brak logo

hotel Brda

Bydgoszcz

Opinie o hotel Brda

dddd 2012-03-20 17:54:44
W brdzie jest tak fajnie że po 20 latach pracy ludzie są wyrzucani na bruk , Pani Ågotneszachorowała na okropną chorobę RAK i po udanej operacji ,dobrym stanem zdrowia i opinij lekarza pozytywnej została zwolniona . pozdrowienia dla (usunięte przez administratora)
W 2013-08-02 19:57:06
Traktują ludzi jak śmieci, nikt ich nie interesuje - tym bardziej ludzie. Firma się sypie!
Lipa 2013-08-04 16:15:28
Jeżeli ktokolwiek miał okazję spotakać się z zarządem firmy już nigdy do niej nie wróci. Tym co wyrabia się w Brdzie powinny zająć się odpowiednie służby. Nie polecam nikomu pracy w tej firmie!
XXX 2013-08-14 16:22:05
Pracowałam w tej firmie przez wiele lat, jeszcze za czasów jej świetności a pożegnałam się z tym miejscem na dobre ok pół roku temu. Chcesz wiedzieć czemu ta firma się sypie? Bo dostała się w niepowołane ręce! Bo rządzą w niej ludzie którzy swoich podwładnych traktują jak śmieci, którzy myślą wyłącznie o sobie, nie liczą się z nikim. Pracownik w tej firmie ma „rypać” nadgodziny za które nikt mu nie zapłaci, słuchać obelg i pokornie przyjmować krytykę, przepraszać że żyje i dziękować Bogu ze ma pracę DLATEGO. A to wszystko za 1200zł ŚMIECH NA SALI :/ Szczerze odradzam :(
eryk 2013-08-14 18:31:57
No to bagno... Moją sąsiadka np. bardzo sympatyczna dziewczyna została zwolniona z tej firmy na polecenie prezesa tylko dlatego ze na pewnym forum internetowym ktoś negatywnie ocenił obsługę lokalu. Ciekaw jestem czy czytający opinie na swój temat -(usunięte przez administratora)-. i w tym przypadku będzie tak stanowczy i konsekwentny i sam pożegna się ze stanowiskiem...
haha 2013-08-28 20:55:12
Praca? Przecież oni tam mają ludzi za śmieci. (usunięte przez administratora)? To mało powiedziane. Powinni nimi się zająć odpowiednie służby, a niektórzy już dawno powinni siedzieć lub zapłacić surowe grzywny. Dobrała się banda i ma ludzi za śmieci. Najgorsze jest to, że nikt im nie podskoczy bo każdy się boi o pracę - o pracę za minimalną krajową (po godzinach, w pocie czoła, zestresowani). To nie jest zakład pracy, to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
1
haha 2013-11-20 19:49:00
zgłaszać? co zgłaszać? układ zamkniety! a ludzie? ludzie to (usunięte przez administratora)
Adas 2014-08-23 20:56:11
Prezes fleja i fałtłapa koło (usunięte przez administratora)mu wszystko lata. Lubi popić i zabawić i morały biednym ludziom prawić.
1
dobre 2015-01-05 23:32:59
Daj sobie spokoj! Za zadne pieniadze do brdy. Prezes Cie wykonczy psychicznie a pieniadze smieszne.
Matoran 2015-02-16 07:47:14
Przyznam wam, że nigdy nie miałem okazji być w Bydgoszczy w tym hotelu, a usłyszałem o nim całkiem przypadkowo. Widzę, że jakoś ich usług jest naprawdę na przyzwoitym poziomie, o czym świadczą nie tylko opinie na google. Co prawda Bydgoszcz to takie miejsce, gdzie nie ma co liczyć na jakieś nie wiadomo jakie boomy, ale ktoś chcący mieć stałą pracę raczej nie powinien narzekać.
Mela 2015-07-05 12:08:10
Nowa kierowniczka,nie ma żadnej wiedzy o prowadzeniu hotelu. Rządzi ludźmi z pozycji typowego tyrana, zaczyna to wyglądać jak mobbing. Grafiki są robione z dnia na dzień, masz być w pełni dyspozycyjny i uległy a za próbę obrony swojej godności zostajesz przesunięty na zmywak. O pracy ponad siły normalnego człowieka już nie wspomnę. O wysokości zarobku już ni wspomnę. Brawo panie prezesie.....
2
Anna 2015-09-17 15:42:32
Witam, właśnie złożyłam swoje CV do tego hotelu, byłam na rozmowie. Moim zdaniem przyjemne miejsce. Fakt, że wynagrodzenie nie jest wysokie, ale wszyscy sa na umowę o pracę. Słyszałam, że ludzie mają tu bardzo długie staże pracy, więc raczej o rotacji nie ma co mówić. Mi się chce pracować, a widzę tutaj całą grupę ludzi, którzy narzekają i na pracę i na zarobki. ja zmieniam prace zawsze, jak coś jest nie tak. dziwi mnie, że tyle negatywnych odpowiedzi, a ludzie pracują latami. przecież kazdy może sobie polepszyć.
An 2016-02-09 15:10:54
Traktowanie ludzi jak smieci to codziennosc, najgorszy jest prezes... Nie idzcie tam do pracy, dobrze Wam radze!
Ehh 2016-08-14 17:53:36
Dajcie spokój. Tego prezesa to powinni w telewizji pokazać. Chamstwo i prostactwo.
pani katarzyna t 2016-08-14 17:56:27
a ktoś może mi powiedziec na jakim poziomie stoją usługi dodatkowe w postaci gabinetu masażu u nich>?
Zostaw swoją opinię o hotel Brda - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie hotel Brda