brak logo

”Amper” Hurtownia RTV-AGD

Radom

Opinie o ”Amper” Hurtownia RTV-AGD

Morfeusz_78 2010-08-24 08:50:45
Moja opinia na temat tej hurtowni jest jak najbardziej zła. Czemu? Podczas rozmowy kwalifikacyjnej kierownik ([usunięte przez moderatora]) mówi, że okres próbny trwa 2 tygodnie, że zarobki kształtują się na poziomie 1550 zł. Poniewaź zacząłem prace w połowie miesiąca wynagrodzenie adekwatnie jest mniejsze. W każdym razie tak sądziłem... Mój okres próbny po na prawdę ciężkjej pracy zakończył się po 5 dniach za które dostałem wynagrodzenie 210 zł. Koledzy na magazynach są ok natomiast kierownictwo magazynów wręcz przeciwnie.
Nie polecam pracy w tej hurtowni...
rudy 2012-09-13 18:32:37
[usunięte przez moderatora] z pracą w tym bagnie. lepiej iśc na ciecia przynajmniej kregosłup nie siądzie!!
5
Ja 2013-07-17 16:52:56
Ciężka praca fizyczna (noszenie pralek i lodówek , jak przetargałem 3 tiry jednego dnia odechciało mi się tej pracy) z dwiema sobotami płacą 1200 zł. kto chce się nabawić dyskopatii niech wali jak w dym .
agasz 2014-02-19 13:00:38
SUPER FIRMA , REWELACJA SZEFOSTWO !!!, FANTASTYCZNA EKIPA !!!, NAJLEPSZA FIRMA W JAKIEJ PRACOWAŁAM
4
stary wyga 2014-09-23 16:36:44
AGASZ CHYBA MUSISZ BYC LIZUSEM JEZELI TAK TWIERDZISZ?KIEDY SIEDZIAŁES POD BIURKIEM?
1
Piotrek 2014-12-22 14:58:12
Firma Dno byłem widziałem tak jak napisane wyżej. Noszenie pralek itp
szkoda zdrowa za tak marne pieniądze. Jak chcesz sie nabawić ogromnych problemów zdrowotnych to nawet ta smieszna wypłata Ci nie pomoże w późniejszym leczeniu. Ogłaszają się cały czas do pracy na magazyn, ale kategorycznie odradzam prace w pseudo firmie Amper!
1
ja 2015-02-06 09:15:15
Witam, byłem przez krótki czas pracownikiem tej firmy i jest mi bardzo smutno że firma nadal wykorzystują pracowników w sposób więcej niż maksymalny bym to ujął ponieważ po pierwsze 1200zł w tych czasach to nawet nie jest minimum, po drugie pracownicy tzw. stali traktują nowych kolegów jak tzw. powietrze,uważają siebie wyżej niż nowi a przecież sami byli kiedyś nowymi i wiedzą jak to jest. Osobiście nie polecam tej firmy, nie wrócę już tam obecnie pracuję w zakładzie gdzie jest większa tolerancja do nowych ludzi mamy szkolenia ze wszystkiego a nie jak tutaj ale wybór pozostawiam Wam?????????????
