brak logo

"Bufan" S.C.Marek Bufan i Natalia Pawłowicz

Wrocław

Opinie o "Bufan" S.C.Marek Bufan i Natalia Pawłowicz

2010-07-08 11:26:38
Ostrzegam przed firmą "Bufan" S.C. Transport [dane osobowe usunięte przez admina]. Ponieważ stosują niesamowity system zatrudniania kierowców polegający na tym ze Pan [dane osobowe usunięte przez admina] obiecuje prawidłowy i terminowy system wynagrodzeń. Po rozpoczęciu pracy przez kierowcę zaczyna brakować pieniędzy na paliwo na tolkolety na wszystko, tłumacząc to trudną sytuacją finansowa firmy. Jest to przygotowanie do nie wypłacania zarobionych kierowcą pieniędzy. Proponując częściową wypłatę wynagrodzenia, którą i tak nie wypłacą, odciągając wypłatę „kryzysem”. Z wyżej wymienionych przyczyn kierowca odchodzi z pracy i w tym momencie zaczyna się rola Pani [dane osobowe usunięte przez admina]. Ponieważ Pan [dane osobowe usunięte przez admina] nie odbiera telefonów. Pani [dane osobowe usunięte przez admina] cały czas obiecuje wypłatę częściową wynagrodzenia, ale w żadnym wypadku nie chce tego wynagrodzenia wypłacić. Wszystko robi, dlatego żeby kierowca zniechęcony nie tylko zrezygnował z wypłaty, ale tez nie zwracał się o pomoc do instytucji ja sąd pracy i inspekcja pracy. Ja się nie poddałem i zacząłem walkę o swoje ciężko zarobione pieniądze. Zapraszam wszystkie instytucje i ludzi, które mogą mi pomóc. [usunięte przez administratora]
kloszard 2010-09-21 12:32:21
firma bufan zwineła się przedstawiciele jej zalegają z kasa za pracę i pesje od miesąca są nie osiagalni przesztrzegam wszystkich przed jakimi kolwiek kataktami na poziomie finansowym
xxxxx 2012-05-07 15:53:32
To "genetyka" , ojciec teraz robi to samo, jak zbańczyl,TAK KONCZA "BIZNESMANI" ZA NIE SWOJE PIENIADZE .
ps wystawilem ocene bdfb , bo to PRAWDA
12345 2012-05-09 06:03:29
PRZESTRZEGAM PRZED UPADLYM WLASCICIELEM ,[usunięte przez administratora]POZYCZA PIENIADZE , POWOLUJAC SIE NA "STARE DOBRE KONEKCJE " nigdy nie oddaje !!! UKRYWA SIE PRZED WIERZYCIELAMI, NIE ODBIERA TEL, czesto zmienia numery tel !!! PORAZKA !!! :(
andrzej 2013-05-08 21:33:05
- 2010-07-08 11:26:38

Ostrzegam przed firmą
"Bufan" S.C. Transport [dane osobowe usunięte przez admina].
Ponieważ stosują niesamowity system zatrudniania kierowców polegający na tym ze Pan [dane osobowe usunięte przez admina] obiecuje prawidłowy i terminowy system wynagrodzeń. Po rozpoczęciu pracy przez kierowcę zaczyna brakować pieniędzy na paliwo na tolkolety na wszystko, tłumacząc to trudną sytuacją finansowa firmy. Jest to przygotowanie do nie wypłacania zarobionych kierowcą pieniędzy. Proponując częściową wypłatę wynagrodzenia, którą i tak nie wypłacą, odciągając wypłatę „kryzysem”. Z wyżej wymienionych przyczyn kierowca odchodzi z pracy i w tym momencie zaczyna się rola Pani [dane osobowe usunięte przez admina]. Ponieważ Pan [dane osobowe usunięte przez admina] nie odbiera telefonów. Pani [dane osobowe usunięte przez admina] cały czas obiecuje wypłatę częściową wynagrodzenia, ale w żadnym wypadku nie chce tego wynagrodzenia wypłacić. Wszystko robi, dlatego żeby kierowca zniechęcony nie tylko zrezygnował z wypłaty, ale tez nie zwracał się o pomoc do instytucji ja sąd pracy i inspekcja pracy. Ja się nie poddałem i zacząłem walkę o swoje ciężko zarobione pieniądze. Zapraszam wszystkie instytucje i ludzi, które mogą mi pomóc.
[usunięte przez administratora].
wpis nie jest już aktualny pan piotr rozliczyl sie ze mną przepraszam za te słowa ale nie umiem ich wykasować wiec moje wynagrodzenie zostalo mi wyrownane z odsetkami dziekuje i pan[usunięte przez administratora] to porzadny facet przepraszam raz jeszcze
kloszard 2013-05-08 21:36:53
kloszard - 2010-09-21 12:32:21

