logo CarNet Polska

CarNet Polska

Poznań

Opinie o CarNet Polska

Mariusz 2014-10-10 19:16:07
Firm oszukuje pracowników, informuje o wynagrodzeniu miesięcznym 1500nett a na umowie zawiera 20brutto za kazde wyczyszczenie, podstawienie, relokacje itp auta. Pieniądze przelewają najnizsze co moze byc na konto a reszte z konta prezesa lub do ręki od koordynatora lub z kasy. Firma nie godna polecenia pracownika traktują jak psa. Nigdy więcej nie chciałbym ani tam pracowac ani wynajmowac od nich aut!
Leszek 2016-07-13 15:14:56
Ja mam możliwość pracowac tam od jakiegoś czasu i mi praca tam odpowiada. Nie jestem do końca przekonany czy kolega wyżej pracował w tym samym miejscu. Zarządzanie odpowiednie, atmosfera w pracy również.
Eryk 2016-07-18 13:00:34
Ja tam nie narzekam bo nie ma w sumie na co. Na rozmowę rekrutacyjnej jest wiele wyjaśniane. Później przy podpisaniu umowy można zapoznać się z wszystkimi warunkami pracy i wszystko dalej jest trzymane na tych samych zasadach. Nigdy nie czekałem na wypłatę a ludzie traktowali mnie tam z szacunkiem.
Artur 2016-07-22 18:04:00
Zastanawiam sie nad pracą tam ale aktualnie nie widzę żadnych ofert pracy. Myślicie że jak tutaj nic się nie pojawia to warto do nich zadzwonić i podpytać czy kogoś nie szukają?
Jan 2016-07-22 19:22:14
Zadzwonić zawsze mozesz i zapytać, ale nie jestem pewien czy tak jest ze jeśli nie ma tuta ogłoszeń to kogoś poszukują. Jeżeli brakowało by im ludzi do pracy to pewnie zamieścili by jakieś ogłoszenia.
darek 2016-07-26 10:04:56
Z moim informacji wynika że na chwile obecną nikogo nie potrzebują. Jak tylko pojawi się jakieś ogłoszenie to proponuje się zgłaszać. Mam okazje już troche tu pracować i powiem Ci że warto.
Fifi 2016-07-26 10:13:10
Dlatego teraz może kolega tylko żałować , że nie zgłosił się wcześniej. Mi udało się załapać na jedno z wolnych miejsc u nich w firmie i bardzo cieszę, się z tego ze się zdecydowałem
wojtek 2016-07-26 13:40:40
Dla mnie CarNet to typowa profesjonalna firma, która wie jak ma traktować swoich pracowników i jak życiowo podchodzić do pewnych sytuacji. Spokojnie możma liczyć tam na premie ale też zarobek w standardzie jest odpowiedni
Tunia 2016-07-27 13:31:38
Sporo wcześniej słyszałem na temat tej firmy. Dlatego miałem obawy przed tym by złożyć tam CV. W końcu nikt nie chce być wykorzystywany i oszukiwany. Zaryzykowałem i teraz nie żałuje. Nie mam pojęcia skąd wcześniejsze negatywne komentarze
Michał 2016-07-27 13:36:52
Mi wydaje się, ze nagatywne komentarze to ludzie którzy przez obijanie stracili prace i chcieli jakoś od reagować. Ten kto pracował lub pracuje w CarNet wie jak tam jest naprawdę. Jeżeli płacą na czas i trzymają sie umowy to czemu narzekać.
konieczny 2016-07-27 14:41:08
Trzeba sie na własnej skórze przekonać jak w danej firmie, ludzi się traktuje by móc się wypowiedzieć. Prace podjąłem bo wydawała mi się bardzo fajna i wcale się nie pomyliłem. To co oferowali mi na wstępnie otrzymałem.
Daniel 2016-07-27 14:46:01
Zatrudniłem się tu tylko przejściowo i póki co to moja stała praca. Umowa godna, płaca również. Warunki pracy jak na Poznań świetne. Więc czego więcej oczekiwać.
WojtekK 2016-07-28 13:06:58
Podobno szukają tutaj ludzi do pracy, ktoś coś wie na ten temat? Jestem na etapie poszukiwania pracy a pozytywne opinie tylko zachęcają mnie do tego by składać tu CV.
Krzysiek 2016-07-28 13:11:34
Nie zauważyłem zadnego ogłoszenia w którym była by mowa o tym, ze szukają pracownika. Może zadzwoń bezpośrednio do firmy i podpytaj. Ale jeżeli chcesz tu pracować to dobra decyzja bo warto.
