brak logo

PHARMASWISS SP. Z O.O.

Toruń

Opinie o PHARMASWISS SP. Z O.O.

:) 2011-01-16 23:48:30
była ubrana ale skromnie, mi się tam podobała :)
porażka 2011-01-17 07:04:27
brawo! po ostatnich wpisach widać kto pracuje w firmie i jaki reprezentuje poziom. Jeżeli kadra zarządcza wypisuje takie głupoty ([usunięte przez moderatora]) to sami widzi cie jakie mają podejście do wszystkiego.

[usunięte przez moderatora]chyba nie ma co robić nocami :P
anonim 2011-01-17 16:35:49
Firma Pharmaswiss to jedna wielka tragedia. Co można powiedzieć o firmie, w której tygodniowo odchodzi 5 osób, a w następnym tygodniu jest zwalnianych na tzw. spotkaniu regionalnym 5 przedstawicieli? O czym to świadczy? Każdy kto tylko może ucieka z tej firmy !!!
Dobre osoby same odchodzą bo nie mają tam przyszłości. Firma myśli - i tam przyjdą następni naiwniacy. . Generalnie [usunięte przez moderatora], presja, ingerowanie w prywatne życie, ciągły problem z terminowością (finanse), raczej nie polecam chyba ze ktoś ma trochę zdrowia do stracenia - Pharmaswiss chętnie to zabiera. Kadrę [usunięte przez moderatora] tworzą ludzie wyrzuceni z innych firm, bez kompetencji do zajmowania takich stanowisk generalnie znajomi [usunięte przez moderatora]. Mega kolesiostwo. . Jest taki jeden „DiSTRIKT” , który na pytanie kardiologa o to czy firma będzie miała stoisko na konferencji PTK- Zjazd (Polskiego Towarzystwa Kardiologicznego-pyta przedstawicela co to PTK?:)))
ODRADZAM NAWET NAJBARDZIEJ ZDESPEROWANYM !!!

opozycjonista 2011-01-17 21:52:34
ja do Pana ja2. stary przestań ludziom mieszać w głowach. zarząd przyjmuje na stanowiska do swoich znajomych, od produktów po regionalnych. ludzi wymieniają jak im się podoba. cała ta ekipa pracowała w us pharmacji i w rok wyłożyli w niej rx-y. teraz ściagają tu. a do Pana ja 2 zapewne davida i twojej wypowiedzi że kiedyś się nie pracowało tylko bawiło - powiem tyle. w pierwszych 2 cyklach poprezedniego roku wynik imsu był na poziomie 70% i 74%. a za waszej kadencji 3 cykl zrobiliście na 30%. chłopie ogarnij się i nie wciskaj ludziom kitu. naucz się lepiej angielskiego bo podobno na spotkaniach z centrali siedzisz jak słup soli i grzebiesz w zębach:-)
dokładnie 2011-01-17 22:36:02
Dokładnie!
Przyszli kolesie z USP i się rządzą, a nie mają o niczym pojecia.
Z USP ich pozwalniali, połowa siedzi jeszcze na L4 i czekają, aż [usunięte przez moderatora]pozwalnia reszte ekipy, albo da im tak popalić, że sami poodchodzą i ściągnie reszte niedorajdów, którzy połorzyli RX'y. Teraz kładą tą firma na łopatki. Katastrofa, aby cała firma zrobiła 23-30% za nowej kadencji! Nowe normy, które powprowadzali nie mają sensu, działa to wszytko w odwrotną stronę.
Zamiast mobilizować ludzi, zaproponować konkrety, to robą wszystko, aby sie ich pozbyć i zatrudnić kolesiostwo, które w innych firmach nie może dac sobie rady. Są to osoby pozwalniane, z L4 bądź gr. osób która ma sprawy o mobbing- czyli cały margines.
