brak logo

laboratorium Itatest

Warszawa

Opinie o laboratorium Itatest

eli 2013-01-15 16:51:36
Czyli jak rozumiem, tej firmy nie polecacie...ale może warto pójść tam, aby jakiekolwiek doświadczenie zdobyć, zawsze to coś więcej oprócz samych studiów, bo niestety nawet z tym nie jest łatwo... Piszecie o nędznych zarobkach, czy faktycznie jest aż tak źle?
5
nn 2013-01-16 18:19:02
pensja najniższa krajowa, generalnie praca dla ludzi tuż po studiach lub hobbystów bo zarobić na życie nie można
2
adek 2013-01-17 18:14:04
hej, a pomijając kasę, bo widzę, że to jest główny minus, czy atmosfera w firmie jest spoko, jeżeli oczywiście są osoby, które popracowały tam trochę;-))) a, no i jak wygląda rekrutacja?? coś szczególnego, czy raczej zwyczajna rozmowa? a, i jestem ciekawy czy ten ang w mowie i piśmie to faktycznie coś o co będą się upominać, i czy to się tam w ogóle przyda?
3
Kaśka 2013-02-15 10:45:06
Ewo, czy wiesz może na co szczególnie zwracają uwagę podczas doboru pracowników i jak wygląda rekrutacja? Ach, i jak szybko odezwali się do Ciebie, bo ja wysłałam swoje CV, ale na razie niestety cisza...
kate 2013-06-02 21:25:32
beznadziejna atmosfera, rotacja jest tak duża że Ci co przychodzą jeszcze szybciej odchodzą, nędzna pensja rzeczywiście tak jest najniższa krajowa a jeszcze chętniej możliwość długoterminowego bezpłatnego stażu, bez ponoszenia kosztów
1
kate 2013-06-02 21:34:00
nie jest prawdą że inwestują w pracownika, stronią od płatnych szkoleń i kursów, generalnie interesuje ich pracownik który podejmie pracę za jak najniższe możliwe pieniądze
1
meg 2013-06-26 15:33:35
ja również się zgadzam z powyższymi opiniami, niestety żenada, nic dodać nic ująć
1
anonim 2013-12-16 13:07:28
Zgadzam się z każdą powyższą opinią. Próbują wycisnąć pracowników jak cytrynę, a nic nie dają w zamian. Zero szkoleń, nic. Przyjmowane jest każde najgłupsze nawet zlecenie, a potem pracownik musi się martwić jak je wykonać. A jak nie wyjdzie, to oczywiście jego wina. Atmosfera pracy jest okropna przez dyrektor generalną, która na niczym się nie zna, a uważa że jest najmądrzejsza. Jedyne co umie to siedzenie na facebook'u i zwalanie pracy na innych. Pensja to najniższa krajowa, a jak pójdziesz po podwyżkę to mówią, że jak się nie podoba to można nie pracować. Nie polecam nikomu.
3
anonim 2013-12-18 17:13:13
nadgodziny, nie ma takiego czegoś. Jeżeli się nie wyrabiasz zabierasz pracę do domu, nigdy nikomu nie zapłacili złotówki za nadgodzinę
1
lu 2014-01-02 20:22:45
heh
jakis czas temu zamiescilam tu szczegółową relację z przebiegu mojej wspłpracy z TĄ firmą ... musicie wiedziec, że dyrekcja Ita siedzi nie tylko na fejsie ...
generalnie nie polecam - strata czasu i energii, nie nauczycie sie tam zbyt wiele, labaoratoria mają słabo wyposażone i oszczędzają na wszystkim. Jeśli zastanawiacie sie nad stażem to odradzam, lepiej poszukać firmy,gdzie naprawde skorzystacie na tym a nie tylko zostaniecie wykorzystani jako darmowa siła robocza z Urzedu Pracy
1
anonim 2014-01-12 11:31:35
Karolino to zależy w jakim humorze jest dyrekcja. Ogólnie patrzą na to krzywo jak jesteś na umowie o prace.
