brak logo

eurocent sp zoo

Kraków

Opinie o eurocent sp zoo

ec 2017-04-05 10:52
Ja pracuje w Eurocent od pół roku, w firmie coś sie dzieje ale nikt nie wie co, może pochwalisz się co wiesz?, upadamy?
Agnieszka 2017-04-05 11:02
@ec, co możesz w takim razie powiedzieć o warunkach pracy? Jakie pozytywy znalazłeś w pracy?
X 2017-04-05 20:41
Nie wiem czy firma upada, ale stara sie zaoszczedzic na wszystkim. Powinienes juz wiedziec o zmianach. Moze podzielisz sie na forum swoja opinia...
1
cdn 2017-04-06 16:01
3 miesiące i firmy nie ma. Dostali od funduszu karę 6 mln zł za rozdawanie pieniędzy w 3 regionie. To więcej niż wartość firmy. Odpowiedzialny za to, regionalny Tomek M. załatwił ich na cacy. Wczoraj kierownicy dostali nowe umowy bez IDA, czyli 2000 zł brutto. Każdy z nich szuka nowej pracy, bo za 1400 zł na rękę nikt nie będzie robił tego, co do tej pory. Grzesiu K. zatrudnił sobie cudotwórcę - uzdrowiciela analityka , w którego wierzy i patrzy, jak w obrazek. Gościu, niestety rozwala tę firmę dość skutecznie, bo ma za dużo do powiedzenia. Na pozbycie się go jest już chyba za późno. Poprzednie firmy, w których pracował, już to zrozumiały (Provident,Profi Credit). Też po niewczasie.
4
Bleko 2017-04-06 22:28
Gdzie można przeczytać o tej niby karze?
Życzliwy. 2017-04-06 22:29
Ciekawe jak Grzesiu K analizuje przyszłość firmy.. zostanie w terenie troje kierowników.. regionalnych.. o ile.. Chyba że uda mu się namydlić oczy jakimś Świeżakom bez doświadczenia i wiedzy w branży, którzy po miesiącu zaczną szukać innej pracy bądź będą robić przekręty. A może PM? na którą kwalifikuje się niski procent klientów.. a pośrednikom bazy szybko się wyczerpią..

Gdyby zakładane plany prowizyjne były realne na wszystkich regionach to nie byłoby konieczności wprowadzania nierozsądnych zmian..

Wizerunek i resztki zadowolonych klientów przepadną do końca..
Nieładnie.. bezmyślnie..

Może jednak się opanują z tą autodestrukcją..
3
X 2017-04-06 23:21
Slyszalem, ze na miejsce Tomka M. zatrudnili wyspecjalizowana regionalna, ktora ma zrobic porządek. Zna ktos ?
cdn 2017-04-07 10:17
Nigdzie się o tym nie dowiesz oficjalnie. To sprawa pomiędzy funduszem a Eurocentem. Na razie fundusz wstrzymał wynagrodzenie dla Eurocenta, jako gwarant należnej kary. Eurocent natomiast nie oddał im zbiórek. Będzie szarpanina.
1
Bleko 2017-04-09 08:18
eee tam. Może firma faktycznie nie jest dobra. Ale Twój mail o rzekomej karze 6 mln - i niby nigdzie o tym nie przeczytam. Spółka ma obowiązek informować o takich rzeczach - bo jest na giełdzie.

