brak logo

Bloominess Polska sp Z.o.o

Ośno Lubuskie

Opinie o Bloominess Polska sp Z.o.o

Justyna 2009-06-14 10:32:51
W Bloominessie pracowałam na wakacje. Cóż mogę powiedzieć... firma przypomina [usunięte przez moderatora] Każdy ma swój numerek. Podczas pracy nie wolno rozmawiać, aby wyjść do łazienki należy dostać pozwolenie. Pracę wspominam jako ciężką szkołę życia
2
mała 2009-08-25 19:36:02
Bez przesady. Ja też tam pracowałam na wakacje i wydaje mi się, że porównanie tej firmy do[usunięte przez moderatora] jest dużym nadużyciem. Fakt- rozmawiać nie wolno, ale to nie jest nic strasznego. W trakcie pracy można słuchać radia, więc brak rozmów nie przeszkadza tak bardzo. Jeśli chodzi o wyjście do toalety to wcale nie trzeba prosić o pozwolenie a jedynie poinformować, że się wychodzi do toalety, a to duża różnica.
zrozpaczona ;( 2009-09-10 15:36:00
W blominess jest super,a trzeba uprzedzic ze sie wychodzi do ubikacji bo zdarzały sie wypadki ze kobiety mdlaly w toalecie i to jest powod tego,i rozmawiac tez mozna byle nie za glosno , jesli chodzi o zarobki to masakra,a teraz jak podniesli wydajnosc,to juz masakra,zero premi,a wyplata?masakra!
????????????? 2009-09-26 19:19:56
wyplaty?jak pies naplakal,a teraz utrudnili ludziom tam zeby zarobili tą premie,ludzie musza charowac jak woly a i tak nie nalezy im sie premia,bo zeby ja miec to muszą flaki sobie spruc,nie ulatwija tam pracownikom zeby mogli zarobic,i przez to nikt tam nie chce isc do pracy i ok!
OSO 2010-01-15 17:37:25
A CO WY MOŻECIE WIEDZIEĆ O PRACY TUTAJ . JA PRACUJE TAM PRAWIE OD POCZĄTKU ISTNIENIA FIRMY. WIĘC WIEM CO JEST PIĘĆ.
RADIO JEST OWSZEM ALE ILE MOŻNA ESKI SŁUCHAĆ ZAROBKI HM... PODSTAWA Z ZESZŁEGO ROKU A CI CO NA SEZON PRZYCHODZĄ TO MAJĄ ZAWSZE ZAWSZE WIĘCEJ NIŻ MY STALI PRACOWNICY I TYLE. NIE WAŻNE CZY JEST SIĘ SPRZĄTACZKĄ CZY BUKIECIARKĄ ITD. TA SAMA PODSTAWA I CZY PRACUJESZ ROK CZY DWA I TAK TO SAMO... A PREMIA SZKODA GADAĆ
aa.... 2010-01-24 19:19:40
A ja słyszałam, że kierowniczka pierwsza była lepsza od tej teraz...
zrozpaczona 2010-03-23 12:52:58
tak to prawda! ja mam dosyc swojej brygadzistki,jest arogancka,bezczelna,wulgarnaaaaaa! odnosi sie nagannie do pracownika w swojej grupie,klnie jak szewc,ludzie płaczą pokryjomu,mają dosc,ale kierowniczka tego nie widzi,przymyka oczy na to,obstaje za brygadzistkami,wiec pracownice nie chodza sie skarrzyc bo sie boja,ze potem beda mialy przez to gorzej,brygadzistke moja trzeba wyslac na kurs brygadzistek,jak powinna sie zachowywac w stosunku do pracownic,i wyslac do lekarza psychologa!
