brak logo

Pizeeria Chata

Rydułtowy

Opinie o Pizeeria Chata

gejt 2009-06-16 17:27:40
Najlepsza knajpa w Rydultowach :) super klimat, pyszne jedzonko i dobra obsluga :)
@najlepsza pizza we wsi@ 2009-08-22 23:29:51
W dniu 22.08.09 zakupilem 3 pizze na wynos, mialy byc z sosem, jak rowniez pikantne i upieczone. Za to otrzymalem, 2 pizze bez sosu, 3cia z czosnkiem, ale byl [usunięte przez admina] w proszku, ciasto bylo surowe + maka gratis.W rezultacie moi znajomi przestali sie do mnie odzywac poniewaz pomysleli,ze planuje sabotaz.Zona kolegi spedzila 3 godziny w ubikacji wymiotujac a kolega spedzil nastepne 2 godziny w ubikacji z olbrzymim rozwolnieniem.Jesli chodzi o mnie to przez ponad godzine bol zoladka w trakcie spotaknia ze znajomymi nie byl naprawde wskazany.Pozdrowienia dla szefa kuchni i dla zespolu kucharzy.Zycze powodzenia i mam nadzieje,ze szef tego lokalu wyciagnie powazne konsekfencje w stosunku do personelu pizzerii.
1
kilof 2010-01-06 20:46:57
piwo za drogie jest obsługa do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na jedzenie trzeba z 30min czekac zdarzało sie i 2godziny omijac to z daleka
1
Wojtek 2010-01-21 13:23:35
Pizzeria "CHata" to najlepsza knajpa, pizze najlepsze, troche sie czeka ale warto,a jak Cie nie stac na piwo to se znajdz jakas spelune gdzie i towarzystwo bedzie odpowiednie do taniego piwka :)
Wojtek 2010-01-21 13:23:56
Pizzeria "CHata" to najlepsza knajpa, pizze najlepsze, troche sie czeka ale warto,a jak Cie nie stac na piwo to se znajdz jakas spelune gdzie i towarzystwo bedzie odpowiednie do taniego piwka :)
myszka 2010-10-14 16:54:52
Kupiłam sobie ostatnio Pizze z chłopakiem ... Dostalismy ja po długim czekaniu gdy ja otworzyliśmy pizza była strasznie spalona a sosy były pootwierane i wylane Bardzo nie ładnie To wygladało... Co do Obsługi To Dziewczyny sa bardzo nie miłe i nie uprzejme.Bardzo Nam to nie odpowiada. Co do wygladu i pomieszczenia to Rewelacyjna knajpka do młodzieży i nie tylko Polecam ale jedzenie jest Spalone a obsługa sie nie nadaje pozdrawiamy
myszka 2010-10-14 16:55:11
Kupiłam sobie ostatnio Pizze z chłopakiem ... Dostalismy ja po długim czekaniu gdy ja otworzyliśmy pizza była strasznie spalona a sosy były pootwierane i wylane Bardzo nie ładnie To wygladało... Co do Obsługi To Dziewczyny sa bardzo nie miłe i nie uprzejme.Bardzo Nam to nie odpowiada. Co do wygladu i pomieszczenia to Rewelacyjna knajpka do młodzieży i nie tylko Polecam ale jedzenie jest Spalone a obsługa sie nie nadaje pozdrawiamy
Karolina K. 2010-10-14 16:56:35
Witam.. Bardzo nie podoba mi sie obsługa tak fajnego lokalu... Dziewczyny sa nie uprzejme jedzenie spalone
pozdrawiam
Agnieszka 2010-10-14 16:59:27
Bardzo Podoba mi sie ten Pub Poniewaz miło idze spedzic czas ze znajomymi rodzina czy wogole.... Fajny wystroj i dobre piwo. Jedzenie czaami jest zbyt spalone albo za durzo przypraw jest dodanych... Obsługa hmm Dziewczyny sa nie miłe wiecznie zabuczałe jak by nie chciało sie im pracowac ale knajpka jest wporzadku ;)
pozdrawiam
anonim 2010-11-28 20:09:30
widze ze wszyscy narzekaja na obsluge tego lokalu ale trzeba zwrocic uwage na to iz personel ten kurczy sie z dnia na dzien a za to musicie podziekowac wlascicielom ktorzy jak by mogli zatrudnili by tylko jedna osobe tzw mcgawera ktory wszystko zrobi i z usmiechem na twarzy obsluzy wszystkich niezadowolonych .pozdrawiam
anonim 2010-12-23 23:26:56
anonim - 2010-11-28 20:09:30

widze ze wszyscy narzekaja na obsluge tego lokalu ale trzeba zwrocic uwage na to iz personel ten kurczy sie z dnia na dzien a za to musicie podziekowac wlascicielom ktorzy jak by mogli zatrudnili by tylko jedna osobe tzw mcgawera ktory wszystko zrobi i z usmiechem na twarzy obsluzy wszystkich niezadowolonych .pozdrawiam

