brak logo

Sanden Manufacturing Poland

Polkowice

Opinie o Sanden Manufacturing Poland

Kalgieri 2016-12-28 03:12
Z tymi negatywnymi komentarzami to jest jakaś przesada. Owszem, przełożeni to jedna wielka lipa (chodzi mi o liderów i process liderów), przynajmniej w większości, a już na pewno tam gdzie ja byłem, ale w sumie praca nie była taka zła. Nudna i monotonna - to prawda, ale stanowiska się zmieniają, cały czas ktoś jest obok, albo się gdzieś kręci, można pogadać, pośmiać się, często można też stać, oprzeć się, poobserwować ludzi, pośmiać się z różnych wariatów, itp.
Kasa zawsze na czas, dobrze wyposażona kantyna, dopłaty na jedzenie do karty identyfikacyjnej (w AAS-ach tego chyba nie ma). Ludzie fajni, przynajmniej ja nigdy nie narzekałem, chodzi mi o innych operatorów, fajne dziewczyny, młodsze i starsze ;) Do wyboru, do koloru.
Praca w sam raz dla singli, bo naprawdę jest w czym przebierać :)
Latem gorączka niesamowita, ale zimą nie jest zimno, a w sam raz. Klimatyzacja to chyba coś mitycznego w tej firmie, no i też lubią kroić na premiach i nadgodzinach. Wiadomo, są wady i zalety. Osobiście oceniłbym polkowicki Sanden na 4 z minusem/6
2
Yoko Koko 2016-12-29 20:07
Na jaką pensję oraz jakie dodatki można liczyć pracując jako operator na dziale obróbki mechanicznej? Podobno w tym dziale można zarobić trochę więcej więc interesuje mnie czy to prawda?
PozdrawiamSanden 2017-01-18 06:33
Praca od gongu do gongu, Liderzy są całkiem spoko na starej linii, nowa linia to koszmar nie polecam A brygady na nowej linii. Lider wraz ze swoją bandą nic nie robią siedzą na telefonach wiecznie się czepiają. Mają swoją paczkę, resztę gnębią i obwiniają za jakieś pierdoły , banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Proces śmierdzi jak by dopiero co z kombajnu zlazł , każdego się czepia jeżeli chcesz iść do WC potrafi dosrać ci takim tekstem że czasami to ludziom tam w pięty wchodziło. Bo przecież była przerwa to można lać w majty. System , zależy jak kto lubi . Każda brygada ma swój kalendarz weekend co 4 tyg, oceny półroczne i roczne są nie sprawiedliwe, pracownik który pracował w pod firmie ,którego przyjęli do głównego sandenu był gorzej oceniany od nowych pracowników przyjętych z urzędu, pomimo że pomagał innym tzw: świeżakom. Niby tam są jakieś premie, ale mało płatne . Masz więcej L4 jak miesiąc np z powodu choroby ciężkiej już tej premii nie masz, o urlopie bezpłatnym nawet nie ma o czym gadać , Urlop nie jak tobie pasuje tylko liderowi bo sam musi przecież odpocząć po ciężkiej pracy przy biurku z telefonem gdzieś na KANARACH. Jak chcesz próbować wiązać przyszłosć z tym zakładem to nie tak że ty ciężko pracujesz harujesz na to tylko pierwszeństwo ma ktoś z rodziny na stanowisko procesa, lidera czy kogoś wyżej. W sandenie na wyższych stanowiskach góruje sam Głogów i Polkowice nie ma szans , nawet studia nie pomogą bo przecież jakiś burak z Przemkowa idzie na procesa po znajomości gdzie przyjęli go 2 miesiące wcześniej do Sandenu a prędzej kompresory podawał na wadze bo zapewne tylko na tym się znał. Co do lidera nie lepiej , czasami Rodzinka załatwi typu kierownik , gdzie prędzej pracowało się na reworku no cóż takie życie :) Wszystko po znajomości ... Co do wypłat więcej jak 1600 w Sandenie nie da się zarobić na początek z umową o prace 2260 brutto .. Także wyżyć sie zbytnio za to nie da. Czasami sobie myślę że lepiej było w Assach zostać zarobić tyle samo mieć tą umowe zlecenie ale jak ktoś za balował dzień predzej nie musiał latać po lekarzach i się tłumaczyć tylko dzwonił nie ma mnie i tyle. W assach zawsze ktoś się znajdzie żeby obstawić linie i wcale nie ma tak że jak nie przyjdziesz do pracy będąc assem zostaniesz zwolniony czy kasę ci zabiorą za nieobecność idzie się dogadać a w sandenie N-ka po całości i wyrypane :) Więc zastanówcie się czy warto psuć sobie nerwy, wzrok, humor tylko po to żeby pracować w tym zakładzie. Jak chcecie być tanią siłą roboczą to powodzenia.