Gabryś 2016-07-28 13:42:56
Udało mi się właśnie doczytać , ze poszukują pracowników w naszej okolicy. Więc jeżeli tylko zastanawiasz się czy pracować to składaj CV, może okaże się że spełniasz oczekiwania firmy i Cię zatrudnią.
Seweryn 2016-07-28 13:48:51
Firma poszukuje pracowników, ale widać od razu że bardzo sie rozwija. Na wstępnie dostaje się konkretną umowę i konkretne warunki pracy. Wszystko jest jasno przedstawione. Widać ile mozes zarobić jeżeli tylko będziesz sumiennym pracownikiem. Atmosfera w pracy fajna.
Piotr 2016-07-28 16:45:18
Zależy co masz na myśli pisząc fajna atmosfera w pracy. Zastanawiam się juz jakis czas czy złożyć tutaj swoje CV. Mam kumpla, który tam pracuje i on jest zadowolony. Co prawda nie zawsze ma dobry humor ale nie ma pracy w której było by idealnie
Czarek 2016-07-28 16:55:47
Dla mnie praca w CarNet to czysta przyjemność. Mam umowe o prace, dobre zarobki i godziny pracy takie jak mi odpowiadają.
Witek 2016-08-25 15:14:11
W jakich godzinach się tam pracuje? Ja szukam teraz jakiejś konkretniejszej pracy, tak by dostać umowę i mieć pewną wypłatę w terminie.
bajtek 2016-08-25 16:03:54
Moim zdaniem jak chcesz się zatrudnić w Carnet, to najlepiej zrobisz jak zadzwonisz do nich i zapytasz się o warunki pracy. Nikt na Twoje pytania nie odpowie Ci lepiej jak przedstawiciel firmy
Kubek 2016-08-30 16:02:44
Zadzwonienie i zapytanie to jedno a skontaktowanie się z kimś to drugie. Wiadomo ze jak firmie zależy na pracowniku to będzie opowiadała mu o bardzo dobrych warunkach a rzeczywistość moze być zupełnie inna.
bolek 2016-08-30 16:09:52
Dlatego też gdy ja szukam pracy zawsze wcześniej sprawdzam opinie na temat danego pracodawcy. Wolę nie podejmowac się pracy w miejscu w którym nie płacą. Carnet tez sprawdzałem ale tutaj akurat wszystko jest w porządku.
poszukiwać 2016-08-30 16:19:03
Aktualnie to ja szukam pracy. orientujecie się czy kogoś nie potrzebują? Jak jest z zarobkami i warunkami pracy?
lozo 2016-08-30 16:23:03
tez bym się chętnie dowiedział, bo szukam czegoś dla siebie.
Inka 2016-08-30 18:34:58
Według mnie warunki pracy są dobre. Na wstępnie dostajesz normalną umowę o prace. Płacą dobrze z urlopem nie ma problemu, więc jeżeli tylko Ty będziesz dobrze wykonywać swoją prace to powinieneś być z niej zadowolony.
kamilo 2016-08-30 18:55:42
Niestety w niektórych miejscach nadal jest problem z umowa o prace. Wiec jeżeli tutaj masz ją pewną, to nie ma się co zastanawiać tylko wysyłać swoje CV do firmy
Molek 2016-08-30 19:04:37
Są jeszcze takie miejsca ? Bo mi wydawało się, że mamy już takie czasy gdzie ludzie nie pracują na czarno i każdy normalnie otrzymuje umowe.
Marco 2016-09-26 00:46:59
Jak dla mnie praca jest fajna, pracuje jako kierowca. Dobre zarobki i mili ludzie. Dziwie się że ktoś miał złe doświadczenia z tą firmą. Wiadomo praca jak każda jest wymagająca no ale przynajmniej kasa jest adekwatna.
Calon 2016-09-26 01:21:17
Niestety dużo jest miejsc gdzie przyjmują ludzi na czarno... Tu na szczęście nie trzeba się martwić bo wszystko jest legalnie i normalnie dostajesz umowe. A co do warunków pracy to tu zdecydowanie dobrze być zawsze w gotowości. Wiadomo nie dostajesz zlecenia z minuty na minute. Co do wypłat to muszę się zgodzić że jest w porządku. Jak to mówią kasa się zgadza.Tragedii nie ma. U mnie to nawet kumpel się ostatnio zainteresował i rozważa wysłanie swojego CV.
Rico 2016-09-26 01:44:15
Mi tam jakoś się nie zdarzyło żeby mieć jakieś nieścisłości. Oszukany też nie zostałem.... Pravuje od pół roku i nie narzekam. Pieniądze w terminie. Częste zlecenia. Ogólnie wszystko odbywa się zgodne z umową. Wydaje mi się że to się składa na prace godną polecenia.
