logo TIM S.A.

TIM S.A.

Siechnice

Opinie o TIM S.A.

timowiec 2015-10-13 19:14:47
ja pracuje w timie i na zarobki nie narzekam, chyba nikt w firmie nie narzeka bo inaczej szukał by innej pracy. A zarobić idzie tyle co dyrektor u konkurencji... oczywiście w zamian za rzetelną prace.
2015-10-13 19:54:30
Przyglądam się ostatnim wpisom i jedyne co mogę powiedzieć, Panowie do szkoły i nie wagarować ponieważ wasz język i analfabetyzm az poraża. Wiec nie dziwcie sie ze nie radzicie sobie w pracy, skoro zdania nie potraficie skreślić bez błędów ,,aż wstyd dla firmy ,kto was rekrutował
pionek 2015-10-13 20:23:44
Złote czasy były i już nie wrócą. Kto jeszcze daje radę spełniac wyśrubowane warunki? Coraz to nowe pomysły władzuchna ma. Propaganda sukcesu dale trwa, tylko kto w to jeszcze łyka?
2015-10-13 21:21:07
Niech kazdy robi swoje a wszyscy bedą zadowoleni ,,,,sa miesiace gorsze i są lepsze, tak sie dzieje w wielu firmach ,przestanmy wylewać pomyje na firme ktora tak naprawde wspolnie tworzymy. Mysle ze te wszystkie gegatywne wpisy robia nasi bezrdni koledzy z konkurencji :-) .
vwv 2015-10-14 07:52:58
Pracować trzeba, licząc na szybkie rozwiązanie. Ilu z waszych kolegów pracuje oczekując na odprawy i zwolnienie z lojalki? Znacie kolegów z Jeleniej Góry? Widać że się da!
2015-10-20 20:41:08
Firma nie ogranicza Cie finasowo ,,mozesz nawet dojsc do 10.000 ile,sprzedaz tyle masz ,,jesli chcesz przesiedziec bezczynnie to nie licz nawet na 2.500 . A za nic nie robienie nie placą nie masz wyników to robisz wypad :-) . Czyli sama sobie odpowiedz na pytanie czy dojedziesz ,,,
Ja 2015-10-21 12:38:27
Pracowałem w tej firmie, ale w oddziale we Wrocławiu. Zarobki nie były najgorsze, ale wiązało się to z ciężką pracą. To akurat mi nie przeszkadza, bo lubię wyzwania. Jedyne do czego mogę się przyczepić to kobieta z kadr i plac. Zero profesjonalizmu i zaangażowania, totalna infantylność i brak kultury.
f 2015-10-21 15:27:45
10000 to zarabiają nieliczni, nowy może liczyć na max 4 brutto plus 3-4 brutto jak zrobi z 500 tys obrotu. A na wyczesanym rynku to utopia. Poza tym atmosfera jakas gęsta się robi, chyba nie tak to miało wyglądać jak jest obecnie :/
ortograf 2015-10-21 16:13:53
Coś się ruch zrobił znów, wrze w ulu? Co do ortografi to proponuje wyguglać Przemysława, Dyrektora ds. Ofertowania i zobaczcie jakie błędy ort ma ten profesjonalista na goldenline :)
3
Megan 2015-11-05 19:52:52
Słyszałam o mobbingu na pakowni i antresoli przez jednego z kierowników.Dobrze że się tam nie przyjęłam.A kierownik ten jest znany w Siechnicach i nie ma najlepszej opinii ,szykują się na niego do sadu pracy.
5
pracujący w tim 2015-11-07 02:23:43
chodzi o batona?
Megan 2015-11-08 10:04:33
Nie chodzi o Stacha
3
burek 2015-11-08 22:21:58
Warto sprobowac!
1
szeregowy 2015-11-11 10:51:20
Duża może i jest, ale czy na pewno stabilna? Na pewno na swoistym rozdrożu! Kasa coraz słabsza a obowiązków przybywa. Walczcie o solidna podstawę bo część zmienna może być mimo waszych starań mało satysfakcjonująca!
Jakieś wieści na temat plotek co po Nowym Roku?
:) 2015-11-16 13:41:23
Ale będzie płacz konkurencji po dzisiejszej konferencji która trwa od 13:00.
Już nie ma hejtu po publikacji wyników za 3Q a dzisiaj będzie dobicie :).