ula 2014-01-22 16:24:49
Ja bylam na praktykach i polecam . dużo się nauczyłam
anonim 2014-02-24 23:26:16
Ulu bardzo w to wątpię... a może powinnam napisać (usunięte przez administratora) Kierownictwo czuwa...
anonim2 2014-03-14 12:59:25
Kinia jeżeli najniższa krajowa to sporo to fajnie... Pracując kilka lat nie wyciągniesz więcej niż 2tys na rękę i to po wielkich bojach i po i wielu latach. No chyba, że jesteś w kierownictwie. Tam płace są zupełnie inne. (usunięte przez administratora)
1
anonim2 2014-03-20 10:09:05
ooo! ciekawe ile jeszcze razy administrator usunie to, że kierownictwo firmy ingeruje w opnie na tym forum. Oczywiście wszystko na ich prośbę
1
Fukier 2014-05-04 10:58:06
Nie ma się co dziwić. Roboty po chemii w PL nie ma, to sobie pozwalają. PRzyszedł do nich kiedyś człowiek z dość obszernym doświadczeniem w analityce instrumentalnej, recytował swoje doświadczenie z dobrych 10 min. Na to one zamilkły na chwilkę i zapytały go cyt.: ale Pan jest mężczyzną? . Facet zgłupiał, dalsza rozmowa się nie pokleiła i wyszły nici.
Drugiemu zaproponowały 1500zł brutto w 2006r. Na jego oczekiwania 2000zł zapytały czy on wie ile to będzie brutto, bo przecież nie mało(!).
Firemka jest mała, zwarta, w 100% polska w negatywnym znaczeniu - głaskające się wzajemnie baby mają tam dobrze, źle natomiast osoby, które mają od nich większe doświadczenie, mniej lat i więcej ambicji. A - no i jak są jeszcze kobietami to mają totalnie przerąbane.
Unikać - na start jako staż może być. Jako robota - nie.
1
xx 2014-06-05 10:16:15
A ja nie polecam nawet na staż, bo bardzo wykorzystują. Szkoda nerwów i zdrowia.
2
agata 2014-08-01 12:15:05
ja też nie polecam pracy w tej firmie, już pomijając tę kasę chodź jest ważna, ale atmosfera jest tam nie do zniesienia.....
2
anonim 2014-11-29 22:30:03
Waldi to chyba z kierownictwa ;) plusy - w większości świetne dziewczyny, możliwość brania do domu kosmetyków, no i że dużo różnych badań to i czegoś można się nauczyć, a minusy - kierownictwo, kierownictwo, kierownictwo, nie wiem co gorsze - IKS pytająca "a gdzie wy mózgi zostawiłyście" czy "do niczego się nie nadajecie" lub "zarabiasz tyle na ile cie oceniam (tj 1700zł) czy NIGDY nie usmiechajaca, mająca do całego świata pretensje, naburmuszona rudoblond gniewna AW, konkretów nie daje więcej bo koleżanki pracuje, a kierownictwo "nigdy nie zapomina", parę prac miałam i takiego mobingu nigdy nie doswiadczyłam
3
anonim 2014-12-04 20:16:06
hmmm mówisz kwestia podejścia ;) do "najwyższej góry" jak pokażesz, ze nie jesteś typem ciepłej kluchy, to i nawet można było się dogadać, ale nigdy nie dyskutuj, nigdy :) szef w ITA ma zawsze racje, gorzej z "średnią górą", na nią chyba nie ma sposobu, ona po prostu nie lubi ludzi, świata i wszystkiego co ją otacza,chyba nigdy jej uśmiechniętej nie widziałam, noo i ma dość duże kompleksy, taki typ;) a podanie składaj, badań robi się dużo, jest co w CV potem wpisać, pamiętaj, żeby do wielu rzeczy podchodzic z dystansem, bez spinki, bo inaczej bardzo szybko się rozczarujesz,a co do rotacji... duża, a obowiązki itp to nie ma ogólnych foru
1
Sylvia 2014-12-12 23:46:55
Co za paszkwile ten anonim wypisuje. Czemu się nie ujawni ? Tyle nienawiści i goryczy . A może pracownik pracujący dla konkurencji ;) Przez przypadek wyszłam na ten portal . Aż mną zatrzesło.. Czas jakiś temu pracowałam w ita-test. I mile prace w tej firmie wspominam. Czasami tam wpadam.Prawdą jest ,ze są wymagający ,ale dla osób pracowitych i chętnych bardzo przychylni. Praca jest od 9 do 16 - gdzie indziej taką dostaniesz? Moja rada nie sugeruj się co tu jest wpisywane tylko spróbuj sam . Sugerowanie się takimi oskarżeniami to głupota.