21
Zal 2017-01-25 10:36
Ostatnio komuś znowu zginęły pieniądze ochorona nic z tym nie robi masakra! Nie polecM
7
Piotr 2017-02-06 23:13
Trzeba robic szybko i dokladnie podwyzki jak zdasz egzamin co roczny na dzien dobry 1800 zl na czysto bez dojazdu do firmy
2
A 2017-02-26 22:18
Są zakłady gdzie jest gorzej ale tu miodu nie ma . Fakt ocena roczna to porażka, przez cały rok zapi..... jak głupi, a egzamin zrobią Ci na nocce o 3nad ranem i może Ci się uda... i dostaniesz te 50zl brutto podwyżki bo większe już zarezerwowane od dawna...
System nie jest zły , można troszkę nadgodzin pocisnac ale to raczej dla singli nie rodzin z małymi dziećmi.. ciężko jest a po kilkuletnim stażu pracy jeszcze gorzej bo. Zwykły pracownik szkoli nowych za free tylko po to aby miał zastępstwo jak zechce pojsc na urlop..
Ponadto nie jest źle. Tylko w kartach bałagan i o swoje trzeba się upominać! Bo jak nie to nawet 300zl w plecy
2
mdmas 2017-03-16 08:09
powiem wam tak pracuje tam mam 1850 na reke na pierwszej umowie ale nie skladajcie tam podan juz godniej puszki zbierac teraz przykladowo pracownik AAS ma wieksza stawke niz nowy Sandenowiec bo ass jako uczen wyciagnie 1800 na reke a sandenowiec 1300 hah smiech na sali a teraz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] im sie pali bo ludzie uciekaja juz nie ma kto pracowac a dyrekcja zdziwiona ze co raz wiecej l4 i wypowiedzen hah sam wale l4 jak sie da niech placa
3
jurek owsik 2017-03-16 11:40
ty masz 1850 na pierwszej umowie a sandenowiec ma 1300 a z AAS ma 1800 nie rozumiem ty pracujesz w AAS czy masz umowe w sandenie???i dlaczego ty masz 1800 a nie 1300??
1
youri 2017-03-16 22:37
a tak po polsku ?

Hmm troche dziwne skoro pracujesz w Sanden a nie w AAS to skąd masz 1850 na rękę, ja pracuje nieco wiecej niż rok i mam niecałe 1650
1
ttr 2017-03-16 22:51
co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1650 po roku masz to jakas parodia!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tyle to ciec na parkingu zarabia za podnoszenie szlabanu, ochroniarz za stanie i nic nie robienie ma 2000 na reke ludzie szanujcie sie jeszcze system 4-brygadowy gorszego juz nie ma hahahahahhahaha zal.pl
2
youri 2017-03-17 11:13
takie są niestety realia na rynku pracy teraz.. Sezon zimowy to i innej pracy nie chcialo sie szukać :))
Ale czas wkrótce na zmianę :)) Na rozmowie rekrutacyjnej którą odbylem chwilę temu pan pyta
"to ile zarabiasz w tym sandemie"
- 1630 -1650
- "teraz chyba żartujesz" :) 3 kwietnia zapraszam !
