Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o stella pack

Pracowałeś w firmie stella pack i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
???? - 2014-12-02 18:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuje w stelli kilkanaście lat, Tomasz pracował dłużej, Kto rył,jaki jest powód zwolnienia? KAżdy mówi co innego macie jakieś informacje? Naście lat był dobrym zarzadca i tak nagle to siezmieniło?Kto nastepny? Na Krańcowej poruszenie, z kim co łatwić do kogo dzwonić a zmiennik nie wie co do czego. W taki sposób nie wroze im sukcesu.
zdjecie uzytkownika
Haha - 2014-12-03 16:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
HaHa zaczeło się:)trzeba było widziec co sie dzialo dzis na halach:)widok bezcenny!
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-12-03 17:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Sama bym się chetnie dowiedziała dlaczego? Panowie "prezesi" piekna kulka w kolano! Powodzenia panowie.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-03 18:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oj działo się,działo a raczej nic się nie działo:-)Czego się spodziewaliście? Jeśli zwalnia się człowieka, który rozbujał produkcję praktycznie od początku a na jego miejsce przychodzi człowiek który od pierwszego dnia działa na zasadzie spychologii, a o produkcji w Poniatowej nie ma większej wiedzy....Firma to nie tylko prezesi, dyrektorzy i maszyny, firma to ludzie, zwykli szarzy pracownicy produkcyjni! To oni stanowią potęgę firmy! Może i w okolicach Chlewisk ludzie pozwolą sobą manipulować, zastraszać ale nie w Poniatowej! Atmosfera na produkcji strasznie się zmieniła.Kierownik wchodząc na halę nie powie nawet "dzień dobry" nie mówiąc już o podaniu ręki. Minęły czasy gdy Małyska zawijał rękawy w eleganckich koszulach i naprawiał maszyny, żeby panie mogły wyrobić swoje normy gdy dział techniczny nawalił. "Śliski" twierdzi, że ma wystarczająco dużo mechaników-świadczy o tym stan maszyn i ciągłe awarie.Do tej firmy nie chce się już przychodzić. Kwestia czasu kiedy pracownicy zaczną odchodzić i wtedy dopiero zacznie się problem .
zdjecie uzytkownika
pracownik1 - 2014-12-03 20:22:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
daję NAM dwa tygodnie max. miesiąc... a potem zobaczycie co się będzie działo ;/

Jeśli nawet firma widzi po wynikach, że nie jest za ciekawie to w rzeczywistości jest w czarnej d. nieprawdaż ?
O stanie maszyn i działaniach mechaników to szkoda się wypowiadać. KOMPLETNE ZERO.
Wszystko na sztukę robione. Czas się obudzić !!!

Czekamy na zebrania, konkretne decyzje i realizację obietnic. Odwagi STELLO !!!

Mówi się o redukcji etatów, obcinaniu premii itp. - tak?
Poczekajcie do przyszłego roku a redukcje nie będą potrzebne.

Jest takie przysłowie "Kto pod kim dołki kopie ten sam w nie wpada"