byly pracownik 2015-05-19 22:30:32
Byłem pracownikiem tej firmy, warunki finansowe tragiczne (na poczatek 1200 zł z sobotami pracującymi!!!) praca bardzo ciężka, kilka tirów dziennie pralek lub innego sprzętu do rozładowania wózkami ręcznymi sprawia że kręgosłup i nogi odmawiają posłuszeństwa, jeszcze lepiej jak trzeba ten towar wrzucać na górę (np prawie 2 metrowe lodówki jedna na drugą we dwóch własnymi rękami). Kadra kierownicza to jedna wielka porażka, czepiają się byle czego, gdyby mogli to laliby batem po plecach, przez 8 godzin harówki przysługuje 15 minutowa przerwa (w tym czasie trzeba dojść i wrócić z szatni która jest na końcu magazynu, nawet zjeść sięspokojnie nie da), oprócz tego zero odpoczynku, osoby palące nawet nie mogą zapalić przez ten czas, ciągle ciężka fizyczna praca, jak nie ma tirów do zdejmowania lub ładowania przewożenie ciężkiego towaru z miejsca w miejsce tylko po to żeby przypadkiem nie postać chwilę, ogólnie bardziej przypomina to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szczerze odradzam chyba ze ktoś chce skończyć ze zniszczonym zdrowiem i nerwami. Warunki sanitarne tragiczne, wszędzie bród, smród, w łazience syf że nie da się wejść oprócz tego brak mydła, ręczników papierowych, czasami brak światła i papieru toaletowego :D Mimo tego bałaganu chcą obciążać pracowników za uszkodzony sprzęt (z pensji 1200 XD). Mam nadzieję że wybiłem ludziom niezdecydowanym pomysł pracy w tej firmie, mógłbym pisać jeszcze bardzo długo o tym miejscu ale szkoda słów :D
2
Zenek M 2016-04-21 20:37:49
Witam pracuję w tej firmie już kolejny rok. Trochę się uzbierało tego co bym chciał przekazać nowym poszukującym pracy. 1550 zl do reki przez kilka lat. Zero możliwości awansu zawodowego lub spełnienia się. Atmosfera wygląda tragicznie. Wymagania pracodawcy względem pracownika przekracza wynagrodzenie jakie można tam uzyskać. Nie ma dostawy "tirów pralek" które trzeba rozładować ręcznie wykorzystujemy w sposób śmieszny...cytuje jednego z kierowników "szuramy wózkami". O złej kondycji finansowej tej Firminy nie wskazuje tylko niska płaca zwykłego szarego magazyniera lecz zajęcia jakie wypełniają nasz 8h czas pracy. Jednym z zajęć to cięcie palet na deseczki dla prezesów bo przecież czymś należy w kominku przepalić... Śmiech na sali jawnie. Brak dodatków premii. Kiedyś dla magazynu były paczki dla dzieci socjal bony premie świąteczne itd. teraz nie ma nic. Młody człowiek przyjdzie tu i jedynie czego się dorobi to garba. Szacunek do pracownika?? Żaden. Dzisiaj pracujesz jutro już nie. To jest radom na Twoje miejsce już czeka 5. Ale tak było do czasu. Już dawno nie widziałem nikogo nowego z CV. Radom to małe miasto i wieści szybko się roznoszą. Jeśli szukasz pracy w której możesz się spełnić zawodowo i przy tym zarobić to proszę Cie omijaj chorzowska 14 i 3 zdala. Firma Amper nie zapewni Ci godnego bytu. A teraz do tych lizusów co piszą wszystko w superlatywach o tej firmie. Człowieku widziałeś kiedyś tu atmosferę w której chcę się pracować mimo małych zarobków??? Nawet święta Bożonarodzeniowe i Wielkanocne to przeszłość. Odpowiedz sobie co Ci dała ta firma oprócz 1550 zl i zniszczonego zdrowia. Nie użalam się pisząc ten post. Chcę podkreślam CHCĘ uświadomić każdemu jak wygląda sprawa od środka. Pracuje tu jak wspomniałem kilka lat i gdybym tylko mógł zmienić tą pracę na inna to dawno już bym to zrobił. Ale to tylko Radom. Pozdrawiam wszystkich i serio teraz zastanówcie się nad tym zakładem pracy.
kosmita 2016-04-21 20:52:53
Zenek zgadzam się z toba miałem doczynienia z tą pseudo firmom. 1550 zł za przezucanie pralek to jakieś nieporozumienie. Szkoda zdrowia chłopie, bo długo twój kręgosłup tego nie wytrzyma. Firma ma zjebana opinie na mieście, wiec i ludzie uciekaja. Życze powodzonka i zmiany pracy.
Marian 2016-04-29 15:23:58

Pracuj, pracuj aż Ci garb wyrośnie i będziesz mógł go sobie okleić reklamą Mycenter. Ta firma to całkowite dno i ludziska co zarządzają tą firmą mają 0 szacunku do pracowników. Poczekać jeszcze kilka lat to będzie się działo to samo co w Oświęcimiu.
