brak logo

w sliwinski

Lublin

Opinie o w sliwinski

anonim 2010-07-06 12:01:23
ODRADZAM KAŻDEMU PRACY W TEJ FIRMIE
pracująca w firmie W.Śliwiński 2010-07-18 18:38:14
Nie rozumiem skąd takie opinie. Firma jest naprawdę OK, zarobki dużo powyżej średniej krajowej, wiadomo jest duża odpowiedzialność ale w jakiej branży jej nie ma? Pracuję w tej firmie już od kilku lat i naprawdę nie spotkało mnie nic złego. Naprawdę polecam pracę w salonach W.Śliwiński - jeśli zamiast kombinować pracuje się na pełnych obrotach można zarobić dobre pieniądze.
Heban 2010-08-23 22:34:42
Pracujesz, powiedziałbym tyrasz. Co do zarobków to musisz odróżnić płacę średnią od najniższej i tu masz do czynienia właśnie z tą najniższą. Pracowałem i przed i po W.Śliwińskim w różnych firmach i dopóki nie zobaczysz jak jest gdzieś indziej nie zobaczysz w co wdepnołeś i tkwisz w tym. Rozejrzyj się wokoło, aby zobaczyć inny świat.
1
buzzzzz 2010-10-05 18:55:10
niestety muszę potwierdzić że trudno o gorszego pracodawce - pensja nędzna to mało powiedziane, najgorsi są w tej firmie właściciele i tzw beton, który nigdzie nigdy nie pracował poza firmą W.Śliwiński i nie ma pojęcia o tym jak jest na rynku pracy. Ludzie nie musi tak być! JEżeli jesteś ambitnym człowiekiem, mającym swoje zdanie omijaj szerokim łukiem!
Mateusz Perges 600-830-940 2011-12-06 16:58:43
Witam, Odradzam wszystkim firmę W.Śliwiński jeśli chodzi o wyroby ze złota. W. Śliwiński jest firmą która podchodzi do klienta w sposób skandaliczny - reklamacja trwa tygodniami a co najgorsze robią z ludzi [usunięte przez moderatora]. Sprzedaje towar tragicznej jakości, złoto (złoty łańcuszek) kupione w W.Śliwińskim po miesiącu nie nadawało się do noszenia. Podczas reklamacji dowiedziałem się, że łańcuszek był źle odkładany po ściąganiu. SKANDAL. Brak ponoszenia jakiejkolwiek odpowiedzialności za swoje produkty.!!!!!!
Vaio 2012-08-31 11:57:34
Pracodawca skandaliczny ... Ale najgorszy jest menager ... Ten wprowadza zamęt i rozbija wszystkie zgrane zespoły, Szefostwo zapatrzone w niego jak w obrazem ze szkodą dla firmy. Płaca nędzna jak na tak dużą odpowiedzialność. Zdzierają nie tylko z klientów ale i z własnych pracowników. Odradzam wszystkim !!!
anonimowa 2014-05-13 20:49:15
Podbijam... jaka podstawa na reke??
1
małgosia 2014-06-27 19:27:13
a ile ty możesz zapłacić.........
anonimowa małgosiu...........
oloo 2015-01-15 15:26:21
pewnie takich informacji to nie uzyskasz już od normalnych pracowników, bo i nie każdy na pewno ma taki szczegółowe informacje i zobaczcie też, że nie zawsze praca wiąże się z czasowym oddelegowaniem do innego miasta, w sumie to skąd ten pomysł, taka informacja była gdzieś w ogłoszeniu albo jakieś konkretnej ofercie na przykład?
Jaxo 2015-03-23 23:40:55
Trochę się nie rozumiem tych pytań @olkia . Konkretne oferty pracy są w danych miastach. Przykładowo jeśli jesteś z Radomia to masz tam salon w Galerii Słonecznej no i najlpiej by było gdybyś osobiście się udał/udała do tego punktu i złożyła CV. Myślę, że nie ma sensu specjalnie dla takiej pracy zmieniać miejsca zamieszkania.
Pola 2016-02-12 10:53:11
Pracowałam w tej firmie kila lat temu i do dziś obrzydzenie mnie bierze na samą myśl o tym. To była moja pierwsza praca i wydawało mi się, że w pracy tak po prostu musi być (czyli strach przed tym w jakim humorze dziś szefowa i za co ci się dziś zbierze opierdziel, a zawsze coś sobie znalazła). Potwierdzam wcześniejsze opinie o mobbingu. Dopiero jak zaczęłam pracę w innej firmie to mi się oczy otworzyły, że pracodawca może szanować pracownika, a w firmie W. Śliwiński panował kompletny brak szacunku i zaufania do pracownika, coś w stylu: pracownik to nie człowiek.
Miśka 2016-02-28 11:51:57
Niedawno podjęłam prace uważam że jest miło to jest duża sieć wycisk to jest dopiero w WKU
1
palki 2016-05-16 09:04:20
reksio, a jak byście sklasyfikowali atmosferę w tej działalności ? Obiło mi się o uszy, że u nich zarobki nie są jakieś fascynujące. Do tego wymagane jest minimum roczne doświadczenie na stanowisku podobnym.
Zostaw swoją opinię o w sliwinski - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie w sliwinski