brak logo

Enterprise Support Sp. z o.o.

Łódź

Opinie o Enterprise Support Sp. z o.o.

anonim 2011-02-23 21:30:31
Firma nie godna polecenia ani poszukującym pracy ani klientom. Karda kierownicza nie znająca zasad dobrego wychowania i nie szanująca klientów i pracowników.
4
pracownik 2011-03-09 01:01:19
Fatalne wynagrodzenie. Studenci dla firmy to tania siła robocza. Praca na umowę zlecenie za uwłaczające pieniądze.
3
Były pracownik 2011-03-15 21:55:32
Odejście z tego biura to jedna z moich najlepszych decyzji :)
anonim 2011-03-17 18:17:49
Były pracownik - 2011-03-15 21:55:32

Odejście z tego biura to jedna z moich najlepszych decyzji :)

Pewnie dla tego biura również ;)
anonim 2011-05-31 11:09:28
Opinie niestety prawdziwe...Przydałby się PIP tej firmie, tylko tyle powiem...
1
ex 2011-07-19 23:19:15
Omijać, omijać i jeszcze raz omijać
ex 2012-04-10 16:07:31
Nie polecam.
Kadra zarządzająca [usunięte przez moderatora] to jakieś nieporozumienie. [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] , prostactwo, bylejakość.
W firmie nie ma możliwości rozwoju. Zarobki zdecydowanie poniżej normy na rynku.
1
ksiegowa 2013-06-04 22:58:30
spotkalam sie kiedys z nimi ( jednym z Panów )na rozmowie kwalifikacyjnej i musze przyznac że faktycznie odniosłam wrażenie ,że niektórzy są tu troche zarozumiali. Kwestia oczekiwań zarobkowych tez ich przerosła wiec podsumowując dla ambitnych wstęp wzbroniony
1
alka 2013-12-06 12:18:46
(usunięte przez administratora)Szukają darmowych pracowników, niby w ramach praktyk a potem jeśli EWENTUALNIE ktoś sie sprawdzi to łaskawie dają umowę zlecenie za 1000 brutto... Równie dobrze po miesiącu mogą powiedzieć że sorry ale nic z tego, nie zatrudnić i szukać innego (usunięte przez administratora)
3
Parafka 2014-03-12 17:48:54
Hej, to sa krętacze. Umowy śmieciowe. Brak profesjonalizmu. Niczego tam sie nie nauczycie. Bedziecie wykorzystani jako tania siła robocza. Maja bardzo duzo długów. Sztuczne dwie badz trzy firmy aby dostać dofinansowanie z unii. Nie polecam. Klienci od nich odchodzą. Za chwile w Łodzi nikt z takich usług nie bedzie korzystał.
2
falka 2014-03-21 14:49:21
Rozstałam się w przyjaznej atmosferze. Szefowie rzeczowi ale wymagający. Nie miałam zastrzeżeń.
3
MS 2014-03-24 22:48:37
Pracowałam w tej firmie 4 lata, uczyłam się w sumie od podstaw. Zarobki typowe dla Łodzi, bez rewelacji, ale nie ma co narzekać. Niestety teraz trafiłam gorzej, więc myślę o zmianie i doceniam pracę w Enterprise.
3
Agnes 2014-04-23 23:15:21
Pracuję w tej firmie od kilku lat i wiele zawdzięczam tej pracy. Oprócz wielu szkoleń, ogromu zdobytej wiedzy praktycznej doceniam fakt, iż nie robiono mi absolutnie żadnych problemów z powrotem na swoje stanowisko po urodzeniu dziecka i dłuższym z tego powodu urlopie, co obecnie jest rzadkością w większości firm. Myślę, że wiele tych negatywnych opinii pochodzi od osób, które z dyplomem ukończenia studiów chciałyby zawojować świat, niczego jednak nie potrafiąc dokonać w praktyce. Ja powoli, stopniowo uczyłam się i zdobywałam coraz większe doświadczenie zawodowe, bo wiedziałam, że taka jest kolej rzeczy.
Jednym słowem nie mam się do czego przyczepić a firmę mogę polecić ambitnym osobom, które stawiają na naukę i zdobywanie doświadczenia.
3
tymonek 2015-02-05 17:54:22
też jestem zainteresowany pracą w tej firmie, ponieważ zależy mi na tym, żeby znaleźć coś związanego z pracą w doradztwie właśnie, jakąś rachunkowością czy czymś związanym z finansami, a z tego co widzę to Enterprise Support Sp. z o.o. własnie takimi działami się zajmuje tak naprawdę... Czekam zatem na resztę opinii.
maja 2016-10-05 21:37:39
Popieram w 100%!!!!
aelo 2016-10-09 13:01:46
musisz na bieazaco sprawdzac na stronie czy nie dodaja jakis nowych ofert albo jak masz kogos znajmomego to zapytaj lub po prostu zadzwon do nich, mysle, ze poszukiwac moga stazysty lub praktykantow poniewaz to dobry okres by zatrudnic sie w ten sposob do nich
kekeho 2016-11-26 22:48:00
Pracowałam w tej firmie wiele lat. Niestety większość z tych komentarzy jest prawdziwa. Choć kadra zarządzająca wydaje się przyjazna, to tylko pozory. Rzeczywistość jest taka, że mają "białych murzynów do pracy". Marnie płacą i do tego pracownika traktują, jak zło konieczne. Zero szacunku dla osób, które na nich i ich rodziny zapierdzielają. Do tego szefostwo bez ambicji. Zamiast rozwijać firmę, myślą tylko o własnych korzyściach. Biznesu tak się nie prowadzi Panowie. Moglibyście mieć wszystko, a macie tylko kredyty. Zarządzać trzeba potrafić. Pozostał mi tylko niesmak po tej pracy. Nie polecam firmy, nawet osobą bez doświadczenia.
1
Marek 2016-12-07 23:00:37
Firma nie jest godna polecenia.Brak profesjonalizmu,gubią dokumenty!!!!!!
Zostaw swoją opinię o Enterprise Support Sp. z o.o. - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Enterprise Support Sp. z o.o.