brak logo

PROMIBO Sp. z o.o.

Toruń

Opinie o PROMIBO Sp. z o.o.

ja 2011-02-01 22:46:44
Niby co w tej firmie jest takiego strasznego? :) pracuje w niej od niedawna ale z tego co słyszałem od znajomych którzy tam pracują to panuje bardzo miła atmosfera i nie ma żadnych problemów..oczywiście trzeba pracować bo nikt za darmo pieniędzy nikomu nie da ;p moja ocena jest dobra ponieważ na chwilę obecną mogę się tylko wzorować na tym co powiedzieli moi znajomi..w przyszłości podam dokładniejszą ocenę ;) osoby które w najbliższym czasie będą miały okazje zacząć pracę w tej firmie to proszę aby nie czytały informacji w internecie ponieważ tak naprawdę znajdą się osoby które o każdej firmie napiszą jakieś negatywne opinie..a jak jest naprawde trzeba dopiero sprawdzić :) są ludzie którzy będą się do tej pracy nadawać oraz tacy dla których ta praca nie będzie odpowiednia. Pozdrawiam :)
kerr 2011-02-02 21:30:57
Nie rozumiem jednej rzeczy-skoro pracujesz tam od niedawna i wzorujesz sie tylko na opowiesciach od znajomych, dlaczego piszesz zeby inne osoby nie czytaly tego, co jest w necie? to wlasnie osoby które tam pracowały i pracuja od jakiegos czasu mogą cos powiedziec. ja slyszalem i przezylem zupelnie co innego, zreszta wszyscy omijaja ta firme z daleka:) pozdrawiam
anonim 2011-02-02 22:56:37
kerr - 2011-02-02 21:30:57

Nie rozumiem jednej rzeczy-skoro pracujesz tam od niedawna i wzorujesz sie tylko na opowiesciach od znajomych, dlaczego piszesz zeby inne osoby nie czytaly tego, co jest w necie? to wlasnie osoby które tam pracowały i pracuja od jakiegos czasu mogą cos powiedziec. ja slyszalem i przezylem zupelnie co innego, zreszta wszyscy omijaja ta firme z daleka:) pozdrawiam

Dlatego żeby każdy sprawdził to najlepiej samemu ponieważ tak jak pisałem są ludzie którzy się do tej pracy nadają oraz tacy którzy się nie będą nadawać :) Pozdrawiam
FCB 2011-02-09 20:02:43
Patrząc na Twoją wypowiedź widać jak jesteś stworzony do biznesu, promieniejesz kulturą i umiejętnością prowadzenia dialogu. Nic dziwnego że zostałeś zwolniony i popełniłeś kilka wielkich błędów. Widocznie jesteś z tej grupy ludzi którzy się do tego nie nadają i nie miałeś okazji pracować dłużej w tej "firmie". Więc co za tym idzie nie masz dostatecznej wiedzy na jej temat.

