logo Iryd

Iryd

Gołdap

Opinie o Iryd

*** 2016-03-01 17:14
W zeszłym roku szukali sekretarki, w tym roku szukają, poprzednia uciekła czy jej podziękowano? Wiadomo coś jaka jest atmosfera "na górze" ?
aks 2016-04-05 19:58
Sory , wszystko to postawione do góry nogami.
robotnik 2016-04-07 09:59
szukajo sekretarek kierownikow zastepcow itp itd jednych zwalniajo drugich zatrudniajo i tak wkolo ,u nas na zmiane kierownikow bylo juz wielu sam juz nie wiem o co tu chodzi i do kogo mam isc jak cos trzeba od kierownika Kamil z Ewko jak byli to byli zawsze a teraz niewiadomo kogo o co pytac aks dobrze mówisz wszystko w irydzie jest do gory nogami
muma 2016-04-08 12:45
Mlody jest niewnikajacy nie czepia sie o normy jest luzacki gosc i ja sie tam ciesze ze on zadzi to bedzie lajcik
1
szpadel 2016-04-14 11:41
masz racje muma mlody ten kierownik nie jest zly chlopak jest ok koles i jak narazie dobrze sie u nas dzieje na zmianie tylko zeby on juz zostal bo ci co mogo byc cos czajo i da rade sie z nimi pracowac to kilka miechow i degradujo z kierownikow tak jak zrobili z ostatnio pare miechow byla jak nie bylo komu kierowniczyc teraz jak nowych poprzyjmowali to dla grubej kopa w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i narazie wydymali jo jak nic a ona sie glupia tak dala oby mlody sie nie dal wydymac to bedzie spoko
lazlo 2016-04-15 07:00
masz racje, troche mi jej szkoda, moim zdaniem radzila sobie dobrze i napewno byla lepsza od pana W. potrafila dobrze ządzic ludzmi. Chcialbym aby ponownie byla kierownikiem.
3
mloda 2016-04-15 12:00
A ja kocham Mareczka z narzedziowni,cmok.....
3
kensiak 2016-04-17 12:30
róbta róbta róbta róbta jak nie macie co i nie wiecie co to tez róbta róbta
1
lala 2016-04-21 15:44
Ja tam najbardziej lubie dyrektora Krzysztofa jest on mądrym wyrozumiałym uczciwym człowiekeim który zawsze wyslucha pomoże niewywyzsza sie jak niewiadomo kto a przedewszystkim szanuje ludzi a ludzie szanujo jego Panie Dyrektorze jest Pan Najlepszy Dziekuje ze pan w tej firmie jest szkoda ze tylko na kensusie ale i tak dziekuje
1
lalex 2016-04-22 18:50
A ja lubie Pana Piotra jeśli trzeba kogoś podkablować to tylko do niego, on potrafi rozwiązać każdy konflikt.
Stary 2016-05-12 15:57
dobrze że tą panią grubszą zdegradowali bo nie potrzebna jeszcze jedna osoba na stanowisku kierowniczym z kartoteką policyjną.
maczo 2016-05-15 16:14
Chesz zdradzic zone czy meza to do Irydu sie zatrudnij zawsze znajdziesz cos do zamoczenia starzy kolesie posuwajo tam mlode kuperki mlodziaki posuwajo starsze babki U nas w firmie jak w Dynasti Iryd jest THE BEST
fonfel 2016-05-15 16:40
Kierownicy pracownice pracownicy pukajo kolezanki im tez mozna a co oni gorsi ,stara czy mloda nie wazne wazne aby dala
fonfel 2016-05-15 16:44
pukanie fajna rzecz na karzdej zmianie ktos kogos puka ja tez pukam jak mi sie uda
3
normalny 2016-05-15 19:29
Ludzie wezcie wy się do roboty bo wam w głowach się przewraca zajmijcie się pracą i swoim życiem
Pipciasz 2016-05-15 21:26
Moja pienkna kierowniczka i tak jest najfajniejsza :***********
lol 2016-05-16 05:15
Pipciasz ta twoja kierowniczka dala ci ze jo tak chwalisz?
byly pracownik 2016-05-18 12:19
Siemanko co tam w Dynasti słychac jak tocza sie wasze losy pracownikow pod okiem wielkiego brata PZDR
ladna 2016-06-22 12:06
Ma moze ktos nr.tel.do Mareczka z narzedziowni,plis.Bardzo mi sie podoba,plis
ard 2016-07-02 12:50
1800 zl na 3 zmiany i soboty to dobry zarobek ? Moim zdaniem nie
andriej 2016-07-28 19:37
Ja spawacz z Ukrainy zarabia u was 3900 zł/m-c. ?