Wydaje mi się, że Mirow...i ma już dosyć [usunięte przez moderatora]i niedługo przyjdzie kryska na matyska he he
Może by tak napisać mail do pana[usunięte przez moderatora] :) z informacją co sie dzieje w pl? Ekipa co wy na to? Dawać pomysły :D
ktoś 2011-01-18 16:47:36
Panie J2 albo jesteś naiwniakiem albo masz po prostu w tym interes aby malować trawę na zielono i wypisywać takie dyrdymały nt tego krzaka. Skoro nie znasz osób , które odeszły to takie komentarze zostaw dla siebie albo najlepiej zmień forum.
anonim 2011-01-19 20:46:49
Nie wierzę,że ktoś wypisuje takie bzdury i oczernia ludzi,których nie zna i nie może wiedzieć jak pracują. Znam mnóstwo ludzi ze starej ekipy i nie można o nich powiedzieć,że to lenie i nieroby. Podoba mi się pomysł poinformowania "góry" o tym co się tutaj dzieje.Ludzie nie mają motywacji do pracy a to co tutaj się dzieje przechodzi wszelkie granice. Też jestem zdania,że [usunięte przez moderatora] nie nadaje się na to stanowisko, nie z takim charakterem i podejściem do pracowników.
anonim 2011-01-19 21:19:25
dobry pomysł napisać maila do M-go :)
[usunięte przez moderatora]powinien sam stąd uciekać, wyrośnięty głąb. W głowie pustka, no przepraszam, guma do żucia jest :P
Teraz na cyklówce będzie pewnie starał się być miły po tym co się naczytał. Będzie udawał, że jest ok-moge sie założyć, w sumie to nie ważne jest co piszą (czy źle czy dobrze) ważne, że piszą. Niestety, ale na tym D nie zrobi furory, to nie media!
"kolesiostwo"=guwno!!!
anonim 2011-01-19 23:10:34
Co za ogr![usunięte przez moderatora] ogarnij się chłopie, myślisz żeś cwany?! Ludzie, którzy odeszli są mądrzejsi niż myślisz, brawo dla nich za logiczne myślenie.
W PS ani nie ma dobrej kasy, ani floty, ani atmosfery. W kazdej innej firmie większość dostała o ponad 2tys brutto więcej! Lepsze narzędzia pracy, a już nie wspomne o atmosferze. Myślicie, że jak zrobicie cyklówke, zaprosicie na basen, postwicie wóde to bedziecie wielcy? Albo jakieś chore "atrakcje"? To nie dom dziecka, to nie karitas! My chcemy pracować i byc szanowani, a nie pomiatani przez jakiś partaczy. Na szczęście każdy REP który odszedł znał swoją wartość i chwała mu za to! Cieszcie sie póki możecie, te wasze atrakcje, starania w cudzysłowiu na nikim nie robią wrażenia. Stracicie jeszcze dużą część mocnych ludzi i zostaniecie ze spożywką i bandą leniówz USP.
anonim 2011-01-20 21:44:13
kopia z innej strony :)

Zaskoczyło mnie , ze o tej firmie wreszcie "cokolwiek " napisano na forum, na szczęście już mnie w niej nie ma, z własnej nieprzymuszonej woli ;-))))!!! WSZYSTKO o czym napisali poprzednicy - NEGATYWNEGO- jest 100% prawdą , niestety jest to tylko preludium do reszty.
Przedmiotowe traktowanie ludzi, brak szacunku dla pracownika, za niezdany test
- wpis nagany do akt pracownika, dla mobilizacji pracownika - kij ...nawet marchewki na nim nie ma ...
Nowy "menedżment" ma sprawy w sądzie za mobbing. Różnica w planach, pomiędzy PM dochodzą do 150 tys.na cykl -a ograniczajace narzędzia dla wszystkich takie same ...

ODRADZAM NAWET NAJBARDZIEJ ZDESPEROWANYM !!!!!!!

p.s." ja2"- na bank , jest KLAKIEREM na usługach
[usunięte przez moderatora], bądź jednym z nich :-)))
ON 2011-01-21 18:45:14
ALE IMPEZY NA SZKOLENIACH NIEZAPOMNIANE
anonim 2011-01-21 19:48:29
Masz na myśli te obłudne romanse, chyba tak bo w tej firmie stawia sie głównie na zabawę, więc jak mają robić wyniki, jeżeli ludzie na szkolenich bawią sie przez północy, a rano są nie przytomni na wykładach, to ma być szkolenie- forma przekupstwa. Ps. współczuje mężom i żonom tam pracujacym, wszyscy jak ze smyczy spuszczeni. Zresztą macie przykład rozmów jakie tu prowadzą.
anonim 2011-01-21 23:23:09
do wypowiedzi powyżej...
