brak logo

SCHILSNER INDUSTRY GROUP SP. Z O.O.

Toruń

Opinie o SCHILSNER INDUSTRY GROUP SP. Z O.O.

admin 2015-07-18 19:59
Pomóżcie innym, podzielcie się swoją opinią na temat firmy SCHILSNER INDUSTRY GROUP SP. Z O.O.! Obecnie prawie każdy przed podjęciem pracy lub rozmową kwalifikacyjną sprawdza opinie na temat przyszłego pracodawcy.
12
MARCIN 2016-02-18 18:23
jaki torun firma jest tylko we WROCLAWIU
3
Były pracownik 2016-09-12 12:00
Płacą na czas, ale praca jest bardzo nie stabilna czyli dzisiaj pracujesz a jutro już nie bez żadnego wyjaśnienia.
2
mko 2016-10-03 14:20
no dobra ale przecież potem latwo chyba zweryfikować to co jest napisane w ogłoszeniu z tym jak jest na prawde..wiec ne wiem po co takie rzeczy pisać..
Pracownik 2016-11-17 10:06
Pensja na czas, premia naliczana nie wiadomo jak. Zero szkoleń, zatrudniają żeby wyciągnąć bazę danych a później do widzenia. Dyrektor kompletne zero, a prezes jest tylko z nazwy.
3
LUC 2016-12-20 14:40
Kto zakłada, że firma Schilsner IG - Toruń :) powinna otrzymać negatywną opinię, niech schowa głowę w piasek ! Pensja na czas, premie na czas. Z góry założone i przewidywalne działania.

Pozdrowienia dla Prezesa.
4
Pracownik 2017-01-12 13:50
Po 1 Schilsner IG jest z Wrocławia a nie z Torunia.
Po 2 wypłata na czas plus premia owszem,ale to jest norma w większości firm,wiec to nie atut.
Po 3 praca na magazynie ciężka,można zarobić dobrze jak handlowcy zrobia plany.
Po 4 niestety ostatnimi czasy,handlowcy zmieniają sie jak w kalejdoskopie,złe to wyglada w firmie i u klientów.
Po 5 na produkcji i magazynie praca pewna,bo szef wie,ze ciężko z pracownikami we Wrocławiu,wiec się nie czepia,ale czepiaja sie dwaj kierownicy z "akwarium"
Po 6 handlowiec może byc zwolniony z dnia na dzien bez przyczyny,tylko dlaczego,że prezes znalazł sobie "lepszego"ktory okazuje się być dobry,ale tylko w gębie.
Po 7 dyrektor handlowy...bez komentarza,szkoda slow.
Po 8 jak ktoś szuka pracy fizycznej na magazynie lub produkcji polecam,jesli jako ph,nalezy sie zastanowić,zero szkolen,awansu,rozwoju,dobre pieniądze jeśli robisz plany i niestety...nigdy nie wiesz kiedy Cię zwolnią.
2
Byly 2017-02-17 16:26
Widzę,że nic się nie zmieniło od wielu lat,oprócz budynków,szef wciąż taki sam.
Pan prezes uczył się biznesu od Niemców,uczył się też technologii od Niemców.
Szkoda,że nie nauczył się szacunku do ludzi od Niemców.
Mimo wszystko powodzenia, bo kilkudziesięciu ludzi ma pracę
1
Zostaw swoją opinię o SCHILSNER INDUSTRY GROUP SP. Z O.O. - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SCHILSNER INDUSTRY GROUP SP. Z O.O.