Operator CNC 2016-09-11 17:29
Czy ktoś z was wie ile zarabia operator lasera ? Ze zdjęć widzę, że macie Trumpfa 3030 na identycznym pracuję.
obserwator 2016-10-08 10:16
Na stronie norweskiego NAV jest oferta do pracy waszej firmy.
Oto co tam napisali:
Stanowisko: Operator lasera
Zakres obowiazkow: obsługa i programowanie maszyn CNC, prasy krawędziowej, lasera, obróbka elementów metalowych
Wymagania konieczne: wykształcenie średnie zawodowe, techniczne; znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie podstawowa
Wymagania pożądane: wykształcenie wyższe (w tym licencjat), techniczne; zawód: operator obrabiarek sterowanych numerycznie – wymagany staż 5 miesięcy
Inne: staż pracy ogółem – 5 miesięcy
Rodzaj umowy: umowa na czas określony; praca na trzy zmiany; 40 godzin tygodniowo; system wynagradzania czasowy ze stawką miesięczną
Wynagrodzenie brutto: min 1850zl
Dlaczego jest na norweskim NAV taka oferta?
Czy ktoś z norwegii zainteresuje się taką ofertą?
Uważam że to ogłoszenie bez sensu a jest nadal i ciągle jest odświeżane.
Eruity 2016-10-14 13:00
Pytaj, ale podobnie jak w przypadku zakwaterowania od pracodawcy? jakich warunkach? Powiedziano nam, że istnieje dom i hotele. Czy to prawda? Ile osób mieszka w jednym pokoju, a jeśli jest jakiś pokój dla par? Jest to bardzo ważne. Z góry dzięki za informację.
Eruity 2016-10-14 20:25
Czy to znaczy, że pracodawca zapewnia dobre zakwaterowanie?
Eruity 2016-10-14 20:38
Nie narzekam, ale wręcz przeciwnie - pytam. Nie byłem tam. Dlatego ważne jest, żeby wiedzieć - jakie są warunki życia w obudowie pod warunkiem?
"Były i szcześliwy, że były." 2016-10-17 19:10
socjal w irydzie? Wyjazdy dla Oleszczuka na turnieje? Tam nie ma fachowców od kierowania. Tam jest tylko " kij" marchewka nie obrodziła. Ogólna zasada prowadzenia firmy w Irydzie najlepsi odchodzą sami ( bo widzą że inbecyle nimi kierują ( np. Kruwelski lub Świąder) zostaje tylko "przesiew" jak to ma się do rozwoju firmy...? Trzy "eNki" dwie wpadki na alkomacie - umowa przedłużona na dwa lata. Gdzie szacunek do pracy?
2
"Były i szcześliwy, że były." 2016-10-17 19:11
socjal w irydzie? Wyjazdy dla Oleszczuka na turnieje? Tam nie ma fachowców od kierowania. Tam jest tylko " kij" marchewka nie obrodziła. Ogólna zasada prowadzenia firmy w Irydzie najlepsi odchodzą sami ( bo widzą że inbecyle nimi kierują ( np. Kruwelski lub Świąder) zostaje tylko "przesiew" jak to ma się do rozwoju firmy...? Trzy "eNki" dwie wpadki na alkomacie - umowa przedłużona na dwa lata. Gdzie szacunek do pracy?
Leoś 2016-10-22 10:22
Pocałujta w d... wójta. Pracowałem do 2010 roku, dłuższy okres za innego kierownika , Andrzej chyba miał imie. Było niexle, zresztą wszędzie jestvtak samo. Pa.
pracownik byly 2016-11-06 11:54
jakie zarobki na metalowym
1
Komandos 2016-11-07 08:35
Na metalowym nic się nie zmieniło i nie zmienia.
byly pracownik 2016-11-07 11:06
CZYLI TE 1200ZL SIE ZAROBI
1
Ja 2016-11-26 22:41
Które tak daj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
abstynent 2016-12-05 20:51
Co tam Irydki pali rura przed dziesiątym bo niema czego do gardła wlać a cała wypłata poszła na przelew, oczywiście nie wszystkich bo reszta ciężko pracuje na chleb i święta dzieciom a przepite mordy kombinują jak zarobić i się nie narobić. Już niedługo wypłata dobrze i mądrze ją wydajcie a nie na pszeniczną i vipałery z biedronki i tanie wina,pomylśćie o dzieciach a nie aby zalać gardła
mlody 2016-12-08 11:17
daja,daja na metalowym,takie laseczki,ze cmok,tyle ze najpierw wazniejsi dostaja,taki pan marek z narzedziowni ma pierwszenstwo,niestety...
