brak logo

SINE QUA NON TS Centrum Telemarketingu

Jarocin

Opinie o SINE QUA NON TS Centrum Telemarketingu

murgol 2013-03-21 10:14:28
Ja byłem kilka miesiecy temu na rozmowie w sprawie pracy na stanowisko monitoringowe wystarczyla mi wiedza jakie wynagrodzenie i podziekowalem 8zł BRUTTO na godzine to samo ORANGE w centrum katowic daje 9,40 brutto :) myślę że praca jest dla desperatów bo za tak niska stawke to nawet chińczyk w polsce pracować nie bedzie
Yo 2013-03-21 16:12:50
A ile Jaśnie Pan chciałby zarabiać na monitoringu??za siedzenie na tyłku i słuchanie czy doradcy nie wciskają ciemnoty??Sorry, ale nie dziwna stawka...9,4 brutto pewnie na stanowisku handlowym i nie ORANGE tylko Contact Center;)
murgol 2013-03-22 12:59:28
contact center jest w katowicach na tysiącleciu a w centrum jest oddzial orange na stanowisku telemarketera 9 zl brutto na monitoringu 9,40 :) wiem bo byłem na rozmowie w zeszłym tygodniu wiec i na monitoringu i na słuchawie lepiej sie zarobi w katowicach :)
CC 2013-03-26 12:02:36
murgol - 2013-03-22 12:59:28

contact center jest w katowicach na tysiącleciu a w centrum jest oddzial orange na stanowisku telemarketera 9 zl brutto na monitoringu 9,40 :) wiem bo byłem na rozmowie w zeszłym tygodniu wiec i na monitoringu i na słuchawie lepiej sie zarobi w katowicach :)
Jak na Krasińskiego to też struktura contact center...
murgol 2013-03-26 19:16:17
Nie na krasińskiego :) na skłodowskiej-curie
a 2013-03-27 09:40:38
murgol - 2013-03-26 19:16:17

