brak logo

Panopa Logistic

Swarzędz

Opinie o Panopa Logistic

Bolek 2017-01-02 13:19
Ha ha słyszałem ze Wichura i Wieczorek sa pozamykani bo okradli firmę ha ha ludzie funkcyjni dobre
Bolek 2017-01-02 13:19
Ha ha słyszałem ze Wichura i Wieczorek sa pozamykani bo okradli firmę ha ha ludzie funkcyjni dobre
2
pracownik optymista (NIE POPRAWNY) 2017-01-03 11:51
Dlaczego banda ze wschodu jest lepiej traktowana od nas ,mimo że nie znają języka jeżeli my jedziemy do pracy to wymagany jest znajomość języka.
W firnie robi się wszystko od dupnej strony,na przykład podpisanie umów najpierw powinien podpisać
prezes a potem pracownik gdy się zgadza na warunki .
8
jagoda 2017-01-08 17:10
Z jakiego działu oni byli
tomek 2017-01-10 16:34
S4 spawalnia Swarzędz - Kierownik zmiany oraz jego przydupas brygadzista z Imperiala
2
sam 2017-01-10 18:48
czy niedziele są obowiązkowe ??
Sam 2017-01-11 21:39
Dokładnie i ten Faluszywy kierownik zmiany Mirek W jak się podniecil to nie mógł z siebie słowa wykrztusic zapowietrzal się jak grzejniki
1
DiCaprio 2017-01-12 19:12
Titanic idzie na dno w szybkim tempie
7
Santo Subito 2017-01-13 20:23
Szanuj człowieku innych, to może Ciebie inni też będą szanowali. Ci ludzie przyjechali tu by poprawić swój byt, tak jak miliony Polaków na Zachodzie. Najwidoczniej to, że znasz lepiej j. polski niż koledzy z Ukrainy nie jest tak istotne dla pracodawcy, nie czyni Cię lepszym pracownikiem, któremu warto więcej zapłacić. Nie podoba Ci się praca w Imperial, to odejdź. Pokaż, że zasługujesz na więcej i poszukaj lepiej płatnej pracy. Druga sprawa. Jakie ma znaczenie kto pierwszy podpisuje umowę? Nie odpowiadają Ci warunki, to jej nie podpisuj i finito. Słabo mi się robi czytając te malkontenckie wywody. Panie Optymista - żyj Pan i daj żyć innym. Szanuj innych, bo inaczej Ciebie też nie uszanują.
9
Optymista 2017-01-14 20:51
Witam. Slyszalem ze Geestamp podkrada ludzi Panopie. Ponoc doswiadczonych funkcyjnych pracownikow juz paru przyjeli ?
5
Tomek 2017-01-20 10:10
S4 Swarzędz
1
pan B 2017-01-28 16:21
A słyszeliście ze Norbert F jak byly nadgodziny przez WSO to wypisywał sobie nadgodziny za sobotę i nie przychodził
2
spawalnia s4 2017-01-28 16:26
Podobno rekin ściąga do Gestampu specjalistów i wózkowych bo został jakimś kierasem
2
Robocop 2017-01-29 11:16
A to ten lokowany baran
non52 2017-02-02 19:14
Witam,
Proszę o maila do przewodniczącego związków p. Kaczorowskiego.
123 2017-02-02 21:15
masz na tablicach związkowych na każdym obszarze
non52 2017-02-03 19:22
Niestety w oddziale w Polkowicach na moim obszarze nie ma.
non52 2017-02-07 02:12
Czy ktoś będzie tak uprzejmy i spisze sobie adres mailowy i mi go poda?
klo 2017-02-07 09:21
oz914@solidarnosc.poznan.pl
1
non52 2017-02-08 23:55
Wielkie dzięki
Lolek 2017-02-11 23:45
Byla jakaś odpowiedź zarządu odnosnie ostatniego pisma???
Ladna 2017-02-13 21:39
Co tam na ph slychac robilem tam kiedys przyjecie same dupowlazy Krzysztofa B zwlaszcza karlos i kula a kuli to panopa zycie uratowala jak by mogl to by gow... spd siebie zjadl zalosny wiesniak

7
paczek 2017-02-23 08:15
Nawet kierownik zmiany z ph odchodzi do vw to cos musi oznaczać a księżniczka idzie razem z nim podobno
6
Paulina 2017-03-02 12:27
@Amelia, proszę o publikowanie merytorycznych komentarzy.
Morfeusz 2017-03-03 19:20
Siemanko! chcialbym sie zatrudnic jako oprator wozka widlowego- slyszalem że warunki sa calkiem niezle. Moglbym prosic kogos z Was o komentarz w tej sprawie?:)
Pozdrawiam!





