brak logo

Dom weselny U Piekarza

Adamów

Opinie o Dom weselny U Piekarza

Kasia 2014-07-07 16:19:44
Nie nie nie.sala ładna tak,ale właściciele strasznie nie mili i chcieliby by tylko wykorzystywać ludzi!!!!
4
Natalka 2014-07-08 13:04:16
Hej Kasia, mogłabyś bardziej to opisać? Mamy wesele tam we wrześniu i chcemy wiedzieć czego się spodziewać.
1
Zxx 2014-10-16 10:22:38
Dom weselny bardzo ładny budynek klasy A . Ale właściciele i ich sposób podchodzenia do pracownika porażka !!! .Jestes tam białym murzynem który słyszy tylko, obelgi i przekleństwa pod swoim adresem !!!!.. Totalny brak jakiego kolwiek szacunku do pracownika , który pracuje na piekarni , bądź domu weselnym .
3
Natalia 2016-06-19 19:17:37
Myślę, że to dobra decyzja. Zauważyłam, że naprawdę starają się o wszystkich gości. Mają kilka minusów, ale bilans zdecydowanie wychodzi na plus. Chyba młodsze pokolenie przejęło interes i problemy z dogadaniem się zniknęły. Byliśmy z mężem i rodzicami bardzo zadowoleni z ich usług.
1
gość 21 2016-06-22 13:10:39
Wesele z dnia 18 czerwca tego roku .sala piękna , atmosfera straszna krzyki przekleństwa obsługa traktowana strasznie a jedzenie rozmrażane z poprzednich imprez jak można coś takiego podać ludziom sałatka z zepsutych ogórków gdzie goście prosili żeby to zabrać bo to śmierdzi . Zdecydowanie nie polecam wolne terminy wynikają z tego że każdy kto tam raz idzie już nigdy nie wraca.
9
Anoninm 2016-06-29 07:53:13
uwazam ze wlasciele sa ok, bardzo sie staraja i dbaja o wszystko
Anka 2016-08-30 11:53:08
Miałaś tam wesele? czyli ogolnie podobalo Ci się? patrząc na opinie większość jest pozytywnych, cudowna sala, miejsce, godne poelcenia, ja się zakochałam :)
1
Eliza 2016-08-30 11:56:37
Polecam!!! :)) Cudowny dzien...
1
mona 2016-10-16 18:14:28
Hej hej widzę, że jedne opinie są na plus drugie na minus razem z narzeczonym szukamy miejsca na ślub za rok. Nie oczekujemy luksusów byle było by schludnie i czysto. Czy tutaj aby na pewno tak jest?
Zostaw swoją opinię o Dom weselny U Piekarza - Adamów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dom weselny U Piekarza