Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2008-11-03 18:22:18 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o TUW TUZ - Warszawa. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
lolo - 2009-07-23 19:38:32 odpowiedz | cytuj
nie jest zle poczytajcie o pzu to samo sa i pozytywy i negatywy mi wypłacili bez problemu
anonim - 2010-03-31 20:24:03 odpowiedz | cytuj
ja też pracuje ale w innym oddziale i nie jest źle a to że trzeba pracowa� to jest chyba normalne jak w każdej firmie
1 - 2010-04-08 12:36:36 odpowiedz | cytuj
Potwierdzam pracować trzeba dużo czasami i( usunięte przez administratora ) Jestem zadowolony bo pensja swobodnie starcza na benzynę i bieżące naprawy samochodu.
Obecny Pracownik - 2010-05-11 21:15:37 odpowiedz | cytuj
Jak to czytam to śmiech mnie ogarnia. Jakie Kary ?? Jakie spóźnienia z wypłatą ?? Pracuję tam od kilku miesięcy i wiem co i jak. Problem polega na tym że kuleje proces rekrutacji. Przez to właśnie zatrudnia się takie baranie łby jak ty po 20 kilka lat którym wszystko się chce oprócz pracowania. Chodzą tylko i ględzą jaka to straszna ta robota i że ktoś ich dzisiaj kontrolował w terenie. Gdyby to ode mnie zależało to połowę tych "pracowników" wywaliłbym na zbity pysk a drugą połowę porządnie przeszkolił. To dobra praca ale nie dla każdego. Jeśli nie dasz rady zapukać do obcych drzwi - boisz się kontaktu z ludźmi a przed wykonaniem telefonu do klienta masz stan przedzawałowy to nie wysyłaj CV. Ta praca nie jest dla Ciebie.
początkujący - 2010-05-24 20:32:26 odpowiedz | cytuj
Ja jestem b zadowolony to moja pierwsza praca i pracuję już tydzień. Wszyscy są bardzo mili, jest fajna atmosfera. Na początku trochę się obawiałem czy sobie poradzę ale Pani od rekrutacji powiedziała że spokojnie sobie poradzę i rzeczywiście. Kierownicy są bardzo kompetentni i chętni do pomocy, generalnie wszyscy sobie pomagają nawzajem i wspierają się żeby być jak najlepszymi handlowcami. negatywne opinie piszą nieudacznicy albo lenie, takich tu nie potrzebujemy... Serdeczne pozdrowienia dla wszystkich pracowników i kierowników.
super - 2010-06-07 14:26:53 odpowiedz | cytuj
Praca super, żeby wszędzie się tak pracowało jak w TUW TUZ... pracuję już jakiś czas więcej zarabiam kilka razy więcej niż na początku, a na początek dostałem( usunięte przez administratora )Praca między 9 a 17, kierownictwo na luzie nie cisną bardzo. Zapraszam wszystkich do podjęcia pracy.
anonim - 2010-06-08 11:47:56 odpowiedz | cytuj
Obecny Pracownik - 2010-05-11 21:15:37

Nie wiesz jakie spóźnienia z wypłata?
Dziś jest 8 a ryczałtu jeszcze nie ma :[ 3 dni spóźnienia....
ziomek - 2010-06-09 21:33:10 odpowiedz | cytuj
super - 2010-06-07 14:26:53Praca super, żeby wszędzie się tak pracowało jak w TUW TUZ... pracuję już jakiś czas więcej zarabiam kilka razy więcej niż na początku, a na początek dostałem ( usunięte przez administratora ). Praca między 9 a 17, kierownictwo na luzie nie cisną bardzo. Zapraszam wszystkich do podjęcia pracy.buahaha... ( usunięte przez administratora )br /> r:)
Clubowicz - 2010-06-26 07:37:55 odpowiedz | cytuj
Skoro według Ciebie pracuje "bydło" w tej firmie to widać, że firma ma niekiepskie aspirację :) Osoby pracujące nie umieją pisać to ciekawe jak zeszyt uzupełniają? Widać, że inteligent z Ciebie ;) ( usunięte przez administratora ) Ps. Zapewne zaczęła się już wypłata odszkodowań dla powodzian i teraz dopiero zaczną się kary finansowe dla pracowników z "nieba" Gorzej będzie jak kapitał finansowy się skończy i ta marna firma zniknie z branży ubezpieczeniowej :D
Zły - 2010-07-02 09:17:01 odpowiedz | cytuj
( usunięte przez administratora ) Więc bardziej opłaca im się nie przedłużać 3 miesięcznego zatrudnienia, tylko wziąć nowego i płacić mu gołą pensję bez prowizji, proste prawda...
anonim - 2010-07-03 08:49:35 odpowiedz | cytuj
Dramat.. chodzi sie po mieszkaniach po domach od 10 do 16 nie ma czasu sie nawet zalatwic... placa moze dobra ale nie zrob planu to ( usunięte przez administratora )nie firma.
anonim - 2010-07-04 19:23:41 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-05-05 18:44:16

