brak logo

Hirsch Porozell Sp. z o.o.

Wrocław

Opinie o Hirsch Porozell Sp. z o.o.

kolega pracownika 2013-06-11 21:56:50
SZKODA GADAĆ!! [usunięte przez moderatora] i tyle.. firma schodzi na psy, ostatnimi czasy każą ludziom robić nawet w niedziele, ociągają się z wypłatami, ciągle jakieś problemy.. nie polecam!!
(...) 2014-06-03 21:27:44
Powyższe opinie odnoszą się do pracy na produkcji czy pracy biurowej?
bj 2014-06-05 19:19:36
pracy na produkcji!
bj 2014-06-05 20:26:03
(usunięte przez administratora)ażdy szanujący się człowiek i mający odrobinę swojej godności powinien się trzymać od tej firmy z dala!!!!Na początku wszystko pięknie ładnie(na rozmowie ) a pózniej wyzysk i masakra.Na początku 1 maszyna pózniej 2,a potem 3 tylko zajechać człowieka i nic więcej,tak żeby padł.Poza 30 min.przerwą dyktowaną przez nich brak możliwości wyjścia do końca pracy do toalety(np.jesli przerwa była o 8 to szczaj w gacie do końca pracy do 14,chyba że znajdziesz sobie zastępstwo wśród innych zapierdalających.Co za motłoch brak słów i współczuje każdemu kto podejmie tam prace.Obowiązek dla społeczności spełniony!!!!!!!!!!!!!!!!
3
bj 2014-06-05 21:15:48
Co za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Każdy szanujący się człowiek i mający odrobinę swojej godności powinien się trzymać od tej firmy z dala!!!!Na początku wszystko pięknie ładnie(na rozmowie ) a pózniej wyzysk i masakra.Na początku 1 maszyna pózniej 2,a potem 3 tylko zajechać człowieka i nic więcej,tak żeby padł.Poza 30 min.przerwą dyktowaną przez nich brak możliwości wyjścia do końca pracy do toalety(np.jesli przerwa była o 8 to szczaj w gacie do końca pracy do 14,chyba że znajdziesz sobie zastępstwo wśród innych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cych.Co za motłoch brak słów i współczuje każdemu kto podejmie tam prace.Obowiązek dla społeczności spełniony!!!!!!!!!!!!!!!!
5
ja 2014-06-15 00:39:29
uff jak to dobrze ze sa takie serwisy,bo wlasnie bylem zainteresowany praca tam,ale juz nie jestem.
dj 2014-06-30 10:43:15
30 minut przerwa? to przecież standard jest 15 minut. Praca jak praca. Pracowałem, nie było tragedii. Sezon to sezon. Ale płacą na czas.
bj 2014-07-03 15:58:15
Jak lubisz taki hardkor to proszę Cię bardzo pracuj sobie dj . Dla mnie, był to najgorszy okres w moim życiu i nigdy więcej takich firm . Ostrzegam wszystkich przed tą firmą !!!!!!!!!!!! A to że płacą na czas, to tym akurat łaski nikomu nie robią !
1
bo 2014-07-05 18:01:27
Pracuje w tej firmie już kilka lat. kazdy stara sie na swoj sposob. tylko pani A-kierownik udaje ze cos robi, a jak ktos sie zbuntuje-to do zwolnienia. ciezko co kolwiek ustalic, o wszytko trzeba prosic(usunięte przez administratora). cos slyhac o podwyzkach? ktos cos wie na ten temat ?
OLLO 2014-07-19 11:13:43
Dla mnie ta firma to tragedia naprawdę skoro nawet w urzędzie pracy nie polecają tej firmy (haha)
3
byku 2014-07-19 11:18:16
Nie ma co tu dużo mówić burdel jakich mało ! Syf syf syf i jeszcze raz syf gdyby nie pan S i pani A byłoby inaczej knują tylko i nic poza tym .
1
nn 2014-07-19 11:22:20
Zgadzam się w 100% z tą wypowiedzią .
stary 2014-08-06 12:59:39
Pracuje w firmie od ponad 3 lat i jestem zadowolony , a Ci co wypisują te bzdury to jakieś nieroby . To pewnie Ci co przychodzą do nas na 1-2 dni , bo boją się prawdziwej pracy. Lenie cholerne ! Po pierwsze to kłamstwem jest ,że nie płacą na czas - nigdy się Hirsch nie spóźnił z wypłatą . Z tym sikaniem to też jakieś bzdury ! WC jest koło hali i zawsze można iść, a automaty dostaje się tyle od 1 do 3 , w zależności jak szybko kształtki wypadają . Moja liderka Sylwia zawsze walczy , jak planista coś chce dodatkowo dołożyć , wiec nie siejcie zamętu ! A co ważne firma daje z miejsca umowę o pracę i nie zwalnia jak sezon się kończy. Co z tego ,ze pracowałam w M3 jak nie wiedziałem czy w następnym tygodniu przedłużą mi umowę .
