logo Stella Pack S.A.

Stella Pack S.A.

Lubartów

Opinie o Stella Pack S.A.

zygfryd 2016-05-18 19:19
a może ktoś coś więcej o pracy w księgowości
1
CIEKAWSKI 2016-08-09 06:38
drodzy prezesi zainteresujcie sie troche co sie dzieje na produkcij w Poniatowej tyle ludzi jest na lewych zwolnieniach ze szok ten kto pracuje uczciwie nie moze pujsc na urlop bo nie ma obsaby ale JAKI PAN TAKI KRAM
1
Adam 2016-08-09 09:15
@CIEKAWSKI a tak podpytam z ciekawości... wiesz może coś o pracy specjalisty ds. zatrudnienia i płac?
MIKOŁAJ 2016-12-08 15:33
DRODZY PREZESI CO MY PRACOWNICY W PONIATOWEJ JESTESMY WARCI. FIRMY DOOKOŁA PODAROWAŁY NA ŚWIĘTA TALONY. NIC DZIWNEGO ŻE NIKT NIE CHCE U WAS PRACOWAC JAK NIE UMIECIE DOCENIAC PRACOWNIKA.WESŁOYCH ŚWIĄT MIMO WSZYSTKO
3
wysmakowany 2016-12-09 13:20
Ludzie szukajcie gdzie indziej roboty teraz pracownik jest na cene złota a w tym zakładzie to już gorzej byc nie moze zeby mężczyzna nie zarobił spokojnie 2000 na te czasy światek piątek robiąc..ale usiąde z rodzina przed telewizorem i obejrze reklame firmy i powiem ja w tej firmie pracuje ha ha ha
3
pracownik 2016-12-09 18:59
panowie i panie zamiat talonów ciuchy nam dali co sa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warte
ale to juz parodia normalna kobiety powinny zarabiac 2000 zł a mezczyzni co najmniej 2500/ 2700
po odliczeniu tych wszystkich sjkladek
6
zainteresowany 2016-12-15 11:03
Stella to ma tak a opinie że nikt nie pójdzie tam pracowac jeszcze rok lub dwa i po firmie chyba ze prezesi zmienia gospodarza.Prezesi nie wiedza wszystkiego co sie dzieje w Poniatowej ale chyba czas najwyższy by otworzyli oczy i uszy i posłuchali co zwykły pracownik ma do powiedzenia a jak sie boją konfrontacij to anonimowa ankieta .A co do talonów to szkoda gadac wysze szczeble dostały a zwykły pracownik za nocki nawet nie miał zapłacone poprostu firma z klasa tylko nie wiem zaco te wszystkie nagrody.
4
ble 2016-12-29 18:05
Jest taki jeden kierownik cham który się nazywa Mirosław Stanio który potrafi znęcać się nad ludżmi pomiata nimi wyklina ludzi ubliża.Taki człowiek to powinien pracować w kamieniołomie a nie w takiej firmie.Już dawno były zgłaszane skargi na tego pana ale prezes nic z tym nierobi to najwidoczniej powinna zająć się tym telewizja.Takie poniżanie podlega pod mobing.(Stanio przemów ludzkim głosem).
7
pracownik 2017-01-03 14:18
Gdzie te talony drodzy prezesi znow zamydlili ludzom oczy brawo
6
Prac 2017-01-04 20:20
W końcu ktoś powiedział prawdę na temat tego typa, sam śpi pół zmiany a pracownikom nie daje spokoju. Zje... Nie człowiek
3
polak 2017-01-05 14:18
o kim mowa kto śpi w pracy?
1
vox 2017-01-06 16:38
CHODZI O PANA MIROSLAWA pupilka prezesów
4
Ona 2017-01-08 08:18
A co z talentami które miały być ktoś coś wie może?
1234 2017-01-08 12:31
napewno nie w tej firmie
5678 2017-01-09 16:47
talony sa ale jak byłeś niegrzeczny to guzik dostaniesz ha ha ha
2
Mm 2017-01-10 00:40
Faktycznie talony dzis dali na 250 zł, ale juz sobie odbija i już sobie odbili na premiach naszych ale efekt psychologiczny jest i zadzialal, dobrze ze dali tyle dobrego, bo mogli nie dac a tak pare groszy w kieszen wpadlo,
Talony 2017-01-11 09:55
NO i co >? Były talony, łyso wam? a to że sa opodatkowane i pewnie pare premii zostanie wyciętych to już inna działka. nTak, dostaliśmy talony na 250 zł. Dziękujemy za talony mimo wszystko.
pracownik 2017-01-13 18:52
DOciebie talonie i co ze dali spójrz na inne firmy jak pracownika sie powinno doceniac troche logiki jeżeli masz szacunek do pracownika to pracownik odpałaci ci tym samym tak niewiele trzeba a talony to dzieki innej firmie która sie za nami wstawiła poprostu zapytała jak docenia firma pracownika.
1
Mm 2017-01-13 22:41
Jaka firma się za nami wstawila jaka zapytala? Rozwin swoja wypowiedz????????
dhjffkfd 2017-01-18 19:45
He talony byly a już paczki sie szykują
Niu 2017-01-20 19:09
A ja na s.
Ludek 2017-01-24 20:16