1
Ciekawy 2016-12-08 16:42
Kurcze, co to za fucha ten narzędziowy, że wszystkie mu tak dają?
1
zaczarowany olowek 2016-12-16 17:42
Piotrek Ostr. jest naprawde spoko . Panie Prezesie wiecej takich ludzi a bedzie spoko
burak 2016-12-19 13:36
Znowu sekretarki szukają. Ktora odeszła? Tak tam żle, czy warto się starać o tą posade?
metaluwa 2017-01-10 12:03
Kto zna nr Marka z narzedziowni na metalowym plis
S.... 2017-01-12 11:50
JA MAM ,I WARA OD NIEGO,ON JEST MOJ,SZUKAJ NA INNEJ ZMIANIE,ZROZUMIANOS
1
ladyn 2017-02-01 10:48
Powiedzcie jak wygląda zatrudnienie kobiet? Ile zarabiają ? I na ile dostaje się umowę? Nigdy nie pracowałam w Irydzie więc na jakie stanowisko kierują takich swiezakow. Z góry dziękuję za odp.
2
REKSIO TROPICIEL 2017-02-14 19:11
OD pana marka ,to wara jesteś na celowniku jego matki, babki, prababki i teściowej!!! NASZ MARECZKU LOWELASIE Z OKAZJI WALENTYNEK DUŻO GIPSU
S..... 2017-02-16 13:38
S.... aja to wale na czyjim jest celowniku,on jest moj i tyle,a ty lachona sie nie wymadrzaj i pilnuj zeby bubli nie narobic
ladyn 2017-02-16 21:15
Odpowie mi ktoś ? Czy kobiety tylko pipami mysla w tym zakladzie...?
Szuwar 2017-02-23 22:11
W Irydzie mnie nie chcą zatrudnić do pracy.
REKSIO TROPICIEL 2017-03-01 10:28
boś leń
Szuwar 2017-03-02 10:02
Pytałem już na drewnianym. Odpowiedzieli mi ze: Niechcemy Pana tu. Na pytanie Pana Michała, czy Pan wie co Pan zrobił odpowiedziałem tak. Przeprosilem go z grzeczności. Jednak Pan Michał nie rozwinął tej wypowiedzi bo jak twierdzi nie ma sensu. Na co ja nic już nie powiedziałem bo sam doszedłem do wniosku ze coś tu jest nie tak w tym Irydzie. Pan Wacław pytany o pracę jedyny odpowiedział że nie zatrudni bo to będzie tak jak na dziale drewnianym.
Szuwar 2017-03-09 11:05
Iryd to tak naprawdę dobry zakład pracy dla ludzi. Ja w swoich wypowiedziach mówię pozytywnie o Irydzie. Nie mam do nikogo żalu ze pomimo zapotrzebowania na pracowników usłyszałem najpierw od Pana Krzysztofa a później od Pana Michała ze jestem niechciany pracownikiem. Chciałem rozmawiać o swoich błędach jednak Panowie o których wcześniej wspomniałem twierdzą że to jest bez sensu. Niech to tak zostanie.
ale 3 2017-04-12 09:30
Szuwar ty chyba żartujesz sobie. Najwidoczniej za krótko pracowałeś tam. Nie gadaj głupot wiem jak tam jest co za dyrektorzy
drapacz chmur 2017-04-20 22:15
T o jak tam po strajku? N-ki, brak frekwencji i innych dodatków za marzec oraz nadal wyśrubowane normy? A może jednak miła atmosfera, zrozumiałe zasady i warunki pracy? A normy choć wygórowane to jednak możliwe do zrobienia i dobrze płatne? Czy strajk zmienił w waszej pracy coś na plus? Wygraliście czy przegraliście?
Zostaw swoją opinię o Iryd - Gołdap
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Iryd