Pokaż mi firme farmaceutyczną, w której nie ma imprez firmowych...? Romanse ... nie Twoja sprawa, jak w życiu były, są i będą. Facet przestań się tak lansowac, ta firma jest do bani i tyle. Zresztą jak to w każdej firmie - praktycznie każdy prezes i jego piesek rozglądają sie za dupami, myślą że ktoś poleci na ich stanowisko... ale pomyłka, nie w PS. Chłopaki sie przejechały! Więc lepiej sie pozbyć tych, którzy mają coś do powiedzenia, którzy nie będą dawać[usunięte przez moderatora], a zatrudniać nierobów z USP, którzy położyli Rx. Może laski sie tam puszczały....
Czyżby rozczarowanie kobietami z PS?
anonim 2011-01-21 23:45:03
Może i ja coś dodam :)
Pracowałam w tej firmie i moge napisać, że firma do czasu przyjścia nowych panów była jak na dzisiejsze czasy zjawiskowa. Praca w normalnej, przyjaznej atmosferze, z chęcią do pracy. To rzadkość, z owego forum widać, ze od momentu zmian wszystko radykalnie się zmieniło, niestety na gorsze. Jak[usunięte przez moderatora]mogą twierdzić, iż wcześniej nic się nie robiło, że tylko sie imprezowało (że niby całymi dniami robiliśmy?). Dziwne jest tylko to, że za czasów poprzedniej kadencji większość robiła plany, premie były realne. Diclo opanowało rynek. Dzięki komu?
Panowie udowodniliście po prostu, że nie nadajecie się na te stanowiska, zburzyliście strukture firmy, popsuliście atmosfere, mówicie jedno, robicie drugie. Fałszywość, obłuda, cwaniakowanie, kolesiostwo, czy takie cechy powininna mieć osoba zarządzająca zespołem? Demotywowanie pracowników, obrażanie ich, uważanie za nierobów, leni. [usunięte przez moderatora]ma kompleksy ze sobą i wyżywa sie na innych. Skoro jego po chamsku traktowali, zwalniali itp. to teraz on tak robi. Widać, że chłopczyk nie odrobił lekcji i nie wie, jak uczyć się życia. Osoba z tak nijakim dośw nie powinna obejmowac takiego stanowiska. Jestem jak najbardziej za, aby napisac oficjalnego maila do Pana [usunięte przez moderatora] Wszyscy się ucieszą :)
Owocnej cyklówki
Anonim 2011-01-23 19:56:47
Tak owszem w każdej firmie są imprezy, ale mam porównanie, pracowałem w kilku, ale tu są wyjatkowo obłudne, wiele ludzi potafi na nich stacić głowę.
anonim 2011-01-23 20:42:20
życie :)
anonim 2011-01-23 21:15:54
Może i życie :) ale czy to jest profesjonalizm i w jakim świetle stawia się firmę.
anonim 2011-01-23 21:22:32
o co tu sie czepiać, jakaś drażliwa osoba....!!??
co za różnica, cyklówka, spotkanie firmowe, czy zwykła impreze w gronie znajomych. Każdemu zdażyły sie jakieś epizody z akloholem, raz jest kumulacja a raz zgon, różne emocje. Cóż, jak ktoś wyżej napisał życie :)
Człowiek jest tylko człowiekiem, jak ma coś zrobić to to zrobi. W kazdej firmie są jakieś romansidła, wrogości, grupki, zazdrośnicy i kapusie. Jak nie pasuje to idź do pokoju spać, a na drugi dzień skrupulatnie słuchuj mistrzów buehehe, zresztą to już jutro wow
anonim 2011-01-23 21:27:07
jeśli chodzi o profesjonalizm, to w pierwszej kolejności powinny nim świecić [usunięte przez moderatora] ale na ostatniej cyklówce [usunięte przez moderatora] się zbłaźnił, jest on osobą w 100% nieprofesjonalną, nie nadającą sie na to stanowisko. I kto ma tutaj stawiać firme w dobrym świetle jak nie on... wszystko mówi za siebie, fama o PS poszła w świat i zdecydowanie nie jest ona pochlebna
zainteresowana 2011-01-23 22:20:13
Witam ! Jestem zaineresowana praca w tej firmie, powiedźcie czy naprawdę tak beznadziejnie, dodam ze jestem zainteresowana praca w rejonie podlaskiego, jak tam regionalny, bo to może od niego dużo zależy.
