brak logo

Sanden Manufacturing Poland

Polkowice

Opinie o Sanden Manufacturing Poland

Han 2016-07-02 16:36
Pewnie na montazu. Ma racje gonitwa jak cholera, obgadywanie i nasmiewanie sie z kogos to norma.
2
basti_fantasti 2016-07-08 03:14
korpo dla ubogich desperatów lepsze ccc na strefie w polko
3
lolo 2016-07-13 20:30
Zakładowa patologia, tym wszystkim którzy próbują się tam dostać to od razu odradzam,nie nie jak najdalej od tego zakładu.
Praca w systemie 4 brygadowym z jednym weekendem w miesiącu, pieniądze za to marne i do niczego.
Biały murzyn liczy się tylko zysk firmy i nic więcej, człowiek jest niczym ,to tylko niewolnik który pracuje w tygodniu na trzy zmiany, organizm rozregulowany bez znajomosci dni tygodnia.totalny nie ład czlowieka.Odradzam Odradzam
7
przyjezdny 2016-07-20 13:10
Pracowałem swego czasu w sandenie na telefon z delegacji bardzo często, praktycznie co weekend. Normalni pracownicy na linii są w większości spoko, można pogadać, nie ma spiny. Gorzej jest z "wyższą kastą" że tak to nazwę. liderzy potrafią być naprawdę chamscy i wkurzający zwłaszcza, że sami nic nie robią. Zdarzało się, że atmosfera w zakładzie była naprawdę zła, i to w większości właśnie przez nich. Babki od utrzymania ruchu to też kawał gburostwa i chamówy, tak jakby zwykły pracownik był dla nich śmieciem. Dziwię się naprawdę że ludzie tam pracują. Jak któregoś razu widziałem zadowolone miny skośnookich, to miałem ochotę im dosłownie przyp....
2
janko 2016-07-21 18:00
Co możecie powiedzieć o pracy na logistyce. Cały czas trzeba ładować auta? Jakie zarobki?
janko 2016-07-29 01:10
A orientujesz się kiedy będą przyjęcia na logistykę?
Mati 2016-08-02 01:07
W SANDENIE zarabiają mniej niż cygan na rynku
6
lew 2016-08-02 12:32
nie polecam nikomu japońskiego obozu pracy dla ludności tubylczej ludzie są traktowani jak ścierwo jak parę dni temu składałem wymówienie to pani w biura powiedziała że już nie będę miał możliwości zatrudnienia w firmie ucieszyłem się i powiedziałem że jak by mi taki głupi pomysł przyszedł do głowy to proszę mi go natychmiast wybić .Praca jest ciężka a ludzie w firmie są zgnębieni i zastraszeni szczególnie ci z agencji .jak kogoś marzeniem jest praca za darmo w systemie 4-brygadowym to zapraszam do składanie podań rekrutują ciągle i ciągle będą rekrutować brak wymagań masz mieć dwie ręcę i nie mieć mózgu pozdrawiam
16
ja 2016-08-17 13:03
Którego jest wypłata, 10?
jan 2016-08-17 18:18
Sanden do 10 przeważnie 5 a AAS do 20.
Lucyna 2016-09-17 07:50
Dobry dzień.