1
mamuska 2010-03-28 19:15:36
Nie chcialabym nikogo bronic, ale pracuje tam juz od dawna i o ile pamietam kazda z nas podpisala zgode, ze w razie potrzeby pracodawcy bedzie pracowac 12 godzin. Tez jestem matka i wiem jaki to problem znalezc opieke nad dzieckiem, jednak to tylko kilka dni w roku. Nie zwsze pracujemy ustawowe 8 godzin i oto nikt nie krzyczy a wyplata jest za niby wypracowane 8 godzin.
urzedniczka 2010-03-28 19:28:38
moja synowa pracowała tam jakiś czas temu i mówiła że nie jest źle. owszem pracy dużo było i trzeba się było narobić. kierowniczka w sumie nie jest zła, nie taka ostra jak poprzednia, można się z nią dogadać. poza tym nie mają wygórowanych wymagań, co widać po niektórych opiniach - ludzie nawet dobrze podstawówki chyba nie skończyli skoro robią takie błędy ortograficzne.
ANIA Z OŚNA 2010-12-02 17:36:48
TAK MASZ RACJĘ,JA TAM JUŻ PRACUJĘ 3 ROK NA ZLECENIE,TOTALNA MASAKRA![usunięte przez moderatora] LUDZI DO BÓLU!A PANI KIEROWNIK TO ZAROZUMIAŁA BABA!UDAJE A NA NICZYM SIĘ NIA ZNA!
Bezrobotny 2011-01-01 20:50:33
W myśl zasady"Szanuj szefa swego, możesz miec gorszego" przestańcie czepiac się kierowniczki.najlepiej wykażcie się odpowiednim wykształceniem, znajomością języków obcych,a przede wszystkim umiejętnością samodzielnego myślenia no i zajmijcie jej miejsce,proste ?
anonim 2011-01-04 10:05:19
MASZ RACJĘ,SAME NIEUKI TAM PRACUJĄ!!!!!!!!!!!ALE JEŚLI CHODZI O KIEROWNICZKĘ TO MA RACJĘ,BO UDAJE BÓG WIE KOGO,A TAK NAPRAWDĘ JEST NIKIM!BRAK SZACUNKU DO DRUGIEJ OSOBY TOTALNIE!A PO ZA TYM TO SZKODA SŁÓW NA NIĄ I NA CAŁĄ RESZTĘ!!!!!!!!!!!WSZYSTKIE TAK BABY WCHODZĄ W [usunięte przez moderatora]KAŻDEMU!SAME LIZUSY I [usunięte przez moderatora]!!!!!!!!KONIEC KROPKA!!!!!!!!!!!!!!!
anonim 2011-02-10 11:07:45
no z tym ze pracuja tam same nieuki to troszke przegiencie,jak mozna ludzi po maturze czy studiujacych nazwac nieukami?tak samo nie zgodze sie ze wszyscy to lizusy,ja do takich osob nie naleze i wiele moich kolezanek tez nie.a co do kierowniczki to raczej jej osobista sprawa jak ona wyglada jak sie ubiera.ale prawde mowiac za kierowniczki Malgorzaty bylo duzo lepiej.byla dyscyplina ale wszyscy byli traktowani jednakowo.niejednej osobie brakuje wlasnie tej starej kierowniczki.pozdrawiam i nie wypisuje takich bzdur:)
anonim 2011-03-03 22:00:26
jak Wam tak źle to szukajcie sobie innej pracy wcale aż tak źle nie macie, słyszałam
ALA 2011-05-02 21:45:22
no cóż, ja przyjmując się na pracę sezonową zostałam poinformowana,że to jest praca na 12 godzin i że jest to w święta. ale o stawkę godzinowo trudno sie dopytac, kręcom jak mogom, ale zobaczymy,dopiero zaczęłam pracować, a co do kierowniczki to miła babka,a że się ubiera i wygląda jak wygląda to jej sprawa! każdy ma swoje gusta. a co do niektórych bab co przyjęły się na sezon to fakt lizusy jak nie wiem, brygadzistce mało w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wejdą haha. a brygadzistka widać ,że lubi lizusów. powiem krótko nie polecam na stałe tej pracy, chyba, że ktoś lubi dużo,dużo praracowac.
anonim 2011-07-06 20:09:56
Ja w tym Bloominessie harowałam jak wół za psie pieniądze.Na szczęście pracowałam tak tylko na okres Bożego Narodzenia.Gdybym popracowała dłużej to prędzej bym zawału dostałą.[usunięte przez moderatora] miałam tak parszywą że szkoda słów aby to opisać.Wulgarna arogancka traktowała nas wszystkich jak wyrzutków społeczeństwa.Na imię miała [usunięte przez moderatora].