anonim 2011-01-23 22:28:08
rób co chcesz, aplikuj albo i nie, sam/a zobaczysz
a jeżeli nic Ci nie mówią posty na tym forum to znaczy, że jesteś mało kumata/y
Jezeli to czytasz to ilość wypowiedzi i ich zawartość sama mówi za siebie co się dzieje obecnie w firmie. Kto ma odpowiedzieć na pytanie czy warto...?
anonim 2011-01-25 19:12:45
Ale gnój na tym szkoleniu! [usunięte przez moderatora] myślą, że są wielcy hehe kpina, żal. Rano był teścik. Obiecuja nowe auta dla kardiologii, że jak dadzą KIA to będziemy ich wielbić, [usunięte przez moderatora]mi z tego auta jak nadal [usunięte przez moderatora] płacą! Szkolenie to wielkie nieporozumienie, ale trzeba[usunięte przez moderatora]* pouśmiechać się i wio w pt do domu, a od poniedziałku obgadywanie :) no i dalsze szukanie pracy.
Widać, że nawet nowi są zdesperowani i rozczarowani firmą
anonim 2011-01-26 21:32:20
Pharma to masakra teraz.To była naprawdę rokująca firma za czasów profesjonalnych managerów którzy nią zarzadzali na ppczątku,Managerów którzy szanowali ludzi,którzy mieli do nich ludzkie podejście...wszystkim chciało się chcieć bo była normalna atmosfera,a o tym czy sie pracowało czy bawiło najlepiej swiadczą wyniki jakie osiągaliśmy wtedy,...upadek zaczął sie w czerwcu 2010 jak zwolnili (usunięte przez administratora)...i przyszła ta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co nie umie się nawet zachować przy stole,a zaraz potem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ściagnęła nastepna (usunięte przez administratora)-można by rzec swoją kopie w młodszej wersji-idealna para (usunięte przez administratora),i lawina poszła dalej,zaczęli odchodzic lubiani regionalni,a tych którzy nie pasowali do struktury (usunięte przez administratora) 9bo na danych terenach czekali kolesie z USP) zostali zmotywowani do odejścia...teraz to prawdziwy upadek-zwłaszcza nowy regionalny na podkarpaciu-zapytajcie ostatnich ostałych sie dwóch PM ze starego składu z tego regionu:)LUDZIE OMIJAĆ PHARME SZEROKIM ŁUKIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonim 2011-01-27 12:03:41
Do wszystkich obecnych jak i byłych pracowników firmy Pharmaswiss. Cieszy mnie to, że piszecie na forum opinie na temat tej firmy, bo to co się dzieję w tej firmie musi ujrzeć światło dzienne. Mam też nadzięję, że wszystko to czyta (usunięte przez administratora),bo powinien wiedzieć co o nim się myśli. Aby Was wesprzeć chcę z Wami podzielić się tym, że inne firmy, bardziej znaczące na rynku juz wiedzą co dzieję sie w Pharmaswiss, i wiedza ich jest od tej najgorszej strony o firmie, śmieją się z(usunięte przez administratora)i tego drugiego, więdzą też co wyprawiali w UsP. Waski jest swiat w tej branży i mam nadzieję,że przekona sie o tym (usunięte przez administratora) i ten drugi jak opuszczą mury Pharmaswiss. Czekam na ten dzień odkąd przyszli do firmy. I jak to się stanie to zapraszam wszytskich tych, którzy bedą sie z tego cieszyc na imrezę pt "Goodbye (usunięte przez administratora), goodbye (usunięte przez administratora)" A (usunięte przez administratora) życzę aby go ktoś wreszcie potraktował tak jak on traktuje ludzi. Zobaczymy czy wtedy jego serce z kamienia tez bedzie takie twarde!
anonim 2011-01-27 18:12:46
A kiedy ta impreza? :- )
p 2011-01-27 18:14:29
i gdzie?
