logo Ammer Zeitarbeit Polska Sp. z o.o.   Agencja Zatrudnienia

Ammer Zeitarbeit Polska Sp. z o.o. Agencja Zatrudnienia

Opole

Opinie o Ammer Zeitarbeit Polska Sp. z o.o. Agencja Zatrudnienia

fachwreku 2011-06-22 20:51
OSTRZEGAM!!! PRZED FIRMA AMMER z siedziba w Opolu i Niemczech,jest to firma ktora obiecuje wiele a nie dotrzymuje slowa.Zatrudnia samych wiesniakow i alkoholikow ktorzy tylko napelniaja im kieszen pieniedzmi a sami zarabiaja grosze.BUuractwo szukaja frajerow ktorzy beda za takie grosze robic.Obiecuja zarobek do 1320euro miesiecznie a okazuje sie ze nawet 1000euro nie wychodzi.Wiec powiem tak kto chce robic jak bedujin i byc okradany to zapraszam do AMMER ZEAITARBAIT
8
anonim 2011-08-15 11:04
Witam, pracuje w firmie Ammer Zeitarbeit już pięć lat i ogólnie jest ok wynagrodzenia na czas, mieszkania to nie hotel pięcio gwiazdkowy ale jest znośnie. pozdrawiam
3
f4 2012-10-01 09:32
witam moglbym jakis numer kontaktowy do tej firmy bo jest podany ele nie jest caly czas dostepny z gory dziekuje pozdro
pracownik 2013-03-08 09:56
Ja tam bardzo zadowolony jestem. nie znam nikogo kto by tam zarabial mniej jak 1000e. mieszkanie znośne,ludzie i praca tez. nie ma problemu z załatwieniem czegoś w biurze. wyplaty na czas a nawet wcześniej. jak ktos ma mniej to sobie widocznie mniej wynegocjował albo na mniej jest wyceniony
1
mario 2013-04-03 06:53
Dokladnie ja tam tez pracowalem i zlego slowa sobie nie dam na nich powiedziec. Co do wyplaty to sprawa prosta :jak pracujesz tak cie placa. ja przez nich zarabialem wiecej niz niemiecki pracownik w tej samej firmie na stale. A wiec Buraki najpierw trzeba cos pokazac a pozniej oczekiwac,a 1000€ to maja u Ammera kobiety przy pakowaniu sera : )
1
himolla AZ 2013-06-09 15:26
AMMER ZEITARBAIT to dobra firma .a te opisy które są o tej firmie są nie prawdą.ludzie którzy to piszą do dziś pracują w tej firmie.pracuje w tej firmie 8 lat i od początku miałem wyplate powyżej 1350 euro .
1
marcel 2013-10-26 11:30
niepolecam...jak jest praca wszystko na hura [usunięte przez moderatora].staniesz na chwile lecisz pracujesz pare dni a niewiesz że już tam nie pracujesz ...żałosne
2
Mateusz37 2014-01-25 01:29
Pracodawca na -3
Dużo osób u niego pracuje. Często spotykam ludzi co mają już ponad 5 lat pracy, więc jest ok. Pieniądze zawsze na czas !!! Mieszkanie jak się trafi dobrze to pokój z wyposażeniem (podstawowe umeblowanie itp. mały pokój 2 osobowy i jest ok, ale można trafić na bardzo mały pokój, gdzie nie ma miejsca na 3 łóżko, ale 3 jest wstawione, nie ma podstawowego wyposażenia. Temat jest prosty im więcej zatrudni tym dla szefa lepiej. Dużo ludzi się przewija, część pracuje a część czeka na prace u niego (nowe zlecenie)Dużo osób odchodzi z firmy na rzecz firm niemieckich u których szef ammer jest pośrednikiem. Polecam tą firmę na początek, ostatnio robi sie w tej firmie nieciekawie. Agencja nie jest skora do podwyżek a ostatnio wprowadzono dosyć kosztowne opłaty za mieszkanie i podniesiono opłatę za transport do i od Polski. Polecam tą firme pracownikom którzy nie znają niemieckiego ale mają chęć podjęcia każdej ciężkiej pracy. Fachowcy ukierunkowani z j.niemieckim niech raczej trzymają sie z daleka od tej firmy. Jeśli już to są w Polsce lepsze agencje pracy i nie tylko, które zatrudniają na o wiele lepszych warunkach na terenie Niemiec.
