brak logo

Środowiskowy Dom Samopomocy

Łęczna

Opinie o Środowiskowy Dom Samopomocy

Pracownik JOPS 2010-10-07 10:44:07
osobiscie uważam,że wypowiedz Anonimowej osoby dotyczaca pracy w SDS w Łęcznej jest przesadzona. Jeżeli ktos nie ma wystarczajacego doświadczenia, wyksztalcenia, aspiracji,motywacji do pracy,nie widzi dla siebie szans rozwoju to rzeczywiscie nie powinien tam pracowac. Zespol musi sie ze soba dogadywac gdyz pracuje z osobami niepełnosprawnymi a to wymaga dodatkowych umiejetnosci. Widocznie nie wszyscy nadaja sie do tego rodzaju pracy.
2
gaga 2010-11-07 19:26:30
pierwsza opinia jest prawdziwa! tak się dzieje od początku, ale panią (usunięte przez administratora) kocha burmistrz i będzie ją trzymał na tym stanowisku do końca. i nie jest ważne.że w godzinach pracy zarabia gdzie indziej i zatrudnia w









pierwsza opinia jest prawdziwa. ŚDs to prywatny folwark pani (usunięte przez administratora) Robi co chce i zatrudnia rodzinę. n=Nigdy jej nie ma, bo w godzinach pracy zarabia kasę gdzie indziej. A podopiecznych to nawet nie zna!






1
uciekinier 2011-08-18 23:10:35
Zdecydowanie odradzam!!!! Zgadzam się z innymi opiniami. Tam się nie da normalnie pracować, a wszystko za sprawą chorych stosunków pomiędzy dyrektorem a pracownikami, układów rodzinnych, braku kompetencji i wielu innych czynników. Najmniej istotni są tam podopieczni NIESTETY:-(
1
meg 2011-09-28 09:24:38
SZKODA WŁASNEGO ZDROWIA PSYCHICZNEGO! byłam tam na stażu, tam nie ma normalnej atmosfery do pracy. Żądzą i dyrygują ci spoufaleni z dyrektorką, sami nie dając żadnego przykładu poza piciem kawy, jedzeniem i plotkami a pozostałych pracowników ma się za nic.... wiele można pisać.....
1
anonim 2011-12-07 12:27:04
meg - 2011-09-28 09:24:38

SZKODA WŁASNEGO ZDROWIA PSYCHICZNEGO! byłam tam na stażu, tam nie ma normalnej atmosfery do pracy. Żądzą i dyrygują ci spoufaleni z dyrektorką, sami nie dając żadnego przykładu poza piciem kawy, jedzeniem i plotkami a pozostałych pracowników ma się za nic.... wiele można pisać.....

tak dokładnie tam jest niestety
1
Matrix 2011-12-09 21:26:26
ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zgadzam się z opiniami
najmniej liczą się tam podopieczni. Kiedyś pytałem tam o pracę ale się dowiedziałem że tam głównie rodzinka i znajomi i nie ma atmosfery do pracy. Wszystko zależy od humoru dyrektorki. i nie można mieć własnego zdania i trzeba robić tak jak Ci karzą
1
xyz 2012-01-10 22:35:41
nie polecam a szczególnie psychologom, nie ze względu na charakter pracy a atmosferę, a raczej jej brak między dyrektor a pracownikami
1
życzliwy 2013-04-29 17:11:55
to jest troszeczkę nieporozumienie....delikatnie mówiąc. Szkoda zawracać sobie głowę tym miejscem pracy. Ani przyjemna ani pożyteczna. Totalna fikcja od dawna. Jaka pomoc jaka terapia? Może gdy zmienią się rządy...miejmy nadzieję
1
Józef 2015-01-18 15:15:07
skoro jesteśmy już na forum o pracodawcach w temacie Środowiskoewgo Domu Samopomocy, to może zahaczymy o temat pracy tutaj. Nie wydaje mi się z Waszych opisów i komentarzy , aby praca w tym miejscu była dobrze płatna. Ile właściwie taki Dom Samopomocy zatrudnia ludzi ? macie takie informacje ? z góry dzięki
jagna 2015-02-06 18:16:26
Wejdź na stronę śds i zobacz w zakładce- kadra,tu masz napisane ilu ludzi pracuje. Zarobki-najniższa krajowa.
lena 2015-02-26 11:46:22
zdecydowanie odradzam!
1
ja 2015-04-09 16:37:44
Jak jesteś pracowita to dasz sobie radę. Normalna praca.
kreatywny 2015-05-04 11:27:40
1800 na rękę to byłby cud! Zarobki są marne,a pracy sporo.
izka 2015-07-09 14:00:57
1800 tam się niestety nie zarabia. Jeśli chodzi o charakter pracy to niestety atmosfery tam nie ma i kreatywność nie pomoże w tamtejszych skomplikowanych układach. Relacje są tam okropne dlatego taka rotacja.
2
kreatywny 2015-07-13 20:30:36
nawet mniej zarabiaja niz 1400 zł. praca jest ciężka.relacje są, jakie są. wracasz do domu wypruty i myslisz o kupie bezsensownych papierów. podopieczny jest na końcu. najpierw papierologia. brak relacji zdrowych. wszystko od humoru jednej osoby zależy.... szkoda bo miejsce i praca fajna.
Monick 2015-10-15 10:47:15
Twoja opinia ''kreatywny,, jest jak najbardziej na miejscu... tak tam jest od bardzo dawna i nawet jeśli ktoś jest z powołaniem to mimo wszystko nie ma tam atmosfery do normalnej pracy i ludzkich relacji. Dopiero jak zmienią się rządy.
Ps może ,,beata,, z ostatniej wypowiedzi uda się do SDS w Poznaniu?
Gabi 2015-10-15 14:30:15
tym bardziej że praca nie jest lekka psychicznie to w tym ośrodku powinna być sprzyjająca atmosfera a tam?? o zgrozo
janecki 2016-05-20 13:20:22
no i jest u nich oferta pracy jako Psycholog, ale wydaje mi sie, ze spokojnie można zarobić u nich jeśli chodzi o to jakie są u nich warunki pracy. Noi też jest wynagrodzenie odpowiednie za pewno.
Zostaw swoją opinię o Środowiskowy Dom Samopomocy - Łęczna
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Środowiskowy Dom Samopomocy