logo Stella Pack S.A.

Stella Pack S.A.

Lubartów

Opinie o Stella Pack S.A.

ON 2017-01-29 19:38
NIE wiem na ktorej ale to i tak po jakiimś czasie wyjdzie kto to zrobił
mm 2017-01-30 09:44
Widzę że macie wesoło na Chlewiskach:) U nas na Krańcoweuj takich jaj nie ma ale tez nie brakuje opisów na drzwiach w ubikacji męskiej, ( nie wiem jak w damskiej bo nie chodzę). Prośba do pordukcji na Chlewiskach - błagam nie wysyłajcie nam popalonego ldpA, lub zmniejszcie ilość owego asortymentu. Czasami po otwarciu bigbaga tylko siąść i płakac i do chipsów to piwa by sie napił. ALbo do połowy dobry reszta zjarana :) ale przynajmniej jest co robić, placu na Krańcowej juz mało zostało bo tyle bigbagów odstawionych po próbach. Dobry Towar:) Pozdrawiam zmianę C - inni mogą się tylko od was uczyć!!! Od was zależy nasza produkcja i aby tak dalej Panie Warszawski, Kunaszyk, ogólnie zmiana C. Wiem, że wszyscy sie bardzo staracie i nie zawsze macie dobry surowiec nie zawsze taki jaki chcecie ale takie są realia , wiem co przyjeżdża od Was i kto jest pod tym podpisany. Będzie lepiej. no jeszcze laserek daje rade i jego zmiana. Ogólnie jest OK!!! POzdrawiam wszystkich
1
Jantek 2017-02-02 12:00
Stella Pack to super firma i złośliwe wpisy tego nie zmieną
3
hp 2017-02-02 17:33
taaaa, masz rację, super firma nie ma co.Myślę, że najlepsza w Polsce ( w końcu ma tytuł pracodawcy roku he he) a może nawet najlepsza na świecie...
6
nick.. 2017-02-06 08:01
No fajna zabawa choinkowa była... tylko szkoda, że co niektórzy (jak co roku z resztą ) pakowali kilogramami prowiant do torebek. Wstyd!
6
feb. 2017-02-07 01:48
nie pracuje w stelli, ale sporo wiem o tej "firmie"Może i to nie jest ok, ze tak pakowali te rzeczy, ale ja sie tym ludziom nie dziwie...z takimi wypłatami...wstyd to wypłat jakie są w tej "firmie"
5
a 2017-02-07 09:43
zgadzam się z "Nickiem", wstyd. To, że ktoś może zarabia niedużo nie zwalnia z takiego zachowania. Może jakbyś zobaczył "feb-ie" jak to wygląda, zmieniłbyś zdanie..
2
Madrala 2017-02-07 23:16
Jak ktoś bardzo chce dokuczyć firmie to zawsze to zrobi bez względu na prawdę. W każdej firmie są lepsze i gorsze momenty to jest normalne. A wszyscy prawdomówni pisarze za swoje niepowodzenia obwiniają innych.
bob 2017-02-07 23:40
dokuczyć firmie? co Ty bredzisz? jakie niepowodzenia? otworz oczy! troche obiektywizmu i empatii! niektorzy zawsze maja tam pod gore, co by nie robili. sprawiedliwosci nie ma i chyba nie ma co szukac, skoro nawet na takim forum sa osoby tak ograniczne i patrzace przez pryzmat tylko swojej polozenia
4
Ann 2017-02-10 22:53
Hmm w tym miesiącu niedostałam nawet najniższej krajowej...gdzie to zgłosić??
7
pracownicy 2017-02-11 14:26
najlepiej do inspekcij pracy podstawa plus nocki to 1550 na reke bez premii i gdzie to jest no pytamy
4
Nickt 2017-02-13 18:15
W poniatowej podobno spore pensje po podwyżkach....
Opi 2017-02-13 20:28
Aby do wiosny
2
pracownik2017 2017-02-14 19:28
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] podwyzki tyle to my bralismy trzy lata temu my zamiast sie piac w góre to spadamy w głeboki dół mówiał ze brak wyrobienia niech przyjedzie jeden z drugim i zobacz z czego sie robi i na czym e=
zapraszamy serdecznie








