Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o eurocent sp zoo

Pracowałeś w firmie eurocent sp zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
omijajzdaleka - 2014-06-12 13:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prowizje naliczają jak im się podoba, premie tną bez powodów. Jak zgłosisz że za mało ci naliczyli to i tak nie wyprostują....o 6 rano wściekają się z wynikami...masakra...ja właśnie rezygnuję z tego bagna
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-06-12 16:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jaka jest ta podstawa ze mozna wyciągnąć ponad 50% premii? i w jaki sposob premiują? ciężko jest wyrobic normę?
zdjecie uzytkownika
kawaler - 2014-06-12 19:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kobieto o co Ci chodzi ??? starasz się o pracę w tej pożal się Boże firmie czy jesteś pracownikiem i wypytujesz w imieniu firmy żeby wiedzieć co myślą i piszą byli czy obecni pracownicy ??? Zapomnij o pensji czy premii, bo jak nie ogarniesz wszystkiego w tydzień czyli systemu komputerowego, prowadzenia sekcji, zbiórek, umów itd itd, to i tak Ciebie zwolnią...poczytaj maile poprzedników, to się wiele dowiesz...prawda jest taka, że żadna z firm pożyczkowych na rynku, nie dorówna Providentowi z angielskim kapitałem...
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-06-12 21:33:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [omijajzdaleka - 2014-06-12 13:04:52]:
Totalne bzdury wypisujesz. Premia jest jasno ustalona. Nie jest prosta do zrobienia, ale są tacy, którzy jednak niemal co miesiąc ją dostają i to w takiej wysokości jaka im wyszła z kalkulatora. Jeszcze nie widziałem, żeby kiedykolwiek o 6 rano ktoś oczekiwał wyników. o 12 to się zgadza. Może nie chce Ci się pracować i dlatego jesteś taka sfrustrowana? Ale w żadnej firmie handlowej nie płacą za siedzenie w domu.
zdjecie uzytkownika
były - 2014-06-13 08:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do ja: premia jest tak ustalana abyś jej nie zrobił a jeśli już ci się uda to abyś nie wyrobił zbyt wiele,jak dochodzi do wypłaty to prezes chodzi po biurze mówiąc sam do siebie "oby wyszło jak najmniej" (potwierdzone przez biuro info,osoba już niestety już nie pracuje)ale byli też i tacy którzy robili premie co miesiąc,jak? ano tak że wykładali ze swoich na wpłatę i do teraz nie mogą odzyskać swoich pieniędzy i pewnie już nie odzyskają no bo już też nie pracują,windykacja jest trzymana tak długo na listach zbiórek aby zawyżyć debit po to właśnie aby nie wyrobić premii(odczułem to nie raz i nie dwa na własnej skórze),i notoryczne głupie pytania "dlaczego nie ma zbiórki"? A jak ma być skoro produkt jest prawie niesprzedawalny a debit zawyżony poprzez wstrzymanie windykacji??? Szanowni włodarze tej firmy !!! Pamiętajcie że nie ma głupich odpowiedzi są tylko głupie pytania a przykład kombinowania oczywiście "idzie" od góry więc nie dziwicie się że ludzie pracują tak jak pracują i mają to wszystko w nosie ! Ryba psuje się od głowy a ta ryba już dawno zalatuje zgnilizną :-)
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-06-13 13:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedni pisza że można wyciągnąć z premii 50% podstawy a inni ze praktycznie niemozliwe jest wyrobic norme, juz nie wiem co myslec. chyba sobie jednak daruje te firme
zdjecie uzytkownika
poliglota - 2014-07-22 05:39:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
se daruj teeeeeeeee firme :)
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2014-07-25 13:21:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A jak wygląda to z punktu widzenia przedstawiciela? Rozważam ofertę pracy i chciałabym potraktować eurocent jako pracę dodatkową. Warto?