Nie na krasińskiego :) na skłodowskiej-curie
no właśnie...przecież tam contact center przenosiło ludzi na techniczną...
była skunka 2013-03-28 03:33:19
no ciekawa jestem jak dużo się zmieniło.. ja pracowałam wiosną ubiegłego roku i z początku było super! atmosfera fantastyczna! ludzie - WSPANIALI! aż chciało się pracować od pierwszego dnia, mimo, że bez żadnego szkolenia (tzn. było, a polegało konkretnie na tym, że dostaliśmy kserówki, które równie dobrze mogłabym wydrukować ze strony orange i pewnie byłyby bardziej merytoryczne niż ofiarowane nam na tym "szkoleniu") naprawdę było miło (nie opieprzałam się, miałam wynik!).... i nawet pretensje klienta z obdzwonionej po raz tysięczny (jak nie lepiej) bazy tak nie dobijały,
do czasu.. kiedy, zaczęło się.. a tu checklist, a nie do tej bazy sie logujesz.. Wynik był! ale to małooooo!! pretensje o wszystko, ściemnianie przed kiero D., [usunięte przez moderatora], zakaz chodzenia na przerwę dla większej ilości niż dwie osoby, pod groźbą wylogowania!!( i możesz iść do domu i już nie wracać!) I żeby nie było NIE NARZEKAM NA FIRMĘ! Bo naprawdę dobrze mi się tam pracowało, TO KWESTIA LIDERA!! i mam nadzieję, że [usunięte przez moderatora] została zwolniona lub zwolniła się sama! Dla dobra firmy! Tydzień przede mną odeszło dwoje najlepszych z naszej grupy, po mnie, z tego co słyszałam kilkoro, zostały [usunięte przez moderatora] które miały lub liczyły na umowę o p. Piszcie jak teraz wygląda praca w skunie!! Będę wdzięczna za info
nowy 2013-04-15 12:08:29
Hej,
Jestem tam nowy, ale już wiem, że w skunie fajnie można się zabawić.
Towar jaki chodzi po telecentrum jest pierwsza klasa.
hahaha 2013-04-15 15:27:57
No wszystkie pochlebne opinie są oczywiście wypisywane przez "górę". Nie spotkałam osoby, która by się na temat sqn wypowiadała dobrze. wykorzystują ludzi, nie można się odezwać słowem, bo przecież zawsze kogoś znajdą w Twoje zastepstwo. Umawiasz się z nimi na 1 zmianę, a później nagle pracujesz na 2 zmiany, umawiasz się na pracę do 14 i nagle okazuje się, że masz pracować od 14-21. Dlaczego? Bo tak :P Prowizje? Jakie prowizje?! Zarobki, to oczywiście kokosy, przynajmniej dopóki nie zmienią Ci umowy, czyli bardzo szybko :P Jak to stwierdził brat-za taką kasę i taką pracę, powinni ludzi po stopach całować, a nie jeszcze wykorzystywać i traktować jak niewolników, albo jakieś bydło! Generalnie nic godnego polecenia, chyba, że już totalnie nie ma się za co żyć-wtedy zdecydowanie bardziej polecam ulotki :P
Andrew 2013-04-15 23:17:37
A mnie się wydaje że takie komentarze jak powyżej piszą głównie nieudacznicy. Pracuje w SQN ponad rok, i na pieniądze nie narzekam. Ale do tego trzeba umieć sprzedawać, a nie tylko bez sensu w palarni pieprzyć głupoty
ziomek 2013-04-17 12:06:03
hhhmmm ciezka sprawa z sqn prowizja tak ale tniemy za to za tamto i jeszcze za to super =h...dla studenta praca jak extra dostnie 1k i zadowolony dla normalnego nie ma opcji umowa o dzieło!!!!pretensje cisnienie ktos napisał ze nowi dopełniaja role prawda prawda sumujac słabo
Albatos 2013-05-12 21:58:16
Witam jak wygląda praca, jako Informatyk? warto w ogóle starać się o pracę?. Pytam, ponieważ pojawiła się taka oferta pracy.
netia_manager 2013-05-18 07:08:17
sram na ten cały sqn, w netii jako manager dostaje sie podstawy 1000zł na czysto i dodatkowo za kazda umowe podpisana 35zł.
i szkolenia lepsze, atmosfera w firmie i w ogole fajne [usunięte przez moderatora] - same mlode i wyksztalcone
a na sqn i ich zarobki [usunięte przez moderatora] i te awarie gdzie ci potem godzin nie naliczalo, kary za byle [usunięte przez moderatora] , i ucinana forse z prowizji (tak 5zl za sprzedanie pakietu za 109zl -> czyli firma z 4k zarobila) to serio [usunięte przez moderatora]
i ogladanie tej calej patologii w sqn'ie pozal sie boze...
5 umow podpiszesz w tydzien w netii - i z konsultanta cie team leader'em zrobia jak masz zdolnosci przywodcze i jestes wygadany

