brak logo

Arti

Zielonka

Opinie o Arti

anonim 2011-06-02 10:53:58
Witam, wszystkich. Tak czytam wsze opinie i można dobrze myślec o pracodawacy. To co mogę wam podpowiedziec to wiem, że właściwie znam kilkoro ludzi, którzy tam pracowali z okolic Zielonki, Marek i opinie są bardzo różne.
Hmm 2011-07-14 15:03:32
Polecam pracę w tej firmie, to co zostało napisane na górze to prawda i wiem to z własnego doświadczenia.
Cherry 2012-01-22 17:59:15
dobra a ile można wyciągnąć miesięcznie tam?
2
sara 47 2012-03-12 14:27:21
oooooooo święte słowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! popieram w całości!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
uprzejmy 2012-05-28 11:02:06
ta firma to raczej dobra firma, może nie zarabia się tam kokosów, ale ale dają umowy o pracę, a nie jak większość w okolicy, ale gdzie teraz kokosy. Na poczatku mnie nauczyli pracy na stanowisku, choc tak naprawde najtrudniej nauczyc sie produktow, ale tez do opanowania.
Ewa 2012-05-28 12:37:36
Zdcydowanie polecam ta firme.
XXX 2012-05-28 12:42:59
hej mam te same doswiadczenia z nimi, co dobre to praca od poniedzialku do piatku po 8 godzin i ani minuty dłużej.
dauer962 2012-05-29 09:42:41
Jak chcesz by traktowano cię jak wartościowego pracownika - ta firma jest dla Ciebie pozdrowienia dla przyjaciół
karolina 2012-05-29 09:56:06
Generalnie zasada w firmie jest taka...szybko cie przyjmują rozmowa kwalifikacyjna, szkolenie i do pracy
kasia 2012-05-29 10:08:32
pracowałam w tej firmie jakiś czas temu.. Nawet fajno...8godzin dziennie czasami przy kompie.Wolno jeść, pić, chwilkę odetchnąć. Ludzie są staraja sie wyrobić ile się da ,wypłata zależna od wyników.
1
advsbuoa 2012-05-29 22:15:38
Dużo pozytywnych komentarzy na temat firmy, jak jakiś czas temu tu wszedłem, to było ich dużo a teraz jeszcze więcej.
1
zbłąkana owieczka 2012-05-31 14:07:11
zgadzam się, polecam
wfrwrhe 2012-06-01 20:32:54
ARTI TO FIRMA OK!
kserwisk 2012-06-02 14:01:19
Arti :) wiele dobrych opinii.
2
Naiwny 2012-07-09 11:49:05
Kiedyś pracowałem tam, nie było źle, choć trzeba było wyrabiać targety.
kot 2013-10-10 12:17:29
Na jakim stanowisku bylas zatrudniona?
7
wiola 2014-02-27 13:41:41
Jakby się zastanowic to od 2012 roku nie było zadnej negatywnej opinii o Arti, ale pojawiło się kilka pytań, szkoda, że pracownicy tak niechętnie odpisuja, ale może do nich wysle CV.
Sebastian 2014-04-25 09:29:45
(usunięte przez administratora) Zdecydowanie nie polecam tej firmy. Brak rzetelności.
Wielka negatywna opinia.
ex worker 2014-05-28 02:10:09
Takiego meksyku jak w ARTI świat moich oczu nie widział nigdy a pracowało się w paru firmach (usunięte przez administratora) nie polecam
limonka 2014-08-14 12:39:07
ja też nie polecam tej firmy pracowałam tam kiedyś takiego meksyku jak tam to jeszcze nie widziałam(usunięte przez administratora)
1
Robcia 2014-09-18 22:04:55
(usunięte przez administratora)
dawid2134 2014-10-13 13:42:03
Witam wszystkich pracowałem w tej firmie i mówię od razu !!!Wszystkie pochlebne decyzje na temat tej firmy wystawia sobie właściciel!!!!!Jeśli chcesz by cie traktowano jak śmiecia to możesz tam iść !!!! Zero !!!Szacunku do ludzi!!! Pensje obniżane za nic!!!
1
sprytna 2014-10-22 09:37:46
