Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2008-11-04 11:56:35 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Plastica - Frydrychowo. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2008-11-04 12:01:32 odpowiedz | cytuj
firma rozwojowa stale się rozbudowuje
atmosfera bardzo dobra
bardzo dobre zaplecze medyczne
PRACOWNIK - 2008-12-09 22:40:25 odpowiedz | cytuj
ROZWOJOWA MOZE JEST ALE DLA T5YCH NA STOLKACH A TAK WOGOLE TO STAWKI GLODOWE
pracownik - 2009-08-02 21:58:21 odpowiedz | cytuj
pracowałem w wielu firmach ale ta jest chyba najgorsza nie dość że stawki głodowe to i kadra chyba nie wie co tam robi....maszyny stoją a oni niczym się nie przejmują jak tak można robić ,maszyny nowoczesne naładowane elektroniką ok ale nikt tego nie potrafi naprawić poza kilkoma ludżmi z którzy je budowali . ta firma lepiej wygląda zewnątrz niż jest poukładana wewnątrz
dde - 2009-08-03 00:47:22 odpowiedz | cytuj
nie mam zdania,hehehe
marzanna-1966@o2.pl - 2009-09-22 13:25:04 odpowiedz | cytuj
co znaczy stawki głodowe ?
anonim - 2009-09-22 13:26:37 odpowiedz | cytuj
dde - 2009-08-03 00:47:22

nie mam zdania,hehehe

wyhjasnij głodowe stawki?
pracownik - 2009-11-08 17:08:36 odpowiedz | cytuj
do bani
ktoś - 2009-11-08 17:23:27 odpowiedz | cytuj
Ludzie !!!!! Jeśli kiedykolwiek myśleliście o pracy w tej firmie to dajcie sobie spokój. Pracowałem tam dwa dni i to co widziałem to jest koszmar. Dostałem stawkę siedem złotych i miałem pakować kartony na paletę w miedzy czasie przedzierać pieluchy i wrzuca do worka z odpadem tych pieluch było tysiące. Zastananawiałem się co ja tutaj robię. Przeciesz nikogo nie zabiłem . Postanowiłem roztać się z tą firmą. I na trzeci dzień nie przyszłem do pracy. Aha. Przyznaję koledze pracownikowi rację . niema tam ludzi którzy by potrafili ustawić maszyne tak aby dobrze chodziła .
świeżak - 2009-11-19 19:57:33 odpowiedz | cytuj
Każdy polski pracodawca szybko zapomina
Jak był kiedyś pracownikiem i jak sam zaczynał
Teraz rządzi teraz dzieli teraz on jest panem
Wszystkie nasze drobne wpadki szybko wytykane
Dlaczego Polacy wydają więcej niż zarabiają
Bo uczciwie się dorobić w pracy nam nie dają
Ciężko u nas wyjść na prostą to niełatwa sztuka
Rzadko który szef na nas chucha i dmucha
Później w pracy atmosfera gęsta jak grochówka
Często potem może pomóc tylko zielska lufka
Polacy egoiści czasem gorsi niż naziści
Kiedy wszystko się [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nasze marzenie ziści
Kiedy będzie tu normalnie kiedy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kiedy
Kiedy większość z nas nie będzie czuła biedy
Co to za przyjemność żyć w egoistów kraju
Czy kiedyś będzie dobrze czy dopiero w raju
Egoista egoista egoista egoista
Nie bądź taki jak on nie bądź taki jak on
świeżak - 2009-11-19 20:04:38 odpowiedz | cytuj
( usunięte przez administratora )wakacje spędza w Rio A ja pod swoim miastem nad jeziorem z rodziną Kto ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lepiej niechaj podniesie rękę Codziennie odpierdalam nową pańską mękę Fura ze skórą rolex z brylantem Z tyłu panienki z jakimś ( usunięte przez administratora ) Z takim samym jak ty ( usunięte przez administratora ) Wszyscy jesteście tej samej rasy Rasy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] którzy dla kasy Zrobiliby chyba wszystko
blabla - 2009-12-07 21:41:56 odpowiedz | cytuj
Poziom komentarzy świadczy o ludziach z marginesu (wierszokleta). Rzeczywiście superinżynier się trafił po zawodówce, co nie będzie pieluch darł bo to zła praca. Jasne, dyrektorem zakładu go zrobić, nieroba skończonego. Jak się komuś nie chce to nigdzie nie będzie pracował. Akurat znam sprawę i w opinii innych kolegów z pracy i tak by wyleciał za nieróbstwo.
M. - 2009-12-14 22:16:50 odpowiedz | cytuj
Ja akurat tam pracuje i jakoś jest mi dobrze. Jesli ktoś chce narzekać to zarabiając 5000 też wynajdzie sobie powód. Ludzie nikt was nie zmusza do pracy w tej firmie. nie piszcie wiec bzdur i zwolnijcie miejsce innym którzy to docenią.
nowa1 - 2010-01-05 18:02:33 odpowiedz | cytuj
mam zamiar przyjąć sie do pracy w Plastice,powiedz jakich mogę się spodziewać zarobków
nowa1 - 2010-01-05 18:03:18 odpowiedz | cytuj
anonim - 2010-01-06 22:43:23 odpowiedz | cytuj
ktoś - 2009-11-08 17:23:29