Mam pytanie, do pracowników Sanden gdyż 21.09 mam rozmowe dotyczącą zatrudnienie...
proszę o info jak przebiega taka rozmowa w firmie i na co mam się przygotować?
Jakie warunki finanoswe, czas pracy bo z tego co tylko sie dowiedziałam jest to system 4-o brygadowy na czy to polega ?
Dziekuje
jan 2016-09-17 18:37
Witaj,
Pewnie idziesz na montaż to mówię jak jest.
Rozmowa jak rozmowa dlaczego chcesz tu przyjść i takie tam.
Mogą dać Ci detale i będą kazali pokazać jakie są różnicę między dobrym a złym detalem.
Pensja na start zapewne 1900 brutto.
System 4 brygadowy polega na systemie, że robi się cały tydzień i 2 dni wolnego. Jeden weekend w miesiącu wolny.
Co do pracy to ja nie narzekam a znajdą się ludzie co się źle wyrażają.
Oby jak najwięcej kompresorów zjechało z taśmy.
3
bzbbzbzbz 2016-09-29 11:34
A ja Wam powiem, ja jestem na obróbce. Ciężkie dla mnie jest jedynie to, że trzeba stać, ale to kwestia przyzwyczajenia. Monotonna praca, fakt. Mam słuchawki na uszach, więc czas jakoś tam leci szybciej. :) Jestem po siedmiu dniach pracy na stanowisku. i jak na razie jestem zadowolona. :D A co do zarobków - dla mnie starczy. Tylko z tym, że ja nie muszę utrzymać rodziny, płacić rachunków etc. Jak napisałam - na ten czas nie jest źle, zobaczymy jak będzie potem. ;)
Anonim 2016-10-06 12:05
Hej wszystkim może mi ktoś szczerze powiedzieć jak wygląda praca atmosfera w firmie system zmianom wynagrodzenie i czy są jakieś dodatki w postaci bonów na święta paczek dla dzieci
magdaana87 2016-10-06 16:44
hej. mam pytanie , czy nadal są zatrudnienia ludzi do sandenu? podanie wysyłać na e-mail czy zanieśc osobiście??
dzięki.
Ciekawska 2016-10-09 21:26
I jak wrażenia po wypłacie?
Zaciekawiona 2016-10-09 22:05
Powie mi ktoś jak wygląda wypłata przy stawce 1900 brutto?
Zaciekawiona 2016-10-09 22:05
Powie mi ktoś jak wygląda wypłata przy stawce 1900 brutto?
Cross 2016-10-10 14:56
1320 ?
Zaciekawiona 2016-10-11 21:04
Z tego co wiem to na ich stronie są oferty pracy :)
lolo 2016-10-12 15:58
Nie licz na dużą kasę.
Na początek 1950zl brutto.
Jak mówili - japońska technologia-chińskie metody.
2
Marta 2016-10-12 18:41
lolo

A jak wyglada sytuacja po okresie próbnym , bo domniewam że okres taki trwa jak wszędzie czyli 3 miesiące a po tych 3 miesiacach można liczyć na coś więcej?

Czy na okresie próbnym zade premie itp. nie obowiązują tj: goła pensja... ?
2
zaciekawiona 2016-10-12 19:55
a netto ile wychodzi?
Nick 2016-10-18 03:11
Rekrutacja będzie od stycznia teraz tylko i wyłącznie podfirma AAS. Między czasie tylko jak ktoś będzie odchodził to będą przyjmować ludzi .
stefan 2016-10-19 23:34
Pod koniec miesiąca mam rozmowę o pracę na stanowisko technik zapewnienia jakości. Ktoś się orientuje jak wyglądają godziny pracy, stawka, przebieg rozmowy kwalifikacyjnej? Z góry dzięki.
partrik90 2016-10-23 14:29
mam pytanie , jak jest w SANDENIE grafik jeśli chodzi o święta i sylwestra ? czy w tym czasie jest jakas przerwa świateczna ? czy wg grafiku jesli wypadną świeta pracujące , jak to jest ? i co jeśli potrzebne jest wolne na wesela ? można sie dogadać?? i potem np odrobic te wolne ? jak to jest, dzieki za odp.
Tom 2016-10-25 12:04
Wszystkie święta takie jak Trzech Króli ,Boże Ciało ,1 i 3 maja 1 i 11 Listopada itd są wole w grafiku jednak pracodawca oferuje nadgodziny za ten dzień ale na 99% jest to dzień pracujący dobrowolny do przyjscia bo są zapisy.

Swięta Wielkanocne oraz Boże Narodzenie 24,25,26 oraz 31 i sylwerter są zawsze wolne.
24 oraz 31 Grudnia pracuje tylko 1 zm pózniej gaszone są światła;-) Oczywiście tylko Ci pracują którym ten dzień wypadnie w grafiku jako dzień w pracy.