szystko rozpier.........
2
pracownik 2017-02-14 19:30
a jak tam lubartów u was lepij po podwyzkach
3
Ludek 2017-02-18 09:40
Pracuje tu i wiem, że to dobra firma ale dla pracowitych ludzi.!
qwerty 2017-02-18 15:28
gorzej Ci czy jak?
1
Sędzia 2017-02-22 09:32
Ciągłe narzekanie ale nikt nie napisze co firma dobrego zrobiła? Dobrze, że nie muszę wybierać pracy bo takiej lekturze to bym miał opory. Firma ok. a musi sie bronic.
1
pracownik 2017-02-22 18:04
sedzio to napisz co dobrego zrobila chyba tyle co musi.
1
trump 2017-02-22 20:19
Oczywiście w Poniatowej jest po prostu różowo i wspaniale...a zamiast premi uncja złotego ldpa. i to co miesiąc....
DONALD 2017-02-22 21:07
Poniatowa miasto duże, cztery bloki trzy kałuże, a na stelli ngr-y żłopią wódy do cholery.Hen na górze Pan tych włości,on ma wszystkie wiadomości,i te stare i te świeże agresywny dziś jak zwierze,biega,krzyczy,wściekły cały,bo z jakością są kawały.Sypie punkty serio szczerze,więc uważaj ng-erze,i wy ludzie z każdej zmiany, bądżcie dziś skoncentrowani,bo nikt nie wie,co go czeka,kiedy premia,kiedy beka...Jedzcie pijcie używajcie po kieszeniach nie chowajcie...JARZĄBEK
20
Luiza 2017-02-22 21:19
Haha dobre ;)
Alicja 2017-02-27 13:42
Zapoznaliście się już z wywiadem udzielonym specjalnie dla naszego portalu GoWork.pl? Co o nim myślicie?
lu 2017-02-27 19:05
no tak, świetny wywiad, a jak ma inaczej mówić? Ale kupa śmiechu!!!

''Jak oceniają się Państwo jako pracodawcę?