Szukam pracy dla magazyniera i słyszałem, że Stella do dobra firma i warto się zaczepić. Jakie zarobki na magazynie mogę dostać? Czy jakieś dodatki socjalne albo premie? A jak przebiega rozmowa kwalifikacyjna?
3
menel 2017-01-26 15:44
Czy to prawda ze z pod sklepu też biorą?
1
Ona 2017-01-27 15:17
Biorą,biorą jak leci i co leci. Aż żal patrzeć.
ON 2017-01-29 16:01
ciekaw jestem który był taki mądry co otwierał nowe szafki w zakładzie w chlewiskach w męskiej szatni
i powsadzał prezerwatywy . Gdzię są kierownicy zmianowi ze pozwolili wziąsc zapasowe klucze do szafek pytam jakim prawem bez wiedzy pracowników otwiera szafkę gratuluję inteligencji za mądry to ty człowieku nie jesteś jedno określenie DEBIL TYLE W TEMACIE JESZCZE JEDNA TAKA ZAGRYWKA I POGADAMY INACZEJ
On Ericsson 2017-01-29 18:20
Na której zmianie to było? I tak nikt z tym nic nie zrobi.
ON 2017-01-29 19:38
NIE wiem na ktorej ale to i tak po jakiimś czasie wyjdzie kto to zrobił
mm 2017-01-30 09:44
Widzę że macie wesoło na Chlewiskach:) U nas na Krańcoweuj takich jaj nie ma ale tez nie brakuje opisów na drzwiach w ubikacji męskiej, ( nie wiem jak w damskiej bo nie chodzę). Prośba do pordukcji na Chlewiskach - błagam nie wysyłajcie nam popalonego ldpA, lub zmniejszcie ilość owego asortymentu. Czasami po otwarciu bigbaga tylko siąść i płakac i do chipsów to piwa by sie napił. ALbo do połowy dobry reszta zjarana :) ale przynajmniej jest co robić, placu na Krańcowej juz mało zostało bo tyle bigbagów odstawionych po próbach. Dobry Towar:) Pozdrawiam zmianę C - inni mogą się tylko od was uczyć!!! Od was zależy nasza produkcja i aby tak dalej Panie Warszawski, Kunaszyk, ogólnie zmiana C. Wiem, że wszyscy sie bardzo staracie i nie zawsze macie dobry surowiec nie zawsze taki jaki chcecie ale takie są realia , wiem co przyjeżdża od Was i kto jest pod tym podpisany. Będzie lepiej. no jeszcze laserek daje rade i jego zmiana. Ogólnie jest OK!!! POzdrawiam wszystkich
1
Jantek 2017-02-02 12:00
Stella Pack to super firma i złośliwe wpisy tego nie zmieną
3
hp 2017-02-02 17:33
taaaa, masz rację, super firma nie ma co.Myślę, że najlepsza w Polsce ( w końcu ma tytuł pracodawcy roku he he) a może nawet najlepsza na świecie...
5
nick.. 2017-02-06 08:01
No fajna zabawa choinkowa była... tylko szkoda, że co niektórzy (jak co roku z resztą ) pakowali kilogramami prowiant do torebek. Wstyd!
5
feb. 2017-02-07 01:48
nie pracuje w stelli, ale sporo wiem o tej "firmie"Może i to nie jest ok, ze tak pakowali te rzeczy, ale ja sie tym ludziom nie dziwie...z takimi wypłatami...wstyd to wypłat jakie są w tej "firmie"
5
a 2017-02-07 09:43
zgadzam się z "Nickiem", wstyd. To, że ktoś może zarabia niedużo nie zwalnia z takiego zachowania. Może jakbyś zobaczył "feb-ie" jak to wygląda, zmieniłbyś zdanie..
2
Madrala 2017-02-07 23:16
Jak ktoś bardzo chce dokuczyć firmie to zawsze to zrobi bez względu na prawdę. W każdej firmie są lepsze i gorsze momenty to jest normalne. A wszyscy prawdomówni pisarze za swoje niepowodzenia obwiniają innych.
bob 2017-02-07 23:40
dokuczyć firmie? co Ty bredzisz? jakie niepowodzenia? otworz oczy! troche obiektywizmu i empatii! niektorzy zawsze maja tam pod gore, co by nie robili. sprawiedliwosci nie ma i chyba nie ma co szukac, skoro nawet na takim forum sa osoby tak ograniczne i patrzace przez pryzmat tylko swojej polozenia
3
Ann 2017-02-10 22:53
Hmm w tym miesiącu niedostałam nawet najniższej krajowej...gdzie to zgłosić??
6
pracownicy 2017-02-11 14:26
najlepiej do inspekcij pracy podstawa plus nocki to 1550 na reke bez premii i gdzie to jest no pytamy
3
Nickt 2017-02-13 18:15
W poniatowej podobno spore pensje po podwyżkach....
Opi 2017-02-13 20:28
Aby do wiosny
2
pracownik2017 2017-02-14 19:28
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] podwyzki tyle to my bralismy trzy lata temu my zamiast sie piac w góre to spadamy w głeboki dół mówiał ze brak wyrobienia niech przyjedzie jeden z drugim i zobacz z czego sie robi i na czym e=
zapraszamy serdecznie