1
wladek 2017-03-17 12:28
to gdzie byłeś na tej rozmowie jak mozna wiedziec pochwal sie :} na jakie stanowisko i ile na start powiedz dlaczego w sandenie juz nie chciales pracowac wady i zalety pracy w sanden pozdrawiam
mdmas 2017-03-24 16:51
ja dostalem umowe zanim bylo tyle etetow i nowa linia
PRACOWNIK 2017-03-27 22:45
pierdoly ze 1800 haha smiech na sali :) Pracuje na lini (stary pracownik) 1600 zl na reke jak napisali wyżej:) wyslac ci część pierwszej zeszlo rocznej umowy żebyś zobaczył? przez urzad pracy zarabiaja mniej jeszcze .
5
Klaudia :) 2017-03-30 15:10
Paradoks dzisiejszych czasów Nie Pracujesz , nie masz za co żyć.
Pracujesz ,nie ma kiedy żyć .
Sanden ,całe realia firmy.
1
Paulina 2017-03-30 15:20
@Klaudia :), jesteś pracownikiem Sanden Manufacturing Poland? Powiesz o swoich doświadczeniach z tą firmą?
dafit 2017-03-30 17:49
Teraz dopiero sie zacznie wiosna,lato :))) Ty nad wodą oni w pracy :D

Pozd
1
jaktoś 2017-04-03 22:33
a w sandenie jest jakis dział co pracują na innym systemie ? mam na mysli grafik pracy
abcdeffgg 2017-04-04 11:18
tak, jest na dziale montazu na nowej linii inny system ,niedziele i sob.mają wolne i chyba pracują od poniedziałku do piatku, w zaleznosci ile godzin zostaje do odrobienia ,ale maja wolne weekendy
i na tym samym dziale na starej lini jest stary system 7 dni pracy/2 dni wolne i tylko 1 weekend wolny w miesiącu. Troche to niesprawiedliwe. Ludzie pracujący na tym samym dziale na montazu mają różne systemy pracy , za najprawdopodobniej te same wynagrodzenie. Moim zdaniem powinno być tak że wszyscy wykonujacy ta samą prace powinni mieć jednakowy system, albo ten od pon-piat a weekendy wolne wszystkie , Albo czterobrygadowke. wszyscy. żeby było sprawiedliwie.
Bo wiadomo że wiekszość ludzi wolałoby pracować 5 dni pod rząd a niżeli 7 dni pod rząd. A to jest różnica zwłaszcza dla organizmu. a szczególnie osoby które mają rodziny chciałyby weekendy spedzać z np dziećmi / wyjść , niedziele z dziećmi itd.
Nie mam pojęcia dlaczego zrobili dwa różne systemy pracy na jednym dziale gdzie wszyscy na tym dziale wykonują ta samą prace za jednakową wypłatę.