Zapraszam do współpracy, dobra firma.
2
hejt 2015-11-16 17:20:17
kolego nie szalej z tym optymizmem! Zastanów się lepiej jakie to może mieć skutki dla nas, handlowców. Ja to widzę tak: sieć A-T i Kaczmarka pokrywa się z loalizacjami BH. Prędzej czy później można bedzie nauczyć tych ludzi wdrażania sklepu. Jak na razie jesteśmy potrzebni, ale tez jesteśmy dużym kosztem. Wynik na plusie już jest, koszty pracownicze to wielokrotność tego wyniku, a to może kusić ;(
:) 2015-11-16 18:47:38
Kolego, nie jestem PH, więc te rozterki mnie nie dotyczą. Firma ma zarabiać i z tego co widzę, będzie to robić.
timowiec 2015-11-18 06:43:54
At przejmie biura handlowe w miastach w których jest tim i at, ludzie z AT zaczna obsługiwac sklep timu i koszty się z miejsza dla TIM, bo w at ludzie miaja umowy 900+500 brutto więc AT nic nie traci a dokłada roboty ludziom tim dzieli sie zyskiem i wychodzi na prosta a at podobno chce do konca przyszłego roku otworzyć 250oddziałów...czarno to widzę
handelek 2015-11-18 17:10:50
A pamiętacie jak w zartach mówilo sie że niebawem będziemy pampersy sprzedawać? A-T to robi, a grupa TAK ma łaczyć doświadczenie i dzieki temu wspólnie wypracowywac nowy model działalności. Jak dla mnie brakuje tylko ludzi pokroju Guzika i kierunku na FMCG. Może bawie się lekko w politykowanie, ale po to jest to forum, prawda? Po tylu latach pracy chyba mam prawo posiadać wątpliwości? pogadanki motywacyjne na mnie juz nie działają a pojawił się strach co dalej będzie...
:) 2015-11-20 22:23:31
No jak nie będziecie handlować, to Was ktoś zastąpi. Takie odwieczne prawo wolnego rynku. Raczej obsługa (3PL i 4PL) z jednego centrum logistycznego wchodzi w grę dla całego TAK niż Twój scenariusz, ale pożyjemy, zobaczymy.
Były 2015-12-03 22:52:42
Tak już mają nawet coś nowego w sklepie ;) https://www.tim.pl/kalendarz-scienny-2016-a1-natalia-siwiec
Opty 2015-12-04 18:13:07
Kalendarze dla klientów, mina ich bezcenna :) a konkurencja jakieś oklepane butelki rozwozi.
Były 2015-12-04 20:06:25
Tak dla klientów za 100 ;) widzę że w TIMie jak w PIS też było pranie mózgów . zresztą co ja mówię , obaj przywódcy mają kilka wspólnych cech
Obecny 2015-12-14 10:38:06
Za 10 groszy, nie za 100 zł. :-)
Wroclek 2015-12-14 15:58:23
1 szt. 123,00 zł 100,00 zł wiem że są jakieś warunki jeśli je spełnisz to masz w promocyjnej cenie
lol 2016-01-05 04:40:41
Witam,
gdzie Ty masz 2000 netto? stawki zaczynają się od 2200 brutto plus premia.
lol 2016-01-08 00:53:26
Średnie zarobki na magazynie centralnym to 2200 brutto +200 brutto za obecność(cały miesiąc bez L4, na żądanie) +premia wyrobieniowa(ile zrobisz tyle zarobisz) najsłabsi mają około 300-400 zł premii najlepsi nawet około 1000zł oczywiście brutto.
