Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o stella pack

Pracowałeś w firmie stella pack i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mała - 2015-02-19 18:53:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ludzie kochani niech się każdy martwi o swoj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie piszcie takich rzeczy bo to tylko o was świadczy :}
i aby do wiosny a to już niedaleko :}
zdjecie uzytkownika
hmmmm - 2015-02-20 07:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownicy Kierowników, kierownicy kierowniczek i kierowniczki itd... ach te reformy...
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-02-20 08:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy jesteśmy kierownikami
zdjecie uzytkownika
lkjsd - 2015-02-20 10:16:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Reorganizacja produkcji,haha zamiast jednego kierownika mamy trzech!
Oszczędności,oszczędności, oszczędności. Prezesi to widzą?
zdjecie uzytkownika
;-)))) - 2015-02-20 10:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No. Ale mu krzywdę zrobili HA HA HA HA HA HA
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-02-20 12:28:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kiedy był tylko jeden kierownik?
zdjecie uzytkownika
fff - 2015-02-20 12:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [??? - 2015-02-20 12:28:51]:
chyba nigdy
zdjecie uzytkownika
thx - 2015-02-20 12:54:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zzz - 2015-02-13 00:15:48]:
a co ci po tych ciepłych słowach, w drugim tygodniu gdy ich nie usłyszysz będziesz pracować mniej efektywnie? poza tym to jest produkcja a nie koncert życzeń.
zdjecie uzytkownika
soltys - 2015-02-20 20:01:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ma byc dobrze gdy jeden na mieszalniku spi lub wzera kebaby a drugi lata cfaniaka rznie a nawet NLDPa nie podstawi
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2015-02-20 22:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale mam z was zbite :)
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2015-02-20 22:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
,,cwaniaka,, się pisze cymbale po zawodówce :D
zdjecie uzytkownika
YHM - 2015-02-20 23:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A CO TO JEST TEN MIESZALNIK ? CHCIAŁBYM SIE U WAS ZATRUDNIC I TAM PRACOWAĆ SKORO JEST TAK DOBRZE :)
zdjecie uzytkownika
:p - 2015-02-20 23:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A TE KEBABY TO ZA DARMO CZY TRZEBA SAMEMU PŁACIĆ ?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-21 00:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak.Jak się nie ma czasu na przerwę która się należy w każdym zakładzie pracy. To niestety trzeba jeść i na mieszalniku w tym syfie i tyle w tym temacie. Dobranoc
zdjecie uzytkownika
d - 2015-02-21 10:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie piszcie głupot bo to aż żal czytahip ć,porozwalacie się po kafejkach internetowych lub walicie z miejskiego wifi i piszecie głupoty,jesteś autorem wpisu to się podpisz
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2015-02-21 12:26:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to forum to żal :)
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2015-02-21 12:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [d - 2015-02-21 10:24:43]:
sam sie nie podpisałes/łaś to po co te wymagania ?
zdjecie uzytkownika
lkjsd - 2015-02-21 17:44:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A może tak po prostu komuś przeszkadzają te wpisy, dla kogoś są niewygodne...
zdjecie uzytkownika
d - 2015-02-21 20:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lkjsd - 2015-02-21 17:44:00]:
A kto to bierze na poważnie?
zdjecie uzytkownika
mmmmmm - 2015-02-21 23:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy ciezko pracujacy
zdjecie uzytkownika
hmmm.... - 2015-02-27 10:30:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aby do wiosny ...........
zdjecie uzytkownika
buffy - 2015-03-02 10:32:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w dniu 01.03 na terenie zakładu Chlewiska w pisuarze znaleziono paczkę kondonów marki durex extra safe 12 , zgubę zapraszam do odbioru w kiosku
zdjecie uzytkownika
bounty - 2015-04-06 12:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jak zgłosił się ktoś po odbiór kondonów ? he hehehehehe
zdjecie uzytkownika
głuptak - 2015-04-14 23:31:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma schodzi całkiem na psy, niech juz w ogóle spaltuje i będzie spokój i nie będą ludzi gnębić, to najgorsza firma w okolicy
zdjecie uzytkownika
extraspazmina - 2015-04-15 09:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto wykarmi te setki ludzi którzy za marne ale zawsze pieniądze żyją? Ty głuptak dasz im jeść? Opłacisz za nich rachunki?Najlepiej jest powiedzieć, że wszystko jest złe. NIkt nikogo na siłę nie trzyma .Jest tyle innych kołchozów, do wyvbnoru do koloru no normalnie inne firmy to luksus:(. MI tez jest ciężko, myślę że każdemu ktto roobi na produkcji. NIe życzę źle firmie. Ty jesteś jakieś bezmózgie jeti skoro tak uważasz?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie stella pack
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy stella pack?
Zadaj pytanie