No właśnie!!!! Proponuje zwolnić jeszcze kilku i wtedy obsługa będzie na Bardzo Wysokim Poziomie!!!! A może by tak w ogóle wszystkich zwolnić:) Wtedy mogła by być samo obsługa i nikt by nie narzekał!!!!
maria 2013-09-10 20:19:07
Na frytki czekałam prawie godzine ! ;)) i to we wtorek gdzie pół lokalu było puste. Obsługa rzeczywiście niemila i zbyt malo kelnerek, stoły nie są sprzatane. Ze ścian odpadaja kafelki. Nie wiem co wy widzicie w tym lokalu fajnego... Ale coz każdy ma inny gust.. Pozdrawiam..
. 2013-09-19 22:43:09
niedawno zamowilam sobie z chlopakiem 2 gigacheesburgery nie dosc ze dlugo czekalismy to byly zimne i strasznie male a w dodatku zamiast chees byly zwykle chamburgery. co do obslugi nie nazekam ale jak bylam z znajomymi na piwie to byl jedenvstolikk wolny ale noe sprzatniety czekalysmy 20min ale nikt nie przyszedl posprzatac :/ ale knajpka ogolne fajna i piwo dobre
ela 2014-04-17 14:28:16
Ja myślę,że swoje opinie na takich forach wyrażają przede wszystkim frustraci, aczkolwiek nie zawsze; a co do Chaty, to sądzę, że to najlepszy lokal w okolicy, o czym najlepiej świadczą prawie zawsze pełne klientów sale konsumpcyjne.
wito 2014-08-11 17:34:39
Wlasnie wczoraj sie zdegustowalem jedzac pizze knajpa schodzi na .... ciasto coraz to ciensze dodatkow jak na lekarstwo i ciekawostka marnowane pieczarki pierwszy raz cos takiego widzialem kiedys najlepsza pizza w okolicy pulchniutkie ciasto fajnie bylo czuc ziolami teraz imitacja pizzy szkoda
2
Hot&Sweet 2014-11-22 00:45:00
Ja podobnie uważam, że pizza w Chacie nie jest już tą samą pizzą co kiedyś. Ciasto nieciekawe, składników dużo mniej... Tak jest od około dwóch lat. Przypalone też bywało ale o to nie mam pretensji. Przy dużej liczbie gości i ogromie pracy jest gdzie ręce włożyć a pamiętać trzeba, że człowiek jest tylko człowiekiem... Na obsługę nie mogę narzekać. Czy to na kontakt "oko w oko" z paniami barmankami/kelnerkami (panie zawsze były miłe, uśmiechnięte i serdecznie), czy kontakt z kucharzami albo poprzez rozmowę telefoniczną... Z ręką na sercu piszę, ani razu nie zdarzyło mi się zakląć w duchu na obsługę (o co w innych "knajpach" nie trudno). Wracając do meritum... Mając nadzieję, że ktoś odgórny czasem odwiedza tę stronę zaapeluję... PANIE "WŁADCO" ! Jako szara aczkolwiek lojalna konsumentka proszę o OTRZEŹWIENIE! Proszę także o nie oszczędzanie w środkach oraz o to aby KTOŚ zadbał o zadowolenie własnych pracowników bo to zaprocentuje :)
1
pan placuszek 2015-01-29 17:24:49
kręciłem już piękne placki z kilku pizzerniach, uważam się już za dobrego fachowca w tej dziedzine, więc jakie mam szanse na zatrudnienie w Chata? oczywiście mam nadzieję że byłbym traktowane w kontekście umowy lepiej niż ktoś nowy w branży. jeśli wyślę im cv to czy rzeczywiście tak będzie? pozdrawiam
simon 2015-03-30 21:02:02
Jesli chodzi o Rydułtowy to z praca jest raczej kiepsko i tak sobie myslę, czy nie spróbować pracy jako jakiś kelner, czy rozwoziciel pizzy. Jest szansa, że mnie przyjmą? Rozumiem też kryzys w naszym kraju, ale tak szczerze, czy bedzie tutaj chociaż minimalna krajowa na rękę, czyli jakieś 1350? Pozdrawiam.
regula 2016-09-29 15:49:52
Ceny coraz droższe a jakoś spada... chodzę tam jakieś 6 lat regularnie (przynajmniej raz w miesiącu) i pizze są smaczne ale nie zawsze jakoś wygrywa... Jeśli chodzi o Radlin to tamtejsi kucharze pizzy nie znają się na tym... mało składników ciasto spalone albo niedopieczone.... Polecam tylko Rydułtowy jakbym miał wybierać. Pozdrawiam
1
regula 2016-09-29 15:50:22
Ceny coraz droższe a jakoś spada... chodzę tam jakieś 6 lat regularnie (przynajmniej raz w miesiącu) i pizze są smaczne ale nie zawsze jakoś wygrywa... Jeśli chodzi o Radlin to tamtejsi kucharze pizzy nie znają się na tym... mało składników ciasto spalone albo niedopieczone.... Polecam tylko Rydułtowy jakbym miał wybierać. Pozdrawiam
nivk 2016-10-02 16:37:04
Ile może zarobić tutaj kelner? Napiwki są dla pracownika?
Zostaw swoją opinię o Pizeeria Chata - Rydułtowy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pizeeria Chata