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-07-25 15:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra, nawet moge to wziac pod uwage. tylko jest pewien problem, lubie jak konkretnie sie napisze o co chodzi a nie tylko uzywa ogolnikow. nie mam nic przeciwko, ze komus sie nie podoba tylko chyba warto to jakos umotywowac i sprawdzic potem jak to sie ma do prawdziwego stanu. a ty poliglota pracowales albo pracujesz w eurocencie ?
zdjecie uzytkownika
STĘSKNIONY - 2014-08-19 18:17:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2014-07-25 15:04:31]:
Tęsknię BARDZO !!! .... ehhhhh...
>>> mnie wykańcza psychicznie...
KOCHAM , MYŚLĘ, WSPOMINAM, TĘSKNIĘ ...i tak na okrągło :-)
>>> to piękne miejsce - jednaknie ważne gzie, tylko z kim- i tosię sprawdza....
zdjecie uzytkownika
beata - 2014-08-21 18:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dlaczego tak bardzo tesknisz ? taki emocjonalny wpis @stęskniony że na prawde cos Ciebie musiało łączyć z jakimiś osobami. może coś więcej chcesz napisać ;) ?
zdjecie uzytkownika
TKTKTKTK - 2014-08-22 20:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beata - 2014-08-21 18:14:02]:
...mam Ci naprawdę wiele do opowiedzenia ..... TĘSKNIĘ...
zdjecie uzytkownika
by - 2014-08-23 08:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TK czas do lekarza.
zdjecie uzytkownika
hmm - 2014-09-08 15:30:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie wiem o co tutaj chodzi TK ale mógłby się jakoś wypwoiedzieć dokłądniej, bo totalnie nic z tego co piszę nie mogę wynieść. pozdrawiam i na prawdę czekam na jakieś konkretne informacje. Informacja to coś co się może przydać, an ie tlyko pisanie o tym jak bardzo się tęskni. z pozdroweiniami uzytkownik gowork
zdjecie uzytkownika
aaaaaaaa - 2014-09-19 16:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Śmieciowa firma żerująca na kasie pracowników niższego szczebla ( przedstawiciel , kokrdynator ). Podpisuje śmieciową umowę opartą o prowizję 5 do 8 % od zebranej kasy (tylko szkodowość jest tak ustawiona że 8 % graniczy z cudem), a z marnych 5% , które często nie pokrywają kosztów dojazdu do klienta to portafią po kilku rozliczeniach jeszcze zabrać część kasy twierdząc że się pomylili w naliczaniu prowizji. Omijać szerokom łukiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ŁysyIdiot - 2014-09-19 21:12:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Łysy idiot (wiadomo kto) i tak źle skończy. Zero wiedzy o branży, o tym co się dzieje w terenie. Już kiedyś chciał sięsprzedać w całości....tylko nikt go nie chciał kupić..........
zdjecie uzytkownika
znam jednego - 2014-09-23 17:16:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja to znam jednego ;) lysego z uefa ;) a tak serio to to co aaaaaaa napisał jest zdecydowanie najbardziej wartosciowym wpisem chyba w calym temacie. co do 5 procent marzy od zebranej kasy to chyba nie jest duzo - tak szczerze to ile kasy zbieracie przez miesiac w pracy, bo jesli piszecie ze ta kasa nawet czesto na dojazdy nei starcza to spodziewam sie ze nie jest to sporo.
zdjecie uzytkownika
pracownik PP - 2014-10-16 19:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lola - 2014-05-30 13:55:10]:
hmmmmm nie mam doświadczenia z eurocent ale z PP jak najbradziej, i z tego co tu czytam, wszedzie dobrze, gdzie nas nie ma. nie przychylam sie do pozytywnych opinii o PP, jest tak samo albo jeszcze gorzej. Sama rozgladam sie za nowa praca.
zdjecie uzytkownika
pracownik PP - 2014-10-16 19:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kawaler - 2014-06-12 19:05:55]:
LOL jakim angielskim kapitałem?????? hahaha PP od dawna finansuje sie sam, a wrecz przeciwnie, ma najwieksze zyski ze wszystkich firm wchodzacych do IPF, poczytaj na ich stronie o firmie a nie bedziesz pisac bzdur.
