brak logo

OBI

Kielce

Opinie o OBI

pracownicy obi 2016-02-14 07:01
Atmosfera w pracy nie do zniesienia . Czy ja to zasługa?
1
monia 2016-02-14 09:09
Najlepszym kierownkiem jest M.K.Przyszedl na mieszkać i zobaczcie jak jest w końcu fajnie i normalnie!!!!!Normalny facet bez chorych ambicji.Niech zostanie na stałe!!! Glosujmy na najlepszego kierownika!!!
4
Wyklęty 2016-03-02 00:24
Atmosfera nie do zniesienia, czyja to zasługa? Pewnie tych, którzy się na to godzą. Kiedyś pracowali tu ludzie niezłomni, którzy domagali się przejrzystości działań i równych zasad dla wszystkich, ale zostali wyklęci i podstępnie usunięci. Dziś wyklęci i wrogowie, jutro być może bohaterowie.
11
bolo 2016-04-22 09:34
Pracy w Kieleckim obi nie polecam, pracuje od niedawna jestem doradca klienta moje obowiazki to : przygotowywanie transportow ,odbiorow magazynowych,wydawanie towarow magazynowych,przesuniec marketowych ,zlecen tel i internetowych ,rozpatrywanie reklamacji , odbior zwrotow ,ciagle dokladanie towaru,sprzatanie,ustawianie regalow ,zmaina cen plakatow ,caly czas dzwiganie podnoszenie przesuwanie z miejsca na inne miejsce,wykonywanie listy zrobionej przez z.dyr ,a na koncu obsluga klienta ,praca caly etat z umowa o prace tylko jedna niedziela(czasami niedziela z sobota) w miesiacu wolna reszta pracujace po 10h weekendy do 21 przy zarobkach 1500zl
7
starszy 2016-04-22 09:53
Jesli doradca zarabia 1500zl to pracownik magazynu pewnie mniej wiec naprawde bardzo atrakcyjne zarobki
1
kamila 2016-05-18 14:35
Jak by bylo tak dobrze to by nie było ciągle ogłoszeń o przyjeciu do pracy. a cały czas wiszą ogłoszenia o przyjeciach do pracy. Jestem co drugi dzien i widac braki w personelu. Cięgle trzeba szukać sprzedwaców. jeden na dziale to stanowczo za mało
1
TajnyWspółpracownik 2016-05-18 22:53
Ciekawe jak zakończy się afera z działem Ogród?
W Piątek przyjedzie Personalna z Centrali i co?
3
adam 2016-05-19 08:01
no miejmy nadzieje ze w koncu zapanuje spokój. moze dosc już tego mącenia i ktoś przejrzy na oczy o co tu chodzi. Czas na zmiany!!!!!
4
monia 2016-05-19 10:25
a jakie sa zarobki? ile mozna dostac na poczatek? Jestem kasjerką i szukam pracy -na razie najlepsza oferta z Casto oferuje prawie 2000 na łapkę z weekendami (plus 13 i jakas premia za inwentaryzacje)a w OBI?
Łukasz 2016-05-19 14:36
obi kasjerka 2000brutto ,doradca 2100brutto pracujace weekendy bez wiekszej stawki ,castorama oferuje platne niedziele ,w obi premia nie do wyrobienia pakiet socjalny 100zl na wczasy pod grusza,4 bilety do kina, opieka medyczna czyli badanie do pracy, brak mozliwosci awansu
6
angel 2016-05-19 16:00
to chyba nowi pracownicy? bez przesady to ile zarabia np kierownik?
bolo 2016-05-20 09:22
merkury obok sprzedawca 2600-2900, magazyn powyzej 3000( na reke)
1
kiki 2016-05-22 07:31
Najfajniejsza atmosfera panuje na naszym mieszkać w porządku załoga i w porządku kierownik!!!Jest normalnie tak jak powinno być. Najbardziej zadowoleni ludzie.
1
ambasador były 2016-05-26 11:55
a co słychac na ogrodzie?;)
Polo 2016-06-27 18:37
Czy na ogrodzie podstępna żmija nadal kąsa, czy sztywna cobra nadal hipnotyzuje podatnych na fałsz?
11
TWWZ2.0 2016-06-29 19:37
Chciałem ogłosić że kierowniczka Ogrodu została wreszcie zwolniona we wtorek przez Regionalnego!
Nareszcie sprawiedliwości stało się zadość! Super!
Acha a tydzień wcześniej główny dyrektor jej obrońca też poleciał !