Więc rozumiem, że jesteś zapewne sfrustrowany - ocena Twoja jest subiektywna. Jednak prosiłbym o info od kogoś kto faktycznie wie co się dzieje w Firmie.
1
wiki 2017-04-10 22:52
Jak wczesniej wspomniano to sprawa miedzy funduszem a Eurocentem lecz nie jest to kara, wyglada to troche inaczej niz cdn przedstawil. Kondycja firmy nie jest najlepsza. Z tego co wiem, wiekszosc kierownikow szuka nowej pracy, bo kto na stanowisku kierownika ds. sprzedazy chcialby pracowac za najnizsza krajowa? Niby motywacja ma byc premia za sprzedaz? Rynek powoli sie zamyka, poniewaz ludzie sami robia sobie krzywde wabiac sie na latwe pozyczki, czego skutkiem jest niska splacalnosc. Wiec jaka motywacja ma byc obciecie pensji do najnizszej krajowej? Nikt nie rozumie dzialania firmy...
3
Bleko powiedz 2017-04-10 22:57
Bleko.... nic dodac nic ujac, po co pytasz o to, co sie dziej w firmie? Chcesz sie przyjac do pracy (szczerze polecam)? A moze juz pracujesz i wyciagasz info o tym, co wycieklo poza Krakow? Masz odpowiedzi moim zdaniem wystarczajace. Nie jest dobrze skoro Kierownicy Sprzedazy pracujacy na terenach siegajacych regionow w innych firmach dostali od 01.04.2017 aneksy do umow ze zwiekszonym zakresem obowiazkow i minimalna placa krajowa, do tego, jak w gebe, zeby nie bylo, do podpisu po 1szym, zeby (ewentualne) wypowiedzenia szly od 01.05.2017. Skoro firma dla ktorej poswiecilo sie zycie prywatne, urlopy i L4 tak sie odplaca, bo nie ma pieniedzy na wyplaty dla pracownikow, to moze Ty mi odpowiedz, co sie dzieje w tej firmie? Bo mam wrazenie, ze wiesz duzo wiecej, niz sie wydaje. Bleko co sie dzieje????? Bo ja wiem, firma bankrutuje, bo nie wierze w to, ze liczy na redukcje kosztow zwalniajac jedyne zrodlo dochodu. Jak mozna liczyc na oszczednosc kosztow ograniczajac jednoczesnie zysk? Bleko co sie dzieje w firmie?? Co potrzebujesz na dowod kopie aneksow? Bo o tym tez nigdzie nie przeczytasz. Bleko powiedz co sie dzieje w firmie?
4
MateuszPiotrowski 2017-04-11 09:06 [użytkownik zarejestrowany]
Czyli już wszystko jasne... Firma bankrutuje i stara się nie dość, że pracowników okraść to jeszcze klientów...
Przykład? Większość pozyskanych przeze mnie klientów wysłała pismo odnośnie obniżenia kosztów pożyczki obsługi w domu, bo są nie adekwatne. Eurocent wysłał aneksy do umów z obniżeniem tych kosztów. Wszystko pięknie, ładnie... Pożyczki pospłacane, a teraz przychodzą monity, wezwania do zapłaty właśnie tej kwoty przed obniżeniem kosztów... Rzetelna firma?

Wynagrodzenia za kwiecień 2016 dalej nie widzę, gdyż pełnomocnik firmy w odpowiedzi na mój pozew, uznał, że nic mi się nie należy... No to sami sobie w kolano strzelili, bo w ZUS została odprowadzona składka, a na moim koncie pusto :P

