brak logo

PRZEDSZKOLE SASANKA

Pruszków

Opinie o PRZEDSZKOLE SASANKA

anonim 2011-11-09 20:05:42
opieka nad dziecmi nie najlepsza,
a co inni sądzą ?
morfeus 2012-01-17 18:36:13
potwierdzam powyższą opinię.
Vlado 2012-01-17 19:28:08
anonim - 2011-11-09 20:05:42

opieka nad dziecmi nie najlepsza,

a co inni sądzą ?
opieka marna, właściciele nastawieni tylko na kasę

zastanawiam się nad zmianą przedszkola. czy ktoś może mi polecić dobre przedszkole w pruszkowie i okolicach?
wladek 2012-11-12 11:44:27
nie polecam sasanki, są beznadziejni
mama 2013-04-23 13:14:47
Witam, Moja córka chodzi do przedszkola już prawie 2 lata. Jestem bardzo zadowolona ponieważ Panie świetnie radzą sobie z dziećmi. Wiadomo jak to w grupie dzieci nie da się w 100% wszystkiego dopilnować. Uważam, że niektóre z mam traktują swoje dzieci nadopiekuńczo, a potem rosną pierdoły, które sobie w życiu nie potrafią poradzić.
Polecam przedszkole Sasanka !!!
mama02 2013-05-06 22:32:24
Witam
mój Synek uczęszcza do przedszkola już prawie od roku i jest bardzo zadowolony- mama zresztą też. Pozdrawiamy Ciocię Anie ,Izę,Edytę i oczywiście Paulinkę wszystkie one są uwielbiane przez dziecko.
Dzieci w tym przedszkolu nie są zmuszane do leżakowania co dla niektórych jest horrorem, dużym plusem jest opieka psychologa ...dla mnie 5+ polecam.
sania 2014-03-17 15:00:47
Uprzejmie proszę Go.work.pl o nie pisanie negatywnych i krótkich opinii, i nie podjudzanie innych do wystawianie negatywnych opinii, trochę ten 'szeptany marketing' rozbiega Wam sie z etyką.
była_mama_z_sasanki 2014-07-16 08:26:56
Znając właścicieli wymagania wobec pracowników ogromne a pensja malutka. Personel całkowicie musi być podporządkowany Dyrektorce, nie ma prawa do przedstawienia swojego punktu widzenia (no chyba, że jest taki sam jak Dyrektorki). Opiekunki jeszcze w maju 2013 był "najlepiej wykwalifikowaną kadrą wspaniałych cioć" a już we wrześniu 2013 była zupełnie nowa kadra, bo poprzednia wg p. Dyrektor "nie spełniła oczekiwań". Opinie o przedszkolu Dyrektorka wystawia sobie sama , oczywiście na 6, same brednie wypisując, te "prawdziwe" opinie - na wniosek właścicieli przedszkola są usuwane (Dyrektorstwo prężnie działa wyszukując w internecie niepochlebnych opinii, o czym świadczy wpis powyżej).
2
była_mama_z_sasanki 2014-08-06 08:17:42
Całkowicie się z tym nie zgadzam. Trudno porównać pękniętą rurę do małego dziecka, które potrzebuje czułości i właściwego zaopiekowania. Hydraulikowi jak się nie uda naprawić rury, to ją po prostu wymieni, dziecka wymienić się nie da, za to bardzo łatwo wypaczyć mu psychikę niewłaściwym podejściem. Praca rynkowa jaka by nie była zawsze nastawiona jest na zysk - jeśli ktoś tym samym kieruje się pracując w przedszkolu, nie biorąc pod uwagę dobra dziecka, to ja dziękuję za takie przedszkola...
Maksymilian 2015-01-31 01:20:06
Przyznam szczerze Państwu, że czesne dla dziecka powyżej 3 roku życia za więcej niż 5 godzin dziennie wynoszące 650 zł wydaje się naprawdę bardzo korzystną ofertą. W samej Warszawie taka cena jest nierealna - co najmniej 300-400 zł więcej trzeba zapłacić. Zastanawiam się tylko czy zatrudnione przedszkolanki stają na wysokości zadania.
babcia 2015-01-31 12:44:12
Moja wnuczka uczęszcza do tego przedszkola od 4 lat i nie zamieniłabym na inne przedszkole. opieka pedagogiczna dobra, warunki idealne, dużo zainteresowań dla dzieci. Napewno się nie zanudzą. Wyżywienie też dobre, a dzieci jak dzieci. trzeba je kochać i są kochane przez "ciocie". Może się niektórym nie podobać a może to jest zazdrość, że właściciele założyli przedszkole, a inni nie?.
