brak logo

eurocent sp zoo

Kraków

Opinie o eurocent sp zoo

Bunio 2016-06-09 00:29
Dlaczego tylu z nas przeniosło się do Nobilonu?
Zna ktoś szczegóły pracy u nich?
3
MateuszPiotrowski 2016-06-09 09:43
Dlaczego przenosimy się do konkurencji? Otóż na to pytanie jest tylko jedna prawidłowa odpowiedź: KONKURENCJA SZANUJE SWOICH PRACOWNIKÓW, WSPIERA ICH, NAGRADZA ZA DOBRĄ PRACĘ. W Eurocencie nie ma co na to liczyć. Brak szacunku do drugiego człowieka, a przedstawiciela traktują tylko jako robota do odbierania pieniędzy. Wielokrotnie się słyszało wśród KRów "Nie ten, to kolejny"... Ta firma powinna dostać surową karę finansową za to, że nie dość klientów oszukuje i narusza ich zbiorowe interesy, to jeszcze poniża pracowników i zostawia ich samych na pastwę losu...
8
united 2016-07-24 09:38
Nie zgodzę się z negatywnymi opiniami o firmie. Pracowałem wiele lat jako kierownik w Providence i tam to jest nacisk na wynik i mobing na maksa. Pracuję rok w eurocent i dla osób z branży potrafiących zarządzać własnym czasem jest naprawdę ok. Praca dla Przedstawicieli jest bardziej opłacalna niż w innych firmach, wyższe prowizje i nie trzeba ślęczeć w biurze i wypełniać nikomu nie potrzebne zestawienia i raporty. Kierownik ma auto, telefon, tablet a limity paliwowe u niektórych przekraczają 300l na mc.
gcuvibob 2016-08-04 15:23
Do bani. Totalna zenada. Odradzam
gcuvibob 2016-08-04 15:24
Do bani. Totalna zenada. Odradzam
dvjvdk 2016-08-07 16:01
Powiem tylko tyle....kierownik totalny burak,obraza ludzi i nie patrzy czy to kobieta czy nie. Jedzie po bandzie. Uwazaja sie za wielkich biznesmenow wielkich panow a sloma z butow. Banda oszustow nic wiecej.
4
alden 2016-08-07 18:00
A czy ktoś tu kojarzy kierownika z rejonu Bdg, p. Blocha?
hshsjsj 2016-08-09 12:11
No to ten kierownik z Bdg. Burak jeden ....
CDN 2016-09-20 12:24
W tej chwili zwalniają większość kierowników. Docelowo ma zostać JEDEN na województwo. Jeśli to jest fala wznosząca, to nie chciałbym wiedzieć jak wygląda opadająca. W najbliższej przyszłości tj. od października-listopada mają być zredukowane zarobki przedstawicieli. Nie będą otrzymywali 20% za osoby pod nich podpięte, wiec kierownik dostanie dodatkową robotę w postaci obsługi setki przedstawicieli, którzy nie mają drukarek, papieru, kopert, druków przelewu itp.