Poczekamy cierpliwie bo MY niestety wiemy jak to się skończy - czy firma ma tyle odwagi by ten fakt zmienić ?
zdjecie uzytkownika
Haha - 2014-12-04 12:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skad ta wydajnosc? Czyzby wyszło szydło z worka? Ciekawe czy zdaniem niektorych regranulat w dalszym ciagu jest taki dobry?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-12-04 12:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
fakt szkoda człowieka bardzo szkoda,ale przynajmniej facet z jajami nie pozwolil soba manipulowac,BRAWO TOMEK(jesli to czytasz),szkoda ze my wszyscy jestesmy jak te szare myszki,potrafimy tylko pisac tu na forum,brak nam takich jaj jakie ma Tomek
zdjecie uzytkownika
.... - 2014-12-05 17:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wazeliniarzy nie brakuje...Żenada!
zdjecie uzytkownika
maly - 2014-12-06 11:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2014-12-03 17:52:43]:
zwolnienie tego człowieka zmieni dużo. Czy na dobre? sie zobaczy. Wiadomo dla niektórych na pewno na złe ale jest wyjście machnąć beretem i narazie. ale lepiej poczekać co tam sie będzie działo może trzeba będzie kogoś złapać za ws aż i .................
zdjecie uzytkownika
pracownik stelli - 2014-12-07 15:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
szkoda tylko że jej nie zwolnili.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-12-07 18:23:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego wyżej nie komentuj
zdjecie uzytkownika
pracownik stelli - 2014-12-10 11:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku.Nareszcie.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-12-10 14:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Wypłata, to śmiech!!!! Gdzie są dodatki za nocki i premię za wyrobienia!!!! Gołą minimalną to ja wszędzie dostanę, a przy najmniej w święta i sylwestra będę miał wolne!!!
zdjecie uzytkownika
Przesada - 2014-12-17 11:27:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Co dalej? Zmierzyliscie nam juz czas oklejania rolki z workami to teraz zmierzcie ile czasu załatwia sie potrzeby fizjologiczne. Moze za dlugo zmieniamy podpaski?
zdjecie uzytkownika
lusia - 2014-12-19 06:53:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nawet talonóe ludziom na swieta nie dadza bo straty zenada jakas po prostu nie dosc ze ludzie robia za najnizsza krajowa w sklepach ceny jak z Bog wie jakiej firmy . PORAZKA
zdjecie uzytkownika
Haha - 2014-12-19 16:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Talony?
O czym my w ogóle mówimy, a koszt paliwa,eksploatacji firmowej skody dla nowego kierownika zmiany?? Przecież od dawna wiadomo, że aby jednemu dać innemu trzeba zabrać, widocznie padło na nas.
Niektórzy prezenty na święta od firmy już dostali!
Tak dziękuje się pracownikom, którzy pracują od początku powstania produkcji w Poniatowej,niespełna tydzień przed świętami wręcza się wypowiedzenie...
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-12-19 17:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Haha - 2014-12-19 16:41:00]:
Chyba koszty firmowych samochodów, wyjdź na parking i zobacz ile ich stoi
mechanicy(jakby w naszym regionie nie było fachowców,Ci którzy są pracują ponad siły - a przecież każdy ma swoje życie!)
kontrola jakości - która nie wiele wspólnego ma z jakością(najpierw kazali odrzucać wszystko co miało jakieś defekty a teraz pytają dlaczego to wyrzucamy)
kierownik zakładu( tyle że przyjeżdza jednym autem z kolegą fachowcem od maszyn
)
teraz nowy kierownik zmiany - kolejne auto
Ah i najważniejsza w tym wszystkim vectra
Talony ? Zobaczymy jakie będą wypłaty, za najniższą krajową pracujemy w Wigilię i Nowy Rok. Ludzie worki na śmieci to nie chleb potrzebny do życia ani ta fabryka nie jest szpitalem w którym ratuje się ludzkie życie!
Większość z nas ma swoje rodziny, dzieci które potrzebują bliskości matki czy ojca!
zdjecie uzytkownika
sakaszfili - 2014-12-19 19:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Talony? szkoda jeśli nie będzie bo to zawsze miło dla naszych dzieci, którym można sprawić dodatkowa przyjemność w postaci prezentu.
Brak talonów to wstyd dla firmy która tak mocno się reklamuje w TV.
Co do zwolnień... lepiej kontrolować obecnych kierowników i ewentualnie wskazać im błędy niż wprowadzać kolejnego. Ale to tylko moje zdanie. Być może to grubsza sprawa?
Kontrola sprawdza chłopaków przy maszynach i to ile odpadu mają - miejmy nadzieję że i na drugiej hali zrobią to samo bo tu też za wesoło nie jest. Skupmy się na jakości a nie na ilości.
Idzie Nowy Rok a wraz z nim idzie nowe... czy lepsze?
zdjecie uzytkownika
trol - 2014-12-19 20:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowy kierownik zmiany chyba niemowa bo nawet się nie przedstawił sam. W Poniatowej to przede wszystkim kierownik produkcji i zmianowi rozmawiali z nami dzięki temu nie trzeba było używać takiej strony.Wcześniej o produkcji w Poniatowej nikt nie pisał to chyba tez o czymś świadczy.Gdzie ta super folia co miała być? Z czego mamy robić te normy bez jakości,szerokości czy wagi?Nie będziemy robić norm to nas pozwalniacie,jak narobimy bubli to też nas pozwalniacie .Zwolniony kierownik zmiany dla postrachu?!!!Dajcie nam dobry materiał to pokażemy co wypracowała stara brygada i jakich macie pracowników ile potrafimy zrobić!Zafundowaliście nam niezłe święta mamy o czym myśleć!
zdjecie uzytkownika
lusia - 2014-12-19 21:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
załosna firma i juz w tv reklamy w sklepach ceny z kosmosu a ludzi maja za nic:(
zdjecie uzytkownika
Żenada - 2014-12-19 21:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Święta? Nasi Prezesi chyba nie wiedzą co to są święta,bo człowiek który posiada serce tak nie postępuje.Zwolnili Kierownika produkcji, o ile się nie mylę nikt z nim nawet nie rozmawiał, nie powiedział co jest nie tak tylko po prostu wręczyli dyplom...zastanawiało mnie dlaczego pracował do końca, dobrze zrobił bo firma chyba w gruncie rzeczy nie była przygotowana na taką sytuację.Teraz kierownik zmiany? A czy ktoś w ogóle powiedział mu co robi nie tak? Co powinien zmienić? Firma widocznie czuje się na siłach, stare rzeczy powinno się naprawiać a nie wyrzucać i tak samo jest z pracownikami. Dziwimy się, że nowy kierownik zmiany się nie przedstawił? A czy nowy Kierownik produkcji komuś się przedstawił? A nie przepraszam, przedstawił się wybranym. Wiele osób do dziś dnia nie wie który to człowiek, bo on takich szaraków jak my nie uważa, nie ma o czym z nami rozmawiać. Tak jak ktoś już napisał, ŻENADA! Podobno kiedyś jeden z naszych najważniejszych tak określił sytuację na hali, dlaczego nie przyjedzie teraz? Bo ŻENADA to mało powiedziane!
Może czas żeby wszyscy się dowiedzieli jaką potężną firmą jest Stella...w której żałuje się pieniędzy na talony, a ludzie zarabiają najniższe krajowe.
zdjecie uzytkownika
pracownik stelli - 2014-12-19 21:47:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-12-19 21:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
switne ujecie pasuje do pracujacych tam biali murzyni:P
zdjecie uzytkownika
Garfield - 2014-12-19 22:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla kogo śmieszne, dla tego śmieszne...ta sytuacja jest żałosna!
Chyba czas zwijać manatki, inaczej wykończą nas psychicznie!
"pracownikowi stelli" przecież odpowiadała ta sytuacja,"Odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku.Nareszcie"
zdjecie uzytkownika
pracownik stelli - 2014-12-19 23:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie odpowiada nadal uwierzcie tylko jak nazwac inaczej ludzi któerzy uczciwie pracuja a nic z tego w sumie nie maja tylko stres i nerwy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie stella pack
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy stella pack?
Zadaj pytanie
x