Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o eurocent sp zoo

Pracowałeś w firmie eurocent sp zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Wesoły - 2013-08-01 09:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ocho!
Właśnie odchodzi kolejny kierownik, podobno najstarszy w firmie. Ciekawe co zrobią, gdy za kilka miesięcy dowiedzą się gdzie poszedł i do tego jeszcze na wyższe stanowisko? Ha ha ha ha ha ....
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-19 05:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Da się ugrać coś więcej poza regularną pensją?
zdjecie uzytkownika
anonimka - 2013-10-25 11:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownik jest mlody i niedoswiadczony, bezczelny i arogancki A firma beznadziejna
zdjecie uzytkownika
Była - 2013-10-25 13:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Już nie pracuję, a moja subiektywna opinia dotyczy tylko pracy na Śląsku.
Miałam 4 kierowników - najpierw moja kierowniczka jeszcze z Prowidenta. Znałam ją, i wiedziałam czego się można po niej spodziewać. Niewiele, ale też niewiele wymagała. Nie było źle. Potem podziękowano jej za pracę. Połączono teren i dostałam nowego kierownika. Wymagał dużo, ale też dużo pracy wkładał, aby wszystkim nam żyło się lepiej. :) Jedyny kierownik, który dbał o to, żebyśmy mieli aktualne procedury, aktualne druki. Jedyny, który wyznaczał co tydzień na listach zbiórek cele i w dodatku cele realne. Jedyny, który jeździł z nami na wizyty zaległościowe - regularnie i konsekwentnie. On nie naciskał na rozdawanie pieniędzy, szkolił jak udzielać mądrze pożyczek. Ale jemu również podziękowano. Przyszedł kolejny. Widywałam go jedynie jak przywoził i odbierał listy zbiórek. Całe 2 min. w tygodniu. W terenie nigdy. Narozdawał chwilówek, potem pozamieniał to na nowe szanse - pozarzynał klientów i oczekiwał zbiórki. Na zaległości nie jeździł, bo pewnie się bał. Ale miał pewnie "wyniki", bo podobno premie brał co miesiąc. Jak już wszystko zniszczył co poprzednicy zrobili - podziękował za pracę. Przyszła kolejna kierowniczka, z którą nie popracowałam długo, ale co mogę stwierdzić jej też się chce pracować, choć moim zdaniem nie ma doświadczenia. Ciekawe, kiedy jej również podziękują?
Podsumowując - w tej firmie decyzje personalne są cokolwiek dziwne. Wyrzucają tych, którzy są kompetentni a zatrudniają coraz słabszych. Ale pewnie też coraz tańszych.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-11-13 12:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anonimka - 2013-10-25 11:37:33]:
do anonim - 2013-08-21 14:29:00 odpowiedz | cytuj
DA się ale tylko wirtualnie:-)
Premie są tak ustawiane aby ich nie zrobić,już łysy się o to postarał ale nikt nie jest jemu w stanie zarzucić że premii nie ma:-0
Ci którzy pracowali lub pracują to wiedzą:-)
Niech się tylko pochwali łysa mądra głowa ile w ostatnim czasie musiał wypłacić odszkodowania jednemu byłemu pracownikowi to wtedy się dowiecie dlaczego premie są tak ustawiane:-0
pozdro dla łysego:-0 a to dopiero początek:-)
zdjecie uzytkownika
aaa - 2013-11-21 23:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Była - 2013-10-25 13:55:02]:
"Była"..., kilka razy czytałam Twoją opinię, i wniosek mam tylko jeden - osoba która pisze PROVIDENT przez "w", to jakieś nieporozumienie... hahaha
zdjecie uzytkownika
jeszcze pracownik - 2013-11-27 06:43:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A j wytrwale czekam na L4 wypłatę od sierpnia za wypadek w dodatku . Czekam, czekam i nic...... Żegnaj EUROCENCIE
zdjecie uzytkownika
krokus - 2013-12-29 17:39:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
miło iż mogę się odniść do w/wym wypowiedzi. Koleżanko każdy wie że jesteś jak pies ogrodnika, ale troszkę ogłady i samodyscypliny, bo tego ci najwyraźniej brakuje. o kulturze nie wspomnę nawet. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
bonuss - 2013-12-29 18:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
no i ktoś otrzyma bonusa po sprawdzeniu IP komputera:).