A żeby jeszcze bardziej popadli w kłopoty finansowe, to rozmyślam scenariusz, by w związku z 1 sprawą o której pisałem nie zawiadomić prokuratury.
2
BLeko 2017-04-12 07:36
Poczekajmy do wyników za kolejny kwartał. Wtedy zobaczymy jak spółka stoi...
GRUBY 2017-04-13 18:53
Ha ha po kolejnym kwartale bedzie plajta. Próbują cos ukryc, tylko nie wiem co
pk 2017-04-13 21:42
Witam. Slyszalem ze Eurocent szuka kierownika na Wielkopolskę lecz mam obiekcje co do nowego kierownika regionalnego Ernestyny M. Niezbyt dobre opinie slyszalem o niej z innych firm. Czy ktos wie jak sie z nia wspolpracuje?
4
cdn 2017-04-13 22:54
Jeśli chcesz pracować za nową stawkę, czyli 2000 brutto + mikro prowizja od sprzedaży, to zapraszamy.
Dobry kierownik wyciągnie jakieś 1700 zł netto :P
1
MateuszPiotrowski 2017-04-14 08:59 [użytkownik zarejestrowany]
Odradzam Tobie Eurocent, tam nie będziesz miał żadnej szansy rozwoju, żadnej szansy na życie prywatne... Po kilku tygodniach staniesz się trupem zmaltretowanym psychicznie... Rozpatrz oferty innych firm z Twojego rejonu, są o wiele "ludzkie" niż to co proponuje Eurocent.
4
Ania 2017-04-24 18:48
Pewien menager rozwijał region według zasady: Byle komu, byle w domu!!!
1
Betii 2017-04-24 19:29
Regionalni zawsze sprzedawali w ten sposób. Sprzedaż to podstawa handlu!!!!
1
Aga1 2017-04-24 19:36
Każdy kierownik ds. sprzedaży wie, że nacisk ze strony regionalnego nie ma sensu. Chora sprzedaż nie ma racji byty.
zyczliwy KS-wolontariusz 2017-04-24 22:50
Nie pchaj sie, chyba, ze lubisz pracowac po 12h jako wolontariusz:)
Mola 2017-04-25 06:46
Praca firmie pożyczkowej jest bardzo wymagająca i stresująca. Nie ma to żadnego znaczenia jaka to firma. W każdej jest tak samo ciężko ze względu na nałożone cele sprzedażowe i zbiórkowe. Dlatego Eurocent nie odbiega od innych firm tego typu.
były pracownik EC 2017-04-25 07:48
@Mola
Trochę Ciebie poniosło albo nie pracowałaś w innej firmie finansowej, a powiem Ci że są takie w których pracuje się normalnie bez raportów, celi sprzedażowych itp... Sam obecnie pracuje w takiej firmie od 2.5 roku.
Mola 2017-04-25 08:00
Możesz podać nazwy takich firm? Chętnie złożyłbym tam CV.
MateuszPiotrowski 2017-04-25 10:15 [użytkownik zarejestrowany]
Podaje: Pro Domo Sp. zoo, Marka S.A, Tempo Finanse, Optima
były pracownik EC 2017-04-25 11:25
@Mola
Jak będę rekrutował dam Ci znać.
Agnieszka 2017-04-25 12:07
@MateuszPiotrowski proszę o zamieszczanie komentarzy na temat eurocent sp zoo, ponieważ wątek dotyczy właśnie tej firmy.
3
Mola 2017-04-25 16:55
ok. dzięki
zrażony KS 2017-04-26 12:44
Tu nie stres i obowiązki są problemem, a fakt, że firma potraktowała swoją kadre zarabiającą na firme jak.. śmieci. Człowiek poświęcił firmie czas, życie prywatne i osiąga przyzwoite wyniki, a zostaje wrzucony do jednej puli ze ściemniaczami jadącymi w teren tylko dlatego że regionalny się doczepia o GPS. Redukcja etatów byłaby uczciwsza niż to co zaoferowała firma. Efekt? niech WIELCY ANALITYCY sami sobie ocenią co stworzyli.

Nie wspomnę już o "karach" za uczciwe wykonywanie swojej pracy w postaci np. dopłat za przekroczenie limitu paliwowego. Śmiech na sali.
9
Darek 2017-05-09 16:37
Wszystko co słyszałeś o nowym regionalnym Ernestyna.M (pewnie niedługo w TV tak będą przedstawić) to raczej prawda.
ja@ 2017-05-10 21:40
Skoro jak to nazywasz wolontariat Ci nie odpowiada po po co jeszcze go wykonujesz?
Idź gdzieś indziej, a może gdzieś Cie nie chcą? Albo też trzeba sprzedawać jak w każdej firmie pożyczkowej.
Nie znam branżowej firmy w której nie wymagają sprzedaży
ja@ 2017-05-10 21:44
Czyli firmy z których ec dostaje aktualnie najwięcej cv...
1
lubieplacki 2017-05-16 01:39
Trafił nam się Eurocentowski Piotr Skarga.
2
Kolina 2017-05-19 23:34
Czy jest tutaj ktoś z firmy Eurocent? Ostatnio firma kolejny raz wykazała potężną stratę finansową (mowa o I kwartale 2017. Myslę, że informacja z samej formy dot. strategii i działań, które mogą wyprowadzić spółkę na prostą byłaby na tym forum bardzo wskazana. Myślę, że dla potencjalnych zainteresowanych pracą w Spółce -dobrze wiedzieć, czy Firma przetrwa ten zapewne trudny okres
Przykre 2017-05-20 13:55
Nie przetrwa
1
Kolina 2017-05-21 14:05
Można prosić o trochę wiēcej szczegółów?
Agnieszka 2017-05-22 11:19
@zrażony KS w swoim komentarzu piszesz m.in. o karach za przekroczenie limitu paliwowego. Czy możesz napisać więcej na ten temat? O co dokładnie chodzi?
obecny pracownik EC 2017-05-23 17:57
Mi też proszę daj znać i w ogole daj znac na forum, bo kazdy KS'ow szuka nowej pracy
2
Zielony listek 2017-05-23 18:16
Drogi Pawle P.

