brak logo

Instytut GCP

Kraków

Opinie o Instytut GCP

Piotr 2015-12-11 15:11
sorry ewka źle się przekleiło.. :(
SP27 2015-12-12 10:34
Szukałam zmian w przepisach dotyczących zakupu podręczników szkolnych i trafiłam na POLSKIEPRAWO.EU
Znalazłam coś na ten temat tutaj:
http://polskieprawo.eu/

http://polskieprawo.eu/main/edukacja/aktualno%C5%9Bci-edukacja/dyrektor/13726-nowe,-elastyczne-przepisy-dotycz%C4%85ce-zakupu-podr%C4%99cznik%C3%B3w-szkolnych

1 stycznia 2016 r. wejdzie w życie art. 22ae ust. 8 u.s.o., umożliwiający szkole dokupienie brakujących kompletów podręczników lub materiałów edukacyjnych także przed upływem trzech lat użytkowania książek.

Korzysta ktoś z pełnego dostępu i może mi powiedzieć czy jest tam więcej informacji dotyczących zmian w przepisach oświatowych? proszę o pomoc
Maria
gość 2015-12-12 10:39
Szanowni Państwo,

Witamy w Centrum Biznesu i Innowacji, zlokalizowanym w Nowej Rudzie-Słupcu, na terenie Noworudzkiego Parku Przemysłowego.

Naszym Gościom oferujemy eleganckie, stylowo wyposażone pokoje (TV, telefon, biurko do pracy, sejf, minibar). W cenie pokoju uwzględniamy śniadanie oraz dostęp do Internetu. Przy rezerwacji macie Państwo okazję zapoznać się z ofertą SPA. Obsługująca go firma PRESTIGE proponuje szeroki wybór zabiegów w zakresie kosmetyki pielęgnacyjnej, medycyny estetycznej, pakietów Day Spa. Miłośników aktywnego wypoczynku zachęcamy natomiast do skorzystania z usług pobliskiego Centrum Turystyczno-Sportowego lub wyjazdów turystycznych z lokalnym biurem podróży.

W zaciszu naszej Restauracji Goście - wytrawni smakosze czy miłośnicy lekkich posiłków - mają niepowtarzalną okazję, aby przy lampce dobrego wina delektować się daniami z naszego menu. To tutaj organizujemy spotkania biznesowe z kontrahentami, uroczyste przyjęcia rodzinne i inne imprezy. Jednorazowo możemy obsłużyć maksymalnie 100 osób. W okresie letnim na wszystkie specjały zapraszamy do ogródka.

Do dyspozycji Gości oddajemy również nowoczesne, w pełni klimatyzowane sale konferencyjne: salę główną (maks. 50 osób) oraz 2 sale pomocnicze (14 i 60 osób). Istnieje możliwość skorzystania ze sprzętu audiowizualnego z nagłośnieniem i projekcyjnego. Nasza oferta obejmuje przerwy kawowe, przekąski oraz lunche, co stanowi doskonałe uzupełnienie imprez odbywających się w Centrum. Z myślą o potrzebach wynikających z nowoczesnych sposobów prowadzenia szkoleń, spotkań konferencyjnych, integracyjnych oraz imprez okolicznościowych zapewniamy także profesjonalną i kompleksową pomoc w ich organizacji.

Jesteśmy otwarci na współpracę i spełnienie Państwa oczekiwań w taki sposób, aby mieć przekonanie, że spotkamy się drugi, trzeci i następny raz.
Konrad 2015-12-12 17:01
PONAWIAM PYTANIE CZY PRACOWAŁ W KTOŚ W CENTRUM INNOWACJI W KRAKOWIE NA BOBRZYŃSKIEGO 14? PODKREŚLAM, ŻE NIE JESTEM STUDENTEM, DOKTORANTEM ANI PRACOWNIKIEM WYDZIAŁU BIOCHEMII, BIOFIZYKI ANI BIOTECHNOLOGII UNIWERSYTETU JAGIELLOŃSKIEGO.. ALE BARDZO MI ZALEŻY NA TEJ PRACY
damian 2015-12-15 09:21
Chciałbym dowiedzieć się czegoś o GCPpl Stowarzyszeniu na Rzecz Dobrej
Praktyki Badań Klinicznych w Polsce. Czy ktoś tam pracował lub pracuje i mógłby się wypowiedzieć..
Ala 2015-12-15 10:11
mają na stronie zakładkę ogłoszenia o pracy, ale nic tam nie ma
damian 2015-12-15 10:14
Może nie przyjmują nowych pracowników. Przydałby się ktoś to już tam pracuje
gość 2015-12-15 10:29
co oznacza skrót gcp? wie ktoś
Ala 2015-12-15 10:44
Dobra praktyka kliniczna, DPK, GCP (od ang. good clinical practice)