Stasio 2016-05-04 09:00:47
Zgadzam sie w 100% z poprzednimi negatywnymi opiniami.chciałem jeszcze dodać ze firma okrada swoich pracowników z bonów na święta i paczek na Mikołaja dla pracowników co maja dzieci pomimo tego ze firma posiada zakładowy fundusz świadczeń socjalnych. Kierownik główny magazynu ma dojście co święta do bonów tylko są one dla wybranych głównie dla sprzedawczykow bądź pracowników z biura. Jedno wielkie dziadostwo.
Sobiesam. 2016-05-12 14:22:10
Też tam pracowałem, wszystko co jest napisane na górze się zgadza. Jeszcze warto dodać, że wóda się leje litrami, na każdej zmianie ktoś pijany albo dobrze wcięty się znajdzie :) Kierownicy na nockach też piją, ale stań na chwile z telefonem żeby odpisać na SMSa i masz przesrane ;) Kierownicy tak się boją głównego kierownika, że meldują mu wszystko jak na Policji, jeden na drugiego, a potem udają kolegów między sobą :) Przez lata które tam pracowałem nurtuje mnie i chłopaków którzy są tam nadal pytanie. Co robi zastępca głównego Kierownika Pan Grzegorz? A nic. Stoi na rampie 8 godzin, pali szlugi i kaszle. To jest jego zajęcie, a bierze przynajmniej 2 razy wiekszą pensje niż magazynierzy. Zapytajcie kogokolwiek kto tam pracował, co robi zastępca kierownika. Generalnie firmy nie polecam.
Ja 2016-05-13 10:45:10
Ty SOBIESAM -Nadal pracujący w tej firmie przestań oczerniac innych i weź się za robotę a nie szurasz nogami przez całą zmianę bo inni muszą za Ciebie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Sobiesam. 2016-05-13 13:49:41
@Ja - O, widzę kierownictwo się odezwało :) Jak mówię, że już tam nie pracuje, to nie pracuje, ale widać nie wiele się zmieniło skoro podejrzewasz, że nadal tam tyram, w takim razie informacje mam ciągle aktualne :) W tej firmie nie pracuje już nikt normalny, zostały same wieśniaki i konfidenci, który normalniejszy i mądrzejszy to dawno już uciekł. Taka firma, że dostaw po sufit, towaru nie ma gdzie upychać, a premii dla ludzi na koniec roku nie było bo firma ma kiepski obrót :) Za to na wóde i imprezy dla kierownictwa zawsze było. I na pensje dla kierownika nie roba który uciekł na zwolnienie czy tam urlop jak była kontrola, bo gdyby się ktoś go zapytał "Co Pan tutaj właściwie robi" to by się zakasłał. A Ty tam zamiast odpisywać i próbować ratować opinie o firmie, to idz przestawiaj lepiej towar z miejsca na miejsce byleby Cie na kamerze było widać, bo kierownik się zdenerwuje. Przyszłym pracownikom życzę również powodzenia gdyby chcieli coś zjeść na przerwie która ma trwać 15 minut. Zapalić oczywiście też nie można, tylko kierownik zmiany może. Może również zrobić sobie przerwę np półtorej godziny na nocce a Ty musisz czekać aż łaskawie sie weźmie za robotę, żeby iść na swoją 15 minutową, bo oczywiście na przerwy są puszczane po dwie osoby, żeby czasem praca nie ustała nawet na minute, bo kierownik główny znów będzie nie zadowolony. Chyba że kierownik zmiany idzie na przerwę to z nim jego najlepsi kolesie którzy mają prawo te półtorej godziny z nim stać na rampie. Konfidenci tacy jak i on. Chętnie poopowiadam więcej jak tylko się znajdą zainteresowani, co sie tam naprawdę dzieje, ostrzegam wszystkich którzy idą tam do pracy.
