brak logo

Oil Center

Wrocła

Opinie o Oil Center

yyy 2015-02-28 22:08:48
...nie polecam ...w ofercie pracy - ogłoszenia co innego piszą a na spotkaniu rekrutacyjnym co innego mówią poczynając od formy zatrudnienia kończąc na podstawowych narzędziach pracy
5
ostatni sprawiedliwy 2015-06-12 06:01:25
Potwierdzam ,ściema z formą zatrudnienia . Wycieczka dla bezrobotnych nawet 400 km na rekrutacje bez partycypacji w kosztach to gruba przesada....
1
kajart 2015-10-03 16:12:40
Szukają na Lublin "Specjalisty ds. Rozwoju Rynku - oleje smarowe".......ogłoszenie fajnie zredagowane, ale te dwie opinie powyżej burzą ten obrazek....Miał ktoś z tą firmą do czynienia i może się tym podzielić....?
miejscowy 2015-11-23 15:16:07
rotacja ludzi jak na karuzeli, unikajcie ten firmy, bo stracicie tylko nerwy i czas!!!
z branży 2015-11-23 16:09:05
z taką ofertą olejową ta firma jest skazana na przegraną rynkową, jedyna marka która się jakoś broni na rynku to Gulf, cała reszta oferty nie ma szans na sukces na polskim ciasnym, słabym i biednym rynku!
ten 2016-04-11 06:54:51
Jeżeli szukasz stabilnego zatrudnienia to nie ta firma. Nikogo nie szanują . Nie polecam.
4
oil center 2016-05-06 12:04:16
W imieniu Oil Center:
Każda osoba zatrudniona w biurze/magazynie po miesiącu otrzymuje umowę o pracę.
Dbamy o relacje, pracownicy w firmie są szanowani.
Zależy nam tylko na długotrwałej współpracy.

Osoby zainteresowane pracą zapraszamy do firmy.
Lepiej samemu przyjść spytać jak jest, zamiast zdawać się na anonimowe niesprawiedliwe wpisy w internecie.
1
Wiem coś o tym 2016-08-19 14:02:36
Wielu handlowców pracuje w tej firmie od bardzo dawna. To dużo mówi o samej firmie. Relacje wewnątrz są na co najmniej akceptowalnym poziomie. Natomiast rynek, na jakim firma operuje jest wyjątkowo trudny i nie jest to jedynie slogan. Specjalista ds. Rozwoju rynku w Oil Center nie może być typowym, quasi handlowcem. Nie poradzi sobie, jeśli nie jest mistrzem. Przeciętniak jest bez szans.
były pracownik 2016-08-29 20:27:42
Czy nadal łapę na wszystkim trzyma "ojceiec założyciel" Jacek ?
"wiem coś o tym" nie porównuj nowych i starych handlowców. Nowi handlowcy rozliczani są inaczej niż starzy. Nowy nie ma szans uzyskać takich wyników i wynagrodzenia co stara gwardia. Nie chodzi o doświadczenie i znajomość rynku, to oczywiście też bardzo dużo pomaga, ale o samą formę rozliczania ruchomej części wynagrodzenia. Zgadzam się z Tobą, że rynek nie jest łatwy.
eryko 2016-08-30 09:29:36
Ale wiadomo czy mają teraz jakieś oferty? Mam też doświadczenie.
Zostaw swoją opinię o Oil Center - Wrocła
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Oil Center