żłopią wódy do cholery.Hen na górze Pan tych włości,on ma wszystkie wiadomości,i te stare i te świeże agresywny dziś jak zwierze,biega,krzyczy,wściekły cały,bo z jakością są kawały.Sypie punkty serio szczerze,więc uważaj ng-erze,i wy ludzie z każdej zmiany, bądżcie dziś skoncentrowani,bo nikt nie wie,co go czeka,kiedy premia,kiedy beka...Jedzcie pijcie używajcie po kieszeniach nie chowajcie...JARZĄBEK
19
Luiza 2017-02-22 21:19
Haha dobre ;)
Alicja 2017-02-27 13:42
Zapoznaliście się już z wywiadem udzielonym specjalnie dla naszego portalu GoWork.pl? Co o nim myślicie?
lu 2017-02-27 19:05
no tak, świetny wywiad, a jak ma inaczej mówić? Ale kupa śmiechu!!!

''Jak oceniają się Państwo jako pracodawcę?

Przyjazny pracownikowi, sprawiedliwy''
R 2017-02-27 23:40
Drodzy pracownicy Stelli, zostałem dziś zwolniony po 11 latach pracy w tej firmie przez Pana Wojciecha.C . Jako powód zwolnienia " ZA TO ŻE NIE PRZEPROSIŁEM PANA PAWŁA. SZ I JESTEM DO NIEGO WROGO NASTAWIONY!!!". Czy zna ktoś lepszą przyczynę zwolnienia, dla pracownika który nie bał się powiedzieć głośno co sądzi o pracy tego fajtłapy?.. brygadzista który, nie potrafi podejmować decyzji i brać za nie odpowiedzialności??, najlepsze jego powiedzenie do pracowników "jeżeli tego nie zrobisz?, to powiem Wojtkowi!!!". Człowiek który boi się podpisać WZ-tkę z wypisanym przez siebie towarem nie powinien być kierownikiem, największy oszust firmy Stella, wszystko co złe to nie On, to wina innych... . Ciekawi mnie tylko kiedy się tam wszyscy ockną z kim mają zaszczyt pracować. Życzę w szczególności całej mojej zmianie i wszystkim z kim miałem zaszczyt pracować w tej firmie POWODZENIA.
14
Alicja 2017-02-28 16:04
@lu, oczywiście nie zawsze jest możliwość natychmiastowej weryfikacji odpowiedzi pracodawców. Uważam jednak, że z tej rozmowy można dowiedzieć się wielu przydatnych informacji, jak np. jak wyglądają pierwsze dni nowego pracownika/ gdzie znaleźć aktualne oferty pracy. Z pewnością jest to cenna uwaga dla przyszłych pracowników Stella Pack S.A.!
LOL 2017-02-28 20:22
Panie R jest Pan nie zrównoważonym pracownikiem. Wydzieranie się przeklinanie, rzucanie kijami to nie jest normalne zachowanie i to tak co 2 dzień. Były z tobą nie jedne problemy w firmie przez te 11 lat. Do tego pogarsza się atmosfera na zmianie, teraz wszyscy się cieszą że nie muszą się z tobą spierać. Przyznaj się za co zostałeś ostatecznie zwolniony za 11 lat problemów wyzwisk i fochów i można wymieniać dalej. dostałeś białej gorączki na poprzednią zmianę i wybuchles na ich brygadziste z przeklenstwami wyzwiskami itp. Weź się za siebie chłopie znajdź babe czy coś.
14
lu 2017-02-28 23:36
Pani redaktor Alicjo-po pierwsze to nie S.A tylko sp. z o.o. sp k. Przydatnych informacji to pracownik nabywa z czasem pracując w danej firmie. Pierwsze dni nie zawsze odzwierciedlają tego, co się zapowiada w przyszłości. A gdzie znaleźć aktualne oferty to chyba każdy potrafi? To wywiad o wszystkim i o niczym, a na pewno nie mający nic wspólnego z prawdziwa pracą w tej firmie...
Alicja 2017-03-01 09:54
@lu, oczywiście każdy ma inną opinie na ten temat. Informacja, gdzie można znaleźć aktualne oferty pracy myślę, że jest po prostu świetnym ułatwieniem dla zestresowanych poszukiwaczy ogłoszeń :)
2
Alicja 2017-03-06 10:07
@pracuś opowiedz proszę coś więcej na ten temat.
pracusie 2017-03-06 15:57
Poniatowa też odcięta od premii to poco sie spuszczacale za to sa kary punkty i nagany z wpisem do papierów ha ha ha
3
Alicja 2017-03-06 16:03
A jak przebiega rozmowa kwalifikacyjna? ;) Jakieś opinie?
Niu 2017-03-06 18:00
Jak może przebiegać rozmowa z przyszłym pracownikiem wzietym z pod sklepu..
3
Alicja 2017-03-07 10:21
@Niu co masz na myśli?
stellątko 2017-03-09 14:50
Jutro matki pieniężnej ciekawe za co nam jutro potracą bo niema już z czego.
Alicja 2017-03-09 15:03
@stellątko czy wcześniej miałeś już taką sytuację, o której piszesz? Że nastąpiły 'potrącenia' z wynagrodzenia?
gregor 2017-05-14 21:22
jak widac stella laczy ludzi pozdrawiam pania monike g i bylego pracownika rafala w ktory nie ograniczaja sie ani w lbr ani pod zakladem pozdrawiam oby wiecej par
4
Ludosław 2017-05-17 20:48
Zawsze można znaleźć jakieś niedociągnięcia ale to nie znaczy, że firma jest zła. Wszędzie pracują ludzie i mogą popełniać błędy, trzeba tylko sumiennie pracować a przekonacie się, że jest inna satysfakcja z wykonywanej pracy i zapewniam firma będzie super.
3
ciekawski 2017-05-23 12:46
Drogi kierowniku z produkcij Poniatowa po rekach całowac takiego kierownika tak dobrze to chyba zadna firma niema tylko parasola brakuje do lawki i stolika za siedzenie na dworze jeszcze płaca nigdzie dookola na firmach nie widac zeby pracownicy sobie siedzeli co w Stelli .
4
ciekawski 2017-05-23 12:47
Drogi kierowniku z produkcij Poniatowa po rekach całowac takiego kierownika tak dobrze to chyba zadna firma niema tylko parasola brakuje do lawki i stolika za siedzenie na dworze jeszcze płaca nigdzie dookola na firmach nie widac zeby pracownicy sobie siedzeli co w Stelli .
2
Ludek 2017-05-25 11:19
Stella Pack to 20 lat produkcji i dystrybucji najwyższej jakości produktów oraz budowania pozycji własnych marek. Jestem bardzo zadowolona z pracy tutaj. Szkoda tylko, że ludzie nie doceniają tego co mają.
1
pracownik 2017-05-25 17:05
Ludek doceniaja na zadnej firmie sie nie siedzi przed hala jak na tej dobrze ciekawski napisal i zato jeszcze placa nie male pieniadze.
Zostaw swoją opinię o Stella Pack S.A. - Lubartów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stella Pack S.A.