brak logo

Telewizja Polska S.A.

Warszawa

Opinie o Telewizja Polska S.A.

anonim 2008-11-26 12:57:02
Słowa kojarzące się z Telewizja Polska S.A. (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako dobra .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są dobra .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w Telewizja Polska S.A.:
Najbardziej nie podobało mi się w Telewizja Polska S.A.:
anonim 2009-05-25 09:21:12
Praca pod dużym naciskiem czasu. Ludzie często zmanierowani, co w dużych mediach normalne. Dobre wynagrodzenie.
1
opinion 2014-03-18 20:06:40
Zero szans rozwoju zawodowego, ścieżek kariery. Stanowiska kierownicze zajęte od lat nawet przez osoby w wieku od dawna emerytalnym. Brak jasnego regulaminu wynagradzania, nie wiadomo od czego zależą pensje, brak kryteriów ? Różne stawki za taką samą pracę.
Brak jakichkolwiek dodatków typu karty multisport. Atmosfera zależy od miejsca gdzie trafiłeś. Pracownicy w różnych biurach są jak ludzie w całkiem innych firmach od bardzo byle jakich do bardzo dobrych.
3
pluszak 2015-03-17 12:46:54
Minusy: system wynagradzania
Olbrzymie kominy płacowe między osobami na takich samych stanowiskach i o takich samych kwalifikacjach.
Nie ma normalnego/jasnego taryfikatora wynagrodzeń jak w innych firmach.
Dlaczego są takie dysproporcje w wynagradzaniu pracowników ?

Plusy - bardzo dobra atmosfera, koleżeńskość, godziny pracy.
2
maria 2015-03-20 08:47:30
Trzymają emerytów z uprawnieniami do pełnej emerytury na etatach, a zwalniają ludzi pozostających bez środków do życia.
Stary regulamin wynagradzania nieaktualizowany od lat, w porównaniu z rynkiem zarobki zaniżone.
Jedyny plus jak ktoś napisał to atmosfera, przynajmniej u nas.
2
bara 2015-04-06 22:26:39
Jestem szczęśliwa, że mogłam odejść z Biura Finansów TVP. Zarobki części pracowników bardzo, bardzo zaniżone. Rozumiem, że wiele starszych koleżanek nie ma odpowiednich kwalifikacji tj. są tylko po średniej szkole, ba nawet są takie kierowniczki.
Na pewno ktoś powie kierowniczki bez wykształcenia w biurze Księgowości TVP ? Tak w TVP to możliwe. Niestety najbardziej przykre jest to, że bardzo nisko opłacane są także osoby młodsze, z dyplomami uczelni wyższych z doświadczeniem zawodowym, które to odbyły konkurs 3 etapowy i pokonało wiele, wiele osób, żeby dostać tę nisko opłacaną "pożądaną" posadę w wydawałoby się dobrej firmie. Szkoda mi tych osób, ich zmarnowanego potencjału i zarobków poniżej średniej krajowej. Z tego co wiem to sukcesywnie z żalem i rozczarowaniem po kolei odchodzą zawiedzeni tym co otrzymali, a co powinni otrzymać.
I kto by pomyślał biuro Finansowe w takiej prestiżowej telewizji, a takie realia, kontrast niebywały.
Ludzi walczcie o to co Wam się słusznie należy ! Wy zrobiliście bardzo dużo, a zostaliście oszukani.
Chwalę Boga, że już to nie pracuję.
1
izzzz 2015-05-08 22:49:35
pazerność na pieniądze już dawno opętała kierowniczki z biura finansów tej zacnej firmy. Te kobiety są wprost nienasycone, chytre na forsę kosztem swoich pracowników. Nie mają wyrzutów sumienia. Taką postawą bardzo krzywdzą. Istny prywatny folwark w publicznej firmie.
W innych biurach super, godne pensje, kierownik nie żałuje pracownikowi, aż się ma ochotę przebywa z takimi ludźmi. Firma TAK tyko nie biuro finansów.
soaoai 2016-05-18 11:43:02
na pewno teraz widze, że jest dobra oferta pracy u nich jako Technik Serwisu (mechanika precyzyjna) no i jest to też praca na terenie Warszawy jak widze.
Zostaw swoją opinię o Telewizja Polska S.A. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Telewizja Polska S.A.