brak logo

Instytut GCP

Kraków

Opinie o Instytut GCP

Alekto 2016-08-17 22:28:17
@Uranos mam przeczucie, że powołają się na niepoczytalność zwróć uwagę, że na każdej postronnie witryny wyświetla się tytuł ["Polskie Prawo - Profesjonalny portal prawny”]

A w regulaminie mają napisane:

Postanowienia końcowe
28. Informacje zawarte na stronach naszego serwisu mają charakter poglądowy i ryzyko ich wykorzystania niezgodnie z przeznaczeniem ponosi wyłącznie Usługobiorca.
29. Informacje te nie mogą być wykorzystywane w szczególności w postępowaniu
administracyjnym, procesowym, a także w innych formach nieprocesowych.
Mnie to na rozdwojenie jaźni wygląda :)
12
Majka 2016-08-23 23:47:53
Czy wy jesteście ludzie normalni?? Jestem jedną z osób poszkodowanych przez tą firmę. Są to zwykli naciągacze! Z premedytacją udzielają nieprawdziwych informacji aby naciągnąć przedsiębiorców na drogie abonamenty, których w ogóle nie chcieli zamawiać. Mają mnóstwo spraw w Sądzie i prawie wszystkie przegrane. Chcecie brać udział w tych procederach? Gratulacje!
3
z miasta 2016-08-31 13:03:14
jak mozna sie z tymi szmaciarzami skotaktowac telefonicznie wie ktoś? tym razem zle trafili i zamiast nie cale 1200 bedzie kara ale w druga strone ,porusze caly krk,namierzymy was kurwiny!!!!
4
Kasandra 2016-09-01 12:34:51
@z miasta sprawdź pod adresami:

ul. Lubostroń 23/3, 30-383 Kraków
lub
ul. Łowińskiego 7 E, 31-752 Kraków

numery telefonu
tel.: 12 211 91 00
fax: 12 211 91 48.
email: bok@polskieprawo.eu
1
hania 2016-09-02 16:58:17
a więc kasowane są moje wpisy przez admina odnośnie tych oszustów
na wszystkie pytania odpowiem w takim razie na priv
oszukana88@o2.pl - jest nas cała masa oszukanych!!!
Alekto 2016-09-04 12:34:32
Uwaga osoba podpisująca się, jako [oszukana88] jest pracownikiem tej firm!
oszukana88 2016-09-04 14:41:33
no jeśli wysunęłaś taką tezę to oznacza, że to ty tam pracujesz i zapewne wystawiasz mi lewe faktury!!! ale spoko nie gniewam się grupa osób już pracuje nad ''WAMI'' i nie jesteśmy tylko anonimowymi loginami na necie :) szukaj nowej pracy chyba, że nie zdążysz za nim policja do ciebie zapuka :)
OSZUKANA88 2016-09-04 15:40:05
okaże się kto jest pracownikiem firmy jak zapukają panowie Policjanci do twoich drzwi ,,Alekto'' i zamkną wam ten biznesik!!!
hania 2016-09-04 15:59:52
''Alekto'' zobaczymy kto jest pracownikiem jak Panowie Policjanci zapukają i im otworzysz!!!
Majka 2016-09-04 23:09:23
Alekto 2016-09-04 12:34:32 @hania - 2016-09-02 16:58:17 Uwaga osoba podpisująca się, jako [oszukana88] jest pracownikiem tej firm!

A jakie masz na to dowody? I po co pracownik firmy miałby coś takiego robić?
Oszukana66 2016-09-04 23:44:00
Zadzwoń zapytaj skąd my niby mamy to wiedzieć?
Oszukana666 2016-09-04 23:45:19
Zadzwoń zapytaj skąd niby my to mamy wiedzieć?
ojciecdziecka 2016-09-05 10:57:58
Pracownicy tej firmy sa" wszędzie" monitują wpisy poszkodowanych aby zapobiec ewentualnym działania (wręcz błędnie podpowiadają co trzeba robic aby uzyskać spokój )chodzi ewidentnie o przeciąganie całej sytuacji i nadal naciąganie klientów,proponuje być bardzo czujnym (wspolnypozew)założony przez pracownika tej firmy!!
Kasandra 2016-09-05 15:39:03
Ojciecdziecka - dawno minie tak nikt nie rozbawił. Prawdą jest to, że pracownicy polskieprawo.eu starają się monitorować wszystkie miejsca gdzie pojawiają się wpisy od osób które piszą że zostały oszukane przez waszą firmę.
Ale rady które zamieszczane są na forum wam poświęconym w witrynie wspolnypozew.com
da się szybko zweryfikować, że są w 100% rzetelne. Jeśli jak twierdzisz jest to wasz pracownik to ciekawi mnie bardzo, dlaczego namawia czytelników do kontaktu z prawnikiem lub, chociaż darmowej porady prawnej?