Faktycznie opinie na początku wystawił właściciel , wszystkie te pozytywne są 28 i 29 maja 2012 !! HA HA ALE WSTYD !!!!!!!!!
1
karola123 2014-10-24 11:41:31
Dlaczego nie widać moich poprzednich opinii???? Były napisane zgodnie z prawdą i regulaminem. Jak się nie mylę Polska to państwo prawa? To w jaki celu Go Work prowadzi ten portal chyba po to aby zarobić na takich ludziach jak właściciele firmy Arti. Nie polecam tej firmy i przyczynię się do tego aby, w necie krążyły opinie zgodne z prawdą czyli BARDZO NIEPOCHLEBNE. Firma Arti to bardzo zły pracodawca, nie znalazłam tam ani jednego argumentu za tym aby tam pracować. Właścicieli dalej pozdrawiam i nich płacą za usuwanie opinii, a ja będę pisać bo za to nie płacę. No i zachęcam ich do pisania pochlebnych niech robią z siebie idiotów...upss przepraszam nie muszą :)
3
karola123 2014-10-24 15:49:41
qaz, o czym Ty piszesz, kto tam pracuje, tam nie ma pracowników, którzy pracują dłużej niż 1 miesiąc max do 3 miesięcy. Jaka polityka z pracodawcą??? A czy to jest w ogóle pracodawca, nie to Panowie niewolników. Po co uprawiać politykę, kiedy nikt tam nie chce pracować. Wszystkie opinie wstawiam po to aby, ustrzec chętnych do pracy w Arti Zielona, ponieważ szkoda ich czasu, energii, zdrowia, pieniędzy pamiętaj, że za ostatni miesiąc Ci nie wypłacą pensji i mają na to swoje sposoby. Poza tym zgadzając się na pracę w tym czym rezygnujesz z być może z innej pracy, która przyniesie satysfakcję, lub po prostu ludzkie traktowanie. Czegoś takiego jak szacunek i właśnie ludzkie traktowanie w Arti nie dostaniesz. Pozdrawiam serdecznie Pana I i Pana A i Panią I..kę. Super trzymajcie tak dalej, mnie się nie nudzi pisanie. :)
Ola 2014-10-26 06:42:50
A nie lepiej było załatwić sobie zwolnienie i jeszcze troche ich pociągnąć skoro oni tak sobie z Wami pokrywają?
I jak to jest z tym nieplaceniem kasy? Wypłata idzie na konto, czy do ręki?
1
milutka 2014-10-28 08:54:24
za zwolnienie i za urop nie placa, mimo ze ma sie umowe o prace, wyplata jest do reki, i nic im nie zrobisz ze wyplaca ci np. polowe mniej, bo zaczynaja straszyc ze podpisywalas niby pozyczki na kwote 2, 3 tys, czyli tak zwane kp czy kw, ktore podpisujesz przy dostaniu kasy
karola123 2014-11-19 12:18:51
nurek idź przecież my tu nikomu nie zabraniamy pracować. Tylko żeby po 4 tygodnia jak przyjdzie czas do wypłaty, nie żałował.
mrowca 2014-12-20 18:28:34
Prawda (niestety) jest taka jak opisała to karola123 w poście z października br. Ja chciałam tam tylko zarobić na swoje wydatki i tyle. Przyjść, zrobić swoje i pójść do domu. Nic więcej. Spotkałam się z brakiem szacunku i nierównym traktowaniem.
Kwestii wypłat, urlopów, zwolnień (i jeszcze raz WYPŁAT!) celowo nie poruszę, bo musiałabym powtórzyć wypowiedź milutki z października... Dodam jedynie, że w firmie, to temat tabu. Jeżeli będziesz tam pracować, to nie pytaj o to nikogo w biurze (i przełożonych), bo mimo, że spytasz "po cichu", "góra" i tak się dowie. W wielkim skrócie - nie polecam tej firmy. Moi przedmówcy wszystko ładnie, prosto i zgodnie(!) z prawdą opisali. Zamiast jeździć do Nich lepiej aktywnie poszukajcie pracy. Sytuacja na rynku pracy się poprawia, nie jest aż tak trudno znaleźć normalną pracę jak to było jeszcze rok, dwa temu. Naprawdę.