Bloominess to największy [usunięte przez moderatora] w Lubuskim jak dotychczas otworzyli.Nikomu nie polecam tam pracy:)
Zainteresowana 2011-09-19 14:05:59
Witam wszystkich ktorzy zamiescili opinie o firmie Bloominess. Z tego co widac na tym forum to raczej nie idzie znalezc pozytywnej opnii o tej firmie. Kazdy opisuje jak straszne jest to miejsce pracy. Interesujace byloby uslyszec co wy jako pracownicy chcielibyscie tam zmienic. Z opinii wnioskuje ze najwiekszym problemem jest placa, ktora oferuja oraz kierowniczka Pani [usunięte przez moderatora]. Czy moglibyscie jako pracownicy tej firmy poradzic co moznaby zrobic by zmienic sytuacje panujaca w Bloominess poza placa oraz kierowniczka (te sprawy sa oczywiste)? Czy ta firma wogole rozmawia z pracownikami? Mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto odpowie na moje pytania. Z gory dziekuje. Pozdrawiam
.... 2012-03-24 17:54:04
Zainteresowana - 2011-09-19 14:05:59

Witam wszystkich ktorzy zamiescili opinie o firmie Bloominess. Z tego co widac na tym forum to raczej nie idzie znalezc pozytywnej opnii o tej firmie. Kazdy opisuje jak straszne jest to miejsce pracy. Interesujace byloby uslyszec co wy jako pracownicy chcielibyscie tam zmienic. Z opinii wnioskuje ze najwiekszym problemem jest placa, ktora oferuja oraz kierowniczka[usunięte przez moderatora]. Czy moglibyscie jako pracownicy tej firmy poradzic co moznaby zrobic by zmienic sytuacje panujaca w Bloominess poza placa oraz kierowniczka (te sprawy sa oczywiste)? Czy ta firma wogole rozmawia z pracownikami?

Mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto odpowie na moje pytania. Z gory dziekuje. Pozdrawiam
ta firma nigdy nie rozmawia z pracownikami,bo zdanie pracownikow jest niewazne,jak pracownicy napisali co mysla o firmie itd. to pozabierali im premie i za kare musieli pracowac po godzinach po 12 godz,noi zawyzyli za to norme by nikt jej nie wyrabial....it [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] .w ten sposob zmuszaja ludzi by milczeli i siedzieli cicho,dlatego tam nikt nic nie powie,wiem bo tam pracowalam 6 lat! i mialam dosc szczegulnie falszywej kierowniczki,ktora odgrywala tam parade mody ze to jaka ona najpiekniesza i ze jej nikt nie dorasta do piet,i zabierala ludziom premie,nie polecam nikomu tej pracy!!!!!!!!!!!!!!
mak 2013-09-04 10:43:31
Wznawiam pytanie o warunki panujące w tej firmie; czy w ogóle płacą? jak są traktowani pracownicy? czy nadal pracodawca zapewni dojazdy? Niedługo giełda pracy w PUP znowu szukają pracowników.
sabrinka 2014-03-27 09:09:41
ja pracuję tu juz sporo czasu i fakt są dni ze człowiek jest wycieńczony,ale bez przesady z tymi negatywnymi opiniami, ja swoją pracę lubie i atmosfera też ok
basia 2014-04-17 22:16:20
Nadgodziny oddają ale nadal harujemy cały tydzień i w dodatku soboty, nie ma szkoleń, żadnych nagród, no bony na święta dają to tyle a atmosfera różnie; szkoda pisać;
Ada 2014-05-12 09:33:53
Praca tam nie była by taka zła,jak by nie te nadgodziny. P 8 godzin pracować tam niema szans. Atmosfera jest ok. Chociaż ludzi są traktowani przez kierownictwo jak niewolnicy
iza 2014-09-06 19:07:09
okropni ludzie,faLszywe brygadzistki,nikt nie ma prawa się wypowiedzieć wyżej.Wiocha na całego jak nie milczenie to deptanie.