Po co te nerwy, irytacja i zlosci? Ze spokojem.
Na kazdego przyjdzie pora i szybciej KS znajdzie sobie prace w innej firmie niz firma EC kierownika na jego miejsce:).
Jak powiedzial kolega, tak powtarzam to tez ja i zapewniam Cie, ze 90% KS (porocz tych, co pracuja za wieksze pieniadze, bo nikt jakos ani ich nie zwolnil, ani omow nie zmienil), ze praca dla EC to Wolontariat. Praca taka, jak wiadomo, jest nieodplatna i wykonuje sie ja z wlasnej woli. Kazdy wolontariusz wykonuje swoja prace z przekonania, ze czyni slusznie, dla idei lub dla wlasnej satysfakcji, wiec Pawle P., mozesz zgadywac dlaczego 90% Twoich KS pracuje w charakterze Wolontariuszy. Bo czuja sie zwiazani z tym co osiadneli? Bo szkoda im zostawic czesc swojego zycia? Bo maja nadzieje na lepsze jutro i zaciskaja zeby? A moze po prostu spokojnie szukaja innej pracy:) i pewnego dnia po prostu znudzi sie im bycie Wolontariuszem i powiedza, ze bylo milo i sie skonczylo.

A skoro dostajecie tyle CV'ek od kandydatow na KS'ow, to czemu jeszcze nie pracuja Ci ludzie? Niech sie zastanowie, warunki im nie odpowiadaja? zobacza umowe i nie wiedza czy maja sie smiac czy traktowac to na powaznie? Czy mowia prosto w oczy ze Wolontariuszami nie beda? Bo jakos rekrutacja na KS'ow nie idzie do przodu, choc ogloszenia sa....
5
w odpowiedzi za zrazony KS 2017-05-23 19:15
To nie sa kary, tylko potracenia na kwote przekroczonego limitu. I tak np. kierownik ma limit gazu, przykladowo 100l, a zuzyl 150l, przekroczyl limit o 50l, wiec zostaje mu potracona z wynagrodzenia kwota za 50l gazu. Ale to jest plynne, jezeli sie zglosi do przelozonego, ze jest potrzeba zatankowania z powodu np kontroli Przedstawiciela, zwiekszonych tras przejechanych w danym okresie, nieplanowanych dalszych podrozy sluzbowych (czyli tras wykonanych w ramach czynnosci sluzbowych), dostaje sie pozwolenie na dotankowanie samochodu i nikt nic nie potraca. Oczywiscie nalezy zglosic zapotrzebowanie przed faktem zatankowania, a nie po fakcie, i poczekac na zgode od przelozonego. w przeciwnym wypadlku firma nie wnika w to dlaczego jest przekroczenie, tylko potraca z wynagrodzenia i na nic sie nie zdaja tlumaczenia, ale to jest normalna praktyka wielu firm gdzie jest samochod sluzbowy, rzadko sie zdarza, zeby mozna bylo tankowac bez ograniczen.
2
Zniesmaczone 2017-05-25 10:23
Najgorszy błąd jaki ta firma robi to właśnie wbrew pozorom nie zatrudnianie nowych(więcej) kierowników.Nic nie jest dobrze dopilnowane jak jeden kierownik musi obrobić całe województwo albo więcej.Jak można wdrażać nowego pracownika 100 km od domu,w między czasie robić pożyczki,objeżdżać zaległościówki,może dodatkowo kontrole,rekrutować,wprowadzać wnioski ,odbierać telefony i do tego milion innych pomniejszych spraw.Nigdy nie będzie to funkcjonować dobrze,bo prędzej czy później zwyczajnie się nie chce.I nie jest to kwestia dobrze zorganizowanego czasu,bo przy tylu zajęciach nikt mi nie wmówi że po pół roku pracy robi to z takim samym zaangażowaniem.Acha,jeszcze przy o połowie mniejszej pensji.Normalnie jest po dwóch , trzech kierowników na większe miasto.Na małe jeden. Albo jeszcze więcej...A tu???Ileż więcej ludzi byłoby zatrudnionych,ile więcej zbiórek dopilnowanych,ile więcej sprzedaży,gdyby ten biedny kierownik nie miał aż tyle na głowie.Acha,za o połowę mniejszą pensję.
Strategia która jest wprowadzona teraz przez tę firmę do niczego dobrego nie doprowadzi.Chcesz mieć dobrego i wydajnego pracownika-to go szanuj i doceń.Pracownik po agresywnych zmianach musi się dostosować albo zwolnić.Czy ktoś postawił się na jego miejscu?
2
Popieram 2017-05-25 11:54
Popieram, pracujemy na terenach porównywalnych z terenami Kierowników Regionalnych w innych firmach za pensję ludzi zatrudnionych na stanowiskach szeregowych, nie kierowniczych, więc, tak na prawdę my tu tylko sprzątamy i nikt nie może od nas niczego więcej wymagać, bo taka pensja, plus "premia" 200zl, to jest docenienie za lanie przystrzyżony trawnik, a nie za prace z odpowiedzialnością, psychiczną, fizyczną, finansową i prawną.
3
ja@ 2017-05-25 23:00
Hmm nie wiem ile tutaj pracujesz i nie wiem czy pamiętasz czasy przed pierwszymi dużymi zmianami w październiku ub. roku, ale wzięły się one stąd że kierowników było prawie 50 a sprzedaż i zbiórka wyglądała prawie tak samo jak teraz przy 30 więc po co byli? wcale nie było lepiej, no może więcej czasu byliśmy w domu. Owszem nie podoba mi się to co firma zrobiła w kwietniu ale z biznesowego punktu widzenia gdybym miał swoją firmę niekoniecznie branżową i 20 pracowników uzyskiwało takie same efekty co 30 wcześniej to raczej został bym przy tych 20,nie generował kosztów i nie dokładał do biznesu.
Nie wiem jak w innych regionach ale u mnie od zmian zeszłorocznych cały czas KR tłukł na temat sprzedaży i jak widać po wynikach nie dało to efektu na firmie to i cierpliwość się skończyła bo od października mieliśmy sporo czasu żeby coś zrobić,aby dalszych zmian nie było ale nam nie "wyszło" więc część pretensji możemy mieć do siebie. Czy na prawdę uważacie że 50% zbiórki i 30 tys,sprzedaży/KS miesięcznie zadowoli jakąkolwiek firmę? Ktoś potraktował mój poprzedni wpis jako Pawła P. - bardzo proszę tego nie robić, i tak jak pisałem nie podoba mi się taka drastyczna zmiana ale potrafię "posypać głowę popiołem" i przyznać się do tego że mogłem więcej to może byłoby inaczej ale to ja...
zielony listek 2017-05-26 11:14
Masz racje Ja @ (nie Pawle P.),