Antek 2014-08-12 12:10:06
I dali podwyżki skubańcy
nowa 2014-08-14 19:19:01
jestem nowa i nie wiem czy zawsze tak jest,. zostałam sama i nikt nic mi nie pokazał ani wytłumaczył. liderka tylko się wściekała i nie n=miała na mnie czsu. w innych firmach było szkolenie kilku-dniowe tu nic. jedyna mila osoba to pani z ksiegowa. chciala pomoc. na rozmowie obiecuja nie wiadomo co, a pozniej zostajesz sam, nie mialam jak wyjsc do toalety! czy pracuje sie we wzytkie weekendy?
1
nijhhh 2014-08-17 12:11:11
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warte sa ich podwyzki! hale robią, pieniadze wydają a dla ludzi nic nie zostaje! wszyscy co sa cos warci szukaja nowej roboty.
2
ble ble ble 2014-08-23 23:20:16
hmm... Ogólnie jest jak jest .Raz dobrze ,raz źle jak wszędzie .Największy spokój jest na nockach .
Bardzo denerwujące i żenujące są zebrania na którym ośmiesza się pracownika .Jeżeli ma się coś do niego i chce się go zwolnic, mówi się o takich rzeczach w 4 oczy a nie przy całej zmianie .
Praca w wysokiej temperaturze na hali to jest dopiero dramat .Oczywiście nie łaska cos z tym zrobić .Te śmierdzące wiatraki przy automacie nr 5 nic nie dają tylko rozdmuchują ciepło !! O wszystko trzeba sie prosić ...
Potem się dziwią ze pracownicy chodzą na chorobowe ...
W każdym bądz razie trzeba miec nerwy i dużo siły fizycznej
Plus to tylko to ze wypłata na czas ...
A tak to ogólnie wieczny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na hali ,wieczne sprzątanie.
W takiej firme można sie dorobic tylko garba .
Dużo można jeszcze napisać ,ale nie mam na to ochoty .
Generalnie praca dla hardcorowców !
Buźka :**
1
ja 2014-09-05 22:56:56
Premia ? jest rzecz jasna - absencynja. Mozesz dorobić do podstawowej wypłaty czyli zasuwając sobota niedziela.Chcesz czy nie - musisz.Zap... rz na maksa , zero bezpieczeństwa i higieny pracy- nowi pracownicy dostają produkty nie do ogarnięcia.Stawka godzinowa a robisz na akord.Takie są realia.Nowi oglądani z perspektywy widza zwiedzającego małpiarnię.Nikt nie pokaże ani nie przeszkoli porządnie świeżych pracowników -zostawiają Cię na pastwę losu.Kierownictwo na rozmowie czary mary a potem okazuje się że nadgodziny nie są jak chcesz tylko musisz bo od kwietnia tak pracują do końca grudnia.Maszyny się psują , wycieki oleju wody to norma syf na hali też norma , kible szkoda gadać.A brygadzista z jednej ze zmian cham do potęgi entej.Tylu wyzwisk i chamstwa naraz od dawna nie zdarzyło mi się przerobić .
zozo 2014-09-09 23:14:47
Pracuję tam od jakiegoś czasu i zgadzam się, że praca jest ciężka - tak jak wszędzie, ale potwierdzam, umowa o pracę jest od samego początku, pensja do 10 każdego miesiąca ja amen w pacierzu, i jak się człowiek przyzwyczai do pracy w nocy to nie jest źle. Najważniejsze, że w zakresie umowy, ubezpieczenia i wynagrodzenia są na 100% pewni!!!! P.S. No i faktycznie, zgadzam się z przedmówcami - PANI KADROWA TO ISTNY ANIOŁ:)
NN 2014-09-19 11:11:25
