brak logo

Instytut Efektywnej Nauki

Lublin

Opinie o Instytut Efektywnej Nauki

Profesor 2014-03-18 10:21:51
Pomysł z zajęciami super. Sam jestem nauczycielem i wiem jakie dzieci mają problemy w szkole. Wiem również że żadne zaświadczenie z Poradni Publicznej dziecka pisać i czytać nie nauczy. Popieram dobrą i mądrą idee wspomagania dzieci w nauce.
pierdu 2014-03-18 21:52:49
pierdu pierdu profesorrreee. Wszyscy wiemy jak jest za kogo byś się nie podał prawda jest jedna żerujesz na dzieciach i szukasz jeleni do roboty...
1
mmmm 2014-03-20 19:00:09
Dostałam oferte pracy tam, czy oprócz pracy z materiałów dydaktycznych zapewnianych przez poradnie trzeba jeszcze prowadzic z tymi dziecmi korepetycje z przedmiotów szkolnych? na szkoleniu mówili , że nie, a w skrypcie szkoleniowym pisze , że tak. jak to jest ? jakie macie wrażenia z pracy tam?
Profesor 2014-03-24 12:45:08
Przecież "pierdu" tam nie pracował, więc jego nie pytaj:-)
zbig 2014-03-26 10:38:36
byłem na spotkaniu z przedstawicielką tej firmy. wydaje mi się że wszystko jest ok. zostałem poinformowany o zajęciach, możliwości rozwiązania umowy, płatnościach. Przyjechała wczoraj do nas Pani Trener i zajęcia bardzo się podobały. Co więcej od razu zostało ruszony sposób nauki słówek z angielskiego. polecam
mentry 2014-03-28 15:36:30
Chyba tu rozmawiamy o dwóch rożnych firmach bo ja byłam na spotkaniu i niczego merytorycznego sie nie dowiedziałam więc nie za bardzo wiem o co tu chodzi
1
Marlena 2014-05-13 17:51:32
Tak trzeba prowadzić z przedmiotu z który dany uczeń ma kłopoty.
Ale spadaj z tej firmy, bo oni tylko mydlą oczy, a są niewypłacalni.
1
ciekawska 2014-05-22 11:16:04
A jeżeli rodzic zrezygnuje w czasie 10 dni to czy trener ma zapłacone za godziny jakie przepracował??? Proszę o info. rozważam pracę w tej Poradni
xyz 2014-05-26 11:19:48
tak ma zapłacone. Ja miałam taką sytuację i pieniądze dostałam
toja 2014-06-02 22:41:56
Pracuję w tej poradni już kilka miesięcy. Na rozmowie wyjaśnione są warunki pracy i tak przestrzegają ich do tej pory.
1
inna 2014-06-03 10:27:13
potwierdzam opinię Toji. Jest tak jak się ustaliło.
inna 2014-06-05 14:34:28
Ustalenia z rozmowy kwalifikacyjnej obowiązują. Przynajmniej tak było w moim przypadku.
kollet 2014-07-01 12:59:38
Podpisałam pod wpływem emocji umowę na warsztaty. Po fakcie doszło do mojej świadomości, że 136 zł to jednak za dużo za 45 min. pracy z dwójką dzieci i niczego się nie zdążą nauczyć. Jeszcze nie mieliśmy pracy z trenerem i nie minęło 10 dni od daty podpisania umowy. Czy w takim razie po rozwiązaniu umowy nie poniosę jakichś kosztów. Kwota całkowita 24 spotkań mnie przeraża ponad 3 tysiące. Pomocy
1
Adam 2014-07-01 15:03:34
Rozwiazuj jak najszybciej...
1
Bee 2014-07-01 22:42:27
Jak nie beda chcieli rozwiązać to od razu do prokuratury bo to jedno wielkie oszustwo
innataka 2014-07-04 10:48:53
Ja rozwiązałam bez problemu. A minęło 20 dni od zawarcia i odbyły się pierwsze zajęcia. Pozdarwiam
netka 2014-07-09 22:55:46
Żadnego oszustwa nie ma, można bez problemu rozwiązać umowę, nawet po pierwszych zajęciach z trenerem. Proszę doczytać warunki umowy i bez obaw :)
lolo 2014-07-25 09:10:55
piszecie tylko o pracy a jak wygląda nauka dziecka i czy są efekty po takim kursie?
