logo FORTUNA zakład bukmacherski

FORTUNA zakład bukmacherski

Świdnica

Opinie o FORTUNA zakład bukmacherski

Majkaaaa 2017-01-03 22:55
do Anki!Kobieto weż sie za robotę,czytaj infa!Książki czytaj w domu !Pracujesz płacą ci więc za pracę a nie za czytanie książek!Reprezentuj firmę wiedzą a nie głupotą!!!!!!
Majkaaaa 2017-01-03 23:01
Czy Was ktoś tutaj trzyma na siłę?????? książki czytacie,zamiast regulaminy!!!Jak to czytam tutaj te Wasze wypowiedzi to dziwię się Firmie,że Was nie wyrzuci!!!Weżcie się k....wa do roboty bo tylko wstyd firmie przynosicie i siarę koleżankom które posiadają olbrzymią wiedzę i NAPRAWDĘ PRACUJĄ!
2
Aha 2017-01-04 20:01
Przestań bo jeszcze ktoś pomyśli że tyle regulaminów mamy, weź od czasu do czasu jakąś książkę na pewno nie zaszkodzi, a i przed klientem zabłyśniesz, i nie ośmieszaj się (czytam regulaminy zakładów bukmacherskich i mam olbrzymią wiedzę- zdążyłaś przeczytać co napisałaś)
14
kgsevvk 2017-01-24 21:50
A ja czytam książki
7
bla bla 2017-01-31 20:45
o nowych premiach cos wiadomo ?
1
xyz 2017-02-01 20:30
Jakich premiach ?
4
lusia 2017-02-07 00:24
czy wszystkich już zwolnili/??? taka cisza.
5
Hehe 2017-02-09 07:25
Podwyżka była na najniższa krajowa :)
4
Nina 2017-02-09 11:48
Pracowałam w fortunie przez 14 lat. Ostatnie lata dla pracowników są najgorsze w długim istnieniu fortuny. Wogóle się ich nie szanuje. Najniższa krajowa jest śmieszną płacą za tak odpowiedzialną pracę z pieniędzmi, za które się odpowiada. Powiecie, że firma jest ubezpieczona - oczywiście ale tylko do 1000zl więc jeśli coś się stanie a masz więcej gotówki w kasie to Ty odpowiadasz za to. Również jest śmieszną płacą przy pracy z klientami, jedni są mili i kulturalni ale i są tacy co będą mieć pretensje do Ciebie za błędy fortuny, powyzywają Cię od najgorszych a Ty według fortuny nie możesz nic zrobić tyko się uśmiechać i przyznawać klientowi rację. A szanowne kierownictwo siedzi sobie w cieplutkim centrum a my zbieramy cięgi od klientów za nich. Ci co pracują wiedzą ile jeszcze jest odpowiedzialnych zadań wewnętrznych.
Za taki staż pracy zostałam nagrodzona w formie obcięcia mi etatu na 3/4(oszczędności firmy i chyba złośliwość menagerki) Gdy odeszłam z fortuny przez to nie dostałam zasiłku z urzędu pracy. Najbardziej nie polecam pracy na terenie małopolski i podkarpacia, menagerka, która ma ten teren jest nieszczera, niesprawiedliwa, ma swoich pupilków laptających wszystko o wszystkich, gdy ktoś jej nie podejdzie potrafi zgno.ć i już masz przechlapane do końca - co podlega pod mobbing ale chyba pracownicy z niewiedzy albo boją się zgłaszać takie rzeczy. A gdy jest skarga na pupilka to menagerka sprawę wycisza i nic się nie stało.
Ludzie nie bójcie się to, że to są Wasi przełożeni nie znaczy, że mogą Was tak traktować. Tym bardziej kiedyś było info o mobbingu.
18
bla bla 2017-02-14 07:08
zgadzam sie w tej chwili jest najgorzej w historii ,nikt nas nie szanuje a zeby nic nie przedostalo sie na zewnatrz firmy trzeba bylo podpisac specjalna klauzule
17
Fortunka 2017-02-16 17:42
U nas tak samo :( manager kłamie i stara się skłócić pracowników. Trudno jest namówić koleżanki, żebyśmy zgłosiły to gdzieś dalej, boją się o pracę...
