Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Media Markt

Pracowałeś w firmie Media Markt i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Mal - 2011-01-19 21:49:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żadnych opinii? ;)
zdjecie uzytkownika
Taki tam sobie - 2013-10-10 15:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w miarę zarobki, nie polecam działu hardware bo z kierownikiem nie da się współpracować .. dużo szkoleń i fajna atmosfera, przynajmniej na niektórych działach
zdjecie uzytkownika
Hiter - 2015-11-20 17:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie wróciłem z wakacji - skończyłem maturę i na razie na studia się nie wybieram .Chciałem znaleźć jakąś pracę i zdobyć trochę doświadczenia. Czy uwazacie, że oferta na doradcę na różne działy jest przyzwoita, bo taka akurat mi się trafiła. Co prawda wymagają doświadczenia, ale ja zamierzam zaprezentować inne swoje cechy (spore zainteresowanie sprzętem i nowinkami technicznymi)
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-11-23 13:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że jeśli ma być to praca na od razu po maturze to spokojnie się nadaje. Tylko ciekawa jestem czy uda Ci się obejść to wymagane doświadczenie.
zdjecie uzytkownika
experience - 2015-11-25 20:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba z obejściem doświadczenia to raczej ciężki orzech do zgryzienia, skoro wymagają, to znaczy , że do czegoś jest potrzebne
zdjecie uzytkownika
hgfd - 2015-11-28 01:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Hiter nie wiem czy wiesz ale możesz też spróbować podjąc pracę u nich na innym stanowisku na przykład pracownika punktu obsługi klienta w Toruniu lub Katowicach
zdjecie uzytkownika
krasnalka - 2016-03-17 16:45:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Media Markt szuka także doradcy fachowego w Słupsku, Markach, Warszawie, Białymstoku, Inowrocławiu i Bydgoszczy. Więc każdy powinien znaleźć coś dla siebie ;)
zdjecie uzytkownika
maj - 2016-04-05 21:00:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@krasnalka nie tylko doradców fachowych szukają, bo ja widziałem też oferty na sprzedawcę, doradcę klienta, czy pracownika magazynu. I fajnie wygląda ta na doradcę klienta, gdzie dostaje się umowę o pracę i szkolenia.
zdjecie uzytkownika
Dank - 2016-05-18 17:47:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No powiem Wam, że naprawdę sporo ofert i wygląda to naprawdę zacnie chyba, fajna sprawa, polecam wszystkim

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Media Markt!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Media Markt
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert