brak logo

IC COMPANYS POLAND LTD.

Warszawa

Opinie o IC COMPANYS POLAND LTD.

normalna 2009-11-20 20:35:24
Chciałam zaznaczyć że firma w swoich ogłoszeniach ma napisane że wiek,status rodzinny etc., nie ma znaczenia.Nieprawda,zatrudniają samych młodych,sami zobaczcie czy pracuje choć jedna tęższa osoba lub starsza.Pracowałam tam pięć lat i niestety po urlopie macierzyńskim nie miałam powrotu bo okazało się że moja zastępczyni wskoczyła komuś do łóżka i zajęła moje miejsce.W tej firmie wszystko kręci się wokół łóżka.
PRACOWNIK 2010-11-01 00:25:43
to fakt, i do tego układy, układy i jeszcze raz układy, jak nie jesteś [usunięte przez moderatora] to nie masz przyszłości i początku w tej firmie ogólnie porażka i uważajcie na nią,

pewna pani kontrolerka księgowości zaszła w ciążę i mimo że ją kodeks pracy chronił(była na zwolnieniu+ poźniej macieżyński) mieli w planach ją zwolnić. Do tego panie z HR mają zerowe pojęcie o KP. W tej firmie LICZY SIĘ tylko ta firma nie poleacam porażka
JA 2011-01-07 12:03:32
uważajcie na tą firmę [usunięte przez moderatora], DO TEGO OKRADA NASZE PAŃSTWO, imprezy integrujące rozlicza jako szkolenia, ZGŁOSZĘ TO DO ODPOWIEDNICH ORGANÓW....
x 2011-02-03 12:10:56
Jeśli spędzasz większość czasu w internecie i grasz w gierki też niestety nie zrobisz tu kariery ;-)
ex pracownik 2011-02-08 10:07:21
pracowałem kiedyś w tej firmie i jedyne co mogę powiedzieć o niej to [usunięte przez moderatora] pracownika, wymagania wielkie a płaca za to co robisz śmieszna do tego zero premii i podwyżek, NIE POLECAM, jeżeli jesteś mułem pociągowym to pracuj
k4rpiu@gmail.com 2012-02-24 00:03:27
Hmmm ciekawa sprawa, pracuje w IC Companys od 3 miesiecy, jest bardzo przyjemnie, fakt jest mloda kadra pracownicza, ale klimat pracy jest OK, organizacja też spoko, polecam :)
eM 2012-06-01 01:24:47
nie przejmuj się 3 umowy (na czas nie określony) nie otrzymasz
Sebo 2013-01-25 15:21:18
Chyba nie rozmawiamy o tej samej firmie.
Pracowałem tam 8 miesięcy co prawda a z funkcją dekoratora sklepu wyciągałem 2000zł, nie uważam aby w którymś sklepie na stanowisku sprzedawcy z funkcją dekoratora zapłacili Tobie tyle kasy to po pierwsze, po drugie atmosfera w sklepie jak i kierownicy spoko :) (w dużej mierze zależy to od regionu w którym leży sklep jak i od ludzi tam pracujących :), uważam że warto spróbować ! :)
vm 2013-04-10 14:06:28
ciekawe który regionalny to pisał :p byłam VM w Cottonie i dalej jestem pod wrażeniem tego z jaką łatwością idzie menagerom okłamywanie pracowników. nowy regionalny regionu w którym pracowałam, mistrz w swoim fachu przez 2 miesiące nie otrzymałam odpowiedzi na zadane przeze mnie pytanie dotyczące dalszej współpracy:) aż w końcu dałam sobie spokuj. moja kierowniczka (pomimo tego że straszna [usunięte przez moderatora]) została wyrzucona na zbity pysk bez jakiego kolwiek tłumaczenia. szambo
chatmaster 2013-08-29 14:17:01
z tego co wiem to firma zamyka sklepy w Polsce w najbliższym czasie...
kamil 2015-01-14 14:35:28
też mi się wydaje, że zaraz by się zrobił szum wokół firmy jeśli od tak ogłosiłaby może zamknięcie swojej działalności.. a nawet jeśli faktycznie chcieliby kończyć interes to musieliby o tym jeszcze poinformowac z wyprzedzeniem pracowników wszystkich i załatwić mase spraw, więc już by było coś wiadomo.
Misiek 2015-03-25 09:19:12
Czyli co - reasumując na chwilę obecną firma ciągle aktywna i zatrudnia ludzi tak jak wcześniej tak? W takim razie chciałbym się zapytać, czy ma ktoś w miarę świeże informacje odnośnie zatrudnienia, czy będzie niebawem organizowana jakaś rekrutacja czy coś w tym stylu na kwiecień? Z chęcią wziąłbym udział w Warszawie w rekrutacji.
step 2016-05-15 12:13:50
atmosfera to zazwyczaj składowa wielu rzeczy, ale skoro tutaj dobrze można zarobić i są warunki jako takie jeśli chodzi o umowę, to chyba można określić, że atmosfera jest w porządku.
Zostaw swoją opinię o IC COMPANYS POLAND LTD. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IC COMPANYS POLAND LTD.