12h pracy na dobe i teren, którego nie sposób ogarnąć, PF, system i ciagle źle, nie wiem, czy mozna coś zrobic więcej w temacie na terenie, gdzie jest się ciągle przejazdem, a w domu gościem, ale skoro tak uważasz Ja@, to może masz coś na sumieniu? Każdy ocenia w-g siebie, więc skoro Ja@ doprowadziłeś/łaś firmę do skraju finansowego, to się bij w pierś, jak chcesz długo i jak chcesz żarliwie, bo pewnie powinienieś/naś z wynikami 30tys sprzedaży i 50% zbiórki miesięcznie, i pobyt w domu, też bym się czuł nieswojo.

I właśnie dlatego, KS Twojego pokroju, powinni być wymienieni a nie ukarani Ci, co pracują ponad swoje siły i osiągają wyniki o niebo lepsze od Ciebie.

A firma EC postąpiła na zasadzie, nie możesz rozładować ciężarówki z toną piasku w przeciągu 1h, to masz tira do rozładowania, starasz się jak możesz, ale nie dajesz rady... To masz 2 Tiry, a co, może lepiej Ci pójdzie, bo skoro 3 nie dało rady 3 wywrotek rozładować w przeciągu 1 h, rozładowali wszyscy do kupy pół tony, to może lepiej pójdzie jak jeden to zrobi? A żeby było lepiej, to za połowę wynagrodzenie, bo przecież, należy się "uderzyć w pierś" i przyznać, że jednak tej wywrotki to się nie rozładowało, więc firma nie zarobiła.