Chcecie wiedzieć więcej to piszcie.
2
Pani z Panem 2016-09-21 11:40
Ponad rok temu była opublikowana moja wiadomość, że zostaną mobilni kierownicy(czyt.Przedstawiciele). Nikt wtedy w to nie uwierzył.Podaje dalszy przebieg zmian.Zostaną wprowadzone pożyczki tylko na konto bez obsługi w domu(Oczywiście na pewnych warunkach). Będą latać wyżej wymienieni na podpisywanie pożyczek.Stała pensja + premia (w teoria).Dziękuje
bura 2016-09-21 17:56
coś słyszałam, że EC dostał karę finansową za swoja działalność, czy to prawda?
1
MateuszPiotrowski 2016-09-22 10:48
Tak dostali 10212 zł, a za co? O tym na ich stronie... Znajdują się 2 decyzje UOKIKu.
2
MateuszPiotrowski 2016-09-22 10:50
Ogłoszenia są stare jak świat i ich cała polityka finansowa. :)
2
MateuszPiotrowski 2016-09-22 12:27
Oni każde CV otrzymane trzymają. W Eurocencie jest straszna rotacja pracowników, tj. PFów. Jeden odejdzie, odkopią jakieś CV, zatrudnią, ten odejdzie i tak w kółko. Po za tym każdy przedstawiciel ma możliwość budowania własnego zespołu sprzedażowego. Robi się taki sznurek, bo PF który zgarnie pod swoje skrzydła jakiegoś człowieczka, to ten człowieczek też może budować swój zespół i zarabiać na sprzedaży swoich ludzi, więc te ogłoszenia o pracę są pic na wodę fotomontaż xD
2
alden 2016-09-28 09:21
Co do Bydgoszczy jak i całego terenu kuj-pom. to stanowczo odradzam
Kierownik wymaga dużej sprzedaży jednak sam palcem nie kiwnie by w tym pomóc
Osobną kwestią jest charakter tego osobnika, który zachowuje się jak zwykły gbur ze wsi
CDN 2016-10-01 08:28
Śledź oferty na Dolny Śląsk. Wkrótce będzie wakat na stanowisko kierownika. O ile firma nie zdecyduje zostawić sobie tylko jednego na cały DŚ
Aga1 2016-10-03 11:45
Wygląda na to, że masowo zwalnia się kierowników. To chyba nie jest najlepszy prognostyk na przyszłość firmy?
1
Mola 2016-10-03 17:29
Najlepsi zakończyli już pracę!
3
Mola 2016-10-03 17:29
Najlepsi zakończyli już pracę!
RUDA 2016-10-05 16:52
Masakra ...ja jednoczesnie pracowalam i w PROVIDENCIE I EUROCENCIE niomu to nie przeszkadzalo doskonale wiedzilelli ze pracuje w konkurencji ..Teraz wiem jedno zaluje ze zwolnilam sie zPP i zostalam EU ,,wyssali moja baze danych i z obiecywanek zostaly grosze ...Niewspomne ze papier do druarki i wsparcie Kiero bylo niemozliiwe ..porazka ...ODRADZAM OMIJAC LUKIEM :::
Ania 2016-10-05 17:57
Jeżeli pracowałaś w dwóch firmach jednocześnie! To uważam, że jesteś odważna! Jeżeli chodzi o wsparcie kierownika w terenie to zupełnie inaczej to wygląda w Providencie a inaczej w EC. W Providencie kierownik od rana jest w biurze tak do godz. 12 Później pracuje w terenie tak do godz. 21. Czyli w pracy jest tak naprawdę ok. 12-14 godzin. Zależy to od pory roku. Wiadomo, że zimą o godz. 21 nie pójdzie do Klienta. Natomiast nie wykonuje żadnej pracy administracyjnej tak jak robi to kierownik EC. W firmie Provident administracja wykonuje całą pracę administracyjną rozliczenie i inne rzeczy papierkowe. W EC to wszystko musi zrobić kierownik! Reasumując w firmie EC kierownik tak naprawdę ma co najmniej dwa etaty i niekiedy pracuje jeszcze w nocy za połowę pensji takiej jak w Providencie. W Providencie zarobki są JESZCZE RAZ TAKIE jak w EC. Więc uważam, że może nie warto narzekać na swojego kierownika, który mało zarabia a pracuje tyle samo, co kierownik w Providencie! Jeżeli ktoś z Was chciałby przedyskutować ten temat. To proszę o info na forum.
Wówczas podam swój nr telefonu i zweryfikujemy swoje poglądy.
3
lola 2016-10-10 13:41
Co się teraz dzieje w Eurocencie? Praca wrze?
Alden 2016-10-12 15:57
Ja odradzam wszelką pracę tam....
Na rozmowie, później także na spotkaniu (już po rozmowie gdy zostałem przyjęty) kierownik podkreślał, że pierw jest płatne 30 % w pierwszej transzy, 70 % w drugiej, nawet gdy nie będę już pracownikiem EC.
Zwolniłem się z EC w sierpniu i dostałem pieniądze tylko za wrzesień, w październiku piszę maila ws. wynagrodzenia i babka z kadr cytuje już konkretne paragrafy, że wynagrodzenie (ta druga tura nie przysługuje).
Słowem: Kierownik mówi jedno, co innego okazuje się w praktyce. Lepiej iść pracować do PP/Bociana/innych takich firm niż EC
mar 2016-10-17 14:15
Co w firmie słychać? Pracowałem tam 5 lat do czasu zmian i wprowadzenia IDY. Z mojej kadencji bardzo często zmieniali sie kierownicy, bylo ok do ostatniego brak wsparcia, zero szacunku, zle podejscie do pracownika jak i klienta. To zdecydowalo o odejściu.
5
Ryba 2016-10-20 00:56
Witam
A może ktoś coś napiszę na temat pracy ale w Wielkopolsce? Bardzo proszę bo interesują mnie warunki.
ALICJA 2016-10-21 00:24
Ania, widzę, że znasz się na rzeczy... Miło poczytać... Firma wyzyskuje pracownika do cna, a jak już traci całkowicie motywację do pracy zastępuje go inną osobą. Gdyby mniej osób zatrudniali w biurze, a za to więcej dołożyli do pensji kierownikom, mniej by mieli zmian, a co za tym idzie firma miałaby stabilniejszą sytuację. Niestety taka polityka pociągnie ich na dno
3
ilo 2016-10-27 19:29
Może i pracuje kierownik w EC na dwa etaty ale na pewno był o tym poinformowany co należy do jego obowiązków i za jakie pieniądze. Więc nie ma narzekania skoro ktoś się na to zgodził, ale jeżeli chodzi o stanowisko to powinien dawać przykład i wsparcie dla każdego z podopiecznych. Skoro dużo pracy w biurze to nie powinno odbijać się to na pracownikach sam wiedział na co się zgadza
ilo 2016-10-27 19:31
Może i pracuje kierownik w EC na dwa etaty ale na pewno był o tym poinformowany co należy do jego obowiązków i za jakie pieniądze. Więc nie ma narzekania skoro ktoś się na to zgodził, ale jeżeli chodzi o stanowisko to powinien dawać przykład i wsparcie dla każdego z podopiecznych. Skoro dużo pracy w biurze to nie powinno odbijać się to na pracownikach sam wiedział na co się zgadza
KS 2016-10-27 21:56
Było ostatnio dużo zmian w firmie, ale jeżeli ktoś nie nadaje się do pracy w tej branży to jedynie dobrze będzie mu się pracowało jak otworzy własną firme. Są naciski na wyniki, na sprzedaż, zbiórkę, rekrutacje - ale gdzie nie ma?
Wszystko zależy od nastawienia - nikt nie obiecywał na rozmowie o prace, że będziesz pracował od 8-16 .