Szkoda mi tych ludzi naprawde zapierdalaja a nic z tego nie maja wiecznie kierwonictwo nie zadowolone jeszcze nie slyszalem zeby ktos tam kogos pochwalil (chodzi o osoby z produkcji) nie daja ludzia motywacji do pracy robia zebrania niewiadomo po co tylko zeby osmieszyc pracownika zamiast porozmawiac na osobnosci jak czlowiek z czlowiekiem wiecznie pracujace weekendy . Pan brygadzista na jedych ze zmian zachowuje sie jakby wszystkie rozumy pozjadał jestes nowy a on oczekuje od ciebie juz 100% obslugi automatu typu cos dodac odjac. Jedna z brygadzistek kompletnie nie potrafi tlumaczyc jak twierdzi nie ma czas wyslugujac sie przy tym osobami trzecimi . rewelacja ciesze sie ze tam juz nie pracuje
kolo 2014-09-19 11:15:00
nie wejedz tej sylwi czasami w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
bj 2014-09-24 08:11:59
Sam jesteś nierobem i leniem Stary!!!!!!Ja się żadnej pracy nie boję, a Ty musisz mieć totalnie zryty beret żeby wypisywać takie bzdury że jesteś zadowolony - idealny pracowniku roku.Jak lubisz hardcory - Twoja sprawa. Ludzi trzeba ostrzegać przed tego typu( usunięte przez administratora )Zresztą sam każdy się przekona jak spróbuje i zobaczy .
DzikaSYn 2014-11-07 22:28:11
Ta firma to jeden wielki niewypał.
Za dużo knucia i układów .Jeden na drugiego kabluje.
(usunięte przez administratora)
i co to 2015-01-31 22:45:30
co to zmienia ze ktos lubi sobie pogadac jak dla mnie to dobrze ze jest ktos towarzyski i tyle. co do tych zmian to na prawde one sa takie na gorsze ja chcialem tam pracowac lae tak zaczeliscie pisac ze zaczynam sie nad tym zastanawiac. no coz moze jeszcze ktos cospozytywnego napisze i zmienie swoja decyzje. pozdrawiam wszystkich serdecznie.
ggggggggg5555 2015-02-18 22:39:12
A jeśli chodzi o rozmowę to jak to wygląda u nich zazwyczaj, z iloma osobami przyjdzie mi ewentualnie rozmawiać....Rozmowa rekrutacyjna to zazwyczaj bardzo stresujący moment, dlatego potrzebuje rady i wyjasnienia pewnych kwestii jaka jest współpraca w tej firmie i jak sie przygotowac do tych wymagan stawianych przez pracodawcę...
paras 2015-03-10 18:15:41
Ja w sprawie Hirsch Porozell ale tego z Wrocławia a nie Łodzi - chciałbym zapytać, oni tylko rozprowadzają opakowania styropianowe i kształtki czy tylko je produkują? jak to wygląda? No i czy ktoś korzystał z ich produktów takich jak opakowania styropianowe zabezpieczające jakiś produkt w czasie transportu? jak wrażenia?
aulimi 2015-04-09 17:36:10
Kierownictwo z góry---Brak słów zero jakiejkolwiek wiedzy i myslenia. Spycholandia jeden na drugiego ,jak przychodzi co do czego to nikt nic nie wie.pan dyrektor techniczny obiecuje na zebraniu cos czego nie potrafi zrealizowac. Na hali pełno wody i oleju .LUDZIE POZaBIJAC SIE MOZNa
1
elosz 2015-04-09 18:11:46
to pewnie misiek
1
elochiiifff 2015-04-09 18:17:14
U Moni na zmianie najlepiej!!Dac jej podwyzke
2
syn dzika 2015-04-23 14:59:00
Same dauny
misiek 2015-05-17 08:16:10
Co z tego że umowa na czas nieokreślony jak pensja to najniższa krajowa.Arogancja do pracownika na każdym kroku.zero szacunku.Zatrudniając się przez agencje masz wszystko w powarzaniu i sam decydujesz czy chcesz zostać czy nie.Poza tym nikt nie jest niewolnikiem żeby tak zapitalać za taką darmoszkę.
Anna 2015-07-29 13:07:54
Okropna firma! Nie szanują człowieka! Ludzi traktują jak śmieci - oczywiście pracowników produkcyjnych! Panują warunki pracy poniżej krytyki - na hali 50 stopni!!! URLOP? po co komu? ogólna zasada nie można brać urlopu... Idiotka kadrowa ze świniami powinna pracować nie z ludźmi. Państwowa Inspekcja Pracy powiadomiona, pojawią się jak ponoć będzie większa temperatura aby sprawdzić to co się dzieje oczywiście bez zapowiedzi... ZOBACZYMY!

