Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
ja1 - 2010-11-25 22:52:43 odpowiedz | cytuj
witam
wie ktos z Was cos wiecej o tej firmie. prosze o info atmosfera kasa socjal i auta
kas-ka - 2010-11-29 14:42:33 odpowiedz | cytuj
no wlasnie ja tez jestem ciekawa! dajcie jakies info
anonim - 2010-11-30 17:19:27 odpowiedz | cytuj
Pracowa??em i ??a??ujÄ?, ??e po??wiÄ?ci??em tej firmie czas. Lepiej trzymaÄ? siÄ? z daleka. Brak s????w.
pharmaswisss - 2010-12-11 03:25:14 odpowiedz | cytuj
tzn dlaczego brak słów?
jak sie pracowało,jakie leki/wynagrodzenie/auta/szkolenia/atmosfera?????
inny - 2010-12-19 00:06:48 odpowiedz | cytuj
Samochód to Skoda Octavia (ta stara na bazie golfa iv) .. zarobki ? 3700-4500.. atmosfera ? teraz już kiepska.. pozmieniali się prezesi, prezes zatrudnia swoich kumpli zaczął od dyr.generalnego i jest do bani. Plan nie do zrealizowania.. brak jakichkolwiek premii. Szkolenia przeciętnie.
@? - 2010-12-21 12:14:39 odpowiedz | cytuj
a ta kasa to netto czy brutto? i jak wyglądają płace dla kogoś bez doświadczenia
anonim - 2010-12-25 10:40:15 odpowiedz | cytuj
brutto.. ale troche przesadzilem, przedzial na pm jest tak 3200-4000 .. bez doswiadczenia w farmacji mozna sie odstac, jest wielu pm co byli wczesniej ph i dobrze sobie radza.. jednak atmosfera w firmie nieciekawa i ludzie innej pracy szukaja.. w 1 tyg. odeszlo okolo 5 ludzi
zdjecie uzytkownika
zapytaj kogos kto tam pracuje a nie lenia. - 2011-01-03 22:33:33 odpowiedz | cytuj
Jeśli chcesz pracować a nie udawać to dobre miejsce. Jestem tu już jakiś czas i nie narzekam. W każdej firmie wymagają. Atmosfera ok chyba, że żyjesz plotkami
jasne - 2011-01-15 11:07:22 odpowiedz | cytuj
ja pracuje :) ale jestem bardzo NIEZADOWOLONY i szukam. Leniem nie jestem! Zresztą słowo "leń" uzywa tylko jedna osoba w firmie, także Dawid schowaj się i nie czaruj ludzi! To przez Ciebie tak sie dzieje! Gdyby zostawić poprzednika firma by nadal dobrze prosperowała, wyniki by rosły. Przy tobie wszytko spadło, a atmosfera sie spiepszyła.Była to świetna firma do czas. No trudno, jak ktoś sie nie umie rządzić i wydaje mu sie, że złapał pana boga za nogi to tak jest. Myśle,że ta firma długo nie pociągnie...
anonim - 2011-01-16 01:04:43 odpowiedz | cytuj
No dokładnie poprzedniku ;] Pozytywne opinie o pracy w tej firmie pisze pewnie tylko Dawid i Darek :) Dopóki był poprzedni prezes w firmie była świetna atmosfera i świetnie się pracowało.. teraz to masakra, zwolnili w tym tyg. 5 osób..
! - 2011-01-16 08:29:42 odpowiedz | cytuj
Nie polecam, fatalnie traktują ludzi, masz robić to co Ci każą i siedzieć cicho bo wylecisz (przykład z ostatniego tygodnia). Potwierdzam,że premie nierealne, a teraz kiedy zwiększą tereny i wprowadzą nowe preparaty to o premii można tylko pomarzyć. Radzę: trzymać się z daleka( chyba,że to ma być firma na przeczekanie). Dużo ludzi się zwalnia a jeszcze więcej szuka pracy.
anonim - 2011-01-16 10:51:24 odpowiedz | cytuj
jest naprawdę tak źle?
pracownik pharmaswiss - 2011-01-16 11:56:27 odpowiedz | cytuj
Nie nie jest źle. Mogę powiedzieć jedno, że niezadowoleni są ludzie ze starej ekipy, którzy średnio przykładali się do pracy. Fakt, że plan ostatnio był lekko wygórowany, ale była to wina poprzedniego zarządu, który się z niego nie wywiązał, a obecny musiał ratować sytuację.
ja2 - 2011-01-16 12:26:11 odpowiedz | cytuj
premje są osiągalne i dość dobre. na niektóre leki plany są bardzo niskie, a na niektóre wysokie (ale tak chyba jest wszędzie). samochody być może nie są jakieś piękne, ale mają dobre silniki i dobrze się nimi jezdzi (zalerzy komu na czym zalerzy :))
anonim - 2011-01-16 12:54:56 odpowiedz | cytuj
anonim - 2011-01-16 12:55:18 odpowiedz | cytuj
anonim - 2011-01-16 12:55:18 odpowiedz | cytuj
ja2 - 2011-01-16 13:04:05 odpowiedz | cytuj
są dobre rabaty (jak w większości firm generycznych)
ja2 - 2011-01-16 13:06:05 odpowiedz | cytuj
i jest dobry dudżet
ja2 - 2011-01-16 13:17:14 odpowiedz | cytuj
a w jakim województwie chcesz pracować? mogę powiedzieć parę słów na temat atmosfery itd :)
anonim - 2011-01-16 13:21:57 odpowiedz | cytuj
anonim - 2011-01-16 13:22:10 odpowiedz | cytuj
anonim - 2011-01-16 13:22:14 odpowiedz | cytuj
ja2 - 2011-01-16 13:42:48 odpowiedz | cytuj
szef jest w porządku (to spokojny człowiek), w firmie pracuje od niedawna, stara się pozbierać nowy zespół (parę osób mu odeszło, ale tak zawsze jest przy jakichkolwiek zmianach). Teraz powstają dwa działy - kardiologiczny i antybiotykowy. Do kardiologii trzeba być dobrze przygotowanym merytorycznie (ale za to będą podobno lepsze auta i inne cuda ale o tym wszystkim my się dowiemy za tydzień na cyklówce). W dziale antybiotykowym pracuje się głownie z lek. med. rodzinnej, zabiegowcami, reumatologami - są dobre premje i dobre (nawet bardzo dobre narzędzia pracy - mówię o budrzecie). Ja jakbym mógł to przeniósłbym się do dolnośląskiego woj. Ale niestety to trochę daleko.
anonim - 2011-01-16 13:54:58 odpowiedz | cytuj
na wstępie b. wielkie dzięki za info-) Waham się, mam jeszcze jedną propozycję z mniejszą ilością leków...tu jest ich sporo...ewentualna premia tylko z totala, czy także indywidualnie z każdego leku?
x