anonim 2011-01-28 11:26:14
Zazwyczaj tego nie robię ale tez dorzucę swoje "3 grosze". Firma była bardzo OK, pracowałem juz wcześniej w branży ale nigdzie nie spotkałem takich menedżerów jak (usunięte przez administratora) (wszyscy chyba wiedzą o kim piszę). Oni potrafili połączyć naturalną potrzebę generowania zysku z zadowoleniem zwykłych pracowników...i to się sprawdzało! (usunięte przez administratora)
makaka 2011-01-30 01:37:56
czytam to wszystko i muszę się odezwać bo nie wytrzymam..pracuję w PS już długo,wcześniej pracowało się w przemiłej atmosferze i z uśmiechem na twarzy każdego ranka szło się do pracy..a nie ma nic lepszego jak pozytywne nastawienie do tego co się robi:):)..A(usunięte przez administratora), M(usunięte przez administratora) to osoby z którymi można było swobodnie podzielić się swoimi opiniami, pomysłami. To osoby które swoim doświadczeniem i kontaktem z nami powodowały to, że jeszcze chętniej ruszało się „w pole”- realne plany i premie, miła atmosfera, jasne zasady współpracy, klarowny przepływ informacji..echhh..z żalem wspominam te czasy:(:(..tąpnięcie w połowie roku spowodowało krach w PS:
1)fakt 150%wzrost planów ,
2)fakt budżet owszem- lecz już”rozdzielony” przez (usunięte przez administratora)/nawet jak opisujecie FV za catering to należy wpisać ile np.było kotletów i aby tego było mało nazwiska lekarzy i adresy ich praktyk-tragedia/traktuje się Nas jak (usunięte przez administratora),
3)fakt bardzo duże zróżnicowanie planów przy takiej samej grupie docelowej i równym budżecie,
4)fakt zeszyty wizyt gdzie należy wpisywać inicjały dr,adresy zozów, ilości zadeklarowanych recept a później dalsza weryfikacja czy dr się wywiązał/(usunięte przez administratora)
5)(usunięte przez administratora)
6)(usunięte przez administratora)
7)fakt brak szacunku do pracownika widoczny na każdym kroku/nie liczenie się z Naszym zdaniem, zakaz dyskusji, mamy tylko być robotami w ich rękach/,
8)fakt obłuda i zakłamanie/jak tylko dorwali się tu do władzy obiecali, że będziemy spokojnie pracować i się posypało/,
9)(usunięte przez administratora)
10)plan jako Polska za 2010 został-owszem, zrealizowany bo hurtownie dostały atrakcyjne rabaty i są zatowarowane przynajmniej do III-IV 2011,
11)fakt w związku z pkt.10(usunięte przez administratora) wymienili sobie nawet samochody a szkoda im było na świąteczne kartki dla pracowników a o dr już nie wspomnę,
12)fakt płatności wychodzą z opóźnieniem a zaliczki należy sprawdzać czy są dobrze rozliczone,
13)fakt zwolnienie niemal całego regionu z zachodniopomorskiego mimo tego iż, region był na 2 miejscu w rankingu firmy/jaśnie (usunięte przez administratora)stwierdził, że to on będzie decydował jakie % są zadowalające-ja tam wiem, że np 10 jest mniejsze od 100, on pewnie nie,
14)fakt kolesiostwo straszne a przecież zapewniano Nas, że takiego czegoś nie będzie,
15)fakt nie ma możliwości wewnętrznego awansu w firmie
..i jak tu zrozumieć działania (usunięte przez administratora) może oni mają za zadanie rozłożyć PS, jeśli tak to świetnie im to wychodzi..i jedyne z czego się w tym wszystkim należy cieszyć to to, że jeszcze choć przez chwilę ma się pracę chociaż z każdym dniem ciężej się do niej wychodzi...(usunięte przez administratora)
anonim 2011-01-30 16:25:55
to nie kumam czegos zwolinijcie sie...chyba ze ktos z Was slub bral...skoro jest tak zle nikt was na sile nie trzyma
anonim 2011-01-30 16:39:15
Nie umiesz czytać ze zrozumieniem ? Każdy pisze, że jak nadarzy się okazja to od razu się zwalnia.. o pracę wcale nie jest tak prosto..
makaka 2011-01-30 17:04:20
jest (usunięte przez administratora) kiepsko kolego starający się o pracę, no cyba, że lubisz komuś(usunięte przez administratora)to może na dłużej tu zagościsz..pracy szuka cała ekipa a nowi dopiero zaczynają przeglądać na oczy..radzę obchodzić szeroookim kołem PS..wielka szkoda,że tak zostały zmarnotrawione szanse Naszej PS..było rewelacyjnie a teraz jest kiepsko:(:(
anonim 2011-01-30 19:39:45
To po cholere tak się męczysz, znajdź sobie inną lepszą firmę, bez presji, w której nawet z domu nie bedziesz musiał wyjeżdzać, po co się męczysz...nie szkoda Ci zycia; Apropos wypowiadaj się indywidualnie - bo ja do Twojego ogółu nie należe!