hofman 2017-04-04 12:06
co to za system czterobrygadowy 7 dni robisz i 2 wolne ?? nie powinno byc 4 dni robisz i 2 wolne to ile dni masz wolnych w miesiącu
1
anoninimy 2017-04-05 16:07
system czterobrygadowy to taki że są 4 brygady w zakładzie A ,B , C, D , . Kazda brygada musi przepracowac 7 dni pod rząd, a potem jest 2 dni wolnego. CZYLI
dni pracujące to takie np , (dwie 1-sze zmiany, dwie 2-gie zmiany i trzy nocki, potem schodzisz z nocki i masz ten dzień wolny w którym zszedłeś z nocki i jeden dzien następny. Potem idziesz na dwie 1-sze zmiany, potem trzy dni 2-gie zmiany, potem dwie nocki i znowu masz wolne w dniu w którym schodzisz z nocki masz wolne i jeden dzien nastepny. Potem Trzy dni 1-sze zmiany, potem dwa dni 2-gie zmiany , potem dwie nocki, potem masz wolne w dniu w którym zszedłeś z nocki i dwa nastepne. Czyli raz w miesącu masz wolne piątek (dzień w którym zszedłeś z nocki)+ sobota + niedziela- WOLNE) RAZ w miesiącu jest cały weekend wolny.i tak jak wypadnie w grafiku tak sie pracuje, np wypada pt-sob-niedz- drugie zmiany od 14.00-22.00
Zawsze po wolnym zaczynasz pierwsze zmiany. Zawsze! No chyba że masz t.zw. WZS czyli wolne za system, dni wolne które są obliczane chyba według standardowego systemu pracy i na kwartał może wyjsc np 1 WZS albo kilka (2 lub 3) Ale to lider informuje o wszystkim. Jeśli takie dni przysługują to pracownik obligatoryjnie ma te dni dodatkowo wolne w terminie uzgodnionym z liderem, kwiestia dogadania terminu w danym miesiącu lub w nastepnych miesiącach.

W chwili obecnej Na nowej linii jest inny system w grafiku (podstawowy jednozmianowy, czyli od poniedziałku do piątku -pierwsze zmiany, weekend wolny, potem nastepny tydzień drugie zmiany, week wolny i potem od pon -pt NOCKI i weekend wolny . Pracują 5 (ewentualnie 6 dni) ale najczesciej 5 dni i potem maja 2 dni wolnego, zawsze weekend wolny , wyjątkowo tylko NOCKI zaczynają w niedziele. Porównując systemy pracy to ten system podstawowy jest lepszy i korzystniejszy dla pracownika bo są wolne weekendy i pracujesz 5 dni a nie 7
Różnica jest taka ze na nowej linii mają 5 dni pracy i 2 dni wolne (sob niedz) , a na starej linii (czterobrygadówce) muszą pracować 7 dni by mieć 2 dni wolne. Róznica systemu pracy jest na tym samym dziale , to jest dział montażu- linia.
Wg mnie lepszy sytem jest ten podstawowy na nowej linii. ale to jest moja opinia , pewnie zdania na ten temat są różne. Wiele osób przyzwyczaiło sie do systemu czterobrygadowego, natomiast osoby z nowej linii chwalą sobie swój system pracy.
zainteresowany 2017-04-06 11:17
Wszystko ładnie pięknie, czy za system 4-o brygadowy jest jakiś dodatek ?A co jeśli w w/w systemie dzień pracy wypada w świeta np: 1listopad itp..?
jikhj 2017-04-06 12:46
to ile godzin wychodzi miesiecznie w czterobrygadowym ???wiecej niz 160 godzin co z wolnymi świetami itp
Arek 2017-04-08 21:31
system cztero - brygadowy /
osoba która wypisała tam wyzej o systemie 4 brygadowym pięknie to napisała brawo.
zapewne ta osoba nie pracuje w tym systemie,bo jest z biura Sandenu .
To jest najgorszy z mozliwych systemów jakie wymyślono. Człowiek po jakims czasie nie wiem jaki jest dzien,po za tym weekendy,niestety wszyscy nad jezioro bawic sie a Ty jak murzyn do roboty,sobota niedziela ,przykre to ale tak jest.
A wiec piekna Pani,po 7 dniach pracy w trybie ciągłym są 2 dni wolnego ,lecz proszę dodac ze ten pierszwszy dzien wolnego muszę przespac poniewaz jestem po nocce,ale jesli juz wstane to mija mi juz pól dnia,wiec to jest 1,5 dnia wolnego..Pracodawca wykrada ci twoje wolne poprzez sen na twoim pierwszym dniu wolnym.
