brak logo

Magorex

Żary

Opinie o Magorex

xyz 2015-02-23 11:51:51
A no tak, masz rację, sam wiesz w końcu lepiej :)
podnóżek 2015-02-24 22:13:22
Chłop czy koń,to nie ma znaczenia,dla niby dyrektora to wszyscy są złodziejami,pijakami i dziwkami.A ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pijaki i dziwki tyrają na niego i pozostałych z biura.
1
żź 2015-02-26 09:09:46
Wole być chłopem niż koniem. Musieli cie nieźle ujeżdżać ze się tak czuleś :]
janek 2015-03-10 17:29:22
Slyszalem, że pracownice tam są zniewazane słownie i jakies tam typy mówią im teksty np: "zrob mi laskę". Tak to jest jak patologia zaklada firmy.
siwy1999 2015-03-17 19:54:45
Ja mam doczynienia z magorexem i moge jedynie stwierdzić że to nieroby, pijaki, nic nie umieją zrobić, hamy i wgl najgorsza firma jaka istnieje
kuba 2015-03-20 09:09:22
siwy najpierw naucz się poprawnie pisać, nie rób błędów,a potem zabieraj głos. Masz do czynienia z pracownikami Mago, a jednocześnie piszesz że to nieroby i nic nie umieją zrobić, najgorsza firma, to po co korzystasz z ich usług, Sam sobie przeczysz, ale skoro robisz takie błędy to pewnie jesteś debilem do potęgi. Ja pracuję w tej firmie i jestem zadowolony, bardzo zadowolony.
Monix 2015-04-20 13:21:36
Witam proszę konkretną opinie czy można się tam zatrudnić?
goofy 2015-04-20 17:20:41
nie dam ci rade spróbuj gdzieś indziej
Monix 2015-04-21 08:39:19
Ok dzieki
były 2015-05-01 17:09:07
Ostatnio przyjęli 30 na czarno a zastało 2 i też cholera wie ile wytrzymają u złodzieja...
Zamówienia na tysiące wózków, a pracownik jak zarabia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak tyle zarabia...
Darianna 2015-05-07 20:54:52
Ja się dziwie, że tam jeszcze nie wpadła jakaś inspekcja pracy! Tzw. czas próbny jest niczym innym jak pracą "na czarno".
Praca względnie ciężka, płaca niska...
1
hann 2015-05-11 11:36:12
Trzeba zrobić porządek z tym żałosnym mistrzem h.m uświadomić szefem jak on traktuje ludzi kobiety.wyzywanie,poniewieranie itp
komandos 2015-05-18 10:03:40
jak mnie przyjmą to mu nogi z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] powyrywam pewnie mieszka w Ciechocinku- Kunice
2
kapitan żbik 2015-06-07 22:26:46
te komandos.... myślisz, że kunice ją jedyną miejscowością na świecie. a może masz globus kunic z zaznaczona stolicą ciechocinek hahahaaaaa
jasio pukawka 2015-06-07 23:32:02
Patrząc na umiejętności posługiwania się językiem polskim co niektórych można stwierdzić, że pan Górka podjął ogromne ryzyko przyjmując ich do pracy. Bo jeżeli takie samo mają podejście do pracy jak do sklecenia jako takiego zdania to pożal się panie Boże. Choć jak to mówią - jak nie do pióra to do łopaty
kulis 2015-07-07 13:25:54
ją jedyną to pewne że jesteś ze socjalnych baraków dla ciebie to pewnie stolica hahahaha
hol 2015-07-14 13:59:06
Praca super
kulis 2015-07-14 19:42:46
PRACA super brygadzista w porządku
jo 2015-07-14 19:45:46
jest git
KOT 2015-07-14 19:53:06
zgadzam sie
maczo 2015-07-17 09:20:57
Polecono ci firmę i nie wiesz co dalej robić? Rusza się cztery litery ze stołka, idzie się na Pienińską 11 i tam się wszystkiego dowiaduje.
kapitan żbik 2015-08-08 13:52:41
Te komandos! I co przyjęli cie ?!
