logo FORTUNA zakład bukmacherski

FORTUNA zakład bukmacherski

Świdnica

Opinie o FORTUNA zakład bukmacherski

Nick 2016-10-09 15:41:59
A oni jeszcze robią póz bez szyby
meggi 2016-10-09 15:44:35
Pracowałam w tej firmie 10 lat. Właśnie jestem na wypowiedzeniu. I wiecie co?JESTEM NAJCZESLIWSZA OSOBA NA ŚWIECIE W D.... MAM TE 1300 ZL
17
aha 2016-10-09 20:07:59
Szyby też na niektórych nie wystarczają, przecież rekordziści to chyba z miesiąc się nie myją :-) a od nas wymagają żebyśmy były miłe i się do każdego uśmiechały tylko trudno tak na wdechu :-)
5
aha 2016-10-09 20:08:34
Szyby też na niektórych nie wystarczają, przecież rekordziści to chyba z miesiąc się nie myją :-) a od nas wymagają żebyśmy były miłe i się do każdego uśmiechały tylko trudno tak na wdechu :-)
8
xyz 2016-10-09 22:25:22
A Ty czego znowu się nabrałas? Jest tu jakiś administrator ??? Tu ewidentnie widać ze ta osoba wprowadza celowy bełkot i pisze od rzeczy !!!!!
4
aha 2016-10-09 23:54:14
Może to pani A.K czuwa, żeby zamieszanie robić :-), albo jakaś biedna trenerka
5
meggi 2016-10-10 15:50:34
Kiedyś nawet nie tak dawno było można w tej firmie zarobić premię od utargu wynosi la od 50 do nawet 200 zł , a teraz ? Wprowadzili jakiś plan sprzedaży gdzie ledwo idzie wyrobić 80-90% a premia naliczana jest jak się wyrobi ponad 100% ZENADA JAK NIE WIEM
15
xyz 2016-10-11 17:32:17
Jonn zawsze coś mądrego powie :)))
8
Optymistka 2016-10-11 21:47:44
Jonn niedawno napisałeś, że firma jest porządna i w porządku, a teraz znowu piszesz jakieś farmazony. Chłopie ogarnij się. Jak chcesz tu dorobić na zastępstwie za 50 zł brutto czy na napiwkach od klientów. Do tej pory niektórzy mogli dorobić premią motywacyjną teraz nie ma o tym mowy.Przekonania bez sensu to masz Ty.
11
aha 2016-10-12 22:45:18
A jakie można zdobyć tu doświadczenie?, bo ty oprócz robienia z siebie świra na tym forum, nie wykazałaś się niczym szczególnym
10
xyz 2016-10-13 12:38:16
A gdzie to doświadczenie ci sie przyda w dalszym życiu ? Chyba przy zmianie pracy z Foruny na Sts ;)
12
William T. Riker 2016-10-13 17:56:16
Tyle narzekania i biadolenia, a jaki to problem wysłać wypowiedzenie i iść do lepszej pracy? Aż dziw bierze, tylu tu psychologów z umiejętnością tworzenia profili psychologicznych. Już po samym stylu pisania wiadomo co kto wyniósł z domu i jakie ma wykształcenie. Mówię wam, marnujecie się w tej firmie za najniższą krajową.