Miragella 2014-07-30 14:31:19
Są. Metoda działa. Dużo zależy też od osoby prowadzącej, czyli Ciebie samego. Jak ja uczyłam to efekty były.
1
aska 2014-09-16 09:33:46
ja płace przez lipiec i sierpień zajęcia się nie odbywały a musiałam płacić z umowy teraz też nie mogę zrezygnować bez poniesienia kosztów więc dobrze się zastanówcie. O sytuacji zamierzam poinformować szkołę, bo w kródce jeszcze patelnię będę musiała kupić.
joaska 2014-10-01 09:04:24
oni wydłużają zajęcia i się już nie płaci. też tak miała-wakacje. moje dziecko chodziło w sumie 4 miesiące dłużej już bez płacenia.
nikola 2014-10-29 14:17:58
Przeczytajcie dobrze umowę zanim ją podpiszecie.Za 3 miesięczny kurs(reszta czyli 21 miesięcy to praca samodzielna i tzw spotkania w klubie raz w miesiącu)płaci się kosmiczne pieniądze .W moim przypadku za 2 dzieci 2190,00 co daje 730,00 miesięcznie a w sumie wychodzi 91,25 za godzine kursu z trenerem .Reszty nie liczę ,bo dzieci muszą pracować same.niby sa jakies podręczniki ,ale co z tego...a spotkania w klubie to 5 % wartości kursu.
Zrezygnowałam zanim rozpoczął się kurs.Nie oceniam samego kursu ,bo sie nie odbył.Pani psycholog nie do końca objaśniła warunki kursu.Co nagle to po diable .
2
grazia 2014-11-03 08:41:36
odpowiedź na nikola, jane
szkoła to nie to samo co instytut. To są różne firmy.
odpowiedz na Nikola 2014-11-03 08:43:46
Ja skorzystałam. 2190 za dwuletnie zajęcia to bardzo tanio, zwłaszcza za dwoje dzieci, za to że ktoś przyjeżdża do domu, a później też są zajęcia. Ja korzystam i nie żałuję. Polecam
gosia 2014-11-16 18:49:59
Witam, mam pytanie odnośnie pracy w poradni. Byłam już na szkoleniu przygotowującym do pracy z dziećmi, dostałam potrzebne materiały i tydzień później mieli się odezwać i "dać uczniów". Minęły 3 tyg i telefonu nie było. Ktoś miał podobne doświadczenia?
Gan 2014-11-21 19:36:48
IEF nie polecam, nie opłaca się wydawać pieniędzy. Uważam, że nauka w domu byłaby wielokrotnie lepsza. Jeżeli złoży się rezygnację po 10 dniach od podpisania umowy otrzyma się tylko 5% kosztów przeznaczonych na naukę.
1
Mtrw 2014-12-01 13:47:02
przecież nauka jest w domu
familia 2015-01-22 08:28:25
co wy ludzie opowiadacie, przecież nauka najpierw jest w domu, jestem z niej bardzo zadowolona, później są zajęcia grupowe na które zawożę syna i też jest ok.
mama 2015-01-22 08:44:38
Hej ją też się zastanawiam na poslaniem dziecka ale mam mieszane uczucia napisz coś więcej
familia 2015-01-26 12:46:01
najpierw przyjeżdża trener na zajęcia do domu, do jednego lub do dwojga dzieci-zależy ile masz i ile chcesz zapisać:-) nauka odbywa się w formie zabawy, rezultaty są widoczne po około 1,5 do 2 miesięcy. po 3 miesiącach zaczynają się zajęcia grupowe, grupy są do 10 osób więc małe, dzieci są zachwycone, ciągle dowiadują się nowych rzeczy, a najważniejsze jest to że mój syn zaczął uczyć się samodzielnie. Ja jestem zadowolona i mój syn też.
rodzic 2015-02-11 15:13:00
mój syn jest w 2 gimnazjum. korzystaliśmy z oferty poradni. teraz chodzi na zajęcia grupowe. z tego co opowiadał są teraz nowe osoby które za to odpowiadają i wszystko jest ok. syn jest zadowolony
Tata W. 2015-02-12 09:40:04
Mój syn był w tamtym tygodniu pierwszy raz w Lublinie na zajęciach w grupie i był zachwycony.
ala 2015-02-12 17:42:29
to jest forum o pracodawcach, a nie o ofercie firmy. idźcie ją reklamować gdzie indziej. Byłam niedawno na rozmowie w tej firmie. Nie proponowali żadnej umowy, tylko wynagrodzenie prowizyjne, żadnej podstawy.
1
alan 2015-02-17 12:43:14
o co tu w ogóle chodzi? każdy pisze o czym innym.
ja byłam na rozmowie i stawka była godzinowa.
ala 2015-02-17 21:53:32
to jest zależne od stanowiska. Ja aplikowałam na stanowisko do działu sprzedaży
iwona 2015-02-18 21:32:22
Do mnie też się nie odezwali mimo tego, że byłam na szkoleniu. Ale to pewnie dlatego, że nie mają uczniów bo jestem z małej miejscowości i od początku było dla mnie dziwne, że są jacyś chętni na takie zajęcia. Gosiu która pisałaś, że po 3 tyg odezwu nie było, jak sytuacja przedstawia się teraz? Odezwali się do Ciebie? Ktoś miał podobnie? Pozdrawiam
gosia 2015-02-26 12:05:15
odezwali się. mam uczniów. trochę to trwało 1,5 miesiąca, ale uczniowie są.pozdrawiam
maryn 2015-03-16 00:16:08
Polecam dla wszystkich rodziców, żeby skorzystali z takiej super możliwości. Powiedzcie sami czy ktoś w szkole uczy dzieci jak się uczyć? Wiadomo zawsze będą osoby, które widzą we wszystkim problem zamiast szansę, a jeszcze najlepiej jakby wszystko było za darmo. Moje dziecko chodziło na takie zajęcia i teraz w starszych klasach nie mam z nim problemu, nie muszę wydawać pieniędzy na korepetycje, a syn jest samodzielny, dobrze się uczy bo wie jak ma się uczyć. Nie ślęczy nad lekcjami, tylko nauka mu sprawia przyjemność. Tutaj wszystko jest podane na tacy. Ale cóż dziwię się rodzicom, którzy wydają pieniądze na różne koła zainteresowań, a na taką najważniejszą rzecz jaką są techniki pamięciowe, szybkie czytanie ze zrozumieniem, logiczne myślenie, gdzie jeszcze osoby kompetentne to przekażą szkoda pieniędzy. Najlepiej jest narzekać.
Moim zdaniem i wielu moich znajomych lepszej szansy dla swoich dzieci nie znajdziecie.
jol 2015-03-16 00:33:39
Zgadam się z Tobą. Przestańmy narzekać i dajmy dzieciom szansę, inwestycja w dziecko zawsze się opłaca. Szkoda, że tak mało rodziców się tutaj wypowiada. Moja córka też super sobie radzi, a już nie wiedziałam jak mam jej pomóc. Koszt to tylko ok. 5 zł dziennie, nie przesadzajmy. Myślę, że każdy z nas chciałby, żeby w przyszłości dzieci miały dobrą pracę i nie zarabiały najniższej krajowej i ledwo wiązały koniec z końcem . Każde dziecko jest mądre, tylko w większości nie dajemy im możliwości aby w nich tą mądrość i inteligencję rozwinąć lub z nich wydobyć, a dzięki tej współpracy na pewno nie będzie gorzej tylko lepiej i możemy w ten sposób zapewnić im dobry start życiowy. Ponadto podajcie mi firmę, która ćwiczy tyle umiejętności za taką cenę. Przecież oni uczą jak się uczyć! Nie są to korepetycje z jednego przedmiotu! Nie chce mi się już pisać, bo nie lubię przebywać w atmosferze gdzie my Polacy wszystko widzimy w czarnych kolorach. gzie w ogóle nie ma w nas optymizmu. Pamiętajcie rodzice, że niestety szkoła naszym dzieciom nie pomoże, musimy to zrobić sami, nie zmarnujcie takiej sznsy, która już się nie powtórzy. Polecam!!!!!
jola 2015-03-22 14:54:03
Bardzo proszę pracowników IEN, aby przestali wypisywać sobie opinie na tym forum. To jest portal do wystawiania opinii o warunkach pracy, a nie o chwaleniu usług firmy. Są inne strony przeznaczone do tego celu. Proszę tu nie spamować.