Międzynarodowe standardy etyczne i naukowe dotyczące planowania, prowadzenia, dokumentowania i ogłaszania wyników prowadzonych z udziałem ludzi badań klinicznych, opracowane przez Międzynarodową Konferencję ds. Harmonizacji (ICH).
Postępowanie zgodnie z tym standardem stanowi gwarancję wiarygodności i dokładności uzyskanych danych oraz raportowanych wyników, a także przestrzegania praw osób uczestniczących w badaniu[1].

Dodatkowym celem dobrej praktyki klinicznej jest dokonanie rozdziału i określenia odpowiedzialności podmiotów zaangażowanych w badanie kliniczne, a mianowicie:

sponsora badania
głównego badacza (ze współbadaczami)
komisji bioetycznej
organów regulacyjnych[2].

Standardy dobrej praktyki klinicznej opracowano celem określenia jednolitych zasad prowadzenia badań klinicznych w krajach Unii Europejskiej, Japonii i Stanach Zjednoczonych, umożliwiających wzajemne uznanie uzyskanych danych przez odnośne władze w tych krajach. W prawie europejskim warunki prowadzenia badań klinicznych nad produktami farmaceutycznymi zostały uregulowane w dyrektywie 2001/20/WE i odnoszą się do wszystkich badań klinicznych, w tym dotyczących dostępności biologicznej i równoważności biologicznej, z wyłączeniem badań nieinterwencyjnych.
W Polsce określa je rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 2 maja 2012 roku w sprawie dobrej praktyki klinicznej (Dz.U. z 2012 r. nr 489).
:)
damian 2015-12-15 10:55
dużo jest znaczeń tego skrótu, można sobie wygooglać :D ja znalazłem taki: z ang. God's Child Project, znaczy Projekt Dziecka Boga
maciek 2016-01-16 19:49
Złodzieje z GCP i ubek Rząsa już zakłócają ten wątek żeby dalej mogli bezkarnie kraść.
1
wyrolowananr2 2016-02-05 09:39
Witam, ja też właśnie znalazłam się w w/w sytuacji i jestem ciekawa jak zakończyła się ta sprawa u ciebie. Proszę o odpowiedź.
1
Alka 2016-02-24 16:25
W ten sam sposób mnie załatwili:-( Co z tym zrobiłeś? bo już minęło trochę czasu. U mnie od dzisiaj się zaczyna i szukam jakiś rozwiązań. Czy firma zmieniła nazwę? Ja mam tu napisane Centrum Innowacji Dla Biznesu i nauki polskieprawo.eu DTJ. Spółka Cywilna
1
gość 2016-02-29 10:50
Szanowni Państwo,

Witamy w Centrum Biznesu i Innowacji, zlokalizowanym w Nowej Rudzie-Słupcu, na terenie Noworudzkiego Parku Przemysłowego.

Naszym Gościom oferujemy eleganckie, stylowo wyposażone pokoje (TV, telefon, biurko do pracy, sejf, minibar). W cenie pokoju uwzględniamy śniadanie oraz dostęp do Internetu. Przy rezerwacji macie Państwo okazję zapoznać się z ofertą SPA. Obsługująca go firma PRESTIGE proponuje szeroki wybór zabiegów w zakresie kosmetyki pielęgnacyjnej, medycyny estetycznej, pakietów Day Spa. Miłośników aktywnego wypoczynku zachęcamy natomiast do skorzystania z usług pobliskiego Centrum Turystyczno-Sportowego lub wyjazdów turystycznych z lokalnym biurem podróży.