Karol 2016-09-26 02:02:56
Umowa jasna. Jak w każdej pracy trzeba spełniać postawione nam warunki. Praca jako praca sama w sobie przyjemna. Na zarobki też nie narzekam. W Poznaniu chyba nie jest tak łatwo dostać od ręki robote a tu jak masz prawko to już masz jakiś punkt zaczepny.
Buwian 2016-09-27 02:21:38
Mariusz, Powiem Ci że czytając reszte opinii nie można też firmy tak spisać na straty tylko bo nie wielu nie pochlebnych słowach. Może po prostu źle trafiłeś. No ja mam mimo to zamiar zaryzykować i podjąć z nimi współprace. Za tydzień wysyłam CV i mam nadzieje że ta współpraca przebiegnie przyjemnie i pomyślnie.
Smek 2016-09-27 02:38:05
Ja narazie bioorę pod uwagę pracę w CarNet. Przygotowałem nwet już wstępine CV. Słyszałem że rekrutują właśnie kierowców do tego oddziału. Pytanie tylko jakie ma się szanse?
Wiktor 2016-09-28 00:09:18
Też jestem zdania że najlepiej się dowiecie jak zadzwonicie, bo zdanie każdy może mieć swoim jednym odpowiada ta praca innym nie bardzo. Podejrzewam że Ci drudzy poprostu spodziewali się może czegoś innego albo nie wiem. Jak dla mnie robota jak robota. Nie jest zła, dobrze płacą. No i pojeździć można fajnymi samochodami.
frankow 2016-09-29 13:24:02
Zanim zdecydujesz się na podjęcie pracy , pomyśl czy jest to praca dla Ciebie. Bo póżniej może okazać sie że nie odnajdziesz się w takiej pracy i będziesz chodzic i narzekać.
Kowalik 2016-09-29 13:47:06
Z tego co zauważyłem to w wielu oddziałach poszukują teraz pracowników. Praca tutaj jest jak każda inna bo wszędzie się trzeba napierdzielić nawet siedząc za biurkiem. Praca jest fajna, trochę trzeba się napracować ale wypłatą to wynagrodzą.
terion 2016-09-29 14:11:04
Aż tak często pracowników nie poszukują bo jak juz trafi im się dobry pracownik to wiem, ze starają się go jak najdłużej zatrzymać. Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć też że płacą dobrze no i praca jest na normalną umowę a nie jakąś śmieciówke
ArekK 2016-10-23 18:32:30
Szybko, łatwo i przyjemnie. Takimi słowami mogę określić obsługę w CarNer. Wiele razy korzystałem z usług tej firmy i samochody zawsze w dobrym stanie. Obsługa miła a formalności szybko załatwione
Jurek 2016-10-25 12:08:28
Praca w CarNet jest w oparciu o umowę cywilno-prawną czy umowę o prace?
Jaka jest podstawa i za co są przyznawane premie?
Victoria 2016-10-25 15:15:23
Miałam okazję pracować w dziale Call center w ostatnim czasie. I muszę to tutaj napisać. Ogólnie praca ok, ale to co mnie zszokowało, to to iż Szanowna Pani M p.o Kierownik rządzi całą firmą łącznie z jej szefem. Ma swoją dobraną "ekipę ludzi pracujących" z którymi tylko "trzyma".Poza tym nie ma szacunku do ludzi, drwi z każdego, zwalnia ludzi bez powodu. Człowiek bez wykształcenia w tym kierunku.....Jedyne co to ponoć robi "dobrą kawę" i do tego wydaje mi się ,że tylko się nadaje szanowna Pani M. Nie tędy droga szanowna pani M....przez łóżko kariery nie zrobisz! Pozdrawiam
3
Rychu 2016-10-25 18:40:26
Dla mnie praca w CarNet jest całkiem przyjemna. Mam okazje pracować tam dopiero 3 miesiąc ale poki co nie było nie przyjemnych sytuacji.
Andrzej 2016-10-25 18:45:47
A w której pracy zawsze jest różowo. Różnych ludzi spotyka sie na swojej drodze, dlatego też atmosfera w pracy jest różna. Gdy ktoś przychodzi w humorze złym to często innym sie udziela. Ale jeżeli chodzi o ogólne warunki pracy to moim zdaniem są dobre
warner 2016-10-25 18:48:40
Jak to mówią praca miła lekka i przyjemna. Jeżeli tylko ktoś lubi prowadzić samochód to fajna praca. Wcześniej nie pracowałem w tej branży, praca w CarNet okazała się dla mnie strzałem w 10. na chwile obecną nie chciałbym zadnej innej.
Zostaw swoją opinię o CarNet Polska - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CarNet Polska