Musi wam się już robić grząsko pod nogami, że chwytacie się oczernia ludzi po prostu żenada.
janosik 2016-09-05 15:54:57
cytat od " oszukana88 , 05-09-2016 15:31
:) a więc: do WSZYSTKICH POSZKODOWANYCH przez polskieprawo.eu :
w związku z art. 108 o podatkach Vat chciałabym prosić wszystkich pokrzywdzonych o kontakt z URZĘDEM KONTROLI SKARBOWEJ ul. Władysława Łokietka 20 Kraków nr tel: 122992100 celem ustalenia przez w/w Urząd czy za faktury wystawione do początku działalności firmy do dnia: 30.07.2016r firma: CENTRUM INNOWACJI DLA BIZNESU I NAUKI POLSKIEPRAWO.EU DTJ.Spółka Cywilna 30-383 Kraków ul. Lubostroń 23/3 Nip:6762489238 Regon:361665116 odprowadziła podatek i vat. Wszelkich informacji na temat jak to zrobić bardzo chętnie udzielają pracownicy UKS-u pod tym numerem:12-299-21-00
1
janosik 2016-09-05 16:13:49
do jacek: jacek 2016-09-04 20:12:56
Czy możemy na chwilę chociaż wrócić do tematu. Czy ktoś mógłby powiedzieć czy są aktualnie jakieś rekrutacje?
janosik: tak jak na ten moment to do prokuratury rejonowej w nowej hucie oś.stalowe 16 d,już w nie długiej przyszłości będą na areszt śledczy na Montelupich 7, 30-962 Kraków:-) chłopaku chcesz pierdzieć w pasiaki to rekrutuj tam:-)
1
Cilnius Maecenas 2016-09-05 23:56:21
Janosik a co jeśli poskieprawo.eu rozliczają się z podatku VAT metodą kasową?
janosik 2016-09-06 00:11:54
właśnie po to jest taka instytucja jak urząd KONTROLI skarbowej ,czyli jak sama nazwa mówi KONTROLUJE,nie twierdze ze ,tak nie jest , jak skontrolują to będą wiedzieć czy jest tak jak mówisz , teraz tego nie wie nikt:-) jak dla mnie zajebis..pomysł:-)
oszukana88 2016-09-06 16:22:19
Na atmosferę raczej nikt nie narzeka, zadzwoń pod nr tel. 12 211 91 44 i umów się na rozmowę rekrutacyjną.
nikt 2016-09-06 19:21:28
no żenada zeby sie podpisywać jako oszukana88 skoro się nią nie jest: widzę że portki macie pełne buhahahah i dobrze macie się o co bać!!! długo już tam nie popracujecie:))
janosik 2016-09-06 19:48:30
oj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wam porozrywa ,osobiście śmiem twierdzić ze to już będzie szybki koniec firmy Centrum Innowacji dla Biznesu i nauki polskieprawo.eu DTJ S C ,nie pojedziecie tak długo jak GCP Instytut Doskonalenia Wiedzy Prawno-Ekonomicznej J. Misiądz T. Oliwa D.Rząsa Sp.j. !!!:-)
ps: tym razem ktoś mądry się wkurwyl i poszedł w myśl zasady najlepsza obrona jest atak.brawo,brawo;-)
lacota 2016-09-06 21:17:03
Oj tam, oj tam psy szczekają a karawana idzie dalej.
Paru się wywinie reszta zapłaci i ty Janosik też :)
ojciecdziecka 2016-09-06 21:19:16
