brak logo

Coloplast

Warszawa

Opinie o Coloplast

Sensura 2010-07-03 06:31:31
Banda [usunięte przez moderatora] kultywujących najgorsze wzorce zarządzania.Skład przedstawicieli i kadry zmieniany wielokrotnie.Jeśli masz olej w głowie nie masz tam czego szukać.Klienci zrażeni do firmy nieuczciwym postępowaniem.Chcą o tobie wiedzieć wszystko aby później to wykorzystywać.Omijać ich szerokim łukiem!!!
1
anonim 2010-12-16 21:55:18
By�am na rozmowie . Poziom rekrutacji - 2 . Żenada. Brak informacji od rekrutera co dalje.
1
były pracownik 2012-02-16 15:39:00
teraz już wiem że na forum złe opinie często nie są prawdziwe, to jest tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] enie głupot ludziom którym się nie udało,pracowałam tam i było ok polecam rekrutacja 3 poziomowa ale można przejść bo warto
magnolia 2012-06-04 12:13:48
były pracownik - 2012-02-16 15:39:00

teraz już wiem że na forum złe opinie często nie są prawdziwe, to jest tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] enie głupot ludziom którym się nie udało,pracowałam tam i było ok polecam rekrutacja 3 poziomowa ale można przejść bo warto
A czy możesz powiedzieć coś więcej na temat drugiego etapu ? zostałam zaproszona na takowy , chcę wypaść jak najlepiej ale nie wiem czego się spodziewać, będę wdzięczna.
1
ah 2015-09-02 10:51:17
a Ja ze spokojnym sumieniem mogę polecić pracę w Coloplast Business Centre. Na stanowiskach Juniorskich dużo się nie zarabia, ale kto na początku zarabia krocie w korporacjach? Praca przyjemna, acz czasem monotonna, kadra menedżerska jest profejsonalna i po prostu ludzka. Nie ma problemów z urlopami. Mają też bardzo bogaty socjal - darmowa opieka medyczna i multisport. Ogólnie polecam :)
1
yenna 2015-11-25 17:02:47
Dziwna rekrutacja, byłam na rozmowie kwalifikacyjnej, po półtorej miesiąca cisza, ani informacji czy przyjęli czy nie, chociaż inne firmy informują aplikujących o wynikach. Sama rekrutacja przez Randstad to strata czasu, niczego się od nich nie można dowiedzieć. Krótko mówiąc praca dla tych którzy mogą czekać po 2 miesiące na wynik rekrutacji.
agrafka 2016-03-10 09:06:45
Poziom rekrutacji żenujący, poniżej krytyki. Totalny brak szacunku dla kandydata. 'Małomiasteczkowe' zachowanie osób przeprowadzających rekrutacje. Oferty z tej firmy można jedynie traktować jako 'zapchaj-dziure' na krótki czas jeśli nie ma się innej oferty oraz jeśli ktoś jest zdesperowany - coś jak 4 kredyty czy 7 dzieci... Proszę serio uważać i NIE-Polecam.
szarpi 2016-05-17 19:51:30
Cześć wszystkim. Szukam informacji na temat zarobków na jakie można liczyć w tej firmie. Słyszałem co nieco , że jest całkiem nieźle ale szukam potwierdzenia. Co do ofert to ostatnio @macek supporterów gdzieś szukali
Zostaw swoją opinię o Coloplast - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coloplast