3
Bezdomny 2016-11-04 00:39
Jakiś czas temu dostałem się do sandenu, mimo że od opinii na necie włos się jeżył. Minusem pracy w tym zakładzie napewno są niskie zarobki, ale zakład nie jest zły. Jest dosyć czysto, nie kapie na głowę. Nowocześnie, nie jest aż tak gorąco (są naprawdę gorsze miejsca). Praca nie jest ciężka, choć monotonna. Jednak po miesiącu nowi pracownicy umieją już obsługiwać więcej maszyn i się zmieniają między sobą. Przerwy są respektowane przez liderów, są palarnie na halach jest kantyna, automaty itd. Zakład daje dobrą odzież robocza, ogólnie nie ma co bardzo narzekać. System... Jednym pasuje, innym nie, ale naprawdę można się szybko przyzwyczaić. Można poznać wielu fajnych ludzi, nawet znaleźć sympatię, dużo kobiet tam pracuje. Ludzie są życzliwi, pomocni, chyba że się jest nie w porządku. Co ważne ochrona zakładu jest kulturalna i nie traktuje pracowników jako potencjalnych złodziei, dokonuje jedynie rutynowych kontroli. Wypłata zawsze na czas, dobry zakład na rozpoczęciem kariery. Jednak wielu ludzi nie docenia warunków jakie tam są, zapominając że istnieją o wiele gorsze miejsca pracy.
1
Bezdomny 2016-11-04 00:41
Jakiś czas temu dostałem się do sandenu, mimo że od opinii na necie włos się jeżył. Minusem pracy w tym zakładzie napewno są niskie zarobki, ale zakład nie jest zły. Jest dosyć czysto, nie kapie na głowę. Nowocześnie, nie jest aż tak gorąco (są naprawdę gorsze miejsca). Praca nie jest ciężka, choć monotonna. Jednak po miesiącu nowi pracownicy umieją już obsługiwać więcej maszyn i się zmieniają między sobą. Przerwy są respektowane przez liderów, są palarnie na halach jest kantyna, automaty itd. Zakład daje dobrą odzież robocza, ogólnie nie ma co bardzo narzekać. System... Jednym pasuje, innym nie, ale naprawdę można się szybko przyzwyczaić. Można poznać wielu fajnych ludzi, nawet znaleźć sympatię, dużo kobiet tam pracuje. Ludzie są życzliwi, pomocni, chyba że się jest nie w porządku. Co ważne ochrona zakładu jest kulturalna i nie traktuje pracowników jako potencjalnych złodziei, dokonuje jedynie rutynowych kontroli. Wypłata zawsze na czas, dobry zakład na rozpoczęciem kariery. Jednak wielu ludzi nie docenia warunków jakie tam są, zapominając że istnieją o wiele gorsze miejsca pracy.
1
Ur 2016-11-09 17:47
Tak" babki" utrzymania... Co to za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
MCman 2016-11-15 11:13
"Jakiś czas temu dostałem się do sandenu, mimo że od opinii na necie włos się jeżył. Minusem pracy w tym zakładzie napewno są niskie zarobki, ale zakład nie jest zły. Jest dosyć czysto, nie kapie na głowę. Nowocześnie, nie jest aż tak gorąco (są naprawdę gorsze miejsca). Praca nie jest ciężka, choć monotonna. Jednak po miesiącu nowi pracownicy umieją już obsługiwać więcej maszyn i się zmieniają między sobą. Przerwy są respektowane przez liderów, są palarnie na halach jest kantyna, automaty itd. Zakład daje dobrą odzież robocza, ogólnie nie ma co bardzo narzekać. System... Jednym pasuje, innym nie, ale naprawdę można się szybko przyzwyczaić. Można poznać wielu fajnych ludzi, nawet znaleźć sympatię, dużo kobiet tam pracuje. Ludzie są życzliwi, pomocni, chyba że się jest nie w porządku. Co ważne ochrona zakładu jest kulturalna i nie traktuje pracowników jako potencjalnych złodziei, dokonuje jedynie rutynowych kontroli. Wypłata zawsze na czas, dobry zakład na rozpoczęciem kariery. Jednak wielu ludzi nie docenia warunków jakie tam są, zapominając że istnieją o wiele gorsze miejsca pracy" pozdro 600 , jak to czytam to mam wrazenie ze pisze to ktos z "zarzadu" MC bo nie ma tam juz kto pracowac , wyplata do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak ustalisz sobie wolne to w ostatni dzien przed wolnym dzwoni lider ze masz przyjsc do roboty , nie polecam tej firmy nikomu, a co do nadgodzin w swieta to niby sa zapisy ale jak sie nie zapiszesz to zaufajcie mi ze napewno dosiegnie was za to nie mila niespodzianka predzej czy pozniej , w zakladzei syf jak cholera (nie kapie na glowe? haha a przy filarach na starej hali?? super udogodnienie ze nie kapie na leb) , wiekszosc liderow ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] swoich pracownikow , jeden za drugim lize tylko zad shifta albo supervisora , jezeli praca w sandenie to napewno nie na obrobce czy montazu, najlepiej przyjac ciepla posade w biurze i nie ogarniac roboty
6
To Nie Ja 2016-11-15 15:14
Swego czasu w jednym z urzędów spotkałem kobietę, zauważyłem że w rekach trzyma dokumety z logo Sandem. Pytam: Przepraszam ale widzę że Pani jest pracownikiem Sandem pokazując reką na dokument.
Warto się tam zatrudnić?
Odp: Panie jak pan pracujesz tam gdzie pracujesz to Pan pracuj dalej!, a od Sandem z daleka. Chyba że zarobki rzędu 1300zł ,praca w swiątki piątki sobota,niedziela i byc traktowanym jak przedmiot przynies, podaj, pozamiataj na każdym kroku "szykanowany" , zapomnij pan o zyciu prywatnym itp... to zapraszam czemu nie :)) atmosfera to zalęzy jak sie przełożonemu jajca ułożyły, a kobieta czy jest przed , w czasie, po okresie :))) TAK MI POWIEDZIAŁA :)) każdy swój tyłek chroni :) i Niema że boli podpier** na kazdym kroku..