Do tego doszły również licencje(1 zdana to +200 zł)na swoją strefe jeżeli zdasz po 2-3 miesiącach to do podstawy doliczamy 200 zł, + dodatkowa licencja zdają najlepsi z teorii która jest ogólno dostępna
Staż pracy 3 lata +300 zł, 6 lat + kolejne 300 zł
1
zadowolony handlowiec 2016-01-14 11:12:22
Jak ktoś ma łeb na karku i potrafi pracować, a nie narzekać, to zarobi ponad 6tys brutto/mc. Czy to mało za pracę PN-PT w godz. 8-16 to niech każdy sobie sam odpowie. Pozdrawiam wszystkich TIMOWCÓW :)
2
on 2016-02-16 18:49:06
Komentujesz nie ten TIM ;)
Masakra 2016-03-08 15:48:25
W firmie ludzi którzy pracuja ponad trzy lata jest może 20 osób na 150, może pracodawca powinien nie windować norm i zacząć traktować ludzi z szacunkeim, bo rynek pracowników się kurczy a ci najlepsi nie dadzą sobą pomiatać
siechnice 2016-03-09 16:33:54
Czy ktoś moze cos powiedzieć o pracy w Siechnicach ? O magazynie jak i kobiecej antresoli ? ciagle sie zastanawiam czy złozyc CV i mam mieszane uczucia
Marcus Timowicz 2016-03-17 22:25:32
W siechnicach to mają burdel i nerw o byle pytanie...magazyn perspektywiczny ale duuuużo pracy przed nimi
2
JA 2016-03-22 13:50:35
Co ty za głupoty wypisujesz - to w samym Opolu pracuje 9 osób z czego 8 ma staż minimum 4 lat a 4 ponad 10 lat. We Wrocławiu jest jeszcze więcej a Ty piszesz takie bzdury - lepiej nie pisać nic niż pisać takie głupoty !!!
fakin 2016-05-06 20:46:45
no bajka, ten telefon i laptop. WYPAS
4
MAK 2016-05-15 09:52:39
dzięki za obiecaną premię ...
nicki 2016-05-21 21:17:55
Witam,

czy ktoś może napisać coś o pracy w PH w Poznaniu?
Zauważyłem ogłoszenie i chyba się skusze na wysłanie CV.
zawiedziony 2016-05-22 13:24:54
Czy ktoś z góry mógłby sie wypowiedzieć na temat skradzionej pracownika premii? Przez caly kwartal wszyscy sumiennie pracowali a takich wzrostów nie spodziewal sie pewnie sam Boss.
W nagrodę dostaliśmy figę z makiem!
Tak dziala lider rynku ?
To jest fair w stosunku do pracownika?!
fakir 2016-05-25 12:26:07
Prezes musiał wykazać się przed akcjonariuszami zyskiem - premia byłaby przeszkodą
jeronim 2016-05-25 14:42:10
W biedronce też sprzedaje się towar z półki!
Walka ceną musi doprowadzić do niskich płac. Okrutne ale prawdziwe
1
jeden z dziesięciu 2016-05-27 07:22:26
Naobiecywali premii kwartalnej a teraz cisza.
Jak trzeba wynik podnosić to wysyłają bzdurne maile, a potem nic nie znaczące podziekowania za osiągnięty wynik.
Moze któryś z tych wygadanych wyjaśni calemu zespołowi dlaczego zabraliście nam i tak zalosna juz premie ?!

ZA DZIĘKUJĘ SIĘ NIE KUPUJE!!!
7
mak 2016-06-21 21:50:19
Płacą za pracę?! Rewelacja !
Ciekawe który regionalny taką propagandę sieje ?!!!!!!
esco 2016-07-20 17:36:49
Chyba pomyliłeś kolego firmy....
1
żółtodziub 2016-08-01 14:27:43
Mnie zastanawia po co w TIMIE są przedstawiciele handlowi? skoro każdy znajdzie tego czego szuka na ich sklepie internetowym... dużo firm tak właśnie działa, nie wysyła zapytań nie dzwoni, nie szuka, bo ma wszystko w internecie.
Chyba że ktoś z was wyprowadzi mnie z błędu w jakim żyje
żółtodziub 2016-08-01 14:28:15
Mnie zastanawia po co w TIMIE są przedstawiciele handlowi? skoro każdy znajdzie tego czego szuka na ich sklepie internetowym... dużo firm tak właśnie działa, nie wysyła zapytań nie dzwoni, nie szuka, bo ma wszystko w internecie.
Chyba że ktoś z was wyprowadzi mnie z błędu w jakim żyje
Wroclove 2016-08-31 15:42:41
Nie polecam pracy w Siechnicach , wszyscy tylko patrza jak tu drugiego podpierdzielic do kierownika , jeden z koordynatorów wiecznie pisze tylko smski i wydzwania i to nie w sprawach sluzbowych , jesli nie jestes kolega/koleżanką kierownika i innych pomarańczowych kamizelek to licz sie z tym,ze od razu jestes na straconej pozycji . Codzienne nadgodziny to norma(tak , tak CODZIENNIE) a spróbuj sie nie zgodzic to musisz podpisac papier i patrzą na Ciebie z problem ;) bo po co zatrudnic kogos nowego jak mozna placic grosze za nadgodziny i zaoszczędzić. Oj Panie dyrektorze , drugi Amazon sie robi!!!!!