Ciekawe ilu z was wykształciuchów wie, że gdy ktoś wam płaci te 1850zł brutto, w rzeczywistości "zarabiacie" 2230zł? Każde z was pracując za "najniższą" właśnie tyle zarabia, tylko część z tych kosztów rząd przerzuca na pracodawcę, żebyście mieli poczucie mniejszej krzywdy :) Już niedługo PiS da wam 2000 (w rzeczywistości 2400). Nie widzę tu oburzonych tym, że państwo co miesiąc zabiera mu z wypłaty 880zł...
1
Optymistka 2016-10-13 20:17:07
Wykształciuchu najlepiej to powiedzieć wyślijcie wypowiedzenie .To nie o to chodzi , mnie ta praca się podoba i wykonuję ją solidnie już od 11 lat ,dlatego chciałabym być w miarę dobrze wynagradzana.A Ty co uważasz , że 2300 to tak dużo,ciekawe ile sam dostajesz i czy Ty chciałbyś pracować za te marne grosze.Nie ubliżaj ludziom jak ich nie znasz, nie wiesz z jakich domów pochodzą i jakie mają wykształcenie.Jesteś mądry, wykształcony i pewnie inteligentny dlatego nie wypada Ci tak pisać.
19
aha 2016-10-13 22:11:19
Aleś walnęła, ty to jesteś wykształcona, niestety po podstawówce tutaj nie zatrudniają i Ameryki nie odkryłaś, że pracodawca ponosi jeszcze dodatkowe koszty, tylko co to za pracodawca, który pracownikowi z 10 letnim stażem płaci minimalną krajową, to albo kiepski biznesmen, albo za dużo ciągnie do własnej kieszeni. Dlatego nikt nie chwali, bo warunki coraz gorsze i do zmiany pracy nie trzeba dziewczyn namawiać.
10
William T. Riker 2016-10-14 15:46:11
Nikomu nie ubliżam, odnoszę się tylko do wpisów na tym forum (Gosia 2016-10-08 22:00:23). Jakoś większości z was nie przeszkadza obrażać przełożonych czy współpracowników, a jak widzę sporo tu frustratów, którzy nie mają w życiu nic ciekawszego do roboty, tylko obrażać innych. Możliwe, że to jakiś sposób na dowartościowanie się, nie mnie oceniać.

Jeżeli firma wycenia waszą pracę na te 2230zł, to ma do tego prawo. Wy macie takie samo prawo z tej pracy zrezygnować lub jej nie podjąć. Uczciwie prawo rynku, dlatego też w wielu miejscach firma ma problem ze znalezieniem pracowników. Z drugiej strony, sporo osób nie potrafi nawet sklecić kilku zdać lub napisać CV, a potem takie osoby wylewają swoje żale w internecie, bo zwyczajnie nie mają szans na inną pracę. Ludzie, szanujcie siebie, ale przede wszystkim szanujcie tych, którzy dają wam pracę.