W zaciszu naszej Restauracji Goście - wytrawni smakosze czy miłośnicy lekkich posiłków - mają niepowtarzalną okazję, aby przy lampce dobrego wina delektować się daniami z naszego menu. To tutaj organizujemy spotkania biznesowe z kontrahentami, uroczyste przyjęcia rodzinne i inne imprezy. Jednorazowo możemy obsłużyć maksymalnie 100 osób. W okresie letnim na wszystkie specjały zapraszamy do ogródka.

Do dyspozycji Gości oddajemy również nowoczesne, w pełni klimatyzowane sale konferencyjne: salę główną (maks. 50 osób) oraz 2 sale pomocnicze (14 i 60 osób). Istnieje możliwość skorzystania ze sprzętu audiowizualnego z nagłośnieniem i projekcyjnego. Nasza oferta obejmuje przerwy kawowe, przekąski oraz lunche, co stanowi doskonałe uzupełnienie imprez odbywających się w Centrum. Z myślą o potrzebach wynikających z nowoczesnych sposobów prowadzenia szkoleń, spotkań konferencyjnych, integracyjnych oraz imprez okolicznościowych zapewniamy także profesjonalną i kompleksową pomoc w ich organizacji.

Jesteśmy otwarci na współpracę i spełnienie Państwa oczekiwań w taki sposób, aby mieć przekonanie, że spotkamy się drugi, trzeci i następny raz.
2
KONRAD 2016-02-29 10:52
PONAWIAM PYTANIE CZY PRACOWAŁ W KTOŚ W CENTRUM INNOWACJI W KRAKOWIE NA BOBRZYŃSKIEGO 14? PODKREŚLAM, ŻE NIE JESTEM STUDENTEM, DOKTORANTEM ANI PRACOWNIKIEM WYDZIAŁU BIOCHEMII, BIOFIZYKI ANI BIOTECHNOLOGII UNIWERSYTETU JAGIELLOŃSKIEGO.. ALE BARDZO MI ZALEŻY NA TEJ PRACY
Lyzy 2016-03-23 14:33
Wytrwałości i obyś wygrał, ja płacę bo na podróże do sądu bym więcej wydał, mam nadzieję, że kiedyś ich zamkną a w pierdlu będzie siedział ktoś kto nie był w stanie im zapłacić.
2
Konrad 2016-06-15 09:41
PONAWIAM PYTANIE CZY PRACOWAŁ W KTOŚ W CENTRUM INNOWACJI W KRAKOWIE NA BOBRZYŃSKIEGO 14? PODKREŚLAM, ŻE NIE JESTEM STUDENTEM, DOKTORANTEM ANI PRACOWNIKIEM WYDZIAŁU BIOCHEMII, BIOFIZYKI ANI BIOTECHNOLOGII UNIWERSYTETU JAGIELLOŃSKIEGO.. ALE BARDZO MI ZALEŻY NA TEJ PRACY
Waldi 2016-06-15 09:50
Od 1992 roku firma Europejskie Centrum Innowacyjne wspiera polskich Przedsiębiorców. Jako jedni z pierwszych w Polsce rozpoczęliśmy współpracę z zagranicznymi producentami profesjonalnych drabin aluminiowych oraz rusztowań. Wychodząc na przeciw potrzebom polskich Przedsiębiorców firma stale poszerza swój asortyment handlowy. Obecnie zaopatrujemy kompleksowo firmy w profesjonalne maszyny i narzędzia do bezpiecznej pracy, takie jak: drabiny, rusztowania, wyposażenie warsztatu i magazynów.Dzięki zaangażowanej kadrze oraz dwudziestoletniemu doświadczeniu firma wypracowała sobie wiodącą pozycję w dziedzinie zaopatrzenia Przemysłu i nieustannie wyszukuje innowacyjnych rozwiązań po to by wdrażać je na rynek polski i powodować pracę bezpieczniejszą, łatwiejszą i bardziej efektywną.