Więc chyba spróbuję! :)
7
Prawda 2016-12-07 18:08
Jakiś czas temu zdarzało mi się tam popracować. Powiem szczerze, że ten cały zakład, to jest jedna wielka patologia, jeśli chodzi o to jak traktują tam człowieka. A traktują jak niewolnika. Tempo bardzo szybkie, przerwa absurdalnie krótka, tylko jedna. Ludzie różni, są tacy co pomogą, a są tacy co obrobią Ci za plecami tyłek, nie mówiąc już o chamskim i ignoranckim zachowaniu. Liderzy? Kto to jest w ogóle? Ludzie po zawodówkach pouczający ludzi niekiedy dużo mądrzejszych od nich, z tego co słyszałem to liderem zostajesz, jak dobrze kablujesz na innych. Cieszące się gęby shifta, koreańczyków, i ludzi z biura...żenada, ludziom z góry nie zależy na poprawie losu ludzi z produkcji. Zero empatii, aby się samemu nachapać, a na produkcji ludzie są dla nich nikim, nawet umowy o pracę dać nie chcą tylko, ten bezsensowny AAS. Szkoda że jest przyzwolenie na taki kołchoz na poziomie ministerialnym. Na szczęście zmieni się rząd, i mam nadzieję, że ten zakład zostanie kiedyś zamknięty. I ja się dziwię ludziom, że tam pracują w ogóle, powinni wszyscy na raz stamtąd odejść, niech góra haruje za psie pieniądze. Nie dajcie się poniżać, Oni mają gdzieś to że macie rodziny na utrzymaniu, będą rzucać wam finansowe ochłapy cały czas. Powinniście tych wyzyskiwaczy wywieźć na taczkach, a wy się zamiast tego upadlacie.
8
Yasusi 2016-12-18 11:44
Są przyjęcia do SMP na umowę płaca 1400 na rękę.
1
NoNono 2016-12-18 11:52
Stawa pracy w terminie 1.11 miała wynosić 150 procent i jak co roku płacili nam 100 % tłumacząc sobie że to kolejna pomyłka...