ale to trzeba robic pod NETIA S.A nie takimi firmami wyzyskiwaczami
to samo sie tyczy orange - praca w salonie a nie w takim firmach wyzyskiwaczach i ich normy zawyzone 3 umowy dziennie? chopy, w katowicach na tauzenie w orange customer service 1 dziennie to norma. i prowizji az tak nie tna, w sqn to jedynei fajne imprezy sa [usunięte przez moderatora] haha
Odradzam SQN, nie polecam
hahaha 2013-05-20 12:54:43
Faktycznie, po sposobie wysławiania się i argumentacji pasujesz stanowisko menedżer (słownik języka polskiego), jakbyś na siłę próbował podważyć pisownię. Może i masz rację co do SQN, ale poziomem nie jeden kierownik czy nawet konsultant Cię przerasta;)
Ja 2013-06-02 16:47:15
Witam wszystkich. SQN jest jednym z najlepszych Call Center. Firma bardzo rozwojowa w której nie trudno o awans. Posiada wiele projektów, co nie zmienia faktu że niektóre są bardziej dochodowe dla konsultantów niż pozostałe. Taka sama zależność oczywiście dla kierowników / team liderów. Struktura bardzo mądrze ułożona z wieloma ale...idąc od góry Prezes wie tyle ile powie Mu Pani Dyrektor, bo po co ma wiedzieć więcej skoro cele są realizowane.
( usunięte przez administratora ) Menedżerki:najbardziej zmarnowane dziewczęta w firmie na skraju wyczerpania. Zakładam że kasę mają niezła, skoro to wytrzymują, ale po co....jest wynik to piętro wyżej spija śmietankę...brak wyniku to wszystko na nie spada.
Team Liderzy / Kierownicy: prawie wszyscy sensowni już odeszli...jak ma być progres, skoro ostatnie osoby o których mowa to właśnie oni. Zero szkoleń i przygotowania merytorycznego i teoretycznego. Jedynie co motywuje, to kasa, która i tak nigdy nie jest taka jaka miała być na początku, stąd pewnie te ostatnie odejścia...
Konsultanci: w sumie, najważniejsi w firmie ale wiecznie oszukiwani na kasie.
Działa Jakości: ( usunięte przez administratora ) Pozostali...jak nie potrafisz się wykazać sprzedażowo, to zapraszamy.
Dział HR: skoro non-stop są nowe twarze to wykonują Swoją pracę wyśmienicie.
Działa IT: nie wiem, nie miałem przyjemności oprócz sporadycznych spotkań typu "nie łączy"
Back Office: dużo za dużo dziewczynek, ale ( usunięte przez administratora ) z kimś musi Sobie porozmawiać.
Dział Szkoleń:jest ale go nie ma.
Kultura żeńska organizacji. Słowem końca polecam pracę, ale na stanowisku konsultanta, bo można się wiele nauczyć ale dalej bym się nie ruszał za żadne pieniądze, lub ewentualnie do działu szkoleń, bo jeżeli masz choć odrobinę chęci to i tak więcej nie osoby , które obecnie tam pracują.
:) 2013-06-30 12:27:05
Nie polecam :)
Przy najbliższej okazji zwalniam się bez żalu, jak wyjdę to zacznę tańczyć makarenę z radości

Realia? [usunięte przez moderatora] Zastraszanie pracowników
Wydzieranie się o byle co
Kierownictwo takie że nie wiadomo czy się śmiać czy płakać, wielcy Państwo bo mają na umowie per kierownik a słoma z butów wystaje i nie mają pojęcia o życiu.
Sobota pracująca?oczywiście za gołą stawkę jak w tygodniu. Nie mówiąc już o tym że wszyscy w soboty przychodzą z psami i dziećmi te dzieciuchy biegają po sali, i drą dzioby że własnych myśli nie słychać,później wszędzie porozlewane soczki i pokruszone chrupki i biedne sprzątaczki muszą ten syf sprzątać ;-)
Aż starach iść z kawą przez salę ,czy takie dziecko Cię nie staranuje gdy z ninenacka wyskoczy zza filara
Obcinanie wypłaty nie wiadomo o co
Umowa o pracę ? zapomnij chyba że pracujesz już od kilku ładnych lat to może dostaniesz....chociaż tego też nie jestem pewna :)
Według "góry" masz siedzieć w pracy od rana do nocy bo przecież każdy pracownik kocha swoją pracę, nie ma co robić w domu i najlepiej to zgnij w firmie za tysiąc złotych i bądź dumny ze pracujesz w takiej cudownej firmie.