Tylko czemu firma nie "uderzy się w pierś" i nie przyzna do tego, że wymaga pracy za 3 kierowników za wynagrodzenie 1? (do zmian oczywiście), że błąd jest po stronie firmy i stąd brak wyników, bo my KS nie ogarniamy terenów, za mało nas jest i stąd brak sprzedaży na odpowiednim poziomie, bo jak ktoś wspomniał nie jesteśmy w stanie odpowiednio przeszkolic nowego PF, mając do niego 100km, bo nie jesteśmy w stanie dotrzeć do klienta, mając do niego 200km, nie możemy pomóc PF na terenie województwa bo po prostu nie docieramy, mamy liste klientów na zaległościach do ustaleń i na nią poświęcamy 99% czasu w terenie, gdzie jedziemy z językiem na brodzie od klienta do klienta po 100km, omijając pozostałych, bo nie są na liście? A gdzie tu miejsce na wsparcie PF, w dotarciu do klientów, z którymi sobie nie radzi a jeszcze ich nie ma na liście? Stąd brak zbiórek.

Właśnie dlatego ja również popieram "Zniesmaczony" w jego wypowiedzi i twierdzę, jest nas za mało, a firma to zrozumie, jak KS wybierze się na urlop i wyłączy telefon oraz komuter i będze na prawdziwym urlopie, jakiego nie miał odkąd się zatrudnił w firmie EC, bo tego tez firma nie zauważa, co się dzieje w terenie i nie rozmumiem dlaczego my mamy się bić w pierś a firma nie?
1
ja@ 2017-05-26 12:22
hmm chyba nie doczytałeś dokładnie mojego wpisu. Owszem teraz jest nas za mało ale pisałem że przed zmianami w październiku było nas zdecydowanie więcej,tereny były mniejsze a wyniki nie były inne. To po pierwsze, a po drugie nigdzie nie napisałem że ja mam takie wyniki tylko uśredniłem wyniki z zestawień które otrzymujemy, a to różnica.
To tyle w tym temacie ode mnie. Wycofuje się z dyskusji - bo uważam jej dalszy ciąg za bezsensowny bo bicie piany niczego nie zmieni, a na pewno nie zmieni (niestety) decyzji zarządu.
Pozdrawiam wszystkich
zielony listek 2017-05-26 19:52
Opinie sa własnie po to, żeby przyszli pracownicy wiedzieli co sie dzieje w firmie (w co się mogą wsadzić), więc nie sądzę, że to bicie piany tylko realia i gdyby ktokolwiek chciał zmienić decyzję zarządu, to tu, by się nie wypowiadał, tylko pisał petycje.
A jeżeli chodzi o niedoczytanie, to w przeciwieństwie do Ciebie czytam uważnie, i ciągle wychodzi na to samo. Robią wyniki Ci, co zostali (nie zostali zwolnieni) i zostali to właśnie "oni" ukarani za to, że "inni" nie zrobili nic (prawie nic), więc nie uogólniaj proszę, bo statystyka jest dobra do analiz, nie do polepszenia wyników finansowych i kondycji firmy. Jeżeli na spacer idzie człowiek i pies, to znaczy, że statystycznie maja po 3 nogi? I jeżeli człowiek sobie świetnie daje radę na 2 nogach, to znaczy, że można jednej jego pozbawić?
Jeżeli pracowało nas 50 i zysk przynosiło 30, to znaczy, że 20 przynosiło straty, a skoro tak, to znaczy, że należy zwolić 20, teren rozdzielic na pozostalych 30, obciać im pensję o 50% i tym sposobem wypracować zysk? Bo coś tu jest nie tak, zysk powinno się wypracować sprzedażą, sprzedaż powstaje przy penetracji rynku, rynek penetruje się pracownikami, którzy niestety przynoszą również koszta, ale jeżeli są rentowni to jest OK, chyba, że się liczy na wolontariuszy (i tu wracamy do punktu wyjścia), którzy będą pracować na 200% i tak nie spenetrują rynku, ale statystycznie obniżą koszta na terenie i tym sposobem liczy się na zysk, tylko na jak długim dystansie?
A ja z chęcią pobędę tu sobie i poczytam conieco, odpiszę conieco, a co może kogoś zdołam namówić do pracy w tak wspaniałej firmie, czasem pobicie piany może doprowadzić do wypieku cistka, które się własnie skonsumowało
1
Kolina 2017-05-26 22:24
Proszę o informacje - czym spowodowana jest taka różnica w wynikach spółki w stosunku do zeszłego roku? Straty kwartalne liczone w mln.