Przepraszam że błędnie dodaną poprzednią wypowiedź.
o tak 2011-02-16 13:32:07
OBECNA "REKRUTACJA" DO TEJ FIRMY ODBYWA SIĘ RÓWNIEŻ NA "NASZEJ KLASIE"!!!!!!!
anonim 2011-02-18 20:57:44
Zgadzam sie w 100%!!! Ludzie którzy uwolnili sie od tej firmy robia swietne wyniki, zreszta kadra kierownicza tez chyba miala tu duze znaczenie jesli chodzi o atmosfere w tej patologii, ale to wiedzą wtajemniczeni..:)
doradca 2011-02-18 21:05:35
Jaki pracodawca tacy kierownicy;-)
pracownik 2011-02-24 22:37:54
O ile się orientuję , to upadłość nie ma szans. A z pracy rezygnują tylko tacy,co chcą w pracy leżeć i pachnieć. I jeszcze trzeba im za to płacić. O samochodzie,telefonie i laptopie nie wspomnę. Jak się nie ma wyników, a tylko żądania, to lepiej inne pracy poszukać. Ja zapieprzam i mam z tego to co było w umowie. Chyba,że jestem z innej Galaktyki.
hehehe 2011-03-03 11:11:33
zgadzam się z opinią wyżej. Sprawdza PITy a jeszcze lepiej bedzie jak sie w ogole nie zatrudnicie w tej firmie to unikniecie problemów związanych z głupim rozliczaniem sie... co za patologiczna firma, no już nie mogę..
pracownik 2011-03-23 23:35:20
No i co wynika konkretnego z tego twojego wspaniałego cytowania umowy? :) jakbyś nie wiedział to większość firm posiada bardzo podobne warunki współpracy i nie ma się czemu dziwić, przecież pracodawca też musi się jakoś zabezpieczyć, a nie że przyjdzie taki gość do pracy na kilka miesięcy i pozniej wpadnie na pomysł działalności gospodarczej..:) jaki byłby sens zatrudniania takiego pracownika? Którego się wyszkoli a później odejdzie i otworzy swoją firmę..bez sensu :) poza tym nie szukaj dziury w całym :) podsumowując większość umów wygląda tak samo jak ta co ją tutaj przedstawiłeś :P żadnej sensacji nie odkryłeś..pozdro
Logistyk 2011-03-25 18:21:18
Powyższe ja pisałem - Logistyk... żeby nie było wątpliwości.
jaaaaaaaaaaaa 2012-11-14 17:42:45
o mamo na naszej klasie rekrutują i mają na to czas zeby tam przesiadywac , niewiarygodne tacy zapracowani przecież o pardon zapracowana /y firma przecież dwu osobowa zenada nie polecam
byla pracownica 2012-11-19 13:45:23
omijajcie ta firme jak najszerszym lukiem, praca ma niewiele wspolnego z doradca klienta - jestescie telemarketerami, ktorzy p trupach musza isc do celu. progi sprzedazowe macie ogromne, ktore ciezko wyrobic i nie ma mowy o zadnej premii, premia oczywiscie ma byc na was wabikiem.plus pracy w tej firmie, ze macie pensje na czas (podstawe).
ja 2013-03-09 09:55:52
Widzę że opinie nowych "ofiar" Promibo doszły..:D nie jest i nigdy nie było lekko u (usunięte przez administratora) :))) nie polecam, ale co tam i tak potrafią tak namieszać w głowie że człowiek głupieje na jakiś czas, ale później jakby budzi się ze snu :D niektórzy się niestety jeszcze nie obudzili
takze były pracownik 2013-09-06 11:42:49
także pracowałem w tej firmie, nie za długo bo nie wytrzymałem tej presji- obozu pracy - i wiecznego tlumaczenia sie dlaczego tak malo ludzi naciagnolem na kredyty, dlaczego nie na wieksze kwoty, bo progi prowizji faktycznie sa za wysokie do osiagniecia, ale nimi kusza.
praca polega na telesprzedazy kredytow, "nie ujawnianiu" klientą calej prawdy o faktycznych kosztach i robienie WSZYSTKIEGO byle by tylko sprzedac, a sumienie, tam tego nie ma, nie mozna miec, bo liczy sie sprzedaz, sam (usunięte przez administratora) mowi ze nie jest instytucja charytatywna - na rozdawanie, tylko by czerpac !!
przed podpisaniem um. zastaniow sie - i poczytaj co znaczy UMOWA LOJALNOSCIOWA
mega 2013-12-11 13:25:58
Pracowałam kiedyś w tej firmie ale to była najgorsza firma na rynku jaką miałam nieprzyjemność mieć do czynienia.(usunięte przez administratora) To praca dla ludzi bez skrupułów, wyzbytych godności i sumienia (usunięte przez administratora)
1
xxx 2013-12-11 22:00:45
(usunięte przez administratora) pracowniczy. omijać szerokim łukiem, trzymać się z daleka!
1
Danann 2014-04-18 13:04:33
Oferty pracy z terenu powiatu sejneńskiego ważne na dzień 16.04.2014

OFERTA PRACY
Stanowisko oferowane: dyrektor oddziału Liczba miejsc: 350
Termin rozpoczęcia zatrudnienia : od zaraz
Data ważności oferty: maj
Wynagrodzenie: 105,00zł.
Rodzaj umowy: umowa na czas nieokreślony
Wymiar czasu pracy: niepełny 1/16 etatu + działalność gospodarcza (umowa agencyjna)
Nazwa organizacji: PROMIBO SP ZO.O.
Adres pracodawcy: 45-301 OPOLE
Osoba do kontaktu: DOROTA RYBICKA
Tel: 884 897 749
Wykształcenie: ŚREDNIE
Doświadczenie zawodowe- nie wymagane
Umiejętności i uprawnienia: obsługa komputera
Ogólny zakres obowiązków: zarządzanie Agencją Bankową, Aktywne pozyskiwanie Klientów, prowadzenie lokalnych akcji marketingowych
Miejsce wykonywania pracy: powiat sejneński
Inne informacje : oferta niesubsydiowana (Oferta z UP Sejny). Bez komentarza.
fffpp 2015-02-24 22:27:44
Ja tam wolę skupić się na temacie dotyczącym warunków pracy w firmie, a konkretnie firma jasno przedstawia warunki wspołpracy, czy wynagrodzenia wypłacane są terminowo oraz jak wygląda proces rekrutacji i rozmowa kwalifikacyjna z góry dziekuje za wszystkie odpowiedzi pozdrawiam serdecznie i licze na pomoc z waszej strony dziekuje
Spp 2015-09-30 15:59:29
...praca jak każda u prywaciarza, pracownik- obowizki od a do z, za lepsze wynagrodzenie niż kasjerka na kasie w supermarkecie,tyle, że w obrocie gotówki, szału nie ma...
eldorado 2015-10-11 19:05:40
rekrutacja odbywa się przez Facebooka, firma bardzo otwarta na rynek, prawdziwy profesjonalizm
leechu 2016-05-11 22:51:48
każdy ma troche inne podejście do rekrutacji i nie jest to złe.
Zostaw swoją opinię o PROMIBO Sp. z o.o. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PROMIBO Sp. z o.o.