bolo 2015-08-29 09:45:06
Oj chyba ktoś pomylił firmy. Tu piszemy na temat magorex żary
bolo 2015-09-17 17:17:03
Dokładnie. Jak wszędzie. Są tacy którym się wydaje że najpierw płaca później praca
??? 2015-09-18 17:21:18
Czerpak z treści twojego komentarza wynikają dwie kwestie - 1) pytasz jak tu jest; 2) piszesz jak tu jest. Zastanów się w końcu
Ha 2015-09-20 13:41:50
Rafał co Ty wiesz o życiu?
waldek 2015-10-05 12:03:21
praca jest ok ale dyrektor zakładu traktuje ludzi jak niewolników wiecznie mu coś nie pasuje,chodzi po zakładzie i na ręce patrzy jak jakiś kat nawet zwykłe Dzień dobry ciężko mu odpowiedzieć,placa wiadomo najniższa chyba że będzie mu się w tyłek wchodzić
biuro 2015-10-06 18:26:20
Panie Prezesie R. Górka jak pan czyta co tu pisza ludzie to czas wkoncu zrobic cos zeby pisali inaczej a jak?to bardzo proste niech Pan wkoncu scagnie klapki z oczu cala wine za panujaca atmosfere niechec ludzi do pracy itd ponosi tylko i wylacznie dyrektor.Szukanie oszczednosci w zakladzie hmm bardzo proste pierwsze co ukrocic pensje panu dyrektorowi bo napewno na siebie nie zarabia chowajac sie po kontach i obserwujac ludzi do tego prowadzac mobing plus zastraszaniem i przestac rozbudowywac biuro robiac sztucze etaty totalnie zbedne.a kogo to jest zaklad??bo Pan Dyrektor twierdzi ze to on nam placi z jego pieniedzy?a nie Pan Panie Górka?dostal udzaly i nagle sie zrobil nowobogacki a zapomnial jak sam smigal w roboczych ciuchach.Czas sie zainteresowac Panie Górka swoim zakladem bo dzieje sie zle!morale pracownikow sa beznadziejene panuje totalna nieche do pracy co za tym idzie to wiadomo "robota sie nie kleji" i prosze pamietac ze za marna premie 200zl nikogo nie skusi pan dyrektor zeby zapierdzielal na 200%.proponuje wkoncu porozmawiac z pracownikami osobiscie oczywiscie bez udzialu pana dyrektora ktory jak zawsze przekreca wszystko.
1
ktos oo 2015-10-08 15:48:52
nie zdziwie sie jak pan dyrektor bedzie chcial wkoncu wygryz pana prezesa.na zdjeciu najlepiej wychodzi sie z rodzina i ze wspolnikami
1
yahoo 2015-10-08 16:27:41
Pozbylibyście się osoby która nabija wam kabze nie ważne jakim kosztem? Wątpię. Dopóki hajs się zgadza wszystko jest ok. Jak przestanie się zgadzać wtedy prawie dopiero się zainteresuje dlaczego.
yahoo 2015-10-08 16:30:42
Miało być "wtedy prezes dopiero się zainteresuje dlaczego".