Branże:

Budownictwo / Rusztowania, drabiny i szalunki
Przemysł i produkcja / Przemysł metalurgiczny / Obróbka metali / Maszyny do obróbki metali
Transport i spedycja / Transport wewnętrzny / Magazynowanie i składowanie towarów
gość 2016-06-27 08:38
Szanowni Państwo,

Witamy w Centrum Biznesu i Innowacji, zlokalizowanym w Nowej Rudzie-Słupcu, na terenie Noworudzkiego Parku Przemysłowego.

Naszym Gościom oferujemy eleganckie, stylowo wyposażone pokoje (TV, telefon, biurko do pracy, sejf, minibar). W cenie pokoju uwzględniamy śniadanie oraz dostęp do Internetu. Przy rezerwacji macie Państwo okazję zapoznać się z ofertą SPA. Obsługująca go firma PRESTIGE proponuje szeroki wybór zabiegów w zakresie kosmetyki pielęgnacyjnej, medycyny estetycznej, pakietów Day Spa. Miłośników aktywnego wypoczynku zachęcamy natomiast do skorzystania z usług pobliskiego Centrum Turystyczno-Sportowego lub wyjazdów turystycznych z lokalnym biurem podróży.

W zaciszu naszej Restauracji Goście - wytrawni smakosze czy miłośnicy lekkich posiłków - mają niepowtarzalną okazję, aby przy lampce dobrego wina delektować się daniami z naszego menu. To tutaj organizujemy spotkania biznesowe z kontrahentami, uroczyste przyjęcia rodzinne i inne imprezy. Jednorazowo możemy obsłużyć maksymalnie 100 osób. W okresie letnim na wszystkie specjały zapraszamy do ogródka.

Do dyspozycji Gości oddajemy również nowoczesne, w pełni klimatyzowane sale konferencyjne: salę główną (maks. 50 osób) oraz 2 sale pomocnicze (14 i 60 osób). Istnieje możliwość skorzystania ze sprzętu audiowizualnego z nagłośnieniem i projekcyjnego. Nasza oferta obejmuje przerwy kawowe, przekąski oraz lunche, co stanowi doskonałe uzupełnienie imprez odbywających się w Centrum. Z myślą o potrzebach wynikających z nowoczesnych sposobów prowadzenia szkoleń, spotkań konferencyjnych, integracyjnych oraz imprez okolicznościowych zapewniamy także profesjonalną i kompleksową pomoc w ich organizacji.

Jesteśmy otwarci na współpracę i spełnienie Państwa oczekiwań w taki sposób, aby mieć przekonanie, że spotkamy się drugi, trzeci i następny raz.
gość1 2016-06-27 09:45
Chciałam zapytać o Centrum Innowacji i Biznesu w Nowej Rudzie.. Czy są tam warunki do zorganizowania Sylwestra? Chodzi mi o około 20 osób. Czy ktoś poleca i czy jedzenie jest ok? proszę o wiarygodną opinię..
ala 2016-06-27 10:31
Dobra praktyka kliniczna, DPK, GCP (od ang. good clinical practice)

Międzynarodowe standardy etyczne i naukowe dotyczące planowania, prowadzenia, dokumentowania i ogłaszania wyników prowadzonych z udziałem ludzi badań klinicznych, opracowane przez Międzynarodową Konferencję ds. Harmonizacji (ICH).
Postępowanie zgodnie z tym standardem stanowi gwarancję wiarygodności i dokładności uzyskanych danych oraz raportowanych wyników, a także przestrzegania praw osób uczestniczących w badaniu[1].

Dodatkowym celem dobrej praktyki klinicznej jest dokonanie rozdziału i określenia odpowiedzialności podmiotów zaangażowanych w badanie kliniczne, a mianowicie:

sponsora badania
głównego badacza (ze współbadaczami)
komisji bioetycznej
organów regulacyjnych[2].

