Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-03-10 21:56:56 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Adanex - Radlin. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
ex - 2010-04-21 14:37:49 odpowiedz | cytuj
ex - 2010-04-21 14:40:56 odpowiedz | cytuj
Rekrutacja to wieczny mit - trwa ponad rok i ciągle jedno i to samo ogłoszenie. Pytania na rozmowie momentami zbyt prywatne. Mam wrażenie, że nie mogłem mieć ambicji, a to, że się uczę to wstyd.
zainteresowany - 2010-05-25 09:30:30 odpowiedz | cytuj
A na jakie stanowisko aplikowałeś " ex ". Bo jestem zainteresowany pracą u nich i chciałbym się dowiedzieć ?
adanex_sradanex - 2010-10-11 13:31:13 odpowiedz | cytuj
użytkownik powyżej ma rację - faktycznie tak jest ta jak oni to nazywają "rekrutacja" to pseudorekrytacja,,,nic o niczym nie wiadomo nikt nic nie wie siędzą na d***** 2_pseudo_kadrowe i o niczym nic nie wiedzą przypuszczam że rekrutacja to fikcja tylko wewnątrz "firmy" rodzina znajomi przyjaciele nie mający predyspozycji do wykonywanego stanowiska i tak dalej i tak dalej ogólnie rzecz biorąc totalne dno...produkujące buciory...lub tesh importujące z hinnnnnnnnnnnn

janek - 2010-10-19 00:18:34 odpowiedz | cytuj
to po co tam skladacie podania i aplikujecie jak tam sama rodzina pracuje!
Harry - 2010-10-21 09:03:10 odpowiedz | cytuj
Zdecydowanie odradzam pracę w tej firmie, brak możliwości rozwoju, ciągłe podnoszenie wymagań do granic możliwości do tego praca najlepiej po 12 godzin dziennie a o wysokości wynagrodzenia nie wspomnę ;-(.
Do tego oczywiście jak już napisano - rodzinna atmosfera !!
Uważam, że praca w tej firmie to strata czasu. Jest dużo innych firm, które oferują znacznie więcej. Poza tym nie trudno zauważyć,że Adanex ma problem z pracownikami, widać to po ilości ogłoszeń na te same stanowiska - wniosek nasuwa się sam.............
anonim - 2010-11-02 18:47:21 odpowiedz | cytuj
Bardzo łatwo krytykować i oceniać,jednak ta firma nie może być taka zła jesli ludzie tam pracują po kilkanaście lat!
anonim - 2010-11-03 20:46:43 odpowiedz | cytuj
anonim - 2010-11-02 18:47:21

hahaha anonymou's pojechał,,, sam tam pracuję i potwierdzam opinie osób powyżej o tym że coś takiego jak rekrutacja to czysta fikcja, a wiem bo dobrze znam kadrową,ludzie pracują bo nie maja wyjścia ni też wyboru,i pracować będą a syf jaki był taki będzie jak to bywa w większości firm
grumbii - 2010-11-03 20:59:10 odpowiedz | cytuj
a no faktycznie tak jest jak piszą powyżej nic więcej nie dodając...:)
anonim - 2010-11-18 10:39:39 odpowiedz | cytuj
tak sobie mysle ...wszedzie dobrze gdzie nas nie ma..panom proponuje prace w kopalni a paniom jako sklepowe od 10 do 18... tym niezadowolonym z pracy w adanexie ... adanex jest firma prywatna,rodzinn�... co chyba nie jest czyms z�ym.. praca sta�a..dla zdecydowanych..zawsze mona sie dogadac co do nadgodzin, zamian,podmianitp... wyplata zawsze na czas na kontach.... nie zle p�acona praca ... i co najwazniejsze na zmiany ..zawsze jest czas dla siebie i rodziny... krytykujacych odsy�am do innych firm..zawsze mozna nie pracowac w adanexie i szukac roboty gdzie indziej..SL�SK jest duzy...
anonim - 2010-11-18 10:39:41 odpowiedz | cytuj
Klicjk - 2010-11-19 08:31:31 odpowiedz | cytuj
Widzę, że ktoś broni honoru firmy - pewnie rodzina albo ktoś ze spółki. Po tej wypowiedzi widać, że podejście do pracowników nie zmieniło się ? jak się nie podoba to wypad..... 'Zdecydowani pracownicy' - chyba ZDESPEROWANI i na takich najwięcej można zarobić a co do wypłat to muszą być na czas bo inaczej to łamanie prawa.
anonim - 2011-01-13 08:18:27 odpowiedz | cytuj
nie jestem nikim z rodziny ani nawet nie pracuje tam..jestem kims ..hmm kto poszukuje pracownikow ... dobrych pracownikow ... i wiecie co ? jesli tacy sa to jest ich bardzo ,bardzo mało ... po waszych opiniach mozna by stwierdzic opinie ,ze w Polsce nadal panuje opinia robic ale sie nie narobic..czy sie stoi czy sie lezy praca sie nalezy... albo raczej płaca. Nadal podtrzymuje stwierdzenie,ze CI wszyscy ,ktorzy opisuja FIRME ADANEX w zlym swietle ..... to CI ktorym nie chce sie pracowac. Dlaczego MUSZA pracowac ? dlaczego nie maja wyboru ? maja wszyscy ... sa INNE FIRMY ... sprobujcie innej pracy w innej firmie. DZIS NIKT NIKOGO DO NICZEGO NIE ZMUSZA.A tak na marginesie ..w wodzisławskim jest wiele firm ,ktore płaca ..w kilku etapach ... znam je . ADANEX PLACI W JEDNEJ .Pozdrawiam.