SLU 2017-03-07 20:40
Warunki nieazłe?
Dają 2300zł brutto (plus z 200 zł brutto premii)
Czyli gdzieś na reke 1900zł
Pracujesz po 6 dni w tygodniu (sobota rano sobota popoludniu i niedziela nocka)
Sam sobie odpowiedz na pytanie czy praca na 3 zmiany bez wolnych weekendów za 2000zł to dużo
1
rozrzalona 2017-03-12 20:17
Historia mojego męża zatrudnił się w 2006 r.miał wtedy 47lat pracował na 1 w Ant. niestety po 11 latach zrobił błąd linka stanęła po trzech dniach po tym zdarzeniu dostał do wyboru albo dyscyplinarka albo zwolnienie natychmiastowe za porozumieniem stron.Wiadomo wybrał zwolnienie natychmiastowe pozbawiono go nawet okresu wypowiedzenia po 11 latach pracy w tej firmie napomnę,że miał umowę na czas nie określony.Pytam się czy nie było innej kary ? nagany zabrania premii czy przerzucenia na inny obszar ? W ten sposób pozbawiono go także kuroniówki wiadomo sam się zwalniasz masz 90 dni karencji .On nie był pierwszą osobą przez którą linka stanęła .Wszyscy popełniają błędy ..błędów nie robią tylko ci co nic nie robią..Ja pracować nie mogę ze względu na moją chorobę bo co rok muszę być operowana w klinice. Tylko życzę temu kto się do tego zwolnienia przyczynił MOJEJ CHOROBY żeby poznał jak to jest nie móc pracować i zostać z niczym .
16
kosmitka 2017-03-13 20:08
jak opisujecie w c v swoje obowiązki w Imperialu? Chodzi o spawalnie z4.
Witek 2017-03-14 09:01
Tak postepuje imperial dla Pana Rafała kierownika liczą się teraz Ukraińcy bo kupił dom w Swarzędzu i wynajmuje im za kasę ma z tego zysk a Pani mąż chodź pracował 11 lat i zatrzymał linię był dla niego nikim jak każdy z pracowników ale Pan Rafałek jeszcze beknie za te hamstwo
10
Dos Santos 2017-03-14 15:51

Jaki konkretnie błąd popełnił?
rozrzalona 2017-03-15 09:51
Wszyscy wiedzą jaki zrobił błąd na 1 w Ant. wie Pan co za 3 tygodnie ja znowu już 12 raz do kliniki
i nie mam już siły tu się rozpisywać .
Ktoś 2017-03-19 12:03
Ja pracuje na ELZ...praca super...ale zarobki tak jak już było mówione tragedia...sobotą tylko pogorszyli sprawe bardzo dużo osób już uciekło z mojego obszaru a jeszcze wiecej ucieknie.....
Paulina 2017-03-20 11:48
Czy Panopa Logistic oferuje jakieś dodatki do pensji/benefity?
Nowoczesny 2017-03-30 23:24
Robota jak robota ale jak jak mozna czlowiekowi robote utrudnic i dojazd?
Ktos ma dana zmiane i zmienili mu na inna i teraz co? i brak dojazdu...chore to i caly zarzad firmy.
ToprzecieżJa 2017-03-31 14:20
Torby jednorazowe na zakupy takie benefity się dostaje w imperial.
3
Pracownik spawalni 2017-04-03 23:44
Kolego. Pracowałem tam na UP od października 2015. Na koniec 2016 dostałem do podpisania umowę na stałe, czyli po nie co ponad roku. Podpisałem i po 2 miesiącach się zwolniłem.
Chłopie. Przejrzyj na oczy, zastępują was/nas Ukraińcami, nie licz na podwyżki. To jest nierealne i nieopłacalne dla waszego pracodawcy. Oni są tańsi.

Cytat z jednego z pewniejszych źródeł. Dotyczy LIDLA. "W przypadku operatora wózka widłowego, początkowa minimalna stawka wynagrodzenia wynosi 3600 zł brutto, z gwarantowanym wzrostem do poziomu od 3800 zł brutto po roku pracy. Z kolei po 2 przepracowanych latach osoba na tym stanowisku może liczyć na 4200 zł brutto i więcej."