7
Nick 2017-04-10 23:35
no właśnie po 7 dniach pracy 2dni wolnego (1,5 dnia) a na nowej linie maja po 5 dniach pracy każdy weekend wolny sob niedziela, jedynie nocki zaczynają w niedziele
mają korzystniejsze i wygodniejsze warunki a robią to samo na tym samym dziale. każdy wolałby mieć wszystkie soboty i niedziele wolne niż jeden weekend w miesiącu pt sob niedzi. i jakies dni wolne w tyg po nocce. To jest naprawdę duża różnica stara linia a nowa . Nawet do pracy chetniej przychodziłoby sie mając świadomośc że weekendy wolne a zwłaszcza w okresie wiosna lato gdy na hali jest bardzo gorąco. Mogłiby wprowadzić ten system podstawowy również na starej linii to wtedy byłoby dobrze i pewnie rotacja ludzi nie byłaby taka duża jak jest teraz. Bo niektórzy po prostu nie wytrzymuja systemu.
1
handlarz 2017-04-12 10:31
Zainteresowany asortymentem vdg.industry@gmail.com
A 2017-06-06 22:49
4-brygadowka jest ciężka to fakt ale jest więcej czasu dla dzieci i w każdym tygodniu jakieś formalne sprawy idzie załatwić, a to że czasem się chodzi jak zombie to już mały Pikuś ☺
Dodatek za ten system owszem przydałby się i za szkodliwe też!
Bo tak to tylko premia za normę a bez niej całe g...
Kkk 2017-06-24 20:41
Nie polecam. Teraz jak nas wydymali z wakacjami. Nie dość że pół zakładu dostaje na rękę 1900-2100 zł to jeszcze obEtna dopłaty do premii wczasowej , juz dostalismy wnioski o podanie rocznego przychodu (wcześniej to były 3 miesiące więc można było się zmieścić w większym progu dopłaty )Zarząd zdziwiony że ludzie się zwalniają a lrawda jest taka że jedni odchodzą bo za mało zarabiają a następni bo nie ma komu pracować a ci3zko zasuwac za trzech z tam sama stawka. A zarząd tylko non stop owija w bawełnę "małe podwyżki bo firma inwestuje i się rozwija" . Omijać z daleka . W ccc już lepsze pieniądze i normalniejszy system . Na szczęście ja już się zwalniam .
7
Gordzo 2017-06-24 20:47
Czysta wypłata przy stawce 2460-2550 brutto wynosi około 1880-1920 . Czekam aż naprzeciwko stanie jakis inny zakład i ludzie tam przejdą.
2
blabla 2017-07-10 11:29
Hej..
Czy w Sandemie można liczyć na jakieś dodatkowe grosze typu: wczasy pod gruszą, kredkowe(ołówkowe) bony na święta ? itp.. ?
Złoty Sandał 2017-07-14 18:40
Tak, w roku są cztery bonusy, dwie premie półroczne, jedna roczna (trzynastka) i wczasowe. Łącznie prawie 5tyś.
pikuś 2017-07-15 15:39
Jakie 5 tys zl gościu?,wez się obudz ,ta kwota którą napisałeś to jest na 3 osoby.
Niestety Sanden jako pracodawca płaci najsłabiej,pomimo ze jest bogatą firmą to płaci słabo.
to taki nowoczesny obóz pracy.