TCałe szczęście, że nie PRZYSZŁEŚ do tej pracy kolego. Poszukaj sobie lepiej pracy jako stróż, tam się tylko siedzi i nie trzeba drzec pieluch...
nowa1 - 2010-01-13 17:46:16 odpowiedz | cytuj
dzięki za informacje,ale może by się wypowiedział(będę zobowiązana)ktoś z dłuższym stażem pracy w tej firmie?Jestem bardzo ciekawa jakich mogę się spodziewać zarobków.
normal - 2010-01-14 12:22:05 odpowiedz | cytuj
Dwa dni !!! Brawo !!! Powinieneś dostać tytuł "Pracownika roku". Zamiast narzekać, trzeba było się uczyć. No tak, ale w szkole pewnie też wytrzymałeś dwa dni.
xxx - 2010-01-20 18:05:50 odpowiedz | cytuj
7,50 na godzine i po roku to samo. 1200 masz jak w banku.powodzenia!
john deer - 2010-01-20 18:09:33 odpowiedz | cytuj
a ty blabla sie za robote weż bo inni muszą za ciebie robić!!!!!!!!!!!!!
nowa1 - 2010-01-20 22:52:29 odpowiedz | cytuj
dzięki bardzo za informację.ale chyba nie ma przyjęć u was.:)
Vargas - 2010-02-01 13:49:59 odpowiedz | cytuj
Pgólnie to co wyczytuje tu to są jakieś bzdury pisane przez dzieci. Pracuje tam i jest naprawde fenomenalnie. Kasa 9zł na h więc czegu tu więcej chcieć
nnn - 2010-02-12 21:22:16 odpowiedz | cytuj
9zł ???chyba na stanowisku kierowniczym.Na produkcji 7.50 to górna stawka 7zł dostaje 90% przyjęntych na stanowiska produkcyjne po roku szansa na podwyżkę takie są realia!
nnn - 2010-02-12 21:28:48 odpowiedz | cytuj
zapomniałam dodac ze to stawki brutto oczywiście w sumie z dobrego miesiąca tj.jak załapiesz się na dni 100 i 200% płatne plus cała premie 1500 masz na ręke.
ostatnia hala - 2010-02-14 15:46:56 odpowiedz | cytuj
zarobki to jest smieszna sprawa 7.50 na start to wychodzi po odliczeniu wszystkiego nie cale 5 zł wiec nie wiem jest tak super. na premie tez nie mozna liczyc. nawet jest problem zeby mozna bylo isc na sniadanie o normalnej godzinie. trzeba sie prosic by mozna bylo zjesc sniadanie. maszyny nie mozna zatrzymac nawet na normalny posilek ktory przysluguje kazdemu, nawet jest problem by wyjsc do ubikacji. to jest chore co sie tam dzieje. mistrzowie strzesa majtkami jak widza kierownika. super firma nie polecam!!
x