Ja 2016-05-13 15:47:51
Jak byś szybciej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to i kierownik zmiany nie musiałby czekać aż wysyłka będzie gotowa do załadunku.Widać hujowy byłeś w te klocki to ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo pracownik który jest w porządku i szanuję to co robi A nie ogląda się na innych aby za niego zrobić robotę pracuje do dziś.Widać nie jest tak tragicznie jak piszesz tylko tacy jak ty są mocni w gębie bo napiszę i ukryje się pod śmiesznym Nickiem nie mając odwagi się ujawnić. Szkoda że nie byłeś taki mocny jak pracowałeś. Pozdrawiam
Sobiesam. 2016-05-13 20:29:06
Nikt mnie nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i pracowałem za dwóch :) A pracują tam tacy właśnie jak Ty, ich się nie wyrzuca z pracy broń boże, najlepiej się na nich zarabia. Jeśli jesteś magazynierem to pochwal się na rampie za dwadzieścia dziesiąta na fajku z kierownikiem jak ładnie wylizales firmie otwór w internecie ;) Docenią to, będziesz mógł pozamiatać pod rampą w sobote ich kiepy zamiast przecierać towar z kurzu na kamerach. A jeśli jesteś kierownikiem zmiany to nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e czekałeś kiedykolwiek 1,5 godziny na przerwie aż wysyłkę chłopaki zbiorą do załadunku. Takie przerwy to sobie robili we trzech chłopaki, może jesteś jednym z nich ;) Święta trójca, z której niestety jeden odpadł na zwolnienie jak mu pierdolnęło kolano od wrzucania lodówek na czternastce żeby sie popisac :) A jak głowny kierownik, który swoją drogą jest porządnym gościem mam wrażenie, trochę za bardzo ma korbe na punkcie tej roboty, ale jak przyjeżdżał to przerwa 15 minutek i ganianie magazynierów żeby się popisać :) A na nocy godzina obgadywania go i pierdolenia na jego temat. Jedyny w miarę normalny kierownik to Patryk M. Wiedział że musi pewne rzeczy robic, ale chłopaków za darmo nie dojeżdżał, cała reszta bez wyjątku to zwykłe kasztany bez szkoły które myślą, że karierę zrobią na dawaniu z ucha o takie pierdoły, że głowa boli. A w firmie jest tak cudownie, że na 10 moich argumentów, Ty PRÓBUJESZ odbić jeden. Nie pozdrawiam.
Ja 2016-05-13 21:01:24
Kto nie ma szkoły to nie ma!Strach ci nie pozwala się ujawnić bo jesteś zwykłym wypierdkiem,a nie wspomniałeś jeszcze nic na temat zastępców kierownika zmiany bo też się boisz jak się razem w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] waliło .Pochwal się. Jeszcze nie dawno z Kierownikiem Patrykiem nie chciał nikt pracować chodzi liście walić z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do prezesa ze nie tak się zwraca do Was.Jak się ma pełne Pory i chodzi jak żółw to wcale mu się nie dziwię że się tak wyrażał .Czym ty się możesz pochwalić pewnie niczym widać właśnie kto dawał z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do kierownika tak aby się nikt nie dowiedział bo z tego co pamiętam to kierownicy zmianowi z niczym się nie kryli jak ktoś się stawiał to mają od tego swojego kierownika i tak działa łańcuszek. Przypomnij sobie jak jest wysyłka dojebana ile schodzi z zebraniem i weryfikacją z resztą co ty możesz wiedziec jak widziałeś pewnie teren pole odstawcze i krata.Jak jesteś odważny to możemy pogadać w cztery oczy zobaczymy czy się odwazysz???W pracy wszyscy żeście napierdalali jeden na drugiego A teraz smiesz mówić ze byłeś bez stron by.
Ja 2016-05-13 22:34:58
No no!!!Nie wiem czy tak łatwo mnie wyłapiesz TYPIE Z LISOWA Bu ha ha
W tej firmie wiele osób z ostawało po godzinach i nikt nad nimi z batem nie stał by zostali każdy ma swój rozum i wiedział co robi a jeżeli byliście ruchani w dupska i żaden nie potrafił się o swoje powtórzę o SWOJE upomnieć to do kogo pretensje.Sam nie wierzysz co piszesz A pro po mi nie chodzi o firmę tylko nie lubię fałszywych ludzi bo jeżeli z firmy się odchodzi to z klasą A ty widocznie jej nie masz i opierdalasz komuś dupska na forum przyjedź na firmę i powiedz o tym głośno przy wszystkich A nie rzniesz tutaj Kozaka .Nie bronię żadnego kierownika bo nie w tym sens nie raz miałem przesrane czy przez jednego czy drugiego ale zyc trzeba i tak jest było i będzie wszędzie szkoda pierdolenia a jak chcesz mnie rozszyfrowac znajdziesz mnie na firmie.powodzenia.