Standardy dobrej praktyki klinicznej opracowano celem określenia jednolitych zasad prowadzenia badań klinicznych w krajach Unii Europejskiej, Japonii i Stanach Zjednoczonych, umożliwiających wzajemne uznanie uzyskanych danych przez odnośne władze w tych krajach. W prawie europejskim warunki prowadzenia badań klinicznych nad produktami farmaceutycznymi zostały uregulowane w dyrektywie 2001/20/WE i odnoszą się do wszystkich badań klinicznych, w tym dotyczących dostępności biologicznej i równoważności biologicznej, z wyłączeniem badań nieinterwencyjnych.
W Polsce określa je rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 2 maja 2012 roku w sprawie dobrej praktyki klinicznej (Dz.U. z 2012 r. nr 489).
:)
tomek 2016-06-29 09:42
Sporządzoną opinię należy złożyć do Dziekanatu Kolegium Prawa - pokój B3 do 30 czerwca 2016 r. do godz. 16:00. Do pracy należy załączyć stronę tytułową. Nie jest możliwe przesyłanie opinii drogą internetową.

Wyniki konkursu zostaną ogłoszone najpóźniej do 30 czerwca 2016 r.
Proszesiezastosowac 2016-06-29 09:48
Opinia to ocena pracownika, studenta, ucznia, przygotowana przez jego bezpośredniego zwierzchnika. Może być zarówno pozytywna, jak i negatywna.

W opinii nie należy przesadzać z używaniem superlatywów, ponieważ może to się wydawać podejrzane i stronnicze.

Występują także opinie poufne, czyli takie o których nie wie osoba opiniowana. Wówczas przekazywane są one w zaklejonej kopercie, na której widnieje nazwisko osoby opiniowanej.

Wskazane jest, aby w opinii pojawiły się wyrażenia, umożliwiające sformułowanie oceny takie jak: „jestem przekonany”, „z całą pewnością”, „według mnie” itp.
o DTJ 2016-06-29 11:32
Przedsiębiorstwo „DTJ” Sp. z o.o. rozpoczęło swoją działalność w marcu 2002 r. Od początku miejscem prowadzenia działalności był Grodzisk Wielkopolski, ul. Słowiańska 12.

U progu swojej działalności przedsiębiorstwo zajmowało się tylko handlem tworzywami sztucznymi, a następnie sortowaniem i przygotowywaniem odpadów do procesu zagęszczenia oraz regranulacji. W 2004 r. spółka uzyskała pozwolenia na odzysk (recykling) odpadów z tworzyw sztucznych. Pozwolenie to ważne jest na okres 10 lat. W 2006 roku wdrożono i certyfikowano Systemu Zarządzania Jakością zgodny z wymaganiami normy ISO 9001:2000.

Firma pozyskuje surowiec (odpady) głównie z terenu wielkopolski, natomiast odbiorcami produktów i usług oferowanych przez przedsiębiorstwo są firmy z terenu całego kraju oraz podmioty zagraniczne - firmy niemieckie. W toku dotychczasowej działalności nasze przedsiębiorstwo zyskało, dzięki dopracowaniu procesu produkcyjnego, wysoką pozycję w branży oraz stałych usatysfakcjonowanych klientów.

Dane firmy:

DTJ Sp. z o.o., ul. Słowiańska 12, 62-065 Grodzisk Wlkp., Sąd Rejestrowy: Sąd Rejonowy – Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu,

VIII Wydział Gospodarczy KRS, Nr KRS 0000095835, Wysokość kapitału zakładowego: 50.000,00 zł,

NIP 995-01-13-723, NIP UE: PL9950113723, Regon: 411451470
Erato 2016-08-14 13:39
Zastanawiam czy niektórzy ludzie są tak zdesperowani, że szukają pracy firmie, która ze „swoimi” klientami spotyka się w sądzie żądając zapłaty za coś, czego według niuch nigdy nie zamawiali?
17
Erato 2016-08-14 17:02
Zakładając, że te informacje są prawdziwe i firma faktycznie wprowadza Klientów w błąd i wykorzystuje fakt, że choć przedsiębiorcy powinni nie zawsze czytają regulamin.

To, co można znaleźć w Internecie na temat strony polskieprawo.Eu właśnie na to wskazuje to liczysz na uczciwą informację?