3
jan 2016-12-18 11:56
Pracowałem tam 3 miesiące i się zwolniłem . Praca na weekendy. 1 weekend w miesiącu wolny.... Ludzie, którzy tam pracują to sami ćpuny .... Czytałem tutaj kiedyś że ćpają, jarają trawkę itp... Nie wierzyłem dopóki sam się nie przekonałem i nie zobaczyłem.... Pracownicy chodzą "wystrzelenie " jak rakiety... Odradzam
3
Marcin 2016-12-18 15:08
Ale wy tutaj bzdury piszecie...
na okresie próbnym zarabialem niecałe 1400 - 1500zł na rękę... teraz mam niecałe 2000 niby nic ale zawsze cos, tymbardiej ze jet to moja 1sza praca..
Nieważne 2016-12-22 17:31
wy biurowcy macie tam specjalne odpowiedzi na złe komentarze na temat waszej firmy? DNO
5
Kalgieri 2016-12-28 03:12
Z tymi negatywnymi komentarzami to jest jakaś przesada. Owszem, przełożeni to jedna wielka lipa (chodzi mi o liderów i process liderów), przynajmniej w większości, a już na pewno tam gdzie ja byłem, ale w sumie praca nie była taka zła. Nudna i monotonna - to prawda, ale stanowiska się zmieniają, cały czas ktoś jest obok, albo się gdzieś kręci, można pogadać, pośmiać się, często można też stać, oprzeć się, poobserwować ludzi, pośmiać się z różnych wariatów, itp.
Kasa zawsze na czas, dobrze wyposażona kantyna, dopłaty na jedzenie do karty identyfikacyjnej (w AAS-ach tego chyba nie ma). Ludzie fajni, przynajmniej ja nigdy nie narzekałem, chodzi mi o innych operatorów, fajne dziewczyny, młodsze i starsze ;) Do wyboru, do koloru.
Praca w sam raz dla singli, bo naprawdę jest w czym przebierać :)
Latem gorączka niesamowita, ale zimą nie jest zimno, a w sam raz. Klimatyzacja to chyba coś mitycznego w tej firmie, no i też lubią kroić na premiach i nadgodzinach. Wiadomo, są wady i zalety. Osobiście oceniłbym polkowicki Sanden na 4 z minusem/6
2
Yoko Koko 2016-12-29 20:07
Na jaką pensję oraz jakie dodatki można liczyć pracując jako operator na dziale obróbki mechanicznej? Podobno w tym dziale można zarobić trochę więcej więc interesuje mnie czy to prawda?
PozdrawiamSanden 2017-01-18 06:33
Praca od gongu do gongu, Liderzy są całkiem spoko na starej linii, nowa linia to koszmar nie polecam A brygady na nowej linii. Lider wraz ze swoją bandą nic nie robią siedzą na telefonach wiecznie się czepiają. Mają swoją paczkę, resztę gnębią i obwiniają za jakieś pierdoły , banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Proces śmierdzi jak by dopiero co z kombajnu zlazł , każdego się czepia jeżeli chcesz iść do WC potrafi dosrać ci takim tekstem że czasami to ludziom tam w pięty wchodziło. Bo przecież była przerwa to można lać w majty. System , zależy jak kto lubi . Każda brygada ma swój kalendarz weekend co 4 tyg, oceny półroczne i roczne są nie sprawiedliwe, pracownik który pracował w pod firmie ,którego przyjęli do głównego sandenu był gorzej oceniany od nowych pracowników przyjętych z urzędu, pomimo że pomagał innym tzw: świeżakom. Niby tam są jakieś premie, ale mało płatne . Masz więcej L4 jak miesiąc np z powodu choroby ciężkiej już tej premii nie masz, o urlopie bezpłatnym nawet nie ma o czym gadać , Urlop nie jak tobie pasuje tylko liderowi bo sam musi przecież odpocząć po ciężkiej pracy przy biurku z telefonem gdzieś na KANARACH. Jak chcesz próbować wiązać przyszłosć z tym zakładem to nie tak że ty ciężko pracujesz harujesz na to tylko pierwszeństwo ma ktoś z rodziny na stanowisko procesa, lidera czy kogoś wyżej. W sandenie na wyższych stanowiskach góruje sam Głogów i Polkowice nie ma szans , nawet studia nie pomogą bo przecież jakiś burak z Przemkowa idzie na procesa po znajomości gdzie przyjęli go 2 miesiące wcześniej do Sandenu a prędzej kompresory podawał na wadze bo zapewne tylko na tym się znał. Co do lidera nie lepiej , czasami Rodzinka załatwi typu kierownik , gdzie prędzej pracowało się na reworku no cóż takie życie :) Wszystko po znajomości ... Co do wypłat więcej jak 1600 w Sandenie nie da się zarobić na początek z umową o prace 2260 brutto .. Także wyżyć sie zbytnio za to nie da. Czasami sobie myślę że lepiej było w Assach zostać zarobić tyle samo mieć tą umowe zlecenie ale jak ktoś za balował dzień predzej nie musiał latać po lekarzach i się tłumaczyć tylko dzwonił nie ma mnie i tyle. W assach zawsze ktoś się znajdzie żeby obstawić linie i wcale nie ma tak że jak nie przyjdziesz do pracy będąc assem zostaniesz zwolniony czy kasę ci zabiorą za nieobecność idzie się dogadać a w sandenie N-ka po całości i wyrypane :) Więc zastanówcie się czy warto psuć sobie nerwy, wzrok, humor tylko po to żeby pracować w tym zakładzie. Jak chcecie być tanią siłą roboczą to powodzenia.
13
Zal 2017-01-25 10:36
Ostatnio komuś znowu zginęły pieniądze ochorona nic z tym nie robi masakra! Nie polecM
6
Piotr 2017-02-06 23:13
Trzeba robic szybko i dokladnie podwyzki jak zdasz egzamin co roczny na dzien dobry 1800 zl na czysto bez dojazdu do firmy
1
A 2017-02-26 22:18
Są zakłady gdzie jest gorzej ale tu miodu nie ma . Fakt ocena roczna to porażka, przez cały rok zapi..... jak głupi, a egzamin zrobią Ci na nocce o 3nad ranem i może Ci się uda... i dostaniesz te 50zl brutto podwyżki bo większe już zarezerwowane od dawna...
System nie jest zły , można troszkę nadgodzin pocisnac ale to raczej dla singli nie rodzin z małymi dziećmi.. ciężko jest a po kilkuletnim stażu pracy jeszcze gorzej bo. Zwykły pracownik szkoli nowych za free tylko po to aby miał zastępstwo jak zechce pojsc na urlop..
Ponadto nie jest źle. Tylko w kartach bałagan i o swoje trzeba się upominać! Bo jak nie to nawet 300zl w plecy
1
mdmas 2017-03-16 08:09
powiem wam tak pracuje tam mam 1850 na reke na pierwszej umowie ale nie skladajcie tam podan juz godniej puszki zbierac teraz przykladowo pracownik AAS ma wieksza stawke niz nowy Sandenowiec bo ass jako uczen wyciagnie 1800 na reke a sandenowiec 1300 hah smiech na sali a teraz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] im sie pali bo ludzie uciekaja juz nie ma kto pracowac a dyrekcja zdziwiona ze co raz wiecej l4 i wypowiedzen hah sam wale l4 jak sie da niech placa
2
jurek owsik 2017-03-16 11:40
ty masz 1850 na pierwszej umowie a sandenowiec ma 1300 a z AAS ma 1800 nie rozumiem ty pracujesz w AAS czy masz umowe w sandenie???i dlaczego ty masz 1800 a nie 1300??
1
youri 2017-03-16 22:37
a tak po polsku ?