1
pracownik 2014-02-25 17:31
niska płaca i dużo obiecują a mało dają(usunięte przez administratora)
2
misiek 2014-04-09 14:17
Widzę,że sporo złych komentarzy pousuwali.Ciekawe dlaczego?hm...
2
nick 2014-07-13 13:57
witam, ostrzegam przed tą firma. Warunki mieszkaniowe skandaliczne, osobiście trafiłem na taką norę ,że się mózg lasuje. Po zakończeniu pracy nie dostałem nawet wypłaty za ostatni przepracowany miesiąc o którą walczę do teraz i nie odpuszczę. Wszędzie nałogowi alkoholicy i wieśniaki nie potrafiący się zachować jak człowiek... Są lepsze firmy!!!!!!!!
1
nick 2014-07-15 21:31
skandal to mieszkanie w 9 osób gdzie właściciel mieszkania zaznaczył ,że mieszkanie jest na 6 osób. Brudne łazienki, rozwalające sie szafki, brak czegokolwiek...Dla porównania napisze i zacytuje koleżke który przyjechał odwiedzić znajomego tam i powiedział: :" ja nie widzę tu warunków do życia". Skandal to nie uregulowanie płatności za prace tam.
2
porto 2014-10-01 08:57
amasz moze na te lepsze firmy
fordek 2015-01-18 16:51
Cześć, a może lepiej Guten Tag... :) ja mam pytanie, na jakim poziomie trzeba mieć język niemiecki żeby starać się zatrudnić przez Ammer Zeitarbeit? Oni potrzebują przy rekrutacji zaświadczenia o znajomości języka czy coś w tym stylu czy wystarczy jeśli sam zapewnie że dogadam się bez problemu? ktoś mógłby rozjaśnić mi tą kwestie?
2
katarzyna8 2015-02-25 10:29
Proszę mi powiedzieć jak mogę wejść na ich strone internetową
1
fenek 2015-06-15 22:43
cześć powiem tak uważam że ogólnie jest ok pracowałem tam półtora miesiąca musiałem zjechać do polski ze wzzględu na chorobę ojca. Pensja wypłacona dwa dni przed terminem.Przy 180 godzinach plus dodatki za dojazd własnym samochodem 1700 euro. warunki zakwaterowania bardzo dobre pokoje dwuosobowe kuchnia łazienka.pracowałem w zieleni miejskiej i jak będe miał możliwośc to napewno wróce.powiem tak nie wierze że ktoś zarabia poniżej 1000 euro.ludzie pracujący tam w biurze jak grzegorz walter bardzo pomocni.Ogólnie polecam Tomek
Bartek 2015-06-23 12:46
Ktoś ma namiar na ta agencje pracy jakiś kontakt czy coś?