powodzenia i trzymaj się życzliwy:)
zdjecie uzytkownika
nel - 2014-01-28 14:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chciałam wziąść pożyczkę,ale przedstawiciel w kulki leci obiecuje i nic ztego a ponoc firma super tylko chyba w opowiadaniach przedstawicieli
zdjecie uzytkownika
przedstawiciel - 2014-01-30 11:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam. Pracuję w EC jako przedstawiciel już kilka lat i mogę potwierdzić, że dzieje się tu coraz gorzej, m.in. nie ma już prawie w ogóle windykacji.
Stąd moje pytanie do obecnych pracowników: czy u was też tak to wygląda czy to tylko mój regionalny jest taki powolny?(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
x - 2014-02-05 14:44:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jesli ktos chce pracowac w tej firmie niech sie zastanowi by nie skonczyc zle.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kanadyjczyk - 2014-02-26 08:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie ma najmniejszego sensu usuwać postów, ponieważ nie wzrośnie dzięki temu prestiż i ranga firmy, a wręcz przeciwnie renoma sięga powoli dna.
zdjecie uzytkownika
ikss - 2014-02-26 09:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
słyszałem że Lublin prezesa do pionu doprowadził, ale niestety chyba nic nie zrozumiał
zdjecie uzytkownika
prezes - 2014-02-26 10:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
chyba czas najwyższy zwinąć żagle i się przebranżowić :):):)
zdjecie uzytkownika
fr - 2014-02-26 10:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak to stare przysłowie pszczół mówi GŁUPICH NI SIEJĄ NI ORZĄ, SAMI SCHODZĄ
zdjecie uzytkownika
real - 2014-02-26 10:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pionować można, aczkolwiek kręgosłup moralnie skrzywiony sprężynką już nie będzie.
zdjecie uzytkownika
sumienie - 2014-02-26 11:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hugon dałeś się chyba ponieść troszeczkę swoim emocjom - popracuj nad tym w przyszłości. Sumienie w rzeczy samej jest niesamowitą zdolnością pozytywnej interpretacji zaistniałych okoliczności pod kątem moralnym. tak więc gdzie tutaj go szukać?
zdjecie uzytkownika
hugon - 2014-02-27 01:03:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
otóż sumienie drogie, nie muszę mieć wyrzutów gdyż mówię a raczej pisze to co słyszałem , myślę także , że moralność powinna zaistnieć w głowie i sercu jednego pana że doprowadził do taiej sytuacji jaka jest w Lublinie
zdjecie uzytkownika
bystry - 2014-03-03 15:11:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co się stało w Lublinie?Czyżby się wszyscy pozwalniali i do konkurencji uciekli?
zdjecie uzytkownika
YYY - 2014-03-14 22:01:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bystry - 2014-03-03 15:11:53]:
podobno :)
zdjecie uzytkownika
leon zawodowiec - 2014-04-04 08:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i podobno ta konkurencja ledwo zipie -:) , a miało być tak pięknie -),koszmar po czesku -:) hehhehehhe
zdjecie uzytkownika
info - 2014-04-04 09:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawodowiec, kiepskiego informatora masz.
zdjecie uzytkownika
bylakierowniczka - 2014-04-04 21:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po co wy tyle piszecie złego o "tej firmie" przecież zawsze można zrezygnować i iść gdzie indziej sa Firmy normalne.
PZDR :)
zdjecie uzytkownika
chwilówka - 2014-04-10 15:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ALE WY GŁUPOTY PISZECIE ALE GŁUPOTY, PEWNIE ŻE JEŚLI KTOŚ LECI W KULKI TO CZY Z TEJ CZY Z INNEJ FIRMY POLECI TO OCZYWISTE, JEŚLI SIĘ KOMUŚ NIE CHCE PRACOWAĆ TO BĘDZIE ZAWSZE WYMYŚLAŁ COŚ. (usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
69 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie eurocent sp zoo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x