8
Bleble 2017-07-19 00:22
Powiem tak. W sandenie w aas pracowalam rok, na umowie niecale 2 miesiace.bedac w aas- traktowanie ludzi jak szczury, tylko dla osob z mocną psychiką.slabiaka tam zjedzą, no chyba, ze dobrze w tyłek wchodzić potrafi.liderzy kochają kapusiow.wlasnie, liderzy...wystrzegam szczegolnie przed jednym, który ma niezdiagnozowane zaburzenie psychiczne, dlatego jeszcze tam pracuje. Liderzy nie zwracają uwage na pracę, w takim sensie, ze jezeli Cię nie lubią, mozesz stawac na rzesach i dawac z siebie wszystko, a i tak bedziesz szykanowany, podczas gdy wlazidupy będą przedluzac sobie przerwy o 10 minut. Pracownicy, hmm...ludzie jak ludzie, znalazlo sie paru fajnych i do dzis utrzymuje sie stale kontakty.uwaga! Znalazłam tam milosc ;) jak prZeszłam na umowę na stale bylam dosyc zadowolna z zarobkow.dla ludzi chcacych tam pracowac; trzymajcie jezyk za zebami. Oprocz tego minusem jest na pewno praca w lecie dochodzaca do 45 C. A- strasznie duzo cpunow. Ogolem dobrze wspominam pracę.
2
sesese 2017-07-25 20:13
Ile zarabiają technicy w sandenie?
Ciekawy 2017-08-04 15:07
Nie mam pojecia ile zarabiają technicy ale słyszalem ze operator wyciąga od 2400- do 2600 z 2u letnim stażem .. na ile to prawda ? Moze ktoś coś ...:) / Pozdrawiam
MIKI 2017-08-07 23:09
Witam,
Czy jest jakiś transport na godz 8:00 z Lubina na Sanden ?
Paulina 2017-08-09 12:07
Na stronie internetowej Sanden Manufacturing Poland można znaleźć wiele ofert pracy. Poszukiwani są m.in. kandydaci na stanowiska INŻYNIER – AUTOMATYK W DZIALE UTRZYMANIA RUCHU, INŻYNIER PRODUKCJI W DZIALE OBRÓBKI MECHANICZNEJ, czy też OPERATOR WÓZKA WIDŁOWEGO. Co możecie powiedzieć o pracy w tych działach firmy? Co powinno się wiedzieć przed przesłaniem swojego CV?
Kalgieri 2017-08-09 18:30
Ostatnio dostałem ofertę pracy w Czechach. Przy produkcji kompresorów, tyle że do autobusów i ciężarówek. Tylko że jak w Sandenie na umowie dostawałem 1750 netto, tak w Czechach zarobię 3700 netto. Do tego darmowe mieszkanie, ubezpieczenie, itp. Jeśli ktoś chce się męczyć w Sandenie, to droga wolna. Ale jeśli ktoś myśli, to ucieknie stamtąd czym prędzej.
Podziwiam ludzi, którzy pracują tam całymi latami.
3
Technik 2017-08-16 12:08
Technicy z dłuższym stażem pracy nie zarabiają źle, ale ludzie i tak się zwalniają. W UR wieczny brak ludzi do pracy, po prostu dramat co się dzieje w tym dziale, niedługo nie będzie miał kto naprawiać maszyn.
1
polo 2017-08-26 15:43
do Technika-----------------
slyszałes o takim słowie jak mobbing?to przeczytaj
Będą się zwalniac i nikt ich nie zatrzyma nawet jeśli rzucą im więcej kasy.
dlaczego?
dlatego , ze jest panuje tam mobbing , zastraszanie , rycie mózgu i wiecznie mało i mało, jęki przełożonych , duzy nawał pracy , nie do zrobienia przez 8 godzin i muszą zostać po godzinach.
Niestety kierownicy działów to takie tępaki niby po studiach to maja pewną wiedze a okazuje się ze to ośle Łąki tylko próbują cos udawadniac lecz i tak technicy czy utrzymanie ruchu odchodzi.
dziekuje.
7
pracowniczy 2017-09-08 00:11
zgadzam się że jest mobbing. A poza tym w tym zakładzie pracy gdzie pracuje tyle ludzi , powinni kontrolować wszystkich pracowników alkomatami i bardzo dokładnymi testami na wykrycie narkotyków. Codziennie, tak dla pewności i bezpieczeństwa.