W swoim czasie gdybyś zapytał się szefa Amber Gold czy można u nich zarobić to myślisz, co by Ci odpowiedział?
16
Eunomia 2016-08-14 20:39
Nie bardzo rozumiem logikę Twojej odpowiedzi na post powyżej.
Możesz mi i pozostałym czytelnikom tego portalu wyjaśnić jak według Ciebie sprawca miałby nakłonić do określonego działania poszkodowanego, jeśli nie wzbudziłby w nim zaufania dbając np. m.in. o swoją opinię?
Piszesz też że „…nikt by się na to nie zgodził…”, kto ma się jeszcze na takie działania zgodzić skoro rozważamy tu, że pracodawca i pracownik działają wspólnie i w porozumieniu?
16
Barabasz 2016-08-14 21:50
Panie i Panowie ja poszedłbym w tę stronę - zgodnie zasadami pracownik, który wyrządził szkodę osobie trzeciej z winy umyślnej (tj. celowo lub z powodu rażącego niedbalstwa), ponosi pełną odpowiedzialność za tę szkodę. Z tego względu jest on zobowiązany do zwrotu pracodawcy pełnego odszkodowania, jakie ten wypłacił poszkodowanemu. W orzecznictwie sądowym z zakresu prawa pracy wyrażony został nawet pogląd, iż umyślne wyrządzenie szkody osobie trzeciej skutkuje wyłączeniem reguły określonej w art. 120 § 1 K.p. i bezpośrednią odpowiedzialnością pracownika wobec poszkodowanego. Jak wskazał Sąd Najwyższy w uzasadnieniu przywołanej już uchwały z dnia 12 czerwca 1976 r., pracownik odpowiada za umyślne wyrządzenie szkody na zasadach ogólnych. Jeżeli więc pracodawca sam naprawił szkodę wyrządzoną osobie trzeciej z winy umyślnej swego pracownika, to będzie miał w stosunku do niego, na mocy art. 441 § 3 K.c. w związku z art. 300 K.p., roszczenie zwrotne nieograniczone przepisem art. 120 K.p.
W orzecznictwie utrwalił się pogląd, zgodnie, z którym obowiązek naprawienia szkody wyrządzonej przez pracownika osobie trzeciej nie obciąża pracodawcy, jeżeli szkoda powstała jedynie "przy okazji", a nie przy wykonywaniu przez pracownika obowiązków służbowych.
16
Maja 2016-08-15 12:03
Możesz podać więcej szczegółów, jaka forma zatrudnienia, ile zarabiają, na jakich stanowiskach ?
Kaliope 2016-08-15 13:22
Tam to znaczy gdzie pod którym adresem?
16
Barabasz 2016-08-15 16:32
Trochę to dziwne bo na stornie http://polskieprawo.eu/kontakt
możemy znaleźć taki adres: ul. Lubostroń 23/3, 30-383 Kraków.
Zdaje sobie sprawę, że obawiając się wizyty "zadowolonych" Klientów lub dziennikarzy chcącym porozmawiać o waszym biznesie nie chcecie się oficjalnie dzielić informacją o siedzibie. Ale szanujcie, chociaż swoich potencjalnych pracowników a nie gońcie ich po całym mieście!