firma [usunięte przez administratora] zwineła się przedstawiciele jej zalegają z kasa za pracę i pesje od miesąca są nie osiagalni przesztrzegam wszystkich przed jakimi kolwiek kataktami na poziomie finansowym
JA TEZ PRZEPRASZAM ZA TE SLOWA PANIE [usunięte przez administratora] ROZLICZYL SIE PAN ZE MNĄ W 110%-DZIEKUJE I ŻYCZE POWODZENIA
nianiababimost 2013-11-25 15:16:36
OOOO Nawet nie jestem zdziwiona takimi opiniami, na takich ludzi zresztą wyglądają, przypadkiem miałam okazję (na całe szczęście trwało to krótko) współpracować u tej pożal się Panie Boże "Inteligencji Powiatowej" Pan [usunięte przez moderatora] wydawał się w porządku ale przy tej pijaczce całkiem zapomniał że to on nosi spodnie !!! Ale cóż zrobić na tą bide którą klepie powinien się cieszyć że ma dach nad głową !!! [usunięte przez moderatora]
1
szlachcianka 2014-01-23 12:00:50
Droga " Nianiu" współczuję goryczy i prostoty słowa. Proszę pomodlić się o mądrość umysłu albo skorzystać z dobrego lekarza.
2
sąsiadka 2014-03-26 13:58:34
Ta cała "niania " to, zakłamana , fałszywa i nie dbająca o dziecko ........ Przestrzegam przed takimi kobietami!
przyjaciółka 2014-03-26 14:08:31
Ta niania, to prosta kobieta nie wie co pisze.Znam ją od dawna. Gdzie się pojawi tam nie jest dobrze. Zazdrości dobrego i szczęśliwego życia innym. Ponadto chyba sama pije skoro przypisuje coś takiego innym ludziom i to w dodatku zawsze trzeźwym.Nie ma baba co robić.
mama 2014-03-26 14:12:20
To prawda, to kolejny dowód na to że trzeba uważać na nianie.
sąsiadka 2014-03-26 14:19:11
Nie powinno się nazywać takie babsko nianią. Chyba nie dopiła.........
sąsiadka 2014-03-26 14:39:08
Przy "biedzie" tych Państwa NIANIA przytyła jakieś 10 kg. Waga końcowa ok. 100
przyjaciółka 2014-03-27 14:41:25
o tak, trzeba uważać na nianie !
sąsiadka 2014-04-03 15:13:58
Niech niania nie oskarża bezpodstawnie niewinne osoby. Trzeba mieć tupet...i jaki to człowiek?
Radek_nowa_sól 2014-04-09 13:41:01
witam czy wie ktos moze co sie dzieje z Markiem
3
prztyk 2015-01-23 17:09:47
a gdzie wogole mogę znalexc strone tej firmy bo nie udalo mi sie znalezc, chciałbym wysłac cv bo wczorsj na przystanku dwie kobiety rozmawialy jak tu dobrze sie pracuje i zarabia, dajcie znaj jak wyglada tu rekrutacja i rozmowa kwalifikacyjna no i co najwazniejsze czy oni maja swoje strone www ? dziwna sprawa
troror 2015-03-25 02:00:24
@prztyk myślę ze oni po prostu nie mają swojej strony internetowej i weź to pod uwagę bo tak też może być ;) może po prostu spróbuj odszukać właśnie w internecie numer telefonu, może ktoś Ci poda, przecież w końcu Wrocław to duże miasto i wtedy zadzwoń i się dopytaj czy mają jakieś wolne miejsca pracy czy aktualnie nie
panczo szansa 2016-05-13 21:26:00
kermit, z tego co wiem to firma jest mała i rzadko ludzi potrzebuje
Zostaw swoją opinię o "Bufan" S.C.Marek Bufan i Natalia Pawłowicz - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "Bufan" S.C.Marek Bufan i Natalia Pawłowicz