brak logo

STAL - MONTAŻ TOMASZ INSADOWSKI

Toruń

Opinie o STAL - MONTAŻ TOMASZ INSADOWSKI

xxx 2012-01-27 17:14:18
To jest nieprawda nie moge złego słowa powiedzieć.( usunięte przez administratora ) jest bardzo uczciwym pracodawcą, nigdy nie spóźnia się z wypłatą, i praca jest non stop, kto chce pracować to będzie pracował i jeśli chodzi o stawki to są naprawde bez zarzutu. Dojazd do pracy jest, obiady są i spanie więc co trzeba lepiej chcieć i przede wsszystkim nie jest ( usunięte przez administratora ) życzę każdemu takiego pracodawcy a to co piszesz to świadczy tylko o tobie
filip 2013-01-19 00:35:16
jak ktos chce to moze isc do niego do pracy prosze bardzo. ( usunięte przez administratora ) . nie radze tam nikomu isc do pracy . a ktorzy tam pracuja zycze duzo cierpliwosci
filip 2013-04-20 22:19:20
a gdzie u niego pracowales
2013-09-15 16:45:20
ja pracowalem u tego pana w warszawie i w elku. do dnia dzisiejszego jest winien mi pieniadze .ciagnie sie to tak od lutego. ludzie u niego pracuja w elku na galerii . pracuja miesiac dwa i jak sie przekonaja ,ze gosc kantuje i oszukuje to odchodza a on i tak juz im calej kasy nie wyplaca. i tak w kolko. teraz zmienil nazwe firmy na TRANS-BUD z siedziba w rypinie na ulicy mlawskiej tylko poto ,zeby miec czyste konto z opiniami w internecie i zeby ludzie nie znali jego adresu. w rzeczywistosci mieszka niedaleko w skrwilnie na ulicy szerokiej. z tego co wiem to ludzie pozakladali mu sprawy i beda jeszce zakladac. ludzie obudzcie sie jesli was oszukal to nie bojcie sie i idzcie do sadu. to jest zwykly [usunięte przez moderatora] i nic wam nie zrobi a sad i prawo jest po waszej stronie. bedzie bulil delegacje , dojazdy i ,za ubrania,slowem za wszystko
2013-09-22 15:50:42
prowadzi firme pod nazwa trans-bud w rypinie.w starej nazwie stal montaz na pieczatce byl jego adres domowy a on nie chce ,aby ktokolwiek z pracownikow wiedzial gdzie on mieszka i w razie czego nienachodzil go w domu. on nie zatrudnia ludzi ze swojej okolicy ( [usunięte przez moderatora]) tylko bierze ludzi z daleka ,aby mieli jak najdalej do jego domu. to bezczelny facet i [usunięte przez moderatora], ale juz niedlugo bedzie mial takie sprawy ,ze wezma mu sie za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bedzie musial zaplacic kupe kasy. z tego co wiem to trafila kosa na kamien. znalezli sie byli pracownicy ktorzy zalozyli sprawy w sadzie i bedzie musial placic jak nie on to jego zona ,bo sa malzenstwem. komornik wszystkim sie zajmie i szybko w razie ociagania sie.
2013-09-30 07:51:56
napewno jak zapadnie wyrok nie omieszkam poinformowac na tej stronie. troche cierpliwosci
xxx 2013-11-29 10:09:00
a ja nie omieszkam zamieść imion i nazwisk osób które zamieściły te wszystkie komentarze
radzio 2013-12-04 17:56:04
a ode mnie w łeb dostał ale kasy tez nie dostalem...
pracowalem po 12-13 godzin jako ciesla w elku..
byly 2013-12-07 22:16:10
no juz sprawa jest wyznaczona w sadzie we wloclawkui ne dlugo dowiemy sie jaki wyrok. sprawiedliwosc wyjdzie na jaw tuz przed swietami. pozdrawiam wszystkich poszkodowanych przez tego pana
xxx 2013-12-11 10:03:10
kto chce pracowac to będzie pracował my nie narzekamy ani na zarobki ani na nic i już długo pracujemy w tej firmie dlatego to są bzdury te wszystkie komentarze !!!!a wiadomo kto nie chciał pracować to teraz wypisuje takie bzdury
byly 2013-12-17 21:01:21
odpowiadam temu xxx. jesli chcesz zamiescic te nazwiska to podaj tez ile kasy jestes winien pozczegolnym osobom. bzdury to ty wypisujesz z tymi zarobkam i to ,ze ktos dlugo pracuje w tej twojej firmie. moze jakis desperat??? no nie mam ubaw jak talala. czlowieku miej odrobine honoru!!!
byly 2013-12-23 14:43:42
goracy temat. dzis odbyla sie sprawa w sadzie . pan tomasz zawarl ugode z bylymi pracownikami. czesc pieniedzy wyplacil na miejscu a reszte musi oddac w wyznaczonym terminie. przegral i to jest najwazniejsze ,ze jeszcze jest troche sprawiedliwosci na tym swiecie. ludzie nie bojcie sie zakladajcie mu sprawy a odzyskacie pieniadze.
xxx 2014-01-07 13:23:35
BZDURY TO WY WYPISUJECIE !!!!!!!!!!!
xxx 2014-02-19 09:51:52
pewnie że wporządku nie słuchajcie tych bzdur które wypisują
byly 2014-05-29 12:27:39
byc moze sie w tej firmie poprawilo ale mi i innym bylym pracownkom jest winien pieniadze i to nie male. jak by byl uczciwy to by mogl to uregulowac i mialby spokoj z tymi wpisami.jak ureguluje to moge pozniej opisac ze jest wszystko ok a tak to niestety nie jest. ja tylko chce swje pieniadze uczciwie zarobione