Łukasz G. 2016-05-14 09:53:20
Czytam i się tylko uświadomiłem z kim tak naprawdę pracowałem. W pracy koledzy pożycz kawy pożycz cukru pożycz kasy a przed monitorem to każda nawet najbardziej nieśmiała osoba jest kozaczkiem. Piszę do człowieka "Ja" i "Sobiesam" w przeciwieństwie do was ja mam taką odwagę by się podpisać na tym "ananimowym" poście. To wy się kryjecie pod śmiesznymi nazwami nie ja. Wycieracie sobie moją osobą gębę. Jeden i drugi myśli że pisali do mnie. A ja czytam wasze posty i się śmieję. Współczuje wam waszej prostoty a zarazem gratuluje wielkiego kozactwa, bo skoro piszecie ty "chamie z Lisowa" i "Typie z Lisowa" na forum to chyba obaj coś musicie coś do mnie mieć. HaHa Śmieszne co w pracy nie było okazji mi tego powiedzieć? A może to właśnie ta śmiałość przed monitorem tak działa. Anonimowa. W przeciwieństwie do was ja poszedłem dalej do pracy do przodu nie do tyłu. A to jak komuś obrabiacie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za plecami bo żaden z was nie ma odwagi w 4 oczy tego powiedzieć to świadczy kto jest właśnie tym "chamem". Zastanawiające jest to że te posty powstały w dzień kiedy złożyłem wypowiedzenie w Amper. Dzięki koledzy, że macie takie zdanie o mojej skromnej osobie w dzień kiedy odszedłem sam a nie wyrzucili mnie jak psa. Jeśli ktoś czuje się urażony przez "chama z Lisowa" zapraszam na wnikliwa rozmowę w pon to jest 16.05 około godz 13-14:30 w mojej byłej firmie. Jestem ciekaw czy prosto w oczy ten ktoś jest tak odważny wypowiedzieć się jak w necie. Przyjadę rozliczyć się z ubraniami i szafką i może poznam gwiazdy internetu co wycierają sobie moją osobą gębę. Mimo wszystko pozdrawiam bo mnie bynajmniej ktoś kiedyś nauczył kultury. Pozdrawiam Łukasz G.
1
Damian W. 2016-05-14 11:35:11
Święta prawda przed monitorem można z siebie wyrzucić wszystko co ślina na język przyniesie.Tak jak kolega napisał szkoda że ten ktoś nie miał odwagi tego wyrazić jak pracował czy może nadal pracuje.Też chętnie porozmawiam jak są chętni w cztery oczy a nie za plecami.Wszyscy narzekają na tą firmę,a trzymają się jej jak"pies suki". Wszystko w tym temacie szkoda czasu na tą dziecinadę.