Przyjazny pracownikowi, sprawiedliwy''
R 2017-02-27 23:40
Drodzy pracownicy Stelli, zostałem dziś zwolniony po 11 latach pracy w tej firmie przez Pana Wojciecha.C . Jako powód zwolnienia " ZA TO ŻE NIE PRZEPROSIŁEM PANA PAWŁA. SZ I JESTEM DO NIEGO WROGO NASTAWIONY!!!". Czy zna ktoś lepszą przyczynę zwolnienia, dla pracownika który nie bał się powiedzieć głośno co sądzi o pracy tego fajtłapy?.. brygadzista który, nie potrafi podejmować decyzji i brać za nie odpowiedzialności??, najlepsze jego powiedzenie do pracowników "jeżeli tego nie zrobisz?, to powiem Wojtkowi!!!". Człowiek który boi się podpisać WZ-tkę z wypisanym przez siebie towarem nie powinien być kierownikiem, największy oszust firmy Stella, wszystko co złe to nie On, to wina innych... . Ciekawi mnie tylko kiedy się tam wszyscy ockną z kim mają zaszczyt pracować. Życzę w szczególności całej mojej zmianie i wszystkim z kim miałem zaszczyt pracować w tej firmie POWODZENIA.
15
Alicja 2017-02-28 16:04
@lu, oczywiście nie zawsze jest możliwość natychmiastowej weryfikacji odpowiedzi pracodawców. Uważam jednak, że z tej rozmowy można dowiedzieć się wielu przydatnych informacji, jak np. jak wyglądają pierwsze dni nowego pracownika/ gdzie znaleźć aktualne oferty pracy. Z pewnością jest to cenna uwaga dla przyszłych pracowników Stella Pack S.A.!
LOL 2017-02-28 20:22
Panie R jest Pan nie zrównoważonym pracownikiem. Wydzieranie się przeklinanie, rzucanie kijami to nie jest normalne zachowanie i to tak co 2 dzień. Były z tobą nie jedne problemy w firmie przez te 11 lat. Do tego pogarsza się atmosfera na zmianie, teraz wszyscy się cieszą że nie muszą się z tobą spierać. Przyznaj się za co zostałeś ostatecznie zwolniony za 11 lat problemów wyzwisk i fochów i można wymieniać dalej. dostałeś białej gorączki na poprzednią zmianę i wybuchles na ich brygadziste z przeklenstwami wyzwiskami itp. Weź się za siebie chłopie znajdź babe czy coś.
14
lu 2017-02-28 23:36
Pani redaktor Alicjo-po pierwsze to nie S.A tylko sp. z o.o. sp k. Przydatnych informacji to pracownik nabywa z czasem pracując w danej firmie. Pierwsze dni nie zawsze odzwierciedlają tego, co się zapowiada w przyszłości. A gdzie znaleźć aktualne oferty to chyba każdy potrafi? To wywiad o wszystkim i o niczym, a na pewno nie mający nic wspólnego z prawdziwa pracą w tej firmie...
Alicja 2017-03-01 09:54
@lu, oczywiście każdy ma inną opinie na ten temat. Informacja, gdzie można znaleźć aktualne oferty pracy myślę, że jest po prostu świetnym ułatwieniem dla zestresowanych poszukiwaczy ogłoszeń :)
2
Alicja 2017-03-06 10:07
@pracuś opowiedz proszę coś więcej na ten temat.
pracusie 2017-03-06 15:57
Poniatowa też odcięta od premii to poco sie spuszczacale za to sa kary punkty i nagany z wpisem do papierów ha ha ha
3
Alicja 2017-03-06 16:03
A jak przebiega rozmowa kwalifikacyjna? ;) Jakieś opinie?
Niu 2017-03-06 18:00
Jak może przebiegać rozmowa z przyszłym pracownikiem wzietym z pod sklepu..
3
Alicja 2017-03-07 10:21
@Niu co masz na myśli?
stellątko 2017-03-09 14:50
Jutro matki pieniężnej ciekawe za co nam jutro potracą bo niema już z czego.
Alicja 2017-03-09 15:03
@stellątko czy wcześniej miałeś już taką sytuację, o której piszesz? Że nastąpiły 'potrącenia' z wynagrodzenia?
gregor 2017-05-14 21:22
jak widac stella laczy ludzi pozdrawiam pania monike g i bylego pracownika rafala w ktory nie ograniczaja sie ani w lbr ani pod zakladem pozdrawiam oby wiecej par
5
Ludosław 2017-05-17 20:48
Zawsze można znaleźć jakieś niedociągnięcia ale to nie znaczy, że firma jest zła. Wszędzie pracują ludzie i mogą popełniać błędy, trzeba tylko sumiennie pracować a przekonacie się, że jest inna satysfakcja z wykonywanej pracy i zapewniam firma będzie super.
3
ciekawski 2017-05-23 12:46
