brak logo

P.P.H.U. "POLSTYR"

Młoszowa

Opinie o P.P.H.U. "POLSTYR"

anonim 2011-01-21 19:43:05
Nie radzę podejmować pracy w tej firmie. Tu nikt długo miejsca nie zagrzeje. Mało płacą, dużo wymagają. Mają człowieka za śmiecia.
2
anonim 2011-02-02 16:09:49
a moglbys bardziej to sprecyzowac? jutro mam isc na rozmowe i chyba zaczne tam pracowac... napisz moze jak sie zarabia, ile sie pracuje ogolenie jak to wyglada:)pozdrawiam....
anonim 2011-03-09 10:12:43
witam , ja pracowalem jakis czas i bylo ok , wyplaty zawsze na czas ,praca nie ciezka ,wiele mozna zalatwic i sie dogadac. zmienilem prace ze wzgledu na zmiane miejsca zamieszkania i teraz mam o wiele gorzej
xy 2011-03-09 10:23:02
To nieprawda, pracuje się długo jak się chce pracować a jak się jest obibokiem to się długo nie pracuje. Pensje zawsze w terminie polecam pracodawce!
jork 2011-03-09 10:27:09
Pracuje jż przeszło 10 lat w POLSTYRZE i jest bardzo dobrze, potwierdzam wypłata zawsze w terminie zarobić też można, takze zachęcam.
anonim 2011-06-24 12:02:37
[usunięte przez moderatora] Nie polecam.
Anonim 2014-09-10 18:31:29
Firma do bani człowieka mają za śmiecia wykorzystują na całego warunki pracy wiele do życzenia dają alkohol pije brygada za pozwoleniem całej dyrekcji kombinują ze styropianem i lipa ogólnie tylko tak słodzą że jest fajnie
2
arek 2015-01-09 08:50:20
CO ZA BZDURY OPISUJECIE NIEROBY TYLKO PIJECIE JAK NIE MA NIKOGO Z GÓRY TEPAKAMI JESTESCIE JA PRACOWALEM I ŻAŁUJE ZE SIE ZWOLNIŁEM NA PRODUKCJI TO SAME NIEROBY NIE MA TAM OSOBY CO MOZNA ZAUFAĆ NÓŻ W PLECY WBIJACIE JEŻDZIŁEM 42 TO KAZDY MNIE ZNA I NIE PISZCZIE BZDUR TAK JAK JEDEN ZA SMIECIA ITP BO NIE ZGADZAM SIE Z TYM CO PŁACI WAM KTOŚ ZA LEŻENIE I OBIJANIE SIĘ O STYROPIAN BO NIE ZNAM NIKOGO CO PŁACI ZA W HUJA GRANIE JESTEŚCIE WY ŚMIECIAMI AREK JA PODPISUJE A NIE JAK ANONIM BO PRAWDY NIE PISZESZ TYLKO OCZERNIASZ SPOIKO FIRME SA ZGRZYTY ALE PRZEZ WASZE GŁUPOTY I SPIEPRZENIE ROBOTY JA NIKOGO NIE ZNAM CO NA PRODUKCJI PRACUJE I PRACOWAŁ ŻEBYM ZAUFAŁ 100 % NIE ZAUFAŁ BYM NIKOMU Z PRODUKCJI AREK Z 42 MAN jak nie pasuje to idz do innej!!!
kevin 2015-04-28 14:10:49
Praca przy produkcji styropianu za granicą (usunięte przez administratora)
news 2016-02-03 11:45:28
ktos cos wie o otwartym oddziale produkcyjnym w Lubinie?
news 2016-03-03 19:49:52
w jakim miejscu w lubinie powstaje ten zaklad na jakiej ulicy znany jest adres?
Edyta 2016-03-08 09:37:15
P pana CV wyslalam. Nic nie odpowiedzieli. Agencja pracy w galerii Cuprum na 3 poziomie zbiera aplikacje, byc moze do tej firmy na st pr produkcji. Czy pan sie orientuje czy kobiety zatrudniaja?
turbo 2016-04-14 18:07:47
dostalem propozycje a produkcje w Lubinie napiszcie jak tam jest czy ciężka praca ile osób tam pracuje
evciak 2016-04-15 12:14:28
A jakie warunki Panu zaproponowali?
turbo 2016-04-16 18:18:57
1850 BRUTTO z pup chcieli mnie tam wysłac
olo 2016-04-27 23:07:10
Nie polecam, firma ropierducha zero zdrowych zasad . Dziwię się że mają jeszcze odwagę płacić część wynagrodzenia " pod stołem". Ogólnie polisz biznes, lubią jak ktoś będzie za darmo zapierdzielał.
assasa 2016-05-08 16:52:18
tak mniej juz sie nie da w tym kraju zarobic
olo 2016-05-22 21:04:20
Znajdziesz ich ofertę w pośredniaku, gdzie " Pani Krysia" za bombonierkę szuka im naiwnych biednych ludków do pracy... Rotacja w zakładzie w Lubinie jest masakryczna ...
Anon 2016-09-10 22:26:46
Polecam, wyplaty zawsze na czas, i jak ktos RZECZYWISCIE pracuje to mozna zarobic. Lenie nie zarobią nic :)
Anonim 2016-10-27 22:00:48
Nie opowiadajcie głupot, praca w tej firmie jest bardzo dobra o ile się nie jest leniem :)
Pracownik 2016-12-02 08:47:58
Ale bajki opowiadacie.
Jaką wypłatę się wynegocjowało taka się otrzymuje. Przeszedłem wiele firm i wszędzie ta zasada obowiązuje. Nauczcie się jak przebrnąć przez rozmowę kwalifikacyjną.
Nowy zakład, nowe obowiązki. Nie przypominam sobie żeby tam zwolnił się jakiś wykwalifikowany pracownik. Skoro nic nie umieliście to najpierw się trzeba nauczyć a dopiero potem narzekać na małe zarobki.
Przyjmowałem się do firmy i też tutaj opinie czytałem. Cieszę się teraz że nie zwracałem uwagi na negatywne.
Zostaw swoją opinię o P.P.H.U. "POLSTYR" - Młoszowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H.U. "POLSTYR"