zdjecie uzytkownika
pracownik PP - 2014-10-16 19:42:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Annonimus - 2014-06-09 21:20:04]:
W 100% popieram wypowiedz kolegi. jak pisalam, nie mam do czynienie z EC, ale z PP. Kilka lat temu bylo inaczej, teraz rynek sie kurczy a co do pracy na ta chwile pracuje sie srednio po 10h dziennie (od 8 do 12 w zaleznosci od dnia), co do rozwoju, oczywiscie mozna sie rozwijac, jak sie ma plecy:D, nie wiem kiedy kolega mial przyjemnosc, ale teraz jest coraz gorzej i stad moja decyzja o poszukaniu innej pracy, zanosi sie na jeszcze lepsze efekty specjale pt "nowy produkt", wiec nie na moje sily i nerwy, niech sie bawia, ja postanowilam zabrac swoje zabawki do domu.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-10-20 04:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś wspomniałam że czekam na wypłatę L4za wypadek w pracy. Dostałam pierwsze po rozwiązaniu umowy w trakcie chorobowego za pośrednictwem poczty po przejęciu przez ZUS. Jak dostałam wpływ na konto omal się nie przewróciłam 100zł.wypłata w styczniu 2014 chorobowe od sierpnia2013 Od pracodawcy nic ani BHP ani wypadkowego ani zasiłku. Lada dzień sprawa w sądzie. Mam nadzieję im dokopać. Pracowałam jako koordynator. Dziś żałuję że dałam się zwerbować.Moi przedstawiciele już też nie pracują..... O kierowniku nie wspomnę bo szkoda palce męczyć pisząc. Nie polecam raczej lepiej trzymać się z daleka!
zdjecie uzytkownika
pracka - 2014-10-20 05:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tak coś napiszecie może o samej pracy, czy są wolne stanowiska, bo słabo mi idzie jakieś szukanie a chciałem pracować tutaj, koniecznie. Tylko proszę o poważne informacje. a jak nie o samej ofercie to ja chętnie poczytam o samej pracy - chociaż nie sądzę, żeby mnie to przestraszyło od czegokolwiek. czekam
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2014-10-26 20:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2014-06-12 16:17:59]:
dobrze robisz istny wyzysk paliwa nie dają za umowy nowe nie płacą jeździć za wszy i użerać się z klientami.ja też mam zamiar odejść
zdjecie uzytkownika
takie mamy czasy - 2014-10-30 23:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Walne zgromadzenia kosztują! Spółka Akcyjna rządzi się własnymi prawami. Kiedy firma weszła na giełdę były w miarę dobre czasy na tego typu firmy. Konkurencja Bociek ,arabeusz niszczyły rynek wysokimi prowizjami dla przedstawicieli (skoczków).Sami zostali ofiarami swojej polityki .Nie oceniam tutaj EC ani koordynatorów, przedstawicieli. Napiszę tylko to co się stanie w 2015 roku.Stanowisko przedstawiciel zniknie z obiegu stanowiska pracy w tej branży.Pracownicy etatowi (kierownik ,koordynator itd. jak się nazywają)będą na najniższych krajowych zbierać raty,pisać umowy i tłumaczyć się.Dziękuje za zasranie rynku przez nie szanujących pracownika firmy i za posraną konkurencje.Pozdrawiam Sądy i komorników.
zdjecie uzytkownika
iritation - 2014-11-06 18:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a skad bierzesz takie czarne wizje "takie mamy czasy" ja bym tak czarno i ciemno na to nie patrzyl na prawde nie bedzie zle, wiadomo ze nas komputery beda wygryzaly coraz bardziej ale nie przesadzajmy. ludzki umysl bedzie potrzebny. nie bojcie sie o swoje stanowiska. oj na prawde, ja szukam pracy i jestem dobrej mysli
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie eurocent sp zoo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x