anonim 2011-01-30 21:23:07
nie chodzi o to by nic nie robić i nie wychodzić z domu, ale aby się pracowało z uśmiechem na twarzy, przy (usunięte przez administratora)się tak nie da, sami łamią zasady, które reszta ma przestrezgac-np. urlopy, kolesiostwo. Dobrze by było, gdyby były szanse rozwoju, ale takich szans nie ma, nic nie ma(usunięte przez administratora)

Tak jak wychodzi z powyższych wypowiedzi- (usunięte przez administratora) powinni się schować, szacun dla poprzedników, jakoś nikt nie narzekał wcześniej, plany realne, premie się brało i motywacja była :)
kepasa 2011-01-30 23:46:39
nie jestem ani pieskiem(usunięte przez administratora), tylko pracownikiem PS; Leje na te głupie i żałsone komentarze tak jak pewnie wiele innych osób, a Ty masz jakis kompleks, albo sie wypaliłeś, albo Cię laska rzuciła...może powinieneś pisać na forum ale innych grup wsparcia;
Nie wazne co było - wazne co jest!

ktoś 2011-01-31 20:24:40
W takim gniocie jeszcze mi się nie zdarzyło pracować,nowi pewnie są zadowoleni bo to ich pierwsza praca w medycznej no i są podekscytowani z nowych aut w kardio które na cyklówce mogli zobaczyć-atmosfera jest naprawdę fatalna,panuje tu polityka kija tylko i wyłącznie.Pracować trzeba wszędzie i dobrze się z tego wywiązywać lecz tu nie jest to wyznacznikiem bytu w PS bo (usunięte przez administratora) sami decydują kogo wywalić i to wcale nie za wyniki, a list trzeba napisać i to do samych właścicieli aby mieć pewność, że nie zatrzyma się to na (usunięte przez administratora)pewnie tu zaglądają i już trzęsą portkami co widać było na cyklówce bo (usunięte przez administratora) już tak nie fikał,są niekompetentni w tym co robią, nie potrafią kierować ludźmi, nie mają kontaktu z zespołem_są fatalni lecz sami się nie przyznają do błędów.List tak i to do samych właścicieli, niech zobaczą co się w Polsce dzieje,(usunięte przez administratora)PS nie ma dobrej opinii- wielka szkoda bo to była FIRMA z perspektywami.Znalezienie nowej pracy zabiera trochę czasu, z utęsknieniem czekam na dzień kiedy rzucę im papiery na stół.Pozdrawiam jeszcze pracujących i życzę wytrwałości
PHS 2011-01-31 22:07:41
wszystko się zgadza to co tu jest napisane,jestem w czołówce PM i stwierdzam,że wcale nie jest tu fajnie.Popsuło się podczas rządów (usunięte przez administratora) i to diametralnie.Czas zmienić pracę na firmę gdzie będzie się szanować pracownika i stosownie wynagradzać,tu nie ma przyszłości.Szkoda,że tak się dzieje,że PS marnieje..hit z cyklówki pewnie się Wszystkim spodobał jak to (usunięte przez administratora) niemal sprzeczał się z (usunięte przez administratora) o to,że ketonal nie jest dużą konkurencją dla Naszego DicloDuo haha,ten gościu nawet nie wie co ma na prezentacji i jakie są realia rynku-współczuję głupoty.Kolejny gość bez doświadczenia stosownego.(usunięte przez administratora)
anonim 2011-02-03 01:02:53
Na szczescie (usunięte przez administratora) pewna osoba z firmy juz mocno dokopala i maja spory problem, kazdy kto byl na cyklowce chyba wie o co chodzi i zycze wytrwalosci ! kibicujemy !!! co do imprezy "goodbye(usunięte przez administratora)" jestem pewna, ze bedzie ona jeszcze w tym roku !!! :)
taaaa 2011-02-03 22:03:23
mam nadzieję,że szybko to nastąpi:):) i będzie to jeden ze szczęśliwszyc moich dni/chociaż zawsze mi wpajano,że nie życzy się nikomu nic złego/,mam tylko nadzieję,że każdy dostanie to,na co zasłużył..dodam jeszcze coś ciekawego a raczej świadczącego o niekompetencji (usunięte przez administratora) najpierw zwalnia dobryc przedstawicieli a na drui dzień dzwoni i proponuje dalszą współpracę-jest baaardzo niekompetentny w tym co robi,ja na jego miejscu już dawno zapadłbym się pod ziemię..