1
Otymistka 2016-10-14 21:14:37
Nie wiem kim jesteś ,ale myślę ,że nie kasjerem w Fortunie. Popracuj tak jak my a potem się wypowiadaj.Nie mów nam, że się nie szanujemy ,bo własnie dlatego ,że się szanujemy mówimy o tym wszystkim.Uważasz, że premia w kwocie 10,20 czy nawet 50 zl jest uczciwa.To firma nie szanuje pracowników dając takie ochłapy.Piszesz ,że firma ma problemy ze znalezieniem pracowników - to chyba normalne jak się tak płaci.
19
Nick 2016-10-15 20:38:08
Kasier ☺☺☺☺
Gosia 2016-10-15 20:57:43
Czyżby William T. Riker był poprzednio Jean- Luc Picard? Dlaczego zmieniasz ksywę? Wstydzisz się własnej głupoty? Przestan pouczać innych mały tchórzliwy człowieczku. Opuść to forum i nas nie obrażaj. Nie obrażąj mojej inteligencji.
21
zombi 2016-10-16 11:29:25
jest zapotrzebowanie na ludzi w mazowieckim ale pani menager słabo szuka,jest punkt gotowy do otwrcia ale nie ma ludzi do pracy bo nie ma ogłoszeń więc wyślij swoje cv na adres centrali
2
pracownik 2016-10-16 13:41:00
Zombie poprzednia menager była zła bo nie odbierała a teraz ta jest zła bo nie szuka?
zombi 2016-10-16 14:11:47
czytaj ze zrozumieniem,nie napisałem że jest zła tylko że słabo szuka nowych pracowników ale jeśli jesteś pracownikiem jak piszesz to wiesz jak pracuje pani menager z mazowieckiego,dziwnym zbiegiem okoliczności na Tą jeszcze nikt nie napisał skargi tak jakna poprzednie było ciągle pisane
1
pracownik 2016-10-16 14:25:32
Nie wiem czy nikt nie napisał bo nie wiem co do Centrum wpływa ;)
4
Ęteligent 2016-10-18 11:20:15
Niskie jest to, że firma chwyta się już wszystkiego, aby poprawiać swój mocno zszargany wizerunek. TY jesteś tego przykładem. Widząc Twoją inteligencję zapewne rozumiesz aluzję....
10
aha 2016-10-18 13:38:26
Nie za wiele wymagasz. William jest po studiach, a my tylko po szkole :-)
4
Zombi 2016-10-19 13:16:58
Napisałem wyraźnie, potrzeba ludzi na punkty, tam będziesz managerem IT (jak się popsuje komputer księgową, specjalistą security, kasjerką a nawet pracownikiem powierzchni płaskich
14
Bunia 2016-10-19 16:08:32
Zombi zapomniałeś dodać, że te wszystkie atrakcje za najniższą krajowa:p
13
agawa 2016-10-20 15:56:40
Fan Star Treka coś zamilkł chyba argumenty się skończyły i wie ze mamy racje ;)
10
Poprostu Ja 2016-10-21 20:40:50
Ojeejjj. Kochani kasjerzy, od stycznia duzo sie zmieni, ale nie dla kasjerow, wiec nie robcie sobie zludnych nadziei. Przykre, ale punkty beda zamykane, inne oddawane w ajencje, a te ktore zostana to pracownicy na krotkich umowach, menagerowie na dzialalnosc swoja, bedzie moze ich dwoch, trzech na Polske. Zmienil sie zarzad, dyrekcja i zmieniac sie bedzie sukcesywnie cala polityka funkcjonowania Fortuny. Poza tym to internet, a nasza firma ma serwer w Polsce, wiec na legalu bedzie trzepac taka kase, ze my kasjerzy mamy wylocik. Proste i prawdziwe niestety. Ja pracuje 12 lat i jestem swiadoma. Pozdrawiam.
3
aha 2016-10-21 21:16:11
Na legalu nie będą trzepać kasy, bo nasi klienci grają też na tych nielegalnych, tam nie ma podatku i kursy często wyższe. Jak będą zamykać punkty to tylko STS-y się ucieszą, tam inna polityka. Nie w każdej dziurze punkt i nie na każdym rogu w większym miescie. Dziewczyny odchodzą szybciej, bo po kilku miesiącach i jakoś nie płaczą to i my damy radę bez fortuny.
9
Optymistka 2016-10-21 21:47:02
A skąd Ty to wszystko wiesz droga kasjerko.Ciekawe kto im będzie brał te punkty w ajencję.Za jakie pieniądze 7 lub 10% ,komu będzie się to opłacać.Uważasz,że menagerowie będą tak chętnie otwierali swoją działalność,jakoś nie chce mi się w to wierzyć.Poza tym nie wszyscy klienci grają przez internet.Starsi panowie wolą przyjść do punktu pogadać,spotkać się z kolegami,odwiedzić nas miłe kasjerki.A tak wogóle to świat nie kończy się na Fortunie,niech się zamyka bo i tak nie szanuje pracowników a internet nie będzie się na nią skarżył tak jak my.
17
Jaceķ 2016-10-22 22:36:22
Plan jest prosty i przejrzysty. Będą otwierać fortunki żeby zmniejszyć koszty. Kasjerki i managerów będą zwalniać na bruk. A niektóre managerki myślą że są nietykalne, bo mają pewne powiązania. Niestety czas się kończy.