Zniesmaczone 2017-05-27 10:22
Drogi Ja@
Co do październikowych zmian...Już tu firma popisała się swoim podejściem do kierowników.Zwolnili 20 bo nie generowali zysków...Mogli wymienić na bardziej operatywnych i jeszcze zatrudniać.Ale zwolnili...I tu pytanie-czy oprócz dołożenia terenu pozostałym kierownikom,dołożyli chociać pensji po zwolnionych?Chociaż po 300zł?Nie.Kierownicy zostali tradycyjnie w tej firmie postawieni przed faktem dokonanym.Masz tu teren od Zakopanego po Szczecin i się wyrób-przykład z wywrotką i tirem w sam raz.
Jak tu generować sprzedaż jak 80% wniosków jest odrzucanych?I następna rzecz-jak ta pożyczka wygląda?Ile ludzi rezygnuje jak widzi to co widzi na umowie a co dostaje do ręki?A kto bierze?Desperaci , bo normalnie to mało kto weźmie widząc co ma podpisać.A potem problem ze ściągalnością.Windykacja w tej firmie leży...Ci co dzwonią do klientów to tylko potrafią poniżyć i upokorzyć,a nie rozmawiać.Klient który odbierze telefon,zostanie zrugany ,drugi raz go nie odbierze.I ma gdzieś wpłaty.
A Ty kierowniku tyraj za najniższą krajową od Zakopanego po Szczecin,i nasprzedawaj pożyczek od 500 do 1500 tyle ,żeby zarobić . Bo sprzedać większą pożyczkę to już trudno.... 0,5% od sprzedaży-rewalacja,tylko się cieszyć i skakać pod sufit.
I tak jak wyżej-zbiórki,sprzedaż,wizyty,rekrutacja,pozyskiwanie pośredników(tym to powinna się firma zając),wdrażanie przedstawicieli,dopilnowanie przedstawicieli, kontrola,wprowadzanie miliona danych do laptopa,odbieranie telefonów i jeszcze 100 innych rzeczy do zrobienia. Na całym albo więcej województwie.
Brawo.
Ale super jest. Każdy kierownik jest przeszczęśliwy.
Tak.Tak.Usłyszę-to się zwolnij.A pewnie...tak najprościej
1
Zielony listek 2017-05-27 11:32
:) twierdzę, że firma dąży do samodestrukcji i nie słucha, nawet nie chce słuchać ludzi z terenu, którzy mają odpowiednie know-how.
Nie jesteśmy bandą kretynów którym musi się kontrolować GPS, wyznaczać gdzie mają iść, szkoda, że nie co mówić (żeby nie było mówię o KS, którzy sprzedają ponad 30tys i zbierają ponad 50%) Nie chodzi tu o bezkrolewie, tylko o zaufanie, jeżeli KS ma wyniki, to daj mu człowieku pracować, a nie mów co ma robić. Docen go premia godną jego wysiłku, pozwól odpocząć skoro pracuje np w poniedziałek w godzinach 9.00-23.00, to przymknij oko na wtorek czy środę (skoro jesteś ślepy na nadgodziny). Bo nie można ciągnąć tylko w jedną stronę. A będziesz mieć zyski i lojalnych pracowników. Podążając za myślą pewnego ekonomisty (nie tylko analityka) powtórzę "mądry kierownik otoczy sie mądrzejszymi pracownikami".
Zniesmaczone:) dobrze piszesz, taka właśnie jest sytuacja w firmie a przez to również kondycja finansowa, centralne zarządzanie i nacisk na "rozdawanie" pieniędzy nigdy nie kończy się dobrze
1
Obserwator 2017-05-27 11:47
Po co? Żeby dostać umowę zlecenie w zamian za etat i stawkę 0,5% wartości sprzedaży na tej umowie? W podziękowaniu za podpowiedzi i oddanie swojej wiedzy?.
I tak nikt nas nie chce słucha. Zarzad modli się do analityka, który udaje ze coś wie, robi za szamana, ściąga znajomköw, którzy udają, że coś wiedzą, i jakoś się kręci, a przy okazji można jeszcze zatrudnic szamankę, która też udaje ze ma wiedzę, a jej wiedzą opiera się na tekście "wymienię was wszystkich, bo mam 10ciu na wasze miejsce" szamanKa EM z bogatą przeszłością i doświadczeniem o którym zaraz będzie głośno w telewizji, ale nic wspólnego niestety z zarządzaniem.
Po co pomagać firmie, która nie chce pomocy? I tak "decyzji zarządu nic nie zmieni"
3
Zostaw swoją opinię o eurocent sp zoo - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie eurocent sp zoo