17
Aha 2017-02-25 10:52
Jak nowy konkurs oceniacie
kicia 2017-02-26 11:42
a z jakiego jesteś rejonu/?
3
zz top 2017-02-27 08:22
A Ty? czemu pytasz?
5
Kasjer 2017-02-27 20:34
Nie rozumiem jednej podstawowej rzeczy a mianowicie ludzi zwalniają punkty zamykają to na H...J to info ze do czerwca maja otworzyć 100nowych punktów? Nasza menager lata jak ze sraczka szuka lokalu ale wszystko dla niej za drogie. A zamiast nowego powinni masz przenieść z zadupia do centrum bo nasz punkt to melina cała z pleśni itp.....w kiblu woda leje się po kafelkach zimno itp a stsy sami zobaczcie różnice bo mając wybór na miejscu klienta powołanym do stsy.
9
xyz 2017-02-28 10:45
Nie ma ci powronywac nas do Stsów, my jesteśmy sto lat za murzynami.
10
Totolotkowa pl 2017-03-08 00:19
zamykacie się?
Fortunka 2017-03-21 11:02
Z Mazowieckiego
4
pracownik 2017-03-21 21:49
A co y Was na rejonie podobne cuda się dzieją ze pytasz ? ;)
4
Ups 2017-03-22 22:52
"Inteligencja" przemówiła do szarej masy :) buhahaha :D
Maja 2017-03-31 13:19
Pracujesz w FORTUNA zakład bukmacherski? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia w firmie. Na jakie benefity mogą liczyć pracownicy?
aaaa 2017-04-03 17:07
Na żadne :)
7
WKURZONA 2017-04-04 23:36
Witam UWAŻAJCIE BO ZAMYKAJA PUNKTY STACJONARNE A OTWIERAJA FORTUNKI. TAK WŁASNIE ZAŁATWIŁA NAS MENAGER NASZ PUNKT BYL RENTOWNY MIŁA OBSŁUGA, A JEDNAK POSTANOWIŁA SOBIE ZAMKNĄC I DWÓM DZIEWCZYNA ZABRAC PRACE ZAWSZE NA KONTROLI NAS ZAPEWNIALA ZE NIE MAMY SIE MARTWIC . ZŁA KARMA WRACA A JA SIE POSTARAM ZEBY STS TAM POWSTAŁ
9
Ppz 2017-04-05 23:09
Jaki rejon, albo inicjały manager
5
fortunka 2017-04-08 21:40
Chyba sciema z tym zamknięciem - wkurzona milczy ;)
fortunka 2017-04-10 21:40
Zombie nadal jesteś zadowolony / zadowolona z pracy nowej managerki? Pisałeś ze poprzednia Nie odbiera telefonów ? A co powiesz teraz ? :)
1
xyz 2017-04-14 13:18
Wielka sobota w pracy 8-17:30 - super !!!! Ludzie aplikujcie CV nie znajdziecie drugiej takiej roboty :) gratis w drugi dzień świąt (lany poniedzielek) - 9-14:30 ;) a to wszystko za minimalna place :)
Wesołego Alleluja :)
13
Antyfortunka 2017-04-15 09:30
Nie poważni są z tą wielką sobota tak długo żeby było otwarte... nawet biedronka jest czynna do 16:00... ale żenada...
12
wwa 2017-04-30 20:15
Nie chce Was denerwować, ale Warszawa i inne duże miasta dostały na stałe po 300 zł brutto/mies. dodatkowej premii! Nie jest to okrutna kwota, ale zawsze coś. Dlatego pozostali z mniejszych miast bierzcie sprawy w swoje ręce i nie dajcie się rolować, nie jesteście gorsi! Jak się nie upomnicie nikt Wam z własnej woli nie da.
6
Ppz 2017-05-02 19:33
A u kogo duże miasta się upomniały?