Co do narzekań przedstawicieli to fakt, jest duża rotacja, wszystko zależy od relacji z KS i od nastawienia. Jeżeli przychodzisz do pracy na stanowisko doradcy to nie zakładaj, że po miesiącu zarobisz 5000zł. Życze tego wszystkim, ale to nie osiągalne ani w legalny sposób ani w rozsądny.

a jeżeli jakiś pf po 4-5 miesiącach zarabia 400zł/mc to albo się do tego nie nadaje, albo mu to wystarcza. Pomoc ze strony KS jest ( a przynajmniej moi pf zawsze mogą na mnie liczyć) ale nie oczekujcie cudów, że wszystko będzie podane na tacy.

Kto chce - szuka sposobów, kto nie chce.. szuka powodów.
4
Betii 2016-10-28 09:41
Zastanawiam się kiedy? Czyli jak szybko minie panu KS-owi, ten jakże niczym nie poparty entuzjazm. Odnoszę wrażenie, że dopiero zacząłeś pracę i jeszcze nie nacieszyłeś się laptopem, drukarką i samochodem.
5
klient 2016-10-28 20:36
Panie/Pani KS
Jeżeli "Kto che-szuka sposobów, kto nie chce...szuka powodów" to dlaczego ostatnio jak chciałem pozyczke to dostalem odpowiedz " Przykro nam ale nie mamy w tej chwili przedstawiciela na tym terenie, nie udzielimy panu pożyczki" Podałem sie na tacy, i co? Jeżeli jest nacisk na sprzedaz to powinni na skrzydlach leciec a jednak to ktos mial gdzies....
4
MateuszPiotrowski 2016-11-15 14:01
No i tak jak zapowiedziałem wcześniej w imieniu klientów napisałem pismo do Eurocenta o zwrócenie/obniżenie kosztów obsługi domowej bo koszt jest nieadekwatny. Co zrobił Eurocent? Wystraszył się i obniżył klientom salda do spłaty z 4 tys aktualnego salda zrobiło się 1500 zł- można? Można... W przypadku Idy jest już problem, bo Eurocent wysyła klientom informacje, że nie zawarli umowy z Eurocentem tylko z innym pośrednikiem- to trzeba wtedy pisać do Idy, bo to nie jest podmiot inny niż EUROCENT... Nie dajcie się nabrać na sztuczki wypowiedzenia umowy- bo tak robią od razu po otrzymaniu pisma, to jest tylko straszak, bo 2 miesiącach przychodzi formularz informacyjny z obniżonymi kosztami! Nie dajcie się też nabrać na to, że kierownik karze spłacać Wam normalnie raty obiecując, że obniży Wam koszty- niech napisze to na piśmie by mieć podkładkę w sądzie! I kto tu wygrał? Brawo ja :)
5
MateuszPiotrowski 2016-11-15 15:01
Drodzy rodacy!