Drogi kierowniku z produkcij Poniatowa po rekach całowac takiego kierownika tak dobrze to chyba zadna firma niema tylko parasola brakuje do lawki i stolika za siedzenie na dworze jeszcze płaca nigdzie dookola na firmach nie widac zeby pracownicy sobie siedzeli co w Stelli .
5
ciekawski 2017-05-23 12:47
Drogi kierowniku z produkcij Poniatowa po rekach całowac takiego kierownika tak dobrze to chyba zadna firma niema tylko parasola brakuje do lawki i stolika za siedzenie na dworze jeszcze płaca nigdzie dookola na firmach nie widac zeby pracownicy sobie siedzeli co w Stelli .
2
Ludek 2017-05-25 11:19
Stella Pack to 20 lat produkcji i dystrybucji najwyższej jakości produktów oraz budowania pozycji własnych marek. Jestem bardzo zadowolona z pracy tutaj. Szkoda tylko, że ludzie nie doceniają tego co mają.
1
pracownik 2017-05-25 17:05
Ludek doceniaja na zadnej firmie sie nie siedzi przed hala jak na tej dobrze ciekawski napisal i zato jeszcze placa nie male pieniadze.
Alicja 2017-05-26 08:52
@Ludek to bardzo dobrze, że jesteś zadowolony z pracy w tym miejscu. Jakie stanowisko konkretnie obejmujesz? Ogólne warunki pracy czy atmosfera mogą się od siebie nieco różnić w zależności od obejmowanego stanowiska. Jakie jeszcze pozytywy dostrzegasz w pracy w tym miejscu?
pracownik 2017-06-04 11:17
Pracuję w Stelli od kilku lat. Nie jest lekko, cały czas na stojąco, ciągłe latanie wokół maszyn żeby jako tako zrobić chociaz większość norm, bo jakość folii pozostawia wiele do życzenia. W lecie gorąc nieznośny, ale ze względu na ilość maszyn chyba nie ma się co dziwić. Zarobki .....najniższa krajowa + noce, tragedia.
Ostatnio trochę było lepiej co do wypłat, ponieważ na systemie czterobrygadowym z powodu pracy sześciu dni, za odbiór godzin mieliśmy wybór: albo odbiór wolnego, albo pieniądze. Wiadomo, większość wolała kasę, bo człowiek może się orobi więcej ale i więcej zarobi. 1600 a 1800 a nawet 2000 przy tej wypłacie to różnica. Ale niestety, plotka głosi że "firma jest za dużo stratna" i podobno wracamy do starego systemu. Odbiór godzin czyli wolne, a na co mi wolne i zaległy urlop, bo z nadgodzin uzbiera się kolejny.
A JUŻ MYŚLAŁAM, ŻE TROCHĘ LEPIEJ W TEJ FIRMIE PO TYLU LATACH, ŻE W KOŃCU KTOŚ KTO CHCE PRACOWAĆ I PRACUJE WIĘCEJ MOŻE ZAROBIĆ I TROCHĘ WIĘCEJ. ALE NIE, NIC TU SIĘ JEDNAK NIE ZMIENIŁO
3
Ludek 2017-06-06 21:42
Czy słyszeliście, że Stella Pack została uznana za firmę najbardziej przyczyniającą się do rozwoju powiatu lubartowskiego i otrzymała pierwsze miejsce w IX edycji konkursu o nagrodę Złotego Lamparta
ludkowie 2017-06-14 22:52
panie rafale-uzdrowicielu: po pierwsze to naucz się pan szacunku do pracownika, po drugie kultura osobista i po trzecie nie proś nas pan więcej o pomoc gdy pan nie spełniasz tych dwóch pierwszych warunków. nam pan nie pomagasz wręcz przeciwnie ciągle są z panem problemy. pokory życzę.
5
Ludek 2017-06-18 22:33
Jakie warunki do pracy proponuje firma przedstawicielowi handlowemu w rejonie Gdynia? Głównie interesuje mnie jakimi samochodami dysponuje firma? Jaka jest atmosfera i nastawienie firmy do pracowników.?
1
stellowicz 2017-07-05 02:35
Osobiście poleciłbym prace w tej firmie , szczególnie zakład na wierzbowej ;) pensja ostatnimi czasy 2000 zl i nawet więcej fajna atmosfera pracy ;) wiadomo jak wszędzie są wady i zalety ale tutaj nie ma na co narzekać.
stellowicz 2017-07-05 02:36
Osobiście poleciłbym prace w tej firmie , szczególnie zakład na wierzbowej ;) pensja ostatnimi czasy 2000 zl i nawet więcej fajna atmosfera pracy ;) wiadomo jak wszędzie są wady i zalety ale tutaj nie ma na co narzekać.
Nosalek 2017-07-05 09:52
Fajna firma godna polecenia , no ale w pracy trzeba pracować.
Zostaw swoją opinię o Stella Pack S.A. - Lubartów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stella Pack S.A.