gall 2014-12-02 21:54:40
może PIP powinno się tym, co dzieje się faktycznie w bloominesie zainteresować, bo jest cicha tragedia, chyba ze i tam układ firma ma
ksiezniczka 2014-12-09 20:42:41
nikt mi nie zamydli oczu ja tam pracuje już dość dłogo i bordzo dobrze wiem ze brygadzistki jak dostaną troche wiekszą premie to siedzą jak myszy pod miotłą co jedna to bardziej fałszywa a szczegulnie p.ELKA I KRYŚKA te to potrafiom
marta 2015-02-06 17:25:42
@ksiezniczka, hej, a możesz napisac na jakim stanowisku pracujesz? Bo ja obecnie pracuję w lokalnej małej kwiaciarni jako florystka i tak się zastanawiam, czy nie ma szansy bym znalazła podobną prace w bloominess. W ogóle jak tutaj dziewczyny z zarobkami, na ile orientacyjnie można tutaj liczyć? Pozdrawiam.
Ośnianka 2015-05-13 00:14:26
Hej, może ktoś napisać jak tam praca w Boominessie? Jest jakaś poprawa zarobków, atmosfery i postępowania kierownictwa? Zastanawiam sie czy isc tam do pracy bo dziecko zaraz do przedszkola, to i robota jakas by sie przydala, bo w starej to nie masz szans powrotu.
hi 2015-07-15 23:22:28
hej a robi tam jeszcze ta stara krowa z ownic Olka taka gruba dziewica zebyscie wiedzialy co ona niektorym wygadywala o was itp
anonim 2015-07-17 22:51:01
hi tak jeszcze robi masakra babochlop z tej Olki a i dzieki ze mowisz ze plotkuje o nas juz my ja zajedziemy z dziewczynami ze jej w piety pujdzie!!!!
Olka 2015-08-25 16:11:43
To czekam
dluga a.o 2015-08-26 19:04:50
olka jak olka ale ta kruela najpierw wyrzuca z fecebooka a póżniej przyjaciół szuka .... malo psów po osnie lata. niech mirek jej kredyt splaca nie...
1
MALA 2015-08-26 19:07:33
PRACA SUPER I KOLEZANKI TEZ ... Z KIM SIE ZADAJESZ TAKIM SIE STAJESZ
Normalna 2015-08-29 17:08:26
Widocznie nie potrzebuje falszywych i dwulicowych znajomych
Szalona 2015-09-03 18:52:11
Ja nie wiem jak można podawać się za kogoś i pisać takie głupoty ta sprawa już nie długo się wyjaśni i Gratuluję Asi że podjeła taką decyzję w końcu ktoś Normalny zrobi porządek i oszczerstwami pod jej adresem.
szczesliwa 2015-10-28 16:23:43
Brawo brygadzistki tak dalej bedziecie same zaiwaniac . Szczęśliwa , ze koniec męczarni po 12 godzin i wypad na ryj z zakładu hahaha nie polecam tam pracy , albo włazic w tyłek brygadzistkom , bo inaczej marny los czeka donoszą nieprawde do biura, obłuda i pastwienie sie nad pracownikiem śmieszne , ze tak sie dzieje , ale cóz buro nie widzi co kto robi tylko słucha donosów . Powodzenia i nigdy tam wiecej , będę mówić to co tam przeżyłam istny horror.
ewa 2016-02-18 19:04:36
Czy to prawda ze zarabiaja tam 2tys
ljhb 2016-05-21 23:30:28
a czy może szukają teraz ludzi do pracy? Bo poszukuję zatrudnienia, jestem florystką i dobrze sie w tym odnajduje
Zostaw swoją opinię o Bloominess Polska sp Z.o.o - Ośno Lubuskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bloominess Polska sp Z.o.o