byly 2014-09-29 23:42:32
on w zasadzie to nie jest taki najgorszy ale jak dotad kasy nie oddal. prawdopodobnie nie odda ,a ja juz nie mam czasu na jezdzenie po sadach i inni tez ktorym jest ten pan winien, ale opinie mu wystawimy tam gdzie mieszka ,aby mieszkancy wiedzieli kto on jest i jak ludzi ntraktuje
byly 2014-11-29 05:39:33
forse zawsze mozna odzyskac ,ale jak pisalem ludzie znajduja inna prace i maj gdzie. teraz wazna informacja. pan tomasz ze skrwilna znow ludziom nie wyplacil pieniedzy za prace . to co pisalem wczesniej . jesli on dostaje przelewy to zaplacie jesli nie to nie i tak sie kreci w kolko. jest winien pieniadze ludziom ktorzy pracowali u niego w elku. mojemu koledze jest winien 7,5 tys zl. ostrzegalem kolege przed nim ,ale nie wierzyl wiec teraz czeka i nie wie co robic ,czy isc do sadu czy czekac. ja mialem tak samo. czesc oddal ,ale pozniej stwierdzil ze to juz wszystko i reszty nie oddal. a przelew za prace i tak dostal. oszust i nic wiecej. hahaha ,a teraz to nawet dzwonil do bylych pracownikow ktorym jest winien kase i proponowal im prace. to trzeba miec tupet i nie miec wstydu. no poprostu smieszne . juz nikt nie chce u niego pracowac wiec dzwoni do bylych i prosi tylko ze do tych akurat co dzwonil to ludzie ktorzy zarabiaja dwa razy wiecej jak u niego i maja go gdzies. a wogole to u niego sie nie zarabia ,bo placi 2 lub3 miesiace a pozniej tyle samo nie placi i czlowiek wychodzi na zero.ciekawe co on mi teraz moze odpisac klamczuch. firma to byly stal -montaz insadowski ze skrwilna k.sierpca a obecnie trans bud rypin hahaha firma krzakkk!!!!
pracownik 2014-12-01 14:06:52
ale bzdury wypisujecie poprostu szkoda gadać ja bardzo chwale sobie tą firmę i pracuje od początku więc nie czytajcie tych bzdur !!!!!
byly 2014-12-07 19:56:15
odpisuje temu pracownikowi co pracuje niby w tej firmie od poczatku. gdzie ty u niego pracowales co? bzdury to ty piszesz. ja nie klamie bo nie mam nic do stracenia a ja juz na pieniadze od niego nie licze. mam prace dobrze zarabiam i na czas platne. a ty to chyba desperat jakis jestes albo pisze to wlasciciel tej lipnej firmy. nie moge odzyskac kasy ale bede tu pisal o tej firmie aby innych ostrzegac
pracownik 2014-12-08 09:29:29
Widocznie musiała być przyczyna że zostałeś zwolniony ja nie narzekam!!!
kiedys pracownik 2015-02-07 10:19:34
ja niedawno rozmawialem z kolega i pan (usunięte przez administratora)jest mu winien pare tysiecy mi jest winien 1,5 tys co juz nigdy nie odzyskam i kolega tez watpi w to. u niego jest ok do pewnego momentu a pozniej zalega i tak jest u niego non stop. kto chce niech wierzy a kto nie to jego sprawa ja mam to gdzies. a powod mojego zwolnienia i jeszcze paru osob to poprostu upomnienie sie o swoje pieniadze i nie to ,ze on nas zwolnl tylko sami rzucilismy ta robote u niego tylko poto ,aby dluzej nie robic zadarmo. kto chce niech u niego pracuje a wtedy przypomni sobie te opinie i przyzna racje tylko ze wtedy przebudzi sie z reka w nocniku. pozdrawiam i zycze wytrwalosci i pieniedzy na czas tym co u nie go pracuja i beda pracowac
Łona 2015-03-27 00:29:03
Jeżeli tak bardzo nie chcesz obrazić pana to pracuj za darmo. Bądźmy poważni - w Toruniu jest masa możliwości i aby być konkurencyjnym pracodawca musi po pierwsze znaleźć odpowiednich pracowników na dobrym poziomie a potem zaoferować im adekwatne do wymagań warunki finansowe. W innym przypadku raczej szybko by się pożegnali z rynkiem.
Stek 2016-05-12 20:10:52
No co ja moge powiedzieć, jeśli to Twoja branża to próbuj
Nova Praca 2016-11-29 21:11:15
Dobrego czasu doby !
Miałem smutne doświadczenie pracy z tym człowiekiem Tomasz ( TRANS - BUD) .
My агенство po doborze personelu, i Tomyk odwołał się do nas, dobraliśmy jemu ludzi oni pracowali, jego prawa ręka Kszysztof podpisywał jest zużyty zegar, a jak my wystowlaly TOMYKU ( Trans - Bud) faktury, to zawsze zegar różnił się od rzeczywistość, i stale należeć poprawiać faktury i na dzisiejszej dzień on nie spłacił dwie faktury i należy wystawiać trzecią .
Zadzwoniwszy w następny raz Tmyku, on odpowiedział " że inwestował pieniądze na nowe budownictwo i teraz nie może spłacić " i dodzwoni się jemu bardzo problematyczny kiedy lecz powinien pieniądze .
Ludzie nie doradzam związywać się z tym człowiekiem czy firmą
Zostaw swoją opinię o STAL - MONTAŻ TOMASZ INSADOWSKI - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STAL - MONTAŻ TOMASZ INSADOWSKI