co 2015-10-19 19:49:59
Dokładnie. Jeżeli wymagacie czegoś od pracownika to pracownik wymaga od was. Tym czasem działa to tylko w jedną stronę. Jak pracownik zaczyna upominać się o swoje to słyszy denne teksty typu jak się nie podoba to się zwolnij albo "to idź do domu". Majstrowie w ogóle nie są za swoimi pracownikami i nigdy nie byli. Kpina i brak szacunku. Zacznijcie traktować ludzi jak no właśnie ludzi. Nie tylko wtedy jak wymagacie. Uśmiechami i poklepywaniem po ramieniu rodziny się nie nakarmi
2
obserwator 2015-11-16 21:24:08
To już nie magorex - to Magodziad
nono 2016-01-10 21:46:11
magorex czy magosex bo po wpisie który został usunięty to raczej to drugie!! Tam jest moc i temperament
1
nie wierze 2016-01-11 21:51:43
Widze ze najbardziej trafne i soczyste wpisy znikaja na rzecz tych najbardziej zenujacych, wspaniale, brawo... Ciekawi mnie ile was to kosztowało
1
biuro 2016-01-14 17:53:10
"Mocna firma i sporo już działa na rynku. Pracownicy są na ogół zadowoleni z możliwości i korzyści jakie można tutaj osiągnąć, ciągłe podnoszenie umiejętności to jest coś" CO ZA DEBIL TO PISAL PEWNIE BIURO BO KTO INNY KTO JEST ZADOWOLONY??podnoszenie umiejetnosci bahaha ludzie maja juz ta firme w tylku slabe stawki zero podwyzek pan dyrektor juz sciaga ukraincow bo polacy maja go gleboko w tylku
1
Mariusz Max Kolonko 2016-01-15 17:37:53
Poprawność polityczna zagościła nawet na tak szczery portal jakim jest a przynajmniej był gowork.
1
nn 2016-02-02 21:49:49
Nie warto wyrażać opini o tej firmie,bo i tak usuną.Ale firma jest "SUPER" hehe to żart.Wstyd się przyznać że człowiek tu pracuje.Ktoś trafnie ją nazwał magodziad nic dodać nic ująć
2
A. 2016-02-05 13:06:47
Gdzie mój komentarz? Ten porównujący Magorex do obozu pracy? Czyżby prawda kuła w oczy? +100 do wiarygodności tej strony.
1
nn 2016-02-10 18:03:27
Już nie jeden wpis został skasowany chyba Lomax za rzadko tu bywasz. Jasne A że prawda w oczy kole .Pozdrawiam i gratuluje róży,tylko szkoda że ktoś o nas zapomniał,dzięki komu ta róża znalazła się w rękach Pana prezesa,bo to my pracujemy na te super wyniki tej naszej firmy.No to nic ale za to mamy wypłatę jakąś tam.A jak będziemy dobrze pracować a latem będą upały,to może dostaniemy wodę do picia,więc nie ma co narzekać....
ojciec 2016-03-01 21:59:02
Głupich będzie zawsze więcej niż mądrych, dlatego magodziad jeszcze istnieje
2
nn 2016-03-02 21:11:05
@ojciec jaka piękna sentencja BRAWO !!!!
A. 2016-03-05 09:30:14
Oczywiście, że nie szukają! Hurtowo zatrudnili obywateli Ukrainy. Po co im pracownicy, którzy proszą o polepszenie warunków pracy i płacy jak można zatrudnić tanią siłę roboczą, godzącą się na wszystko. Atutem staje się tu bariera językowa. Pan dyrektor zawsze może udać, że nie rozumie.
1
słaby 2016-03-12 10:11:18
Naal za mało się widać orientujesz.
poszukaj na olxie to rozwiejesz swoją pewność
2
xyzzz 2016-04-21 22:50:24
Magorex to nic dobrego,, banda oszustów i kłamców!!! Żerujących na cudzych pieniadzach... kuleje górka kuje magorex.. i ta dupodaja jego..
putin 2016-07-07 18:31:32
Dziś można już śmiało powiedzieć jakie jest podejście naszych "przyjaciół" zza wschodniej granicy do pracy . Leniwce tacy że szkoda gadać. Jak dotąd nie widziałem żeby naszych tak zwalniali jak ich. Z drugiej strony co się dziwić skoro mają w czym wybierać.
bobek 2016-08-07 14:43:49
Który brygadyzista?
szybki 2016-08-11 09:07:57
A dyrektor do rany przyłóż
komio 2016-08-11 10:43:43
nie wiem co się dzieje ale z ich stroną internetową chyba coś niedobrego się dzieje bo ich zakładka z pracą nie działa, jakiś error - możecie chociaż orientacyjnie powiedzieć kiedy to znowu będzie działać?
1
mania 2016-10-27 19:02:04
haha
Zostaw swoją opinię o Magorex - Żary
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magorex