41
Dubeltówka 2016-06-30 17:05
Chyba nie znajdzie się nikt kto by żałował tego duetu.
32
Klient 2016-07-24 18:52
Jak dla mnie idioctwo. Do restauracji,holet i tego typu instytucji mozna wejść z psem. Jest gorąco więc jak klient chciałam wejść z pieskiem aby go nie zostawiać w samochodzie. Pieska usadzilam w koszyczku. Niestety OCHRONA powiedziała stanowczo Nie. W ten sposób stfaciliscie klienta. Miałam zamiar zakupić na wysoką sumę.....paaaa idiocie. A tyle mówi się o ochronie zwierząt. Poje
..... to.
4
gosia 2016-07-25 14:09
bez przesady nie wszedzie da sie wejsc z psem- bez przesady!!!!!!!! mialam kupic na wysoką sumę ;)hmmm nie ty przyjdzie inny. Ptarząc na te tlumy przy kasach jest wiecej niz pewne. najgorsze dla minie jako klientki jest coraz mniejsza liczba sprzedawców, jest jeden na całym dziale(płytki). to juz nie te czasy nie ta epoka !!!!!
Może czas zwiększyć liczbę sprzedawców? może zaproponować wieksze wynagrodzenie- jak chętnych brak?
4
2 grosze na szczęście ;) 2016-07-25 19:58
Od razu chcę zaznaczyć głośno i wyraźnie, że bardzo podoba mi obsługa klienta na kasach. Dziewczyny nie dość, że są bardzo ładne to zawsze miłe i często uśmiechnięte nawet po wielu godzinach pracy a to trzeba doceniać. Zwłaszcza gdy wydając resztę mówią z uśmiechem na twarzy "a to dwa grosiki na szczęście".
Odnośnie tematu to nie wiem jakie są warunki pracy w OBI Kielce ale faktycznie często można odczuć braki w personelu. Nie jest to bariera nie do przeskoczenia dla klienta bo większość rzeczy można znaleźć samemu wystarczy tylko odrobina chęci i umiejętność czytania ze zrozumieniem.
5
Potencjalny klient 2016-09-08 13:16
Obi to uważa się za siódmy cud świata. D
4
Anna 2016-10-01 08:52
Bardzo cieżka praca , pensja ciut wiecej niż minmalna krajowa, premia 100 zł raz na 3 miesiace,brak personelu, 3 weekendy w pracy.
To opinia pracowników zaslyszana podczas robienia zakupów.
10
Grzesica 2016-10-07 11:54
Pozdrawiam ekipę z przebudowy
2
miki 2016-10-16 09:33
Pracuję od dawna( 3 lata) i płaca mała( w porównaniu do konkurencji zarobki sprzedawcow ponizej 2 tys na łapke), premia 100 zł , obowiązkow bardzo duzo, praca ciężka fizycznie i psychicznie. Kadra taka sobie. Wymiana pracownikow duza. Atmosfera nijaka.Ogolnie ludzie sa przyjmowani do pracy z łapanki. 2- 3 weekendy w pracy. Ogólnie szału nie ma.
Chcesz możesz przyjsc na pare miesiecy.
6
Józek Paleta 2016-10-16 19:17
Praca dla osiołka , pensja wystarczająca na suchy chleb, brak możliwości awansu , podwyżka 100-200 zł brutto na rok, staż pracy- kogo to obchodzi.
W skrócie nowa władza obiecuje złote góry dla mass
A tak na prawdę cała ta firma to Była, Jest i Będzie jak jeden wielki SROoCZ.
Nie polecam.
14
In 2016-10-21 22:18
Bardzo ladne kasjerki
5
Januszek 2016-11-16 11:47
A ja powiem tak żałuję że wcześniej nie nagrywałem kierownika DPT już by go dawno nie było
3
Wiarygodny 2016-11-16 14:14
... nikt nie wie co się w tym sklepie tak naprawdę dzieje... nikt nad tym nie panuje !! Jest gorzej niż było pół roku temu !
6
Miś 2016-11-16 14:49
... będzie się działo...dwie sprawy w sądzie !
2
biały 2016-11-16 21:39
te sprawy to już od dawna mają
2
Miś 2016-11-16 21:47
te dwie są nowiutkie i trzymane w tajemnicy
2
zadowolony 2016-11-19 19:24
cieszmy się zmianami, bo jest super i będą podwyżki.......średniej krajowej
3
maja 2016-11-27 11:06
do Misia nic sie nie bedzie działo bo to juz nikogo nie obchodzi. Bedą podwyzki, czas na normalną prace . Koniec z aferami itp. To juz nikogo juz nie obchodzi było minęło. w koncu jest normalnie, uczciwie.
