logo Ewitryna

Ewitryna

Łódź

Opinie o Ewitryna

luki 2011-07-19 08:26:32
Odradzam pracę w tej firmie. niemiła atmosfera.
boter 2012-03-24 01:32:00
Zgadzam się. Atmosfera jest na dość niskim poziomie. odradzam
2
Piotr 2012-03-28 10:25:14
Mam pytanie, bo chcę odbyć tam staż, atmosfera jest aż taka średnia?
1
luki 2012-05-30 00:18:12
nie mnie się nie podobało. częste kłótnie z przełożonym i to od pierwszych dni.
1
Zosia 2012-06-27 14:03:47
A pracownicy? Jaka jest atmosfera w zespole?
1
luki 2012-07-17 21:52:35
atmosfera w zespole ogólnie pozytywna, przynajmniej jak ja tam pracowałem. Całkiem spoko ludzie. Raczej młody zespół. Niestety atmosfera w zespole często była psuta przez zarząd.
2
aaaa 2013-10-11 12:13:17
Pensje wypłacane są terminowo. Jeśli chodzi o ich wysokość to nie jest bardzo źle, ale też nie ma rewelacji. Ja dodatków nie miałem. Muszę się zgodzić z przedmówcami że niestety atmosfera czasami była nieciekawa, ale to pewnie w większości firm tak jest. Osobiście uważam, że osoby prowadzące tą firmę powinny trochę zmienić podejście do samego pracownika. Pewnie części niesnasek dałoby się uniknąć. Koniec końców drugi raz nie poszedłbym do takiej firmy pracować, ale to moja subiektywna opinia. Najlepiej jak Sam pójdziesz się przekonać jak tam jest i zobaczysz czy odpowiada Ci taka forma współpracy z przełożonymi.Pozdrawiam
2
scorpio 2015-01-02 22:41:27
lukas, a jakiej pracy w ewitrynie szukasz? bo ja mam zamiar do nich uderzyć, bo programisty szukają. z tego, co widzę na ich facebooku, to działają (no tym bardziej, jak ludzi szukają, to chyba muszą się rozwijać) i jakoś nie sprawiają złego wrażenia. wyślę cv, to się przekonam, jak będzie, jak mnie na rozmowę zaproszą :)
ttk 2015-08-06 15:39:01
Jak tam dawno temu pracowałem to średnio mi się podobało chociaż atmosfera w zespole nawet była spoko, natomiast atmosfera z przełożonymi (szczególnie jednym) była kiepska i ogólnie źle wspominam pracę tam. Trochę zacofana technologicznie firma choć nie wiem jak jest teraz. Po zakładce Kariera na stronie widzę że dużo się nie zmieniło.
4
morfeusz 2015-08-24 18:51:23
Nie polecam pracy w tej firmie, szkoda czasu na starania, możesz dać z siebie wszystko a i tak będziesz pionkiem w ich grze. Jak podpadniesz takiemu jednemu z przełożonych to już się możesz zacząć pakować. Polecam firmę mijać szerokim łukiem.
3
ziomus 2016-04-25 13:13:10
Jest ok
rydz 2016-08-31 08:06:26
Totalnie odradzam, nie warto
1
FrankRibery 2016-09-01 01:03:16
@rydz - popieram. Głównie przez złą atmosferę i słabe technologie wykorzystywane w projektach.
1
FrankRibery 2016-09-09 13:45:41
@anka l
no ja nie zrobiłem, ale wiadomo, zależy jak kto mierzy.
FrankRibery 2016-09-13 16:14:29
@anka
nie wiem czy moje informacje będą przydatne bo pracowałem u nich jakiś czas temu i wówczas technologie używane w projektach były lekko mówiąc słabe. Teraz widzę, że poszli trochę z postępem czasu także to na plus. Jednakże w firmie od zawsze był problem z przełożonymi a w zasadzie z jednym z nich. Nie można było się dogadać i nie mówię tu tylko o sobie ale wiem, że sporo osób musiało porzucić tą pracę z tego właśnie powodu. Jak jest teraz, nie wiem, bo nie mam znajomego, który tam pracuje. Także ryzyk fizyk ;)
2
mrs 2016-09-21 16:02:32
niezłe czyli jakie ? też zastanawiam się nad pracą tam.
D.r.n.j.u 2016-09-22 22:34:49
Dla mnie dramat
1
D.r.n.j.u 2016-10-04 22:36:11
@full
Chcesz się załapać, a jednocześnie piszesz o atmosferze, że jest fajna? To pracujesz tam, chcesz pracowac, czy sam nie wiesz ?Coś dziwny ten wpis ;-)
2
edre 2016-10-05 13:18:15
hej mam pytanie ktos z was moze pracował na stanowisku koordayntora rozowju kadr w Szczecinie? czytalem ogloszenie i widze ze napisali ze zapewniaja tutaj wynagrodzenie adekwatne do posiadanego doświadczenia oraz niezbędne narzędzia oraz pakiet szkoleń
Zostaw swoją opinię o Ewitryna - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ewitryna