Hmm troche dziwne skoro pracujesz w Sanden a nie w AAS to skąd masz 1850 na rękę, ja pracuje nieco wiecej niż rok i mam niecałe 1650
1
ttr 2017-03-16 22:51
co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1650 po roku masz to jakas parodia!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tyle to ciec na parkingu zarabia za podnoszenie szlabanu, ochroniarz za stanie i nic nie robienie ma 2000 na reke ludzie szanujcie sie jeszcze system 4-brygadowy gorszego juz nie ma hahahahahhahaha zal.pl
1
youri 2017-03-17 11:13
takie są niestety realia na rynku pracy teraz.. Sezon zimowy to i innej pracy nie chcialo sie szukać :))
Ale czas wkrótce na zmianę :)) Na rozmowie rekrutacyjnej którą odbylem chwilę temu pan pyta
"to ile zarabiasz w tym sandemie"
- 1630 -1650
- "teraz chyba żartujesz" :) 3 kwietnia zapraszam !
wladek 2017-03-17 12:28
to gdzie byłeś na tej rozmowie jak mozna wiedziec pochwal sie :} na jakie stanowisko i ile na start powiedz dlaczego w sandenie juz nie chciales pracowac wady i zalety pracy w sanden pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Sanden Manufacturing Poland - Polkowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sanden Manufacturing Poland