3
Kinga 2016-12-08 11:18
da sie ? da sie;) normalna atmosfera, czysciutko, ludzkie traktowanie , normalne relacje i oby tak najdłużej. Szacun dla nowej dyrekcji!!!!
4
zenon 2016-12-13 17:03
no klasa market rozkwitł!!!! jest super w porównaniu do okresu przed przebudową!!! załoga widać ze zmotywowana i w końcu usmięchnięta;) tak trzymać!!!
4
Xylometazolin 2016-12-20 08:43
Witam czy może ktoś mi powiedzieć jak wygląda Praca w OBI na stanowisku "Logistyka" nie mam bladego pojęcia co robi taki logistyk a mam możliwość się dostać na to stanowisko.
1
ania 2016-12-22 09:14
logisty rozkłada towar na połkach. Przywozi z magazynu i wykłada na półki to wszystko
Xylometazolin 2016-12-28 00:43
To nie chce nic pisać ale D***y nie urywa ta praca chyba.Zarobi bodajże też nie duże tak mi się wydaje. Może lepiej trzeba było składać na Doradce Klienta a nie na Logistyka. W sumie może ktoś wie ktora z tych prac lepsza :D Doradca czy Logistyk :P
Pracuś 2016-12-29 18:22
Firma trzyma klasę, dba o warunki pracy. W takich warunkach chce się pracować. Maruderzy niech szukają dalej, wolne miejsca pracy zostaną dla innych chetnych
3
topielec 2017-01-06 21:08
a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się powoli przelewa
4
Gosia 2017-01-08 12:39
nic sie nie przelewa nie pisz bajek, tak dobrze jak teraz to nigdy nie było. Przyznaj uczciwie ze market wygląda jak nowy , super stołówka, palarnia, normalne podejscie dyrekcji do załogi, podwyzki, mega-wigilia dla wszystkich. Mało?Kiedy było lepiej? nigdy . wiec nie pisz bzdur. teraz jest super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4
Odleciał 2017-01-10 14:11
Nieszczęśliwy człowieku, zmień pracę a wszystko wróci do normy.
1
Heniu 2017-01-23 21:57
obi jest Świetnym pracodawcą pod warunkiem,że pracujemy na Stanowisku :
dysponent,
kierownik,
zastępca dyrektora,
dyrektor,
dyrektor regionalny.
Uwaga! Brak wolnych etatów do 2030.
8
Pracuś 2017-01-25 20:17
Ja myślę, że zazdrość przez Ciebie przemawia. Jedni są stworzeni do pracy a drudzy do nadzoru, tak ten świat funkcjonuje. Pracując dobrze mamy szansę na awans!!!
1
zenon 2017-02-01 22:43
mam pytanko ile teraz zarabia doradca klienta na start. w Rzeszowie zaproponowali 2500 brutto? jak się pracuje na dziale technika jako doradca klienta? pozdrawiam
Pracownik 2017-02-04 13:42
Jak dobra firma to nie ma zbyt dużo ofert pracy! Szkoda że tylko w Zabrzu maja zapotrzebowanie na ludzi. Wiem, że praca nie należy do najlżejszych ale to jest taka branża. Taka duża firma i znana daje większą stabilność i spokojna pracę a to przecież ważne
Nowy pracownik? 2017-02-14 17:38
Witam serdecznie wszystkich.
Znalazłem ogłoszenie na stanowisko doradcy klienta/sprzedawcy w dziale technicznym( elektronarzędzia i maszyny) w Kielcach .
Jak wygląda praca na tym stanowisku i na jakie pieniądze można liczyć?
Pracy się nie boję, doświadczenie w branży nie małe, ale przed aplikowaniem CV wolę zapytać Was Pracowników jak to od środka wygląda:)
z góry dziękuję i pozdrawiam
Grześ 2017-02-16 17:57
Mam pytanie czy jest jeszcze aktualna oferta pracy dla doradcy klienta w Krośnie? Ile można tam dostać podstawy na rozpoczęcie? Myślę, że premia lub dodatek to są? Taka firma jak OBI to dla mnie super miejsce.
chętna 2017-02-16 22:00
są u was wolne miejsca na ogrodzie ?
Ajx 2017-02-20 20:08
Polecam w obi były teraz dla każdego podwyżki po 350zł do tego na każde święta 400zł
Zostaw swoją opinię o OBI - Kielce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OBI