Przestrzegam przed tą firmą, nie wiem jak traktuje swoich klientów (i nigdy się nie dowiem), ale mnie, czyli poszkodowanego przez ich klienta potraktowali po prostu po chamsku. Poczynając od tego że, ten ich
od daty zgłoszenia jest 30 dni szary człowieczku, a jak zgłosisz 30 dni po zdarzeniu to nic dziwnego że czekasz dwa miesiące. Zachęcam do poczytania ustaw i owu.
Pozdrawiam
yoda_master - 2010-07-04 19:24:07 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-05-05 18:44:16

Pozdrawiam
dobra rada - 2010-07-14 11:10:37 odpowiedz | cytuj
Zaraz po przyjęciu iść na zwolnienie i na spokojnie szukać nowej pracy. ( usunięte przez administratora )
Robert - 2010-07-14 18:08:24 odpowiedz | cytuj
Czy ja wiem czy takie zarobki dobre? ( usunięte przez administratora ) PS. Pozdrawiam ziomków którzy dają radę w taką pogodę oferować :)
Maciek - 2010-07-23 10:45:59 odpowiedz | cytuj
Witam

Czy to prawda że w tej firmie trzeba podpisywać wesel, bez wpisanej kwoty, tzw. in blanco ?
1111 - 2010-08-03 13:15:30 odpowiedz | cytuj
Uwaga na Tą firmę robią wodę z mózgu i wyciskają jak cytrynę. ( usunięte przez administratora ) Pozdrawiam.
Halo - 2010-08-13 17:47:15 odpowiedz | cytuj
a na czym polega praca w TUZ na asystenta przedstawiciela handlowego ? i jak jest ?
znany - 2010-09-02 09:36:47 odpowiedz | cytuj
Witam, mam informację dla wszystkich chcących się zatrudnić w TUZ,jeżeli nie macie siły przebicia tzw gadanego, szybko się zniechęcacie, nie lubicie chodzić z ulotkami od drzwi do drzwi, to praca asystenta PH lub PH nie jest dla was... Dodatkowo pensja jest podzielona na umowę o pracę i na umowę zlecenie i( usunięte przez administratora )
anonim - 2010-09-11 11:35:19 odpowiedz | cytuj
Bardzo fajna praca, niezłą kasa, duża pomoc na początek, ogólnie spoko. Jeżeli ktoś lubi pracę w terenie ta firma jest do tego stworzona.
Ktosiek - 2010-09-24 08:38:10 odpowiedz | cytuj
Pozdrawiam ekipę asystentów i handlowców - nie dajcie się p. krzysztofowi (jego imię nie jest nawet warte napisania dużymi literami); wiadomość dla przyszłych pracowników - jeżeli masz dużo cierpliwości i siły na użeranie się z kierownictwem jakim jest pan krzysztof B. i inni - życzę powodzenia. Lubią zwalniać 5 min przed końcem pracy nie podając nawet powodu, udają wielkich kierowników a są tchórzami i wychodzą z założenia, że lepiej pokrzyczeć niż normalnie porozmawiać. p. krzysztofie radzę zainwestować i wybrać się na kurs ZZL - bo póki co nie wychodzi to panu najlepiej.
bezstronny byly pracownik - 2010-10-06 07:18:11 odpowiedz | cytuj
Przeczytawszy wszystkie wasze opinie moge powiedziec ze tak naprawde kazdy z was opisuje prawde. Dlatego podsumowujac caly ten watek sprawa jest bardzo prosta. Firma ta oczywiscie nie jest lderem na rynku nawet nie wiem czy w pierwszej 10 by sie znalazla. Zreszta w dzisiejszych czasach trzeba dysponowac ogromnym budzetem zeby przebic sie do szerokiego grona klientow. Dlatego tez strategia tej firmy jest na bardzo niskim poziomie co moim zdaniem psuje marke towarzystwu. Osoby praktycznie nie przeszkolone biegaja po domach i wiekszosci przypadkow nie potrafia odpowiedziec na proste pytania zadawane przez klientow. Moim zdaniem pierwsze wrazenie oraz profesjonalizm to polowa sukcesu. To powoduje ze wiele osob na stanowisku asystenta lub PH nie potrafi sie dlugo utrzymac poniewaz brak realizowania planu konczy sie "get the [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] out". Wieczna rekrutacja jest tego przykladem. Dlatego uwazam ze jezeli ktos nie potrafi robic czegos ambitniejszego, jest zwziety jak pies, zdeterminowany jak Rambo i wierzy w cuda to niech zlozy aplikacje do Tuzu. A jezeli ktos ma zamiar przetrwac firmie jak najdluzej sie da minimalnym kosztem, to powiem szczerze ze lepiej poszukajcie sobie innego zajecia bo tylko zdewastujecie sobie swoj samochod. Pozdrawiam
TUW ZUS - 2010-10-28 01:18:30 odpowiedz | cytuj
Zapewne to jest wypowiedz kierownika TUW WUZ.
Świadczy to o jego poziomie bez komentarzy...........................
anonim - 2010-10-28 19:10:58 odpowiedz | cytuj
początkujący - 2010-05-24 20:32:26

Jak to jest twoja pierwsza praca i pracujesz do tego juz CALY tydzien to twoja opinia jest tyle warta co pana Zenka z pod budki z piwem na temat sensu zycia. Poczekamy az pensje dostaniesz i jak sie z toba rozstana jak bedziesz chcial zmienic jednak robote
x