5
Gosia 2015-09-08 15:17:32
Córka chodzi od zeszłego roku. Znaczy... hmm nie wiem czy chodzi bo od lutego nie ma żadnej informacji o zajęciach. Rozumiem, że firma prywatna, ale cholipka płace za to powinni trochę bardziej dbać o klientów.
1
kollet 2015-10-25 11:40:12
Czy Pani bierze pieniądze za reklamę!. Dwie moje córki chodzą na te zajęcia. To co Pani rekrutująca mówi odbiega od rzeczywistości. Grupy są nieregularne, materiał nie zróżnicowany ten sam dla 9 latków co i dla 16 latków. Jak dziecko ma problemy z jakimś przedmiotem to niech się nie spodziewa pomocy. Takie nauczanie może sam odbyć oglądając You Tube. Wrześniowe zajęcia się nie odbyły , październikowe również. A kredyt trzeba spłacać bo bank upomni się o odsetki. W Siedlcach nie zapłacili szkole za wynajem sali i nie ma zajęć. Telefonów nie odbierają. A jeszcze brok do spłacenia . Co Pani na to!!
1
aga 2015-12-03 18:20:55
TO ŚCIEMA. Pani na pierwszych zajęciach mówiła że w każdej chwili można odstąpić od tej nauki jak ktoś będzie nie zadowolony [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda jak podpisałaś to teraz płać dwa lata za nic. Pierwsza lekcja nie ma nic wspólnego z następnymi, powtarzam TO ŚCIEMA
3
elwira 2015-12-16 13:14:18
Owszem można odstąpić od umowy w każdej chwili w przypadku rażącego naruszenia postanowień umowy przez którąś ze stron (a jest nim "chyba"nieobecność nauczyciela na 3 kolejnych zajęciach), ale płacić trzeba nadal, bo jak mówi umowa 95% kosztów, które pokrywamy to za te zajęcia w domu.Reszta to za zajęcia grupowe. Czyli praktycznie te nasze miesięczne opłaty wnoszone już po zakończeniu zajęć domowych są nadal za lekcje w domu. Tak w ogóle spotkania nie warte swojej ceny.Ta paniusia, która naciąga i mówi jak to będzie wspaniale, dziecko będzie się lepiej uczyć, od umowy można w każdej chwili odstąpić... - delikatnie mówiąc kłamstwo.Tylko dlaczego nie chcieli żeby bez zaciągania kredytu po prostu płacić ustaloną cenę! No bo wtedy by tracili! Nie ma nauczyciela na zajęciach, nie płacę i tyle, a teraz muszę się szarpać z poradnią i bankiem.
3
Karol 2016-03-29 19:46:16
Jestem bardzo zadowolony. Zajęcia trwały w sumie 3 miesiące w domu, rezultaty są imponujące. Zajęcia sa na zasadzie korzystasz-płacisz.
Urażona mama! 2016-10-04 19:32:01
Nie polecam, na początku zajęcia fajne (bo w domu), potem jedna wielka ściema. Brak zajęć, problemy z salą, błędne informacje o miejscu zajęć, a ostatnie pół roku w ogóle brak zajęć. A płacić trzeba bo umowa podpisana.
1
zainteresowana 2016-10-05 09:10:19
byłam na rozmowie kwalifikacyjnej i zostałam zatrudniona na stanowisko Telemarketera i jestem pozytywnie zaskoczona. Praca zupełnie inna niż w dotychczasowych call center, pracuje się z domu, nie ma nacisku na sprzedaż ani nawet na umawianie spotkań, bardzo pozytywne zaskoczenie. czas pracy elastyczny, wynagrodzenie nawet dwukrotnie wyższe niż miałam do tej pory. Polecam.
korzystająca 2016-10-10 11:06:28
Potwierdzam. Można zrezygnować w każdym momencie bez ponoszenia dodatkowych opłat.
poji 2016-10-11 14:00:26
Ja to się zastnawiam czy jest szansa na jakieś premie do zarobków, wiadomo coś o tym? Dzięki za odpowiedź
Zadowolony Tata 2016-10-25 09:30:00
Polecam. Profesjonalnie i skutecznie. Właśnie skończyliśmy dwuletnie zajęcia i efekty są naprawdę niesamowite. Polecam zajęcia w Warszawie.
Zostaw swoją opinię o Instytut Efektywnej Nauki - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instytut Efektywnej Nauki