anonim - 2011-01-30 04:19:35 odpowiedz | cytuj
powiem tak bardzo krutko tak pracuja ludzie bo musza bo ich stytuacja zmusza ale nie tym kosztem jest to drugi oswiecim a pozdrawiam gestapowca ih kto pracuje lub pracowal to wie okim pisze ihhh a pozatym est stosowany mobik a dziwie sie ze jeszcze nie bylo gluwnej ispekcji pracy ale to jeszcze chwile i ktos musi ta firma sie zajac bo ludzie tam sa wykorzystywani naprwade uwieszcie mi
prac - 2011-02-21 11:43:13 odpowiedz | cytuj
Jestem zainteresowany pracą w Adanexie na satnowisku przedstawiciela.Mam tan rozmowę kwalifikacyjną. Czy może ktoś powiedzieć jak wygląda praca w tej firmie? Czy warto? Jak wyglądają zarobki i praca? Będe wdzięczny za każdą podopowiedź.
anonim - 2011-02-22 20:01:49 odpowiedz | cytuj
Odradzam duża rotacja pracowników. Nie realne plany a nawet jak je wyrobisz to i tak znajdą powód by nie zapłacić !!!!!!!!!
2pacmakaveli - 2011-08-09 12:52:29 odpowiedz | cytuj
Znam ta firme az za dobrze praca na kopalni jest milsza i latwiesza,
w tej oswwiecimskiej firmie niewolno nawet rozmawiac bo grozi zmiejszona wyplata o prowizje,wszedzie sa kamery ktore nawet nagrywaja rozmoy!!!! co jest niezgodne z prawem,motto adanexu jest ilosc i jakosc wiec zapracuj sie na smierc a i tak przyjdzie ktos i ci powie ze to sie da lepiej,summa summarum adanex jest prowadzony przez psychicznie chora rodzine.Jaki moral z tego lepiej isc krasc
ewele - 2011-10-26 06:15:37 odpowiedz | cytuj
adanex to oszusci , jesli to firma rodzinna to wszystko jasne.
prowadzilismy wspołprce z nimi , ale to co zrobili nie miesci sie w zadnych granicach dobrej wspolprcacy. Przedstawiciele handlowi sa chyba zastraszani a oni czyszcza swe mazyny co jakis czas i wysylaja sklepom stare produkty ,odeslalismy im ten towar na co oni przysłali przedstawiciela wraz z tym pakunkiem. Rzucił nam paczke na sklep (pelen klientow) z krzykiem ze my przysłalismy do nich stare papcie ktore nam nie schodza- O ZGROZO JAK MOZNA TAK POTRAKTOWAC KOGOS Z KIM WSPOLPRACUJE SIE WIELE LAT???!!!
:) - 2012-04-01 22:36:23 odpowiedz | cytuj
Firma zamieszcza ogłoszenie a później okazuje się,że szukają pracownika na totalnie inne stanowisko ( i to jeszcze z takimi kwalifikacjami,że zastanawiam się czy czasem nie szukają nowego Prezesa :) )- to wszystko okazuje się oczywiście dopiero podczas rozmowy rekrutacyjnej i jeszcze jest dozowane w czasie :)). Wymagania są tak wygórowane,że nie wiem czy znajdzie się ktoś tak idealny jakiego poszukują, a jeśli tak, to się raczej uwsteczni -takie jest moje zdanie. Rozmowy mają na celu tylko wyciągnięcie informacji o tym jak działają inne firmy aby wykorzystać to w swoim działaniu . Bardzo negatywne wrażenie robią rekrutujący - sporo ignorancji w ich zachowaniu-ważna rzecz dla tych, ktorzy mieli do czynienia z rekrutacją . Rekrutacja w tej firmie, takie mam wrażenie, to nie rekrutacja i próba dowiedzenia się jakie kandydat posiada kompetencje i umiejętności ale za wszelka cenę udowodnienie mu,że jest do niczego i chyba dowartościowanie się :))). Podczas naprawdę długich godzin rozmów, rekrutujący nie odpowiadają konkretnie na ŻADNE pytania o firmie, nie przedstawiają żadnych ale to żadnych konkretnych obowiązków na wakującym stanowisku ( przy szczegółowych pytaniach albo nagle brakuje już czasu na odpowiedź albo pokazywana jest " niby" struktura organizacyjna - ), kandydat ma umieć WSZYSTKO :)). Mądrym i ambitnym odradzam, ale jeśli ktoś chce potrenować rozmowy rekrutacyjne to polecam tak jak mój kolega lub koleżanka, który wyraził swoja opinię na temat rekrutacji w tej firmie na innym portalu :)))) To było niesamowite doświadczenie zawodowe , nie powiem :))) Dzięki temu doświadczeniu już wiem,że firma , w której pracuję od lat jest super:)))
x