Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o stella pack

Pracowałeś w firmie stella pack i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
hahaha - 2015-02-20 22:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
,,cwaniaka,, się pisze cymbale po zawodówce :D
zdjecie uzytkownika
YHM - 2015-02-20 23:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A CO TO JEST TEN MIESZALNIK ? CHCIAŁBYM SIE U WAS ZATRUDNIC I TAM PRACOWAĆ SKORO JEST TAK DOBRZE :)
zdjecie uzytkownika
:p - 2015-02-20 23:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A TE KEBABY TO ZA DARMO CZY TRZEBA SAMEMU PŁACIĆ ?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-21 00:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak.Jak się nie ma czasu na przerwę która się należy w każdym zakładzie pracy. To niestety trzeba jeść i na mieszalniku w tym syfie i tyle w tym temacie. Dobranoc
zdjecie uzytkownika
d - 2015-02-21 10:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie piszcie głupot bo to aż żal czytahip ć,porozwalacie się po kafejkach internetowych lub walicie z miejskiego wifi i piszecie głupoty,jesteś autorem wpisu to się podpisz
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2015-02-21 12:26:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to forum to żal :)
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2015-02-21 12:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [d - 2015-02-21 10:24:43]:
sam sie nie podpisałes/łaś to po co te wymagania ?
zdjecie uzytkownika
lkjsd - 2015-02-21 17:44:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A może tak po prostu komuś przeszkadzają te wpisy, dla kogoś są niewygodne...
zdjecie uzytkownika
d - 2015-02-21 20:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lkjsd - 2015-02-21 17:44:00]:
A kto to bierze na poważnie?
zdjecie uzytkownika
mmmmmm - 2015-02-21 23:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy ciezko pracujacy
zdjecie uzytkownika
hmmm.... - 2015-02-27 10:30:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aby do wiosny ...........
zdjecie uzytkownika
buffy - 2015-03-02 10:32:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w dniu 01.03 na terenie zakładu Chlewiska w pisuarze znaleziono paczkę kondonów marki durex extra safe 12 , zgubę zapraszam do odbioru w kiosku
zdjecie uzytkownika
bounty - 2015-04-06 12:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jak zgłosił się ktoś po odbiór kondonów ? he hehehehehe
zdjecie uzytkownika
głuptak - 2015-04-14 23:31:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma schodzi całkiem na psy, niech juz w ogóle spaltuje i będzie spokój i nie będą ludzi gnębić, to najgorsza firma w okolicy
zdjecie uzytkownika
extraspazmina - 2015-04-15 09:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto wykarmi te setki ludzi którzy za marne ale zawsze pieniądze żyją? Ty głuptak dasz im jeść? Opłacisz za nich rachunki?Najlepiej jest powiedzieć, że wszystko jest złe. NIkt nikogo na siłę nie trzyma .Jest tyle innych kołchozów, do wyvbnoru do koloru no normalnie inne firmy to luksus:(. MI tez jest ciężko, myślę że każdemu ktto roobi na produkcji. NIe życzę źle firmie. Ty jesteś jakieś bezmózgie jeti skoro tak uważasz?
zdjecie uzytkownika
kot - 2015-05-08 22:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znowu to samo z miesiąca na miesiąc to samo wypłata tragiczna jeszcze mniej niż w tamtym miesiącu,roboty do groma co sie tu dzieje, co za firma zero szacunku dla pracowników.Byłoby super jak ten kołchoz splajtóje i ludzi niech nie katóje.
zdjecie uzytkownika
kot - 2015-05-08 23:04:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prezesów dać na prodókcę i dać im tą jałmużnę i czy bendą w stanie z tego rodziny wykarmić i rachunki opłacić,skączy się wtedy luksusowe życie i inne rozrywki
zdjecie uzytkownika
kot - 2015-05-09 01:02:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta stella to jedna wielka pomyłka,ten zakład powinien nie istnieć
zdjecie uzytkownika
mysz - 2015-05-12 12:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwolniłem się jakieś dwa lata temu ze stelli , i nie muszę teraz robić na wszystkich stanowiskach jak debil jakiś za 1500 złoty.Mam teraz w nowej pracy o połowę roboty mniej niż w tamtym kołchozie nie śmierdzi,nie jest tak gorąco,mam dużo lepsze warunki pracy ,wszystkie nadgodziny mam płatne,wszystkie dodatki widać nie tylko na odcinku tak jak w stelli,ale też jak pójdę do bankomatu w dniu wypłaty po pieniądze.Jak tak narzekacie na ten kołchoz to po prostu się zwolnijcie,i tak nie macie nic do stracenia.Poszukajcie innej pracy a dopiero jak znajdziecie to się zwolnicie,a nie siedzicie na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i użalacie się nad sobą i dalej tam tkwicie,i nic nie robicie żeby było lepiej.Przerobiłem w tym kołchozie kilka lat i też miałem już dosyć więc się zwolniłem i teraz mam lepiej,ale wasza sprawajak lubicie tam tyrać za te marne grosze to powodzenia.
zdjecie uzytkownika
lerek - 2015-05-15 11:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gdzie ta moja premia?! panowie prezesi.....czyżby któryś z panów prezesów miał zamiar zmienić auto ?! Sorry , ale my nie chcemy zrzucać się na nie <:( z naszych premii phi :O Może lepiej brać w leasingu ..wtedy będzie mniej wkurwionych pracowników na zakładzie i firma stanie na najwyższych obrotach jak chuj podczas wzwodu .
zdjecie uzytkownika
elo - 2015-05-25 10:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stella pack to najgorsza firma w polsce
zdjecie uzytkownika
aby do wiosny - 2015-06-09 20:11:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No i mamy te słynne wypłaty ludzie trzeba uciekac z tego kołchozu bo bedzie coraz gorzej sory chyba juz jest
zdjecie uzytkownika
kot - 2015-06-09 21:46:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jak by byli wszyscy zgodni to by pokazali na czym życie polega za te marne grosze jak trzeba zasuwac w takich warunkach wszystkie soboty i niedziele swieta panstwowe bo wory ważniejsze jak chleb życze miłej pracy w obozie
zdjecie uzytkownika
NIck - 2015-06-18 12:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CO wy na to? ""W ramach Złotej Setki nagradzamy nie tylko firmy, ale i konkretnych przedsiębiorców. W tym roku laur Biznesmenów Roku Dziennika Wschodniego powędrował do Marka Jaszczaka, Grzegorza Kuźmy i Jacka Kuźmy, właścicieli firmy Stella Pack S.A. W ten sposób postanowiliśmy uhonorować rynkowe sukcesy spółki rodem z Lubartowa. Firma nie tylko zdobywa nowe rynki, ale i realizuje kolejne inwestycje. W ubiegłym roku uruchomiła w Lubartowie zakład convertingu, tworząc kilkadziesiąt nowych miejsc pracy."" http://www.dziennikwschodni.pl/biznes/n,1000163274,zlota-setka-przedsiebiorcow-nagrodzilismy-najwieksze-firmy-woj-lubelskiego.html
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-06-19 12:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chyba to jakas pomyłka to najgorsza firma niech dziennik zapyta pracowników co o tym myslą gdzie te dochody chyba u prezesów w kieszeni bo nie u pracowników dali niektórym podwyżki a reszta niech robi za fri firma nie rozwija sie tylko idzie na dno taki to ranking.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie stella pack

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy stella pack?
Zadaj pytanie
alert