jak możecie napiszcie na maila bartekkk29@o2.pl
tomek 2015-07-29 13:34
Czy mógłby ktoś podać jakiś aktualny namiar na Ammer? Z góry serdeczne dzięki
sowa 2015-08-01 17:32
Numer do Waltra (usunięte przez administratora) Generalnie biorą wszystkich i wszystkim płacą równo czyli najniższa krajowa 1200 około. Generalnie pracuje w tej firme 3 i pół roku i z kasą nie ma rewelacji i nie da sie wynegocjować z nimi nic więcej. Praqcuje na stanowisku stolarza i wykonuje czynności takie jak produkcja ogródków zimowych, montaż ich, produkcja skrzyń dla maszyn i podobnych dużych rzeczy na export światowy wraz z zaladunkiem w ich fabrykach w obrebie 250 km od naszej firmy lammle holz verabeitung 88430 rot an der rot. Jestem stolarzem czeladnikiem z matura z niemieckiego i mam płacone za te prace równo co zwykły za przeproszeniem debil produjący palety non stop bez niemieckiego. Jezdze suwnica do 16 ton i widlakami z wymiana butli gazowymi ale to w tej firmie nie ma znaczenia i tak mam tyle ile ty dostaniesz na start. Także sami zdecydujcie czy wam warto tu przyjść. Na mieszkanie nigdy złego słlowa nie powiem bo firma np. ALP z franfurtu co maja 800 pracowników z opolszczyzny i ludzie maja 200 euro lepiej to nie polecam bo mkieszkania jak pod mostem. Pozdrawiam racjonalnych i serdecznych ludzi z oberschlesien. Zakładajcie rodzine na Górnym Ślasku i tam zostajcie bo tu to nie ma sensu. Wszystkiego dobrego w przyszłości. Pozdrawiam Sowa z Paryźa
1
dub 2016-03-20 15:48
Ja pracowalem 3 tygodnie w Niemczech jako laminator , warunki mieszkalne tragedjia grzyby na sicianach , lózko połamane i szawki , przepracowalem 3 tygodnie i zarobilem 760 euro a mialem zarobić 1010 na ręke wiec ukradli mi 250euro mozna tak powiedzieć , tumacząc sie jakimś chorym podatkiem który mnie nie obowiązowal ,ta agencja jest kłamliwa i oszukancza ,jak ktoś ma zamiar jechac gdzieś do pracy przez te firme to ostrzegam nie warto jes dużo lepszych agencji
1
gosc 2016-10-20 16:27
jakie sa warunki mieszkalne ?
Artur 2017-01-11 19:57
Bagno,dno buractwo i prostactwo kłamią w oczy tylko sprawdzają na ile mogą cię oszukać Valter to oszust
1
Pawel 2017-02-01 13:59
Nie polecam
Walter tylko dużo obiecuje przy podpisaniu umowy, a przy wypłacie - 300€ mniej niż obiecywał
2
MATUSZZZ 2017-07-06 08:23
JEST JAKIES FORUM- OPINIE O FIRMIE NEXTGEN PACKING? ZDECYDOWANIE ODRADZAM I OSTRZEGAM PRZED PODJECIEM PRACY W TYM ,,CYRKU" SZCZEGOLNIE PRZEZ PIOTRA I JEGO PARTNERKE AGNIESZKE!!! OSZUKUJA OKLAMUJA LUDZI W ZYWE OCZY,OBIECUJA WSZYSTKO LADNIE PIEKNIE ZAPEWNIAJA POMOC NA MIEJSCU A PO PRZYJEZDZIE LIPA TOTALNA .. DUZOOOO BY PISAC ,NIE WYPLACAJA CALEJ WYPLATY,ZWALNIAJA BEZ SLOWA ITD ITD ,BANDA PIJAKOW ELEMENTOW NIEROBOW.. NIE POLECAM!!!