Zastanówcie się tysiąc razy zanim Was ręka zaswędzi aby tam wysłać CV ... zdecydowanie bardziej polecam pracę w spożywczaku czy przy ulotkach :D




1
anon 2013-07-11 09:01:06
Po przepracowanych 3 tygodniach dostałem aż 400zł! A gdzie zgnieła reszta pieniędzy? OBCIELI! Wiec niemal ostatni tydzień czerwca robiłem za darmo...
Jeśli chcecie harować i pracować na NIC to polecam!
19Rob89 2013-08-28 20:55:37
Mam pytanie. Jak wyglądają początkipracy w firmie. Mam na myśli etap od szkolenia, przez podpisanie umowy, aż po pierwszy miesiąc pracy.
Ciapek 2013-08-30 06:38:26
Anonim - 2013-08-01 07:15:04

Fajni ludzie? Da się pogadać?
Fajni Ludzie. Da sie pogadac, nawet jest to wskazane, na tym polega ta praca
slonski 2013-09-03 00:33:10
netia_manager - 2013-05-18 07:08:17

[usunięte przez moderatora] na ten cały sqn, w netii jako manager dostaje sie podstawy 1000zł na czysto i dodatkowo za kazda umowe podpisana 35zł.

i szkolenia lepsze, atmosfera w firmie i w ogole fajne [usunięte przez moderatora] - same mlode i wyksztalcone

a na sqn i ich zarobki z [usunięte przez moderatora] wziete i te awarie gdzie ci potem godzin nie naliczalo, kary za byle [usunięte przez moderatora] , i ucinana forse z prowizji (tak 5zl za sprzedanie pakietu za 109zl -> czyli firma z 4k zarobila) to serio w [usunięte przez moderatora]

i ogladanie tej calej patologii w sqn'ie pozal sie boze...

5 umow podpiszesz w tydzien w netii - i z konsultanta cie team leader'em zrobia jak masz zdolnosci przywodcze i jestes wygadany



ale to trzeba robic pod NETIA S.A nie takimi firmami wyzyskiwaczami

to samo sie tyczy orange - praca w salonie a nie w takim firmach wyzyskiwaczach i ich normy zawyzone 3 umowy dziennie? chopy, w katowicach na tauzenie w orange customer service 1 dziennie to norma. i prowizji az tak nie tna, w sqn to jedynei fajne imprezy sa [usunięte przez moderatora] haha

Odradzam SQN, nie polecam
w którym biurze tak macie? :)
anka 2013-09-03 07:57:04
cześć,
jutro mam iść na rozmowę kwal.i chciałam zapytać o "wszystko", jak wyglądają wypłaty, czy na czas, jaka atmosfera, jacy liderzy... proszę o opis :)
1
2013-09-04 15:44:12
jakie są umowy, dla kogo dzieło, dla kogo zlecenie, dla kogo etat?
bo słyszałam że to różnie wygląda. poproszę jakieś konkrety od starych wyjadaczy :)
1
adam 777 2013-09-04 15:51:22
- 2013-09-04 15:44:12

jakie są umowy, dla kogo dzieło, dla kogo zlecenie, dla kogo etat?

