brak logo

Pol-Net

Łódź

Opinie o Pol-Net

Fight for your right 2010-07-04 11:20:52
Witam wszystkich zainteresowanych pracą w w firmie POL-NET.
Praca rzekomo od 8-15 a w rzeczywistości nielimitowany czas pracy,najczęściej do 17-18 z dojazdem z Pabianic bądź z Piotrkowa Tryb.Zarobki to 1300zł netto 1-szy mc po miesiącu jeśli się sprawdzisz 1500zł.Atmosfera jaka tam panuje to coś okropnego,szczególnie mowa tu o brygadzistach tj:wymagają od ludzi pracy jak by to była praca w akordzie,także odradzam każdemu nowemu pracownikowi pracy w tej firmie "krzak".
PS.Mnie udało się przepracować tylko tydzień,ale z tego co wiem to rotacja jest bardzo wielka.Aha zapomniałbym napisać,że brak jakiejkolwiek umowy o pracę.Obiecują niby umowę zlecenie po miesiącu ale tj tak samo jak z Yeti.Każdy o nim słyszał ale nikt go nie widział.

Pozdrawiam.
bodzio 2012-09-07 23:34:14
Uważam,że firma Pol-Net jest prężną, szybko rozwijającą się firmą z przyszłością. Atmosfera Jaka panuje w tej firmie jest przyjazna. Współpracownicy jak i brygadziści są mili, uprzejmi. Prawdą jest, że nie kiedy są wymagający aczkolwiek jest to zrozumiałe dla funkcji która pełnią.Jestem pracownikiem tej firmy w Ełku i chwalę sobie tą pracę. Praca ta nie należy faktycznie do prac lekkich lecz wynagrodzenie które otrzymuje jest zależne ode mnie, ponieważ jest to praca akordowa i prawdą jest ile zrobię to tyle zarobię.Wiadomo są normy, które obowiązują i trzeba je wykonać lecz nie należy to do rzeczy nie możliwych.Naprawdę sobie chwalę współpracę z tą firmą i tutejszym Brygadzistą D.......gdyż jest on naprawdę wyrozumiałym,uczciwym, aczkolwiek wymagającym człowiekiem. Pozdrawiam Bodzio
1
Bogdan 2012-09-18 16:45:56
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] , nie płacą nigdy na czas, nagminnie kłamią pracowników, minimalne opóźnienie to tydzień, nie radze tam pracować. [usunięte przez moderatora]
Jacek 2014-08-26 20:44:29
Witam,pracuję w firmie POL-NET w Łodzi i jestem zadowolony. Firma dba o pracowników (obiady, delegacje i zakwaterowanie przy pracach wyjazdowych), również atmosfera w firmie jest dobra, pensja płacona na czas raz w miesiącu. Pracodawca ma określone wymagania i oczekiwania, ale można sporo zarobić jeśli się chce.
1
Linka 2014-08-26 20:51:26
Witam, pracowałam w firmie 2 lata na stanowisku pracownika biurowego, pensja płacona do 10-go, umowa o pracę, atmosfera w firmie bardzo przyjazna, ludzie sympatyczni i bardzo pomocni.
2
Elektromonter 2014-08-26 21:04:45
Zgadzam się że firma dba o pracowników, pracowałem w Ciechanowie, mieliśmy tam zapewnione zakwaterowanie; brygadzista faktycznie jest bardzo wymagający, ale co się dziwić terminów realizacji projektów trzeba przestrzegać a i każdy chce zarobić jak najwięcej przy akordowej pracy. Ekipa była dosyć zgrana, a wiadomo, że wtedy się też lepiej pracuje.
aga 2015-05-29 17:21:01
ciekawe czemu wszystkie pozytywne opinie pisane sa jedna po drugiej tego samego dnia i o tej samej godzinie
PODWYKONAWCA 2015-06-10 15:06:27
UWAGA TA FIRMA TO NACIĄGACZE NIE PŁACĄ PO WYKONANEJ PRACY UMOWY USTNE A PÓŹNIEJ CISZA NAJPRAWDOPODOBNIEJ DLATEGO TAK DŁUGO SIĘ UTZRYMALI
siwy 2015-06-23 07:21:50
Omijaj szerokim łukiem pracowałem w łodzi kierat, zniewolenie,za parę groszy !
killim 2015-08-14 16:59:15
nie polecam tej firmy oszukuje w calej polsce kasy do dzisiaj nie widze
kefir 2016-05-11 14:52:55
No ale za to mają bardzo fajne zarobki jednak, więc w tej kwestii nie ma co narzekać na sporą ilość pracy @jogurt.
Zostaw swoją opinię o Pol-Net - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pol-Net