OGÓLNY MOBBING, SZCZUCIE LUDZI, ZARZĄDZANIE rodem z PGRu, ZA NIC MAJĄ KODEKS PRACY - ROBIĄ Z LUDŹMI CO SIĘ IM ŻYWNIE PODOBA!


WG KIEROWNICTWA - PRACOWNIK HIRSCHA = ŚMIEĆ!

ps. ludzie czym się cieszycie? pensja na czas? umowa? widać że ze wsi jesteście bo w mieście facet nie wyżywi i utrzyma rodziny za 1500 zł...
2
kaligula 2016-02-08 10:05:42
Witam.Bardzo proszę osoby, które pracują w tej firmie o informację, jak obecnie kształtują się zarobki "na rękę" na początek i w dalszej perspektywie? z ewentualnymi dodatkami.Jaki obowiązuje system pracy? Jakie są wymagania? Jakie są układy między pracownikami a kadrą kierowniczą?Pytanie dotyczy Łodzi.
Super firma 2016-07-13 07:49:55
A ja żałuje ... żałuje , ze odeszłam , bo skusiłam się na ofertę Polaru za 300 zł więcej i co teraz mam ,bezrobocie po pół roku .Zwolnili mnie jak skończył się sezon . W Hirschu przynajmniej była umowa o prace i regularne wypłaty ,mili ludzie , dobry social , urlop jak potrzeba było , wczasy pod grusza , prywatna opieka medyczna :( teraz to mi wstyd ponownie do nich się zgłaszać i prosić o przyjęcie . Praca lekka nie była przyznam , ale stabilna .
1
Nowy 2016-07-13 07:57:44
Tak , wszyscy maja premie i premie świąteczne tez , no i wczasy pod grusza :)
1
kaktus 2016-07-13 10:29:48
a możesz powiedzieć mi coś więcej o tych wczasach pod grusza, gdzie są to konkretnie wyjazdy i na jakich warunkach> aktualnie interesuję się u was zatrudniemiem jako Przezbrajacz Form Wtryskowych - Pracownik techniczny bo widziałem w sieci ofertę, tylko nie wiem czy aktualna
tomasz 2016-11-01 11:55:12
ja bylem w zeszłym roku na rozmowę we wrześniu na stanowisko pakowacza rozmowa przebiegła szybko w kadrach tez wszystko gładko poszło pani kadrowa mila ni e kazdy zaklad produkcyjny zatrudnia bezposrednio sam wieciej jest zatrudnien przez agencje ktore potem maja wszystko w nosie co sie dzieje z prcownikiem jak ma problemy to nie pomagja pracownicy agencji
tomasz 2016-11-01 12:02:24
dobrze ze tam daja umowe o praca bo nie czesto sie zdarza ze pracodawcy dają umowy o prace w tych czasach wiecej jest smiecuwek nie spotkalem sie tez zeby byly wczasy pod grusza w innych firmach zakladach wiec nie ma co narzekac na to ze praca jest w szybkim tempie ważne ze płaca za nią nie tak jak nie kturzy pracodawcy
BołSzakalaka 2016-11-03 11:27:44
poczytałem, poczytałem , ale też pogadałem z pracownikami jak jest. Normalna firma, ciężko jest, ale bez wariacji.

Mam wrażenie że takie negatywy to same zwolnione młoty pisały. A takich młotów podobno sporo się przewija , jak w każdej produkcji
1
Zostaw swoją opinię o Hirsch Porozell Sp. z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hirsch Porozell Sp. z o.o.