bo słyszałam że to różnie wygląda. poproszę jakieś konkrety od starych wyjadaczy :)
dobre pytanie, osoba nie studiująca jaką dostaje umowe na dzień dobry? dzieło czy zlec. ?
marta 2013-09-10 07:13:28
cześć,
jak w rzeczywistości wyglądają godziny pracy? bo na rozmowie zaproponowano mi od 8 do 16 i wolne soboty. to realne? bo jak czytam te opinie tu to :O
przydupas_dominiki 2013-09-19 14:58:10
Nie, nie prawda
niki 2013-09-27 18:18:20
wypłaty są na czas, co do umów to zlecenie dostają osoby, które się uczą, a dzieło osoby powyżej 26 lat lub które już skończyły naukę.
1
niki 2013-09-27 18:22:30
godziny pracy są różne, można się dogadać.
W sobotę ogólnie firma jest otwarta i pracująca, ale też nie w każdą sobotę trzeba przychodzić.
SSSSS 2013-10-02 23:13:15
mozna wiedzieć jakie są aktualne zarobki na ręke bez prowizji tylko podstawa? i czy sa dwie zmiany np tydzien na rano tydzień na popołudnie czy nie ma to żadnego ładu?
2013-10-09 21:39:50
"Gola"kaska w zaleznosci od projektu. Ale nie jest zle, dla kogos kto kuma o co chodzi calkiem niezle. Czy sie da dogadac ze zmianami? Nie ma wiekszych problemow,trzeba tylko wczesniej cos o tym powiedziec,zeby kierownik byl zorientowany. Wedlug mnie jest spoko. Jesli wiesz po co tam idziesz-pracowac czyli robic wynik(bo sqn to nie piekarnia)to dostajesz to co ci sie nalezy z nawiazka. Ale nie oszukujmy sie,jak ktos nie kuma o co biega w cc to nie ma sie co wypowiadac. Dziwi mnie, ze niektorzy tak pluja na cc. Ludzie,ja wole siedziec w cieple przy swoim biurku niz zapier... na magazynie, albo kwiczec z ulotkami za duzo mniejsza kase. Tu wiem,ze dostane kaske na reke i to co sam sobie zarobie. Proste.
5
dsa 2013-10-22 00:31:41
czesc
nie polecam tej pracy,
dlugo tam pracuje nigdy nie bylo dobrze, ale teraz? telefonow nie ma baza albo obdzwoniona albo jej nie ma. cele trzeba robic przy chorych parametrach. czyli kasy z prowizji nie dostanie. za to jest podstawa( usunięte przez administratora )brutto. o wyzszej stawce zapomnijcie nawet ludzie co kilka lat tam pracuja nie zarabiaja wiecej. mimo rozwieszonych kiedys jakis plakatow informujacych ile to mozna zarobic. ciagle krzyki o wynik grozeniem o zwolnieniu itd. troche ( usunięte przez administratora ) na przerwe w scisle okreslonych godzinach mozna isc albo maks. 3 osoby w tym samym czasie.
2013-10-23 15:10:03
Co do stawki to się nie do końca zgodzę, na b2b bz masz na start 9,5, więc nie pisz bzdur jak nie wiesz. Osoby, które dłużej pracują to przecież też mają więcej, więc nie wiem skąd masz takie informacje. No chyba, że ktoś nie robi wyników, no to wtedy rozumiem. Ogólnie Sqn ma swoje wady i zalety, taka prawda, zresztą jak każda firma.
1
vianne 2013-10-25 12:38:17
cóż, ciężko się nie zgodzić. Pracowałem tam krótko, za ten prawie miesiąc nie otrzymałem nawet dostępu do bazy danych (magiczna karta sim). Dzwoniłem z kartek wydrukowanych, gdzie nie było podstawowych danych, które pomagały w rozmowie z klientem. Dodatkowo na kartkach lądowały nr w których klient albo nie odbierał, albo odmówił 20 razy :)
Ciągle wyniki, wyniki, wyniki, jak tu realizować cel, jak za cały dzień odbierze Ci tel 2 osoby. Na szczęście szybko znalazłem normalne zajęcie :)
lysy 2013-10-26 16:45:55