15
dtr 2016-08-31 15:54:16
Umiejętność w zakresie sprzedaży i negocjacji nie jest dużym wymogiem do spełnienia, zwłaszcza, że umowa jest respektowana.
Gho 2016-11-08 12:55:00
Okradaja ludzi z premii pracy coraz więcej z miesiaca na miesiac a premie nawet o trzydzieści procent niższe brawo panie dyrektorze niedlugo sam pan w tej formie zostanie
7
Gho 2016-11-08 13:12:15
A na zebraniu pan dyrektorze obiecał zająć się tymi premii i co . co z tego że poszly nagrody za nadgodziny i podwyżki za stażowe jak firma odbierze to sobie w premiach nizszych o 350zł. Prawie codziennie po 15 000 lini. A wyplaty beda niższe o 300 zł
5
NoName 2016-11-14 00:49:41
Witam, czytam te opinie i tak sie zastanawiam, hmm co do antersoli to nie dokońca sie orientuje co tam sie dzieje, na konsolidacji też już byłem, spięcie ze Stachem też już miałem, spoko wystarczy huknąć żeby sie uspokoił, a co do samej pracy i płacy, pracowałem w kilku firmach, raz było lepiej raz gorzej, nadgodziny zawsze są były i będą, ale przecież to wasze pieniądze, nikt wam za darmo nie karze zostawać, oczywiście słyszłem opinie o tym że jak ktoś nie może zostać to szukają na niego haka, ale tak jest zawsze, kierownicy to z reguły młodzi ludzie, chcący sie wykazać, a wy jako hmmm szeregowi pracownicy powinniście to zrozumieć lub chociaż starać sie zrozumieć,i tez sie wykazać, Wy odpowiadacie przed nimi, a Oni przed kimś nad sobą, Oni rozliczają was, ale sami też są przez kogoś rozliczani, wiem, bo też pracowąłem na stanowisku kierowniczym i powiem szczerze, że prócz kasy to nie ma większych zalet ;) Pracuje od niedawna, ale mino wszystko zauważam, moze to dziwnie zabrzmi ale koledzy z pracy jak i samo kierownictwo " POMARAŃCZOWI", są jednak życzliwymi ludzmi, jako w sumie nowy pracownik jeszcze nie spotkałem sie z jakimiś większymi pretęsjami co do mojej osoby, uważam ze jeśli człowiek sie stara, pracuje, bo w sumie to o to chodzi, to wszystko jest w porzadku, pisze to oczywiści po przepracowaniu naprawde niewielkiego okresu pracy, ale mam nadzieje że nie zmienie zdania, co do samej płacy to uczciwie powiem ze jestem zadowolony, wiadomo każdy ma ambicje zarabiania 5000- 10000 netto ;), ale umówmy sie nie jesteśmy prezesami, czego oczywiście wszystkim życze :), praca jest ciężka, jak każda jesli sie ma nieodpowiednie podejscie, nie jestem młodym chłopakiem który po skończonej szkole przyjął sie do firmy i marzy mu sie ciepła posadka i tłusta pensja, ale przy dobrych chęciach naprawde można zarobic""""" TO NIE JEST OPINIA SPONSOROWANA"""" :), a co do tego co firma sprzedaje, a my wydajemy, to co was to obchodzi, jest to towar jak każdy inny, czy to są choinki, lamki, kalendarze czy plazmy, to tylko towar o który należy dbac, wydać i to wszystko. Ale rozumiem opinie tych co zawiedli sie na firmie Tim, lub teraz 3LP, zawsze znajdą sie niezadowoleni, a co do przyszłych pracowników, no cóż jesli nie spróbujesz to sie nie dowiesz, powodzenia i pozdrawiam wszystkich
9
Gosc. 2016-12-07 23:35:54
Co do Timu kasa jest dobra ale na początku trzeba jasno zbadać czy szukają kogoś na dłużej. Lub na zrobieniu murzyńskiej roboty na dwa miesiące i DOWIDZENIA. Uważajcie ta firma na takie nawyki !!
Zostaw swoją opinię o TIM S.A. - Siechnice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TIM S.A.