On o tym jeszcze nie wie. A naiwniaków nie brakuje.
ojciecdziecka 2016-09-06 23:24:47
Nie jestem pewien czy nadajesz się do tej pracy z koro nie umiesz znaleźć numeru telefonu i zapytać.
To jak ty sobie dasz radę przy łapaniu klientów. Przemyśl jeszcze raz decyzję.
janosik 2016-09-06 23:58:13
tak jak na ten moment to do prokuratury rejonowej w nowej hucie oś.stalowe 16 d,już w nie długiej przyszłości będą na areszt śledczy na Montelupich 7, 30-962 Kraków:-) chłopaku chcesz pierdzieć w pasiaki to rekrutuj tam:-)
hania 2016-09-07 10:26:47
Hej, nie strasz do prokuratury to możemy ciepie posłać! masz jakieś dowody na to co piszesz Cypisku?
mariolka 2016-09-07 13:01:11
hej do polskieprawo.eu : zaczynacie szczekać i podszywać się pod nicki, zaczynacie się bać! znaczy to że macie swoje za uszami! a co najlepsze doskonale o tym wiecie!
janosik 2016-09-07 16:33:44
....damskie sie nie liczy!!!
Erato 2016-09-08 07:17:16
Należałoby raczej tak powiedzieć: "zobacz, że ostatnio i tak nie pokazało się żadne ogłoszenie pracy. To dowód na to, że się teraz u nich już całkiem źle się dzieje i zwijają interes."
7
Renata 2016-09-08 13:01:35
Chętny do pracy zwłaszcza darem przekonywania zawsze klientów zawsze się przyda w padnij do firmy przedstaw się może coś się znajdzie.
Bożena.W 2016-09-08 13:05:40
Ktoś wie czy nie potrzebują skutecznej windykatorki?
Renata.Ł 2016-09-08 13:52:40
Oj przydałaby się napewno
Dariusz.A 2016-09-08 14:21:30
Jaką reklamą? Z marketingiem poniekąd bardziej z telemarketingiem oraz windykacją
Dariusz.R 2016-09-08 15:08:58
@Do xyz jak jest z kasą bo czytałem że jest problem z wypłatami?
6
Dariusz.R 2016-09-08 16:12:48
@reja przyjacielu, przeglądnij to forum ktoś tu kiedyś pisał o problemach z wypłatą.
6
Renata.Ł 2016-09-08 16:20:45
No proszę jaki przyjacielski klimat się tu stworzył :)
Złóż CV w sekretariacie dyrektora Jacka Szmita ostatnio ostro działa może będzie potrzebował ludzi do pracy.
Pablo 2016-09-08 18:18:10
Chciałem do was aplikować, ale jak zobaczyłem w Internecie tę lawinę postów pisanych przez ludzi, którzy twierdzą, że zostali przez was oszukani to już mi przeszła ochota.
8
Tajemniczy Waldemar 2016-09-09 13:18:33
@wsd, podejrzewasz że tych kilkaset osób kozy piszą że zostali oszukani tak naprawdę się mylą?
6
Tańczący z wilkami 2016-09-09 14:14:38
Tak na pewno się mylą. Tak jak ludzie piszący o Instytucie GCP, którzy pewnie też się mylili. Tylko dziwnym trafem sprawy w sądzie przegraliście. Teraz ten sam schemat działania powielacie przy okazji dobreprawo.eu.