Na początek masz 8,5 brutto czyli do ręki dostajesz jakieś 7zl z groszami. tak więc tutaj stawkę z podstawy można sobie obliczyć a co do prowizji to raczej można zapomnieć choć to jeszcze zależy od projektu....jeśli masz iść na WLR, biznes lub aktywacje to pożegnaj się z prowizją, fajną prowizje można dostać na przedłużeniu abo. tel i internetu, ale to udaje się jednej albo dwóm osobom w miesiącu więc jeśli chcesz ją dostać to przygotuj się na pracowanie po 10 godzin dziennie i ciągle dzwonienie do klientów bez wychodzenia na przerwy a później może twój lider to doceni i do Ci złotówkę z podstawy więcej. wspomnę tu jeszcze że załączniki prowizyjne tak często się zmieniają że jednego nie zdążysz przeczytać a dostaniesz już drugi do podpisania a one są tak robione żeby żaden konsultant nie wyrobił celu.Co do bazy kontaktów do klientów to jest to prawda że są przedzwonione po 20 razy i jak dzwonisz na jeden kontakt 3 razy żeby dodzwonić się do tego klienta bo chcesz być dobrym pracownikiem to przygotuj się na to że jak odbierze to będzie straszyć Cię policją albo zwyzywa. Osobiście nie polecam pracować w S.Q.N. Sosnowiec.
niedowiary 2013-11-01 15:47:17
Nowiusienka grupa na WLR wyrobila zarabisty cel, kierownicy darli sie przez 2 dni jaka maja swietna grupe-chyba nie bylo osoby,ktora nie slyszalaby jak sa dumni ze swoich ludzi,tlok taki, ze brak stolkow...to dziwne biorac pod uwage trolling niektorych tutaj. Co do stawek, warunkow etc. ... hmm wiem, mam porownanie do innych cc- tutaj nie jest zle! Mamy podstawe, a do tego jak jestes wygadany i podchodzisz powaznie do tego co robisz to cel masz. Kilkoro znajomych na innych projektach pracuje dorywczo-bo maja inna prace i w pierwszym miesiacu nie mieli zadnych problemow z celem. (usunięte przez administratora)Tylko,ze dla doswiadczonych 12 zł do 15 zl. To jest zle? Rachunek jest prosty, ile czasu poswiecasz na ta prace, ile inwestujesz w nabycie nowych umijetnosci tyle masz z nawiazka spowrotem. Tak samo jak w innej robocie.Nic samo nie przychodzi. CC to marketing, tyle ze w innej formie. Trzeba miec w sobie zylke do tego zawodu, a przynajmniej szacunek. Kazdy lubi co innego, jak komus sie podoba skakac i podrygiwac za free przed klientem lazac od bloku do bloku z nadzieja "ze moze" ktos sie da wyrwac i bedzie wyplata-to spoko. Jeden lubi cukierki inny lizaki. Problem z baza? No, zdarzyc sie moze...ale przynajmniej baze macie, macie pewnego klienta i pracuje dla duzej firmy, a nie wyhaczacie staruszka na jakas scieme. Konkursy z nagrodami etc.tez sa. Co do tych jak ktos pisze "nieosiagalnych" wynikow... przeciez kazdy widzi jaka realizacje maja najlepsi konsultanci - mozna sie zapytac jak zaklinaja rzeczywistosc,ze sie im udaje- skoro jest to niby takie nieosiagalne.
Haterzy sa wszedzie, ale po co ludzi straszycie. Madrale sie znalazly, ktos kto realizuje wyniki nie narzeka-a tu w wiekoszsci pisza osoby "przepracowalem tam miesiac, ale wiem, ze wynik jest nie do osiagniecia" no tylko pogratuulowac prorokowi.
3
niedowiary 2013-11-01 15:53:13
Taaa, "ciagle wynik, wynik, wynik" dziwne nie ? Dziwne, ze w sprzedazy jest cisnienie na wynik :D.
1
marta 2014-01-06 12:38:31
dla osób nie studiujących jaka umowa jest, dzieło?
były pracownik 2014-01-07 13:23:19
ile Ci za to zapłacili?
M-A 2014-01-10 16:10:44