Możesz się upominać i tak nic nie dostaniesz, z najprostszą sprawą nie ma się do kogo zwrócić, bo każdy kasjerkę ma w głębokim powazaniu
6
Myszka 2017-05-04 14:53
Kłamiesz
3
Mimi 2017-05-04 14:56
Kłamiesz
3
isia 2017-05-04 16:34
wawa co miesiac dostaje premie ,niewiem jak inne duze miasta
2
isia 2017-05-04 16:39
czemu sadzisz ze klamie ?a moze Pani z dyrekcji.......
2
fortuna 2017-05-04 21:41
Wrocław tez
2
isia 2017-05-05 07:44
brawo Wroclaw ,prosimy o wpisy jakie miasta dostaja co miesiac dodatkowa premie
2
Wini 2017-05-05 14:02
Żadne. To kłamstwo.
4
Arielka 2017-05-06 15:06
totalna bzdura!!!!na 10000 % to sianie zamętu i wypisywanie bzdur!!!!
6
baltazar 2017-05-14 14:41
Brawo dla autorki postu, od razu widać, że ma dziewczyna poczucie humoru. Dzięki poprawiłaś mi humor:)
5
Maja 2017-07-18 08:55
@baltazar
A jak Ty oceniasz FORTUNA zakład bukmacherski jako pracodawcę? Rozumiem, że nie zgadzasz się z opinią @Marta. Jakie są Twoje doświadczenia z pracy w firmie?
JakubSmolarczyk 2017-08-01 14:20
no ja uzywam Fortuny i lubie najbardziej :) polecam wiecej informaci znajdziecie tutaj :)
Maja 2017-08-12 11:45
Musicie przede wszystkim zwrócić uwagę, że wątek należy do lokalizacji Świdnica. Wiele osób dodaje posty na temat innych miejsc, co wprowadza w wątku chaos. Co możecie powiedzieć na temat tego konkretnego zakładu FORTUNY?
123 2017-08-14 17:22
Bo Fortuna to nie sklep spożywczy, to nie jest forum dla uzależnionych od hazardu, tutaj pracownicy wyrażają opinie na temat pracodawcy. Ten pracodawca ma ponad 500punktow a tu znajdziesz opinie pracowników na jego temat. Zobacz co piszą o twoim pracodawcy
Majkaaaa 2017-08-17 08:17
zwolnij się jak ci nie pasuje!!!złej baletnicy przeszkadza i rąbek u spódnicy!
Majkaaaa 2017-08-17 08:22
ZWOLNIJ SIĘ!!!JAK CI NIE PASUJE!
123 2017-08-17 22:10
Majka 6 miesięcy piłas i nagle przypomniałas sobie o forum? Odpuść i nie zwalniaj innych dlatego że piszą o stanie technicznym punktów, niestety sypiący się tynk i wilgoć na porządku dziennym
3
Maja 2017-08-22 10:28
@123, czy moglibyście zwrócić uwagę na, to że wiele osób szuka konkretnych informacji na temat FORTUNY zakładu bukmacherskiego? Niestety, informacje na temat poszczególnych pracowników i ich domniemanych przewinień, nie wnoszą nic merytorycznego do dyskusji. Wiele użytkowników liczy na informacje, na temat działalności firmy i warunków pracy jakie oferuje.
posejdo 2017-08-22 15:40
Totolotek jest lepszy. haha aha
Pracafotru 2017-08-22 16:56
Mam pytanie bo zastanawiam się nad pracą w Fortunie . Ile dni pracy wypada w miesiącu. Wiem że w stsie dwa dni pracy i dwa wolne. A jak jest tu ?
Maja 2017-08-30 11:33
Nigdzie nie można znaleźć na ten temat informacji, więc może jest to indywidualnie ustalane w zależności od zakładu @pracafotru? Na pewno więcej informacji dowiesz się na rozmowie rekrutacyjnej, a jak już na takiej byłeś to czy możesz przekazać jakieś informacje?
Zostaw swoją opinię o FORTUNA zakład bukmacherski - Świdnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FORTUNA zakład bukmacherski