Tobie żeby zarabiać 3600 brutto ze zwykłych godzin w tej firmie nie starczy 100 lat.

W ogóle wiadomość do wszystkich. Szukajcie innej roboty a dobrze na tym wyjdziecie ;)
11
10 lat 2017-04-11 19:25
I tu się muszę zgodzic. Pracowalem w Panopie prawie 10lat. Widząc co sie zaczynało dziać w tej firmie postanowiłem się zwolnic i poszukac czegos innego... I wiecie co... nie zaluje po 1,5 pracy w innej firmie zarabiam wiecej niz po 10 latach w panopie nawet gdybym mial kilka tlustych nadgodzin. A mialem stanowisko brygadzisty.... W panopie nie szanuja czlowieka o czym chocby swiadczy fakt, ze nikt na koniec nawet nie powiedzial dziekuje, powodzenia itp.
3
Paulina 2017-04-12 09:29
@Nowoczesny, ile czasu wcześniej zostałeś poinformowany o zmianie grafiku?
Huwi 2017-04-15 09:22
Za rekinem trochę tych ludzi poszło do gestampu : wąski,Kaleson,Kamil f, ksiądz,suchy,sreberko .
1
panopczyk 2017-04-19 19:37
no i jeszcze paweł r. Osoby które robiły kupe lat i miały dobre stanowiska. Więc coś musi być na rzeczy że odeszli. Pewnie w hu... lepsze warunki dostali a z ich doświadczeniem to pewnie niezłą kase powiedzieli.
1
Magda 2017-05-25 15:40
Wakacyjne w całości czy podzielone na 5 części ?
Hieronim 2017-05-25 20:10
Czy Maćko z ELZ też daje nogę :)
1
kolo 2017-05-26 09:32
Coś koło 1035 zł brutto na wakacje,a 125 brutto na święta
lukpol 2017-05-30 18:15
Niech podniosą stawki zaszeregowania żeby było przynajmniej 2 tys na rękę i to by była podwyżka jakaś a nie zabiorą z wakacyjnego i dadzą na święta tak jakby podwyżki nie było.
Złote_Góry_Panopa. 2017-06-03 13:28
Kolo po pierwsze to miało być że decyzję o pozostawienie środków na dodatek świąteczny Komisja Zakładowa podejmie po zebraniu opinii wśród pracowników firmy.
Nikt na naszej zmianie nie przypomina sobie by ktoś zbierał opinie chyba że Związki z Sławkiem na czele
podjęły za plecami pracowników co w przypadku związków zawodowych wszytko możliwe.
Firma dlatego chce zabrać pieniądze na Święta z obawy że ludzie po odebraniu wakacyjnego pożegnają się z firmą.Myślę że koledzy z UPA w dostatecznym stopniu są wstanie zastąpić każdego Polaka.
Ponoć w DHL nie jest za wesoło,Oksana z S4 już wróciła s powrotem do Panopy liczy że zostanie koordynatorem na lince chodź na żadnej nie jeździła
bazyl 2017-06-05 09:28
to wy wszyscy dostajecie po równo z socjala?Nie do tego służy ZFŚS. Za dobrze macie w swojej firmie.U mnie to tylko wyprawki dla dzieci do szkoły i to tylko dla tych najmniej zarabiajacych.
Złote_Góry_Panopa. 2017-06-05 23:35
Skoro masz tak źle to co tam jeszcze robisz panopa przyjmie Ciebie z otwartymi rękoma
hajer 2017-06-07 09:15
Tak ????
Kwiatek 2017-06-09 00:51
Idzcie do gestampu tam sama panopa prawie zmienicie tylko barwy tam cala elita poszla. Pieprzycie tylko ze to ze tamto. Kazdy jest kowalem wlasnego losu zrobcie tak zeby bylo wam lepiej a nie uzalacie sie.
1
Marcin 2017-06-24 17:49
Cześć witam wszystkich ;) Dnia 23.06.1017 poznałem dziewczynę z Ukrainy;) była na dniach Swarzędz na imprezie koło boiska ;) prawdopodobnie ma na imię Victoria i pracuje u was ( niska, długie ciemne wlosy, dobrze po polsku mowila). Może kojarzycie ją. I tu mam do was prośbę czy byście byli wstanie mi pomóc ja odszukać. Dzięki
Zostaw swoją opinię o Panopa Logistic - Swarzędz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Panopa Logistic