brak logo

SCHILSNER INDUSTRY GROUP SP. Z O.O.

Toruń

Opinie o SCHILSNER INDUSTRY GROUP SP. Z O.O.

admin 2015-07-18 19:59
Pomóżcie innym, podzielcie się swoją opinią na temat firmy SCHILSNER INDUSTRY GROUP SP. Z O.O.! Obecnie prawie każdy przed podjęciem pracy lub rozmową kwalifikacyjną sprawdza opinie na temat przyszłego pracodawcy.
12
MARCIN 2016-02-18 18:23
jaki torun firma jest tylko we WROCLAWIU
3
Były pracownik 2016-09-12 12:00
Płacą na czas, ale praca jest bardzo nie stabilna czyli dzisiaj pracujesz a jutro już nie bez żadnego wyjaśnienia.
2
mko 2016-10-03 14:20
no dobra ale przecież potem latwo chyba zweryfikować to co jest napisane w ogłoszeniu z tym jak jest na prawde..wiec ne wiem po co takie rzeczy pisać..
Pracownik 2016-11-17 10:06
Pensja na czas, premia naliczana nie wiadomo jak. Zero szkoleń, zatrudniają żeby wyciągnąć bazę danych a później do widzenia. Dyrektor kompletne zero, a prezes jest tylko z nazwy.
6
LUC 2016-12-20 14:40
Kto zakłada, że firma Schilsner IG - Toruń :) powinna otrzymać negatywną opinię, niech schowa głowę w piasek ! Pensja na czas, premie na czas. Z góry założone i przewidywalne działania.

Pozdrowienia dla Prezesa.
4
Pracownik 2017-01-12 13:50
Po 1 Schilsner IG jest z Wrocławia a nie z Torunia.
Po 2 wypłata na czas plus premia owszem,ale to jest norma w większości firm,wiec to nie atut.
Po 3 praca na magazynie ciężka,można zarobić dobrze jak handlowcy zrobia plany.
Po 4 niestety ostatnimi czasy,handlowcy zmieniają sie jak w kalejdoskopie,złe to wyglada w firmie i u klientów.
Po 5 na produkcji i magazynie praca pewna,bo szef wie,ze ciężko z pracownikami we Wrocławiu,wiec się nie czepia,ale czepiaja sie dwaj kierownicy z "akwarium"
Po 6 handlowiec może byc zwolniony z dnia na dzien bez przyczyny,tylko dlaczego,że prezes znalazł sobie "lepszego"ktory okazuje się być dobry,ale tylko w gębie.
Po 7 dyrektor handlowy...bez komentarza,szkoda slow.
Po 8 jak ktoś szuka pracy fizycznej na magazynie lub produkcji polecam,jesli jako ph,nalezy sie zastanowić,zero szkolen,awansu,rozwoju,dobre pieniądze jeśli robisz plany i niestety...nigdy nie wiesz kiedy Cię zwolnią.
5
Byly 2017-02-17 16:26
Widzę,że nic się nie zmieniło od wielu lat,oprócz budynków,szef wciąż taki sam.
Pan prezes uczył się biznesu od Niemców,uczył się też technologii od Niemców.
Szkoda,że nie nauczył się szacunku do ludzi od Niemców.
Mimo wszystko powodzenia, bo kilkudziesięciu ludzi ma pracę
2
Joanna 2017-04-18 09:16
@Pracownik wspomniałeś, że na stanowisku PH jest duża rotacja. Co przez to rozumiesz? Ile osób ostatnio odeszło z firmy? Chętnie dowiemy się również więcej na temat tego jak wygląda praca na tym stanowisku.
1
Pracownik 2017-05-20 09:25
oooo widzę,że koleżanka z biura się uaktywniła.
Na magazynie i produkcji co chwila pojawiają się nowi pracownicy i znikają,ale jak się płaci mało, to nie ma się czemu dziwić. Praca jest naprawdę ciężka.
Ja wygląda praca na stanowisku PH, zapytaj PH, w 2016 roku prezes zwolnił 3 handlowców na 8 zatrudnionych.
Pozytywny pracownik 2017-05-21 20:50
Wiszę, że pracownik niewie co to ciężka praca ale jak jest się pracownikiem, któremu firma podziękowała to trzeba sobie to jakoś wynagrodzić i wytłumaczyć, że wszyscy są be a Ty byłeś najlepszym pracownikiem w Polsce . Masz racje na produkcji pojawiają się nowe twarze ale tylko dla tego ze firma się rozwija i uruchamiane są nowe maszyny a będą kolejne wiec nic dziwnego ze zatrudnienie wzrasta a po drugie jest coraz więcej pracy .jezeli chodzi o wynagrodzenie to moim zdaniem jest dobrze i nie w jednej firmę z wielkim kapitałem zagranicznym można się rozczarować negatywnie. A jeżeli chodzi o PH to wyposażenie jakie daje im firma plus wynagrodzenie to moim zdaniem jest bardzo dobre a jeżeli firma Ci podziękowała bo byłeś słaby to nic dziwnego każda firma żegna się ze słabym ogniewiem a Ty widocznie taki byłeś drogi pracowniku. Ale i tak życzę Ci dużo sukcesu i dobrego trenera który otworzy Ci oczy i będziesz widział swoją prace a nie tylko innych.
Joanna 2017-05-29 15:21
@Pracownik myślę, że mnie z kimś mylisz. Nie jestem związana z firmą SCHILSNER INDUSTRY GROUP. Jestem pracownikiem gowork.pl i zależy mi na poznaniu tego jak wygląda praca w firmie, między innymi dzięki Waszym opiniom.
@Pozytywny pracownik dziękuje za odpowiedź na moje pytanie. To też cenna informacja, że firma ciągle się rozwija i ciągle rekrutuje nowych pracowników.
Zostaw swoją opinię o SCHILSNER INDUSTRY GROUP SP. Z O.O. - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SCHILSNER INDUSTRY GROUP SP. Z O.O.