logo W. ŚLIWIŃSKI Sp. z o.o.

W. ŚLIWIŃSKI Sp. z o.o.

Lublin

Opinie o W. ŚLIWIŃSKI Sp. z o.o.

anonim 2010-07-06 12:01
ODRADZAM KAŻDEMU PRACY W TEJ FIRMIE
2
pracująca w firmie W.Śliwiński 2010-07-18 18:38
Nie rozumiem skąd takie opinie. Firma jest naprawdę OK, zarobki dużo powyżej średniej krajowej, wiadomo jest duża odpowiedzialność ale w jakiej branży jej nie ma? Pracuję w tej firmie już od kilku lat i naprawdę nie spotkało mnie nic złego. Naprawdę polecam pracę w salonach W.Śliwiński - jeśli zamiast kombinować pracuje się na pełnych obrotach można zarobić dobre pieniądze.
anonimowa 2014-05-13 20:49
Podbijam... jaka podstawa na reke??
2
olkia 2014-12-01 18:52
Witam :-) Szukam pracy i chce wyslac cv do tej firmy. Wiem ze obecnie posiadaja 11 Salonów na terenie centralnej i południowej Polski, ale czy w kazdym jest tak jak opisujecie powyzej?? Jak wyglada wynagrodzenie, czy praca wiąże się z dużą samodzielnością w działaniu, Czy praca wiąże się zczasowym oddelegowaniem do innego miasta?
oloo 2015-01-15 15:26
pewnie takich informacji to nie uzyskasz już od normalnych pracowników, bo i nie każdy na pewno ma taki szczegółowe informacje i zobaczcie też, że nie zawsze praca wiąże się z czasowym oddelegowaniem do innego miasta, w sumie to skąd ten pomysł, taka informacja była gdzieś w ogłoszeniu albo jakieś konkretnej ofercie na przykład?
Jaxo 2015-03-23 23:40
Trochę się nie rozumiem tych pytań @olkia . Konkretne oferty pracy są w danych miastach. Przykładowo jeśli jesteś z Radomia to masz tam salon w Galerii Słonecznej no i najlpiej by było gdybyś osobiście się udał/udała do tego punktu i złożyła CV. Myślę, że nie ma sensu specjalnie dla takiej pracy zmieniać miejsca zamieszkania.
Miśka 2016-02-28 11:51
Niedawno podjęłam prace uważam że jest miło to jest duża sieć wycisk to jest dopiero w WKU
1
Reksio 2016-03-10 15:11
Moim zdaniem to naprawdę duża sieć jak mówi zresztą @Miśka i nie ma się co ogólnie o to spierać, najważniejsze, że jest naprawdę fajnie i przyjemnie tutaj
palki 2016-05-16 09:04
reksio, a jak byście sklasyfikowali atmosferę w tej działalności ? Obiło mi się o uszy, że u nich zarobki nie są jakieś fascynujące. Do tego wymagane jest minimum roczne doświadczenie na stanowisku podobnym.
Hanna 2017-05-31 12:37
@Miśka to dobrze, że jesteś zadowolona. W jakim dziale pracujesz? Pamiętaj, że ogólne warunki pracy mogą przedstawiać się nieco inaczej w zależności od piastowanego stanowiska. Jakie jeszcze plusy zauważyłeś w pracy w tym miejscu?
Monika 2017-06-13 14:27
Obecnie pracuję w firmie Śliwiński, zgadzam się że praca jest wymagająca, w brew pozorom wcale nie łatwa i stresująca, duża odpowiedzialność za powierzone mienie. Ale proszę mi powiedzieć gdzie tego nie wymagają? To chętnie zmienię na taką pracę. Co do mobbingu to bym się nie zgodziła, a wiem co to znaczy bo w poprzedniej pracy wyżywała się na mnie regularnie kierowniczka, nie za to że coś robiłam źle tylko za to że byłam uśmiechnięta i miałam normalne życie a ona po prostu nie umiała sobie go ułożyć, dlatego wreszcie doceniam pracodawcę który da mi "oper" w tedy gdy coś "zchrzanię" a nie za to że żyję.
Dobra rada jeśli chcesz wyrobić sobie opinię zapraszam do salonu i sam się przekonaj.
Pozdrawiam
1
Zostaw swoją opinię o W. ŚLIWIŃSKI Sp. z o.o. - Lublin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie W. ŚLIWIŃSKI Sp. z o.o.