szystko rozpier.........
1
pracownik 2017-02-14 19:30
a jak tam lubartów u was lepij po podwyzkach
3
Ludek 2017-02-18 09:40
Pracuje tu i wiem, że to dobra firma ale dla pracowitych ludzi.!
qwerty 2017-02-18 15:28
gorzej Ci czy jak?
1
Sędzia 2017-02-22 09:32
Ciągłe narzekanie ale nikt nie napisze co firma dobrego zrobiła? Dobrze, że nie muszę wybierać pracy bo takiej lekturze to bym miał opory. Firma ok. a musi sie bronic.
1
pracownik 2017-02-22 18:04
sedzio to napisz co dobrego zrobila chyba tyle co musi.
1
trump 2017-02-22 20:19
Oczywiście w Poniatowej jest po prostu różowo i wspaniale...a zamiast premi uncja złotego ldpa. i to co miesiąc....
DONALD 2017-02-22 21:07
Poniatowa miasto duże, cztery bloki trzy kałuże, a na stelli ngr-y żłopią wódy do cholery.Hen na górze Pan tych włości,on ma wszystkie wiadomości,i te stare i te świeże agresywny dziś jak zwierze,biega,krzyczy,wściekły cały,bo z jakością są kawały.Sypie punkty serio szczerze,więc uważaj ng-erze,i wy ludzie z każdej zmiany, bądżcie dziś skoncentrowani,bo nikt nie wie,co go czeka,kiedy premia,kiedy beka...Jedzcie pijcie używajcie po kieszeniach nie chowajcie...JARZĄBEK
12
Luiza 2017-02-22 21:19
Haha dobre ;)
melania 2017-02-23 19:41
Donald kochamy cię
pasikonik 2017-02-23 21:03
poniatowa to na firmie jest tak granlat jest super tylko operator jest do d.......... tam jest jak w szpitalu psychiatrycznym klamek w oknach nie ma ludzie albo odbije sie na bramce albo nie kiero stoi w bramie ma na to wyjebane preimi jak nie było od 3 miech tam dalej nie ale tony tonu robic pozdro
Zostaw swoją opinię o Stella Pack S.A. - Lubartów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stella Pack S.A.