1
Bunia 2017-07-30 13:46
Witam Wlasnie się zastanawiam czemu nigdzie nie można znaleźć informacji na temat tej firmy. Koleżanka dostała od nich ofertę pracy , lecz stawka w ogłoszeniu a podana przez tel dużo się różni tzn na korzyść koleżanki ale ile w tym prawdy ❓ Ponadto jeszcze nie zdążyła wyjechać a oni zmieniają jak rękawiczki adres kwatery co uważam za niepokojące. Nie wiem na ile można zaufać osobie której się nigdy na oczy nie widziało , przez tel wszystko pięknie brzmi lecz czy jest prawda ❓Może ktoś się orientuje jakie dają umowy i jak to wszystko realnie wygląda ❓
Damian 2017-08-18 01:02
Nie panikuj, zmienili tylko siedzibę biura, firma w porządku nie słuchaj i nie czytaj bzdur nierobów którym się robić nie che a większość wypłaty przepiją, na początek dobra firma po czasie jak się ogarniesz i załapie język oraz co gdzie i jak to możesz sam się zwolnić i mieć lepszą pracę dla początkujących według mnie rewelacja, tu ludzie pracują po 15 lat i nie narzekają więc to chyba o czymś świadczy
Mariusz 2017-08-24 14:01
Polski koordynator blokuje nr telefonow pracownikow gdy nie moze sie z nimi dogadac lub gdy poruszaja niewygodne tematy. Szczescie, ze dzwonie wielokrotnie z wazna sprawa, wiec ow "profesjonalizm" bedzie dobrym argumentem.

Juz sama forma kontaktu - sms zamiast rozmowy daje wiele do myslenia.
3
poinformowany 2017-08-30 09:08
Czytam te wszystkie wasze komentarze i zastanawiam sie ile w tym wszystkim zwyklego jadu a ile konkurencyjnch firm, ale kazdy kto mysli poczyta swoje wnioski wyciagnie i tyle. Jak jestes przyslowiowy 'baran' to i cale zycie bedziesz zarabiac czy to w Polsce czy za granica 1200zl albo 1200€. Ja tutaj pracuje juz ponad 7 bitych lat i nie powiem bywalo roznie, ale zlego slowa na organizacje nie moge powiedziec. Na lodzie nigdy nie zostalem nawet gdy raz powaznie zawalilem robote na pare tysiecy €. Wszystko na normalnych zdrowych zasadach ale zasada tutaj panuje taka jak w kazdej innej firmie - jak jestes w porzadku to i reszta jest w porzadku, ale jesli tylko wedlug siebie 'jestes ok' a reszta sadzi inaczej, trzeba przemyslec pare spraw. Co do samych zarobkow cudow nie bylo 1100€, ale tez nie mialem zadnego zawodu, przyjechalem na zywiol i nie mialem czego oczekiwac. Ammer dal mi szanse oczywiscie nie wszystko za darmo sie rozwijac i wyksztalcilem sie w kierunku spawacza i zarabiam bardzo wystarczajaco.
Co do warunkow mieszkalnych nie wiem jak bylo przedtem ale teraz sa najlepsze w calym regionie, Rumuni i Wegrzy spia po jakis stodolach, namiotach i innych a my w domach i hotelach, jesli to zle to nie przyjezdzajcie. Co do ostatniego komentarza z koordynatorem wspolraca jest genialna, co trzeba zalatwia a jak burak jestes i mu dzwonisz, ze nie masz papieru toaletowego albo co tydzien w poniedzalek sie zle czujesz to nie traktujcie go jako dobrego pocieszyciela, bo to raczej sie mija z celem. Facet konkretny i ogarniety, pomogl juz tutaj nie jednej osobie, tego sie glosno nie mowi, lepiej tam narzekac na forach i plakac na glos.
Pozdrowienia dla wszystkich zdrowo myslacych!
bruno 2017-09-11 12:19
Widzę ze niektórzy sobie tak hwalom firmę Amer bo jeszcze nigdzie indzej niepracowli dlamnie i dla inych co tam byli to firma złodziei a jak ktoś morze to niech pozdrowi tam tych dwuch [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Waltra iManfreda a jeszcze Skibe grubasa medalika niech tyle nierzre.
1
bruno 2017-09-11 12:34
Tak masz racje syf a firma Amer to zlodzej pozdrawiam
1
Wykształcony 2017-09-11 22:19
Co Ty palisz synku ?. Ogarnij się i przejżyj na oczy.
1
Zostaw swoją opinię o Ammer Zeitarbeit Polska Sp. z o.o. Agencja Zatrudnienia - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ammer Zeitarbeit Polska Sp. z o.o. Agencja Zatrudnienia