Większość z Was na pewno wpadła w pułapkę Eurocent, biorąc pożyczkę z nieadekwatnymi kosztami pożyczki obsługi w domu (przypominam, przy wcześniejszych umowach przy 3 tysiącach koszt obsługi domowej wynosił 4440 zł!).

Jest sposób na obniżenie tych kosztów? Jaki? Wspomniałem już wyżej w postach, że z klientami zamierzamy wymierzyć sprawiedliwość! I tak o to się stało. Wspólnymi siłami napisaliśmy pisma do zarządu o obniżeniu kosztów. Co zrobił Eurocent? Przychylił się do naszej prośby! Powołaliśmy się na ustawę oraz na decyzje UOKIKu.

Większość klientom przy wysokich pożyczkach typu 3 tys zł gdzie do spłaty było 7440 zł i salda na dzień pisma wynosiły od 3 do 5 tysięcy koszty spadły do 1200-1700 zł! Spora różnica...

Można było? Można!

Inaczej jest w przypadku zawierania umów z Ida Parnters, gdzie Eurocent uważa, że to nie z nimi podpisał klient umowę tylko z Idą, gdzie fizycznie to jest ta sama spółka. Większość z Was wie, że takie firmy zakładają spółki by nie płacić za dużo dla Państwa. I tak też zrobił Eurocent, gdzie pieniądze są wyprowadzane na Cypr... A mianowicie, w przypadku umów zawartych z Idą, trzeba pisać o obniżenie kosztów do Idy. Adres ten sam co do Eurocent... Dziwne nie Ida nie jest Eurocentem a w CIDG adres ten sam Młodzieży 9D...

Nie dajcie się nabrać na automatyczne wypowiedzenia umów po wysłaniu takiego pisma- to jest starszak dla Was, byście szybko zmienili zdanie...

Nie dajcie się nabrać na obiecanki kierowników, że jak będziecie spłacać pożyczkę w terminie z uzgodnionymi ratami, to koszty zostaną obniżone- niech taki kierus napisze Wam to na piśmie byście mieli podkładkę w celu przedłożenia w Sądzie, jakby się nie wywiązał z umowy.

Walczyć o swoje trzeba... Od kwietnia do tej pory po zakończeniu współpracy Eurocent nie wypłacił mi należnego wynagrodzenia... Trwa batalia sądowa o której wspomnę jak się zakończy tok postępowania Sądowego.

Drogi Eurocencie skopiuj ten post i dołącz to do aktów założonego mojego pozwu o zapłatę... :)
10
PF 2016-12-21 20:20
Firma super, można ładnie zarobić:))
współpraca z kierownikiem 10/10 :))
polecam
Boni 2017-01-02 17:19
Czy była by możliwość skontaktowania się z Panen po za forum sprawa dotyczy firmy Eurocent.
2
MateuszPiotrowski 2017-01-03 08:46
piotrowski_mat@o2.pl zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam
1
nemo 2017-01-08 10:10
Firma eurocent zanotowała za ostatni kwartał bardzo wysoką stratę finansową.
Czy ktoś z Eurocenta może powiedzieć - czym to było podyktowane i czy jest to tendencja stała?