anonim 2011-02-06 17:41:01
Umiesz oceniać innych- ciekawe czy sama byłaś wporządku jeżeli zostałaś zwolniona.
pracownik 2011-02-19 13:48:03
Wykupił nas Valeant ICN Polfa Rzeszów S.A i jak wróble cwierkają chcą sprzedać nasze wszystkie marki, więc wszyscy lecdą na zbitą mordę... śmiać mi się chce bo jest sporo matołów którzy wierzą w zapewnienia (usunięte przez administratora) że wszystko będzie ok i że jestesmy Tu i Teraz wiec sprzedawajmy jak najwiecej , bo od nas zalezy nasza przyszlosc w firmie.Polfa ma swoje struktury(usunięte przez administratora)
ja 2011-02-21 21:25:44
czyli co dalej z pharmaswiss?
anonim 2011-03-16 19:45:44
Bawią się dziś nasi szefowie:), ciekawe co z tego wyniknie?
prawda 2011-09-29 22:16:20
To prawda , że firme popsuł(usunięte przez administratora), za czasów (usunięte przez administratora) pracowało się bardzo komfortowo, atmosfera była super. (usunięte przez administratora) zwalniał ludzi bo miał już swoich zanim dał wypowiedzenie, tak zrobił na Poznaniu, wcisnął laske bez doświadczenia, króra dawałam mu (usunięte przez administratora), teraz jest w Polfie i nawet tam oczernia swoich byłych pracowników. Zwalniał ludzi podstępnie jak tchórz i jeszcze jego rudy fałszywy przyjaciel który do dziś mąci i daje złe rekomendacje o ludziach pracowitych i uczciwych. Firma miała szanse na sukces, tylko na to trzeba czasu.Odkąd (usunięte przez administratora) tam się zjawił ludzie zaczęli uciekać.
Ktosik 2011-10-13 22:35:36
Witam,nie ma już Naszej firmy przez ten zapchlony 3pak brrrr...(usunięte przez administratora) z tego co wiem to wyleciał z Valanta a i (usunięte przez administratora) też już w Polfie nie pracuje..a sprawy w sądach są w toku..mam nadzieję,że ręka sprawiedliwości dopadnie tych co na to zasłużyli:)..
aninimus 2012-03-28 12:11:50
(usunięte przez administratora) tefili do farma-projekt i teraz tam zaczynają wprowadzać swoje rządy Żenada
bbb 2013-04-12 20:11:48
Pharmaswiss to beznadziejna firma przez duże B!.
Kolesiostwo i amatorstwo. Mentalnie siedzą w latach 70-tych.
GIANI 2013-08-08 07:01:26
Czy coś się zmieniło w ostatnim czasie w firmie? Aplikowałem i nie wiem czy warto tam się pchać. Dziękuję za odpowiedź.
harry 2015-01-14 18:38:17
Skoro furory z kasą nie było, to może podajcie jakies widełki płacowe, jakie panują w pharmaswiss, by była jasność, o czym w ogóle mówimy. Wiadomo, że nie wszyscy odnajdą sie w pracy w takiej firmie, ale chyba duża część osób jest zadowolona, prawda? W ogóle to gdzie mogę znaleźć ich ogłoszenia pracy?
grzesiu 2015-03-26 00:19:33
ja również uważam że powinniście mpodac chociażby jakieś przybliżone widełki finansowe jeśli chodzi o zarobki w PHARMASWISS SP. Z O.O. bo jest spory chaos i tak naprawdę nie wiadomo czego się spodziewać idąc do pracy do tej firmy albo chociaż wysyłając do nich takie papiery jak CV i list motywacyjny
he 2016-05-15 16:28:27
Wcale nie jest tak, że nie można się u nich rozwijać @radi. Przecież firma oferuje szkolenia swoim pracownikom, a to może mieć wpływ na nasz rozwój, o ile dobrze się je wykorzysta.
Zostaw swoją opinię o PHARMASWISS SP. Z O.O. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHARMASWISS SP. Z O.O.