Wystarczy zapytać Google, jakie są opinie o stronach sama zgroza:
gcp.info.pl
polskieprawo.eu

Zastanawiam się podobnie jak makarondizajn, jakim cudem znajdujecie ludzi do pracy. Jak to możliwe, że uczciwy człowiek dzień po dniu w pracy oszukuje z całą bezwzględnością innych ludzi a potem może normalnie spać, patrzeć w lustro i żyć? Wiem, że rynek pracy w Polsce nie jest łatwy…, jednak nawet nie mogąc znaleźć pracy, nie kradniemy? Pracując w tego rodzaju miejscu…JEDNAK TAK.
8
Żona męża 2016-09-09 20:52:34
@Si, co rozumiesz pisząc wszystko gra w firmie aktualnie?
Mam rozumieć, że to oszukiwanie klientów o którym piszą w Internecie to taka wasza gra? Uważaj żebyś czerwonej kartki nie zobaczył.
3
KMZ 2016-09-09 22:18:43
Ja bym tam nie składała dokumentów. Przeczytaj poprzednie wpisy ludzie piszą, że firma się już zwija to może być prawda skoro są już problemy z wypłatą pensji.
1
Ojciec Mateusz 2016-09-10 11:43:55
Jeśli tak jak sugerujesz są to tylko plotki, to napisz dlaczego nie działacie dalej pod szyldem INSTYTUT GCP tylko zmieniliście spółkę i działacie pod szyldem polskieprawo.eu?
2
ada 2016-09-21 17:27:53
ja jestem jedną z oszukanych i oddałam już sprawę do adwokata
1
MściwaHanka 2016-09-22 22:28:11
@hgcyhujg odwiedź portal wspolnypozew.com i na nim poczytaj co ludzie piszą na grupie GCP KRAKÓW to wszystkiego się dowiesz.
1
OrienT 2016-09-30 02:02:32
Praktyki ... i naciąganie!!!!! Jak wydupcyć bliźniego, znaczy Polak potrafi Polaka...! Telemarketer upierdliwie wciska o logowaniu i 14 dniach bezpłatnego korzystania z witryny i żadnych innych kosztach, a po upływie 14 dni, a właściwie po ok 20 dniach przychodzi FV na po nad tysiaka. Wpisz kargo bargo do Wujka google "polskieprawo.eu oszuści". Kto tam jeszcze szuka roboty????? Można upaść niżej?
Oooooo, święty gniew i oburzenie "świętych", przecież działanie na granicy prawa nie jest wcale bezprawiem :/
1
Idealny mąż 2016-09-30 09:04:38
Działanie na granicy prawa może jak najbardziej być bezprawiem, patrz:

Art. 5. Nie można czynić ze swego prawa użytku, który by był sprzeczny ze społeczno-gospodarczym przeznaczeniem tego prawa lub z zasadami współżycia społecznego. Takie działanie lub zaniechanie uprawnionego nie jest uważane za wykonywanie prawa i nie korzysta z ochrony.
§ 2016-10-01 16:49:42


Art. 5 K.C.
Nie można czynić ze swego prawa użytku, który by był sprzeczny ze społeczno-gospodarczym przeznaczeniem tego prawa lub z zasadami współżycia społecznego. Takie działanie lub zaniechanie uprawnionego nie jest uważane za wykonywanie prawa i nie korzysta z ochrony.
prok. 2016-10-20 16:58:02
Wszystkich którzy czują się oszukani zapraszam do Prokuratura Rejonowa Kraków-Nowa Huta


Adres:

31-922 Kraków
Oś. Stalowe 16 D
tel: 12 680-22-00,680-22-34
fax: 12 680-08-00
www: www.krakow.po.gov.pl
e-mail: pr.nowahuta@krakow.po.g
OSZUKANI??? 2016-10-28 11:30:38
Zawiść

–"Polska zawiść polega na tym, że ludzie nie chcą się uczciwie konfrontować z innymi. W myśl zasady: nie będę się starał żeby być lepszy od tego „Ziutka”, tylko zrobię wszystko by temu „Ziutkowi” zaszkodzić – zauważa prof. Krzemiński. Skutek? Do urzędów kontroli skarbowej w całym kraju trafiają stosy anonimów. W samej tylko Warszawie , Poznaniu i Katowicach wpływa do UKS po 400-600 donosów rocznie. Powodem nie jest raczej obywatelska troska lecz czysta zawiść. „Mój sąsiad ma nowy samochód, on i jego żona nie pracują, skąd mają na to pieniądze?" – pytał ostródzką skarbówkę tzw. życzliwy"
Gelotologia 2016-11-09 09:01:49
Tylko, dlaczego wywalili ich z KRD?
Dlaczego polegli w procesach wytoczonych przez nich samych swoim "Klientom"?
Według Ciebie wszyscy piszący, że zostali oszukani to zawistnicy?

Dziwna logika.
Zostaw swoją opinię o Instytut GCP - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instytut GCP