1
MateuszPiotrowski 2017-01-08 12:14
Witam, chciałbym zaznaczyć, że od kwietnia 2016 nie mam nic wspólnego z tą pseudo firmą. Straty finansowe netto będą tendencją stałą, gdyż jest źle opracowana polityka finansowa, strata za ostatni kwartał to przede wszystkim wynik działalności operacyjnej. Zauważmy, że w raporcie non stop lecą ze stratą netto. Może dobrze kombinują, bo pokrycie poniesionej przez przedsiębiorstwo straty netto może nastąpić poprzez obniżenie kapitału podstawowego lub z następujących źródeł:
- kapitału zapasowego,
- dopłat (akcjonariuszy, udziałowców, wspólników – w zależności od formy prawnej jednostki),
- zysku z lat ubiegłych, jeśli nie został wcześniej podzielony,
- zysku lat następnych.
3
cdn 2017-01-08 22:12
Jest to stała tendencja dla wszystkich firm tego sektora. Rynek, a właściwie zasoby klientów, kończą się w szybkim tempie. Ma na to wpływ głęboki drenaż rynku, który rozpoczęła firma Provident. Inne firmy również zapragnęły szybkiego zysku kosztem klientów. Klienci byli i są głupi, więc zajechali się tymi łatwymi pożyczkami. W chwili obecnej, na 10 zgłoszeń nowych klientów, 9 jest negatywnie rozpatrywanych. Prawie wszyscy klienci są zadłużeni na spore kwoty w wielu firmach. Eurocent sprawdza zgłoszenia w BIG i średnia kwota zadłużenia to 30-40 tys. zł z kilkunastoma wpisami. Próbują jeszcze wciskać nowy produkt miesięczny emerytom, ale cierpią na tym doradcy, ponieważ są przypisywani tylko do takich klientów i nie mogą pracować, jak do tej pory. Są to pożyczki udzielane przez fundusz BZWBK i tak na prawdę Eurocent wynajmuje im swoich doradców.
Wymyślili zaszeregowanie doradców i według tego wypłacane są prowizje. Jeśli doradca myśli, że dostanie wypłatę , jak za klasę z końca miesiąca, to się grubo myli. Na początku miesiąca jest klasyfikowany niżej i za to dostanie prowizję. Po pierwszym tygodniu grupa zaszeregowania jest podnoszona na zachętę i taki doradca myśli, że więcej zarobi. Nic z tego. Nikt z doradców tego nie kontroluje, a jeśli nawet, to macha nad tym ręką, bo pracuje w kilku innych firmach. Dla Eurocenta te kilka procent prowizji, są to jednak spore pieniądze.
Chcecie wiedzieć więcej to piszcie.
1
Ania 2017-01-24 12:16
Z jakiego regionu kierownik regionalny jest najbardziej kompetentny?
df1200 2017-02-01 19:55
Rozumiem że byłeś zatrudniony lub próbowałeś się zatrudnić?, bo nic nie wiesz o tej firmie.
9/10 Klientów otrzymuje decyzje pozytywną
Pożyczki nie są udzielane przez fundusz WBK
Firma nie oszukuje na prowizjach.

Dziękuje pozdrawiam.
Bukala 2017-02-11 09:36
Czy zapowiedź nowej ustawy z MF (ustawa antylichwiarska) nie wpłynie znacząco na wyniki, działalność Firmy?

Czy nie ma obawy - że przy takich rekomendacjach Pana Ziobry - biznes może się nie opłacać?

Ostatni kwartał - to wykazanie dużej straty. Czy obecnie Firma ma się już lepiej? Będę wdzięczy za info