2
qwertyyui 2017-09-08 10:00
opinia o sandenie jest nieciekawa. dajcie ludziom zarobić i zmieńcie system na normalny z wolnymi weekendami , to wtedy nie bedzie tyle wypowiedzeń i zwolnień L4

tak jak jest np w sitechu, tam nie ma rotacji. mają większe wynagrodzenie, przerwy swiateczne, wolne weekendy. Ludzie pracujący tam są zadowoleni i nie myślą o zmianie pracy

a druga sprawa to powinni cześciej kontrolować na alkohol i narkotyki !!! zwłaszcza na nockach i pierwsze zmiany po weekendzie
3
pracowniczy 2017-09-08 15:16
błagam kontrolujcie alkomatem i testami na narkotyk !
1
Paulina 2017-09-11 15:05
@pracowniczy jeśli dzieją się sytuacje, które sprawiają, że jest potrzeba kontroli o jakiej piszesz, to czy zgłaszałeś/zgłaszałaś to również bezpośrednio do pracodawcy?
1
Polkowiczanin 2017-10-05 23:30
Praca ponad siły w warunkach w systemie. Pracując 8 lat moje wynagrodzenie netto wynosi lekko ponad 2tys zł z premiami , pracując w systemie czterobrygadowym - jeden weekend w miesiącu wolny - podwyżki co rok wynoszą ok. 60zł brutto dla pracowników o długim stażu. Zero poszanowania dla pracowników o długim stażu pracy., którzy przyczynili się do tego, aby firma po dziś dzień prosperowała na tym poziomie, szkoląc bezpłatnie nowych pracowników, który są bardziej doceniani niż my. Jeśli chodzi o podwyżki - jest to zależne od tego jak zdamy testy - co rok odbywają się testy z poszczególnych maszyn, na których wykonujemy pracę na co dzień i od tego jest brana pod uwagę podwyżka - jest to fikcja! Tak naprawdę liczy się, aby był człowiek do roboty, bo nie ważna czy ktoś pracuje 10 lat, czy rok - wszyscy są traktowani tak samo - a nawet ci z krótkim stażem są faworyzowani, żeby za tą stawkę zostali w firmie. Zero dodatku za system po kilku ładnych latach i ogólnie rzec biorąc nie polecam, bo sam jestem w zmiany pracy.Życzę dużo zdrowia i cierpliwości, wytrwałości w dalszym egzystowaniu w tej firmie, aby wiodło Wam się dobrze i aby w końcu Was docenili, mimo na tą chwilę taniej siły roboczej.
3
Paulina 2017-10-06 08:44
@Polkowiczanin wspominasz, że nowi pracownicy są bardziej doceniani niż Ci z większym stażem. Ktoś z pozostałych pracowników firmy też ma takie wrażenia? Jak to dokładnie wygląda? Czy nowi pracownicy mogą liczyć na lepsze warunki zatrudnienia?
Szik 2017-10-06 11:11
Niech pan( usunięte przez administratora ) postawi sie w ciele operatora i stanie na lini na 5 nocek z rzedu,bedzie wiedzial co to znaczy,i tyle zarabiac za taka prace,byc popychaczem i miec kolejki sprzatania,(dzisiaj Ty )dopiero zobaczy co znaczy miedzy innymi miec chcec placic za 2 systemy inaczej,gdzie system 18 zmianowy jest mniej uciazliwy,niektorzy pracowali juz w nim 4 lata i jak maja sie czuc,dac rowno,a jezeli chodzi o testy to jest smiech na sali,dawno z gory ustalone co kto i ile ma dostac,bo nietorzy sie wykloca a niektorzy nie otworza buzi bo nie sa na tyle odwazni
i rozgadani,wola przemilczec i podpisac bo jak maja isc do Molki lub Stanowskiego to tak nic nie da,bo sa za liderami ,sama szajka,ZMIENMY DYREKTORA,i bedzie inaczej:)
3
niko 2017-10-06 18:50
system płac w firmie opracował Dyrektor Pan R.chociaz dla mnie już dawno powinni go wywieść na taczce i wysypać za bramą.