Jeśli teraz ich tak traktujecie to, co dopiero jak zostaną waszymi pracownikami i będą wzywani do sądu pewnie umyjecie ręce mówiąc nie wiedzieliśmy, że tak robią to oburzające, my dbamy o nasz wizerunek?
15
Kasandra 2016-08-17 19:35
Zauważyłam, że jakimś cudem znikną odnośnik to ważnej w tym temacie wizytówki instytutu GCP Kraków - ( usunięte przez administratora )
10
OSZUKANA88 2016-09-04 15:40
okaże się kto jest pracownikiem firmy jak zapukają panowie Policjanci do twoich drzwi ,,Alekto'' i zamkną wam ten biznesik!!!
janosik 2016-09-06 00:11
właśnie po to jest taka instytucja jak urząd KONTROLI skarbowej ,czyli jak sama nazwa mówi KONTROLUJE,nie twierdze ze ,tak nie jest , jak skontrolują to będą wiedzieć czy jest tak jak mówisz , teraz tego nie wie nikt:-) jak dla mnie zajebis..pomysł:-)
oszukana88 2016-09-06 16:22
Na atmosferę raczej nikt nie narzeka, zadzwoń pod nr tel. 12 211 91 44 i umów się na rozmowę rekrutacyjną.
lacota 2016-09-06 21:17
Oj tam, oj tam psy szczekają a karawana idzie dalej.
Paru się wywinie reszta zapłaci i ty Janosik też :)
ojciecdziecka 2016-09-06 21:19
On o tym jeszcze nie wie. A naiwniaków nie brakuje.
ojciecdziecka 2016-09-06 23:24
Nie jestem pewien czy nadajesz się do tej pracy z koro nie umiesz znaleźć numeru telefonu i zapytać.
To jak ty sobie dasz radę przy łapaniu klientów. Przemyśl jeszcze raz decyzję.
janosik 2016-09-07 16:33
....damskie sie nie liczy!!!
Renata 2016-09-08 13:01
Chętny do pracy zwłaszcza darem przekonywania zawsze klientów zawsze się przyda w padnij do firmy przedstaw się może coś się znajdzie.
Bożena.W 2016-09-08 13:05
Ktoś wie czy nie potrzebują skutecznej windykatorki?
Renata.Ł 2016-09-08 13:52
Oj przydałaby się napewno
Dariusz.A 2016-09-08 14:21
Jaką reklamą? Z marketingiem poniekąd bardziej z telemarketingiem oraz windykacją
Dariusz.R 2016-09-08 15:08
@Do xyz jak jest z kasą bo czytałem że jest problem z wypłatami?
6
Dariusz.R 2016-09-08 16:12
@reja przyjacielu, przeglądnij to forum ktoś tu kiedyś pisał o problemach z wypłatą.
6
Renata.Ł 2016-09-08 16:20
No proszę jaki przyjacielski klimat się tu stworzył :)
Złóż CV w sekretariacie dyrektora Jacka Szmita ostatnio ostro działa może będzie potrzebował ludzi do pracy.
Żona męża 2016-09-09 20:52
@Si, co rozumiesz pisząc wszystko gra w firmie aktualnie?
Mam rozumieć, że to oszukiwanie klientów o którym piszą w Internecie to taka wasza gra? Uważaj żebyś czerwonej kartki nie zobaczył.
3
Idealny mąż 2016-09-30 09:04
Działanie na granicy prawa może jak najbardziej być bezprawiem, patrz:

Art. 5. Nie można czynić ze swego prawa użytku, który by był sprzeczny ze społeczno-gospodarczym przeznaczeniem tego prawa lub z zasadami współżycia społecznego. Takie działanie lub zaniechanie uprawnionego nie jest uważane za wykonywanie prawa i nie korzysta z ochrony.
§ 2016-10-01 16:49


Art. 5 K.C.
Nie można czynić ze swego prawa użytku, który by był sprzeczny ze społeczno-gospodarczym przeznaczeniem tego prawa lub z zasadami współżycia społecznego. Takie działanie lub zaniechanie uprawnionego nie jest uważane za wykonywanie prawa i nie korzysta z ochrony.
OSZUKANI??? 2016-10-28 11:30
Zawiść

–"Polska zawiść polega na tym, że ludzie nie chcą się uczciwie konfrontować z innymi. W myśl zasady: nie będę się starał żeby być lepszy od tego „Ziutka”, tylko zrobię wszystko by temu „Ziutkowi” zaszkodzić – zauważa prof. Krzemiński. Skutek? Do urzędów kontroli skarbowej w całym kraju trafiają stosy anonimów. W samej tylko Warszawie , Poznaniu i Katowicach wpływa do UKS po 400-600 donosów rocznie. Powodem nie jest raczej obywatelska troska lecz czysta zawiść. „Mój sąsiad ma nowy samochód, on i jego żona nie pracują, skąd mają na to pieniądze?" – pytał ostródzką skarbówkę tzw. życzliwy"
Zostaw swoją opinię o Instytut GCP - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instytut GCP