mama 2015-03-10 11:39:48
Moje dziecko uczęszczało do Sasanki niespełna 3 miesiące w 2014. Zdecydowanie odradzam. Organizacja bardzo zła, placówka przede wszystkim NIE jest bezpieczna dla dzieci.Wiem, bo musiałam zabrać dziecko na obdukcje i sprawa omal nie skończyła się w sądzie...
1
Kaja K. 2015-10-08 14:19:20
Moje dziecko uczęszczało do tej placówki przez dłuższy czas, obecnie chodzi do innego przedszkola więc mam porównanie. Przedszkole ma problem z utrzymaniem DOBREJ kadry. Niestety, ale frustracja pracowników zawsze będzie odbijać się na dzieciach. Sama kadra w ciągu ostatniego roku - średnia, pozytywnie oceniam jedynie Panią Edytę za faktyczne zaangażowanie i serce dla dzieci. W przedszkolu brakowało serdecznej i ciepłej atmosfery, którą niestety musi tworzyć i podtrzymywać właściciel. Przedszkole ma kiepski plac zabaw. Jako zaletę mogę wymienić częste wychodzenie na dwór, nawet przy gorszej pogodzie. Organizacja dobra, miejsce ładne i czyste, jedzenie chyba OK - dziecko nie narzekało. Mimo tych zalet wystawiam nie najlepszą ocenę, bo uważam że w przedszkolu najważniejsza jest dobra atmosfera.
Kaja K 2015-10-14 22:21:46
Czy naprawdę to takie trudne do zrozumienia, ze w tym wieku dla rozwoju dziecka dobra atmosfera jest ważniejsza niż edukacyjne zabawki? A co to znaczy dobra opieka, wykwalifikowana kadra? Naprawde uważasz ze możliwa jest dobra opieka nad małym dzieckiem bez serdecznej atmosfery? Wykwalifikowana kadra powinna to wiedzieć. Zdrowe jedzenie? litości - to podstawa. Tak jak i bezpieczeństwo.
APsik 2015-10-15 12:58:21
Jestem mamą przedszkolaka z Sasanki i od dawna obserwuje ten watek, ale ostatni wpis naprawdę mnie zadziwił. Nie za bardzo rozumiem o co chodzi z tym brakiem dobrej atmosfery w przedszkolu. Kadra jest miła, pomocna, uśmiechnięta. Serdeczna zarówno dla dzieci jak i rodziców. Pani Edyta nadrabiała z dzieckiem zaległości po dłuższej nieobecności! Nie wiem czego więcej można oczekiwać. Jak miałam jakąś uwagę, to mówiłam wprost i zawsze się to spotkało z otwartą, pozytywną reakcją. Faktycznie, była swego czasu dość duża rotacja pracowników, ale od dłuższego czasu jest OK. Faktycznie, plac zabaw nie jest jakiś spektakularny, ale niczego tam dzieciom nie brakuje, a i pobiegać mają gdzie. Zajęcia dodatkowe mają ciekawe i zróżnicowane, dzieci są zabierane do teatru, kina, na spacer na cmentarz, do straży pożarnej itd. Oceniam to przedszkole bardzo pozytywnie.
APsik 2015-10-15 14:01:07
Acha, dodam jeszcze, że mam kontakt z dwiema mamami które przeniosły dzieci z Sasanki do innego przedszkola, bo były niezadowolone. Nowym przedszkolem są również rozczarowane. Any comment? Pozdrawiam
abela 2015-12-23 22:44:31
Ja też zdecydowanie odradzam
Jestem właśnie taką rozczarowana mama;(
abela 2016-01-14 22:17:48
Warunki są bardzo dobre to fakt.ale czy to się liczy najbardziej? To miejsce nastawione jest tylko na pieniądze.dziecko i jego dobro jest na odległym miejscu priorytetów tej placówki.panie opiekunki sterroryzowane przez właścicielke.dużo by mówić.ja szczerze odradzam.
2
abela 2016-01-19 19:01:48
Już dawno zabrałam.ale trauma pozostała. Nie jestem skora do pisania jakichkolwiek negatywnych opinii w sieci.to.mój debiut.uznałam po prostu,że powinnam to zrobić.skoro państwo tu zaglądacie na to forum to musi być tego jakiś powód....? Pozdrawiam
1
aaa 2016-05-11 09:22:23
Pewnie, że takie placówki są bardzo ważne, bo w końcu rozwój dziecka jest istotny, ale jaka panuje u nich atmosfera?
Zostaw swoją opinię o PRZEDSZKOLE SASANKA - Pruszków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRZEDSZKOLE SASANKA