Pan R celowo ustalił takie stawki,niby nowoczesny system wynagradzania,tak jak piszą na forach,totalna bzdura i fikcja.
stawki obecne w sandenie są tragiczne tylko desperat skusi się na nie.
Pan R zyje w innym swiecie i nie wie jakie są obecnie koszty zycia człowieka w Polsce,bo skad ma to wiedzieć skoro zarabia 30 tys.na miesiąc .
a na koniec chciałbym aby Pan R w końcu się obudził z tego letargu , nie patrzył na zyski pracodawcy i klepanie ich po ramieniu tylko ustaliL nowe stawki z Lidką z ZZ aby ludzie przychodzili do pracy z uśmiechem i chęcią.
4
kima 2017-10-08 11:46
Dyrektor R jest tego zdania ze mlody pracownik jest nie gorszy od starszego ,a na starszym mu nie zalezy,więc o czym my piszemy,ciekawe czy prezes o wszystkim wie,czy mu przxetlumaczyli jak nalezy o co chodzi ze tyle ludzi idzie gdzie indziej:(
TrueSanden 2017-10-10 10:12
Sanden to obóz pracy. Łagry. Ale ludzie sami godzą się na te warunki, często po prostu nie mając wyjścia. Robota głupiego, ciągle to samo, jakiś pajac wyliczy w excelu, że w czasie X można zrobić Y części i musisz dymać. Czy ktoś widział te maszyny, obrabiarki? Wszystko stare, używane przyjeżdża z Francji, a tam montują nowe. Maszyny psują się dosłownie co 30 sekund. CO 30 SEKUND!!! Trzeba znać z 1000 komend awarii, 1000 rozwiązań na ich usunięcie (GDZIE TAK NAPRAWDĘ POWINNO BYĆ OD TEGO UTRZYMANIE RUCHU!!!), ale nie... w Sandenie operator CNC jest od wszystkiego. Co jeszcze? maszyny wylewają chłodziwo kilka razy na zmianę, trzeba latać i zmywać, szukać odkurzacza, w sumie nic trudnego, ale w tym czasie jedzie maszyna i trzeba robić normę! Absurd. Co jeszcze? Mycie podłóg na nockach. (WTF?). W sumie nic trudnego, ale w tym czasie jedzie maszyna i trzeba robić normę! Co jeszcze? Na pierwszych zmianach trzeba latać z towotnicą i przesmarowywać maszyny, oczywiście cały czas robiąc normę i pilnując części. Skąd operator ma wiedzieć jak smarować maszynę, co odkręcić, co przykręcić? Czy nie powinien być od tego mechanik, utrzymanie ruchu? Najśmieszniejsze jest to: żeby przesmarować maszynę towotem trzeba mieć swoje imbusy!!! Nikt ich Ci nie da. Co jeszcze? Pomiar części dwa razy na zmianę. Niby wszystko OK, ale cały czas wyjeżdżają części i trzeba robić normę. Sam pomiar trwa ok. 40 minut i trzeba latać w tą i z powrotem, żeby robić to i to. Najlepsze jest na koniec. Wszyscy pracownicy zlatują się do JEDNEGO komputera, żeby wpisywać raporty. Jak będziesz ostatni w kolejce to nie zdążysz na autobus. Ludzie z biur do palanty, gbury. Niemili, chodzą z podniesionymi głowami, ale może kiedyś się zorientują, że ich praca nie jest niczym inteligentnym i pracują w tym samym syfie co reszta. To nie jest praca dla ludzi. To jest praca dla robotów. Składajcie podania do każdej innej firmy, nawet w CCC lepiej zarabiają za mniej stresu.
3
Zostaw swoją opinię o Sanden Manufacturing Poland - Polkowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sanden Manufacturing Poland