umowa o dzieł ( usunięte przez administratora ) na miesiac, ale premi nie dadza jak sie nie wyrobi celu sprzedazowego( usunięte przez administratora ) wiec gdzie sprawiedliwosc jak sie wyrobi cel sprzedazowy a nie bedzie sie mial akcesoriów sprzedanych ,, i mozna wtedy pomazyc po premi. a tak ogolnie to nie ma powodow do narzekan bo zagodzinowke wypłacaja
1
mal 2014-01-16 22:34:10
nie idz tam pracowac lepiej ten no pomidory na tagru sprzedawac daje gwarancje lepiej zarobisz
Nova 2014-01-18 13:55:11
Pracuje 3 miesiąc i od początku wyrabiam cel na aktywacji, podwyżka po 2 miesiacach, liderzy i manager wymagający, jak jest sie dobrym sprzedawca da sie dogadać za wszystkim, elastyczne godziny pracy - uzgadniane z liderem, rodzinna atmosfera w grupie i całym SQN. Jak za siedzenie i picie kawy fajna kasa, tylko trzeba wiedzieć po co sie tam idzie - nastawienie na sprzedaż. Jest kilka parametrów wliczanych do prowizji, są realne do spelnienia. Jak widać jedni nadają sie do tej pracy, inni wolą "sprzedawać pomidory" ;) Pozdrawiam
1
stary 2014-03-11 00:36:31
Jak ci nie wstyd tak ludzi oszukiwać?
To skąd taka ogromna rotacja nawet wśród liderów?
W tej firmie jesteś cyfrą i kosztem a nie człowiekiem. (usunięte przez administratora)
pracownik 2014-03-24 22:12:59
Najbardziej żenujące miejsce pracy do jakiego można się przyjąć.już lepiej iść na kasę do hipermarketu...chore cele,brak bazy kontaktów,obcinanie godzin,nerwowa atmosfera..pracowałem tam 4 miesiące,ani razu nie zobaczyłem premii mimo że cel.zero szacunku dla pracowników,umowy o dzieło to żenada,w zimie zimno jak w psiarni,nawet toalety zapuszczone gorzej niż na dworcu...a pani dyrektor chodzi zadowolona o kręci tylkiem...nie polecam nikomu...
tez tam pracuje 2014-05-31 19:56:41
Pierwsza wyplate mialam 3 dni przed terminem teraz czekam na druga i cel wyrobilam premia wiec będzie nie kumam tylko czemu mówicie ze cel macie a premii nie widac
anonimek 2014-07-18 12:59:59
wypłaty zawsze są do 10, jeszcze nie zdarzyło się żeby wypłaty były później, (usunięte przez administratora)
mijak 2015-01-19 18:46:42
no dobra ale czy z tej składki emerytalnej to jakoś się da uzyskać potem emeryture? no wlasnie... tego nie wiadomo co z tym wszystkim się dalej stanie i czy ktokolwiek uzyska jakiekolwiek na emeryture. Mam ostatnio za bardzo ustabilizowane życie, żeby pracować na umowe zlecenie, ale cóż czasem jak przypili to trzeba si na takie coś sie zgłosic.
telemarta 2015-02-04 18:14:22
telemarketing to drugie imię moje a w związku z tym że jestem wolna bo się nie dogadałam finansowo z poprzednim pracodawcą to rozważam zatrudnienie się w SINE QUA NON TS Centrum Telemarketingu. to samo pytanie co poprzednik, czy jest szansa u nich na umowę o pracę na nieokreslony czas żeby otrzymać?
do telemarta 2015-02-05 09:46:47
nie ma szans.
ten ktoś 2015-09-07 01:45:48
Podobno trzeba robić wynik, estymować na daną stawkę i ew. prosić o umowę o pracę.
ExKiero 2016-01-28 22:15:36
Stanowczo odradzam
maryla 2016-05-12 11:29:47
Now idzę, włąsnie, ze maja sporo ciekawych ofert pracy, czekałam już wczesniej jak cos dodadza nowego i bedzie można składaćswoje aplikacje. Aplikowałam sama na fakturzystę, mam nadzieje ze sie odezwą bo mam doswiadczenie
Zostaw swoją opinię o SINE QUA NON TS Centrum Telemarketingu - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SINE QUA NON TS Centrum Telemarketingu