1
anomin 2014-12-14 17:19:09
zgadza się,praca od 9-16 i płaca jak za 7h,więc łaski nikt nie robi. Poza tym ja akurat pisałam żeby podanie składała, bo można potem coś tam w CV wpisać, a że się nie nie ujawniam z imienia i nazwiska.... no proszę Cie...poczytaj sobie pozostałe wpisy, ile jest tych negatywnych a ile pozytywnych? to jednak o czymś świadczy, więc jak najbardziej podanie składaj i napisz potem czy atmosfera jest taka jak ja pisałam czy jak "Sylvia" i tak jak już pisałam, to jest forum publiczne, więc nie jest to miejsce na "dokładniejsze" opisywanie przygód z Ita
anonim 2015-01-27 15:02:59
Ktoś napisał cos pozytywnego o tej firmie, ale to wielkie pozory!!! Sylvia sama się okłamujesz wszyscy co opuszczają te firmę z różnych przyczyn nie mają miłych wspomnień z nią związanych, ja mogę tylko powiedzieć tyle że z stamtąd odeszłam bo atmosfera okropna, pieniądze słabe, ludzie przestraszeni i cali w stresie przed zakompleksioną Panią Dyrektor, jedyne co mogę zaliczyć do plusów to kosmetyki które można było brać, chociaż powinny być zutylizowane....
2
gość 2015-06-16 21:17:28
Fakt to wszystko prawda cały ten Ita-Test to żenada-żenada okropna kadra zarządzająca tylko liżący mają de-best
2
gość2 2015-12-18 13:59:31
Potwierdzam Żenada firma
1
Anonim 2016-04-18 14:07:53
Prawda jest taka wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.stawki słabe.atmosfera toksyczna.
2
anonim 2016-08-08 10:55:29
Żenada. Zadufane w sobie tzw kierownictwo, bez żadnego instynktu samozachowawczego, bez pomysłów na rozwój firmy, bez żadnych szkoleń - zatrzymali się na etapie średniowiecza.
4
xd 2016-10-17 23:00:01
Na pewno jest dobrze @3e4r, bo nie było rotacji nawet.
anonim 2016-11-08 13:01:04
Biurokracja się rozwija - niedługo będzie więcej dyrektorów niż pracowników - modny ostatnio tytuł to dyrektor operacyjny.
Jak biurokracja większa to i inwigilacja też - modne jest podsłuchiwanie i później pouczanie o czym można rozmawiać a o czym nie - żenada - śmiać się nie wolno
2
ja 2016-12-08 12:11:28
Tzw "dyrekcja" wpadła na genialny pomysł wysłać firmę (całą) na urlopy z obowiązkiem wykorzystania do końca roku. Naprawdę genialny pomysł - mógł się narodzić tylko w szarych komórkach tzw "{dyrekcji" - gratulacje
Zostaw swoją opinię o laboratorium Itatest - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie laboratorium Itatest