1
Sobiesam. 2016-05-14 12:44:54
@Łukasz G, nikt sobie nie wyciera Tobą gęby, i nie chodziło tu o Ciebie, bo dobrze pamiętasz, że między chłopakami na magazynie tak się czasem żartowało :) Brałeś w tym udział. Nie wiem jak kolega o nicku "Ja" ale generalnie nic do Ciebie nie miałem nigdy.Chociaż jak przyjeżdżał tir pralek wrzuconych na trzy do góry, a Ty akurat w tym czasie się brałeś za wymianę kółek w wózkach, to trochę śmiesznie było :) Każdy walił w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak potrafił, a najlepsi są Ci którzy się brali za robotę jak się zjawiał główny kierownik i zgrywają najbardziej robotnych w firmie ;) @Damian W. Dużo osób miało odwagę wyrazić opinię na głos a nie w internecie, nie myślcie sobie, że jesteście tacy straszni bo się podpiszecie imieniem na forum ;) O ile to w ogóle Wy, ja tego nie zrobię bo nie ma takiej potrzeby, wyraziłem opinię na temat firmy w której pracowałem i to wszystko, a jak to się mówi "Uderz w stół a nożyce się odezwą" ;) Uważam też, że nie jesteś najlepszą osobą do mówienia o zasadach i jak się powinno sprawy załatwiać, w cztery oczy, czy nie. Miliard razy stałeś z chłopakami na rampie i napierdalałeś na wszystkich kto Ci tylko przyszedł akurat do głowy i go nie było w pobliżu, a jak przychodził do pracy to podawałeś mu rękę i milczałeś ;) Także myślę, że nie ma sensu się unosić i na siłe udowadniać jakim się jest porządnym ;) "Wszyscy narzekają na tą firmę,a trzymają się jej jak"pies suki" - Nie wydaje Ci się, że to trochę hipokryzja z Twojej strony? Mało się nagadałeś, że jak tylko byś znalazł pracę to byś się z tej chorej firmy zwolnił? Nie pamiętasz już? Podwyżka jakaś wpadła, czy telewizor za złotówkę? Zawsze byłeś jak chorągiewka, raz trzymałeś z jednymi, raz z drugimi, jednych ścigałeś za palenie w pracy na samochodzie czy za paletami, a na drugich jak to robili nie zwracałeś uwagi ;) Dobrze, że nie paliłem, bo ciężko by było przewidzieć w jakiej grupie szczęśliwców się akurat znajduje. Prosiłeś chłopaków żeby Cię do pracy podwieźli a potem chodziłeś dawać z ucha na nich jak Ci coś nie przypasowało ;) Skradasz się po magazynie jak cień i tylko szukasz aż coś znajdziesz na kogoś, jak zwykły stary społeczniak. Albo faktycznie dostajesz za to do pensji jakieś drobne, albo po prostu taki jesteś, nie wiem, ale każdy to widzi. Także Łukasz gratuluje podjętej decyzji o zmianie pracy, a Ty Damian nie zmieniaj się, firma potrzebuje takich fałszywych ludzi jak Ty, masz posadę gwarantowaną, może i każdemu chce się rzygać jak ma z Tobą mieć zmianę, oprócz koleżków z którymi sobie robisz przerwy po półtorej godziny, ale przynajmniej praca jest.
1
Tomek K 2016-05-14 13:05:00
Sobiesam to może poetą powinieneś zostać? Pomyśl o tym.
1
Damian W. 2016-05-14 13:21:38
Sobiesam- Współczuje twojemu nowemu pracodawcy jeżeli masz takie podejście do pracy ja mam funkcje jaką mam i jestem z tego rozliczany.Pamiętaj wszystko rządzi się swoimi prawami,a jeżeli chodzi ci o chłopaków na magazynie to ci powiem krótko nie przyszedłem do firmy szukać przyjaciół.
1
Sobiesam. 2016-05-14 13:22:12
No i już mamy prawie komplet osób o których jest mowa w postach :) Tomek, może powinieneś zostać pucybutem? Pomyśl o tym.
Tomek K 2016-05-14 13:33:27
Sobiesam a może się ujawnisz bo z tego co widzę to wszyscy się normalnie podpisują tylko Ty masz z tym problem.
4
obserwator 2016-05-30 09:59:37
Witam, nie pracuje tu jako magazynier i nie jestem tak zwiazany z tymi panami, ktorzy zostali na 3...ale chcialem dodac pare slow. Fakt praca tam nie jest lekka, atmosfera mdzy chlopakami goraca i szefostwo jedno wielkie skur...
Ostatnie wydarzenia, ktore mialy miejsce to tragedia. Firma zwalnia. nie powiedza jak uczciwi ludzie, pare dni wczesniej ze redukcja bedzie, tylko traktuja ludzi jak złodzieji. Ciekawe jak Karol M. czuł się kiedys na tym stanowisku, a troche i ja pamietam.