Tak to jest jak ktoś się w szybkim czasie, dorobi dużych pieniędzy. Zapomina się o tych których mijało się pnąc (i będąc) na szczyt(cie), ale kiedyś gdy spadną na dół, to się zdziwią...

PS. Łatwo jest się domyśleć, kto jest użytkownikiem: Lejce oraz Frodo ;)
1
prawdawaswyzwoli 2014-12-22 16:35:18
W końcu jakieś prawdziwe opinie wpłaty do ręki i w sumie to co łaska bo wypłaty to loteria urząd skarbowy gówno może zrobić bo jak da się kopertę to wiadomo jak się kończy wizyta wiecie jak to wygląda w tym kraju. Zatrudniają na czarno pieniędzy nie wypłacają ogólnie nikt z Zielonki i okolic nie chce tam pracować spytajcie na mieście o ARTI każdy wam powie miłe słowo na temat pracy w tamtej firmie nawet spójrzcie sobie na opinie na temat samej firmy i tego chińskiego chłamu, którym handlują śmiesznie że już nikt go nie chce kupować na allegro mają parę kont bo mieli tyle negatywów.... ;/ ogólnie tym co nie wierzą polecam się tam zatrudnić pozdrawiam
2
heheszek 2014-12-28 10:44:40
Racja taka, że ta firma nie ma konkurencji wśród traktowania pracowników. Przecież tam nikt z Zielonki i okolic nie chce pracować bo wie co to za firma wystarczy spytać na mieście kogokolwiek o ARTI.
1
kalimeeera 2014-12-30 09:45:00
Kurcze.... Ja jestem z Zielonki i dzis jestem umówiona w Arti na rozmowe ale jak tak teraz przeczytalam te opinie to normalnie szok. Niestety nic na "miescie" nie slyszalam o pracy tam ale to co przeczytalam nie miesci sie w glowie. Dobrze ze z ciekawosci zajrrzalam na ta strone bo jeszczee byym z nimi jakąś umowe podpisała. Na rozmowę pójde z ciekawosci ale opinie te mnie trochhe nie ukrywam przerazilywiec chyba nie bede sie zbytnio w to angazowac
1
hf 2015-01-13 15:46:30
Na bieżąco negatywne opinie (od 2012r) znikają...
aszti 2015-03-09 21:01:51
Byłam w tej firmie na szkoleniu w tym roku i niestety wszystko co tu piszą to prawda :( Zrezygnowałam. W ogłoszeniu i na rozmowie wszystko ładnie, pięknie a potem okazuje się że oferowana praca jest zupełnie inna... Ciągle trwa rekrutacja bo ludzie rezygnują w trakcie szkolenia albo zaraz jak tylko znajdą nową pracę. Szczerze nie polecam
2
Gosia 2015-03-10 08:48:54
No właśnie są nowe ogłoszenia, o czymś to świadczy
inka 2015-06-10 10:06:52
ta firma to istna tragednia. nikomu nie polecam.
1
kamiko 2015-07-22 11:13:23
(usunięte przez administratora)jedyna zaleta to regularne pensje
pracowalam cale 4 tyg i sama dobrowolnie sie zwolnilam
nie polecam
1
kret 2015-10-20 11:52:11
Witajcie, jak to jest, że człowiek do nich przychodzi osobiście i nigdy nie trafia na prezesa, czy jakiegoś kierownika? Nie chcą rozmawiać, podać telefonu by się umówić na rozmowę. Słyszę tylko prośbę zostawianie CV i gest rozłożonych rąk bezradności. Próbowałem do nich się wbić od pół roku, z tego co piszecie może to i moje szczęście, że tam nie trafiłem. Oferty pracy wystawiają regularnie. Na to wygląda, że coś tu nie tak...
kiki 2015-11-03 12:44:53
Pracowałam w Arti.( usunięte przez administratora ).PORAZka porazka porazka.najgorsza firma naprawde.
nowy 2015-12-17 10:06:44
dzis znalazłem ogłoszenie do arti na magazyn , ale zajrzałem tutaj i przyznam szczerze ze odechciało mi sie juz tam jechac i składac cv. A miałem zamiar tam wysłać cv. tyle negatywnych opini że nie bede zawracał sobie głowy
była 2015-12-22 18:59:13
(usunięte przez administratora)Praca ciężka zarówno jako handlowiec jak i magazyn. Za marne grosze i beznadziejne traktowanie. Nie polecam
hej 2016-02-15 15:46:39
Praca fizyczna po 8 godzin dziennie, to po prostu nie prawda. Pracujesz do momentu spakowania wszystkich wysyłek. Zwykle tj. 10-11 godzin (Jeśli jest dostawa towaru, nawet 12h!). Wypłaty nie przekraczają 1900 zł. Niestety, ale tak to wygląda w realu. Zarobki 2-3 tys. tylko na ogłoszeniu.
hej 2016-02-16 15:41:56
@Bioks, dobre słowo: "powinni". Opinię napisałem zgodnie z prawdą. Nie chcesz, nie wierz, sam się przekonasz pracując tam. Powodzenia!
Uuu 2016-03-02 15:24:11
Praca "pokojowa" dedykowana specjalnie dla kobiet?? Arti, kiedyś sprzedawało zabawki.
Hmm 2016-03-02 15:26:24
Bardzo podejrzana oferta pracy. Chyba nie zdecyduję się wysłać CV do Nich.
iro 2016-03-15 18:07:53
firma arti to same prostaki--reklamacje zapomnijcie nei uznaja poprostu nie bo nie...
rt 2016-06-14 21:42:02
OPINIA NEGATYWNA
Roman 2016-07-30 18:49:45
Omijać szerokim łukiem. Nie polecam nikomu. Dno i 3 metry mułu. Komunistyczne podejście do klienta. Jak najmniej takich firemek na rynku.

Pozdrawiam
adamo 2016-09-07 23:01:10
kontakt z tą firmą to masakra. nie uwzgledniaja reklamacji tylko ograniczają sie do tego aby sprzedac a resze to kliencie sie juz martw sam
adam 2016-09-08 10:07:54
A wypłata jaka jest teraz? Dziękuję za szybką odpowiedź
Zostaw swoją opinię o Arti - Zielonka
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arti