brak logo

Inproel

Kraków

Opinie o Inproel

electric 2010-12-21 21:13:43
Ogólnie firmy nie polecam doświadczonym elektrykom.
Firma ma duże wymagania ale mało oferuje, nie jasne warunki zatrudnienia, (tzw od roboty) ale roboty mają mało i potem zaczyna się problem. Zawsze znajdą pretekst zeby mniej zapłacić. nie normowany czas pracy, brak nadgodzin.
elektryk 2011-02-04 13:26:16
firmy zdecydowanie nie polecam, zarobki to najnizsza krajowa, brak urlopow, nieplatne nadgodziny, nie jasne warunki pracy, roboty tam jest tylko na 2 miesiace w roku, reszta to sciema w piwnicy, sprzatanie na okraglo, albo roznoszenie ulotek po miescie, rotacja jest na okraglo, non stop czepianie sie pracownika o wszystko i totalna niewiedza przelozonych na temat tego czym sie zajmuja,
1
starscream 2011-02-08 21:00:41
Tak, tak, nic dobrego nie wniesie praca w tej firmie. Będziecie ciągle nękani głupimi pomysłami [usunięte przez moderatora]. dotyczącymi firmy czy spraw prywatnych, jak np. nie kończąca się przeróbka łódki.
Niskie zarobki, ciągle nie trafione pomysły, brak nadgodzin, nie możność planowania urlopów. Ogólnie uciążliwa firma.
1
anonim 2011-02-17 18:55:10
Siemanko Panowie
widzę że nas cenzura dopadła, bo wykasowano najwyższą prawdę z prawd. Ciekawe jakim prawem i sposobem to się stało? Mam nadzieję że komuś sie lepiej na sercu zrobiło jak się pozbywał prawdy:)
Zgadzam się z moimi kolegami nie opłaca się tam pracować, nie panują tam normalne warunki pracy, mało dać dużo chcieć to może być dewiza tej firmy. Nie dajcie się nabrać na piękne gadki na początku- wszystko wyjdzie w praniu. Pogadajcie z pracownikami
Pozdrowienia z normalnej firmy
2
swojak 2011-07-17 19:43:17
znowu pojawiło się ogłoszenie że szukają pracownika (frajera)
UWAGA!!!! POMYŚL 2 X
Pracownik 2014-10-09 15:56:30
Ja pracuję w tej firmie ponad 4 lata i jestem zadowolony :)
Electric, elektryk, Starscream, Anonim i Swojak to jedna osoba która została zwolniona dyscyplinarnie za to że spożywała alkohol w pracy - pamiętam tą sytuacje.
Wypisując takie rzeczy w 2010 i na początku 2011 zapewne chciał się zemścić lecz to tylko o nim świadczy.
4
starscream 2015-01-15 23:07:51
ta jasne- to pipidówa która naciąga ludzi
3
elektryk 2015-02-20 19:45:37
Otoz gadasz bzdury "pracownik" i to sa rozne osoby a nie jedna, a praca polegala na naprawianiu Twojej lodki i auta ktore ciagle Ci sie psulo... szerokim łukiem panowie omijac ta firme!!!
derto 2016-05-17 15:31:20
jak beda posiadali jakies zlecenia to pewnie beda szukac intalatorow poki co cisza
Zostaw swoją opinię o Inproel - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inproel