Chłopaki szukajcie już pracy bo to bajoro się lada dzien rozpadnie. Prezesi wielcy wy, słuchajcie macie podpierdalaczy w "firmie" i chyba oto chodzi zeby donosli, nie szukali przyjaciol i robili co chca a wy wierzycie we wszystko co mowia. Żyd i jego kumple śmiechu warte !!! Kierowcy też juz szukają. Sami może ludzie predzej odejda niz ich wyrzucą. Co tu jeszcze napisac ...zostało może 3- 4 normalnych, uczciwych pracowników, ktorych obserwuję jak pracują, Karol S., Paweł K. Tomek R. a i jeszcze Michał N. aha... i jak pies suki to się trzymasz ty Damian, i każdy wie dlaczego juz od dawna !!! Pozdro i powodzenia
Tomasz kierownik 2016-06-11 21:30:04
3 sekundy pracy na tej firmie to 3 sekundy stracone z twojego życia tym bardziej że do byle jakiej firmy ochroniarskiej pójdziesz i zarobisz więcej a twoje zdrowie nie będzie bezpowrotnie stracone.Na budowie jako pomocnik narobisz się mniej a zarobisz 2 razy więcej szkoda czasu nawet na pójście na próbę.
3
Marcin93 2016-06-27 19:23:19
Pracowałem w tej firmie przez krótki okres bo odszedlem stamtąd przedewszystkim jakie tam są warunki, marne pieniadze jakie tam mozna zarobic, pomiatanie pracownikami jak psami zero szacunku, i 15minut przerwy,i beznadziejne warunki sanitarne brakuje papieru toaletowego,ręcznika papierowego itp.W dodatku kierowniki zmian przedwszystkim ŻYD i GAWIN jak wchodzą na magazyn to nawet pracownikowi czesc nie umieją powiedziec a przecież się pracuje w tej samej firmie, i nie dosc ze kierownik zmiany zarabia więcej od magazyniera to jeszcze są tak bezczelni że sępią od pracowników kawe i papierosy m.in P.Żyd. W dodatku pana prezesa nie stać na opał do domu i pracownicy tną mu palety żeby miał czym dom ogrzać jedno wielkie dziadostwo zero poszanowania pracownika.Pseudo-przezesy tej firmy to też jedno wielkie wieśniactwo jak wchodzą na magazyn to nawet nie umieją dzieńdobry powiedzieć zwroty grzecznościowe są im obce.Odradzam wszystkim prace w tej firmie bo ta firma nie ma odpowiedniego zarządzania a kierownik głowny tego magazynu łącznie z szefostwem nie rozumieją co to slowo Organizacja oznacza powinni przedwszystkim wrócić do szkoły i się troche dokształcić.
1
Olgierd 2016-06-27 21:29:50
@Marcin93 @Sobiesam @Obserwator @- Brawo, oczywiscie sama prawda, jak cała reszta komentarzy wyżej :) Nie polecam tej żałosnej firmy, nawet wrogom. Kierownictwu wieśniackiemu Ha w De.
Stasio 2016-06-28 20:29:02
Dokladnie nie ma zadnej orgaznizacji w tej firminie ludzi zwalniają poprzez redukcje etatu na zmianie jest 2 ludzi a pracy jest na 6 ludzi i prosze mi powiedziec gdzie tu jest ORGANIZACJA w tej chorej firmie Kierowniki zmian na czele z najmadrzejszym munkiem powinni sie bardziej skupic na pracy a nie na strzelaniu z ucha i lizaniu tyłka przezesą i sie dokształcić w kierunku zarządzania. Odciołem się już od tej firmy raz na zawsze i niechce już mieć nic wspólnego z tymi dziadami,czas w tej firmie uważam za stracony bo o urlop o wszystko tak naprawde się czlowiek upominac musiał.I chciałem jeszcze dodać ze jak prezesa nie stać na opał do domu tylko wymuszaja na pracownikach ciecie drzewa to powinien zamieszkać w oborze razem z krowami bo takiego braku wychowania z ich strony to jeszcze nie widzialem.
1
Magda 2016-07-19 16:27:21
Munika to juz tylko stopy wystaja z dupy prezesa. Pajac bez wychowania, a o zarzadzaniu to nawet nie czytal bo nie umie. Najwiekszy frajer, i sciemniacz na Chorzowskiej. A i jeszcze żul. Rzadko kiedy trzezwy w pracy, szczegolnie wieczorem nachlany jak swinia.
3
Zostaw swoją opinię o ”Amper” Hurtownia RTV-AGD - Radom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ”Amper” Hurtownia RTV-AGD