5
aaa 2016-10-23 09:16:06
STS-y Będą zadowolone :) Ci co graja naziemnie nie pójdą grać na net tylko przejdą do stsów lub innych zakładów naziemnych.
7
nie dotyczy 2016-10-23 11:37:19
W Poznaniu sie wszytko sypie. Punkty są zamykane. Pracownicy non stop na L4 ( chwała im za to) po co siedziec w tych brudnych PPZ , użerać sie ze śmierdzącymi klientami i dostać a w wielu przupadkach nie pożal się Boże premię motywacyjną? Śmiech na sali. Bardzo dobrze. Niech pozwalniają pracowników wypłacą im odprawy i będzie STS się cieszyć. Skoro to jest polityka firmy to musimy ją zaakceptować.
20
lulus 2016-10-24 23:54:19
mlodzi pracownicy sami sie zwalniaja a starych pracownikow sie nie szanuje, to wlasnie ich fortuna powinna docenic dopoki jeszcze sa bo jak odejda to punkty stale beda zamykane bo nie bedzie komu pracowac,przyjdzie mlody pare mcy popracuje i sie sam zwolni ,,, fortuno zacznij w koncu dbac o starych pracownikow dopoki jeszcze ich masz!!!!
19
lord vader 2016-10-26 09:42:05
i teraz tak będzie - wcześniej pracownicy wstrzymywali się przed braniem L4 bo mieli premie - może nie duże bo 100- 300 zł brutto ale przy pensji 1350 zł to było "coś" - teraz nikt dla premii 5zł czy 10 zł nie będzie siedział z gilem po pas czy z antybiotykiem ...
22
hi hi ha ha 2016-10-28 20:25:31
zarządcy fortuny ogarnijcie się !!! pamiętajcie, że istniejecie dzięki nam !!!! i My jesteśmy dla was a nie wy dla NAS !!!!! jeśli nas nie uszanujecie to będzie wasz koniec:)
17
kasjer 2016-10-30 14:06:35
Kto wymyślił żeby w niedziele ludzi udupiac na tyle godz ? Przecież w większości kobiety tu siedzą zamiast niedziele spędzać z rodziną to z uzależnionymi od hazardu siedzimy. Kiedyś było do 14:30 później 15 i to jeszcze było do przyjęcia a teraz .... brak słów ... siedzieć od 8 do 17 to lekka przesada ¡¿¡¿¡
21
tak 2016-10-30 14:28:49
nie pasi to sie zwolnij , ja tam chce kupona puscic !
1
kasjer 2016-10-30 16:22:36
To se puść przez internet butów nie będziesz musiał brudzic !
14
Optymistka 2016-10-30 23:04:02
Ty Tak naucz się mówić po polsku.Nie mówi się puścić kupona tylko kupon.Poza tym tego twojego "kupona " można puścić przed do godziny 15 bo w niedzielę prawie wszystkie mecze zaczynają się wcześnie.
12
agawa 2016-11-05 19:52:05
Na rejonie Warszawy sypia się wypowiedzenia jedno za drugim panie Wiliamie :)
18
Era pracownika 2016-11-12 14:20:01
Panie William rzucaj studia i na kasę do Fortuny, bo dziewczyny z Warszawy przejęły się twoimi wpisami i masowo piszą wypowiedzenia. Myślę, że dyrekcja doceni twoją aktywność na tym forum. Już nawet koronny punkt na Legii bywa zamknięty z powodu braku obsady. Ha, ha, ha, ale piękna reklama dla firmy!
11
Zombi 2016-11-15 13:09:14
Ja myślałem że punkt koronny to centralny, tam też jest często zamknięte szczególnie po 18, może pan Willam T. Riker usiądzie w punkcie, tylko jeszcze pytanie czy pan ma wygląd reprezentacyjny bo tam tylko takich pani menadżer chce
10
xyz 2016-11-17 16:34:38
W tej pracy nie wygląd powinien być ważny ale uczciwość i sumienność ale w naszej firmie mają najwidoczniej inne piorytety. ..
6
Bugs 2016-11-22 09:52:35
Tu ciężko będzie kogokolwiek znaleźć jak tak dalej będzie :/
7
niunu 2016-11-24 21:00:25
co taka cisza?
5
taka jedna 2016-11-25 19:23:14
Wszyscy złożyli wypowiedzenia i odeszli
14
aaaa 2016-11-26 12:53:57
Głucho wszędzie , cicho wszędzie co z Fortuną tera będzie?
Ludzie z firmy uciekają bo ich tutaj za nic mają .
Pensja od lat tutaj taka sama bardzo dobrze wszystkim znana .
Czy pracujesz rok czy lata to najniższa jest wypłata.
Punkty wszędzie zaniedbane i bo na nie nie jest dane aby pieniądz jakiś wlożyc i się ludzia przypodobic :)
Wszędzie tylko oszczędności bo idziemy ku nicości; )


17
www 2016-11-29 07:40:18
Nasza firma zaczęła nawet sponsorować YouTuberów
Wini 2016-12-03 21:47:17
O co Ci chodzi
Zostaw swoją opinię o FORTUNA zakład bukmacherski - Świdnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FORTUNA zakład bukmacherski