pozdrawiam
KS 2017-02-20 16:34
Witam. Do tej pory brak było reakcji z mojej strony na przeróżne komentarze powyżej. W Eurocencie jestem od wielu lat. Zastanawiają mnie Pana wypowiedzi, Panie Mateuszu - znamy się z maili firmowych, kiedy był Pan PF. Myślę sobie tak. Proszę założyć taką firmę, zatrudnić ludzi, zarządzać kapitałem ludzkim i budżetem, wcześniej zrobić biznes plan i przełożyć go na realia, a potem poczytać komentarze w stylu Adwokata Diabła, czyli Mateusza Piotrowskiego. Uzurpuje Pan sobie prawa do wyjaśnień, komentowania naszych ( czytaj : pracowników ) działań, krytykowania Zarządu, nawet jeśli tylko między wierszami. Chce się Pan pokazać z jak najlepszej strony, ale to strzał w kolano. Nie można myśleć dobrze o osobie, która tak nastawia innych do swojego byłego Pracodawcy. Proponuję przystopować, a innym - ufającym w to, co Pan wypisuje - trochę obiektywizmu i zadania sobie pytania: jaki cel jest tej nienawiści ? Wszystkiego dobrego życzę.
5
MateuszPiotrowski 2017-02-21 08:59
Drogi Panie KS... ale ja nie nastawiam nikogo, bo każdy kto pracował w Eurocencie wie z czym to się je... Nie jesteście ani wiarygodną firmą dla klientów, a tym samym dla swoich pracowników. Od kwietnia 2016 nie otrzymałem SWOJEGO WYPRACOWANEGO wynagrodzenia... Byłoby wszystko dobrze z Waszej strony jak nie to, że wyszły na światło dzienne machlojki kierownika regionalnego oraz byłej kierownik ds. sprzedaży... EUROCENT nie zrobił z tym nic, wręcz przeciwnie próbowano mnie w coś wplątać... Do tego przyczyniła się również decyzja UOiKKu, bo moi klienci zaczęli składać do tej firmy pisma o obniżenie kosztów... Eurocent owszem NIBY obniżył koszty, bo przysyłał odpowiednie pismo, ale monity dalej przychodzą, mimo to, że pożyczka nie jest jeszcze w SNW, a salda różnią się od tego co jest napisane w piśmie... I jak nie nazwać tej firmy jednym wielkim przekrętem? Wielu pracowników jeszcze pracujących pisze do mnie, że nie ma wypłacanych wynagrodzeń, a ja ich krok po kroku kieruje co mają robić z takimi praktykami pracodawców. To, że PIP nie wywęszył niczego w Eurocencie to nie znaczy, że w tej firmie dzieje się dobrze... Ominięcie ustawy antylichwiarskiej i otwieranie pseudo firmy na Cyprze też o czymś mówi...

2
KS 2017-02-21 21:43
Panie Mateuszu - jeśli nie otrzymał Pan wynagrodzenia, to na pewno z jakiegoś powodu. "Moi klienci zaczęli składać do tej firmy pisma" - to nie są Pana Klienci, tylko Firmy Eurocent. A to zasadnicza różnica.
" Wielu pracowników jeszcze pracujących pisze do mnie ". Wielu ? I Pan , i ja wiemy, że tak nie jest :) .
Wnioskuję, że szkoda było czasu na moją deskrypcję. Dla Pana informacji - jestem kobietą. Z poważaniem.
2
MateuszPiotrowski 2017-02-22 09:19
Droga PANI KS- wynagrodzenia nie otrzymałem właśnie bez podania przyczyny, dlatego skierowałem tą sprawę na drogę sądową, ale wiadomo jak Sądy w Polsce opieszale pracują...

Traktuje klientów Eurocent S.A jako swoich, bo 90% ich to właśnie klienci pozyskani przeze mnie X czasu temu...

No droga PANI jest Pani w błędzie... Non stop moja skrzynka pocztowa jest zasypywana wiadomościami dotyczących nieuczciwymi praktykami tej pseudo firmy.

Nie wiem ile Pani pracuje w tym bajzlu, ale do czasu będzie się Pani tak wypowiadać o firmie, wiem ze swojego przykładu, no chyba, że Pani również namawia przedstawicieli do nieodprowadzania gotówki do firmy, do podpisywania umów na "wypożyczony dowód", do defraudowania gotówki służbowej, obwiniając niesamodzielnego PFa do tego czynu, załatwianiem "lewych" oświadczeń klientów, że nie otrzymano całej kwoty pożyczki, a dzielono się z PFem- takich KSów Eurocent bardzo kocha ;)
2
KS 2017-02-22 09:35
Na zamkniecie tej dysputy - pracuje 7 lat. I wlasnie dlatego, ze nie robie tak, jak Pan uwaza, ze robimy. Przekracza Pan granice prawa i mysle, ze w koncu Pan to zrozumie.
MateuszPiotrowski 2017-02-22 12:53
Zamyka Pani tą dyspute, bo nie posiada Pani żadnych argumentów za tym, żeby zachęcić odwiedzających do pracy w tej pseudo firmie... Przekraczam granice prawa? Czym? Stawiając kawę na ławę? Prawda zawsze boli, ale mamy wolność słowa i KAŻDEMU będę odradzać pracę w tej MAFII, a tym bardziej zaciąganie lichwiarskich pożyczek, bo kalkulator na stronie nie ma nic wspólnego z rzeczywistością :) Bierzesz 3 tysie, dostajesz 1500 zł, a spłacasz ponad 4800 zł. Do tego ukryty koszt obsługi domowej... Żal na to patrzeć...
2
Zostaw swoją opinię o eurocent sp zoo - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie eurocent sp zoo